Foto
Foto

Benji

Foto
Foto

Fako

Foto
Foto
Foto

Larco

Foto
 Thabo
Foto
Inhoud blog
  • Happy Newyear
  • Amaai, da's lang geleden
  • Proficiat Larco
  • Dag woefkes allemaal
  • Lieve lieve vriendjes en vriendinnetjes
  • Lang geleden hé
  • Onze kerst- en nieuwjaarswensen
  • Wij zijn terug van de Ardennen!!!
  • Vandaag word ik 2 jaar
  • Dag iedereen
  • Die mooie zomer
  • Smeer eens allemaal jullie stembandjes. Ja? Klaar??
  • Hallo, wij zijn terug van vakantie!!!
  • Ik word weer eens verwend bij de kapper
  • Paasballen en sneeuwballen !!!
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    De regenboog
    Mijn waffers geven jullie een waterval van likjes
    Benji, Fako, Larco en Thabo
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yo de waffers


    Image Hosted by ImageShack.us

    Larco – Zijn jullie ook zo uitgelaten en lentegek als wij? Amai seg wat een zon en warmte.

    Dit weekend zijn we met de baasjes hier in de buurt een grote wandeling gaan maken. Maar vorig weekend zaten we aan zee!

    Ons Thabetje die weet nog niet beter, die maanden en seizoenen zijn voor hem nog de eerste keer maar ik weet dat het nu toch wel uitzonderlijk warm is om al aan zee te kunnen gaan wandelen hoor. Of we daar nu gaan over klagen? Haha nee natuurlijk niet.

    De vrijdagavond kwam klein miesteske van haar werk en het was al de hele week mooi zonnetje geweest en als de baasjes moeten werken dan zien ze niet veel van dat goede weer he. Klein miesteske maakte zich meteen immens populair (toch bij ons he) door te zeggen: zullen we morgen eens naar de zee gaan? Onze baasjes zijn niet stom he maar dit was nu toch wel de stomste en meest overbodige vraag die ik in heel mijn leven al gehoord heb en ik ben wel al 16 maanden oud he! Maar alé, ondanks haar stomme vraag ben ik toch nog mee gaan wandelen met haar en Thabeke en miesteske en toen zijn we heel flink op tijd naar ons bedje gegaan. We moeten toch goed uitgeslapen zijn om te ravotten aan zee he!

    Dus de volgende dag zetten ze ons in de auto en rijden we naar zee.

    Thabo - “Ja en jij begon al halfweg te zeuren, Larco. Zijn we er bijna? Ist nog ver? Ik moet pipi doen. Mag ik eens drinken? Zagen, zagen Larco die kan zagen”

    Larco - “Wilt hier iemand mijn klein broerke het zwijgen opleggen? Ik wou gewoon graag mijn pootjes even strekken, ik zat ni te zeuren. En nadat we even op een parking gestopt zijn, was ik ook terug stil in de auto”

    Thabo - “Ja, das wel waar. Toen was je stilletjes tot aan de zee”

    Larco - Toen we dan aan zee waren, wilden we zo graag meteen naar het strand. Maar die miesteskes van ons he… halen ze het in hun hoofd om eerst naar de winkels te gaan. “zo moeten jullie flink blijven want als jullie je ni gedragen hier dan mogen jullie als beloning ook niet de hele namiddag op het strand ravotten”. Flauw he?

    Maar lieve wafvriendjes, ik heb een tip voor jullie als jullie je miesteskes dat op een dag ook zouden uitproberen: gewoon heel Droopy kijken. Na één winkel geven ze het vast al op en gaan ze toch naar het strand 

    Dus na één winkel zaten we dan toch al op het strand. Eerst een beetje wandelen maar we wilden heel graag ravotten en putjes maken en dus hebben onze miesteskes zich maar even lekker in de zon op het strand gezet. Ik kan genieten van de zon en kijken naar andere honden en ik speel ni zo lang in het zand. Thabeke wel.

    Thabo - Ja ik heb keiveel loopgrachten gemaakt en putjes gegraven. Er was daar wel een heel bizarre wind aan zee want al het zand dat ik wegschopte met mijn pootjes kwam altijd op mijn meter terecht. Ha ja, jullie weten dat misschien nog niet hé, maar ik noem mijn miesteske mijn meter. Bizar he? Mijn klein miesteske duwde me dan altijd wel een beetje weg maar binnen de twee seconden vloog al het zand opnieuw allemaal op mijn meter. Het bizarre aan die wind was dat als ik stopte met graven, die wind ook ging liggen."


    Image Hosted by ImageShack.us

     

    Larco – “Thabeke, Thabeke, je kraamt onzin uit; Er was helemaal geen wind aan zee, jij gooide alles gewoon met opzet op mijn miesteske en steekt het nu op de wind om ni te moeten zeggen hoe ondeugend je bent.”


    Image Hosted by ImageShack.us

     

    Thabo – “Oke oke, ’t was maar een grapje he Larco. Ik heb daarna wel flink met mijn miesteske gespeeld he. Ik vind dat leuk als ze zand opgooit en dan cross ik daarachter en probeer ik het te pakken voor het terug op het strand valt. Maar miesteske maakt het mij ook niet gemakkelijk he want ze doet mij van links naar rechts lopen en van voor naar achter en ik weet nooit waar ze zand gaat gooien.

    Toen mijn miesteske dan schrik kreeg dat ik teveel zand zou inslikken, zijn we weer verder gaan wandelen.

    Larco - Ja we zijn op het strand helemaal tot aan het einde van de dijk gewandeld. En omdat Thabeke zo graag ravot in het zand, kreeg ik nu wat meer aandacht door op mijn tempo te wandelen en me te laten snuffelen en dag zeggen aan alle andere hondjes. Het is toch zo zalig om verwend te worden door de dingen te mogen doen die je graag doet. Onze miesteskes zijn de besten!

    Thabo - Dat is zo he Larco. We mochten zelfs picknicken in de zon want van al dat ravotten en wandelen, hadden we dorst en honger gekregen. Op een muurke in het zonnetje hebben we even uitgerust en bijgetankt. Maar ni te lang he want we wilden wel nog wandelen en van de zon genieten en nog ravotten.

    Op de dijk was het al redelijk druk geworden ondertussen en er reden veel kindjes op speciale fietsen en go-cars enzo. Het was wel leuk maar we wilden toch graag kunnen rondrennen zonder het risico dat onze pootjes verpletterd worden. Gelukkig vonden onze miesteskes het goed toen we voorstelden om toch via het strand weer terug te wandelen.

    De dag hebben we nog in schoonheid afgesloten. Je hoeft ni te zagen en aan te dringen om te krijgen wat je wilt: een pannekoek! Geef nu toe: als je naar zee gaat, hoort daar toch een ijsje of een pannekoek bij he?

    Wij kregen een enorme drinkbak van de cafébaas. De miesteskes legden elk onze handdoek op de stoel naast hen en wij mochten op de stoel uitblazen van de strandwandeling en een hele dag ravotten.


    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

     

    En net toen ik aan het wegdommelen was, riep mijn miesteske: wilt Thabeke ook een stukje pannekoek? Jajajaja amai jong, wat is dat lekker.

    De hele terugweg hebben we geslapen als roosjes en we zijn pas de volgende ochtend wakker geworden.

    Jullie weten wat jullie te doen staat nu he wafvriendjes. Allen gaan zagen om naar zee te gaan met jullie baasjes.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Klik even op woefke,.... dan krijg je een knuffel van ons.


    Ga je ook eens kijken bij Sol y Luna?

  • Foto

    Zoeken in blog


    Gastenboek
  • verlof,,,
  • Hallo
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Lieve hondenknuf
  • elaba

    Ik zou het tof vinden als je een pootje achter liet in mijn gastenboekje. Klik je even op onderstaande knop? Je komt in mijn gastenboek terecht. Bedankt.


    Laatste commentaren
  • GROETJES UIT MIJN BLOGJE (MIA)
        op Proficiat Larco
  • Gefeliciteerd (Klein miesteske)
        op Proficiat Larco
  • kleine woefkes (imit)
        op Dag iedereen
  • proficiat (Bas & Belle)
        op Smeer eens allemaal jullie stembandjes. Ja? Klaar??
  • de verwenbeurt (nadien)
        op Ik word weer eens verwend bij de kapper
  • Archief per jaar
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!