Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Wiske..Marie-Louise, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Hotlips..Lipske.
Ik ben een vrouw en woon in Barchoem (België) en mijn beroep is housewife..nu gepensioneerd ;-).
Ik ben geboren op 30/05/1945 en ben nu dus 78 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: bloggen..muziek..tekenen.
Leven en laten leven is mijn motto! Wie goed doet ...goed ontmoet!
Foto
Foto
Foto
Rust zacht Cupido,
zal je nooit vergeten
Inhoud blog
  • I'm alive!
  • I'm back!
  • ziek
  • stormy weather
  • maandag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laatste commentaren
  • Groetjes (rud)
        op I'm alive!
  • hartverwarmende groeten (Maarten)
        op I'm alive!
  • dag Lipske (meeuw)
        op I'm alive!
  • Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!! (Jos )
        op I'm alive!
  • Van harte veel beterschap Lipske !!! (Miryam)
        op I'm alive!
  • Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • HUISMUSJE
  • PETRA
  • Ludovke
  • MYETTE34
  • NATOKEN
  • BOJAKO
  • PAZ
  • AMORREKEN
  • THE DUTCHESS
    Mijn favorieten
  • BOKE
  • Shiba Inu
  • Folion
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Adopt your own pet!

    KAARSJE VOOR
     MIJN LIEVE SUSKE

    Foto
    BEDANKT KLAPROOSJE!
    Foto
    BEDANKT MANDY!
    Foto
    Foto
    Foto
    Bedankt Boke!
    Foto
    Categorieën
  • dagboek +kwisje (472)
  • gedichten (30)
  • humor (20)
  • wetenswaardigheden (1003)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    DE ENIGE ECHTE ;-))

    Bedankt Gitta!
    Lipske is.. hot!
    Leven en laten leven!
    ikke-1-1
    16-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.is dit eetbaar?
    IS DIT EETBAAR?
    Als je nu een huisvrouw bent die dagelijks voor veel mensen kookt, een vrijgezel die
    af en toe kookt, of een groene student die voor het eerst een koelkast heeft, ooit zul
    je die koelkast openmaken, en jezelf de volgende vraag stellen:
    Kan ik dit opeten, of is dat dodelijk?
    Hier volgen enkele richtlijnen, zodat je weet wat je kan eten, en wat je weg moet
    gooien.
    1. De kokhals test:
    Alles waar je van moet kokhalzen, is bedorven (behalve de restjes van wat je
    gisterenavond voor jezelf hebt gekookt).
    2. Eieren:
    Als iets zich uit de schil probeert te werken, hebben je eieren hun beste tijd gehad.
    3. Melkproducten:
    Melk is bedorven als het er uit ziet als yoghurt. Yoghurt is bedorven als het eruit ziet als
    Hüttenkäse. Hüttenkäse is bedorven al het eruit zien als gewone kaas. Gewone kaas
    is bedorven melk, dus dat kan niet meer bedorven worden als het al is. Camembert
    is bedorven als je denkt dat het blauwe kaas is, en je je realiseert dat je dat nooit
    koopt.
    4. Mayonaise:
    Als je na het eten ervan erg ziek wordt, is mayonaise bedorven.
    5. Diepvriesmaaltijden:
    Diepvriesmaaltijden die een integraal onderdeel zijn geworden van je vriesvak zijn
    waarschijnlijk bedorven (of in ieder geval verpest) tegen de tijd dat je ze er met een
    mes hebt uitgewrikt.
    6. THT data:
    Deze zitten er niet op om ervoor te zorgen dat je nog perfect goed voedsel
    weggegooid. Je zou kunnen overwegen om een kalender in de keuken te hangen.
    7. Vlees:
    Als na het openen van de koelkast alle aas etende dieren van binnen een straal van
    3 blokken voor de deur staan, is je vlees bedorven.
    8. Brood:
    De enige "vlekjes" op brood zouden van sesam- en maanzaad moeten komen.
    Andere, harig uitziende vlekken zijn een goede indicatie dat je brood is veranderd in
    een biologisch experiment.
    9. Bloem:
    Bloem is bedorven als het beweegt.
    10. Blikvoedsel:
    Zodra blikvoedsel de vorm of maat van een softbal heeft gekregen moet het
    voorzichtig worden weggegooid.
    11. Wortels:
    Als je een mastworp in een wortel kan leggen, is hij niet meer vers.
    12. Rozijnen:
    Rozijnen zouden niet herder moeten zijn dan je tanden.
    13. Aardappels:
    Als ze eruitzien alsof je ze zo zou kunnen planten: Weggooien!
    14. Dipsaus:
    Als je het uit de verpakking kan halen, en ermee kan dribbelen, dan is het niet goed
    meer.
    15. Lege doosjes:
    Lege doosjes terug in de koelkast doen is een oude truc, maar hij werkt alleen als je
    met iemand samenwoont, of een huishoudster hebt.
    16.
    Ongemerkte doosjes:
    Je weet dat voedsel niet meer op zijn best is, als je de neiging krijgt om het met
    tupperware en al weg te gooien. Over het algemeen moeten tupperware bakjes
    niet sissen als je ze opent.
    17. Vuistregel:
    Het meeste voedsel is niet langer houdbaar dan de gemiddelde levensduur van een
    hamster. Houdt een hamster in of bij je koelkast om dat te kunnen controleren.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Goeie middag, geniet nog van deze fijne dag.
  • Hezký den.
  • Goeie morgen Wiske
  • Gelukkig nieuwjaar
  • Hallo lieve Marie-Louise...knuffies voor jou xxx

    BINNEN ZONDER BELLEN!


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Archief per jaar
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • -0001


    Foto

    Make your own at ProfilePitstop.com


    Make an Online Now Count
    Online Users
    Foto

    Foto

    Categorieën
  • dagboek +kwisje (472)
  • gedichten (30)
  • humor (20)
  • wetenswaardigheden (1003)


  • Foto

    Foto


    free hit counters


    Foto

    bedankt Nele!


    Foto

    bedankt Annie!


    Foto

    bedankt Nikki!


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!