Foto

Ik ben Luc en dit is een blogje over mijn petanqueclub en petanque in het algemeen. De club is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Klik om mij te E-mailen

Foto
--- Zaterdag 9 maart Okapi - Bernardus Antwerpen ---

Federale Ploeg Okapi

Okapi A weekend

Okapi A 50+

Okapi B 50+

Okapi C 50+

PKT 2010 1e plaats

VKT Vet homogeen 2010 1e plaats

Foto
Foto
Foto

Claudy Weibel

Jean-François Hémon (Tichon)

Michel Vancampenhout

Michaël Masuy

Inhoud blog
  • 7 maart uitslag Okapi D - Gullegem D
  • Uitslag Okapi F - Oostendse C 7 maart 2013
  • Donderdag 28 februari
  • Volledige uitslag Gullegem C - Okapi D 50+
  • Donderdag 21 februari
  • 7 februari 2013 ZMM F - Okapi F
  • 7 februari De Bevers - Okapi D 50+
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 24 januari 2013
    Foto

    24-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttornooi De Bevers Waregem

    Zaterdag 26 december spelen we het kersttornooi bij De Bevers in Waregem. Dit tornooi wordt gespeeld met vaste X3. Om te kunnen deelnemen moet je het afgelopen jaar aan minstens 3 meli-melo's hebben deelgenomen. Het tornooi begint om 10h00 en gaat over 5 ronden. 's Middags is er een warme maaltijd voorzien en iedereen is in kerstsfeer. Het is telkens drummmen om er bij te kunnen zijn. De Bevers zijn gekend om hun gastvrijheid. Een mooie afsluiter van 2009 dat voor de ene al meer vreugde bracht dan voor de andere.

    Er waren 34 tripletten ingeschreven. Zoals verwacht speelden we goed met ons team dat terug bestond uit Georges Hennion, Marc Deplancke en mezelf. We wonnen ons 5 partijen zonder veel tegenstand. Georges zorgde er weer voor dat we in een zetel speelden. Het was alleen nog een beetje rekenen wie gewonnen was omdat de punten van 1 (onbekende) ronde niet meetelden om valsspelen uit te sluiten. En er waren drie ploegen met 5 overwinningen. Het was dan ook een opluchting toen we onze naam als eerste hoorden afroepen. Het was een plezante dag waar winnen niet het belangrijkste was. Iedereen amuseerde zich en ging met een prijs naar huis. De Bevers hebben duidelijk de goede formule gevonden om van hun meli-melo's en tornooien een succes te maken. Op de laatste meli-melo's waren telkens meer dan 100 deelnemers en nu waren er weer 102. Voor enkele foto's moet je bij "Fotoalbums " zijn op de website.


    23-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi 50+ Verbroedering Melle

    Deze winter spelen we met Okapi enkele 50+ tornooien in Oost-Vlaanderen. Vandaag was het in Melle bij Verbroedering te doen. Met 20 tripletten op 10 terreinen was het tornooi volzet. Ik speelde met Georges Hennion en Marc Deplancke. In de eerste ronde botsten we al op een sterke ploeg met Marcel Vanhoecke, Werner Hoogerwijs en Marc Demeulenaere. Daarbij kwam nog dat we op een van de moeilijkste pleinen speelden. We kwamen telkens ballen te kort en verloren op 4. De 2de ronde herpakten we ons en van dan af liep het gesmeerd. We wonnen op 2 tegen de ploeg met Enny Geerts die in de eerste ronde won van Francis Stragier, Willy Venneman en Willy Symynck (13-12). De 2 eerste ronden waren met integrale trekking. Van dan af was het gelijke overwinningen tegen elkaar. We wonnen de 3de ronde op 3 en de laatste ronde op 5. Verleden jaar verloren we nog tegen sommige van die ploegen, maar vandaag waren we goed. Mijn maten waren goed en ik voelde me goed. Ik kijk al uit naar het tornooi van volgende week woensdag in Zelzate.

    Ware onze eerste ronde iets beter geweest, dan maakten we zelfs nog kans op de overwinning want niemand won uiteindelijk zijn 4 wedstrijden. Francis Stragier won met 2 Oost-Vlamingen. Willy Symynck en Willy Venneman (3 +23). Tweede was de ploeg met Marcel Vanhoecke, Werner Hoogerwijs en Marc Demeulenaere (3 +22) en wij waren derde met 3 +20.

    De tornooien in Oost-Vlaanderen zijn de moeite. Ge moet er echter rap bij zijn om in te schrijven anders zijn ze volzet.


    17-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi 50+ Oostende
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondanks de sneeuw kon het 50+ tornooi, voor tripletten met minstens 1 dame, gewoon doorgaan. Alle hoofdwegen waren goed berijdbaar. Er waren 2 tripletten aanwezig van Okapi. Een eerste met Francine Deknuydt, Marc Deplancke en mezelf was al van in de zomer gevormd. De tweede ploeg werd gevormd door Anita Coopman, Freddy Beernaert en Etienne Handschoewerker. Door de mooie prijzenpot waren alle 24 plaatsjes volzet. Er moesten 5 ronden afgewerkt worden waarvan de 2 eerste met integrale trekking. Vanaf de derde ronde was het dan winnaars tegen winnaars. Scheidsrechter van dienst was Freddy Vandeginste. Sportief en correct verlopen tornooi. Dank aan de organisatie.

    De eerste drie ronden verliepen vlot voor ons. Alhoewel ik nooit mijn draai vond wonnen we toch als ploeg. In de vierde ronde kwamen we dan tegen de ploeg van René Vanderbiest, Claude Hérin en Bastien Guttierez. Op de heel moeilijke pleinen van Oostende was Francine baas over Bastien die het niet kon halen. René schoot niets dan gaten en zo liepen we uit tot 6-0. Jammer dat we ook nog enkele punten lieten liggen anders was de kloof misschien niet meer te dichten geweest. Nu kwamen ze aan de cochonnet, speelden verder, Bastien speelde al rechtstaan en legde alles op het doel. Kort, het spel draaide volledig en wij maakten geen punt meer.

    De laatste ronde speelden we tegen de Johnny's van Gullegem met Diana Debonné. Francine legde Johnny Vanwynsberge het vuur duchtig aan de schenen en hij miste regelmatig zodat we eigenlijk nog makkelijk wonnen.

    Zo werden we nog 4de. De andere ploeg van Okapi speelde ook goed en werd 15de.

    1. René Vanderbiest, Claude Hérin, Bastien Guttierez
    2. Jean Deelen, Jean Ydens, ???
    3. Francis Stragier, Christiane Vanbraekel, J-Claude Saint-Remy

     


    13-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 13 december

    Zondag gingen we met Okapi A 3-6 verliezen bij Gullegem A. We stonden sterk genoeg om te winnen maar konden het niet waarmaken. Was er tot nog toe een waterkansje om kampioen te spelen, dan is die nu gaan vliegen. We kunnen de rest van het seizoen nu rustig afwerken en ons concentreren op de komende 50+ tornooien.

    Okapi B won thuis onder leiding van Christophe met 7-2 tegen de jeugd van  Roeselare.

    Okapi C ging met 6-3 verliezen in Blankenberge.


    10-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 10 december

    Het was vandaag de eerste speeldag van de terugronde en dus stonden Okapi B en Okapi A 50+ tegenover elkaar. Na de eerste ronde stonden we (B) onverwacht voor met 2-1. Nog onverwachter was de 4-2 voorsprong na 2 ronden. Ook in de derde ronde liep alles vlot. Franky met J-Pierre stonden al op 12-9 en wij stonden ook 10-1 voor. We zijn het duidelijk niet gewoon van voor de overwinning te spelen. Franky en J-Pierre haperden en verloren. Ik speelde slecht en André begon zich op te winden. Hij bemachtigde de cochonnet en vanaf dan was het gedaan met Robert en ik. We maakten geen enkel punt meer. In de twee laatste mènes gooiden we 10 van ons 12 ballen buiten. Wat een afgang !!!

    Okapi C ging in Oostende winnen met 3-6 en blijft alleen aan de leiding in zijn reeks.

    A

    Tiebergijn Luc

    Vercruysse Robert

    D

    Lottin Camilla

    Demuynck André

    B

    Bruyneel Franky

    Pauwels J-Pierre

    E

    Pauwels Gilbert

    Deneef Luc

    C

    Tanghe Paul

    Vandewiele Paula

    F

    Hennion Georges

    Deplancke Marc

    A-E 13 0
    B-D 13 6
    C-F 2 13
    A-F 13 12
    B-E 13 6
    C-D 7 13
    A-D 10 13
    B-F 12 13
    C-E 5 13
    Totaal 4 5


    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 5 en 6 december

    Onze federale ploeg zorgde zaterdag voor mooi spektakel. Petanque van hoog niveau. Alle toeschouwers hebben er van genoten. Bedankt!!! Bij aanvang van de derde ronde stond het 3-3 en was alles nog mogelijk. Het was het 9de en laatst aan gang zijnde spel dat uitsluitsel moest geven. Okapi stond 12-4 achter, kwam nog terug tot 12-8, maar moest zich dan toch gewonnen geven. 

    Zondag speelden Okapi A en Okapi C thuis. Okapi A won eerder gemakkelijk van De Bevers uit Waregem. Het begon nochtans slecht toen wij nogal rap ons eerste spel verloren. Wij kwamen er gewoon niet aan te pas. De andere X3 zorgden toch voor een 2-1 voorsprong na de eerste ronde. In de tweede ronde gingen we op onze elan verder en het punt was binnen (5-1). De derde ronde was nog maar een formaliteit. Het trio Tracy en Frans Libbrecht met Georges Defresne wist toch nog hun tweede partij van de dag te winnen. Eindstand: 7-2. Volgende week gaan we naar Gullegem A. Het zal knokken worden.

    Okapi C ging de boot in tegen Oostende met 3-6. Ze hebben het daar niet gemakkelijk en zitten in een aanpassingsjaar.

    Okapi B ging zwaar verliezen  in Middelkerke en zakt verder weg in de rangschikking.


    03-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50+ donderdag 3 december

    Okapi A ging vandaag zwaar verliezen (8-1) bij Middelkerke B. Hierdoor komen beide ploegen van Okapi zwaar in de problemen want ook Okapi B ging verliezen (6-3) in Blankenberge. Na 2 ronden stond het nog gelijk in Blankenberge (3-3). De drie ploegen speelden mee tot halverwege. Dan moest Robert zich als eerste gewonnen geven. Erik en ik stonden lang achter maar kwamen terug. Het stond 12-11 voor Blankenberge. We liggen nog aan punt en met hun voorlaatste bal duwen ze nog een bal van ons in en we liggen voorlopig uit met 2 punten op 25cm en op een 50cm van de eindlijn. Met hun laatste bal komen ze terug aan punt. Prachtig gespeeld !!! Ik schiet 3X mis en we verliezen... Ook de laatste partij die nog bezig is verliezen we op 8 en we zijn een illusie armer.

    Okapi C dat thuis zijn eerste plaats in 4de afdeling verdedigde, verloor (3-6). Zij blijven toch nog op kop.

    A

    Belderbos Leo

    Destercke Christian

    D

    Bruyneel Franky

    Pauwels J-Pierre

    B

    Deneire Frank

    Despeer Edouard

    E

    Tiebergijn Luc

    Cottereel Erik

    C

    Hoydonckx Felicien

    Bonte Lucien

    F

    Vercruysse Robert

    Van Gysel J-Claude

    A-E  11 13 
    B-D  13  7
    C-F  13
    A-F  13  5
    B-E  4 13 
    C-D  6  13
    A-D  13
    B-F  13  8
    C-E  13 11 
     Totaal  6


    29-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 29/11

    Vandaag speelde Okapi A thuis tegen Blankenbergse A dat wanhopig op zoek is naar nog een paar puntjes om in eerste afdeling te blijven. Ik heb de indruk dat ze het niet meer zien zitten. Toen het na de eerste ronde 3-0 stond vreesden sommigen al voor een eerste nederlaag met 9-0. Zo ver zou het niet komen. Na twee ronden was de overwinning van Okapi toch een feit. De bordjes wezen 6-0 voor Okapi. De laatste ronde was er enig concentratieverlies bij Okapi waardoor Blankenberge de eer redde door die ronde binnen te halen met 1-2. Eindstand 7-2. De volledige ploeg speelde goed en kijkt al uit naar volgende week als De Bevers uit Waregem op bezoek komen. We blijven tweede in de stand.

    Het was ook de eerste speeldag van de terugronde ( ja, die weken vliegen snel voorbij!!!) waardoor de twee ploegen van Okapi die in derde spelen, tegen elkaar uitkwamen. Er was volop ambiance in 't kiekenkot. Okapi B haalde het van Okapi C met 5-4.(Of was het 4-5?).


    27-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend 28-29/11

    Onze federale ploeg haalde het tegen De Vrienden uit Beersel met 5-4. De eerste ronde begon weer slecht met een 1-2 achterstand. Na de tweede ronde liep de achterstand op tot 2-4. En dan volgde een formidabele derde ronde. De eerste twee partijen werden vlot gewonnen zodat het 4-4 werd en de laatste, spannende partij over het punt besliste. Die werd dan toch nog gewonnen met 13-7 en het puntje was binnen. Proficiat !!!

    Op het 50+ tornooi van De Linde Ruddervoorde (over 4 ronden) verging het ons minder goed. Ik speelde met Marc en Luc. Ons drie eerste ronden werden vlot gewonnen. We telden zelfs al 33+ punten. Zelfs de ploeg van Middelkerke met Emilio, Raymond en Armando moest er aan geloven (13-1). Wij mochten dus spelen voor de eerste plaats. In die laatste ronde botsten we echter op een heel sterk spelende kustploeg met Fernand, Wilfried en Donat die de ene carreau na de andere smeet en dat zelfs zonder veel met de voeten van de grond te komen. Wij kregen nooit de kans om in de wedstrijd te komen. Tot rond 6-6 hielden we nog gelijke tred, maar dan liepen ze verder uit en wonnen gemakkelijk. De laatste ronde was er duidelijk te veel aan... Door ons verlies profiteerden de Johnny's van Gullegem (die met Willy B speelden) er nog van om over ons te wippen naar de tweede plaats. 

     


    26-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50+ Donderdag 26 november

    Een prachtige overwinning van Okapi C tegen Blankenbergse C vandaag (5-4). Het was de eerste tegenover de tweede uit de rangschikking in vierde afdeling 50+. Door deze overwinning in de laatste partij blijft Okapi C nu aan de leiding. Proficiat !!!!

    Okapi B haalde ook een belangrijk punt tegen Gullegem A in eerste afdeling 50+. Bedankt aan alle spelers voor de inzet. Merci beaucoup à tous !!! Het begin van de heropstanding?Volgende week trekken we naar Blankenberge dat vandaag zwaar verloor in Poperinge met 8-1.

    A

    Tiebergijn Luc

    Cottereel Erik

    D

    Compernol Johnny

    Vanwynsberghe Johnny

    B

    Denijs Walter

    Van Gysel J-Claude

    E

    Breine Roland

    Devoldere Gustave

    C

    Bruyneel Franky

    Pauwels J-Pierre

    F

    Bouckaert Willy

    Vandeweghe André

     

    A-E

    13 7
    B-D 7 13
    C-F 13 12
    A-F 13 4
    B-E 13 10
    C-D 11 13
    A-D 13 0
    B-F 13 7
    C-E 2 13
     Totaal 6 3


    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 21-22 november

    Zaterdag verloor onze federale ploeg bij een sterk Olympia Heusden-Zolder met 7-2. Volgende week zullen ze winnen thuis tegen "De Vrienden" uit Beersel. Kom gerust eens kijken. Het wordt de moeite waard.

    Zondag gingen we met Okapi A winnen in Middelkerke tegen Zeemeermin A in eerste provinciale. Ronde 1: 1-2, ronde 2: 3-3, ronde 3: 4-5. Een mooie overwinning die ons op gelijke hoogte houdt van Poperingse PK. 

    In derde provinciale was Okapi B bye en verloor Okapi C thuis tegen De Bevers B met 4-5. Hierdoor blijven ze met 1 puntje op een gedeelde laatste plaats.


    19-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50+ donderdag19 november

    Met Okapi B gingen we vandaag verliezen in Kortrijk met 6-3. We hebben er alles aan gedaan om vandaag dat zo noodzakelijke puntje binnen te halen. Het mocht niet baten. In de meeste partijen kwamen we een ietsie pietsie te kort. Voor Gaston en de zijnen was het natuurlijk feest.

    A

    Soubry Maurice

    Vanelslander Christiane

    D

    Tiebergijn Luc

    Cottereel Erik

    B

    Kints Gaston

    Deschamps Freddy

    E

    Beernaert Freddy

    Viaene Gerard

    C

    Demeire Christophe

    Plaet Pascal

    F

    Bruyneel Franky

    Pauwels Jean-Pierre

    R 1 A-E 13 10
      B-D 9 13
      C-F 13 12
    R2 A-F 13 2
      B-E 13 10
      C-D 9 13
    R3 A-D 10 13
      B-F 13 7
      C-E 13 11
    Totaal   6 3

    Okapi A verloor thuis van Gullegem A (3-6).


    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 15 november

    Het is een zondag om vlug te vergeten wat resultaten betreft. Okapi A verloor thuis tegen Poperingse met 3-6. Weg eerste plaats. Volgend weekend weten we nog beter hoe het zit na de match tegen Zeemeermin A. Ronde 1:1-2, na ronde 2:3-3, na ronde 3: 3-6. Wel een paar mooie partijen gespeeld en de besten hebben gewonnen.

    Okapi B ging verliezen met 5-4 bij Oostendse A. Daar zat er meer in.

    Okapi C verloor thuis tegen Zeemeermin D met 2-7. Geen slechte uitslag als je in acht neemt dat Zeemeermin D een nieuw gevormde ploeg is die bestaat uit allemaal ervaren rotten die niet mis zouden staan in eerste provinciale. J-Louis speelde dit jaar reeds een paar keer mee in nationale en anderen speelden vroeger nog federaal. Absoluut geen schande voor onze onervaren ploeg om hiervan te verliezen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Federale

    Mooie overwinning van onze federale ploeg tegen Reynaert. Ze haalden het met 4-5 na 3-0 te hebben achtergestaan. Deze overwinning komt net op tijd om volgende week met volle moed naar Olympia te trekken. Nu ze de smaak te pakken hebben moeten ze blijven doorgaan. Proficiat !!! Felicitations !!!


    14-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meli-melo De Bevers

    De meli-melo van De Bevers Waregem kende weer een overdonderend succes. Ze verpletterden er hun record met 120 deelnemers. Gelukkig beschikken ze over een goed computerprogramma om alles vlekkeloos te laten verlopen. De prijsdeling komt bijna even vlug als met 75 deelnemers. Prima organisatie! De laatsten moeten natuurlijk wat langer aanschuiven voor ze aan de prijzenwinkel voorbij komen... Daar kan je niet van uit.

    Volgende zaterdag is er meli-melo in Okapi. Iedereen welkom.


    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veteranen 12/11/2009

    Poperingse PK kwam ons vandaag een lesje pétanque geven. We verloren met Okapi B met 2-7. Nu, voor ons is de match van volgende week tegen Kortrijk van groter belang. Het is daar dat we nog een puntje zouden moeten pakken.

    A Vercruysse Robert

      Vandewiele Paula

    D Devloo Norbert

      Faghel Noël

    B Bruyneel Franky

      Pauwels J-Pierre

    E Stragier Francis

      Coquel Joël

    C Tiebergijn Luc

      Cottereel Erik

    F Dewilde Frans

      Sion Pierre

    A-E 5 13

    B-D

    13 0
    C-F 3 13
    A-F 1 13
    B-E 5 13
    C-D 7 13
    A-D 2 13
    B-F 3 13
    C-E 13 10
    Totaal 2 7

    Okapi A ging ook verliezen in Blankenberge met 7-2. De vier sterke ploegen uit onze reeks wonnen met groot verschil. Voor alle uitslagen, kijk bij "uitslagen" en dan "uitslagen 50+"


    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend Okapi

    Onze federale ploeg draaide zaterdag vierkant. De motor sputterde en kwam nooit op toeren. Alosta had waarschijnlijk niet meer talent in huis maar ze gebruikten hun talent op een efficiëntere manier. Onze spelers zullen dus hun doelstellingen moeten bijschaven en zich ernstig herpakken. Tegen Reynaert volgende week kunnen ze tonen wat ze waard zijn.

    In eerste provinciale won Okapi A zondag eerder makkelijk tegen Gullegem B dat nu nog steeds puntenloos is. Ze verdienen beter maar ook daar ontbreekt een beetje vertrouwen.

    In derde provinciale speelde Okapi B thuis tegen Blankenbergse B. Ze konden alleen op kop komen maar lieten zich inpakken met 3-6.

    Ook in derde ging Okapi C (de ploeg van Anne) op bezoek bij de jeugd van Colora Roeselare B. Ze haalden er hun eerste punt, proficiat!


    06-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 50+: Okapi A - Gullegem A

    Het begon goed voor Okapi. In de eerste ronde konden twee van de drie doublettes winnen. De tweede ronde was echter een ramp. Alle doublettes deden mee voor de overwinning maar geen enkele kon het halen. Gullegem won de volledige ronde en had genoeg aan nog 1 spelletje in de derde ronde om het punt te pakken. Zowel Luc Dn en Etienne als Jacqueline en André konden winnen maar Marc en Georges moesten hun meerdere erkennen in de Johnny's van Gullegem. Johnny Compernol kwam naar het einde van de match heel goed in de match en pointeerde aan 100%. Ja en dan moet je al heel sterk zijn om daartegen te winnen. Einduitslag 4-5 voor Gullegem. Het zal voor ons beide ploegen van Okapi nu scharrelen worden om in eerste te blijven. Gullegem B ging verrassend winnen in Poperinge, toch een titelkandidaat en Blankenberge ging winnen bij Zeemeermin A, ook een van de sterkeren. Het was eigenlijk een gans eigenaardige speeldag. Alle thuisploegen verloren. Onze andere concurrent voor de degradatie, Kortrijk, pakte zijn eerste punt bij Zeemeermin B. Die beginnen er ook door te komen en zullen er alles aan doen om in eerste te blijven. Na vandaag is er al veel meer klaarheid en is voor mij Blankenberge de grote favoriet. Ze zijn gedreven en hebben een homogene ploeg. 


    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komende zondag

    Donderdag 5/11 zijn we bye en kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om te gaan supporteren voor Okapi A tegen Gullegem A. De zenuwen zullen gespannen staan.

    Voor ons zal het volgende week donderdag 3 weken geleden zijn dat we nog in competitie waren bij de 50+. Hopelijk staat iedereen op scherp om Poperinge te ontvangen. Die gaan voor kampioen en zullen geen geschenken uitdelen.

    Zondag 8/11 krijgen we in de weekendcompetitie al een opwarmertje tegen Gullegem B dat nog op zoek is naar zijn eerste punt. Het belooft een spannende match te worden. Gullegem B kreeg voorlopig alleen sterke tegenstanders en zal zich niet gemakkelijk gewonnen geven.

    Okapi B speelt ook thuis tegen Blankenbergse B/


    26-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 op 6 voor Okapi

    Liefst vijf van de zes ploegen van Okapi wonnen deze week. Okapi A 50+ ging winnen bij de buren uit Kortrijk (4-5) en Okapi C 50+ nam thuis de maat van De Linde C met 8-1. Alleen onze  ploeg, Okapi B 50+ verloor bij Gullegem B met zware 3-6 cijfers. Zaterdag ging onze federale ploeg winnen bij Zig-Zag Ham (Mol) met 4-5 na in de eerste ronde 2-0 te hebben achtergestaan (2-1,3-3,4-5). Zondag ging Okapi A nipt winnen in Brugge met 4-5 en bij De Bevers in Waregem ging Okapi B winnen van De Bevers B met 2-7.





    Foto

    Foto

    Foto


    Enkele petanque sites
  • pfv west-vlaanderen
  • boulistenaute.com (franstalig)
  • pfv
  • Filmpjes Petanque Youtube
  • histoire de la petanque
  • WEBSITE OKAPI
  • Gibbe's Web
  • Enkele links in Frankrijk
  • BLOG OVER TICHON

    Nieuws HLN
  • Van niet te warm/koud tot niet 100% opladen: zo gaan de batterijen van je toestellen langer mee
  • TikTok-verbod in Europa “niet uitgesloten”, zegt von der Leyen: “We weten hoe gevaarlijk app is”
  • Vooral grote operatoren voerden prijzen op: dit betaal (en krijg) jij vandaag meer voor je telecomabonnement
  • China wil geen Amerikaanse processoren meer in overheidscomputers
  • Nothing Phone (2a) review: uniek ontwerp voor 329 euro
  • Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne
  • Elon Musk wil concurrentie aangaan met YouTube: X gaat tv-app lanceren
  • Nu Amerika TikTok wil verbieden maakt ook Vlaamse expert zich zorgen: “De app bedreigt onze democratie”
  • Nieuwe gebruikers op X zullen voortaan moeten betalen om te posten
  • Waarom domiciliëring of automatische betaling van je telecomfactuur vaak geen goed idee is

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!