Foto
Foto

Benji

Foto
Foto

Fako

Foto
Foto
Foto

Larco

Foto
 Thabo
Foto
Inhoud blog
  • Happy Newyear
  • Amaai, da's lang geleden
  • Proficiat Larco
  • Dag woefkes allemaal
  • Lieve lieve vriendjes en vriendinnetjes
  • Lang geleden hé
  • Onze kerst- en nieuwjaarswensen
  • Wij zijn terug van de Ardennen!!!
  • Vandaag word ik 2 jaar
  • Dag iedereen
  • Die mooie zomer
  • Smeer eens allemaal jullie stembandjes. Ja? Klaar??
  • Hallo, wij zijn terug van vakantie!!!
  • Ik word weer eens verwend bij de kapper
  • Paasballen en sneeuwballen !!!
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    De regenboog
    Mijn waffers geven jullie een waterval van likjes
    Benji, Fako, Larco en Thabo
    23-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo allemaal
    Jah, het is wel weer lang geleden, maar je moet begrijpen dat het voor iedereen een moeilijke tijd was en nog is. Mijn papa en ik plots zonder onze baasjes aan de andere kant van de regenboogbrug, en andersom, onze baasjes die zonder ons verder moeten. We missen elkaar wel, maar het is toch fijn te weten dat we elkaar nog steeds niet vergeten zijn en dat de liefde even groot blijft.

    Onze baasjes huilen nog steeds regelmatig. Ze vinden het niet eerlijk dat ze voor Benji nog zo lang kunnen zorgen hebben en voor mij niet. Ze vergeten dat de beste zorg voor mij gewoon was, om me zo snel mogelijk naar mijn papa te laten gaan!

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

    Ik had teveel pijn want ik had kanker. Een ongeneeslijke en bovendien agressieve kanker. Dat wisten we al een paar maanden hoor, maar toch had niemand er rekening mee gehouden dat het zo snel zou gaan.

    In juni was mijn megagroot gezwel nog succesvol verwijderd! De randen van het gezwel waren kankervrij, dus het was echt helemaal weg. Dag na dag, en eerst nog ongerust, was mijn kanker terug wat op de achtergrond geraakt. Niemand vergat het helemaal, maar toch waren we allemaal zo dapper om te besluiten dat we nog gezellig en vol warmte verder wilden, in plaats van vol medelijden en overbezorgd. Zelfs met mijn kanker leefden we voluit zoals altijd verder. Supertof dat mijn baasjes, mijn papa en ik dat konden hoor!

     

    Nooit klaagde ik, nooit was ik slecht gehumeurd. Dus, toen ik op een vrijdag een heel klein beetje mankte, rinkelden er 1.000 alarmbelletjes tegelijk bij mijn baasjes. Het was te laat om nog naar de dierenarts te gaan maar, heee seg ik ben wel een heel flinke jongen he en ik heb dapper tot dinsdag gewacht.

    Dinsdag kon de dierenarts niet zoveel voor me doen. Mijn pootje deed al wel meer pijn en ik mankte al zichtbaarder, dus wou de dierenarts een foto maken van mijn pootje. Hahaha een foto is oke, maar dan toch niet stilletjes poseren zeker! Neeje, maak maar een hele fotoreportage van elke beweging die ik maar kan maken, of dacht je nu écht dat ik voor één keer braafjes ging blijven liggen? Helaas kreeg ik mijn zin niet en besloot de dierenarts dat ik vrijdag moest terugkomen om foto’s te maken onder verdoving.

     

    Vrijdag was de pijn echt al hevig geworden. Snel liet de dierenarts me slapen om een foto te maken. Ze trok maar een heel klein beetje aan mijn pootje omdat ze hem in gestrekte houding wou, maar aaaauuuwww wat deed dat pijn. Mijn baasje en de dierenarts schrokken zich werkelijk een bult, ze leken wel op Quasimodo, maar ik had teveel pijn om met dat idee te lachen. We snapten er niets meer van, de dierenarts gaf me nog een beetje slaapmiddel bij maar meer kon ze echt niet geven. Ik had een dosis slaapmiddel gekregen zoals bij een operatie, maar als ze aan mijn pootje trok, werd ik toch wakker en bleef ik huilen en tegenstribbelen van de pijn. Mijn klein miesteske troostte me gelukkig wel altijd en het was zo heerlijk om, als de pijn wat was weggeëbd, mijn oogjes te kunnen sluiten en gewoon naar haar stem te luisteren en haar hand op mijn hoofdje en rugje te voelen, me alles wat ze zei in te beelden.

     

    Uit de foto bleek dat mijn heupje gebroken was. Mijn heupje past in een kommetje zodanig dat alles mooi kan bewegen, maar dat kommetje was gebroken en daardoor had ik zo waanzinnig veel pijn. De dierenarts ging me helpen en overleggen wat ze kon doen. In afwachting vroeg mijn klein miesteske zwaardere pijnstillers voor mij.

     

    Het weekend ging door. De pijn was nog veel erger geworden. Pijnstillers deden een uurtje goed, maar daarna ging ik weer janken van de pijn. Ik kon er niet op lopen, niet op staan, niet op zitten, niet op liggen, dat pootje deed écht pijn. Mijn klein miesteske besloot vrij te nemen van haar werk en bij mij te blijven. Opnieuw belde ze naar de dierenarts “kan je wat spoed zetten om te overleggen, Fako heeft echt enorm veel pijn, hij jankt nu ook als je niet aan zijn pootje komt”. Klein miesteske vloog meteen naar haar auto want de dierenarts had gezegd dat ze zwaardere pijnstillers mocht gaan halen.

     

    Morfine… die laatste dag kreeg ik morfine. Op die week tijd was dat het enige wat nog hielp tegen de pijn. Mijn klein miesteske knuffelde me en ze huilde.

    “Hee miesteske, wat scheelt er meisje, waarom ben jij zo verdrietig?”

    De dierenarts had haar verteld dat mijn breuk een gevolg van mijn kanker is.

    Mijn kanker was uitgezaaid. De uitzaaiingen zijn mijn bot beginnen opvreten en daardoor zat ik met die breuk.

     

    Samen met mijn miesteske overlegden ze hoe ze me konden helpen.

    Operatief die breuk laten repareren met plaatjes en schroefjes enzo, met alle risico’s voor mijn hartje want het is een bijzonder zware operatie

    Mijn pootje volledig amputeren

    Morfine blijven nemen.

     

    Ja heee hallo, zoveel pijn en zoveel ellende en uiteindelijk komt de kanker toch terug. Neen, ik ben blij dat mijn baasjes mij naar mijn papa konden laten gaan. Nu heb ik geen pijn meer, heb ik toch geen zware pijnlijke operatie gehad en speel ik weer zo gek als altijd met mijn al even gekke papa Benji.

     

    Dank u wel baasjes. Ik weet dat jullie je schuldig voelen, de machteloosheid en eenzaamheid niet minderen, maar neem van mij aan dat ik voor één keer serieus ben als ik zeg: dank je, dat jullie me op de beste manier die er was, geholpen hebben.

     

    Nen heeelen dikke lik of  20 en van Benji ook

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Klik even op woefke,.... dan krijg je een knuffel van ons.


    Ga je ook eens kijken bij Sol y Luna?

  • Foto

    Zoeken in blog


    Gastenboek
  • verlof,,,
  • Hallo
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Lieve hondenknuf
  • elaba

    Ik zou het tof vinden als je een pootje achter liet in mijn gastenboekje. Klik je even op onderstaande knop? Je komt in mijn gastenboek terecht. Bedankt.


    Laatste commentaren
  • GROETJES UIT MIJN BLOGJE (MIA)
        op Proficiat Larco
  • Gefeliciteerd (Klein miesteske)
        op Proficiat Larco
  • kleine woefkes (imit)
        op Dag iedereen
  • proficiat (Bas & Belle)
        op Smeer eens allemaal jullie stembandjes. Ja? Klaar??
  • de verwenbeurt (nadien)
        op Ik word weer eens verwend bij de kapper
  • Archief per jaar
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!