Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    29-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig en bezinnelijk week-einde....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik een prettig en bezinnelijk week-einde.
    Vergeet enkele uren al de prietpraat en de leugens van de poco-politiekers en het gezeik van de moslimduivels als dat tenminste mogelijk is. Geniet in familiekring van de mooie en leuke dingen die er nog zijn. En laat de moed niet zinken, uiteindelijk zullen wij de zege behalen, ons Volk zal weer een vrij Volk worden verlost van alle vreemde middeleeuwse ideoten.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort en bondig......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een chinees spreekwoord zegt: "sinds ik de mensen heb leren kennen, ben ik van de dieren gaan houden!"
    Zo denk ik er ook over!

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    26-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfverdediging..........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zelfverdediging is mensenrecht en burgerplicht!!!

    Bij E.J. Bron las ik deze bijdrag van Lucky9 die ik volmondig beaam. Ik raad de lezers van mijn blog aan te lezen wat Lucky9 schrijft, ik zou het niet beter kunnen hij geeft in deze bijdrag heel precies en haarscherp weer wat ik voel en denk.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    22-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De houtvorraad is binnen......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, de houtvoorraad is binnen, niet meer zo romantisch gestapeld als op de foto want dat kan ik lichamelijk niet meer. De houthandelaar is mij echter grootmoedig tegemoet gekomen, hij brengt nu het hout in zakken van 30 Kg. en stapeld deze netjes in de stal. De voorraad voor twee of drie dagen naar binnenhalen, dat kan ik nog wel. Zo is dan de houtvoorraad nu letterlijk binnen, in de stal.
    Ik verwacht een strenge zeer koude winter maar die mag nu komen, en zelfs als we af en toe zonder stroom zullen vallen, wat door de domheid van de politiekers, te verwachten is, zal ik nog steeds mijn kopje koffie kunnen drinken omdat de waterketel op de houtkachel staat te zingen en dan zet ik dan mijn koffie op grootmoeders wijze, en ook de erwtensoep met een varkenspootje wordt op de houtkachel zeer goed gaar. Het is wel ouderwets zonder centrale verwarming, maar zeker en betaalbaar. 

    Ook de appels zijn ondertussen rijp, de appelboom ziet U op de foto rechts naast het gestapelde hout, en het zijn lekkere appels, en ongespoten, een bron van gratis vitamine C, gratis, want ze groeien gratis, een geschenk uit de hemel. Ik heb er meestal zo veel dat ik er anderen een plezier kan mee doen.

    Badankt Victor voor de lieve zorg om mijn gezondheid, tot nu toe heb ik geen dokter nodig, alleen mijn benen en mijn voeten willen niet meer zoals ik het zou willen maar dat heeft wel met de leeftijd te maken, ook wij verslijten langzaam maar zeker. Gelukkig doet mijn auto het nog goed want te voet kan ik geen kilometer meer gaan.

    Over de makakken en baardapen en ander buitenlands gespuis wil ik het vandaag niet hebben, daar hebben we gelukkig hier nog geen last van en ik hoop dat het zo blijft. Ik kan alleen maar hopen dat vooral de Antwerpenaren die van deze vleesgeworden duivels wel last hebben, bij de komende stembusgang hun stem niet aan smalle Bart geven maar aan het Vlaams belang.

    Ik groet alle lezers van mijn bescheiden blogje zeer hartelijk en ik hoop dat zij ook zonder al te grote problemen de komende winter zullen doorkomen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    18-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De manipulatie van de TV.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In tegenstelling van mijn gewaardeerde vriend van Angeljes Ray, kijk al jaren geen TV meer omdat ik de dagelijkse leugens niet langer kon verdragen. Mijn informatie haal ik alleen nog uit de betrouwbare blogs, waaronder natuurlijk Angeljes. Ik heb een groot respect  voor Ray, dat hij nog het geduld kan opbrengen deze verloochene prietpraam te bekijken, dat bewonder ik. Ik kan het niet meer. Hartelijk dank Ray. Ik begrijp natuurlijk wel de gedachtengang van Ray, men kan nooit oordelen over wat men niet kent en Ray  doet zijn best onze ogen te openen voor de leugens en het bedrog van rood en groen. Hartelijk dank Ray omdat je de moet en het uithoudingesvermogen hebt naar deze commedie te kijken, ik weet dat je het voor ons doet om ons wakker te maken.
    Wie begrijpen wil wat ik met dit bericht bedoel moet Angeltjes lezen.

    Kartuizer.



    >> Reageer (2)
    17-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook de Vlamingen worden langzaam wakker.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na de gebeurtenissen in Borgerhout heb ik aandachtig de reacties van de lezers van HLN gelezen, het waren er velen, na het lezen van deze reacties stel ik vast dat meer als 90% der lezers van het HLN het moslimgezeik hartgrondig beu zijn, sommigen roepen zelfs tot een burgeroorlog tegen deze waanzinnigen op, Gerald Celente schijnt gelijk te krijgen we zijn eerst in het najaar 2012. Zo kan het inderdaad niet verder gaan, als nu de overheid niet tot drastische maatregelen besluit tegen deze inderdaad vleesgewordene duivels, zou het wel eens ook in Vlaanderen en ook in Walonië tot een burgeroorlog kunnen komen want de mensen dulden deze waanzin niet langer, zij willen in rust en vrede leven. Elke mens mag geloven wat hij of zij wil, als een groep mensen geloven, dat zij vijf maal per dag op hun knieën roodkapje  aanbidden moeten, dan mogen zij dat, maar dan wel privaat zonder anderen die niet aan dit sprookje geloven daarmee lastig te vallen. Als zij echter alle die hun sprookje niet voor waarheid houden als ongelovige honden gaan bestempelen en met de dood gaan bedreigen, gaat het te ver, deze waanzinnigen moet men opsluiten, zij zijn een gevaar voor de samenleving.
    Als de moslimfanaten die hier op kosten van de werkende inheemse bevolking leeft het niet eens zijn met onze Christelijke waarden en normen dan moeten zij maar terug vertrekken naar een moslimland, of dan daar allah brood en kienjesgeld uit de hemel laat regenen is wel zeer vraaglijk.

    En, wat de Antwerpenaren betreft, als julie toekomstig van dit ellendige moslimgezeik willen verlost worden, kies dan bij de komende gemeenteraadsverkiezingen niet voor smalle Bart in maatkostuum want dan zijn jullie verkocht, de enige partij die jullie stem waard is, is het Vlaams Belang, deze partij heeft reeds jaren geleden gewaarschuwd voor de ellende met de haatbaarden die nu steeds duidelijker wordt. Vlamingen, wordt nu eindelijk wakker, het is onzin te geloven dat het Vlaams Belang een verloren stem zou zijn, als de meerderheid der Vlamingen hun stem aan het Vlaams Belang geven zal het Vlaams Belang regeren!

    Vlaamse broeders en zusters, geloof mij, ik kartuizer ben geen lid van het Vlaams Belang en ik heb er dus persoonlijk geen belang bij omdat ik in de Duitstalige Gemeenschap woon, maar ik ben ervan overtuigd dat het Vlaams Belang voor Vlaanderen de enige juiste oplossing is.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    16-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borgerhout toen.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In gedachten verzonken verwijlde ik vanavond in Borgerhout, mijn vader zaliger is er in de schaduw van de Peperbus ter wereld gekomen. Ik zelf heb er een poosje in de Appelstraat gewoond. Honderde malen ben ik als trambestuurder met lijn 24 over de Turnhoutsebaan gereden ook bij een late dienst was daar alles steeds rustig en vreedzaam en het was toen echt ondenkbaar dat een trambestuurder of een buschaufeur overvallen zou worden. Toen was de wereld nog in orde, na mijn dienst kon ik rustig met mijn diensttas met baargeld en tiketten naar huis gaan. Er woonden toen ook nog geen "jongeren" in Borgerhout, natuurlijk wel Vlaamse jonge mensen en kinderen, maar geen "jongeren"

    Nadat ik al enkele malen bij Angeltje en bij andere blogs de fotos gezien heb van Borgerhout nu, ken ik dit Borgerhout niet meer terug, het lijkt wel alsof er een bende vleesgeworden duivels is komen wonen die daar stelselmatig het leven voor de autochtone bewoners tot een hel maken. Ik weet wel wie er verantwoordelijk is voor de invasie van deze vleesgeworden duivels en nu zou het nog erger kunnen worden, als de Sinjoren niet op hun hoede zullen zijn en dezelfde fout zouden maken als de Nederlanders en hun stem aan smalle Bart zouden geven, krijgen deze vleesgeworden duivels nog meer "kiendjesgeld" zodat zij zich nog sneller kunnen vermeren.

    Als ik nu nog in Borgerhout zou wonen, zou ik een Borgerhout willen zonder haatverknepen gezichten van mannen met verwilderde baarden in vuile nachthemden en zonder "jongeren" een Borgerhout zoals het toen was, toen de wereld nog in orde was.

    Ik zou wel graag de mening van de lezers willen horen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    14-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is een oude wijsheit, het volk krijgt steeds de regering die het verdient. De Nederlanders hebben niet naar de wijze raad van Geert Wilders geluisterd en nu krijgen ze de regering die ze verdient hebben en ze zullen het weldra in hun portemonnee voelen.

    Ik ben benieuwd naar de uitslagen van de eerstvolgende gemeenteraads verkiezingen hier in het belgenland, niet alleen in Vlaanderen maar ook in Walonië want ook bij onze Waalse medemensen zijn de soepjurken en haatbaarden en hun gebaarmaschienen geen graag geziene gasten. De mensen zijn het beu, steeds meer belastingen te moeten betalen voor het gratis onderhoud van deze parasieten dat is niet alleen in Vlaanderen zo maar ook in Walonië en ook hier in de Duitstalige Gemeenschap. Ik hoop, dat men hier verstandiger is als in Nederland. Ook hier begint men te begrijpen dat het met de dictatuur van de Europese roverbende die tegen onze wil en zonder het ons te vragen al deze vreemde bloedzuigers hier heeft binnengehaald niet verder kan. Ook de meerderheid van de Waalse mensen willen zelf bestemmen hoe zij geregeerd willen worden door mensen die ze zelf gekozen hebben en dat alleen de wetten die in het Waalse parlement gestemd worden in Walonië geldigheid hebben. Het verschil met Vlaanderen is niet zeer groot. Aan Europese comisarissen die door niemand gekozen werden en dus ook niet met een trap onder hun kont naar huis gestuurd kunnen worden, heeft men ook hier geen nood. De meerderheid van het Volk wil een democratische regering en geen dictatuur. Alle macht gaat van het Volk uit en niet van een bende Eurocratische rovers.

    Kartuizer.









    >> Reageer (3)
    11-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leugen over de vergrijzing......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de pocopers die door de linkse politiekers gemanipuleert wordt, lezen wij regelmatig dat de pensioenen door de vergrijzing in gevaar komen. Dat het hier om een grove leugen gaat is belangrijk voor de jonge mensen die nu nog werken en voor hun toekomstig pensioen betalen.
    De pensioenen komen niet in gevaar door de vergrijzing maar door de verbruining de bruine mannetjes en vrouwtjes die sinds jaren in Europa wonen en waarvan 90 % op kosten van de inheemse bevolking leeft omdat zij aan werken een broertje dood hebben, geheel conform met de islamideologie, stelen van de ongelovige honden is allah welgevallig.
    Dat is de ware oorzaak waarom de toekomstige pensioenen in gevaar komen.
    De jonge mensen die nu nog werken moeten zich daartegen weren, zij mogen niet langer dulden dat de staatskassen leeggefreten worden door bezetters die hier helemaal niet thuishoren. Daarom is het belangrijk dat vooral deze jonge Europese mensen bij de verkiezingen in hun landen hun stem aan die partijen geven die zeggen: " eigen Volk eerst!" niet alleen in Vlaanderen maar in heel Europa.

    Kartuizer..

    Uitzonderlijk wil ik graag hierover de mening van de lezers van mijn blog horen.


    >> Reageer (10)
    10-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het hart gegrepen.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik zou willen slapen, alleen nog maar slapen.
    Slapen en dromen van een mooie wereld, een wereld met vredelievende, eerlijke, vriendelijke mensen die alle van goede wil zijn. Een wereld zonder wapens, zonder bedrog en politieke leugenaars, een wereld met mensen die de naam mens waard zijn.
    Ik weet dat deze droom nooit in vervulling zal gaan en daarom zou ik alleen nog maar willen slapen en dromen van deze mooie wereld.
    Ik ben lichamelijk en geestelijk moe en verdraag de leugens, de haat en het bedrog niet meer waarmee we dagelijks geconfronteerd worden. Ik word kotsmisselijk van de verlogen smoelen van de politiekers die ons dagelijks gepresenteerd worden. En daarom zou ik alleen nog maar willen slapen en dromen van mijn wereld en niet meer wakker worden.

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    07-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kartuizer leeft nog......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na enkele dagen van stilzwijgen moet ik toch maar weer wat van mij laten horen.
    Over MM en de zogenaamde "arme klaren" heb ik mijn mening gezegd en daarbij blijft het, ik neem er geen woord van terug.

    In Iran mogen nu alle oude geile bokken naar het voorbeeld van de profeet, zijn naam wese in alle eewigheid vervoekt, met negenjarige meisjes het huwelijk aangaan en hen naar hartelust ongestraft verkrachten dat heeft het Iraanse parlement eenstemmig besloten. In onze pocokranten die anders nogal graag over pedofielen berichten heb ik daarvan geen jota gelezen, maar het is wel een feit. Mischien kan Dutroux na zijn eventuele vrijlating asiel in Iran aanvragen.

    Er zijn zo van die dagen, dat men na het lezen en het horen van de nieuwsberichten moedeloos wordt, zo gaat het mij tenminste en dat heeft niets met de leeftijd te maken, zoals ik nu denk, dacht ik reeds als ik twintig was. De leugens en de halve en totaal verdraaide nieuwsberichten in de regimetrouwe kranten worden van dag tot dag groter. Gelukkig hebben we nog onze blogs die ongesminkt de waarheid verkondigen.

    De haat tegen Israel en de Joden neemt in Europa maar ook in Amerika steeds toe.
    Een van mijn beste vrienden tijdens mijn verplichte legerdienst was Benny, hij was een liberale Jood, hij bezocht elke zaterdag de synagoge aan de Van Den nestlei in Antwerpen, zonder orenlokken en hoed, alleen maar met ceppeltje. Bovendien was hij een Vlaams Nationalist. Hij was diep Godgelovig en veroordeelde elke vorm van discriminisering, ook de discriminisering van de belgische staat ten opzichte van de Vlamingen. Hij meende, dat in elke gemeenschap Godsdienstvrijheid hoog in het vaandel moet staan maar dat niemand het recht heeft het geloof van de andere te verketteren. Later is Benny naar Irael verhuisd, dan hebben wij ons uit het oog verloren. Maar de huidige staat Israel verkondigt precies dat wat Benny meende. Israel is de enige democratische staat in het midden Oosten, omringt door islamische haatbaarden die geen Godsdienstvrijheid tolleren.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    04-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn reactie op de laatste reacties.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hartelijk dank, Gina voor uw interesant bericht. Nu begin ik te begrijpen waarom Vangeluwe onderdak bij de Franse nonnen gezocht heeft. Ik geloof dat we het laatste nog niet gezien hebben. Of we de volle waarheid ooit zullen kennen is twijfelachtig.

    Ja Lieve, we zullen maar rustig afwachten wat MM daar in Malonne gaat uitspoken, ik verwacht er niet veel goeds van. Men kan ook bezwaarlijk elf oude vrouwen die een klooster bewonen dat miljoenen waard is als arm bestempelen, in werkelijkheid zijn het schatrijke klaren. Van de armoede van deze "nonnetjes" geloof ik al lang niets meer. De brugse "arme klaren" hebben daar een mooi voorbeeld van gegeven. Bovendien zou het klooster van Malonne in éen of twee jaren verkocht worden daar de nonnen te oud worden maar met de nieuwe moeder-overste zou dat nu wel eens anders kunnen uitvallen. De nonnen hebben tenslotte al zestien jaren lang hun hoop op haar gesteld. We wachten dus maar af.

    Ja, Victor het kan zijn dat wij niet meer zullen horen wat de kraaien zullen uitkraaien maar we kunnen wel vermoeden wat de echte waarheid is. We hebben in ons lange leven al zovele schandalen moeten horen, ook dit zouden we nog wel overleven, we zouden er alleen maar wijzer van worden, hopelijk worden onze nazaten dat ook.

    Ik hoop, Mark, dat we ooit de volle waarheid zullen kennen maar deze waarheid zal bij velen pijn doen.

    Ja, jaen, zoals het nu gaat kan het niet verder gaan maar dat is werk voor de generatie van nu hopelijk wordt die nog op tijd wakker.

    Zoals lucky9 bij Angeltjes schreef, men mag de schijnheiligheid van schijheilige nonnen en sommige priesters niet verwarren met de leer van Jezus van Nazareht, de Christelijke leer is goed maar dan wel de ware Christelijke leer.

    Kartuizer.




    >> Reageer (0)
    29-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe moeder-overste is in Malonne aangekomen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De elf oude klaren in Malonne hadden dringend een jongere kracht nodig.
    De toekomstige moeder-overste werd met politie-escorte naar het streng beveiligde klooster gebracht.
    Daar MM een meesteres is in het manipuleren zal het wel niet al te lang duren eer zij de oude nonnen onder de duim heeft. Wat er daarna in het klooster zal gebeuren is voorlopig nog een vraagteken, mischien een herhaling van de Brugse arme klaren? Wie zal het zeggen?
    Men kan zich terecht de vraag stellen welke hoge pieten er belang bij hebben dit monster te beschermen en ik kan mij de verontwaardiging en de woede van de ouders der vermoorde kinderen zeer goed voorstellen. Welk vies spel wordt er hier gespeeld?

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    24-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort en bondig.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar het nu zo goed als vaststaat dat de kindermoordenares MM in Malonne zal worden opgenomen meen ik, dat het bisdom Namen voor de kosten voor de wel noodzakelijke bewaking van  het klooster der "rijke klaren van het arme Jezuskind" moet opkomen. De bisschop van Namen had de wereldvreemde nonnen kunnen verbieden MM in hun klooster op te nemen, maar hij deed het niet, welk geheim daarachter steekt kunnen we alleen maar vermoeden. Men kan echter de belastingbetaler niet laten opkomen voor de bescherming van dit vrouwelijke monster.
    Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    21-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo is het....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn trouwe lezeres lieve heeft natuurlijk gelijk, er zijn nogal wat domme klootzakken die niet verder kijken als ,hun kerktoren, tot dat er op zekere dag op deze kerktoren in de plaats van een kruis een halve maan zal staan met alle gevolgen vandien. Dat is natuurlijk het probleem van de jonge generatie van nu, mijn probeem zal het niet meer zijn omdat ik dan gelukkig reeds naar de eeuwige jachtvelden zal vertrokken zijn.
    Als deze jonge generatie nu niet gaat begrijpen dat er in dit aards bestaan inderdaad ook mag genoten worden van de lekkere en leuke dingen in dit korte aardse leven, maar dat het recht daarop moet verdedigt worden. Als zij echter niet bereidt zijn dit recht met hand en tand te verdedigen zullen zij eerstdaags op een gebedstapijt eindigen om vijf maal per dag allah te danken voor hun miserabel bestaan. 
    Domme klootzakken wordt eindelijk eens wakker voor het kruis op jullie kerktoren door een halve maan vervangen wordt!

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    20-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk zomer....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor sommige mensen is het nooit goed, als het te koud is klagen zij, als het regent klagen zij, als het eindelijk warm is klagen zij ook. Ik heb geleerd mij aan elke situatie aan te passen en er het beste van te maken want met klagen en jammeren kan ik er toch niets aan veranderen, ik neem het zoals het komt. Bij de tropische temperaturen van nu is het in mijn 105 jaar oude huis goed vertoeven, ik heb hier dank zij de dikke natuurstenen muren een aangename temperatuur van 24 graad.

    Over de veroordeling van de drie sletten in Rusland ben ik niet verbaasd, als ik hier in een moskee hetzelfde zou doen zou het land te klein zijn en ik zou er zeker niet met twee jaar vanaf komen. Meer wil daarover niet zeggen, bij andere bloggers zoals NOPOCO en PI kan men daarover meer lezen.

    Dat in Amerika de boel op springen staat en de moslim-president Obama vrij zeker zal ontmaskert worden kan men eveneens bij NOPOCO nalezen.

    Dat Gerald Celente gelijk zal krijgen als hij zegt dat er in 2016 geen enkele moslim nog in Europa zal wonen geloof ik nog steeds, het verzet van de Europese Volken tegen deze geitenbaarden wordt steeds groter. De grote meerderheid wil niet terugkeren in de duistere middeleeuwen, en terecht! Religeuse narren hebben we in Europa niet nodig.

    Dat was dan mijn bijdrag op deze warme Augustusavond 2016 er is natuurlijk nog veel meer, maar teveel om onder woorden te brengen, de situatie in onze wereld van nu was nog nooit zo onheilspellend en zo dramatisch als nu, wij hebben enkele jaren van onoverzienlijke gevolgen te verwachten maar ik blijf geloven in het gezonde verstand van de Europese Volken. Niet echter in het verstand van de EUSSR potentaten die elke vorm van verstand willen doden.

    Kartuzer.


    >> Reageer (2)
    16-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk dank beste vrienden....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, hartelijk dank, Victor, Jean, Jozef en R.A.A omdat jullie mij niet omwille van mijn bekentnissen van gisteren als een zondaar en zuipschuit veroordeeld hebben. Wat die Trappist betreft, de trappisten zijn niet dom, één trappist heeft de voedingwaarde van twee dikke boterhammen. Drinken breekt het vasten niet! Dus, tijdens de veertigdaagse vastenperiode een beetje meer drinken. Aan de abdij van Westmalle heb ik zeer leuke herinneringen; tijdens mijn verplichte militaire dienst verbleef ik twee maanden in het militair hospitaal in Antwerpen, daar leerde ik twee trappisten kennen die daar hun verplichte legerdienst verbrachten, daar ik geen thuishaven had, nodigden zij mij uit mijn weekends in Westmalle door te brengen. Zo heb ik dan verschilende weekends in de abdij verbracht. De trappisten drinken natuurlijk ook wel hun bier, maar dan wel met een zeer lager alkohol volume, dat verandert echter niets aan de voedingwaarde van het bier.

    Wat de wijn betreft, mijn moeder was in het jaar 1945 zwaar ziek, onze huisarts zei dat zij rode wijn moest drinken, maar waar hadden wij toen met ons armzalige inkomen wijn kunnen kopen? Als negenjarige jongen ging ik toen naar onze onderpastoor (in Hemiksem) de EH. Verboven, ik vertelde het hem. De EH.Verboven gaf mij toen goed verpakt twee flessen rode wijn mee, maar de pastoor mocht het niet weten. Natuurlijk mocht de dikke pastoor het niet weten want wij waren een zwarte familie, mijn vader zat toen in de koolmijnen van Eisden als dwangarbeider omdat hij fabriekswachter was geweest. Voor alle duidelijkheid, de EH. Verboven heeft mij als kind niet sexueel misbruikt! Hij was een eerbiedwaardige priester waar iedereen respect voor had.
    Als ik nu vaststel dat ik wanneer ik in een islamistisch land zou wonen, ik ter dood zou worden veroordeeld omdat ik een Trappist en een glaasje Porto drink, zeg ik, laten we maar terugkeren naar onze westerse beschaving. Uit zichzelf is niets slecht als we er maar geen misbruik van maken. Ons Heerke veranderde water in wijn, waarom zou zat zijn zondeke zijn? Ik mag geen bezopen mensen, wanneer we alles matig gebruiken is er aan een trappist en een glaasje porto niets verkeerd. Het wordt tijd dat we paal en perk gaan stellen aan alle  ideotische waanzinnige godsdienstwaanzinnigen .

    En Victor, ik drink de porto uit een normaal wijnglas en na drie glaasjes is de fles zelfs nog méér als halfvol.

    Kartuizer.

     


     


    >> Reageer (2)
    15-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fles is nog half vol....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar ik de Portugese economie een beetje wou steunen, heb ik twee weken geleden een fles Porto van Aldi meegebracht.
    Vandaag heb ik er van genoten, niet dat ik aan mijn dagelijkse Westmalse Trappist verzaakt heb, want die dagelijkse Trappist is belangrijk, die monniken hebben er verstand van, één Trappist zijn twee dikke boterhammen.Maar ik heb dus ook genoten van de Portugese Porto en ik zal er nog een avondje kunnen van genieten want de fles is nog halfvol.
    Nu zullen sommige lezers van mijn blog mij als een dronkaard gaan beoordelen, maar dat ben ik nu werkelijk niet, anders zou ik nu niet meer in de mogelijkheid zijn dit bericht zonder fouten te schrijven. Ik ga nu langzaam naar de 77 toe en ik heb besloten zo lang het nog kan van de lekkere dingetjes die er zijn te genieten, en wie wil het mij kwalijk nemen? Ik weet wel dat er donkere en zeer moeilijke tijden op ons toekomen en ik heb voor zover het in mijn financiele mogelijkheid lag mijn voorzorgen genomen. Nu de oude zeurpiet te gaan spelen heeft helemaal geen zin. Ik geniet zo lang ik nog kan. En voor de toekomst zijn de jongeren van nu verantwoordelijk, als zij te dom zijn om te helpen donderen is dat niet mijn schuld, als zij verder hun stem bij de verkiezingen blijven geven aan de partijen die de gehele mensheid in het ongeluk storten is dat hun probleem.

    Oef, dat was het dan voor vandaag na één Trappist en een paar glaasjes Port.

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    12-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus Ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men overal gespuis tegen en het wordt van dag tot dag erger, messentrekkers, kettingtrekkers en politiemekkers, het lijkt wel alsof de hel is losgebroken.
    Gelukkig woon ik hier ver van Vlaanderen weg in de Duitstalige Gemeenschap, die nog wel voor een gedeelte afhangig is van Walonië maar dat wordt steeds minder. We hebben hier tenminste geen eigen nestbevuilers zoals in Vlaanderen. Maar mijn hart bloedt als ik aan mijn Vlaanderen denk. Wanneer gaan de Vlamingen eindelijk eens wakker worden en hand in hand al die nestbevuilers eens een flinke trap onder hun achterkasteel geven en voor een onafhankelijk Vlaanderen stemmen? Het wordt tijd dat de lamme goedzakken wakker worden nog langer wachten betekent de dood voor Vlaanderen. Als Vlaanderen geen moslimkalifaat wil worden moet men nu bewust voor de partij stemmen die dat wil verhinderen en dat is de partij die sind jaren waarschuwt voor het gespuis dat nu overal op de Vlaamse wegen en in de Vlaamse steden huishoudt. Deze partij is het Vlaams Belang. Nu moet het eindelijk gedaan zijn, de maat is vol.

    Kartuizer.
     


    >> Reageer (2)
    11-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is de waarheid ???
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wou mij eigenlijk niet verder met het geval MM bemoeien, maar ik lees steeds meer tegenstrijdige berichten in onze kranten.
    Het Nieuwsblad heeft het steeds weer over de abdis van Malonne, maar de overste van Malonne is geen abdis omdat het klooster geen abdij is. Daar het klooster geen abdij is valt het onder de jurisdictie van de bisschop van Namen. Hij kan de nonnen verbieden MM onderdak te verlenen. Waarom doet hij dat niet???
    Onmiddellijk nadat Paul Marschal een gesprek met de zusters had, verklaarde de woordvoerder der bisschoppen, reeds voordat de zusters opnieuw konden afstemmen, dat zij hun mening niet zouden herzien! Worden de nonnen door de bisschoppen onder druk gezet??? Wie heeft hier wat te verbergen?
    Mijn vraag is, wat voor een vuil spel wordt er hier gespeeld? Weet MM dingen die wij niet mogen weten?
    Wie betaald de advocaat van MM of werkt deze man gratis uit naastenliefde?
    Men schrijft ook steeds weer dat MM geen familie heeft, ook dat is een leugen, zij heeft twee meerderjarige zonen, dat deze hun moeder uit schaamte niet bij zich willen opnemen begrijp ik, maar zij hebben wel het huis dat zij van haar moeder geerft had welwillend aangenomen. Wat is de waarheid??
    Mijn vragenlijst wordt van dag tot dag langer, mischien kunnen enkele lezers van deze blog mij helpen. Ik wil graag de waarheid weten.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    clogie
    blog.seniorennet.be/clogie
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    koolstof
    blog.seniorennet.be/koolsto
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!