Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    22-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 22 augustus 2017....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn reactie op de reacties van mijn vorig bericht komt nog, vandaag waren er enkele technische problemen op seniorennet.

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 22 augustus 2017
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    13-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 13 augustus 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het huis waarin ik nu al 28 jaar woon is  113 jaar oud, het werd gebouwd in de tijd van keizer Wilhelm in 1904, toen was het hier nog het Duitse Rijk het heeft onbeschadigt dus twee wereldoorlogen overleefd. Toen ik het 28 jaar geleden huurde had de eigenaar al de sloopvergunning maar ik wou het huren en het weer bewoonbaar maken, daardoor kon ik het huren voor 5000 bef. De overeenkomst was, alles wat binnen moest gedaan worden was voor mijn rekening en alles wat buiten moest gedaan worden voor rekening van de eigenaar en zo is het tot nu toe gebleven, ik heb wel af en toe vrijwillig de huur een beetje verhoogd, nadat er nieuwe ramen inkwamen met dubbel glas en een nieuw dak en zo ben ik nu bij een huur van 175 euro per maand die niet verhoogd worden kan, maar ik heb dan ook in het verleden 6 miljoen franken geinvesteerd en daarvan draag ik nu de vruchten. De vrijheid die ik hier nu al 28 jaar heb, had ik nergens anders kunnen hebben en als dank heb ik in een testament vastgelegd dat na mijn dood al mijn eigendommen die zich in het huis bevinden eigendom van de eigenaar worden. Bij het huis hoort ook nog een zeer grote tuin, die ik jammer genoeg nu niet meer onderhouden kan. Toen ik bij het ouder worden een beetje sukkelachtig werd heb ik op de voordeur een nieuw slot laten plaatsen, dat men ook van buiten kan openen als er binnen een sleutel op zit en de reservesleutel heb ik de eigenaar gegeven die 25 km. van hier woont zo dat hij altijd binnen kan en elke zondag komt hij om mij te helpen bij dingen die ik zelf niet meer kan, dat zijn soms maar kleinigheden, bvb een nieuwe gloeilamp indraaien als de oude het niet meer doet, de vuilniszak buiten zetten als die de volgende dag opgehaald wordt enzv. Zo ziet men dat men ook nu nog in vrede en een goede verhouding met elkaar kan leven!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    03-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 3 augustus 2017....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn nieuwe identiteitskaart zal wel mijn laatste zijn, zij is geldig tot 19.07.2047, ik ben jaargang 1936, maar je weet maar nooit !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    29-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 29 Juli 2017...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De dood van de 15 jarige padfinder Sebastiaan uit Izegem in het meer van Bütchenbach heeft mij als oud leider van de Bund Deutscher Pfadfinder in Hameln en als oud leider van de 97è Eenheid Brabo in Antwerpen diep beroerd. Ik heb ook in de kranten de reacties van vele lezers gelezen en stelde daarbij vast dat velen geen benul hebben van de waarde van de jeugdbeweging, wie nooit in een jeugdbeweging geweest is heeft zeer veel gemist! Ik weet wel dat de leiding in vele huidige groepen veel te wensen overlaat maar men mag niet alles over één kam scheren. De leiding van de groep van Izegem kan men geen verwijten toesturen een ongeluk kan altijd gebeuren en men kan niet elk moment alles in de gaten houden. Ik vind het prachtig hoe de scouts van Izegem afscheid van hun vriend genomen hebben. Ik moet er echter aan toevoegen dat ik met het goedkope gezeur van een zekere Fien uit het Laatste Nieuws zeker niet akkoord kan gaan, halsdoeken waren bij ons geen snotdoeken die men noncholand om de nek droeg maar een ereteken waar we trots op waren!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    22-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan, 22 juli 2017....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrede, Heil en Zegen wens ik alle bezoekers van mijn blog !

    Dat er tegenwoordig nog mensen zijn die een papieren krant kopen verbaasd mij zeer, als ik op internet de krantenkoppen bekijk, is er hoogsten één op tien die mij intereseert en die ik open en dan noch! Al het andere is puur sensatie, maar dat zal wel een afspiegeling zijn van de hedendaagse mentaliteit der journalisten. Ik ben ook steeds weer verbaasd dat er zoveel mensen telefonerend op straat en in de supermarkt rondlopen, zijn die dan allemaal zo belangrijk dat zij niet kunnen gemist worden? En wat hebben die toch allemaal te vertellen? Ik heb thuis mijn telefoon aan het vaste net en als ik dan thuiskom zie ik wel of iemand mij gebeld heeft en dan bel ik terug en alle nummers die ik niet ontvangen wil worden door Proximus geblokkeerd.

    Bedankt voor de tip met de overbodige pasfotos, Viktor, maar ik heb Magdalena van seniorenhulp die mij een keer per week overal heen brengt waar ik heen wil en die de soms zware kisten in de auto zet en ze bij mij thuis binnenbrengt en alles op de juiste plaats zet en zij is als een goede vriendin die mijn vertrouwen waard is. Trouwens, de vierde pasfoto krijgt men nu bij de gemeente ook terug, zij wordt in de computer geprogrameert en dan krijgt men ze terug. In één of twee weken krijg ik bericht dat ik de nieuwe kaart kan afhalen, natuurlijk met Magdalena!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    17-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 17 juli 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hartelijk dank, goede vrienden voor jullie reacties, ik wens jullie en alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen!

    Johan heeft gelijk, de politiek is te smerig om zich darover nog te ergeren, laat ons genieten van de geneugten die ons nog blijven!

    Ik ben benieuwd voor hoelang mijn nieuwe ID-kaart geldig zal zijn, 30 jaar is wel een beetje lang maar dan hoef ik mij tenminste daarover geen zorgen meer te maken!

    Het is inderdaad zo dat de prijs voor de nieuwe kaart van gemeente tot gemeente verschillend is, in Oudler moet men ook 25 euro betalen en dat is maar 30 km. van hier.

    Ik blijf nog wel een tijdje boven water, Victor, de motor draait nog goed zei de dokter, alleen de carosserie is versleten, de geest is ook nog jong en niet vastgeroest, maar deze nog jonge geest voelt zich niet meer wel in deze versleten carosserie ( koetswerk heet het in goed Nederlands.)

    Het kan wel eens vaker gebeuren,Marnix, dat ik een paar dagen later kom met een nieuw berichtje, trouwens, als men pasfotos laat maken zijn het altijd vier, met de drie overigen weet ik natuurlijk geen raad. Bovendien heeft de fotograaf zijn aperatuur moeten aanpassen aan de nieuwe voorschriften en dan is 15 euro niet overdreven.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    12-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch nog, groeten uit otbelgistan 12 juli 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook een verwilderde tuin heeft zijn charme...

    Alle vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Mijn kopf stond er vorige zaterdag niet naar een bericht te schrijven, er kwam teveel onverwacht op me toe, mijn antivirus program moest verlengerd worden, daar de licens bijna afgelopen was en daar ik steeds met een overwijzing betaal moest ik ekstra daarvoor naar het postkantoor en daarvoor ben ik op hulp aangewezen. Dan kreeg ik een bericht van de gemeente dat mijn ID-kaart moest vernieuwd worden, "electronische Karte" heet dat nu, en dat ik mij met de presies voorgeschreven foto moest melden, men mag op die foto zelfs niet meer lachen, de mond moet gesloten zijn enzv. Ja, er is ook niet meer veel te lachen als men de grijnzende koppen van de politieke graaiers ziet! Voor deze kaart moet men dan 17.70 euro betalen en dan nog eens 15 euro voor de foto! En dan was ik weer op hulp aangewezen want tevoet kan ik niet meer naar het gemeentehuis. Maar het is nu toch allemaal in orde gekomen. Ik ben dus niet ziek zoals sommige lezers van mijn blog vreesden, het gaat mij goed, trots alles.

    En ik hoop dat het met de lezers van mijn blog ook goed gaat!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    27-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan, zomaar....27 juni 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het waren drukke dagen voor een oude man, zaterdag kwam de kapster, alles eraf met de tondeuse, eindelijk een fris kopje, geen lange haren kammen heerlijk!

    Vandaag kwam de dokter, hij heeft mij grondig onderzocht, alles prima in orde behalve dan de reumaproblemen maar daar moet men leren mee leven, reuma is ongeneeslijk, het heeft dus geen zin naar een specialist(reumatoloog) te gaan want die zou mij ook alleen maar pijnstillers kunnen verschrijven, nu neem ik Algotra 325 mg. en die hebben maar heel weinig nevenwerkingen één daarvan is dat men een beetje slaperig wordt, ik neem dan één tabletje na het middageten en dan kan ik een heerlijk middagdutje doen en de pijnen in de gewrichten verdwijnen, een tweede tabletje neem ik 'savonds bij mijn trappist en dan kan ik daarna lekker slapen zonder gewrichtspijnen, de alkohol verhoogd nog de slaperigheid. Zo is het leven met reuma nog draaglijk!

    En morgen komt Magdalena van seniorenhulp en dan gaan we samen mijn wekelijkse boodschappen halen, eerst naar Carfour en dan naar Lidl, een vers volkorenbrood en nog veel meer want eten mag ik alles en ik kan zoveel eten als ik wil, dik wordt ik niet, vermageren is een symtoom van reuma en nog dunner worden kan ik echt niet meer, ik heb wel vier nieuwe broeken moeten kopen want die waren alle veel te breed geworden en ik haat bretels.

    En vrijdag komt de medische pedicuur en dat was het dan voor deze week, ik mag dus echt niet klagen, zo kan het leven van een 81 jarige toch nog mooi zijn, reuma is geen ziekte, maar een plaag waar men mee leven kan!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    25-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 25 juni 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat we zelf doen, doen we beter ??

    In Vlaanderen smelt de asfalt der wegen van de hitte, alhoewel het in ostbelgistan en Walonie niet minder warm was, geen gesmolten asfalt en alle wegen goed berijdbaar !

    Ja, wat we zelf doen is altijd beter !


    >> Reageer (1)
    19-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 19 juni 2017....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij deze warmte heb ik genoten van een frisse Tripel Karmeliet, de Trappist blijft gereserveerd voor 's avonds. Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en veel vreugde bij dit heerlijke weer.

    De Brugse ongeschoeide Karmelieten, dat zijn die paters met blote voeten in sandalen, gaan nu zelf weer bier brouwen en ze zeggen dat hun bier de echte Karmeliet zal zijn. Ik wacht maar af !

    Nu mijn tuin niet meer gemaaid wordt omdat mijn oude knoken het niet meer toelaten, staat hij vol met bloemen en dat is tenminste een troost.

    Ik geniet nu maar van de lekkere dingen, daar ik dank zij Senjorenhulp zelf nog mijn boodschappen kan halen, kan ik zelf bepalen wat ik eet en hoeveel ik eet, de Duitstalige regering zorgd goed voor de bejaarden die nog zelfstandig in hun huisje blijven wonen. Verder tracht ik alle ellende die er in onze wereld heerst te vergeten, ik kan er toch niets aan veranderen.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    10-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 11 juni 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrede, Heil en Zegen aan alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog !

    Het is tegenwoordig moeilijk de waarheid van de leugen te onderscheiden. Door de politiekers die ons regeren worden we belogen tot en met! De berichten die we in de kranten lesen staan vol leugens. De berichten die we over Syrié gelezen hebben zijn grove leugens die ons als waarheid verkocht werden. Dat Rusland een nieuwe wereldoorlog voorbereid is een grote leugen. Door onze eigen politiekers worden zelfs de armste burgers bestolen, denk aan Brussel! En de nieuwe burgemeester die nu gekozen werdt komt uit hetzelfde politieke nest dat alléén maar graaiers kent! Of de onder het mom van Vlaams Nationalisten, het NVA, beter is, is zeer vraagwaardig, ik zou wel eens de totale inkomsten van de wever willen weten! wie nu nog bij de volgende verkiezingen zijn stem aan dezelfde graaiers geeft verdiend niet beter als verder bestolen en bedrogen te worden!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    03-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan Pinksteren 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Moge de Geest der Wijsheid over alle politiekers neerdalen en hun verstand verlichten om het goede van het slechte en de waarheid van de leugen te onderscheiden !

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    29-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 30 mei 2017....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag 30 mei wordt onze goede vriend Victor 82, ik wens hem veel geluk en zegen in dit nieuwe levensjaar en een goede gezondheid en een prettige dag samen met zijn gendarm en de kinderen en de kleinkinderen !

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    27-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 27 mei 2017.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'T zonneke schijnt zo heerlijk schoon,

    't vogeltje zingt op helderen toon,

    't windje suist zo zacht,

    ja het zingt met me mee,

    in de weide dartelt het jolige vee,

    lustig klinkt mijn lied, wie zingt met me mee ?

    ( Liedje uit mijn kinderjaren!)

    Aan alle bezoekers van mijn blog, laat de moed niet zakken en zing zolang jullie nog zingen kunnen een vrolijk lied!

    Pascha heeft gelijk, ik moet mijn vorig bericht corigeren, het is niet de planeet der apen waarop we leven, neen, het is de planeet der gekken, ik moet mij bij de apen verontschuldigen!

    Ik hou niet van sensatieberichten ook dan niet als er vreselijke dingen gebeuren men kan ook nuchter en zakelijk daarover berichten en waarheids getrouw, als de moordenaars mohamedanen waren die hun daden in de naam van allah deden dan waren het geen geestesgestoorden,maar moslims  alhoewel alle mohamedanen geestiggestoorden zijn die fabeltjes voor werkelijkheid houden, zoals alle godsdienstwaanzinnigen!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    19-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 20 mei 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    n

    Alle waarheidslievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week !

    Onze wereld begint steeds meer en meer te gelijken op de planeet der apen, alles wat tegennatuurlijk is wordt hooggprezen en de kranten en de andere nieuwsberichten spelen het waanzinnige spel gretig mee. Door de regeringen worden de meest waanzinnige wetten goedgekeurd en tegen alles en nog wat wordt betoogd, zelfs nog voor de Amerikaanse president in Brussel geland is worden betogingen vastgelegd, hebben dan deze mensen allemaal zoveel tijd, dat zij te pas en te onpas alles in rep en roer kunnen zetten en vernielingen aanrichten? De kerkelijke leiders die de boodschap van vrede en verzoening zouden moeten verkondigen liggen plat op de buik voor de verkondigers van de moorddadige leer der islamisten die overal in de wereld dood en vernieling zaaien. Gelukzoekers die van overal in de wereld onder het mom van vluchtelig naar ons toestromen, krijgen hogere uitkeringen als vele mensen die er een leven lang voor gewerkt hebben aan pensioen krijgen. De morning afterpil voor homos zal nu door het ziekenfonds betaald worden terwijl vele zieken hun te dure medikamenten zelf moeten betalen! Dat kinderen met twee vaders inplaats van met een vader en een moeder moeten leven wordt als normaal beschouwd. En zo zijn er nog vele andere tegennatuurlijke normen die nu als natuurlijk betracht worden, ja, we leven nu op de planeet der apen!

    Gelukkig kan ik op deze blog nog vrij mijn mening verkondigen !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    14-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 14 mei 2007....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag wens ik alle moeders Vrede, Heil en Zegen en heel veel geluk.

    Het zijn gelukkige kinderen die een lieve zorgzame moeder hebben, eerst als ze volwassen zijn zullen zij beseffen hoe belangrijk de liefde van hun moeder voor hen was en is! In onze verloederde wereld zijn er jammer genoeg vele kinderen die deze moederliefde moeten ontberen. Het liefdevolle beeld dat mijn moeder in mij achtergelaten heeft leeft in mij ook als 81 jarige nog steeds!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    06-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 6 mei 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn oprechte dank aan allen die mij op mijn 81è verjaardag hun gelukwensen stuurden. Ik ben bij de gelukkigen die de totale overheersing van Europa door de oprukkende islam niet meer zullen meemaken. De dwangbuis van het Rooms Katholisisme heb ik zonder problemen van mij kunnen afwerpen maar in mijn hart ben ik wel Christen gebleven, maar dan wel Christen volgens de leer van het nieuwe testament. De dwangbuis van de islam zal men niet ongestraft van zich kunnen afwerpen want dat zal de doodstraf betekenen. Van de beloftes van de politici geloof ik niets meer, wat deze waard zijn, zien we nu in Amerika en in Frankrijk zal men nu alles in het werk stellen om morgen Le Pen de verkiezing te laten verliezen. Europa gaat zijn totale ondergang met rasse schreden tegemoet!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    28-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 29 april 2017....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier ben ik dan weer, vorige week had ik er helemaal geen zin in een bericht te schrijven, nadat ik de onheilsberichten in de kranten gelezen had en ook in de bevriende blogs, was mij de lust ontgaan ook nog een artikel te schrijven, ik zou zowieso in herhaling gevallen zijn en over de hele politiek en de moslimmoordpartijen geschreven hebben wat ik reeds herhaaldelijk geschreven heb. Ik wens alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week, die hopelijk een beetje warmer wordt!

    Hier in ostbelgistan is alles nog rustig en ik ben dankbaar dat ik hier in alle rust op mijn eiland mag wonen, alhoewel mijn eiland nadat ik de tuin niet meer kan verzorgen een tamelijke puinhoop geworden is, maar in huis is tenminste alles nog netjes in orde. Sinds vorige week wordt de weg van Amel naar Sankt Vith, die al jaren in zeer slechte toestand was vernieuwd dat betekend dat we nu met zeer veel omweg door kleine dorpjes moeten rijden op smalle wegen die alleen maar voor personenwagens toegelaten zijn, maar zo kom ik op plaatsen waar ik nog nooit was en leer ik de schoonheid van onze Eifel steeds meer en meer bewonderen omzomeer ik nu zelf niet moet rijden en Magdalena komt met de omleidigen zeer goed terrecht en ze zet de wagen ook graag even aan de kant om een mooi uitzicht te bewonderen, zo geniet ik op mijn oude dag nog van de schoonheid van ostbelgistan en vergeet ik de ellende in de rest van de wereld!

    Groetjes,

    Kartuizer


    >> Reageer (6)
    14-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 15 april 2017.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik een zalig of vrolijk paasfeest en Vrede, Heil en Zegen!

    Hartelijk dank voor je reactie op mijn vorig bericht, Marnix, maar zoveel lof verdien ik nu werkelijk niet, ik ben gewoon maar mezelf.

    Victor heeft in zijn reactie weer eens de nagel op de kop geslagen, die jaloerse wellustige blikken waren mij bij onze wekelijkse boodschappen in de supermark al opgevallen. Het is al goed dat men in mijn woning niet kan binnengluren, gisteren kwam een andere jonge dame mijn haren knippen. Ja, ik mag mij echt niet beklagen want volgende week komt dan weer de medische pedicuur, ook weer een dame !

    Ik weet niet wat de lezers van mijn blog er over denken, maar ik geloof dat ik bij de overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentverkiezing te vroeg victorie gekraait heb, mensen die naar macht streven zijn niet te vertrouwen!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    psplessen
    blog.seniorennet.be/pspless
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    womanfeelings
    blog.seniorennet.be/womanfe
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!