Foto
Foto

Benji

Foto
Foto

Fako

Foto
Foto
Foto

Larco

Foto
 Thabo
Foto
Inhoud blog
  • Happy Newyear
  • Amaai, da's lang geleden
  • Proficiat Larco
  • Dag woefkes allemaal
  • Lieve lieve vriendjes en vriendinnetjes
  • Lang geleden hé
  • Onze kerst- en nieuwjaarswensen
  • Wij zijn terug van de Ardennen!!!
  • Vandaag word ik 2 jaar
  • Dag iedereen
  • Die mooie zomer
  • Smeer eens allemaal jullie stembandjes. Ja? Klaar??
  • Hallo, wij zijn terug van vakantie!!!
  • Ik word weer eens verwend bij de kapper
  • Paasballen en sneeuwballen !!!
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    De regenboog
    Mijn waffers geven jullie een waterval van likjes
    Benji, Fako, Larco en Thabo
    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amaai, da's lang geleden
    Dag allemaal!!

     

    Hebben we echt al niks meer laten weten sinds Larcootje zijn verjaardag? Amaaaai foei, das veel te lang geleden he! Maar er is dan ook zooooooooooveel gebeurd he

     

    Ja zeg dat wel, Thabeke. Jij bent verhuisd met je miesteske naar mijn huizeke, we zijn naar zee geweest samen, je bent in je eigen nieuwe huisje gaan wonen met je miesteske en ik ben heel ziek geweest. Zoveel op een maandje tijd he seg.

     

    ‘k Wil eerst van de zee vertellen broer, da was zo tof!!


    Image Hosting by PictureTrail.com

    Samen met u en uw miesteske en mijn klein miesteske in de zon op het strand.


    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    De zon ja! Wie had dat gedacht he dat wij zo eind oktober in het zonneke en de warmte op het strand zouden kunnen ravotten. Crossen achter elkaar

    - en puttekes maken!! Heel veel puttekes!


    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    En een beetje door de plassen lopen maar ni veel he want daar worden we vuil van en da vind ik ni tof



    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    - en gij met uwen bal, broer! Haha je had jezelf moeten bezigzien toen je die bal kreeg van je miesteske. Je kon zelfs bijna niet wachten tot we van de winkel naar het strand gestapt waren, jij liep maar te springen en te bedelen bij je miesteske en je kreeg den bal toch ni zolang we ni op het strand waren hihi

    Lach maar met mij, ik was gewoon dolenthousiast dat ik een bal had gekregen.

    - ja zo enthousiast dat het zelfs schattig was om je bezig te zien J

    We hebben ook nogal wat kilometerkes gestapt he Thabeke. We waren maar 5 dagen aan de zee he, maar al de 4den dag hadden onze pootjes echt geen zin meer om de ene nog voor de andere te zetten. Toen ging het eerder zo van “slenter… slenter… ist nog ver?”



    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com

    Dan gingen onze miesteskes wa in de duinen zitten zodat wij even konden rusten.

    - ah rusten?? Puttekes maken jah. Om te stappen was ik moe se, maar om te ravotten in het zand ni hoor!

     

    En zo hadden we het heel warm en gezellig en fijn aan de zee.

     

    - Juist ja. En toen kwamen we terug van de zee en ging ik terug naar dat vreemde huis slapen met mijn miesteske.

    Ze legde me wel elke keer uit dat ik niet bang hoefde te zijn en dat we verhuisd zijn naar een nieuw huisje, dat alles veilig is enzo. Maar ik vond het eerst toch maar niks hoor! Overdag viel het nog een beetje mee, maar ’s nachts…

    Ook al sliep ik er al twee jaar niet meer in, ik wou plots mijn bench terug! Eerst lag ik een uur of 2 onder de kast te bibberen en te beven en pas dan kroop ik in mijn benchke en tegen de ochtend kroop ik bij mijn miesteske. Mijn miesteske vond het zo zielig om te zien hoeveel schrik ik had in mijn nieuwe huisje, dat ze een nachtlichtje voor me aan laat! Toch lief he van mijn miesteske?

    Een week of twee later, lag ik nog een kwartiertje onder de kast, dan een klein uurtje in mijn bench en dan ging ik al bij mijn miesteske liggen.

    En ondertussen zijn we bijna 2 maand verder en durf ik gewoon bij mijn miesteske blijven. Heel af en toe kruip ik nog eens eerst 10 minuutjes onder de kast, maar daarna ga ik bij mijn miesteske hoor. Mijn benchke staat al terug op de zolder tot we de volgende keer verhuizen. Maar het nachtlampeke heb ik nog altijd nodig.

    - hahaha mijn broerke is al 2,5 jaar oud en heeft nog een nachtlichteke nodig zoals de kleine puppies.

    Maar seg Larco, lach mij zo ni uit! Mijn miesteske heeft gezegd dat het niet belachelijk en kinderachtig is. Zo ne verhuis is ni niks hoor en ik heb dat heel heel heel flink gedaan zegt mijn miesteske en dus is het helemaal ni erg dat ik nog wat bang ben om in het pikdonker te slapen want in ons vorig huisje was het nooit zo pikdonker.

    - maar ik plaag je maar wat kleinen brother, daar kan je toch wel tegen zeker of is je karakter ook al aan het veranderen, net zoals je haar?

    Ah ja cool he broer hoe mijn haar nu groeit! Ik ben altijd zo ne stekelige sprietekop geweest, ik had zelfs geen middenstreep! Je moest ze er ni proberen in te kammen se want er was er gewoon geen. En nu sinds we uit ons oude huis vertrokken zijn, is mijn haar zachter en dikker aan het worden! Straks moet mijn miesteske allemaal nieuwe jasjes voor mij gaan kopen met al dat haar dat ik nu krijg! Ik kan zelfs een middenstreep laten kammen nu en ze blijft zelfs al een beetje vanzelf liggen!

    - Jah Thabeke, uw haar is echt helemaal veranderd sinds dan. Zo erg veranderd dat uw miesteske zelfs voor u ook een afspraak heeft gemaakt bij de kapper. Ne keer wassen, schoon kammen, alle knoopkes weg, beetje bijknippen aan de pootjes en de oogskes, das echt tof se Thabeke. En zeker bij Noeka (oeps, miesteske mag ik hier reclame maken voor mijne kapper??) want nu ben ik ni gewoon maar gekamd en bijgeknipt, neenee nu kom ik echt keimooi buiten en das echt plezant se broer.

    ‘k Weet het wel Larcootje, maar ik ben er toch ni helemaal gerust in hoor. Ik heb da ni graag he, al dat gekam en getrek en dan nog in bad ook… En ik weet nog altijd ni of mijn miesteske wel met mij zal gaan naar de kapper. Mijn miesteske kan er ni tegen als ik zo triestig kijk en dus kan het zijn dat mijn meter met mij gaat want dan ziet mijn miesteske mij ni zo zielig kijken.

     

    Thaaaaabeee je zeurt als een klein kind! Het maakt toch ni uit wie er met je meegaat? Er zijn ergere dingen in het leven als dat hoor kleine broer.

     

    Ja sorry Larco, das waar. Jij hebt het veel erger gehad he broer. Wil je zelf je hartje eens luchten daarover? De miesteskes hebben heel veel schrik gehad en boos geweest dat jou dat moest overkomen en keiveel gehuild. Ik had ook heel veel schrik voor jou se Larcootje want ik plaag u ook altijd maar ik wil u ni kwijt he broer. Maar jij hebt behalve de schrik hoe het ging aflopen het ook nog eens allemaal moeten ondergaan he.

     

    Ja broereke, heb heel ons gezinneke op zijn kop gezet he.

    Op ne zaterdagavond was klein miesteske met mij aan het spelen en toen ze mij dan vasthield om mijn speelgoedje te kunnen pakken, toen voelde ze langs de zijkant van mijn rug een knobbeltje. Direct eens goe gevoeld overal en ne keer vergeleken met uw rugske om te zien of het misschien gewoon normaal is maar jij had daar geen bultje.

    Dan heeft ze dat direct met een klein hartje aan mijn miesteske verteld en is miesteske de maandag met mij naar den dokter geweest.

    Ik ben heel flink geweest hoor bij de dokter. Ik heb haar flink laten voelen en heb zelfs geen kik gegeven toen ze een punctie nam van dat bolleke.

    - wat is een punctie broer?

    Een punctie is dat ze met een naald in het bolleke steken om er wat vocht ofzo uit te halen zodat ze dat kunnen onderzoeken

    - eikes, dat moet pijn doen he broer zo met een naald in jou steken.

    Ja dat deed wel een beetje pijn Thabeke, maar toen op vrijdag het resultaat van die punctie slecht was en de dokter zei dat het kanker is, toen deden de reactie van miesteske en klein miesteske nog veel meer pijn. Mijn miesteske moest huilen en had schrik en uw miesteske die was zo kwaad omdat ik ging moeten vechten tegen kanker en dat dat ni eerlijk is enzo en toen ging ze ook nog huilen.

    Direct de donderdag erop moest ik geopereerd worden. Ik heb niks gevoeld hoor van die operatie maar ik was wel heel bang. Ze gaven me eerst een prikje waar ik moe van werd en ik mocht in mijn miesteske haar armen al wat rusten. Daarna hebben ze nog een speciaal maskertje op mijn neusje gezet en toen heb ik heel heel heel diep geslapen en helemaal niks gevoeld van de operatie. Das maar goed ook want ze hebben mijn mooi lang haar weggeschoren! Als ik wakker was geweest had ik dat nooit toegelaten hoor! Al mijn mooi haar weg langs de zijkant van mijn rugske, die zijn ni goe wijs zeker! En toen hebben ze heel dat gezwelleke weggesneden en opgestuurd naar speciale dokters die dat kunnen onderzoeken om zo te weten hoe erg de kanker is. Den donderdag was ik echt wel nog heel moe van de operatie. Alleen als miesteske mij kwam halen in het ziekenhuis, toen heb ik heel zot zitten kwispelen en kuskes geven. Eens ik thuis was, lag ik daar maar te liggen he broer?

    - ja broer, er zat echt wel helemaal niks van leven in u, af en toe keek je eens als we tegen jou bezig waren maar dat is het dan ook. Ik ben op vrijdag zelfs met mijn miesteske mee naar het werk geweest zodat jij nog een dagje kon rusten en op je plooi komen en ik je zeker geen pijn zou doen he.’k heb mij daar dood verveeld en den helen dag aan mijn miesteske haar voeten onder haren bureau gelegen. Als ze ene voet verzette was ik daar direct ook se! Ik was plots een talent in “mooi volg” en ik heb mijn job daar als waakhond heel serieus genomen want iedereen die durfde binnen komen werd weer weggejaagd door mijn geblaf. Voor de rest viel daar niks te beleven, maar ik wist dat jij je rust nodig had he broer dus ben ik maar flink geweest, ook al was het saai.

     

    En toen was het wachten op het resultaat een heel erge periode he. Iedereen was wel heel erg lief voor mij en miesteske wreef altijd met mijn t-shirtje over mijn wondje omdat het jeukte enzo. Ik werd constant geknuffeld en kreeg allemaal lieve woordjes in mijn oor. Dat is allemaal wel leuk maar ik zag ook wel dat de miesteskes bang en verdrietig waren hoor.

     

    De draadjes mochten er vroeger uit dan gepland. Zo flink was mijn wonde aan het genezen, goed he? Toen had de dokter nog altijd het resultaat van het onderzoek op het gezwelleke niet gekregen en moesten we nog langer wachten.

     

    Maar ooit bellen ze toch he om het resultaat te geven en zo belde de dokter ook naar mijn miesteske. En weet je wat ze zei??? Ze zei: ah mevrouw, ik heb heel goed nieuws voor Larco!

    In alle opwinding van dat goede nieuws zijn we vergeten wat het gezwelletje nu precies was. Daarom noemen wij het “een traumatologisch ikweetnimeerwatte”. Het kon heeeeeeelemaal geen kwaad. Integendeel! Het had zelfs niet per se via een operatie weggehaald moeten worden, het zou ook vanzelf weggegaan zijn. Het kan komen van een klein ontstekingske onder mijn huid, door een slecht gezet spuitje bijvoorbeeld.

    Tja, als klein miesteske dat ni had opgemerkt, had ik ni de pijn en de last van een operatie gehad en was er niemand zo bang en boos en verdrietig geweest. Maar dat weet je alleen maar achteraf he! Als niemand wat gemerkt had en het was wel een stoute kanker, dan zou ik nu misschien wel veel meer pijn hebben en misschien wel doodgaan. Nu weten we het tenminste zeker en kan ik nog jarenlang mijn klein broerke blijven pesten.

     

    - jaaaaaa wij blijven elkaar nog jarenlang plagen he broer, omdat we ni zonder elkaar kunnen J Kom hier broer da ik u nen dikke knuffel geef.

     

    Kom seg slijmbal, we gaan spelen in plaats van te knuffelen.

     

    Daag vriendjes allemaal



    Image Hosting by PictureTrail.com

    Image Hosting by PictureTrail.com



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Klik even op woefke,.... dan krijg je een knuffel van ons.


    Ga je ook eens kijken bij Sol y Luna?

  • Foto

    Zoeken in blog


    Gastenboek
  • verlof,,,
  • Hallo
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Lieve hondenknuf
  • elaba

    Ik zou het tof vinden als je een pootje achter liet in mijn gastenboekje. Klik je even op onderstaande knop? Je komt in mijn gastenboek terecht. Bedankt.


    Laatste commentaren
  • GROETJES UIT MIJN BLOGJE (MIA)
        op Proficiat Larco
  • Gefeliciteerd (Klein miesteske)
        op Proficiat Larco
  • kleine woefkes (imit)
        op Dag iedereen
  • proficiat (Bas & Belle)
        op Smeer eens allemaal jullie stembandjes. Ja? Klaar??
  • de verwenbeurt (nadien)
        op Ik word weer eens verwend bij de kapper
  • Archief per jaar
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!