Foto

Ik ben Luc en dit is een blogje over mijn petanqueclub en petanque in het algemeen. De club is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Klik om mij te E-mailen

Foto
--- Zaterdag 9 maart Okapi - Bernardus Antwerpen ---

Federale Ploeg Okapi

Okapi A weekend

Okapi A 50+

Okapi B 50+

Okapi C 50+

PKT 2010 1e plaats

VKT Vet homogeen 2010 1e plaats

Foto
Foto
Foto

Claudy Weibel

Jean-François Hémon (Tichon)

Michel Vancampenhout

Michaël Masuy

Inhoud blog
  • 7 maart uitslag Okapi D - Gullegem D
  • Uitslag Okapi F - Oostendse C 7 maart 2013
  • Donderdag 28 februari
  • Volledige uitslag Gullegem C - Okapi D 50+
  • Donderdag 21 februari
  • 7 februari 2013 ZMM F - Okapi F
  • 7 februari De Bevers - Okapi D 50+
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 24 januari 2013
    Foto

    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 8 december

    Vandaag speelden Okapi B en Okapi C thuis.

    Okapi B wist van rechtstreekse concurrent Blankenbergse Pv te winnen met 5-4. Aanvankelijk scheen het makkelijk te worden want na de eerste ronde stond het al 3-0 voor de onzen. Deze trend kon echter niet doorgezet worden in de tweede ronde en Blankenbergse bleef aanklampen 4-2. Het verlossende spelletje in de derde ronde werd gewonnen door Jean-Pierre Pauwels en Johan Vancoillie. Proficiat aan de ganse ploeg!

    Okapi C verging het minder. Tegen een sterk ZMM Middelkerke stond het na 2 ronden nog gelijk: 3-3. Het winnende punt en ook de eerste plaats in het klassement ging naar Middelkerke. Eindstand 4-5.

    Okapi A moest op verplaatsing naar Nieuwpoort. Na een moeilijke start kon de eerste ronde toch met winst voor Okapi afgesloten worden: 1-2. De volledige tweede ronde en ook de overwinning ging naar Zwevegem: 1-5. In de laatste ronde werd nog een spelletje verloren zodat we met  een 2-7 overwinning naar het lokaal trokken. Okapi A sluit de heenronde ongeslagen af in eerste afdeling 50+. De laatste 10 jaar is dat nog niet gebeurd. Hieronder de volledige uitslag van Okapi A.

    A: Omer -Benito      B: Joseph Dendoncker - Freddy Dekeu    C: Frans Dewilde- J-P Gillis

    D: Luc Dn- Freddy VDGinste    E: Francis Stragier- Luc T   F: André Demuynck- Marc D.

    Ronde 1: A-E 8-13                    B-D 11-13                         C-F 13-8

    Ronde 2: A-F 6-13                   B-E 1-13                            C-D 9-13

    Ronde 3: A-D 13-5                   B-F 6-13                             C-E 9-13

    Hop, hop, hop, Okapi aan de top !!!


    02-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Elooi meli-melo

    Maandag 5 december gaat de jaarlijkse Sint-Elooi meli-melo door voor de werknemers van de firma Bekaert en voor de leden van Pc Okapi.


    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 1 december 50+

    Okapi A ontving Kortrijk. Na de eerste ronde stond Okapi al comfortabel aan de leiding met 3-0. Francis-Luc T 13-6, André-Marc 13-0, Luc Dn-Freddy 13-1. De tweede ronde verliep gelijklopend: Luc Dn-Freddy 13-9, Francis-Luc T 13-4, André-Marc 13-6 en 6-0. In de laatste ronde lieten André-Marc een steekje vallen, 3-13, Francis-Luc T wonnen met 13-7 en ook Luc Dn-Freddy wonnen met 13-8, wat de eindstand op 8-1 bracht met 107-54 of 53 plus-punten.

    Okapi B had het zoals verwacht moeilijk bij Gullegem B. Gullegem haalt duidelijk voordeel uit hun vernieuwde rolpleintjes.

    Okapi C bewees bij Gullegem C dat ze ook een balleke kunnen rollen. Ze gingen er winnen met 4-5. eerste ronde : 1-2 / tweede ronde : 2-4 / derde ronde winnen Freddy en Rosa met 8-13 en puntje binnen.

     


    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste week van december

    Donderdag 1 december verdedigt Okapi A 50+ de leidersplaats in eerste afdeling tegen de buren uit Kortrijk. Zoals gewoonlijk zal dat weer voor vuurwerk zorgen. Altijd spannende partijen. Okapi B moet naar Gullegem B en Okapi C naar Gullegem C.

    Zaterdag 3 december moet de federale ploeg zich herpakken na de pandoering tegen L'Amigos en zeker het punt gaan pakken bij SPEM.

    Zondag 4 december is Okapi A vrij, moet Okapi B naar Colora Roeselare B en Okapi C gaat de zeelucht opsnuiven in Koksijde.


    19-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 19 november

    Tornooi Haeseveld 2 heren 1 dame.

    Met 15 tripletten was het tornooi niet volledig bezet. De goede organisatie verdiende beter. Het lokaal van Haeseveld is veel verbeterd. Door het weghalen van een paar muren zijn alle wedstrijden goed te volgen door de toeschouwers. De terreinen zijn ook erg veranderd. De diepe kuilen werden opgevuld en overal kwam een laagje keitjes. Van Okapi deden 2 tripletten mee. In de eerste speelden Roos en Freddy Beernaert met Luc Deneef en in de tweede triplette speelden Francine Deknuydt, Marc Deplancke en Luc Tiebergijn. Bij gebrek aan een dame speelde ook Anita Coopman nog mee in een gelegenheidstriplette met Werner Hoogerwijs. De eerste ronde werd door alle Okapi's zonder kleerscheuren doorsparteld. In de tweede ronde was het nipt voor X3 Francine (13-12) tegen een X3 van Haeseveld. Minder goed verging het X3 Roos die zwaar verloor. De derde ronde werd gewonnen door Francine en Roos, maar daar verloor Anita op 10. In de laatste ronde speelde X3 Francine, nog ongeslagen, voor de eerste plaats tegen een X3 van Reynaert. In het begin verliep alles vlot en het stond al 11-2 voor de onzen toen de tegenstrevers in gang schoten. In twee mènes gingen ze naar 11-6, dan kwamen ze in de problemen en moesten de cochonnet schieten om de partij te redden. De daaropvolgende mène kwamen we eerst in de problemen, dan keerden de kansen en moest de tegenstrever schieten met zijn laatste bal. Hij had een ongelukkige counter en wij bleven met 2 punten liggen. De overwinning was een feit met dank aan Francine en Marc. De X3 Anita won ook nog en werd tweede en de X3 Roos won ook hun laatste ronde en was 4de. Gezellige namiddag, voor herhaling vatbaar. 


    17-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 17 november 50+ uitslagen

    Mooie overwinning van Okapi A bij Colora Roeselare (1-8). Al moet het gezegd dat het in een drie-tal partijen nipt was. Na de eerste ronde stond Okapi al 0-3 voor. In de tweede ronde raakten Luc Dn en Freddy niet in de match en verloren al snel. Gelukkig konden beide andere teams winnen en zo was het punt al binnen. In de laatste ronde gingen we er nog voor om enkele spelletjes te winnen. We wonnen ze alle drie, met de gekende uitslag. Opdracht alweer volbracht !  Hieronder de volledige uitslag.

    A

    Gino

    Edouard

    D

    Deneef Luc

    Vandeginste Freddy

    B

    Christiaene

     

    E

    Stragier Francis

    Tiebergijn Luc

    C

    Chris

    Ludo

    F

     Demuynck André

    Deplancke Marc

    1 A-E

    9

    13
    B-D 7 13
    C-F 2 13
    2 A-F 5 13
    B-E 5 13
    C-D 13 0
    3 A-D 8 13
    B-F 11 13
    C-E 9 13
    Totalen 69 104 
    1 8

    Okapi B verliest thuis nipt en jammer genoeg van ZMM Middelkerke met 4-5 en een verliespartij op 12.

    Okapi C profiteerde van het thuisvoordeel en won van De Linde met 7-2 (als de tam-tam juist is).

    NIET VERGETEN : VOLGENDE WEEK VRIJDAG 25 NOVEMBER DOUBLETTEN VOOR LEDEN PC OKAPI


    12-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okapi - Tongeren

    De spelers van Tongeren hadden er een reisje van twee uren opzitten vooraleer ze in Zwevegem toekwamen. Ze hadden er geen hinder van want na de eerste ronde stond het 1-2 al lieten Luc T-Marc-Freddy VDG een mooie voorsprong uit handen glippen. Het kon evengoed 2-1 geweest zijn. Soit, de tweede ronde ging volledig naar Okapi, dus 4-2. Nu moest er nog 1 spelletje gewonnen worden. Ronny-Karel-Steven verloren al snel, maar zowel Luc Dn-Freddy B-Hugo als Luc T-Marc-Freddy VDG stonden voor. Algemene opluchting toen Luc Dn-Freddy B-Hugo hun derde overwinning van de namiddag lieten optekenen en zo het punt in Zwevegem hielden. De laatste partij (Luc T-Marc-Freddy VDG) had onmiddelijk minder waarde en die werd nog verloren op 10. Opdracht volbracht. Tot nog toe winnen we al onze thuismatchen. Volgende week zaterdag is een rustdag en over twee weken (26 november) komen de leiders van Pc L'Amigos Ukkel op bezoek. Wie eens mooie petanque wil zien kan gerust komen kijken. Aanvang om 14H00.


    11-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 11 november tornooi Roeselare

    Samen met Francis Stragier en Marc Deplancke trok ik naar het mooie tornooi van Colora Roeselare. We troffen het niet met onze poule. Eerst kwamen we uit tegen Marc Dalne-Glen Debaecke-Dominique Vandewoestyne (1-13), dan wonnen we van Johan Monteyne-Ingrid Himpe-Claudine Vilain (13-2) om in de barrage op Andy Thienpondt-Noël Kempeneers-Steven Ilegems te botsen (6-11). Tot 6-6 hielden we stand, maar de spannende match van gisteren tegen Gullegem A hing nog in onze kleren. Dan moesten we spelen om in de C- of D- categorie te worden ingedeeld. We kwamen uit tegen Eveline Uyttenhove-Pilou Vanloocke-Christophe Cockx (13-7) en naar de C. Na winst tegen Charly Decavele-Michaël Aelbrecht-Yann Vandenbussche (13-10) in de 1/4 van de C gingen we naar de 1/2 finale van de C-cat. Daar kregen we weer een sterke tegenstander met Yves Callebert-Eddy Deroo-Dieter Verplancke. We stonden steeds aan de leiding en kregen zelfs een paar kansen om het af te maken. Toch moesten we ons met 11-13 gewonnen geven en konden we naar huis. Echter niet zonder de finale ronde te bekijken. Daar won de X3 van Bruno Pugliari-Renaat Borré (over 2 weken te zien op de match Okapi - L'Amigos) van de X3 Andy Thienpondt (die ons naar huis stuurde). De B-finale was voor Karim Grattepanche-Cees Koogje-Dennie Verkerke die won tegen De Bevers (13-6) met o.m. Tony Eggermont. De X3 Johan Monteyne behaalde nog de D-finale die ze verloren van een X3 van Pc Lokeren. Alles samen een mooie dag beleefd, maar na gisteren, o, zo vermoeiend. En morgen spelen we weer een belangrijke match in tweede federale tegen Tongeren. We spelen thuis en hopen op veel toeschouwers. Winst zit er zeker in.  DE VOLLEDIGE UITSLAG ROESELARE


    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 10 november 50+ uitslagen

    Okapi A won thuis tegen Gullegem A met 5-4.

    Okapi B had het moeilijk bij Gk Brugge en verloren 8-1.

    Okapi C ging winnen bij Oostendse A met 4-5.

    Na de eerste ronde 3-0, na de 2de ronde 3-3. In de laatste ronde verliezen Jan en Freddy Buyst op 7 . Rosa en Freddy Beernaert winnen op 7 . Johnny en Marcel winnen het laatste spel op 6 . Einduitslag 4-5    -4/+4    DUS :PUNTJE BINNEN !!! en bedankt aan Johnny voor het verslag.

    De volledige uitslag van Okapi A:

     

    A

    Deneef Luc

    Vandeginste Freddy

    D

    Devoldere Staf

    Bruyneel Franky

    B

    Stragier Francis

    Tiebergijn Luc

    E

    Vanwijnsberghe Johnny

    Compernol Johnny

    C

    Demuynck André

    Deplancke Marc

    F

    Cocquel Joël

    Breyne Roland

    1 A-E

    9

    13
    B-D 13 7
    C-F 1 13
    2 A-F 12 13
    B-E 13 4
    C-D 13 4
    3 A-D 7 13
    B-F 13 10
    C-E 13 11
    Totalen 94 88
    6 -6


    09-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 10 november 50+

    Donderdag speelt Okapi A thuis tegen Gullegem A met de leidersplaats als inzet. Beide ploegen zijn nog ongeslagen, maar Gullegem behaalde tot nu toe iedere week ruime overwinningen. Bij Okapi A was het iets minder, toch kwamen we nog nooit in gevaar en we zijn er klaar voor.

    Okapi B moet met een enigzins veranderde ploeg naar Gk Brugge. Verleden week speelde Brugge niet slecht in Zwevegem tegen Okapi A.

    Okapi C moet naar Oostendse A. Zij zullen wel dat puntje meebrengen naar Zwevegem en zo een beetje stijgen in de rangschikking.


    05-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de federale: Ponderosa Deurne - Okapi Zwevegem

    De thuisploeg beet fel van zich af en was niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Okapi was gemotiveerd want tegen een rechtstreekse tegenstander voor het behoud is het altijd interessant om een puntje te halen. Na een eerste ronde waarin enkel de triplette Freddy VDG-Marc-Luc won was iedereen er van overtuigd dat het puntje nog niet verloren was. In de tweede ronde zakte de moed toen zowel Steven-Ronny-Freddy B als Hugo-Karel-Luc DN verloren. Freddy-Marc-Luc konden voorlopig nog de kaars brandend houden door nipt te winnen. Nu moest de derde ronde volledig naar Okapi gaan om in extremis nog te winnen. Vorig jaar deden we dat nog op Apollo, maar vandaag draaide de ploeg Steven-Ronny-Freddy B vierkant en ze verloren al snel waardoor het punt gaan vliegen was. De ploeg Hugo-Karel-Luc Dn won, maar ook Freddy VDG-Marc-Luc verloren nog op 11. Volgende week komt Tongeren op bezoek. Zij verloren thuis al 2 jaar niet meer. Hun uit-matchen verliezen ze echter allemaal. Dat geeft ons nog een sprankeltje hoop. Kom maar met zoveel mogelijk de ploeg steunen. Wij hebben het nodig.


    03-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 3 november 50+

    Okapi A - GK Brugge was na de tweede ronde al gespeeld: 5-1. Toch ging het nog mis in de laatste ronde. De concentratie een beetje weg? In ieder geval ging de volledige laatste ronde naar Brugge en werd het nog 5-4. Nu staan we weer met beide voetjes op de grond om volgende week leider Gullegem A te ontvangen. Volgende week spelen we om de leidersplaats in eerste afdeling.

    Okapi B moest noodgedwongen met een schutter minder naar Roeselare A en kreeg het ook moeilijk. Het werd een droge 7-2. Niets is verloren, maar dit is toch een gemiste kans om een puntje te rapen.

    Okapi C daarentegen draaide uitstekend en ging bij Roeselare B winnen met 2-7. Proficiat !!! Zo komen ze tot op 1 puntje van de leiders.


    29-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derby Okapi - Gullegem

    Na de eerste ronde stond Okapi comfortabel aan de leiding. In de tweede ronde konden we de overwinning veiling stellen maar uiteindelijk werd het 3-3. Na de boterhammetjes moest alles nog beslist worden. De ploeg van Ronny-Freddy-Steven verloor als snel maar de andere twee ploegen stonden ruim aan de leiding. Gullegem kwam echter terug en bij de ploeg Luc DN-Peter-Karel ging het van 11-6 naar 11-12. Toch wonnen ze nog en bleef Okapi in de match. Alles berustte nu op de schouders van het team Luc T-Marc-Freddy VDG. Ook zij ruim voor, maar ook daar kwam Gullegem terug tot 12-12. En  ongelooflijk maar waar, alles werd beslist met de laatste bal. Na twee goeie plaatsballen van Freddy en een derde van Marc, waarop Philippe Maes 2 keer blijvers schoot, kon Marc Deplancke met zijn laatste bal het punt, de partij, de match en het punt winnen voor Okapi. Bravo aan alle spelers en supporters!!!

     

    A

    Tiebergijn Luc

    Deplancke Marc

    Vandeginste Freddy

    D

    Christa Depaepe

    Philippe Maes

    Johan Buyck

    B

    Vanhoutte Ronny

    Uyttenhove Steven

    Beernaert Freddy

    E

    Deman Andy

    Verheye Marcel

    Vens Mathieu

    C

    Deneef Luc

    Deroore Peter

    Deroore Karel

    F

    Buyck Jonas

    Danny Dhondt

    Devolder Staf

    1 A-E

    13

    4
    B-D 4 13
    C-F 13 3
    2 A-F 13 3
    B-E 0 13
    C-D 9 13
    3 A-D 13 12
    B-F 4 13
    C-E 13 12
    Totalen 94 86 
    5 4


    27-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 50+ donderdag 27 oktober 2011

    Ondanks thuisvoordeel moest Okapi C vandaag de duimen leggen tegen Oostendse B met 4-5. Ook Okapi B kon het thuis niet halen tegen Kortrijk. Ze verloren ook met 4-5, maar tegen een sterk Kortrijk is dat zeker geen slechte uitslag. Okapi A tenslotte ging op verplaatsing naar ZMM Middelkerke A. Na een moeizame eerste ronde, die toch met 1-2 naar Okapi ging, kwamen we stilaan op gang en wonnen ook al onze volgende partijen. Een 1-8 is nu toch boven alle verwachtingen. Hieronder de volledige uitslag van ZMM A-Okapi A.

    A

    Dressen Julien

    Vangeeteruyen Suzanne

    D

    Stragier Francis

    Tiebergijn Luc

    B

    Brouckaert Wilfried

    Lefevere Jannine

    E

    Demuynck André

    Deplancke Marc

    C

    Becue J-Claude

    Saint-Remi J-Claude

    F

    Deneef Luc

    Vandeginste Freddy

    1 A-E

    13

    6
    B-D 9 13
    C-F 4 13
    2 A-F 6 13
    B-E 0 13
    C-D 10 13
    3 A-D 4 13
    B-F 4 13
    C-E 8 13
    Totalen 58  110 
    1 8


    24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week bij Okapi

    Donderdag spelen Okapi B en Okapi C thuis

    Vrijdag om 18h30 doubletten voor clubleden.

    Zaterdag speelt de federale ploeg thuis tegen Gullegem

    Zondag speelt Okapi C thuis


    21-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Website Okapi op nieuw adres

    Dit is de nieuwe URL voor de site van

    Pc Okapi Zwevegem

    Door allerlei problemen met server waar de site stond heb ik nu alles overgezet bij Telenet. Ik hoop dat alles werkt naar behoren. Een en ander moet nog altijd bijgewerkt worden. Bovendien was mijn pc warmgedraaid en die werkte ook al niet meer. Nu moet ik nog alles weer op zijn plaatsje krijgen. Dus om naar de site te gaan, gewoon op de link hierboven klikken en dan in uw favorieten steken want het kan nog een tijdje duren vooraleer het nieuwe adres gemakkelijk wordt gevonden door Google.

    http://users.telenet.be/pc-Okapi-Zwevegem/index.html


    20-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde speeldag 50+ 20/10/2011

    Okapi C was vandaag vrij.

    Okapi B moest op verplaatsing naar Gullegem A en had het zoals verwacht heel moeilijk. Nu, het is daar niet dat ze hun punten moeten verzamelen. Het werd een strenge 8-1 overwinning voor de thuisploeg die nu toch de titelkandidaat bij uitstek schijnt te zijn.

    Okapi A speelde thuis tegen Gullegem B en naar het einde toe was het nog spannend. Toen de laatste partij bezig was stond het 4-4 in de tussenstand. Luc Deneef en Freddy VDGinste wonnen dan toch eerder gemakkelijk het punt voor Okapi door met 13-3 te winnen. Francis was eens te meer "buiten categorie" en won zijn 3 partijen.

    Volledige uitslag Okapi A - Gullegem B

    A

    Deplancke Marc

    Demuynck André

    D

    Claerbout Eddy

    Vens Claude

    B

    Stragier Francis

    Tiebergijn Luc

    E

    Verheye Marcel

    Verhelst André

    C

    Deneef Luc

    Vandeginste Freddy

    F

    Debonne Diana

    Wittouck Maria

    1 A-E

    8

    0
    B-D 13 13
    C-F 9 13
    2 A-F ? 13
    B-E 13 7
    C-D 13 7
    3 A-D 4 13
    B-F 13 0
    C-E 13 3
    Totalen    
    5 4


    22-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start wintercompetitie

    Sorry voor de lange onderbreking. Op dit blog zal ik verder nog regelmatig enkele persoonlijke berichten mededelen. Voor meer informatie over de club en zijn werking, uitslagen en reglementen verwijs ik naar de site van Okapi en van pfv W-Vl.

    Gisteren speelde ik mijn laatste zomertornooi bij Reynaert Lokeren. Mijn ploegmaat was, zoals gewoonlijk in doublette, Marc Deplancke. We deden ons best maar de tegenstand was niet mis. Al van in de eerste ronde kwamen we uit tegen Marc Vandesteen en Louigi die in supervorm was. Tot 9-9 hieden we stand, maar dan was ons liedje uit. De standen waren ongeveer 1-0/ 4-0 /4-5 /7-5 /7-9 /9-9 /9-10 /9-13. De tweede en derde ronde werden dan gemakkelijk gewonnen op 3 en op 5. De laatste ronde was nog moeilijk. Van 7-7 gingen de tegenstrevers naar 7-12. De schutter aan de overkant schoot met rafles van 4-5m al ons mooie punten aan diggelen. Bovendien pointeerden ze meer dan behoorlijk. Toch konden we de cochonnet bemachtigen door 1 puntje te maken, 8-12. De daaropvolgende mène speelden ze slecht en door slechts 2 ballen te schieten en de rest bij te leggen maakten we de 5 resterende punten om tot 13 en een zesde plaats te komen.  Francis Stragier - Willy Symynck waren voor 1 keer niet goed bezig en eindigden verder in de uitslag. Ook Freddy Beernaert en Luc Deneef haalden hun normale niveau niet en eindigden met 2 overwinningen op 4.  


    30-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIB senioren bij Colora Roeselare

    De dames van Pc Okapi winnen de PIB senioren dames !!!!

    Van zodra mogelijk zet ik enkele foto's op de site.

    De heren eindigden verrassend op een mooie derde plaats. Eerste was Colora met 12 overwinningen op 15, tweede Gulden Kamer met 11 en derde Okapi met 10 overwinningen.


    26-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provinciale Kampioenschappen

    Zaterdag 30 april gaat in Beveren Roeselare de provinciale interclub beker senioren (PIB) door om 9h30.

    Donderdag 5 mei PIB veteranen Oostendse Pc om 9h30.

    Zondag 8 mei provinciaal kampioenschap doubletten (PKD) senioren om 9h30 in Gulden Kamer.

    Donderdag 19 mei PKD veteranen in Middelkerke (ZMM) om 9h30.

    Zondag 22 mei provinciaal kampioenschap tripletten (PKT) senioren om 9h30 in Gullegem.





    Foto

    Foto

    Foto


    Enkele petanque sites
  • pfv west-vlaanderen
  • boulistenaute.com (franstalig)
  • pfv
  • Filmpjes Petanque Youtube
  • histoire de la petanque
  • WEBSITE OKAPI
  • Gibbe's Web
  • Enkele links in Frankrijk
  • BLOG OVER TICHON

    Nieuws HLN
  • Nu Amerika TikTok wil verbieden maakt ook Vlaamse expert zich zorgen: “De app bedreigt onze democratie”
  • Nieuwe gebruikers op X zullen voortaan moeten betalen om te posten
  • Waarom domiciliëring of automatische betaling van je telecomfactuur vaak geen goed idee is
  • Welke betaalbare alternatieven zijn er voor de Apple Vision Pro? En wat voor internet heb je nodig voor deze technologie?
  • Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”
  • Amerikaanse tiktokkers bezorgd over impact dreigende ban in VS
  • Wat doe je met je oude simkaart? En wat is een eSIM? De vijf meest gestelde vragen rond dit topic beantwoord
  • Drie onderschatte smartphones blootgelegd: wij zoeken uit of ze kunnen tippen aan de marktleiders
  • Ook problemen met de wekker op je iPhone? Apple-fans in rep en roer, update op komst
  • Je iPhone beter beschermen tegen diefstal? Deze Apple-functie kan je helpen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!