Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    cattleannie
    blog.seniorennet.be/cattlea
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    18-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rescue Christians opent Europese vestiging voor gevluchte christenen uit Irak en Syrië
    Rescue Christians opent Europese vestiging voor gevluchte christenen uit Irak en Syrië

    Aan de grens tussen Irak en Syrië wachten honderden christelijke weeskinderen op hulp en redding. Hoe reageert de diep gevallen materialistische Westerse Kerk, die het doorgaans zo goed met zichzelf heeft getroffen?

    De christelijke hulporganisatie Rescue Christians, onderdeel van het Forum for Middle East Understanding, heeft in Madrid zijn eerste Europese vestiging geopend. Het doel is om vele honderden christenen uit Syrië en Irak, die massaal worden verdreven, vervolgd, mishandeld en verkracht door IS en andere islamitische terreurgroepen, een tijdelijke en veilige schuilplaats te bieden
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van hetzelfde water drinken als niet-moslim is nu al genoeg om ter dood veroordeeld te worden

    Van hetzelfde water drinken als niet-moslim is nu al genoeg om ter dood veroordeeld te worden

    Asia Bibi, de 46-jarige vrouw die in Pakistan ter dood veroordeeld is wegens godslastering, heeft haar zaak in hoger beroep verloren. Ze zal dus opgehangen worden. De reden? Op een snikhete dag in het veld dronk ze als christen van hetzelfde water als moslimvrouwen. In Pakistan, een land dat België als zesde belangrijkste handelspartner heeft, wordt het erger en erger op dat vlak. Islamisten ontzien zelfs gehandicapte christenen en kinderen niet, en luizen hen erin om ze te kunnen veroordelen wegens blasfemie.
    Meer lezen op:
    newsmonkey.be


    17-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slag tussen het westen en de islam is vooral een slag om de vrouw.

    De slag tussen het westen en de islam is vooral een slag om de vrouw.

    Door Hafid Bouazza

    Iran

    Om een bekende uitspraak te parafraseren: het eerste slachtoffer van een islamitische opstand is de vrouw. Van het Wahhabisme, via de FIS, de Moslimbroederschap, tot de Taliban en de ‘Arabische lente’ bleek onzichtbaarheidstelling in het sociale en politieke even de sine qua non voor een prille islamitische staat. Nu zou men denken dat wanneer een gebied een economisch braakliggend terrein is, men dan alle armen en geesten, alle breinen en inzichten nodig heeft, ongeacht het geslacht, om zo’n dor land weer bloeiend te maken. Het lijkt geen vergezochte methode. En al zet men vrouwen enkel in voor voedende, verzorgende en medische taken, dan kan niemand ontkennen dat deze zaken op zijn minst even belangrijk zijn als militair geratel en landjepik.
    Meer lezen op:
    jalta.nl


    16-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op vakantie van zorggeld

    Op vakantie van zorggeld

     Door Claudia Bolster   

        Orhan Kaya                                 
        Rotterdam -  Orhan Kaya        

    De Rotterdamse oud-wethouder Orhan Kaya heeft volgens ingewijden Turkse Nederlanders met geld van zorgverzekeraars op vakantie gestuurd. De inwoners zouden voor hun psychische problemen in Turkije, het land van herkomst, moeten worden behandeld. In de praktijk gingen de ’patiënten’ gewoon op reis.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim mag met leugen Islam dienen’

    Moslim mag met leugen Islam dienen’

    Henk Schouten

    Een vriendelijke euromoslim kan wel zeggen dat de Islam een godsdienst van vrede is, maar daaronder verstaat de Koran blijkbaar iets anders dan anderen. Het huis van vrede, een vrederijk, wordt volgens die religie pas realiteit als de sharia is ingevoerd. Daarop wijst ds. Henk Schouten in Het Zoeklicht.
    Meer lezen op:
    uitdagingonline.nl


    15-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het gruwelijke verhaal achter ISIS (IS) ¨Een atoombom op Rome en alle Joden uitroeien¨

    het gruwelijke verhaal achter ISIS (IS) ¨Een atoombom op Rome en alle Joden uitroeien¨


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nanninga fileert onzinnige term 'islamofobie'

    Nanninga fileert onzinnige term 'islamofobie'

    Geplaatst door Frank Verhoef op 14 oktober, 2014
           

    "De afkeer van de islam is zeer goed te rechtvaardigen."

    Kijk, dit is dus waarom ik sinds kort abonnee ben van Jalta, de nieuwe rechtse publicatie die hopelijk op 1 november van start gaat (er zijn nog 1750 abonnees nodig om te kunnen beginnen). Adjunct-hoofdredacteur Annabel Nanninga (voorheen GeenStijl) schrijft vandaag over antisemitisme en 'islamofobie'. Die laatste term krijgen islamcritici keer op keer opgeplakt door islamapologeten. Het is een walgelijke term, slechts bedoeld om de ander monddood te maken. Ik citeer Nanninga:

    Moslims in Nederland hebben weinig te duchten van hun niet-islamitische  medemens. Ondanks het feit dat veel niet-islamitische Nederlanders geen  al te rooskleurig beeld hebben van de islam, na de nodige aanslagen,  dreigementen, antisemitische uitingen, radicalisering, anti-westerse  sentimenten, religieus geïnspireerde homo- en vrouwenhaat en openlijke  steun aan terroristische organisaties door sommige moslims.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    14-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Mail van een Duitser aan islamitische buitenlanders

    Screenshot 1

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Beste islamitische buitenlanders,

    Jullie wonen hier in een land dat Duitsland heet, geweest is en weer al zijn. De vreemdeling was en is hier altijd welkom, als gast op doorreis of om hier te blijven en zij aan zij met ons Duitsland op te bouwen. Alleen rovers, plunderaars en veroveraars hebben we ons land weer uitgegooid, en dat zullen we in de toekomst ook doen. Zoek je rol uit, jullie hebben de keuze. Maar kies verstandig, denk aan de toekomst, niet aan hetgeen jullie op dit moment schijnbaar voordelen biedt. De stammen van ons volk woonden hier al nog voordat de islam überhaupt bestond. Verblijd ons dus alsjeblieft niet met een religie die bedoeld is voor de uitgestrektheid van het woestijnzand en niet voor onze bloeiende velden en ruisende bossen. Wij hebben hier onze steden en kathedralen gebouwd, lang voordat de eerste Turk de Griekse steden van het huidige Turkije heeft betreden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in Denemarken beginnen christenen aan te vallen
    Moslims in Denemarken beginnen christenen aan te vallen

    Deense politici maken zelfde fout als Nederlandse collega’s: Bagatelliseren, ontkennen en doodzwijgen verergert de problemen alleen maar


    De krankzinnige razernij van de Islamitische Staat begint steeds vaker op moslims in Europa over te slaan. Experts in Denemarken vrezen dat het aantal aanvallen van moslims op christenen in hun land verder zal toenemen, nadat een uit Libanon afkomstig christelijk meisje met een kruisje om haar hals door 7 moslims werd aangevallen. ‘Jij draagt een kruisje!’, schreeuwden ze. ‘Daarom ben jij een christelijke kl#tehoer. Weet jij wat wij met mensen zoals jij doen? We stenigen jullie!’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    13-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Jalta?

    Waarom Jalta?

    Het einde van de geschiedenis is voorbij. Hope & change maakt plaats voor crisis en onzekerheid. Religieuze fanatici en autocratische regimes verwerpen openlijk onze verworvenheden. Een nieuwe werkelijkheid vraagt om een nieuwe stellingname. Via een nieuw platform. Een site met scherpe commentaren. En originele verslaggeving. Confronterend maar optimistisch. Jalta, the right story.
    Meer lezen op:
    jalta.nl


    12-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Nederlandse volk geofferd aan allah als een schaap op dierendag

    Het Nederlandse volk geofferd aan allah als een schaap op dierendag

    En hoe een door Koeweit betaalde islamiet Rutte en Asscher bijpraat over islamofobie

    forkani

    Dat hadden we vijftig jaar geleden niet gedacht hè? In het jaar 2014 is de grootste religie in zowel Amsterdam als Utrecht de islam. 2014. Dat is nu, dat u niet denkt dat dat morgen is of na uw dood of nadat uw kinderen een veilig heenkomen gezocht hebben. NEE. NU. Rotterdam en Den Haag zijn binnenkort aan de beurt. Dat zijn dan de vier grootste Nederlandse steden. Soon to be de hele randstad. En het is nog veel erger dan de cijfers aangeven, want sinds 2004 houdt het CBS geen cijfers meer bij.
    Meer lezen op:
    fubarbaar.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ansar Jeruzalemleiders, die aanslagen pleegden tegen Israël, uitgeschakeld door Egypte

    Ansar Jeruzalemleiders, die aanslagen pleegden tegen Israël, uitgeschakeld door Egypte

    ansar-jeruzalem

    Sinaïgebied in Egypte, augustus/september 2014. De gelijkenissen en praktijken tussen de Egyptische terreurgroep Ansar Jeruzalem (Ansar Bayt al-Maqdis) en Islamitische Staat (IS/ISIS) zijn opvallend. Zij voeren dezelfde gekende zwarte vlaggen van Al Qaeda met zich mee. Op het plaatje leest een locale commandant van Ansar Jeruzalem een verklaring voor waarna vier geknielde Egyptenaren brutaal worden onthoofd.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    11-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    J’ ACCUSE (Open brief van een verontruste Realist aan het hele Nederlandse Goedmenschendom)

    Screenshot 25

    (Door: Theresa Geissler)

    Op 13 januari 1898 publiceerde de Franse schrijver Emile Zola zijn beroemd geworden pamflet naar aanleiding van de onterechte veroordeling van de Joodse officier Dreyfus op de eerste twee pagina’s van l’Aurore, de krant van Georges Clemenceau. Hij gaf het de titel: “J’ accuse.” (“Ik klaag aan.”)
    In navolging van hem doe ik thans hetzelfde: Ik klaag U allen aan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is iets mis met globalisering

    Er is iets mis met globalisering

    Hoe komt het dat er geen westerlingen migreren naar de islamitische wereld – waarom is het altijd andersom? Dat vragen velen onder ons zich af!

    Ons wordt voortdurend verteld dat we leven in het tijdperk van globalisering en multiculturalisme. En inderdaad, als we goed kijken in onze westerse steden, merken we dat die onherkenbaar veranderd zijn in de afgelopen decennia. We kunnen nu acht mensen uit alle hoeken van de wereld zien lopen in onze straten, bezig met het openen van hun winkels, het bouwen van hun tempels en hun rechten als onze gelijken opeisend – soms zelfs als onze meesters.

    Meer lezen op:
    nageltjes.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Ebola en Jihad

    Hans Jansen - Ebola en Jihad

    hj.png
    Wat hebben Ebola en Jihad gemeen? Wie er aan lijdt, besmet zijn omgeving en richt rampen aan. Onder normale omstandigheden, in een op redelijkheid gegrondveste democratie, zou de overheid de maatschappij tegen dit olijke duo beschermen. Maar de ijdele aandachtshongerige Obama en de anonieme boosaardige eurotirannocraten hebben hoofd en hart zo vol van ideologie en politieke correctheid dat ze er niet toe komen dat te doen. Het is immers niet humaan de grenzen te sluiten en mensen de toegang te weigeren, menen deze wereldleiders.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

    Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

    Screenshot 5

    (Door: Martha N.)

    De overheid en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zouden politiemensen, die meewerken aan het Avro/Tros-programma Opsporing Verzocht, onder druk zetten om minder Marokkaanse en allochtone verdachten te laten zien. De politiemedewerkers klappen anoniem tegenover weekblad Nieuwe Revu uit de school. De NPO verklaart tegenover het AD echter dat het verhaal totale nonsens is. ‘Hier is absoluut gaan sprake van’.

    Nee, nee, uiteraard geloven we dit bericht niet. Wij geloven niet alles wat ons voorgeschoteld wordt. Toch? Zoiets is totale nonsens. Maar er zijn nog steeds mensen die een eigen mening hebben helaas.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop met hetze tegen politie in Schilderswijk'
    'Stop met hetze tegen politie in Schilderswijk'
    Geplaatst door Frank Verhoef op 10 oktober, 2014
           

    Kwaadwillenden proberen in de Schilderswijk het volk op te zetten tegen de politie. "Het is de hoogste tijd dat iedereen openlijk afstand neemt van deze malafide figuren."

    Ik ben het niet altijd eens met CDA'er Ibrahim Wijbenga, maar hij heeft toch maar mooi een goed stuk geschreven voor Zaman Vandaag over etnische profilering door de politie en de hetze die al maanden in Den Haag en dan met name in de Schilderswijk tegen de politie wordt gevoerd.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaatd.nl


    10-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders, vreemdelingen in eigen land
    Nederlanders, vreemdelingen in eigen land
    blaaaaaaaa

    Op 3 juli 2014 oordeelde de kamer van de bestuursrechtspraak van de Rechtbank in Amsterdam  ( ECLI:NL:RBAMS : 2014:3888) en sprak het navolgende vonnis uit :  Zwarte Piet is een fenomeen dat een racistisch onderdeel is van de Sinterklaas traditie. Ook al is het niet racistisch bedoeld, het wordt wel als kwetsend ervaren. Het bevestigen van stereotype beelden (dom, knecht, en donker) werkt door en mensen hebben er last van. En hiermee werd een volgende stap gezet waarmee DE NEDERLANDER inmiddels verworden is tot een vreemdeling in eigen land.!!
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    09-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Belgische premier Charles Michel is geen vriend van Israël, integendeel

    Nieuwe Belgische premier Charles Michel is geen vriend van Israël, integendeel

    belgium
    Arabische relschoppers betoogden te Brussel in januari 2009 tegen de Joodse staat

    De nieuwe premier van België, de 38-jarige Franstalige liberaal (MR) Charles Michel is allesbehalve een vriend van Israël. Op dat punt kan hij zich zeker meten met zijn voorganger de socialist Elio Di Rupo. In 2007 trad C. Michel toe tot de Federale Regering van Guy Verhofstadt III en hij was vanaf december 2007 tot februari 2011 federaal minister voor Ontwikkelingssamenwerking. Een sleutelpositie als het om Palestina gaat, dat prompt zijn troetelkind werd en hij in één adem Israël verdoemde tot de onbarmhartige geweldenaar.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

    OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

    IMG_6865

    In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw voerde het OM een activistisch beleid ten aanzien van het Kamerlid Hans Janmaat. Iedere keer als Janmaat iets zei over ‘minderheden’ (een term die je zelden meer hoort, maar ja, er is ook niet echt sprake meer van minderheden) maakte het OM een aantekening en als er genoeg aantekeningen waren verzameld werd gepoogd om een mega-strafzaak tegen Janmaat te beginnen. Liefst voor de verkiezingen, zoals ze zelf later ronduit toegaven. Janmaat en de Centrumbeweging raakten in zo’n driehonderd zaken verzeild. In bijna alle gevallen kwam het tenslotte niet tot een veroordeling.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!