NIEUW: Blog reclamevrij maken?

© Copyright
all rights reserved

Over mijzelf
Ik ben Ria
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is Verpleegster op rust,een prachtig beroep dat ik steeds met hart en ziel gedaan heb.
Ik ben geboren op 02/07/1949 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Bloemschikken, psp crea's maken en mijn pekingeesjes vertroetelen.
Familie gaat boven alles.Hou van eerlijkheid en oprechtheid.Heb 2 zonen en 3 schatten van kleinkinderen.Ben gehuwd op 28/08/1971 met een schat van een man Jos

Inhoud blog
 • Hondje onder het mes omdat baasjes zijn oren haatten
 • Je kleine spruit en trouwe viervoeter dan toch een goede combo?
 • Weekend groetjes
 • Andere mensen
 • “Pas op met rauw vlees voor hond en kat”
 • Fijne moederdag
 • Kat die al twintig jaar ‘burgemeester’ van stadje in Alaska was, overleden
 • Leven
 • Niet elk baasje past bij elke hond
 • Noten, wit brood, avocado en 12 andere dingen die je hond NIET mag eten!
 • Schild
 • Vorig jaar bijna 40 Britse legerhonden geëuthanaseerd: “Hoe is het mogelijk? Deze dieren hebben moedig en onschuldig ons land gediend”
 • Hij is er: dé auto voor hondenliefhebbers
 • Droom
 • Maak kennis met de nieuwste internetsensatie
 • Gedumpte hond is zo ondervoed dat je bijna al zijn beenderen ziet: “Het is een mirakel dat hij nog leeft”
 • Pijn
 • Allergisch? Met deze huisdieren word je wél de dikste vriendjes
 • Knuffeltijd! In het eerste hondencafé van Europa
 • Geheimen
 • Fijn weekend
 • Hond krijgt werkloosheidsuitkering
 • Zo bereken je hoe oud je hond écht is in mensenjaren
 • Kunst
 • Waarom katten altijd in zo’n krappe doos gaan zitten

  Onze kampioen reuen

  Foto
  Foto
  Foto

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Onze kleinkinderen

  Kobe

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Jonathan

  Alexander

   

  Zoeken in blog

  Foto


  Hartelijk dank


  Bedankt Brigitta


  Bedankt


  Bedankt Godelieve


  Bedankt Rudy


  Bedankt Omaria


  Bedankt Fernand


  Bedankt Tonny en Leo


  Bedankt Anita


  Bedankt Dini


  Bedankt Raf


  Bedankt Roosje

  Bedankt Petros

  Bedankt Martine

  Bedankt Rachelleke

  Bedankt Gerda en Elza

  Bedankt Simonne

  Bedankt Julien

  Danke Karin und Alex

  Danke Rosmarie und Peter

  Bedankt voor jullie kerst awardjes

  PEKINGEES OFTHEMONKEYLIONS
  PEKINGEZENLIEFHEBBER + Psp creaties
  Alles wat je moet weten en nog veel meer
  25-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schild
  De beste manier om je tegen negativiteit van anderen te beschermen,
  is je te omringen met een schild van positiviteit

  » Reageer (14)
  23-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vorig jaar bijna 40 Britse legerhonden geëuthanaseerd: “Hoe is het mogelijk? Deze dieren hebben moedig en onschuldig ons land gediend”

  De bekende Britse militaire viervoeter Mali met trainer Daniel Hatley. De legerhond kreeg vorig jaar een hoge onderscheiding voor zijn heldenmoed in Afghanistan. De Mechelse herder leidde ondanks ernstige verwondingen een speciaal peloton in 2012 in Kaboel rechtstreeks naar verborgen talibanstrijders. Mali is nog steeds in militaire dienst.

  Cijfers van het Britse ministerie van Defensie tonen aan dat vorig jaar tussen maart en december 38 Defensiehonden zijn geëuthanaseerd. Parlementslid Tim Farron trekt aan de alarmbel.

  Zes honden van de 38 kregen een spuitje omwille van een ‘gevaarlijk temperament’, zes anderen ‘voldeden niet meer aan de standaard’. Nog vijf andere viervoeters werden geëuthanaseerd voor ‘ouderdomsredenen’ en ‘gezondheidsissues’. Uit oudere cijfers blijkt dat in 2015 en 2016 79 militaire honden een spuitje kregen. 40 daarvan waren ‘ongeschikt voor herplaatsing’.

  Volgens Defensieminister Gavin Williamson wordt alles op alles gezet om militairen honden een nieuwe thuis te geven na hun diensten bij het leger. Sinds 2013 zouden volgens de minister 600 legerhonden geadopteerd zijn. Maar de voormalige partijleider van de Liberal Democrats Tim Farron, die de cijfers in handen kreeg na een parlementaire vraag, vindt het niet kunnen dat daarnaast een aanzienlijk deel legerhonden wordt gedood. “Er wordt niet genoeg gedaan om ze te herplaatsen. Deze dieren hebben moedig en onschuldig ons land gediend, onze mannen en vrouwen geholpen, mensenlevens gered. We zijn het verschuldigd aan alle dienende honden om andere opties te bekijken dan ze te laten inslapen. Dit is een gruwelijke manier om om te gaan met dieren die zoveel hebben gegeven.”

  Tod Bradbury van Animal Aid staat het parlementslid bij. “Hoewel het goed is dat veel legerhonden uiteindelijk bij nieuwe baasjes belanden, is het alarmerend om te moeten vaststellen dat er anderzijds zoveel honden geëuthanaseerd worden.” Hij vindt het ook niet kunnen dat de dieren een spuitje krijgen voor redenen als ‘niet voldoen aan de standaard’ en ‘gedragsproblemen’. “Deze honden worden getraind om agressief te zijn en daar betalen ze later de prijs voor. Hoewel ze in dienst vaak ‘helden’ worden genoemd, worden ze erna gewoon weggegooid. In plaats van deze dieren te doden uit gemak hopen we dat meer ingezet wordt op een goede mentale en fysieke gezondheid en een mooi leven na het leger.”

  Een wereldberoemde foto van een legerhond. Een Amerikaanse soldaat springt samen met zijn hond uit een CH-47 Chinook helikopter.


  » Reageer (13)
  18-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij is er: dé auto voor hondenliefhebbers

  Heb jij een kwispelende huisgenoot rondlopen? Dan is de kans groot dat jullie er in het weekend of op woensdagnamiddag samen op uit trekken voor een stevige wandeling. En dan begint de ellende: niet alleen krijg je Blackie onmogelijk snel en comfortabel de koffer in, nà jullie uitje kan die auto ook weer steevast richting carwash. Modderige pootjes en stoffen of lederen bekleding gaan immers niet goed samen. Of wel?

  Bij Nissan werken blijkbaar heel wat hondenliefhebbers, want hun nieuwe X-Trail 4Dog concept is dé oplossing voor al uw viervoeterproblemen. Niet alleen zit je beste vriend comfortabel in zijn eigen privécabine, inclusief drinkbak en snacks, er zijn ook heel wat handige hulpmiddeltjes die het vervoeren een eitje maken. Van een uittrekbare ladder om de puppy makkelijk in de koffer te krijgen tot een speciale hondendouche die komaf maakt met modderige pootafdrukken in de kofferbak. 

  Voorlopig is de auto enkel nog in conceptfase, maar wij hopen alvast dat de bolide snel op de markt komt!


  » Reageer (14)
  16-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droom
  De eerste stap tot het realiseren van een droom
  is hem in je geest tot prioriteit maken

  » Reageer (13)
  11-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de nieuwste internetsensatie

  Schattige katten zijn een vast onderdeel van de internetwereld, maar af en toe zit er eentje tussen die een instant sensatie wordt. Grumpy Cat, ruim baan, want nu is iedereen gek van P'Bone.

  De naam 'P'Bone' zegt je waarschijnlijk weinig, maar de kat zelf duikt intussen veelvuldig op in allerlei social mediafeeds. En dat heeft hij te danken aan zijn uiterst fluffy vacht, aan het feit dat hij graag geknuffeld wordt ondanks zijn enorme omvang, en ook aan het rugzakje dat hij steeds lijkt te dragen.

  Waarom de kat, die ook wel Bone Bone wordt genoemd, dat doet, blijft tot dusver een raadsel. Wél staat vast dat de Thaise kat in het oosten enorm geliefd is, en nu ook de rest van de wereld aan het veroveren is. Hij kan zelfs de deur niet meer uit zonder dat een horde mensen hem wil aaien:


  » Reageer (15)
  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedumpte hond is zo ondervoed dat je bijna al zijn beenderen ziet: “Het is een mirakel dat hij nog leeft”

  Een voorbijganger trof het verwaarloosde dier aan langs het kanaal in het Britse Doncaster. Het was zo koud dat de ondervoede hond het in die toestand niet lang meer had kunnen uithouden. Gelukkig is nu de redding nabij.

  Jennie Ronksley van dierenorganisatie RSPCA kwam de viervoeter oppikken om hem vervolgens naar een dierenarts te brengen. “Hij was vel over been, je kon bijna al zijn beenderen zien”, zei ze. “Om eerlijk te zijn, is het een mirakel dat hij nog leeft. Het was zo koud buiten en hij was zo mager dat hij het onmogelijk nog veel langer had kunnen volhouden.”

  “Hij kon amper rechtstaan of rondlopen. Ik moest hem naar de wagen dragen. Daarom vermoeden we dat iemand hem met de auto naar het kanaal heeft gebracht en opzettelijk heeft gedumpt”, verklaarde Ronksley.

  Een ‘lurcher’, een kruising van een windhond met een ander ras, zou normaal toch ongeveer 25 à 30 kg moeten wegen. ‘Ollie’ zoals het dier in het opvangcentrum wordt genoemd, weegt amper 15,6 kg. 

  De viervoeter wordt opgevangen in een gastgezin waar hij kan bekomen van zijn beproeving en weer kan aansterken. Hij is 2,5 kg bijgekomen op een week tijd. “Hij heeft nu weer energie om met zijn staart te kwispelen”, aldus Ronksley.

  De RSPCA wil nu uitzoeken wat er is gebeurd en wie hier verantwoordelijk voor is. De organisatie vraagt aan eventuele getuigen om zich te melden.


  » Reageer (15)
  04-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijn
  Een kus en een omhelzing zullen pijn helen
  als het diep uit je hart komt

  » Reageer (14)
  02-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allergisch? Met deze huisdieren word je wél de dikste vriendjes

  Wie wordt er nu niet blij van een hond of kat die je bij thuiskomst enthousiast staat op te wachten? Die schattige kopjes kunnen steevast op een vertederde blik rekenen. En soms - hatsjie - ook een ferme niesbui. Maar liefst 1 op de 10 is allergisch voor huisdieren. Al betekent dat niet dat jij nooit samen met een zacht vriendje op de bank kan kruipen. Integendeel, met deze rassen kunnen ook allergische mensen perfect samenleven.

  Hoe komt het eigenlijk dat we allergisch zijn aan huisdieren? Dat ligt nooit aan het diertje zelf, maar heeft te maken met de huidschilfers die ze verliezen. Die huidschilfers zijn in feite allergenen en kunnen dus voor een allergische reactie zorgen. Bij katten zijn die allergenen vaak het sterkst, dus daar komen de meeste klachten voor. Maar daarnaast kan je ook allergisch zijn aan honden, konijnen, cavia's en zelfs kanaries, parkieten en duiven. Wil dat dan zeggen dat je nooit een huisdier kan hebben? Gelukkig niet.

  Hypoallergeen

  Wist je dat er hypoallergene huisdieren bestaan? Trouwe maatjes die het perfecte gezelschap zijn voor baasjes met een allergie. Natuurlijk is geen enkel dierenras ooit volledig anti-allergeen, maar omdat deze honden en katten amper haren en dus erg weinig huidschilfers verliezen, of ze bepaalde eiwitten die als allergeen functioneren slechts in beperkte mate hebben, blijven de symptomen tot een minimum beperkt.

  HONDEN

  Andere honden die ideaal zijn als gezelschap: Bedlington Terrier, Bichon Frisé, Coton de Tulear, Havanezer, Ierse Water Spaniel, Kerry Blue Terriër, Malteser, Poedel, Portugese Waterhond, Schnauzer en Soft Coated Wheaten Terrier. In het buitenland kan je ook kiezen voor een gekruiste hond. Kruisingen met poedels hebben meestal veel hypoallergene kwaliteiten, maar hondenrassen kruisen is in België vooralsnog verboden

  KATTEN

  Het meest anti-allergeen is de Siberische kat, aangezien die erg weinig van het allergeen Fel d 1-eiwit bezit. Maar er zijn ook andere rassen waar je niet spontaan van in een niesbui uitbarst. Andere katten dan die hierboven zijn nog de Balinees, Oosterse kort- en langhaar, Rex en Cornish Rex en de Noorse Boskat.

  » Reageer (13)
  28-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knuffeltijd! In het eerste hondencafé van Europa

  Kattenliefhebbers kunnen al sinds vorig jaar terecht in het poezencafé in Gent, nu kunnen ook hondenliefhebbers een kop koffie drinken in het gezelschap van hun favoriete pluizige vrienden. Voor het eerste hondencafé van Europa 'Le Waf' in Rijsel (Lille) moet je immers maar even over de Franse grens wippen.

  Le Waf is een initiatief van de 24-jarige Ophélie Poillon, die vorig jaar haar master in management behaalde. In het café, dat in november 2016 de deuren opende, zijn elke dag een negental honden aanwezig die afkomstig zijn uit dierenasielen in de regio. Zes honden wonen ondertussen permanent in het café, de drie andere roteren en zijn beschikbaar voor adoptie.

  Poillon heeft een dubbel doel met 'Le Waf': enerzijds wil ze honden die nood hebben aan een nieuwe thuis in contact brengen met mensen die hen misschien wel willen adopteren. Maar tegelijkertijd is het café er ook voor hondenliefhebbers die om praktische redenen thuis geen hond kunnen houden. In 'Le Waf' vinden ze de ruimte én het gezelschap om naar hartenlust te knuffelen.

  Hygiëne wordt in Le Waf hoog in het vaandel gedragen: het verbruiksgedeelte en de speelruimte voor de honden zijn van elkaar gescheiden en alle 'bewoners' van Le Waf zijn behandeld tegen vlooien en gevaccineerd. Elke twee uur trekt Ophélie of een van de vrijwilligers er met de dieren op uit om hen in groep uit te laten. 

  Klanten worden om praktische redenen verzocht om hun eigen honden niet mee te brengen naar het café.


  » Reageer (11)
  26-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheimen
  Het kleinste bloempje met een warm hart gegeven,
  vertelt een verhaal.
  Een van de diepste geheimen van het leven

  » Reageer (8)
  23-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend
  Voor iedereen een fijn weekend.
  Wat je plannen ook mogen zijn,geniet ervan.
  Veel lieve groetjes

  » Reageer (15)
  21-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond krijgt werkloosheidsuitkering

  In de Amerikaanse staat Michigan hebben de ‘bevoegde’ instanties een werkloosheidsvergoeding toegekend aan een hond. De Duitse herder Ryder heeft voortaan recht op 360 dollar (290 euro) per week. Een misverstand, is evenwel gebleken.

  Michael Haddock, een advocaat uit Detroit, kreeg deze week een brief van het Michigan Unemployment Insurance Agency (UIA) in de bus. Daar stond in te lezen dat ene Michael Ryder, verblijvend op hogergenoemd adres, recht heeft op een uitkering van 360 dollar per week.

  Pienter beestje

  “De enige Ryder die hier woont, is mijn Duitse herder”, zegt het verbaasde baasje. “Hoe hij aan die uitkering is gekomen, weet ik niet. Het is een pienter beestje, dat wel. Maar dat hij dopgeld zou hebben aangevraagd, zou me sterk verwonderen. Benieuwd wat hij met dat geld gaat uitrichten”, lacht Michael Haddock.

  De hond zal het geld echter niet krijgen. Al snel werd duidelijk dat bij de UIA een foutje werd gemaakt. “We hebben de zaak wel meteen onderzocht”, zegt Chris DeWitt. “Het is immers niet de eerste keer dat iemand een valse identiteit gebruikt om aan een uitkering te geraken. In dit specifieke geval ligt de schuld bij ons. De uitkering was bedoeld voor ene Michael Ryder die op een ander adres in Detroit verblijft”.


  » Reageer (7)
  19-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo bereken je hoe oud je hond écht is in mensenjaren

  We beschouwen onze huisdieren vaak en graag als mensen. Dat blijkt onder meer uit het omrekenen van de leeftijd van onze geliefde hond naar mensenjaren. Gewoon maal zeven, toch? Nee, die traditionele berekening klopt niet (helemaal)! Dat weet ook Pete Wedderburn, auteur van Pet Subjects die een en ander toelicht.

  De bekende klassieke methode gaat uit van een verhouding tussen de gemiddelde levensverwachting van de mens en die van de hond. Die is dan inderdaad te herleiden tot ongeveer een factor 7, gezien mensen zo'n 80 jaren leven en honden 11-12 jaren.

  Maar dit stemt lang niet altijd met de realiteit overeen. Een hond van één jaar oud is bijvoorbeeld veel volwassener dan een kind van zeven. Honden worden ook vaak ouder dan vijftien jaar, terwijl er in verhouding veel minder mensen zijn die hun 105de nog kunnen vieren. Er zijn zelfs een boel gevallen bekend van honden van meer dan 20 jaar (zou dus 140 in mensenjaren zijn) en de oudste werd zomaar eventjes 29 (of... 203 mensenjaren). De oudste mens ter wereld werd 'maar' 122 - al was er onlangs melding van een man die 146 zou geworden zijn, maar die leeftijd kon niet officieel worden geverifieerd.

  1 jaar is puber
  Hoe dan wel te rekenen? Het uitgangspunt is dat een hond van één jaar overeenkomt met een puber van vijftien, en dat de viervoeter op twee jaar als equivalent een volwassene van 24 heeft. Vanaf het tweede jaar telt een hondenjaar voor ongeveer drie tot vijf mensenjaren, afhankelijk van andere factoren. Die hond van 29 zou dan in mensenjaren 105 geworden zijn: 24 jaar (van die eerste twee hondenjaren) optellen bij bij de 27 overige hondenjaren die je moet vermenigvuldigen met 3. Dat is dus 24 plus 81, of 105. Dat is al een pak aannemelijker dan de 203 mensenjaren van hierboven.

  Ras
  Maar deze methode houdt op zich onvoldoende rekening met rassenverschillen. Zo loopt een Duitse dog al op 7-8 jaar het risico te sterven aan ouderdomskwalen. De leeftijdsverwachting van honden is dan ook gerelateerd aan de grootte van het ras. Ook een Saint-Bernard veroudert sneller dan bepaalde kleinere soorten, zoals de dwergpoedel die makkelijker 15 en weleens meer dan 20 worden. Honden die tussen de kleintjes en de grote inzitten, leven gemiddeld dan weer 12 tot 15 jaar. Het is verder ook bekend dat rashonden over het algemeen jonger sterven dan zogenaamde straathonden of kruisingen. Volgens recente gegevens leven niet-rashonden gemiddeld 1,2 jaar langer.

  Leve het internet
  Om alles in rekening te brengen, ben je soms wel even bezig. Maar... er bestaan in deze moderne tijden ook websites die de taak al een heel stuk vergemakkelijken. Online rekenmachines in hondenjaren dus, vaak gratis.

  Het blijft natuurlijk allemaal wat entertainment: levensverwachtingen berekenen is een heikele zaak, zowel voor mensen als voor trouwe viervoeters.


  » Reageer (7)
  15-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst
  Het is geen kunst om oud te worden,
  het is een kunst ermee om te gaan

  » Reageer (15)
  12-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom katten altijd in zo’n krappe doos gaan zitten

  Hoe krapper de plek, hoe liever katten er zich in lijken te nestelen - en bij voorkeur dan nog in een krappe doos. Waar ze dan dagelijks gemiddeld 18 uur in liggen te soezen. Maar waarom verkiezen katten zo’n kartonnen bed?

  Vooral om die ‘koude’ vloer in uw woonkamer te vermijden, zo blijkt. Om zich echt comfortabel te voelen, willen katten een temperatuur die makkelijk 14 à 15°C warmer is dan wat het baasje als comfortabel ervaart. Anders gezegd: als de mens een kamertemperatuur van 20°C wilt, mag het voor een kat gerust 35°C zijn. Daarom zal een kat zelfs in de zomer nog altijd een krappe, knusse doos verkiezen boven die nochtans niet zo koude parketvloer.


  » Reageer (2)
  08-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht geslapen? Kruip eens met je huisdier in bed

  Lag jij deze nacht ook zo te woelen en te keren? Dan is het misschien een idee om vanavond samen met je favoriete viervoeter onder de lakens te kruipen. Mensen die bij hun huisdier slapen, slapen namelijk beter volgens een recente studie.

  Amper een jaar geleden werd bij hoog en bij laag beweerd dat het not done is om met je huisdier in bed te slapen. Dat zou te maken hebben met demodex, een soort mijten die leven rond de ogen van je dier en overdraagbaar zijn. Het resultaat zijn jeukende en gezwollen ogen.

  Betere nachtrust
  Volgens een nieuw onderzoek van de Mayo Clinic in Arizona loopt het echter zo’n vaart niet, en is met je huisdier in bed slapen zelfs goed voor je nachtrust. “Veel baasjes moeten hun huisdier overdag missen,” legt slaapexpert en auteur van het onderzoek Lois Krahn uit. “Het is dan ook logisch dat ze de tijd met hun huisdier willen verlengen als ze thuis zijn. Een makkelijke manier om dat te doen, is door je hond of kat in de slaapkamer toe te laten.”

  Dat zou bovendien leiden tot een betere nachtrust. Tot die conclusie kwamen de wetenschappers nadat ze het slaapgedrag van veertig volwassenen en enkele honden analyseerden. Uit die resultaten bleek namelijk dat zowel mens als dier beter sliepen, ongeacht het ras van de hond. Dat zou komen omdat de aanwezigheid van je huisdier een soort van veiligheid creëert. “De relatie tussen mensen en hun huisdieren is de laatste jaren veel veranderd,” leggen de onderzoekers uit. “We laten onze huisdieren steeds vaker in de kamer slapen, en nu weten we dat dat geen negatieve invloed heeft op je nachtrust.” Integendeel dus.

  Ontspannend
  “Een spinnende kat of goed getrainde hond aan je voeteneinde kan een erg ontspannend effect hebben en bijdragen tot een betere nachtrust,” aldus Krahn na een eerder gelijkaardig experiment in 2014. En dat werd met deze opvolgstudie opnieuw bewezen. De deelnemers die met hun hond in de kamer sliepen, hadden een gemiddelde slaapefficiëntie van maar liefst 83 procent, wat boven het aangeraden ‘quotum’ van 80 procent ligt.

  Wel waarschuwt Krahn om je hond aan het voeteneinde of net naast het bed te laten slapen in plaats van naast je. De beestjes kunnen ’s nachts namelijk nogal heftig bewegen, waardoor je eigen nachtrust verstoord wordt. Ook mensen die meerdere huisdieren hebben, denken beter twee keer na voor ze de deur van de slaapkamer open zetten. Hoe meer huisdieren, hoe meer kans dat je nachtrust verstoord wordt, bijvoorbeeld door een snurkende hond of spelende katten. Krahn raadt dan ook vooral aan om te kijken of samen slapen binnen jouw levensstijl past of niet. “Iedereen kent zijn of haar eigen huisdier immers het beste.”


  » Reageer (10)
  05-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap
  Vriendschap is iets wat langzaam groeit,
  en alle dagen mooier bloeit

  » Reageer (16)
  21-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarde
  Wat je voor een ander doet,
  bepaalt de waarde van je leven

  » Reageer (18)
  07-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eyes
  Laten we de fouten van gisteren ,
  de schoonheid van vandaag niet bederven.
  Iedere dag heeft zijn eigen beloften

  » Reageer (19)
  29-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blik
  Al het goud ter wereld bevindt zich in de blik
  van een hond voor zijn baasje

  » Reageer (16)

  For this blog to translate into the language of your choice? Select your language below.

   
  Gastenboek
 • weekend groetjes
 • goede avond Ria
 • Besuch
 • Grüße
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Stille Pagina  Onze kampioen teven
  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto
  Mijn favorieten
 • Jop
 • Wilfried(D)
 • Locke
 • Kerstin
 • Dasa
 • Evina
 • anuse-esuna
 • Anna
 • Holger
 • Baerchen Gisela

  Mijn favorieten
 • Tina
 • petross-roske
 • Renate Andreas
 • steffie
 • Helga
 • Agnes
 • Ingrid
 • Jenny
 • Gisela
 • jeannine98

  Mijn favorieten
 • Honza
 • jos
 • Iveta66
 • radka
 • Gerti
 • Harmke
 • Daisy
 • Maria
 • Truda

  Mijn favorieten
 • Schreibi
 • Gunilla&Monica
 • Charlotte
 • Sabine
 • Ferry en Jacqueline
 • Inge
 • Vlasta
 • Mysteriouswolf
 • Karolina-Caroline

  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Anna Mast
 • Julien
 • Lieve56
 • Josi
 • Blogtips
 • Chmyrinka2
 • Klaas
 • jirka40
 • Sandra

  Mijn favorieten
 • Henk en Anneke pps
 • jenthes keuken
 • Betty
 • Freakymo
 • Klaas
 • Christina(D)
 • Bea
 • seniorennet
 • Karin -Alex
 • Magdalena

  Mijn favorieten
 • Hans und Antje
 • Hanka
 • Anne2
 • Amelie
 • Anico
 • Alice
 • Jacqueline
 • Johanka
 • Heda

  Mijn favorieten
 • Omis
 • Gitti
 • Eva
 • Snoopie2
 • Dorode
 • Heidi
 • Christrose
 • Carola
 • mikado-Christine-shiba
 • Hilde

  Mijn favorieten
 • Jarunka
 • Angie, Fanja u. Cindy-Lou,
 • Helga
 • Ella
 • Renate
 • Gina en Wilfried
 • Angels
 • Bella und Beate
 • Justin

  Mijn favorieten
 • Eddy 1953
 • Krautl
 • Renate
 • Evaklaus
 • Hans

 • blogproblemen - klik hier


  Foto

  Blog als favoriet !  Bedankt lieve Suz


  Bedankt Eddy  Bedankt Jeffy  Bedankt Lydie  Bedankt Mandy  Hartelijk dank  Bedankt Jean en Maria


  Foto

  Bedankt Jos  Bedankt Elisa & Juliette  Bedankt Annie  Bedankt Febe  Bedankt Eddia  Bedankt Alois  Dank je wel Diana  Bedankt  Bedankt Marcella  Bedankt Wilfried  Bedankt Mariska  Bedankt Jennie  Bedankt Herbert  Bedankt Charlotte  Bedankt Jeske


  Bedankt Guido


  Bedankt Klaas


   

  Bedankt Joanne


  Bedankt Hans


   

  Bedankt Jos


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  denise1947
  blog.seniorennet.be/denise1

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!