Bereiding --------- -Pel de scampi en geef een sneetje met een scherp mes om het darmkanaal te verwijderen ( het darmkanaal geeft een zeer slechte smaak. -Doe boter (eventueel olijfolie) in een pan, voeg een koffielepel pesto toe en bak de scampi. -Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de appel in kleine blokjes. -Laat de witte wijnsaus koken en voeg curry toe (naar believen) -bak de appelblokjes licht aan met wat suiker (carameliseren)
Presentatie ----------- -Schik 6 scampi op een bord -Schik de appelblokjes in het midden -Verdeel de saus tussen de scampi -Dien op met stokbrood.
Als beroepskok heb ik mijn recepten steeds geheim gehouden. Daar komt nu een einde aan. Heel binnenkort bied ik U mijn gerechten aan. U kan me steeds E-mailen indien U vragen hebt over koken met kruiden. Tot heel binnenkort en alvast bedankt voor Uw bezoek