Foto
Over mijzelf
Ik ben Louis Pardoel, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Louis pardoel.
Ik ben een man en woon in Oss (Nederland) en mijn beroep is Ben oud Budo leraar en Genietend van mijn pensioen.
Ik ben geboren op 15/04/1932 en ben nu dus 92 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Computeren , mijn kleinkinderen en mijn passie voor Tae kwondo-Judo en Wielrennen.
Ik ga mijn blog wijden aan mijn ervaring van Oa: Judo en Tae Kwondo en Wielrennen wat ik vroeger heb gedaan.
Foto
Peter Sanders, de vertegenwoordiger van de Moosoolwon Selfdefence Korean Martial Arts, welke Louis zijn  9th Certificate uitreikten.
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Gastenboek
  • Mevrouw drs
  • Oude vrienden
  • grusse
  • beste sasung
  • Wandelgroetjes uit Borgloon

    Hartelijk dank voor Uw fijne reactie. Louis Pardoel

    Foto
    Samen met Bas Rutten welke in Japan de Mister off the Square rings werd genoemd, en v/d Rijt een van de beste Jiu Jitsu' kas van Ned. en tevens E.K en nu nat. trainer van Griekenland.
    Foto
    Dit was een van de top groepen in het Taekwon do, waarbij 3 nat.trainers staan, Ad en Walter van Emmerik, en links voor Noud v/d Hurk welke nu heden ten dagen nog zijn bond leidt als NC.
    Wie herkent deze toppers van toen niet, of heeft met hun niet gezellig getraind!
    Foto
    Karate destijds was het héél gewoon als men 8 tot 10 dakpannen kapot sloeg, of trapten omdat niemand wat wist, en men in de veronderstelling was, dat dat dan het juiste Karaté inhield, en hoe dikker de knokkels hoe meer aanzien ja dacht te hebben.
    Foto
    Toos en Louis samen hoge golven trotseerd en zeeén bevaren en al bijna 50 jaar samen, 3 fijne kinderen grootgebracht, en nu ook zeer trots op onze twee  kleinkinderen, Tim en Robin.
    Foto
    Foto
    Sem Schilt, de grote en eenigste welke 3 keer achter elkaar in Japan de KI heeft gewonnen, waar de Hollanders sinds jaar en dag domineren. Peter Aerts is een van die toppers welke al in 1994 won ook 3 x maar niet op de rij Ben trots met deze kerel uit een stuk op de foto te staan, en niks geen bla kapsones normaal zoals het een groot Kampioen betaamd, BEDANKT SEMMY.
    Foto
    Wanneer hij zijn Dienstijd moest vervullen, is hij ingedeeld bij het 43 Reg.Huzaren van Prins Alexander te Amersfoort. En die zijn best deed werd ook de beste Huzaar van die lichting, en mocht dan bij gelegenheden; voorop met het Regements Vaan lopen of marcheren (het was een mooie tijd)
    Foto
    Jan Bartels heeft in Longford Ierland zijn prachtige buitenverblijf, en nog steeds volop actief met het lesgeven; een van zijn eerste fijne Ass. en samen erg veel gedaan zowel in de diverse besturen, als Scheidsrehteren, bedankt Jan.
    Foto
    Niet te geloven dat men zo'n 45 jaar terug nooit een Vader achter de kinderwagen zag lopen, maar was trots en deed het wel als eerste in Oss en dit was op de Heuvel, en het leuke was dat men je dan nakeek. En dat er over gekletst werd prachtig, en men je nakeek, zo ging dat in die tijd.
    Foto
    Foto
    Lymphen stelsel lopen door heel het lichaam,zowel voor als achter; en in dit Blog kan men ook zijn gedachtengoed inzien en de reden waarom hij het Judo als een van de beste sporten ziet, welke men kan doen beoefenen. Juis het met elkaar bezig zijn en het lichaam te toecieren, activeerd men elkaar zonder daar bij stil te staan, dat het gewoon gebeurd en wel zonder problemen, en andere gedachten, het gaat automatisch (doordenkertje)
    Foto
    Hier de uitleg van de Hogus, welke als eerste nog met Bamboe latten was voorzien, en te dragen voor de veiligheid, aan de Vr. van de BBN Dhr. Jaap Methorst, in 1974 samen met Pardoel en Hurr die probeert om uitleg te geven. Later zijn al deze zaken, steeds beter geworden, en ontwikkeld geworden. Totnu dan oo het huidige Electronisch en op maat gemaakt, prachtig hoe dit alles zich heeft ontwikkeld, in het huidige Taekwon do gebeuren.
    Foto
    Foto
    Samen met een van de fijnste Sabums en vriend, Lee Yong Ho in Korea, en daarboven een foto van die groepen welke hij trainden, en waren er bij die 8 jaar oud al 1e Dan waren en 10 2e en sublime en perfekt techniekers waren; Heb van hem nog Nunchaku en Bo trainingen, welke Pardoel met wat hulp zal trachten ook op zijn Blog te krijgen, dus blijven kijken, vrienden.
    Foto
    Foto
    Elvis Presley, welke zijn Diensttijd vervulden, en in de Kazerne lag nabij Bad Godesburg, eind jaren 50, en waar Jurgen Seidel als Burger werkten. En met hem altijd naar Parijs reden om het Shotokan Karaté te leren bij een Japanse Sensei. Hij ging uit Dld als 1e kyu, en is in USA gelijk 1e Dan geworden, waar andere hem een Mooi Diploma of Certificate uitreikten. Bij Jurgen deed Pardoel ook zijn eerste examens, met Duitse grundlicheid.
    Foto
    Foto
    Anton Geesink de grote Sihan, en vriend van Pardoel, samen met Lambert Toebak in Korea 1998 tijdens de OS, WETEN voor ons is ook De Wielerclub De Zwaluw opgericht in Vlijmen, En Lambert wordt deze maand 75 en Masseerd nog steeds. Hij was ook als Masseur verbonden aan en in de ploeg van Lance Armstrong,2006
    Foto
    Sasung Louis Pardoel
    Sasung Louis Pardoel
    Grootmeester Louis Pardoel Tae Kwondo in vogelvlucht. Dit om juiste gegevens en geschiedschrijving niet te laten vervalsen of geweld aan te doen. Zoals men al te vaak moet ervaren voor wat betreft de juiste daden en gegevens. Louis Pardoel
    GASTENBOEK BLOG (31)

    Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
    Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    10-02-2019
    Mevrouw drs
    Hallo, wat fijn om wat te lezen van mijn sensei meneer Pardoel. Helaas is hij overleden, las ik ook. Ik bewaar goede herinneringen aan hem, en aan zijn sportschool aan de verlengde torenstraat in Oss. Daar heb ik van mijn 10-de/11-de jaar tot 16/17 jaar gejudood. Tussen 1965-1971 zoiets. Zijn er nog fotoâs uit die tijd of uitslagen van judowedstrijden? Ik deed vaak mee, won ook meestal. Vriendelijke groet jose van berkum

    10-02-2019 om 22:32 geschreven door Jose van Berkum


    04-05-2015
    Oude vrienden
    Heb in 1960 bij Louis en Toos Pardoel in huis gewoond in Oss; heb begrepen dat Louis helaas is overleden, had hem graag nog eens ontmoet om bij te praten. Als zijn vrouw Toos nog leeft zou ik ook graag met haar in contact komen. Vriendelijke groet Frans Gertenbach

    04-05-2015 om 11:59 geschreven door Frans Gertenbach


    02-10-2010
    grusse
    Hallo Louis, schone grusse aus deutchland

    02-10-2010 om 15:42 geschreven door hwang chae pok


    08-05-2010
    beste sasung
    Hoi Sasung, Sensei, Fijn weer eens iets van u te horen en dan nog wel via onze site, ik heb uw site bekeken eb heb er leuke dingetjes op gelezen, fijn dat u bij mieke en ali terecht kunt om toch enigzins u kunde nog door te kunnen geven, nou grotejs en hopelijk tot snel weer eens ziens gr walter

    08-05-2010 om 17:53 geschreven door walter


    05-03-2010
    Wandelgroetjes uit Borgloon



    Wandelgroetjes uit Borgloon

    greenspotheks038a.jpg

    van Johnny en Christiane

    05-03-2010 om 20:57 geschreven door Johnny en Christiane


    05-01-2010
    Beste wensen
    Beste Sasung, De allerbeste wensen met veel geluk en bovenal goede gezondheid voor u en uw familie. Groeten Joep

    05-01-2010 om 09:56 geschreven door Joep


    01-01-2010
    Wandelgroetjes uit Borgloon


    johnny-wenst-u.jpg



    Image Hosted by ImageShack.us

    We wensen je het beste voor het nieuwe jaar
    en weet; we doen dit niet zomaar!
    We hopen dat al je dromen mogen uitkomen
    en alle liefde naar je toe mag stromen!
    Fijne feestdagen vol liefde en geluk!

    JOHNNY EN CHRISTIANE


    01-01-2010 om 20:24 geschreven door Johnny en Christiane


    09-07-2009
    Wandelgroetjes uit Borgloon


    Maak uw eigen Krabbelplaatjes [krabbelaars.eu]



    09-07-2009 om 16:26 geschreven door Johnny en Christiane


    13-05-2009
    Hallo,
    product526.jpg

    Maak er een fijne woensdagavond van,groetjes Rudy

    13-05-2009 om 20:59 geschreven door Rud


    28-04-2009
    fijne avond

    katrienautofz6.gif

    Vriendschap is een echte band die alleen kan
    worden geschapen, door niet aleen je hart,
    maar ook je verstand te laten spreken.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty en
    een dikke knuffel van onze drie rakkertjes

    28-04-2009 om 19:38 geschreven door Patty en Freddy


    26-04-2009
    Goedemorgen Louis

    Wij zijn even op bezoek geweest en vonden het leuk om hier even te vertoeven. Eigenlijk komen wij je vragen of jij je blog misschien ook in de kijker wil laten plaatsen op de site van "De Vrolijke Bloggers". Een gezellige blogfamilie waar iedereen bijna iedereen kent. Lid worden kost uiteraard niets. Het enige wat wij vragen is om ons logo op je blog te plaatsen. Dat is alles. Wil jij ook lid worden? Stuur dan even een mailtje naar ons met vermelding van je blogadres. Het kan natuurlijk ook via ons gastenboek. Je bent altijd welkom! Nog een aangename zondag en hopelijk mogen wij ook jou verwelkomen bij "De Vrolijke Bloggers".

    Fijne zondag, lieve groeten van het blogteam

    26-04-2009 om 08:41 geschreven door Julien, jose en Boomer


    16-04-2009
    dag louis
    Via het blogje van je Joyce ben ik hier terecht gekomen,Ik ben wel wat laat maar toch een fijne verjaardag gewenst,geniet ervan,tel niet de jaren van je leven maar wel de mooie dingen van je leven.
    gefeliciteerd Pictures, Images and Photos Groetjes en een dikke knuffel van Rita

    16-04-2009 om 08:26 geschreven door rita


    15-04-2009
    Dag Louis
    een gelukkige verjaardag hoor en je krijgt drie zoentjes van mij Image and video hosting by TinyPic

    15-04-2009 om 17:13 geschreven door femke


    hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag
    Klik hier voor meer gratis...


    Klik hier voor meer gratis... Vele groetjes vanwege Annie & Rogier.

    15-04-2009 om 15:30 geschreven door Annie & Rogier


    Gelukkige verjaardag
    86.gif Dag Louis, Via het blogje van Joyce ben ik hier terecht gekomen. Ik wil je bij deze dan ook een heel fijne verjaardag wensen. En nog vele jaren erbij. Geniet van deze dag en laat je maar eens goed verwennen. Liefs en dikke knuf, Martine

    15-04-2009 om 11:31 geschreven door martine


    HEEL GELUKKIGE VERJAARDAG LOUIS PROFICIAT !
    Kathys Comments

    Kathys Comments
    VANWEGE BRIGITTE EN ROBERT

    15-04-2009 om 09:16 geschreven door elisabeth


    Van harte gefeliciteert Louis
    Image Hosted by ImageShack.us


    Dit is een dag met een bijzonder tintje

    Je verdient bloemen en misschien wel een lintje ..

    Daarom deze bijzondere wens

    Voor een heel uniek mens

    Dat de vreugde en het geluk van deze dag ...

    je voor altijd vergezellen mag Louis!

    15-04-2009 om 06:46 geschreven door Jeske


    gezellige midweek
    Als je de waarheid niet dichtbij vindt zoek je die te ver
    29.gif
    kom je een fijne verjaardag wensen lieve groetjes en knuffs Krikie

    15-04-2009 om 00:23 geschreven door krikie


    05-04-2009
    Groetjes

    Hallo
    Kom je een fijne Zondag wensen,
    Groetjes en liefs.

    derktje20zegt1de3.gif

    05-04-2009 om 09:16 geschreven door Derktje


    28-03-2009
    hallo,
    fijn weekend, volgend weekend komt de lente terug 745-20090328-d3701a.gif

    28-03-2009 om 19:57 geschreven door redpoppy


    16-01-2009
    WANDELGROETJES UIT BORGLOON


    WANDELGROETJES UIT BORGLOON

    Image Hosted by ImageShack.us

    VAN JOHNNY EN CHRISTIANE

    16-01-2009 om 19:34 geschreven door Johnny en Christiane


    13-01-2009
    verbaasd
    hallo pardoel geniet iedere keer van je interessante blog ik vind het heel knap .ik doe je niet na. kijk er regelmatig na. leuke foto met je kleinkinderen ook al een judo man ? groeten ied

    13-01-2009 om 22:46 geschreven door ied pfeiffer


    27-11-2008
    fijne avond
    katrienknoprn8.gif

    Onze kleine deugnietjes zijn op ronde om
    onze vrienden een fijne dag te wensen.
    Veel liefs van Freddy en Patty en een
    dikke knuffel van onze drie kapoentjes.

    27-11-2008 om 18:24 geschreven door Patty en Freddy


    26-11-2008
    Bezoekje op woensdag
    Klik op de afbeelding Free Image Hosting at www.ImageShack.us Wij komen een midweeks bezoekje brengen aan je blog en een beetje bijlezen. Groetjes van ons tweetjes en een prettige tweede weekhelft verder.

    26-11-2008 om 11:47 geschreven door maatje en miekemuis


    15-11-2008
    Groetjes uit Maastricht
    Hallo Louis, Toos en de rest. Bij deze eens lekker wezen snuffelen op de blog. Heel veel leuke verhalen gelezen. Louis je bent goed bezig! Ga zo door. Groetjes en tot snel. Xavier Wiedeman en de rest

    15-11-2008 om 17:03 geschreven door Xavier Wiedeman


    30-10-2008
    fijne avond en voor straks, slaap zacht
    knopanimation1wqzaaeb1.gif

    Onze kleine griezeltjes komen
    nog veel blogplezier wensen
    Lieve groetjes van Freddy en Patty en een
    dikke knuffel van onze drie rakkertjes

    30-10-2008 om 22:09 geschreven door Patty en Freddy


    28-02-2008
    leuk
    prachtig pardoel ik kijk uit naar nog meer ben benieuwd groeten van ied

    28-02-2008 om 13:53 geschreven door ied pfeiffer


    18-12-2007
    gefeliciteerd
    Louis,hartelijk gefeliciteerd met je 9e dan.Helaas heb ik dit pas afgelopen weekend gehoord. Wij wensen jou en Toos nog heeeeeel veeeel gezonde en gelukkige jaren toe. Prettige feestdagen en de hartelijke groeten aan Remco,een waardig opvolger! Ad en Marianne van Emmerik a/b zeiljacht Betty Boop www.betty-boop.nl

    18-12-2007 om 11:57 geschreven door Ad van Emmerik


    08-09-2007
    Veel Plezier
    Veel plezier met het bloggen. We zijn benieuwd wat er allemaal geschreven gaat worden. Groeten, Marc en Sandra (Heinenoord)

    08-09-2007 om 12:35 geschreven door Marc en Sandra


    02-08-2007
    hier zijn we met je buttonsof klikplaatjes
    Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Ze zijn gebruiksklaar , maar eerst nog opslaan op je pc in word

    02-08-2007 om 19:52 geschreven door amouretje


    Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt , is niets vergegleken met wat in ons ligt .Dikke knuffel met een zoentje van je knuffelbeertje aomouretje
    Image Hosted by ImageShack.us welkom in bloggenland ik wens je veel plezier en vriendschap en hoop je ook op mijn blogje te ontmoeten .Ik zal je 2 buttons maken en op je blogje plaatsen waarschijnlijk no vandaag

    02-08-2007 om 19:10 geschreven door amouretje




    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!