Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    poupehan
    blog.seniorennet.be/poupeha
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Teeuwen, Van Rossem, Lieke van Lexmond, Lieven Verstraete: van licht lafjes tot totaal onnozel

    Hans Teeuwen, Van Rossem, Lieke van Lexmond, Lieven Verstraete: van licht lafjes tot totaal onnozel

    Lieke van Lexmond: “Mohammed en de islam zijn net zo liefdevol als Jezus en het Christendom!”

    Aitumpje van GeenStijl van Van Rossem die laffe zinnetjes schrijft als “PVV bestrijd je in het stemhokje, door níet op ze te stemmen.” En nu bejubelt Van Rossem net zo’n laf statementje van Hans Teeuwen:

    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jette Klijnsma ; goedkope PvdA publiciteitsstunt

    Jette Klijnsma ; goedkope PvdA publiciteitsstunt

    jette

    Daar hebben wij onze Jette Klijnsma weer. Haar zwabberende uitspraken doen soms denken dat haar fysieke ongemak inmiddels ook een vaste plaats heeft in haar hersenen, want Jette wil steuntrekkers van buitenlandse afkomst ( ook EU burgers) dwingen Nederlands te leren als zij gebruik maken van een uitkering. Niet leren, dan voelen en wordt de uitkering gekort ! Prachtig idee Jette, ware het niet dat de gemeente waar je ooit ander onheil aanrichtte, den Haag, het zelfde idee ook al TWEE jaren geleden trachtte te hanteren en het faalde. Zie video onderaan dit artikel.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familieleden Syriëgangers vinden zichzelf zielig

    Familieleden Syriëgangers vinden zichzelf zielig

    Geplaatst door Michael van der Galien op 18 april, 2014
           

    Steeds weer kruipen ze in de slachtofferrol.

    Is dat werkelijk het enige wat deze mensen kunnen? Keer op keer zichzelf tot slachtoffer bestempelen en de Nederlandse staat van alles en nog wat kwalijk nemen? Als je goed naar hun uitspraken luistert kun je niet tot een andere conclusie komen:

    Familieleden van Syriëgangers zouden het gevoel dat Nederland zich niets aantrekt van de situatie in Syrië. Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken moet daarom volgens Van Aartsen duidelijk uitleggen waarom het zo lastig is voor Europa om in te grijpen in het land. 

    Van Aartsen zegt dat in verband met nieuws dat de autoriteiten het afgelopen jaar 100 nieuwe potentiële Syriëgangers in de gaten hebben gehouden
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    18-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verdoemenis in de islam

    De verdoemenis in de islam

    Bij christenen wordt de verdoemenis pas uitgevoerd na de dood.

    Onder moslims valt er niet eens iets te ‘geloven’ of nog uit te voeren. Het geloof is in hun ideologie al opgedrongen realiteit tijdens het aards bestaan. Het feit van onderwerping. Dat is taalkundig ook zo. Islam betekent in het Arabisch niets anders dan onderwerping. Stel U voor dat hier een godsdienstfanaat zou opstaan en beweren dat hij hier een religie wil beginnen met als naam “onderwerping”. Gevolg? <img src='../Images/Skin/smiles/icon_lol.gif'>   <img src='../Images/Skin/smiles/icon_lol.gif'>   <img src='../Images/Skin/smiles/icon_lol.gif'>
    Maar, dat is wel de geschiedkundige en taalkundige realiteit met de islam!

    Meer lezen op:
    nageltjes.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëls VN-ambassadeur waarschuwt Westen voor uitroeiing christendom door moslims

    Israëls VN-ambassadeur waarschuwt Westen voor uitroeiing christendom door moslims

    9 jarig gevlucht christelijk meisje uit Irak 19 dagen lang verkracht door moslims – Anglicaanse voorganger Bagdad: De moslims vermoorden iedereen


    Monsignor Pios Cacha van de Mar Yusuf kerk in Bagdad laat een boek vol foto’s zien van grote aantallen christenen die door moslims werden afgeslacht (3).

    Ron Prosor, Israëls ambassadeur bij de VN, waarschuwt in de Wall Street Journal het Westen dat de islamitische oorlog tegen de christenen in het Midden Oosten het christendom dreigt uit te roeien. Hij wijst erop dat er in de hele regio maar één land is waar het aantal christenen toeneemt, de enige veilige vluchthaven: de Joodse staat Israël.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    17-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia in Groot-Brittannië

    Sharia in Groot-Brittannië

    Zij willen Groot-Brittannië maken tot het eerste gecontroleerde moslimland in Europa.

    De moslimpopulatie in Groot-Brittannië is druk doende de hele Britse infrastructuur te veranderen. Moskeeën, islamitische scholen, sharia-rechtbanken en islamitisch eigendom van bedrijven zijn inmiddels een integraal onderdeel geworden van de Britse samenleving. Verschillende moslimgemeenschappen zijn druk doende Groot-Brittannië om te vormen tot een onafhankelijke islamitische staat onder de sharia. Het is inmiddels zover dat de sharia wetgeving in het Britse rechtssysteem zal worden vastgelegd. Er bevinden zich al 85 Sharia rechtbanken die als een vorm van legale apartheid naast de bestaande wetgeving opereren.
    Meer lezen op:
    bolo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSLIM AOW-ERS STERVEN NIET!!!

    MOSLIM AOW-ERS STERVEN NIET!!!

    door E.J. Bron

    Althans weinig! Er is grote beroering ontstaan door het wijzen op het vreemde verschijnsel dat op Nederlandse begraafplaatsen geen of nauwelijks moslims liggen begraven. Moslims worden niet gecremeerd. Dus waar zijn al die lichamen van overleden moslims ? Niet alle lichamen zijn teruggevlogen naar islamitische thuislanden.

    KERKHOFMOSLIMS

    Jaarlijkse controle op het in leven zijn van islamitische AOW-gerechtigden mag niet door de SVB worden uitgevoerd gezien de gevoeligheden op het gebied van discriminatie, dan wel de feitelijke onmogelijkheid te controleren met welke moslim de SVB te maken heeft.

    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOUWWOEDE ?! … en de Israëlische aanwezigheid op de “West Bank”

    BOUWWOEDE ?! … en de Israëlische aanwezigheid op de “West Bank”

    Screenshot_6

    (Door: Robert Kern)

    Ooit gehoord van bouwwoede? Niet zomaar een bouwwoede, maar een Israëlische bouwwoede en deze is grenzeloos volgens de notoire Israël-haters. Want wat is het geval? Israël is van plan 5300 wooneenheden te bouwen in Oost Jeruzalem. Flats gesplitst in wooneenheden om het meer te laten klinken. Dat is pas P.R. Kerry vindt dit ook een breekpunt en dreigt zijn geduld te verliezen met Israël.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: Uitkering-Nederlands

    Nieuw: Uitkering-Nederlands

    16 april 2014 om 09:48
    Gepubliceerd door Joost Niemöller

    IMG_7765

    “Jij baas. Ik geld.”

    Dat is basaal Nederlands. Wie deze zinnen kan spreken heeft recht op een uitkering. Je hoeft echt geen moeilijke woorden te kennen als “ambtenaar’, of “overheid.’  Een beetje wijzen en een paar eenlettergrepige kreten, daar is dit kabinet al heel blij mee
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    16-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse Autoriteit gaat terroristen salaris betalen met Nederlands belastinggeld

    Palestijnse Autoriteit gaat terroristen salaris betalen met Nederlands belastinggeld

    Zondag, Mei 29, 2011 / Last Modified: Dinsdag, Januari 3, 2012

    Sbarro pizzeria bombing

    Persbericht Likoed Nederland, 29 mei 2011.

    NB De Nederlandse media hebben dit genegeerd, de Belgische media besteedden er wel enige aandacht aan: Miljoenen voor Palestina naar families zelfmoordterroristen.

    Een nieuwe wet van de Palestijnse Autoriteit geeft terroristen die gevangen zitten voor terroristische activiteiten recht op een maandsalaris.

    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Duitse steden lijden onder terreur criminele Marokkanen
    Ook Duitse steden lijden onder terreur criminele Marokkanen

    Duitse politie zegt ‘geschokt’ te zijn over wetsverachting immigranten - Forse toename aantal asielzoekers uit moslimlanden naar EU en Nederland


    Jullie eisen absolute gehoorzaamheid aan jullie profeet? Prima, maar blijf of ga dan gewoon in jullie eigen landen wonen, en val ons er niet langer mee lastig.

    Criminele Marokkanen vormen niet alleen in Nederland een steeds groter probleem. Ook in steden bij onze oosterburen maken ze in toenemende mate de straten onveilig. In de Noord-Duitse stad Flensburg spreken de media inmiddels letterlijk van ‘terreur’, en dat mag bijzonder worden genoemd, want tot nu rustte er in het politiek overcorrecte Duitsland een taboe op het benoemen van criminaliteit door migranten, zeker als deze van islamitische afkomst zijn.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse terroristen voeren traditioneel hun aanslagen uit op de Joodse feestdagen

    Palestijnse terroristen voeren traditioneel hun aanslagen uit op de Joodse feestdagen

    seder-2002

    Puin ruimen na bloedige zelfmoordaanslag tijdens Sederavond in Netanya 2002

    Terwijl Joden en christenen overal ter wereld – en in het bijzonder in Israël – ieder op hun eigen wijze, met wisselende passie en meer of minder uitgesproken religieuze invulling, hun Pasen/Pesach vieren, draait wat ons betreft de wereld gewoon verder rond de zon en de maan rond de aarde. De natuur trekt zich nu eenmaal niks aan van dagen en periodes van devotie en gebed door mensen.

    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Jaarlijks duizend meisjes en vrouwen in Pakistan ontvoerd en gedwongen tot islamitisch huwelijk’

    ‘Jaarlijks duizend meisjes en vrouwen in Pakistan ontvoerd en gedwongen tot islamitisch huwelijk’     

    door  KN/Fides          

         ‘Jaarlijks duizend meisjes en vrouwen in Pakistan ontvoerd en gedwongen tot islamitisch huwelijk’               

    In Pakistan worden jaarlijks duizend meisjes en vrouwen, die tot de christelijke en hindoeïstische religieuze minderheden behoren, ontvoerd, bekeerd en gedwongen tot een islamitisch huwelijk.

    Dat staat in het maandag verschenen rapport Gedwongen huwelijken en gedwongen bekeringen in de christelijke gemeenschap van Pakistan, dat is uitgebracht door diverse ngo’s en de Pakistaanse bisschoppenconferentie, die zich verenigd hebben in de Solidariteit en Vredesbeweging.
    Meer lezen op:
    katholieknieuwsblad.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asia Bibi nog lang niet vrij
    Asia Bibi nog lang niet vrij
    Geplaatst door Herman Meijer op 16 april, 2014 - 09:00
           

    Asia Bibi, deze jonge christenmoeder uit Pakistan, zit nog steeds gevangen. En nog steeds hangt haar een veroordeling ter dood boven het hoofd omdat zij de profeet Mohammed beledigd zou hebben!

    Enkele maanden geleden vroeg ik op deze site al uw aandacht voor Asia Bibi (of Asia Noreen). Deze vrouw is een jonge moeder van vijf kinderen. Enkele jaren geleden krijgt Asia ruzie met enkele vrouwen uit haar dorp. In dit gesprek zou de christin een beledigende opmerking hebben gemaakt over de islamitische profeet Mohammed.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tweehonderd meisjes ontvoerd bij school in Nigeria'

    'Tweehonderd meisjes ontvoerd bij school in Nigeria'

    15-04-14   15:53 uur
    Gisteren kwamen ten minste 72 mensen op het leven bij een bomaanslag in Abuja. © reuters

    Zeker 200 meisjes zijn afgelopen nacht ontvoerd bij een school in Nigeria. Dat hebben de ouders gezegd tegen de BBC. De politie heeft de aanval op het slaapvertrek van de meisjes bevestigd, maar heeft geen informatie vrijgegeven over het aantal verdwijningen. Vermoedelijk zit de islamitische beweging Boko Haram achter de daad.
    Meer lezen op:
    parool.nl

    15-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti EU protesten afgelopen week in Rome, Parijs en Athene (films)

    Anti EU protesten afgelopen week in Rome, Parijs en Athene (films)

    a12Het was onrustig , de afgelopen week in verschillende Europese hoofdsteden zoals u op de 3 bijgevoegde video’s kunt zien. Opmerkelijk feit was dat zich onder de demonstranten zeer veel jongeren bevonden. Kennelijk kent men in Rome, Athene of Parijs geen “Sterren springen ” of een Pink Pop Festival en ging de bevolking de straat op om te protesteren tegen datgene wat zij als de wortel van de huidige economische crisis zien, de Europese Unie. Nee, Hans von Baalen, Guy Verhofstadt, Martin Schulz of Manuel Barroso zagen wij niet. Misschien was dit een goed moment geweest om de  burger eens uit te leggen waar de gepredikte zegeningen van de EU zijn gebleven.

    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland zeer gul met asiel

    Nederland zeer gul met asiel

    Screenshot_22

    DEN HAAG - Nederland geeft opnieuw veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning dan de rest van Europa doet. Dat aantal is bovendien, vanwege allerlei regels van datzelfde Europa, niet omlaag te brengen, bezweren de verantwoordelijken.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zou ik graag een ontpinde handgranaat in de bek van die John Kerry stoppen!

    Wat zou ik graag een ontpinde handgranaat in de bek van die John Kerry stoppen!

    Screenshot_7
    En ‘poefff!!’ die verrekte Joden maakten alles weer kapot!

                                                                                (Door: Martien Pennings)

    Ja, ik begrijp dat je het niet mag zeggen en dat het de zaak van Israël misschien geen goed doet, maar ik moet ook een beetje om mijn eigen hart denken. De roodgloeiende haat móét er af en toe uit. En het trekt toch aandacht, hè, zo’n kop met moordlust richting de minister van BuZa van een bevriende natie. Bovendien moeten onze vijanden, de vijanden van het Goede dus, erop gewezen worden dat ook wij  . . . . . ik in elk geval, in staat ben tot uitzinnig moorden, als ik maar lang genoeg naar die huichelbekken moet kijken waaruit die diarree van leugens komt.

    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    14-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christin vermoord wegens kruisje in auto

    Christin vermoord wegens kruisje in auto

    Egypte7

     

    Omdat zij een kruisje aan haar achteruitkijkspiegel had hangen is de Koptische christin Mary Sameh George (25) in Caïro uit haar auto gesleurd en doodgestoken door aanhangers van de Moslim Brotherhood. Die hebben volgens vrienden van haar het kruisje zien hangen. Op de polite is druk uitgeoefend om snel een onderzoek in te strellen naar de moordpartij. 

    Meer lezen op:
    uitdagingonline.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akif Pirinçci: de nieuwe Hitler

    Akif Pirinçci: de nieuwe Hitler

    “Ik wil mijn oude Duitsland weer hebben.”  Akif Pirinçci

    Duitsland staat op zijn politiek-correcte achterste poten!  De linkse meute rolt over hem heen, schuimbekkend en bevend van woede en  verontwaardiging.  Over Akif Pirinçci, wiens boek  Deutschland von Sinnen“ (Vert.: “Gestoord Duitsland” of “Duitsland, compleet gek geworden”) op enkele dagen tijd een bestseller werd.

    Wat heeft deze man misdaan dat menigeen zich door een wesp gestoken voelt?  De “Zeit” heeft het over een “krankzinnige cultus rond vrouwen, homo’s en immigranten” en plaatst het boek op gelijke hoogte met Hitlers “Mein Kampf”.
    meer lezen op:
    golfbrekers.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!