Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

09-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 -vaders..

Nu Moederdag voor de deur staat, wil ik maar weer eens tegen de stroming ingaan en het hebben over " de papa ".De vader die wij herinneren uit onze kindertijd staat heel ver af van de " nieuwe papa " ......die vind het de normaalste zaak van de wereld met een uit huis werkende vrouw zijn deel van het huishouden en de zorg voor de kinderen op zich te nemen .Dat levert als je hen kan verassen heel vertederende beelden op .......lieve groetjes.


>> Reageer (0)
08-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 - waarover ?
Waar zouden die 6 a 7 jarigen mee bezig zijn........ waar zouden ze van dromen ?????....Neem nu bijvoorbeeld " ons Zoéétje "......Die éérste komunnie volgende Zondag zal zeker wel invloed hebben op haar denken & gedragingen .....Je weet hoe kinderen zijn .....geduld is nu iets dat ze liever uit hun woordenboek zouden schrappen .....de mama zal er dubbel zoveel moeten hebben dan anders ! Waarover nog ?.......die vriendjes van school ????? Maar één van die dromen hoef ik niet te raden , weet heel zeker dat ze die hebben ! "  zomervakantie - veel zon -  veel water om lekker te spelen " zoals verleden zomer !
lieve groetjes


>> Reageer (0)
07-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - durven ????
Hoor mijn zus altijd maar stoefen " dat is zo leuk ....mooi weer & motorijden ....dat is pas vrijheid! " zou ik het ook eens durven proberen ? Amaai ! was  dat nog een beetje t' een en t' ander tegen dat ik op dat gevaarte zat !...wat was er nu daar voor leuks aan ....moest me daar op vasthouden en had daar totaal geen zin in !.Ze mogen hem hebben hun " moto " ....zit veel liever thuis buiten in mijn eigen " ferarie " op zijn 4 wielen ....moet me daar niet in vasthouden en kan kan daarbij nog hem lekker doen schommelen ....kan naar binnen lopen om chips & cola als ik er zin in heb .....dat is pas vrijheid !
lieve groetjes van Stefke ( leeuwke )


>> Reageer (0)
06-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 - tijdsgebrek !

Gebrek aan tijd vandaag !!.....wat hieronder staat geschreven is waar maar .....daar houd de vergelijking mee op .Zie me nog niet zo vlug met beide beentjes in de lucht zitten ook al is het schiterend weer om languit ervan te genieten  ....dat onderstel van mij staat stevig op de grond  en heeft de handen vol om te rennen & hollen ......(of is benen ? ) dat luieren zal voor een andere keer zijn .Koffietje uit dus weer aan de slag ! lieve groetjes .... 
MySpace Comments - Thinking of You


>> Reageer (0)
05-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 - zon en .....
Zon en zonnekloppers ! of hoe je het ook noemt ....zonaanbidders - zonnekloppers .......ons Leeuwke is het zeker ! Toch bij de eerste mooie dagen , maar naarmate de temperatuur buiten stijgt dan daalt bij haar de goesting voor het zonnegedoe ! Maar voorlopig zit het nog snor ....zoals deze morgen om 8.30u. dat de zon nog maar net door de bomen komt piepen is voor haar geen enkel probleem .
Leeuwke tevreden.......de mama ook tevreden .! De opschommelbeurt gaat dan dubbel zo vlug !!!
lieve groetjes


>> Reageer (0)
04-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 - parapluweer !
" Paraplu weer " ?????? met dit mooi weer ???? Dat was het toch zeker zo voor ons toen nog kleine Cheyenneke . Met de warme zomerzon was volgens  haar een paraplu onmisbaar , ganse dagen zeulde ze met dat ding rond ! Liefst dan nog een grote , hoe ze het klaarspeelde om dat ding te dragen is me nog steeds een raadsel .Werd dat gewicht dan toch teveel dan draaide ze die heel simpel om en ging  er te midden inzitten met al haar knuffels rondom haar .Dus zeg niet te vlug ....." een paraplu waar heb je dat nu voor nodig bij mooi weer "
lieve groetjes en geniet van de zon ....met of zonder paraplu !


>> Reageer (0)
03-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 -heden en .....
" Heden en verleden "  het verleden drukt steeds zijn stempel op het heden .....hoe we ook proberen er aan te ontkomen en een nieuwe weg inslaan , ze zijn onafscheidelijk .Steeds zijn de gebeurtenissen van vandaag blije of trieste een nasleep van wat vroeger gebeurde .Hebben we een beslissing genomen wat toen leek als een juiste beslissing en in de toekomst toch uitdraaid als een foute beslissing , moeten we daar dan verder mee leven .Soms lijkt een onbeduidend voorval ...... later een grote meevaller te zijn .Dat is de gang van het leven ! Soms zijn het heel gelukkige aflopen Als symbool .......de toen toekomstige mama uit het verleden en haar dochter van nu ......verleden en heden beiden op één plaatje samen verenigd
lieve groetjes


>> Reageer (0)
02-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- t'is ikke ....
Halokes iedereen ! kennen jullie me nog ? t'is ikke ...Silke het kleinste prutske van de clan .Mijn oma die heeft ongelijk zulle ! altijd zeggen dat ik zo braaf ben , dat is wel waar ! ....maar dat ik altijd slaap  ....dat is nu eens geen waar sé .Zie maar eens hoe ik rondkijk !.Er is zoveel te zien , het liefst van al kijk ik naar buiten door het raam naar die onbekende wereld .....die ik vol ongeduld wil verkennen , ben al wel de 14de Mei 2 maanden ......maar voor die grote ontdekkingstocht.....zal ik toch nog even moeten wachten tot ik groot & sterk ben .
lieve groetjes van ikke  (Silke )


>> Reageer (0)
01-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 - dag van de arbeid
Waarom mogen we ons zelf niet eens vieren ?  De dag van de arbeid is onze dag ....wij zijn allen werkmensen of we nu nog tot de werkende meerderheid behoren of reeds kunnen genieten van een welverdiende rust . Geniet van die dag ! Voorlopig is die rust hier denkbeeldig ....ons leeuwke doet het huis op zijn grondvesten beven dus....."That's all folks for today "aleen nog dit .....een bloemetje voor ieder van jullie een rode roos  .......symbool van deze dag !
groetjes

Image Hosted by jouwnieuws.nl foto hosting


>> Reageer (0)
30-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 - eindelijk !!!

Voor de éérste maal in meer dan 3 jaar ....vandaag was het " geen blog " dank zij ons leeuwke ....veel krabben & haar verlies maar we zijn de dag door gekomen en nu ze veilig en wel in dromenland is .....eindelijk tijd voor de blog ! Ook al is slechts voor het volgende ....


 

Image Hosted by jouwnieuws.nl foto hosting


>> Reageer (0)
29-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 - Oef !!!
Was me da schrikken gisterenavond .....braafjes met veel plezier rondneuzen in de blogjes ....plots niets meer  ! internet onderzocht ....laptop bekeken ...niets meer ....seniorennet was van het internet verdwenen ! Pfffff ....was me da balen ! . Nooit is iets zo negatief dat er niet ergens diep verborgen toch een klein positief kantje aan is ....dan maar de pc wat opschommelen  !... dat karweitje word nog al wegens tijdsgebrek eens uitgesteld ! Deze morgen grote zucht van opluchting  ......alles was weer netjes in de plooien gevallen en we kunnen er terug tegenaan ! Die onderbreking van het seniorennet doet je heel duidelijk beseffen ... hoeveel men gehecht is aan dat blogje en het bloggen !
dus veel ........


>> Reageer (0)
28-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 - gedaan !

"Gedaan -finito - the end !......Dat mooie weer was slechts een klein proevertje van wat we hopen dat nog overvloedig zal  komen dit jaar .Even boven je stand leven met de warmte in graden doet goed .....dus  vol goede moed op naar de volgende opflakkering  van dat zonnetje ....hopen mag toch ? .Vandaag word het weer eens .....druk - druk - druk ....Maandag en  ons leeuwke is superaktief .....dus vooruit ....aan de slag ...
groetjes

MySpace Comments - Happy Monday


>> Reageer (0)
27-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 - rommelen
Heb nu toch al heel lang niet meer over de " K3" gehad op de blog ...ben dan ook maar wat gaan rommelen in oude fotos ....2001.. toen de K3 nog de K2 was ......Een van hun lievelingsbezigheden was samen in het wagentje van ons leeuwke en zich dan maar lekker laten voortduwen door de groteren ...... gelukkig hadden ze toen nog geen besef wat " dat wagentje " inhield .....soms kwamen ze terloopts met een vraag ....waarom heeft ons tante mietje nog een pamper ?....waarom kan tante mietje niet praten ? maar daar bleeft het bij . Nu stellen  ze soms heel doordachte vragen en laten zich niet meer zo gemakkelijk met een kluitje in het riet sturen .Ze stellen vragen waar ik zelf na al die jaren geen antwoord op heb .
lieve groetjes


>> Reageer (0)
26-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 - 1- 2-3 ......start !

In de startblokken voor het éérste mooie weekend , voel je de Lentekriebels ?....En  nu maar hopen dat er niet ergens een of andere spelbreker in die mooie blauwe lucht  zal verschijnen ... donkere wolken & regen kunnen we missen als de pest .Hier hebben  we ook de kriebels maar van een totaal andere soort !.....ons leeuwke is niet aan het brullen , maar viert haar woede bot op de muren en deuren afwisselend met  stille bedperiodes dus ....het is opassen geblazen  en in het kort op de blog vandaag !
Maar stoch vlug samen met lieve groetjes ....


MySpace Comments - Weekend



>> Reageer (0)
25-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 - zomerse....
Door  het mooie weer zit ik daar enkele dagen geleden niet te foeteren over onze tuinvrouw leeuwke ?.....Heb mezelf dan ook maar op de vingers getikt en terug gedacht aan die zomerse wanorde toen ze allen klein waren ! Dat grasplein dat slechts zijn naam nog gemeen had maar verder van uitzicht meer leek op een soort "cross parcours "want .....kinderen trekken kinderen aan .Het was steeds verzamelen geblazen ten huize rommelkot ! We waren en zijn hier veel meer gezellige zomerse wanorde gewoon ...zoals onderstaande foto van verleden zomer nu bij de dochter .....aleen ......was het hier nog een stukje erger .........dus waarom treuren om die gesnoeide plantjes !
lieve groetjes


>> Reageer (0)
24-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 - tegenpolen
" Soort zoekt soort op alle gebied " dan is wat we steeds te horen krijgen .Soms vraag ik me af ...." klopt dat wel ?". "Tegenpolen trekken elkaar aan "  zit er daar ook niet iets van waarheid in ??? Oude & nieuwe spulletjes  kunnen een leuke kombinatie vormen ......totaal verschillende kleuren kunnen in harmoni voor een mooi kleurenpalet zorgen  .......een verassende kombinatie van totaal verschillende groenten of vlees  kunnen zorgen voor een overheerlijk gerecht om duimen & vingers van af te likken .Waar de aantrekkingskracht van tegenpolen het meeste van kracht is ......Dat is jong & oud bij de mens ! Denk maar even aan de omas & opas en hun kleinkinderen  ....ze zijn beste maatjes .....ons klein bubbeltje Silke en ......
 


 


lieve groetjes

>> Reageer (0)
23-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 - koffie
Niets aan te doen .....kan of wil het niet onder stoelen of banken schuiven maar " ik ben een rasechte koffieteut "!



Dat bakje troost is meer dan ééns zijn naam waard , het betekent even op adem komen .Naast dat peeceetje staat er steevast een kopje koffie ....soms volgen  ze elkaar  in razend snel tempo op ....of het nu goed even goed is voor de gezondheid ? ....daar zal ik me maar niet over uitspreken .
Wat er ook van aan is ........Een verrassing   zoals hieronder is me nog nooit overkomen ....bij één van jullie soms wel ?????? laat het me dan zeker weten ! haha
lieve groetjes


>> Reageer (0)
22-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 - tuinieren

Wat een vraag ....het zonnetjes schijnt volop ....onze ouwe botten kunnen opwarmen ....natuurlijk zit alles snor ! Dit is toch wel een droom van een weer om in de tuin te werken , alhoewel ....dit is wat mij persoonlijk betreft bijna uitgesloten maar ons leeuwke doet dapper haar best om me te vervangen .Hier werd met haar verplantwoede rekening gehouden om alles zoveel mogelijk buiten haar bereik te houden uitgenomen ......1 hoekje ..

In dat ene hoekje zijn reeds alle bloemen eruit verbannen , want die kleuren trekken nog meer haar aandacht , dan maar klimop & wat ander groen ....maar ook die moeten eraan geloven .Heb dan maar vanmorgen een foto genomen ( nu het nog kan ) als aandenken aan wat is ....en binnenkort eens een  groen hoekje was  , want met het mooie weer zal het binnen de korste keren bijgesnoeid worden door onze tuinvrouw tot er bijna niets meer van over blijft .l
lieve groetjes

>> Reageer (0)
21-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 - dromerig

Gisteren onverwacht een zomers dromerig  beeld van " ons zoéétje " vastgelegt ! lolly in de mond ,verloren kijkend in het niets .Waar zouden die gedachten geweest zijn ? bij de school ? bij die naderende kommunie ? of was het enkel stil gesnieten van die lolly ? Lang heeft die dromerij  niet geduurd want  ons leeuwke kwam naast haar zitten , dan is het steeds oppassen geblazen voor haar grijpgraage handjes .Ze houden allen wel veel van hun " tante Mietje " zoals ze haar steeds noemen , maar toch voel ik me soms een beetje schuldig en voel met hen  mee ....onbezorgd ravotten met Stefke erbij zit er hier niet in ! Steeds probeer ik die kleinkinderen zoveel mogelijk vrijheid en een apart plaatsje te geven  en  ons leeuwke onder mijn vleugels te nemen  als ze er zijn , maar toch wenste ik soms dat het anders kon ........Maar mijm mam zei altijd ...." je  moet  roeien met de riemen die je hebt " en dat doen we hier dan ook !!!
lieve groetjes

>> Reageer (0)
20-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- online friends

Laat dit jullie niet op gedachten brengen hoor !.....Zelfs als het vandaag mooi weer en is er volop zonneschijn ...zelfs als is het  geschrevene een waarheid als een koe ....zelfs al zit ik graag aan dat peeceetje ( ook al is het enkel s' avonds ) " zo "!  zie ik  me nog niet vlug aan de pc zitten om te bloggen  , zou uit mijn vel bibberen van de kou !.Al begrepen zeker ????? in een opgewekte bui ....stralende zon ...Zondag .....en opendeurdag in t' rommelkotje ....kortom (proberen ) te genieten van dit alles ......wat kunnen de simpele dingen in het leven toch mooi zijn  !
zonnige groetjes

>> Reageer (0)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!