Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

03-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- hoi.....

grtz & bedankt

Hoi - hoi  met een glimlach op het het gelaat - staan we weer paraat ! (Né verdraaid dat rijmt nog ook )Wie is er niet in een goede bui met het weekend dat voor de deur staat , mooie zon buiten - hogere temperaturen wat kan je nog meer wensen in de Winter !Een terrasje doen zal er wel voor sommigen zeker inzitten .Zal maar ophouden van de lofzang af te steken over het weer , men mag niet teveel met iets stoeffen of alles draait in de soep je weet het maar nooit hé ! Zal maar een eind maken aan dat getokkel en doen wat  we moeten  doen en dat is .....enzovoort !

liefs 


>> Reageer (14)
02-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- en ....

grtz & bedankt

En is die dag slecht gestart vandaag  maak er als nog een goede dag van en laat niets je goed humeur verpesten ! Trek je  niets aan van de grauwe lucht buiten , we kunnen er toch niets aan veranderen het is nog steeds Winter ! Vandaag moet ik het nood gewongen kort houden maar .....zoals ze steeds zeggen " morgen is er weer een nieuwe en betere  dag "dus voor nu

liefs


>> Reageer (10)
01-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-maar nu.....

grtz & bedankt

Maar nu word het  ff nadenken ..... wat word het vandaag ? Dat een mens bijna niet meer door zen ogen ziet door die verkoudheid ? nee daar zwijgen we over want iedereen zit er mee en de minder gelukkigen met de griep! Over het weer ? het is vandaag wat ik steeds noem " geen weer "geen zon - geen regen - geen mist en geen vriezekou dus.....geen weer !Over ons Leeuwke ? die is weer springlevend dus daar ook geen nieuws te rapen !Zou kunnen om over een bepaald iemand daar in Amerika  eens lekker men gal uitspuwen , maar wat baat het als wij hier ons erover kwaad bloed zetten ? Al zullen we misschien ook   een deel van  gevolgen moeten dragen .Zal er maar mee ophouden voor nu !

liefs


>> Reageer (13)
31-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- gelukkifg .....

 

grtz & bedankt

Gelukkig is dit maar een lolleke hoor  , van die koffie ben ik er voledig mee eens .Maar de rest zeker niet want ......mama krorrig is Stefke knorrig en dat wil ik liefst vermijden hoor !Zal toch maar doen zoals kinderen graag doen , als het onderwerp hen te link word dan veranderen ze simpelweg van onderwerp .Bij jullie ook geen zon ? hier is alles grijs en grauw ! .Maar we blijven optimist zoals steeds - wat niet is kan nog komen  steeds hoop hebben ! Soms ben ik bang dat veel mensen hun optimisme en hoop wat verloren hebben , nochtans is het leven mooier als je het langs de zonnige kant bekijkt( en die zorgen wegen dan een stuk minder zwaar )

liefs


>> Reageer (10)
30-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- de reden !

grtz & bedankt

Dat heb ik al men hele leven gehoord en sommigen beweren dat het de naakte waarheid is ! Waar ligt dan verdorie de reden of verborgen reden  en het  uiteindelijke doel dat mensen verhongeren of opgejaagt worden als wilde  beesten ? Vrees dat dat de tijd waar mensen met leuzen - onozele wetten  en meer van dat soort om mensen mak en tam te houden voorbij gestreefd is , we zijn mondiger geworden .Maar als ik zo het nieuws bekijk heb ik toch men twijfels ....is er inderdaad  veel veranderd  of is alles net zoals vroeger en alleen in een moderner jasje gestoken ????????

liefs


>> Reageer (14)
29-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- voila !

grtz & bedankt

Voila sé ... daar zijn we dan weer op zen Zondagse best met een lach op  het gelaat & bloemetje in de hand !Al moet ik eerlijk zijn ..... loop  wel  met wat meer kleren aan dan die kleine  boodschapper  hoor !Bedankt met de beterschapswensen voor ons Stefke , Ze word stilletjes aan weer haar eigen deugenietachtige zelf ! Dat wil zeggen ..... gedaan met in het bedje blijven, heb al weer men loopschoenen mogen aantrekken en maken dat op tijd en stond dat mondje gevuld word . Wat ik nu ook  maar ga doen sé ....

liefs


>> Reageer (13)
28-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-Oef !!!

We kunnen  vandaag weer wat  beter ademhalen ,ons Leeuwke schijnt blijkbaar dank zij medicatie die griepbeestjes langzamerhand klein te krijgen dat is een opluchting ..oef!Haar uitleggen wat er aan de hand is  lukt niet want ze begrijpt het toch niet .Als ze in haar bedje ligt dan neemt ze je steeds bij de hand net of ze wil zeggen van " doe er toch iets aan "Kan je verzekeren je voelt je dan verdorie machteloos .Maar wat voorbij is voorbij dus we zwijgen erover !In de plaats wens ik jullie allen een zonnig ( en nu gelukkig warmer en  )

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (14)
27-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- Januari

Ook  al heeft achterkleinkind Guilliano nog  geen weet wat de maanden betreft , dat de pakjesmaand er bijna op zit zal hij heel spijtig vinden .Want stel jezelf in de plaats .....wat is er nu plezanter dan dat papier van rond een geschenkje te scheuren met de vraag ....

grtz & bedankt
.

Och ja ze moeten ook leren dat het niet ( gelukkig maar voor ons )iedere dag feest kan zijn Hé. Vandaag sluiten we af met  allen  voor morgen ( en ook al een ietsipietsi voor vandaag als aanloop )een heel fijn weekend te wensen en hopelijk blijft het zonnetje van de partij !

liefs


>> Reageer (13)
26-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- kiekeboe

grtz & bedankt

Van hieruit dat wil zeggen van aan de pc binnen natuurlijk ziet het er schitterend weer uit maar is verdraaid frisjes zunne ! Hoe dat mal plaatje op de blog terecht komt? Vanmorgen reeds vroeg in het ziekenhuis gezeten met een van de kinderen en de uitslag is beter dan verwacht dus in een opgeluchte zotte bui !Hoe oud ze ook zijn het blijven steeds je kinderen en je zou liever zelf ziek zijn dant te zien dat er bij hen iets misgaat ...dat is moeder zijn zeker ? Dus..... aan de late kant en vliegen we er nu vlug in om het mooie (?) schilderwerk van verleden nacht van ons Leeuwke te wassen !

liefs


>> Reageer (11)
25-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- good ....

grtz & bedankt

Ben nu niet bepaald iemand die op jacht is achter de laatste nieuwtjes maar ben toch altijd benieuwd om eens in de voormiddag  te loeren op de blog , al is het soms wel met de hulp(?) van Stefke !Soms vraag ik me af .....hoe zouden we reageren als we  plots  geen pc- gsm of smsjes  meer konden sturen als je je ergens zorgen om zou maken .Nu is die persoon steeds bereikbaar en kan je weer rustiger ademen als je weet dat alles oké is.Vroeger was het nagelbijten als de kinderen te laat  thuis waren tot ze eindelijk thuis kwamen en meestal had je jezelf weer eens zorgen gemaakt om niets . Dus ......leve de pc en gsm hoor !

liefs


>> Reageer (11)
24-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- heb ....

Heb je jezelf nooit afgevraagd .... wat is er nu vermoeiender " werken of feesten "? Feesten is wel is waar  zeker een heel  stuk plezanter maar vraagt het meer energie dan een gewone dag   - waar ben je het vlugst van uitgeteld ? Denk dat ons Leeuwke daarop het antwoord ondervonden heeft .....

grtz & bedankt

Het was ff uitrusten tussendoor lui languit en als je daarbij nog je grote zus als zacht kussentje kan gebruiken wat kan je meer wensen ! Ze liet zich steeds maar dieper zakken maar..... na haar rustperiode is ze er weer volop tegenaan gegaan ! Wat is dus het  antwoord op die vraag  ? Feesten is vermoeiender !

lief


>> Reageer (19)
23-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- goede ....

grtz & bedankt

Niet bepaald het mooie  weer om te staan springen van blijdschap maar .... toch al wat minder koud dan gisteren en we hebben geleerd dat alle kleine beetjes samen ook een grote verandering kunnen teweeg brengen .Dus ......het is nog steeds Winter maar we leven op hoop ! Vrees dat ik het hierbij zal laten want  die gedachten in dat koppeke zitten op een totaal andere plaats dan in 't rommelkotje !

liefs


>> Reageer (17)
22-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- daar

Daar zijn we dan terug , het zit er weer op die samenkomst tot deze zomer ! Gedaan met  met gekke kaartjes  te schrijven een bijpassend niemedalletje uit te kiezen  verwijzend naar het verleden jaar of iets uit de kindertijd en netjes te verpakken en laat ik maar eerlijk zijn ...hen  er eens lekker mee te plagen  !Zoals  onder andere de kleindochter waarvan het liefje renner is kreeg een kaartje met bijpassende tekst en een doosje( gevuld met snoepjes)  waar op in grote letters stond " Doping "

grtz & bedankt

Hij kon er nog( gelukkig ) hartelijk om lachen hoor ! De zoon had net een nieuwe auto voor hem werd het een kaartje met  bijpassende tekst en  een groot spaarvarken met enkele centjes erin .... enzovoorts Nu word het weer de ernstige (?) oma tot.....volgend nieuwjaar  (   wat is het verdorie toch plezant ze een lekker te plagen )

liefs


>> Reageer (13)
20-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- nu ....

grtz & bedankt

Al de ganse dag aan het koken - braden en bakken voor morgen de ganse Clan ( 26 pers)maar nu kan alles  voor ff wachten en blijven zoals het is ,  gun mezelf 5 minuten rustig zitten een koffietje en ff op de pc loeren Oef !!!!!!!  Zodoende  weten jullie als ik er morgen niet ben , ben in geen 7 grachten tegelijk gelopen het word morgen een blogloos dagje .

liefs


>> Reageer (23)
19-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- op;

Op een koude dag daar ben ik nu eens echt aan toe sé

grtz & bedankt


......een  warme koffie Al moet ik eerlijk bekennen gans de voormiddag aan een   dampend wafelijzer staan , heb niet teveel gevoeld van de kou ! Soit ..die wafelbak zit er weer op wat meteen ook de reden was  dat het wat later is dan andere dagen .Was  een kort krabbeltje maar toch tevreden dat ik ff op de blog kon loeren en nu ..... terug aan de slag ! 

liefs

>> Reageer (16)
18-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-amaai .....

grtz & bedankt

In al die jaren van de pc krijg je wel wat je gerust zou kunnen noemen " rommel " bij elkaar .Tijd om alles uit te zoeken en het overbodige weg te kieperen kwam er met ons Leeuwke niet van , of zou hulp krijgen en dat kan je dan best missen .Dus gisteren Stefke naar de opvang en me aan het opruimen gezet .Je weet wel ( of misschien niet )hoe dat vroeger in het werk ging , je fotos  en video's per jaar rangschikken op 'cd's " later op "dvd's" en nog later kwam de " uitwendige harde schijf " en wat blijft erover ?????hopen cd's- dvd's van in de jaren stilletjes ...pfff!Je moet verdorie veel geduld hebben want die dingen gaan zo vlug niet of tegenwoordig , dat wachten op iets dat moet opengaan zijn we niet meer gewoon !De volgende opschommeling van  schijfjes met oude programmas zal een weekje moeten wachten zunne , heb er nu voorlopig men buik van vol hoor !Nu gedaan met dat klaagezang want krijg gezelschap van ons Leeuwke dus ....

liefs en tot vanavond !


>> Reageer (17)
17-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- en nu..?..

En nu maar hopen dat het lukt om een krabbeltje te zetten en af en toe eens naar die blog te loeren  vandaag en morgen .Neen niet voor één keer ons Leeuwke die voor stoorzender speelt maar een bericht gekregen van de internet provider dat we voor 2 dagen af en toe zonder internet zullen zitten ! Dus is het in de wijk druk gedoe van ....

grtz & bedankt

Zal het dan maar kort houden voor dat internet ribbedebie is ! Geniet van je dag ook al is het verdorie koud !!!!

liefs


>> Reageer (12)
16-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-ook .....

Voila .....Maandag =wasdag !!!!!Was vroeger misschien zo maar tegenwoordig is het iedere dag wasdag en die wasautomaat doet het voor ons  .Dat buitenhangen aan die wasdraad zit er( nu zeker niet )ook al niet in , het is geen vlaggetjes kermis( was binnen hangen te drogen ) meer alles gaat mooi de droogkast in en is binnen de korste keren strijkklaar rnaar dat moeten we nog altijd zelf klaren ! Vandaag geen hulp bij het bloggen Leeuwke is in de opvang het ...word een totaal andere Maandag zal verdorie wennen worden maar om 4,30u is ze terug thuis , morgen nog 1 dagje en voor de resrt van de week heeft ze weer " congé " Juist nog dit .......

grtz & bedankt


>> Reageer (18)
15-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- Omdat ...

Omdat het Zondag is kom ik ff langs met ......

Zo vergeten we misschien voor ff die ijzel en gladheid , al horen we hier bij de gelukkigen en is alles gewoon nat buiten .Toch opletten als je buiten gaat want onze ouwe knoken  breken vlug maar zijn zo vlug niet meer genezen .Denk nu niet dat ik hier de ongheilsvoorspeller zit uit te hangen hoor maar " beter safe dan sorry "Om het kort te maken ....wat je ook doet maak er een gezellige Zondag van !

liefs


>> Reageer (13)
14-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- oef !!!

Oef !!!! dat stormgedoe zit er op het is gelukkig maar een storm in een glas water geworden , we kunnen weer vrijer ademen ! Dat ons nu kou te wachten staat ...wel  we zijn nog steeds Winter hé .De cv wat hoger en juist buiten gaan als we niets anders kunnen en we komen die kou ook wel door .We zijn toch al met al gelukkige mensen met ons warm huis , zijn er veel die het met veel minder moeten doen ! Verdorie  wat word het donker ....krijgen we nu regen ?Och wat het ook word  ik wens jullie allen toch een

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Hallo
  • Goedemorgen
  • Vriendelijke Dinsdaggroeten van willy


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!