Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tiarita
    blog.seniorennet.be/tiarita
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN geeft raketten terug aan Hamas die in een van haar scholen werden gevonden…

    VN geeft raketten terug aan Hamas die in een van haar scholen werden gevonden…

    Screenshot_5

    Het VN-agentschap voor Palestijns-Arabische “vluchtelingen”, UNRWA, heeft voor enorme verontwaardiging en woede gezorgd door raketten terug te geven aan Hamas. Donderdag bevestigde de UNRWA dat er 20 raketten waren gevonden in een van haar leegstaande scholen in Gaza. De staf van UNRWA zei vorige week dat zij “de relevante partijen had geïnformeerd en met succes alle noodzakelijke maatregelen had genomen om de objecten te verwijderen.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanbeleid bij islamitische basisscholen El Amien

    Wanbeleid bij islamitische basisscholen El Amien

    15-07-14   13:30 uur

    Directeur Mohamed Oemar Arjen in opspraak

    Illustratie © ANP

    De directeur van de Amsterdamse islamitische basisscholen El Amien I en II voedt een angstcultuur. Er zijn onrechtmatige uitgaven aan zaken als reisjes en een cursus ademhalingstechnieken. Cito­scores in 2013 waren onverklaarbaar hoog.
    Meer lezen op:
    parool.nl

    20-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunnelnetwerk van Hamas momenteel de grootste nachtmerrie van het Israëlische Leger

    Tunnelnetwerk van Hamas momenteel de grootste nachtmerrie van het Israëlische Leger

    tunnel-underground

    Een dagje uit in Gaza. Blokkade? Hoezo? Neem toch de ondergrondse, dat gaat zoveel sneller! Directe verbindingen met Israël!

    De omvang van het tunnelnetwerk in de Gazastrook van Hamas en van het dozijn gelieerde terreurgroepen die allen onder het algemeen commando van Hamas opereren, verbaast zelfs het IDF commando. Jarenlang moet daar in stilte aan gewerkt zijn. Sommige tunnels werden zelfs volledig gebetonneerd, hoewel er volgens de Palestijnen (en hun westerse aanhangers) “geen bouwmaterialen de Gazastrook binnen mogen”.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristalnacht 2014

    Kristalnacht 2014

    Gebroken glas 02_jpg

    40 jaar islam in België werd vorige week feestelijk gevierd op de VRT. Er werd allerlei goeds en begripvols verteld over de islam. De werkelijkheid op straat gaf een heel ander beeld. 40 jaar islam in Europa leidt tot gruwelijke ellende. Velen hebben het al lang voorspeld en er voor gewaarschuwd, maar men wilde het niet zien. Nu steekt het monster zijn lelijke kop overal duidelijk zichtbaar op en er wordt niet ingegrepen. Waar gaat dit eindigen?
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf
    Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf

    Moslims vervangen kruisen op kerken door zwarte vlaggen van de Antichrist, ontslaan alle christenen in publieke functies, en nemen hun huizen in beslag

     

    Moslims vervangen een kruis op een kerk door de zwarte vlag van Antichrist. Inzet: huizen van christenen worden gemerkt met een rode (Arabische) ‘N’, van ‘Nazarener’.

    Het Islamistische Kalifaat in Irak, voorheen bekend als ISIS, heeft de christenen in de stad Mosul tot 21 september de tijd gegeven om aan de eisen van de jihadisten te voldoen. Als ze willen blijven, dan moeten ze zich bekeren tot de islam of de jizziyeh (onderdanigheid) belasting betalen. Weigeren ze dat, dan zullen ze worden onthoofd. Ondertussen vallen de moslims in Irak en Syrië christelijke kerken binnen, om de daarop geplaatste kruisen te vervangen door de zwarte vlaggen van (de) Antichrist.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tragedie in Mosul; christenen ontvluchten Irak

    Tragedie in Mosul; christenen ontvluchten Irak

    Geplaatst door Herman Meijer op 19 juli, 2014
           

    Waanzin!

    Eerlijk gezegd weet ik niet goed waar ik moet beginnen met dit artikel. De afgelopen maanden heb ik op deze site verschillende keren geschreven dat ik bang ben voor een christenvrij Midden-Oosten. Helaas lijkt deze angst meer en meer gegrond te zijn. Het onrecht heerst momenteel in het Midden-Oosten. Ik ben er kapot van.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    19-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Slotervaart voelt Gaza heel dichtbij

    In Slotervaart voelt Gaza heel dichtbij

    Maaike van Houten − 18/07/14
    © Patrick Post. Het August Allebéplein in de Amsterdamse wijk Slotervaart is een ontmoetingsplaats voor de moslims in dit deel van de stad. De mensen op de foto's komen niet voor in het verhaal.

    Het conflict tussen Israël en de Palestijnen is ook Nederland binnengeslopen. Zaterdag was dat zichtbaar, bij de demonstratie tegen Israël in Den Haag. Maar de afschuw leeft ook op straat, bij moslims die zich laten informeren door de sociale media.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrika: Kindhuwelijken als middel tegen verkrachtingen?

    Afrika: Kindhuwelijken als middel tegen verkrachtingen?

    Screenshot_8

    (Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

    Het argument van de Ethiopische moslims is zó kras, dat je daar alleen maar  je hoofd over kan schudden. Het meisje Wube-Enat werd op 10-jarige leeftijd uitgehuwelijkt. Toen men haar op de bruiloft vroeg of ze haar toekomstige man kende, keek ze schuchter naar de grond. In het overwegend islamitische gebied op de hoogvlakte Amhara worden de meeste meisjes nog voor hun 15e uitgehuwelijkt, hoewel de wet dit als minimumleeftijd voorschrijft.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa'

    Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa'

    OPINIE - Timon Dias − 16/07/14, 06:00
    © YouTube. Beeld uit de videoclip bij het nummer #Eenmans van Ismo.

    opinie De synthese tussen criminaliteit, straatleven en de islamitische religie is een uniek Europees probleem, schrijft psycholoog Timon Dias.

    Het is voldoende bekend dat West-Europa tegen problemen aanloopt waar het de integratie betreft van tweede- en derde-generatie-immigranten met een islamitische achtergrond. Deze problemen manifesteren zich op twee domeinen: criminaliteit en ontvankelijkheid voor het gedachtengoed van islamistische organisaties die in binnen- en buitenland opereren.

    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    18-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog Leon de Winter: de publiciteitsoorlog

    Blog Leon de Winter: de publiciteitsoorlog 
             

                
    TEL AVIV - Toen we gisteravond opnieuw waren weggedoken bij een roekeloze raketaanval, zocht ik op mijn iPhone snel naar nieuws over de verbijsterende vliegramp. Zinloze doden, ook daar.  Vermoedelijk een vergissing – een passagiersvliegtuig aangezien voor een militair toestel, maar door wie?
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant, stop met het huichelachtige denken over Israël

    Volkskrant, stop met het huichelachtige denken over Israël

    door Afshin Ellian 18 jul 2014

     
    Israël beantwoordde de aanval van Hamas met raketten op Gaza-Stad
    Israël beantwoordde de aanval van Hamas met raketten op Gaza-Stad - Foto: EPA

    De Volkskrant zegt tegen de Joden in Israël: pas als aan jullie kant wat meer doden vallen, kunnen we binnen onze hoofdredactie spreken over de rechtvaardigheid van jullie defensieve acties.

    In Gaza vecht de jihadist voor het machtige niets. De ellende begon toen drie Joodse kinderen door Palestijnse strijders werden ontvoerd en op een brute wijze werden vermoord. Israël stelde Hams daarvoor verantwoordelijk.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netanyahu spreekt uiteindelijk zijn gedachten uit

    Netanyahu spreekt uiteindelijk zijn gedachten uit

    Op zijn vrijdag-persconferentie heeft de minister-president de volledige Palestijnse soevereiniteit uitgesloten, en hij bespotte de Amerikaanse aanpak aangaande de Israëlische veiligheid en hij heeft zijn Midden-Oosten-visie uiteengezet  met een ongekende openhartigheid. Zijn opmerkingen zijn niet wijd en zijd gemeld; zoals zou moeten.

    Door David Horovitz | 13 juli 2014

    ()

    Ondersteunt premier Benjamin Netanyahu echt een tweestatenoplossing, of is zijn retoriek daartoe geveinsd? Wilde hij echt een overeenstemming te vinden met de Palestijnen tijdens de negen maanden van de door de VS bemiddelde onderhandelingen die in april in elkaar klapten, of hield hij gewoon de Amerikanen en de Palestijnen aan het lijntje, terwijl zijn hart in feite echt lag bij de nederzettingenonderneming?
    Meer lezen op:
    wimjongman.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arrestaties bij Israëlmanifistatie

    Arrestaties bij Israëlmanifistatie

    17Juli 2014

    Enkele honderden betogers hebben donderdagavond op de Dam in Amsterdam een solidariteitsmanifestatie gehouden voor Israël. Volgens de gemeente is de actie rustig verlopen, maar arresteerde de politie wel vier personen. Twee van hen brachten een Hitlergroet, twee anderen scandeerden het woord 'nazi'.
    Meer lezen op:
    pownet.tv


    17-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raketten gevonden in VN-school Gaza

    Raketten gevonden in VN-school Gaza   

           

    Jeruzalem - Er zijn woensdag raketten gevonden in een school van de UNWRA, een VN-organisatie die zich inzet voor de Palestijnen. De vondst is door de UNWRA zelf bekendgemaakt.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middenin het oorlogsgeweld blijft Israël levensnoodzakelijke goederen leveren aan Gaza

    Middenin het oorlogsgeweld blijft Israël levensnoodzakelijke goederen leveren aan Gaza

    goederen

    Terwijl Hamas raketten afvuurt op Israël, blijft Israël via COGAT onverminderd doorgaan met goederen over te brengen bestemd voor de Gazaanse bevolking via de grensovergang van Kerem Shalom. Die grenspost tussen Gaza en Israël blijft intussen gewoon geopend, net zoals dat voor het begin van Operation Protective Edge het geval was.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    16-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie tijdens ramadan eet, gaat een half jaar de cel in

    Wie tijdens ramadan eet, gaat een half jaar de cel in

    Sjoukje Rietbroek − 15/07/14.
    © afp. Hetzelfde strand bij Rabat, gefotografeerd voor (links) en na het begin van de ramadam,
    de vastenmaand voor moslims

    Zes maanden cel. Dat is de straf die Sifa Elfakir (23) zou kunnen krijgen als hij het pak jus d'orange dat hij aan zijn lippen zet nu op straat leeg zou drinken. Het is ramadan en midden op de dag, dus mag hij als Marokkaan niet eten of drinken in het openbaar. Maar zelfs achter gesloten deuren is een niet-vastende Marokkaan niet veilig.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Van Bommel wil sancties tegen Hamas




    Hamas frustreert met zijn afwijzing van het Egyptische wapenstilstandsplan alle pogingen van de internationale gemeenschap om tot een staakt het vuren te komen, zegt SP-Kamerid Harry van Bommel. Hij vindt de weigering van Hamas buitengewoon onverstandig. Van Bommel wil sancties tegen Hamas: “Er moet druk worden gezet op Hamas, de Palestijnse Autoriteit en alle andere partijen in het Palestijnse kamp om een staakt het vuren onmiddellijk te implementeren.” Dit zegt hij in een interview met Novum vandaag.
    Meer lezen op:
    cidi.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woning van Hamasleider nr. 3 Mahmoud Al-Zahar gebombardeerd door het IDF

    Woning van Hamasleider nr. 3 Mahmoud Al-Zahar gebombardeerd door het IDF

    raketlanceer2

    Gaza, 15 juli 2014: moderne raketlanceerinstallatie van Hamas. De oude qassamraketten op simpele driepikkels lijken alweer verleden tijd. Nu werkt Hamas met een soort Stalinorgels die op enkele seconden tijd dozijnen raketten wegschieten

    Laatst bijgewerkt: woensdag, 16 juli 2014 om 11u29'

    Deze ochtend vroeg heeft de Israëlische Luchtmacht andermaal 25 terroristische doelwitten geraakt. Daarbij werden ook de woningen van Hamasleiders en voormalige parlementsleden getroffen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Manifestatie voor Israël

    Donderdag 17 juli om 19.00 uur: 

    op de Dam in Amsterdam



    Manifestatie voor Israël


    Zoals u wellicht weet wordt Israël op dit moment bestookt met raketten vanuit Gaza. In verschillende steden in Europa zijn de afgelopen dagen demonstraties gehouden tegen de israelflagsballoonverdedigingsmaatregelen van Israël. Israël zou volgens deze demonstranten niet het recht hebben haar burgers te verdedigen tegen de terroristische dreiging van Hamas.
    Meer lezen op:
    bolo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haags raadslid: 'Tsunami van Allah voor Israël'
    Haags raadslid: 'Tsunami van Allah voor Israël'
    Geplaatst door Frank Verhoef op 15 juli, 2014
           

    Abdoe Khoulani haat Israël.

    Wat lopen er toch een hoop mafketels rond in Nederland: moslims die met nazivlaggen rondlopen op een anti-Israël-demonstratie in Den Haag, nog meer moslims die een Hitlergroet brengen als diezelfde nazivlaggen moeten worden weggehaald en nu is er een islamitisch raadslid dat wenst dat Israël wordt getroffen door een "tsunami van Allah".

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!