Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Wiske..Marie-Louise, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Hotlips..Lipske.
Ik ben een vrouw en woon in Barchoem (België) en mijn beroep is housewife..nu gepensioneerd ;-).
Ik ben geboren op 30/05/1945 en ben nu dus 78 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: bloggen..muziek..tekenen.
Leven en laten leven is mijn motto! Wie goed doet ...goed ontmoet!
Foto
Foto
Foto
Rust zacht Cupido,
zal je nooit vergeten
Inhoud blog
  • I'm alive!
  • I'm back!
  • ziek
  • stormy weather
  • maandag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laatste commentaren
  • Groetjes (rud)
        op I'm alive!
  • hartverwarmende groeten (Maarten)
        op I'm alive!
  • dag Lipske (meeuw)
        op I'm alive!
  • Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!! (Jos )
        op I'm alive!
  • Van harte veel beterschap Lipske !!! (Miryam)
        op I'm alive!
  • Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • HUISMUSJE
  • PETRA
  • Ludovke
  • MYETTE34
  • NATOKEN
  • BOJAKO
  • PAZ
  • AMORREKEN
  • THE DUTCHESS
    Mijn favorieten
  • BOKE
  • Shiba Inu
  • Folion
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Adopt your own pet!

    KAARSJE VOOR
     MIJN LIEVE SUSKE

    Foto
    BEDANKT KLAPROOSJE!
    Foto
    BEDANKT MANDY!
    Foto
    Foto
    Foto
    Bedankt Boke!
    Foto
    Categorieën
  • dagboek +kwisje (472)
  • gedichten (30)
  • humor (20)
  • wetenswaardigheden (1003)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    DE ENIGE ECHTE ;-))

    Bedankt Gitta!
    Lipske is.. hot!
    Leven en laten leven!
    ikke-1-1
    24-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag!

    Friends and Best Friends MySpace Comments and Graphics
    MySpace Comments - MySpace Layouts - Photobucket
    Goede morgen lieve mensen,welkom bij Lipske!
    Vandaag nog maar eens een echte zomerse dag,
    het kan niet meer op!
    Heb gisteren weer een onvergetelijke dag gehad...
    zit ik na de middag op het terras met MUSJE,
    zet zich een symphatiek uitziende mevrouw zich naast mij...hé...ken je me niet?
    Bleek het toch wel een bloggenoot te zijn van het eerste uur,met name  BOKE!
    Wat resulteerde in een heel gezellige namiddag,
    die we hopelijk nog gaan overdoen.
    Boke ontpopte zich als een heel warm,aangenaam
    persoon(zoals ik me haar al had voorgesteld)
    ook haar man is heel symphatiek,(al zei hij niet veel)
    maar wij daarentegen eens te meer(misschien heeft de mens gewoon geen kans gekregen om iets te zeggen,haha:twisted:)
    Enfin...ik denk dat ik er weeral een vriendin voor het leven heb bijgekregen...lucky me:lol:
    Maar...vandaag ga ik het toch maar lekker rustig houden..zal nodig zijn:roll:
    Ik wens iedereen een fijn begin van de week toe,
    en niet vergeten:
    GENIET VAN HET LEVEN,
    JE HEBT HET MAAR EVEN!

    ANTWOORD OP DE VRAAG VAN DE DAG:
    Is OSSOBUCCO in Italië een voorgerecht,
    een hoofdgerecht of een dessert?
    En natuurlijk is dat een HOOFDGERECHT,
    al heb ik het nog nooit gegeten.
    KUS VAN DE JUF VOOR:
    PIETJE-BOB--RIA--JESKE--
    AMOR-FATI en CORRY!
    Image Hosted by ImageShack.us

    Osso buco is een bekend Italiaans vleesgerecht. Osso Buco kent zijn oorsprong in Milaan. De basis van Osso buco zijn kalfsschenkels. De schenkels worden met onder meer uien, wortel en bleekselderij gestoofd in een tomatensaus.

    Het gerecht wordt afgemaakt met gremolata, een evenredig mengsel van peterselie, geperste knoflook en citroenrasp. Doorgaans wordt Osso buco met risotto geserveerd.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Op dit gerecht hebben de Milanezen toch echt wel een patent. Nergens vind je hem beter. Vergeet bij het bereiden vooral de “gremolata” niet.
    Ingrediënten (voor 4 personen) : 4 schijven kalfsschenkel van 8 cm of 8 schijven van 4 of 6 cm hoog – 3 eetlepels bloem – 30 gr boter – olijfolie – zout – peper – 2,5 dl droge witte wijn – 2,5 dl kalfsbouillon – 2-3 grote vleestomaten (of 1 blik gepelde tomaten van 450 gr) – 1 stengel bleekselder (met blad, fijngehakt) – 1 geraspte wortel –– 1 teentje knoflook - laurierblad - tijm
    Voor de gremolata : peterselie – knoflook en geraspte citroenschil

    Het lekkerst is de osso buco als hij de tijd krijgt om af te koelen. Warm hem de volgende dag op, proef of alles goed gekruid is en gooi er een klein handvol blaadjes verse basilicum bij.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Wijntip: de Chianti Castello di Monastero Lionello Marchesi van Vini Selezioni Italiani smaakt er goed bij af. 


      Image Hosted by ImageShack.us  Image Hosted by ImageShack.us
    Bedankt Amorreken!
    VOLGENDE VRAAG VAN DE DAG:
    Wie is de zanger,leider en gitarist van de popgroep
    "DIRE STRAITS"?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Goeie middag, geniet nog van deze fijne dag.
  • Hezký den.
  • Goeie morgen Wiske
  • Gelukkig nieuwjaar
  • Hallo lieve Marie-Louise...knuffies voor jou xxx

    BINNEN ZONDER BELLEN!


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Archief per jaar
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • -0001


    Foto

    Make your own at ProfilePitstop.com


    Make an Online Now Count
    Online Users
    Foto

    Foto

    Categorieën
  • dagboek +kwisje (472)
  • gedichten (30)
  • humor (20)
  • wetenswaardigheden (1003)


  • Foto

    Foto


    free hit counters


    Foto

    bedankt Nele!


    Foto

    bedankt Annie!


    Foto

    bedankt Nikki!


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!