Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gerardkeijser
    blog.seniorennet.be/gerardk
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse kleuter op Hamas TV: ‘Ik zal een kogel kopen, tegen elke prijs’ + video

    Palestijnse kleuter op Hamas TV: ‘Ik zal een kogel kopen, tegen elke prijs’ + video

    bulett-kid

    De perverse Jodenhaat onder de Palestijnen wordt weer treffend geïllustreerd door de volgende videoclip die door Memri.org werd opgevist en van Engelstalige ondertitels werd voorzien. Met mensen opvoeden tot haat kan je nooit vroeg genoeg beginnen, tenminste als je wilt dat ze zich later met een bommengordel laten exploderen waarbij zoveel mogelijk Joodse moeders, kinderen en babies aan flarden worden gescheurd.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas hernieuwt militair pact met Iran; Israël overweegt terugtrekking Westbank
    Hamas hernieuwt militair pact met Iran; Israël overweegt terugtrekking Westbank

    VS en EU negeren hernieuwde militaire samenwerking Hamas met Iran


    De Westelijke Jordaanoever zal hoogstwaarschijnlijk net als Gaza veranderen in één grote Palestijnse raket- en terreurbasis.

    Na maanden onderhandelen is de Palestijnse terreurbeweging Hamas, die onlangs een eenheidsregering met de Palestijnse Autoriteit overeen kwam, teruggekeerd in de schoot van Iran. In ruil voor de openlijke aansluiting van Hamas bij de as Iran-Syrië-Hezbollah, krijgen de Palestijnse terroristen jaarlijks $ 200 miljoen, hernieuwde militaire steun en wapenleveranties uit Teheran. Ondertussen overweegt premier Benyamin Netanyahu een eenzijdige terugtrekking van Israël uit Judea en Samaria (de Westelijke Jordaanoever / Westbank).

    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek op basis van menselijkheid kan zeer gevaarlijk zijn

    Politiek op basis van menselijkheid kan zeer gevaarlijk zijn

    door Afshin Ellian 23 mei 2014 

    Kolonel Khaddafi werd in 2011 gelyncht
    Kolonel Khaddafi werd in 2011 gelyncht - Foto: EPA

    Het is maar zeer de vraag of de strafrechtelijke vervolging van een despoot tot vrede leidt. De Verenigde Naties moeten zuinig zijn met dit zware instrument.

    De internationale betrekkingen staan onder druk. Sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie en daarmee de verdwijning van de bipolaire wereld wordt gezocht naar nieuwe principes voor de internationale betrekkingen.
    meer lezen op:
    elsevier.nl


    23-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In 2030 zullen de nederlanders in eigen land in de minderheid zijn.

    In 2030 zullen de nederlanders in eigen land in de minderheid zijn.

    De drie grootste steden.

    ALLOCHTONRuim helft inwoners Rotterdam allochtoon

    ROTTERDAM – Rond het jaar 2015 telt Rotterdam evenveel allochtone als autochtone inwoners. Na Amsterdam bereikt Rotterdam als tweede stad in Nederland dit omslagpunt. In 2030 kan het aandeel allochtonen er gestegen zijn tot 60 procent.

    Die verwachtingen blijken uit de Bevolkingsprognose Rotterdam 2013-2030 van het Centrum voor Onderzoek en Statistiek, in opdracht van het gemeentebestuur. Begin 2012 was 52 procent van de Rotterdammers autochtoon: beide ouders waren in Nederland geboren.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurosceptici zijn fascisten

    Eurosceptici zijn fascisten

    Screenshot_25

    Bent u weleens uitgemaakt voor fascist? Bij deze dan: u bent een fascist wanneer u op een eurosceptische partij stemt, aldus Arnon Grunberg.

    Lichtgewicht

    Grunberg toont zich al jaren een lichtgewicht op het gebied van treffende uitspraken. Ook dit keer komt hij met een hoop gebrabbel aanzetten: “Een stem tegen het Europese project is een stem op de fascisten.”

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al-Qaida-strijders veroveren voorland van de Golanhoogten

    Al-Qaida-strijders veroveren voorland van de Golanhoogten

    Screenshot_1

    Israëlische tanks op de Golanhoogten

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Strijders van het terreurnetwerk Al-Qaida hebben in Syrië de uitlopers van de Golanhoogten veroverd. De islamitische strijders sloegen, slechts enkele kilometers verwijderd van Israëlische troepen, een kamp op, hesen de vlag van Al-Qaida en bejubelden hun oprichter Osama bin Laden. De radicalen beheersen nu een voor de landbouw bestemde vlakte, die vanaf de Golanhoogten goed te overzien is. Behalve een paar uitgebrande Russische tanks liggen er de lijken van gedode soldaten.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moraalridder Spekman zwijgt over foute vrienden van EU

    Moraalridder Spekman zwijgt over foute vrienden van EU

    door Hala Naoum Néhmé 20 mei 2014

     
    Oleh Tvahnybok werd aangeklaagd wegens antisemitisme
    Oleh Tvahnybok werd aangeklaagd wegens antisemitisme - Foto: ANP

    In de internationale familie van de PvdA zitten niet minder foute figuren dan in die van Geert Wilders. De verontwaardiging van de sociaal-democratische voorman Hans Spekman is daarom uiterst selectief.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    22-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even een reminder: 1 juli 2014 gaat het basisrecht op voeding en onderdak op de schop

    Nog even een reminder: 1 juli 2014 gaat het basisrecht op voeding en onderdak op de schop

    Screenshot_22

    PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 juli 2014 invoeren. Dit betekent de doodssteek voor onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 juli wordt doorgevoerd. PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren. Deze maatregelen  betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.
    Meer lezen op:
    soulvability.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnsdag vieren in Saoedi-Arabië: 32 jaar gevangenisstraf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Valentijnsdag vieren in Saoedi-Arabië: 32 jaar gevangenisstraf

    Artikel in het kader van ‘ongehoord nieuws’, 21 mei 2014.

    Deze maand legde de strafrechter in het Saoedische Buraidah in totaal 32 jaar gevangenisstraf en 4.500 zweepslagen op aan vijf mannen die Valentijnsdag hadden gevierd met zes vrouwen.

    De Saoedische islamitische geestelijke Sjeik Muhammad Al-’Arifi had voorafgaand aan Valentijnsdag verklaard dat het vieren “bid’a” is – een verboden vernieuwing die afwijkt van de islamitische religieuze wetten – en Westers is.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    21-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 christenen in de Centraal-Afrikaanse Republiek levend verbrand

    13 christenen in de Centraal-Afrikaanse Republiek levend verbrand

    Screenshot_9

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De autoriteiten van de Centraal-Afrikaanse Republiek berichten van nieuwe gruweldaden. Seleka-rebellen en strijders van de volksgroep van de Peul hebben 13 mensen levend in brand gestoken. Gewapende mannen maakten afgelopen zaterdag in het dorp Dissikou in de regio Kaga Bandoro jacht op de inwoners. Er werden minstens 13 mensen in een huis opgesloten, dat daarna in brand werd gestoken.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disproportionele aandacht voor dood van twee Palestijnen tijdens gewelddadig Nakba protest

    Disproportionele aandacht voor dood van twee Palestijnen tijdens gewelddadig Nakba protest

    shot03b

    Nakba Dag, 15 mei 2014. Vluchtende Israëlische soldaat wordt achterna gezeten door stenengooiende Palestijnse ‘kinderen’

    Op donderdag 15 mei 2014 omstreeks 15u00 werden tijdens gewelddadige rellen op de Westbank naar aanleiding van Nakba Dag, in Beitunia nabij de Israëlische gevangenis Ofer, twee minderjarige Palestijnen gedood. Tot op vandaag is niet duidelijk hoe het incident heeft kunnen plaatsvinden vermits het onderzoek naar hun dood maar net begonnen is en verre van afgerond.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemmen op de EU is stemmen op een incompetente dictatuur in wording!
    Stemmen op de EU is stemmen op een incompetente dictatuur in wording! 
    Geplaatst door Rene Lancee op 20 mei, 2014
           

    Regeringsleiders en ongekozen EU-functionarissen voeren de nietsvermoedende Europese burgers naar de financiële en economische afgrond in hun wanhopige pogingen om de eurozone en de euromunt in stand te houden.

    Met leugens en bedrog worden de burgers er toe overgehaald om vóór de EU en daarmee ook voor de euromunt te stemmen. Om dat doel te bereiken zijn alle middelen geheiligd en wordt uw welvaart geofferd om een kleine ondemocratische kliek de macht te laten behouden over bijna 500 miljoen Europeanen.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    20-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oslo opent eerste lagere school exclusief voor moslims

    Oslo opent eerste lagere school exclusief voor moslims

    In de aanvraag, die werd ingediend door de Vereniging van moslimmoeders, staat te lezen dat de leerlingen er Arabisch en islamitische waarden zullen leren, evenals godsdienst, filosofie en ethiek binnen de islam.

    Meer lezen op:
    express.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans wil Israël boycotten en excuses aanbieden aan Saoedie-Arabië

    Timmermans wil Israël boycotten en excuses aanbieden aan Saoedie-Arabië

    Officieel is Frans Timmermans natuurlijk diep bewogen door dode Joden. De levende, die zijn het probleem voor Frans.

    De godvergeten jodenhatende huichelaar Frans Timmermans, over wie ik hier, hier, hier, hier en hier eerder schreef, is vóór de boycot van Israël, de enige humane en succesvolle democratie in het Midden-Oosten, maar NIET voor een boycot van een van de meest gruwelijke regimes in datzelfde Midden-Oosten, Saoedie-Arabië.

    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hassnae Bouazza is geen racist
    Hassnae Bouazza is geen racist
    Geplaatst : Vandaag 09:53
    Hassnae Bouazza is geen racist

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratiegolf Duitsland
    Immigratiegolf Duitsland
    Geplaatst door Jean Wanningen op 20 mei, 2014 - 11:00
           

    200.000 asielaanvragen

     De Volkskrant bericht dat Duitsland dit jaar een nieuwe toestroom aan asielzoekers te verwerken krijgt. Naar verluidt zou het gaan om tweehonderd duizend aanvragen per jaar, maar vreemd genoed heeft niemand het daarover. De reden daarvoor zou zijn dat brede lagen van de bevolking empathie heeft met de gelukszoekers.

    De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas De Mazière:

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    19-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Halsema en haar moslima’s (2)

    Femke Halsema en haar moslima’s (2)

    Malik en Halsema

    In mijn stukkie over de eerste aflevering van Halsema’s nieuwste verdienmodel – fors betaald en zwaar gesubsidieerd de wereld rondreizen om het rijkgeschakeerde diversiteitsfeminisme in de islam in kaart te brengen – heb ik geen aandacht besteed aan de vaste openingsbeelden waarmee elke aflevering begint. Die beelden moeten de indruk wekken dat die islam behalve veelkleurig en speels ook best wel oosters zwoelgeil en mystiek-feminien is.

    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUROPESE MISLEIDING

    EUROPESE MISLEIDING

    Screenshot_30

    Op station Amsterdam Zuid hangen opvallende posters die gaan over de komende Europese verkiezingen. Ze zijn gemaakt in opdracht van het Europees Parlement. Een van die affiches bevat de tekst “Kies wie Europa leidt”. Een opmerkelijke slogan. Moet ik op 22 mei de leiding van Europa kiezen? Wat of wie is dat? Wordt daarmee het Europees Parlement bedoeld, die machteloze vergader- en baantjesmachine? Dat kan toch niet waar zijn.
    Meer lezen op:
    asherbenavraham.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Spaarders in EU worden na verkiezingen gedwongen eurozone te redden*
    *Spaarders in EU worden na verkiezingen gedwongen eurozone te redden*

    Overeind houden eurozone gaat iedere Nederlander omgerekend minstens € 12.000 kosten


    De Europese zombiebanken zijn minstens € 800 miljard kwijtgeraakt.

    Econoom en auteur Daniel Stelter heeft de statistieken van de huidige eurocrisis bestudeerd, en komt tot een ontnuchterende conclusie: dankzij de pijlsnel groeiende schuldenberg in Europa is het onvermijdelijk dat de burgers straks gedwongen zullen worden om de eurozone en de banken overeind te houden. De Duitsers gaat dat op zijn minst € 1 biljoen kosten. Omgerekend komt deze ‘bijdrage’ voor de Nederlanders dan uit op minimaal € 200 miljard, oftewel zo’n € 12.000 per iedere inwoner. Ondertussen proberen ‘onze’ politici de EU en de eurozone zo positief mogelijk af te schilderen (2)(3)(4), en verzwijgen zij wat ons enige tijd na de verkiezingen te wachten staat
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    18-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saudi-Arabië heeft het Westen al te veel schade toegebracht

    Saudi-Arabië heeft het Westen al te veel schade toegebracht

    door Afshin Ellian 21 okt 2013

     
    Prins Turki had goede contacten met Osama bin Laden
    Prins Turki had goede contacten met Osama bin Laden - Foto: EPA

    Saudi-Arabië heeft zijn fundamentalisten in onze steden gebracht. We moeten het land daarom terugbrengen naar zijn echte proportie. Hoe? Koop niet langer olie van Saudi-Arabië.

    The Kingdom is een raadsel. Saudi-Arabië is een ingewikkeld land. Een oliedom! Is Saudi-Arabië een belangrijk land? Wat maakt een land in het Midden-Oosten en de wereldpolitiek belangrijk?
    meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!