Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    11-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leugen over de vergrijzing......

    In de pocopers die door de linkse politiekers gemanipuleert wordt, lezen wij regelmatig dat de pensioenen door de vergrijzing in gevaar komen. Dat het hier om een grove leugen gaat is belangrijk voor de jonge mensen die nu nog werken en voor hun toekomstig pensioen betalen.
    De pensioenen komen niet in gevaar door de vergrijzing maar door de verbruining de bruine mannetjes en vrouwtjes die sinds jaren in Europa wonen en waarvan 90 % op kosten van de inheemse bevolking leeft omdat zij aan werken een broertje dood hebben, geheel conform met de islamideologie, stelen van de ongelovige honden is allah welgevallig.
    Dat is de ware oorzaak waarom de toekomstige pensioenen in gevaar komen.
    De jonge mensen die nu nog werken moeten zich daartegen weren, zij mogen niet langer dulden dat de staatskassen leeggefreten worden door bezetters die hier helemaal niet thuishoren. Daarom is het belangrijk dat vooral deze jonge Europese mensen bij de verkiezingen in hun landen hun stem aan die partijen geven die zeggen: " eigen Volk eerst!" niet alleen in Vlaanderen maar in heel Europa.

    Kartuizer..

    Uitzonderlijk wil ik graag hierover de mening van de lezers van mijn blog horen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    14-09-2012
    t heeft allemaal geen zin
    Ja Kartuizer, gij hebt soms wel gelijk hoor, maar kijk maar naar Nederland: daar moeten ze niet meer weten van de PVV, en bij ons zakt het Vlaams Belang onder de tien procent. En de NV-A die fluit een kandidate die zei hoe het ineen zat (met die duiven) direct terug.

    14-09-2012 om 12:55 geschreven door jeanine


    dag kartuizer
    Dag Kartuizer heb een tijd niets van me laten horen maar zoals je van Frans wel zal vernomen hebben weer een kleindochter bij. Wanneer je met de mensen praat hoor je dat ze de multicul en bijhorende emmigratie beu zijn. Heb zelfs gebabbelt met mensen die het groene gedachtengoed aanhangen en tot mijn verbazing vinden ze dat de regering veel te laks omgaat met deze problematiek. Overal hoor je hetzelfde en dan blijkt bij de verkiezingen dat Wilders fors achteruitgegaan is. Hoe kan je dit rijmen. Volgens mij gebeuren er op het hoogste niveau dingen waar wij totaal geen weet van hebben en worden we gesust met te kunnen gaan kiezen maar staat de uitslag al op voorhand vast. Veel hoop heb ik er niet meer op dat de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen beter zal worden spijtig genoeg. Dikke knuffel Kartuizer en aan de lezers van deze blog

    14-09-2012 om 10:37 geschreven door LIES


    13-09-2012
    Laatavondbezoek
    Het is zoals Filip Dewinter van Vlaams Belang het in 2009 formuleerde: "Waar is de poen van uw pensioen? In de pocket van Mohammed!" Het probleem dat ik mijn BLOG niet meer kan openen, raakt niet opgelost. Inloggen en een nieuw artikel plaatsen, dat gaat wel, doch het blog dan bekijken, dat lukt niet. Naar ik verneem zijn er nog een paar blogvrienden die met hetzelfde probleem kampen. Maar ik heb er iets op gevonden, nl. via Google een artikeltje uit het archief van mijn krantje aanklikken. Dan opent het wel. Ik heb hiervoor deze nieuwe button gemaakt: coollogocom298195970cm.gif Daarna in rechterkolom bij 'Archief per maand' de bovenste maand aanklikken voor de nieuwe berichten. Voor diegenen bij wie het openen van mijn blog nog wel zonder probleem lukt, blijft: coollogocom2970123971aa.gif een selectieve kijk op de politiek en de actualiteit en tussendoor ook eens iets anders met momenteel meer dan 1600 artikels, coollogocom2970123971aa.gif met oudere artikels die misschien toch nog interessant zijn en die ik naar hier heb 'afgevoerd'. coollogocom2970123971aa.gif Korte bespreking van boeken welke ik gelezen heb. Groeten, R.A.A.

    13-09-2012 om 23:06 geschreven door R.A.A.


    Beste
    Moeilijk om daar nog een jota waarheid aan toe te voegen!

    13-09-2012 om 22:04 geschreven door lucky9


    het is zo
    helemaal met u eens kartuizer.maar wie zal het veranderen,onze politieke lamzakken hebben het veel tever laten komen.en dat geld in gans europa.

    13-09-2012 om 21:41 geschreven door jozef devolder


    Pascha en Jean
    Ik hoef het niet meer te vertellen, het is duidelijk. VLAAMS BELANG AAN DE MACHT EN DAN GROTE KUIS HOUDEN IN HET ONDERWIJS om kinderen en jeugd wakker te schudden en hen te wijzen op hun twijfelachtige toekomst. Daar moeten ook programma's voor bestaan, net zoals voor allochtonen. In het verleden zijn er ontelbare projecten uit de grond gestampt om die bruin mannen hier de weg te wijzen. Nu is het de beurt aan onze eigen mensen om hun vertrouwde weg en zelfrespect terug te vinden.

    13-09-2012 om 20:32 geschreven door lieve


    Kartuizer.
    Zoals zo dikwijls aangehaald, er is geen probleem met vreemdelingen die naar hier komen om het beter te hebben dan in hun eigen land op voorwaarde dat ze hier meewerken en bijdragen om die welvaart in stand te houden, als ze enkel komen om te parasiteren dan is er maar één oplossing: binnen de 30 dagen return to sender te beginnen met illegalen en criminelen, bij die moet de tijd op ons grondgebied herleid worden tot 24 u. Dat elke financiële steun aan vreemdelingen en dat het financieren van dat barbaars gedoe met onmiddellijke ingang verboden moet worden in de logica zelve, in ons Vlaanderen gelden enkel seculiere wetten, wetten gemaakt door de meerderheid van het volk naar de wil van datzelfde volk. Dat zal de enige en echte oplossing brengen zowel voor onze welvaart, onze veiligheid en onze leefbaarheid. In Nederland zijn ze massaal in de val getrapt van de Partij van de Arabieren, in het land B zal het door het massaal profitariaat dezelfde weg opgaan want het profitariaat beschermd zich onder mekaar, daarom dat we de Vlamingen MOETEN WAKKER MAKEN EN IN KENNIS MOETEN STELLEN van dat gigantisch barbaars gewelddadig GEVAAR op ons grondgebied, wij hebben honderden jaren in vrede kunnen leven, onze ouders, grootouders hebben er hun leven voor gegeven en dat wordt nu door een zootje landverraders in enkele jaren vernietigd, zoiets moet zwaar afgestraft worden want wij hebben geen behoefte aan land en volksverraders en zeker niet aan geweldplegers. Mijn stem zal NOOIT aan een cd&ver, vlder, spaer of groene onderkruiper verknoeit worden, laat dat duidelijk zijn, mijn stem gaat naar die partij die opkomt, zich inzet en werkt voor de Vlaamse welvaart, veiligheid en leefbaarheid, ik denk aan onze kinderen en kleinkinderen, ik wil niet dat die in een barbarij zouden moeten leven onder het bewind van despoten, tirans en barbaren.

    13-09-2012 om 14:19 geschreven door Jean


    12-09-2012
    Kartuizer
    ik moet Lieve daar volmondig bijtreden : HOE ????

    12-09-2012 om 13:13 geschreven door Pascha


    Beste Kartuizer
    Voor vele jonge mensen klinkt "Eigen Volk Eerst" nog altijd als een vloek. Je krijgt hen dat niet wijsgemaakt dat het vijf ná twaalf is om nu éérst aan onszelf te denken. Zolang ze op materieel vlak door hun ouders gesteund worden en in hun eigen luxe wereldje leven blijven kijken, is er voor hen niets aan de hand. Hetgeen u schrijft is heel juist, maar vooral schoolgaande jeugd is daarvoor niet vatbaar zolang er opvoeders op school prediken over naastenliefde en gelijkheid, over de voordelen van diversiteit en nog zo van die onzinnige zever. Zijn het de scholen niet die de komende generaties verknoeien? De jeugd zou aangezet moeten worden om zelfstandig, kritisch te leren denken en geconfronteerd worden met hun gevaarlijke toekomst. Maar hoe?

    12-09-2012 om 06:28 geschreven door lieve


    11-09-2012
    De leugen over de vergrijzing
    Beste, Van uit een diep "aanvoelen en (ge)weten" weten we dat onze sociale zekerheid uitgebuit wordt door die ongevraagde gasten. De vraag is, wie komt er nu eens met cijfers om dit onomstotelijk te bewijzen? Pas dan kunnen we gericht in actie komen. Marnix

    11-09-2012 om 09:39 geschreven door Marnix




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rud
    blog.seniorennet.be/rud
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    snellebirthy
    blog.seniorennet.be/snelleb
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!