Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Wiske..Marie-Louise, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Hotlips..Lipske.
Ik ben een vrouw en woon in Barchoem (België) en mijn beroep is housewife..nu gepensioneerd ;-).
Ik ben geboren op 30/05/1945 en ben nu dus 78 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: bloggen..muziek..tekenen.
Leven en laten leven is mijn motto! Wie goed doet ...goed ontmoet!
Foto
Foto
Foto
Rust zacht Cupido,
zal je nooit vergeten
Inhoud blog
  • I'm alive!
  • I'm back!
  • ziek
  • stormy weather
  • maandag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laatste commentaren
  • Groetjes (rud)
        op I'm alive!
  • hartverwarmende groeten (Maarten)
        op I'm alive!
  • dag Lipske (meeuw)
        op I'm alive!
  • Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!! (Jos )
        op I'm alive!
  • Van harte veel beterschap Lipske !!! (Miryam)
        op I'm alive!
  • Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • HUISMUSJE
  • PETRA
  • Ludovke
  • MYETTE34
  • NATOKEN
  • BOJAKO
  • PAZ
  • AMORREKEN
  • THE DUTCHESS
    Mijn favorieten
  • BOKE
  • Shiba Inu
  • Folion
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Adopt your own pet!

    KAARSJE VOOR
     MIJN LIEVE SUSKE

    Foto
    BEDANKT KLAPROOSJE!
    Foto
    BEDANKT MANDY!
    Foto
    Foto
    Foto
    Bedankt Boke!
    Foto
    Categorieën
  • dagboek +kwisje (472)
  • gedichten (30)
  • humor (20)
  • wetenswaardigheden (1003)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    DE ENIGE ECHTE ;-))

    Bedankt Gitta!
    Lipske is.. hot!
    Leven en laten leven!
    ikke-1-1
    04-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips van tante Lips

    Title of Your Page

    Tips van Tante Lips
    Image by Cool Text: Free Graphics Generator - Edit Image
    Goede morgen lieve mensen,welkom bij Lipske!
    Koud he...ja;dat gaan we nog moeten gewoon worden...ach,gezellig warm binnen is ook al eens plezant!
    Er is eindelijk een expert geweest voor de auto,en ja..veel te kostelijk om nog te laten maken,plus dat de verzekering van de andere auto niet in orde is,plus nog een resem bijkomende dingen,dus we moeten niet hopen dat het geld van daar zal komen,dus dat wordt terug een andere auto...gezellig is anders,maar er is niks aan te doen,voor de rest gaat alles zijn gewone en niet zo gewone gangetje,ik ga er maar liever niet over uitweiden
    Daarom hier nog een paar huishoudtips:

    Heldere bouillon

     

    Bouillon wordt helder door het vlees langzaam, maar gestaag te laten trekken. Wordt het te snel en te warm getrokken, dan wordt de bouillon troebel.

    Kruiden

     

    Basisregel: niet gehakte en grote kruiden zo vroeg mogelijk, fijngemalen kruiden zo laat mogelijk toevoegen.

     

    Als u geen vijzel of kruidenmolen bezit om bijvoorbeeld peperkorrels te malen, doe de kruiden dan in een theedoek, draai die stevig dicht en sla er een aantal malen op met een hamer.

     

    Om te voorkomen dat u voor het serveren peper korrels, laurierblaadjes, enz. uit het gerecht moet vissen, doet u deze kruiden gewoon in een thee ei en hangt dat in de pan.

     

    Pikante gerechten hebben voor het op smaak afmaken een snufje suiker nodig. Andersom gaat er een snufje zout bij zoete gerechten.

    Mals vlees

     

    Hebt u een stuk rundvlees gekocht dat wat minder goed afgesneden is, giet er dan een glas cognac overheen. Hierdoor wordt het vlees mals en zacht, wat ook geldt voor oud gevogelte. De cognacsmaak is later helemaal verdwenen.

     

    Steaks worden heel zacht door ze twee uur in een marinade van olie met azijn te leggen.

    Aardappelen

     

    Oude en nieuwe aardappelen hebben een verschillend zetmeelgehalte en moeten daarom ook verschillend behandeld worden. Oude aardappelen moeten worden opgezet met koud water, terwijl nieuwe aardappelen met komend water worden op- gezet.

    Een aangebrande smaak raakt u kwijt door de niet aangebrande aardappelen in een andere pan te doen en ze met koud water en wat zout even aan de kook te brengen.

     

    Bevroren aardappelen hebben een zoetige smaak. U kunt die kwijtraken door ze een dag voor het koken in koud water te leggen en in een koud verrek te zetten.

     

    Ik wens jullie nog een fijne donderdag,een prettig weekend en niet vergeten:

    GENIET VAN HET LEVEN,JE HEBT HET MAAR EVEN!

    TOT DE VOLGENDE ,BIJ LEVEN EN WELZIJN!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Goeie middag, geniet nog van deze fijne dag.
  • Hezký den.
  • Goeie morgen Wiske
  • Gelukkig nieuwjaar
  • Hallo lieve Marie-Louise...knuffies voor jou xxx

    BINNEN ZONDER BELLEN!


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Archief per jaar
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • -0001


    Foto

    Make your own at ProfilePitstop.com


    Make an Online Now Count
    Online Users
    Foto

    Foto

    Categorieën
  • dagboek +kwisje (472)
  • gedichten (30)
  • humor (20)
  • wetenswaardigheden (1003)


  • Foto

    Foto


    free hit counters


    Foto

    bedankt Nele!


    Foto

    bedankt Annie!


    Foto

    bedankt Nikki!


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!