Over mijzelf
Ik ben reesa, en gebruik soms ook wel de schuilnaam reesa.
Ik ben een vrouw en woon in alkmaar (nederland) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 29/01/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .
Inhoud blog
  • Selamat Tahun Baru
  • Alphabet IJ - Z
  • Alphabeth V-W
  • Alphabet T-U
  • Alphabet R-S
  • Alphabet O-P
  • Alphabet M-N
  • Alphabet K-L
  • Alphabet I-J
  • Alphabet I-J
  • Alphabet G-H
  • Alphabet E-F
  • Alphabet C-D
  • Alphabet A-B
  • Nieuwjaar

       
    .


    .
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • stichting Pelita
  • indischhistorisch
  • Nederlands-Indie.startpagina
  • Indisch4ever
  • taman Indonesia
  • Pa van der Steur
  • Moluks Historisch museum
  • Indisch informatie punt
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Archief
  • Alle berichten
    .


    Cool Flash Generators at BLINGCHEESE.COM
    heimwee naar Indië

    25-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selamat datang

    Een gerecht van mijn schoonmoeder die op Java is geboren en getogen

    benodig heden:

    2 a 3 uien
    2 a 4 teentjes knoflook
    1 a 2 thl Sambal oelek
    2 thl Laos
    2 thl Ketoembar
    Trassi
    Goela djawa
     3 0ns gepelde garnalen
    3 ons gekookte mosselen
    3 pakjes kippelevertjes
    Zout
    Ketjap Manis


    Beginnen met uien te snijden en de knoflook deze fruiten dan zout- Ketoembar-Laos-sambal-klein stukje van de goela djawa en de verkruimelde trassi naar smaak er door fruiten is alles goed er door heen gebakken dan bakt men de kippelevertjes er door heen tot ze goed zijn daarna gaan de mosselen en de garnalen door heen goed door laten bakken
    Als alles goed is gaat er een scheut Ketjap Manis door en heel zachtjes 10 min door laten sudderen met deksel op de pan.
    Dit kan je eten met rijst  en komkommer

    Als je dit gerecht maakt moet je gewoon spelen met de Laos Ketoember hoeft niet precies af gepast worden doe het naar je eigen smaak zo ook met de knoflook uien of met je garnalen -mosselen en je levertjes je kan ook zonder de levertjes maken je kan varieren zoals je zelf wil.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    Created by Crazyprofile.com


    MusicPlaylistView Profile
    Create a playlist at MixPod.com
    Archief per jaar
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    Welkom bij

    Gastenboek tamubuku
  • Hallo
  • Lieve groetjes vanwege Nikki
  • De aller beste wensen voor 2012
  • Lieve warme groetjes
  • Lief blogmaatje

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Photobucket.
    .
    Photobucket.


    .
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    .


    Mijn gekregen Awards 
     klik op de award en kom dan op dat blog.
    Klik on the award you game on that blog
    Le clic sur l`award bol sur ce blog



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!