NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 25de week van 2018
<bgsound src="muziek/P7906596-997aed55e9264aaaee24a04b3d245ebe.mid" loop="infinite">
Foto
Bij steffie

09-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- dat ....

Dat zou hier vandaag van toepassing kunnen zijn ...hadden bericht gekregen " vandaag van 9u tot 15u geen stroom " en geen stroom is ook geen pc en dat is balen ! Maar tussendoor toch ff stroom dus geen probleem ervan maken , we kunnen ff krabbelen ! Nog vlug ff uploaden voor die stroom weer foetsie is dus word het tot vanavond !

liefs


>> Reageer (14)
08-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- het.....

Het weer zit niet bepaald mee vandaag dus we  lappen  dat gezaag erover aan onze laars want we vallen toch maar in hehaling en nog eens in  herhaling enzovoort !Dus we starten de week met voor allen een

te wensen en een schitterende start van die nieuwe week ! Maar we kunnen er toch niet onderuit ( ook al zouden we misschien graag willen ) Maandag is en blijft Maandag en die brengen de Maandagse klusje mee met als gevolg Steffie neem je g...in je armen stop dat getokkel en  vlieg erin ! pff!

liefs


>> Reageer (12)
07-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- al ......

 

Al vrees ik dat het niet veel zal uithalen maar we zijn nog zover niet , laat ons nog maar ff genieten van de Zondag ! " Verstoppen ??? " dat is nu niet bepaald men ding kijk liever recht in de ogen ( figuurlijk dan ) van wat me te wachten staat , al lang genoeg geleefd om te weten wat er "moet "gebeuren gebeurt en kan je niet tegen houden ! Oeioei ....zwarte gedachten en dat op Zondag ? neen en nog eens neen we laten onze dag niet verpesten door zinloze gedachten over wat zou misschien kunnen gebeuren ! Daarom ook al laat de zon het afweten ( hier toch ) geniet van je dag en morgen is morgen we zullen wel zien wat we zullen zien !

liefs


>> Reageer (28)
06-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- oeioei .....

Oei...... vrees dat ik toch een te grote optimist ben , is  wel mooi weer maar dat badderen buiten zal nog niet voor vandaag zijn zeker hier aan de kust waar er een fris windje staat ! Veel zal het voor nu niet worden want dat klokje tikt ongenadig voort en" eigen schuld - dikke bult "  dat komt ervan ...eerst zitten babbelen en dan is het " haastjewerjezére " pfff dus geniet van het weer !

liefs 


>> Reageer (7)
05-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- oef !

Oef zeggen we dan maar , het is nu maar duimen en hopen dat het die van de weerman  beloofde temperatuur word want we hebben verdraaid wel eens een warmer dagje verdient na al dat weergekwakkel! Zo zijn we weer aangekomen over het gespreksonderwerp nr 1 " het weer "we kunnen er maar niet over zwijgen !Maar nu is het toch genoeg geweest ..we zwijgen erover en wachten geduldig (?) af !Over geduld gesproken....hebben  de mensen van nu nog wel wat we kunnen noemen zoiets als geduld ? Alles moet  zo vlug mogelijk en liefst  nu gebeuren pffff ! Dat zal misschien wel afgemaakt worden als "ouwe meekespraat  " is het inderdaad zoiets of zie we dingen die er niet zijn  ?????????

liefs


>> Reageer (28)
04-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- vandaag ...

Vandaag ??????????? en wat nu ???????? Niets -rein - nothing - nada zelfs in het kleinste uithoekje van dat koppeke is er vandaag iets te vinden.... Pfffff !Men grote chef ( leeuwke ) is al de ganse dag aan het brullen en hoor men eigen gedachten niet ( kan je die horen ?) Kortom voor nu word het niets ,wat me er niet van weerhoud om jullie dit te wensen

Liefs

 


>> Reageer (10)
03-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- als.....

" Als er geen zon is in je leven , dat moet je zelf het zonnetje zijn "dat was een gezegde die men moeder graag ophaalde als er een van ons met het verkeerde been uit bed was gestapt .Wel vandaag wil ik die raad eens letterlijk toepassen toch wat de zon betreft ! Wat betreft met  dat verkeerde been uit bed stappen is hier niet van toepassing want ....ik in een donderbui zou als gevolg hebben leeuwke in een donderbui en dan vallen er vodden en zoiets wil ik liefst vermijden ! Geen negartief gedoe vandaag ook al valt er regen dus ......kop op en smile !

liefs  


>> Reageer (13)
02-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- voila....

Voila daar zijn we weer in het treintje van iedere dag na een dagje dat het koordje wat minder gespannen was ! Heerlijk als je buiten kijkt wind gaan liggen zon wat kunnen we nog meer vragen maar of we zoals hierboven rond zullen fladderen in blote armen en wapperende rokken ? Vrees dat het voor zoiets momenteel nog een brug te ver is, toch al dik kontent met wat we krijgen ! Al goed en wel maar als je op een Maandag er een Zondag van maakt moet je op een Dinsdag nog de Maandagse klusjes doen ...kunnen jullie nog volgen ?Zal er dus maar een eind aan breien want ben nog altijd geen " Mary Poppins "het lukt me nog altijd niet om alles  door een zwaai met men toverstokje al dansend  op hun plaats terecht te laten komen Pfff!

liefs


>> Reageer (10)
01-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 veel ....

Veel heb ik daar niet aan toe te voegen alleen dit ...... eer en geniet van die dag op je eigen manier ( misschien door  eens een dagje lekker te luieren ?)

liefs


>> Reageer (8)
30-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- goede ......

Zon hebben we maar er is verdraaid een strakke wind hier aan het " zeitje "dus die 17 a 18 graden ? Eerst zien en dan geloven hoor ! Maar geen gezaag vandaag we zijn Zondag en dat is een dag om van te genieten en dat zullen we dan ook maar op een of andere manier ( proberen ) te doen !

liefs


>> Reageer (10)
29-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- dat .....

Dat kon ik nu eens niet beter zelf vewoorden en daarbij nog een extra dagje ...  de pret kan niet op sé !Dat er sommigen zeggen dat wij senioren alle dagen weekend hebben kan me geen snars schelen , in het weekend worden de touwtjes hier ook steeds wat gevierd ! Dat het eens wat later  opstaan is en wat langer onbijt ..... niemand neemt er aanstoot van want het is weekend alles mag  en niets moet ! Zolang men grote chef  leeuwke op tijd en stond haar eten krijgt tenminste is alles oké !En dat is wat  ik nu ook zal doen want ....het is soeptime !

liefs


>> Reageer (12)
28-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- vlug ...;

Vlug ff loeren op die blog en ondertussen ook al een fijne dag wensen want moet het noodgedwongen kort houden . En neen ....zal het niet over het weer hebben vandaag, wat komen moet komt !Is er hier ééntje( stefke ) vandaag die er  niet mee eens is dat ik hier zit te tokkelenen het me op een nogal brutale wijze laat merken  dus voor nu ...

liefs


>> Reageer (28)
27-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- zou ze......

Zou ze ? kan het ? zou die zon eindelijk de bovenhand krijgen op die frisse wind ? Dat werd ons toch voorspeld door de weerman maar ... als ik de was ging buiten hangen was het  verdorie maar frisjes maar we leven op hoop ! Nu genoeg over dat weer , het lijkt of we de laatste dagen over niets anders meer kunnen spreken ! Kijk sé zal jullie ondanks dat kwakkelweer ( verdraaid steffie zwijg toch over dat weer )toch een

wensen , al moet ik eerlijk bekennen ..... zo bedeesd en verlegen als het meisje op het plaatje voel ik me al lang niet meer , blijf graag wat op de achtergrond maar dat is dan eigen keuze !

liefs


>> Reageer (18)
26-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ben ....

Ben nu niet bepaald iemand die zelfs al zitten er donkere wolken aan de hemel ( dat mag je dan figuurlijk en letterlijk nemen )bij de pakken blijft zitten meer iemand die  zich optrekt aan de zon die tussendoor ff te voorschijn komt dus we beginnen vandaag met dit....

Tussen de druppels door lopen is helaas nog niet mogelijk maar gewapend met een paar bottekes en een pluke kan je alle regenbuien trotseren , zover als " singing in the rain " zou ik niet wil gaan maar enkel dit .....laat geen domper op je humeur zetten door het weer !

liefs


>> Reageer (7)
25-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een .....

Beginnen bij het begin éérst een

te wensen maar soms vraag ik me af ...... is het inderdaad voor jullie daar aan je pc of laptop echt een goede morgen ? Of denk je als de wens voor een " goede morgen  ziet staan... ja salut misschien ergens anders maar niet  hier want alles zit  momenteel tegen ?"Wel ....voor diegenen die er zo over denken , wil ik men wens verdubbelen want alles gaat voorbij en die donkere wolken zullen zeker voorbij drijven en leef je figuurlijk  weer in de zonneschijn !We zijn nog van de oude stempel en dan was en is ons motto nog steeds " nooit opgeven "

liefs


>> Reageer (6)
24-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- vandaag ....

Geen gefoeter over die Maandag - geen gefoeter over het weer .We gooien het over een andere boeg vandaag , dit zou inplaats van steeds dat opgejaagd gedoe onze leidraad moeten worden ..

Misschien is dit slechts een droom en kunnen we niet ontsnappen aan de moderne soms koude wereld !( maar het is zeker het  proberen waard !) 

liefs

.


>> Reageer (12)
23-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- als...

Als we heel eerlijk zijn het overkomt ons allen wel eens dat we luidop iets zeggen als er ergens iets verkeerd loopt  , al is het dan nogal dikwijls   geen al te mooi woord !Maar zo ver gaan als een gesprek beginnen  tegen jezelf zoals hieronder ?????

Dat  zit er bij mij en jullie toch( hopelijk ) niet in !Zo te zien zal het  vandaag weer niets ernstig worden pffff ! Alé zal Jullie maar een heerlijke Zondag wensen en er nu een streep onder zetten !


Liefs


>> Reageer (9)
22-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- grijs .....

Grijs- grijs en nog eens grijs dat is alles wat je buiten ziet , we zullen zo te zien een zonnig weekend op onze buik schrijven Pffff .Maar ....we blijven optimist wat niet is kan nog komen en daarmee zwijgen we erover !Oesje de plicht roept ( Leeuwke )als ik niet vlug genoeg erop reageer blijft het niet bij roepen alleen en zoiets wil ik liever vermijden .Verdorie ....had bijna vergeten voor wat ik hier nu zit te tokkelen ( oud worden é) Wens jullie allen ( met of zonder zon ) een....

liefs


>> Reageer (7)
21-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- zijn .....

Zijn zo van die dagen dat je na zovele jaren echt niet weet wat te krabbelen , is het omdat hier zelfs aan die pc je toch met één oor aan het luisteren bent wat Leeuwke nu weer voor fratsen uithaalt ? Je probeert zoiets steeds te voorkomen maar ze is je toch keer op keer te vlug af  en mag je de boel opruimen ! Maar geen gezeur vandaag ...geen tekst ? Wel dan zal het een vrolijk glimlachend gezicht worden die jullie allen een heerlijke zonnige dag wenst .....

maar vergeet toch maar niet die dikke trui aan te trekken !

liefs


>> Reageer (11)
20-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- omdat...

Omdat het een plaatje is met cactussen en een egeltje  wil nu niet zeggen dat mijn stekels ook  rechtop staan en er  vandaag kregelig bij loop hoor , integendeel wie zou er niet blij gezind van worden als je die zon ziet en die lage temperatuur .... wel die nemen we er maar bij ! Maar ....zouden jullie ook zo graag al die Winterspullen willen opbergen en vervangen door " de zomerlook" ? Maar ben nu eenmaal een soort van koukleun en moet eerlijk bekennen krijg al koude rillingen als ik aan een fleurig bloesje en open schoenen denk .Dus .....of we willen of niet nog ff geduld om die zomerspulletjes wat op te frissen Pffff !

liefs van aan de pc naast de cv !


>> Reageer (13)


Foto

Foto

moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners
3 achterkleinkinderen  !


Foto

 • Dag Steffie
 • Nog een prettige zondag en een fijne nieuwe week
 • Hallo Steffie.
 • ZONDAGGROETJES
 • een knuffel voor jou en je Leeuwke


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 76 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!