Ik ben Renilda, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Lady x.
Ik ben een vrouw en woon in Genk (Belgiè) en mijn beroep is Huisvrouw.
Ik ben geboren op 03/08/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Mijn verzameling heksen , computer , bloggen.
white lion 2
25-12-2005
Herinneringen
OP JE LEVENSPAD KOM JE HEEL WAT MENSEN TEGEN ,
SOMMIGEN MAAR HEEL EVEN , ANDEREN KEN JE HEEL JE LEVEN
MAAR HET ZIJN DE MENSEN DIE HET KORTS BIJ JE STAAN ,
DIE JE HARTJE ZIJN BINNENGEGAAN
NAAR DEZE MENSEN TOE IS JOU LIEFDE ONVOORWAARDELIJK
EN EEN AFSCHEID VAN HEN IS VOOR JOU ONAANNEMELIJK
TOCH IS DAT AFSCHEID NEMEN JE AL EEN AANTAL KEER OVERKOMEN
EN HEBBEN PIJN , ONBEGRIP EN LEEGTE JE HART OVERGENOMEN
WANT VAKER WORDT JE LIEFDE NOG GROTER NA HET VERLIES VAN
EEN VOOR JOU ZO DIERBAAR MENS , ZE NOG EVEN TE MOGEN ZIEN ,
DAT IS DAN OP DAT MOMENT JOU GROOTSTE WENS
MET GESLOTEN OGEN EN DIEP GEZONKEN IN GEDACHTEN , ZIJN ZE
DAN WEER ZICHTBAAR , HUN LIEFDE EN WARMTE WORDT DAN OOK
WEER EVEN TASTBAAR
EN DAN , HEEL EVEN , DOOR EMOTIES OVERMAND , NEEMT VERDRIET
DE OVERHAND , JE WORDT JE HEEL INTENS VAN HET GEMIS BEWUST ,
EN VIND DAARNA MAAR HEEL MOEILIJK JE RUST
MAAR BEDENK , HET ZIJN JUIST DIE MOOIE HERINNERINGEN WAAR
JE DIE RUST ZOU KUNNEN VINDEN , DOOR TE DENKEN AAN DIE MOOIE
MOMENTEN , KAN JE JE WEER EVEN MET HEN VERBINDEN
HET ZIJN DE FIJNE HERINNERINGEN DIE JE HELPEN HET GEMIS TE
VERDRAGEN , EN NA VERLOOP VAN TIJD HET VERDRIET DOEN VERVAGEN
GENIET DAAROM VAN DE FIJNE MOMENTEN IN DIT LEVEN
DAN ZULLEN ZE JE MOOIE HERINNERINGEN GEVEN ! ! ! !
Mon chou taart.
Omschrijving:
Een populaire snack of tussendoortje en natuurlijk als traktatie.
Bereidingstijd:
Voorbereidingstijd: ongeveer 20 minuten.
Koelen: Minimaal 3 uur.
Ingredienten:
Springvorm 22 centimeter, 1 rol San Franciscobiskie, 175 gram roomboter, 125 gram basterdsuiker, 100 gram mon chou, 1/4 liter slagroom, 1 pakje klopvast, 1 zakje vanillesuiker, 1 blik kersen of bosvruchten, vlavulling.
Bereiding:
Koekjes verkruimelen.
Boter smelten en met de koekkruimels vermengen.
Op de bodem van de springvorm verdelen en stevig aanduwen.
Mon chou met basterdsuiker kloppen.
Slagroom, vanillesuiker en klopvast kloppen en met mon chou-mengsel vemengen.
Dit over de koekruimels verdelen.
Vlavulling erover uitspreiden.
Enige uren in de koelkast opstijven.