Inhoud blog
  • Brrrrr.....enkel dagen winter.
  • Examens, oef!!!!!!
  • Wensen
  • Fondue
  • garnaalkroketten
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laatste commentaren
  • Goede start (jempie)
        op kreeft
  • Welkom op mijn blog!
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    het ruikt hier wel lekker.
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    Kookrubriek

    03-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woordje van dank
    Alle bezoekers van de blog bedanken is natuurlijk onbegonnen werk. Toch bedankt Vera, Fats,Corry, Mikke Utta en de vele anderen.

    03-12-2005 om 15:53 geschreven door fred caroen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opas Stump

    In onze hedendaagse samenleving is het nu eenmaal zo dat
    zowel de mamas als de papas uitwerken gaan. De omas en de opas zijn dan ook meestal de geschikte opvang. Maar wat moet de pot dan altijd schaffen? Misschien eens volgend gerechtje uitproberen.
    Aardappelen schillen, koken en purée van maken.
    Bloemkool van groene bladeren ontdoen, spoelen en koken.
    Mager rundsgehakt, kort aanbakken in de pan.
    Verzamel in een vuurvaste schotel, achtereenvolgens:
                de aardappelpurée
                          de gekookte bloemkool
                                 het voorgebakken rundsvlees
    overgiet het geheel met een kaassaus, bestrooi met gemalen
    kaas, overgiet met een weinig gesmolten boter en gratineer.

    03-12-2005 om 15:31 geschreven door fred caroen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Examens

    Ja mamas en papas, de examens staan voor de deur. Tussen het blokken in, onze studenten eventjes verwennen kan zeker geen kwaad. Trakteer ze eens op een gestoofde appel.
    De appel rondom eventjes inkerven en het klokhuis verwijderen. De vrijgekomen holte opvullen met een mengsel van zachte boter en bruine suiker. In een vuurvaste schotel zetten en in de oven laten garen. Succes aan de ouders met hun bereiding en aan de kids met hun
    examens.

    03-12-2005 om 15:05 geschreven door fred caroen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kreeft
    men moet de smaak van een ander aanvaarden.
    Smaken verschillen nu eenmaal van mens tot mens,
    maar toch had ik graag eens geweten naar welke
    bereidingswijze van kreeft voor velen onder jullie  de voorkeur gaat. Is dit, belle-vue, thermidor of américaine? Dit is geen wedstrijd maar een nieuwsgierigheidsvraagje. Zin in een culinaire
    kwis? Daag.

    30-11-2005 om 18:05 geschreven door fred caroen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)

    Archief per week
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!