NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 50de week van 2018
Foto
Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  08-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-i'm......

  "I'm so happy to see you"en dat betreft niet alleen het weekend maar ook voor diegene die hier in 't rommelkotje ff langs komt !Of het nu een bezoekje is in levende lijve of een virtueel bezoekje .... een bezoekje is een bezoekje en dat doet steeds plezier ! Voolopig laat de zon het hier wat afweten maar wat niet is kan nog komen , we zijn hier zoals ze soms zeggen " optimist tot in de kist " Maar ....hier zitten tokkelen en de rest blijft liggen ?????? Goed voor ff maar dan ....

  liefs


  >> Reageer (11)
  07-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- niets ....

  Niets zoeken achter dat zotte plaatje hé, heb ze nog allemaal daarboven in dat koppeke ! het is gewoon heb een  .....

  .

  En waarom zou dat niet mogen het weekend staat voor de deur en na die plensbui( eindelijk wat water voor de tuin ) van gisterenavond schijnt er weer een stralende zon en deze namiddag shoppen en ......koffietje drinken op een terrasje ( dat hoort nu eenmaal bij é ) Ons leeuwke aan de goede zorgen van de huisgenoot toe vertrouwen. Zeg nu zelf .....je zou voor minder in super opgewekte stemming zijn hé  Dus voor nu de beuk er in het luieren is voor na de middag ( als je shoppen al luieren kan noemen ? )

  liefs 


  >> Reageer (14)
  06-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- jayh !!!!!!

  Jayh .... nog een mooie dag die we zomaar krijgen , al speelt de zon hier af en toe wel verstoppertje !"Al wat we gekregen hebben kunnen ze ons niet meer afnemen " Dit geld voor vele dingen zoals onder andere je koopt iets voor een prikje in de solden en enkele winkels verder zie je net hetzelfde hangen of liggen maar met een hoger prijskaartje , kan je dan ook in het vuistje lachen en zeggen "dit nemen ze me niet meer af "? hier anders wel hoor , dan kan men dag( of men ganse week ) niet meer stuk !Maar nu genoeg daarover want ons Leeuwke is aan het brullen , vlug haar soep geven dan is het voor enkel minuten stilte ( zalig !)

  liefs


  >> Reageer (5)
  05-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag .....

  Vandaag zou je kunnen zeggen .... wat een afgezaagd plaatje , we weten toch allen dat we Woensdag zijn " Weet ik ook wel maar het is vooral wat er eronder staat die telt en dat is beeldspraak inplaats van  de woorden "  het is warm  vandaag  dus mensen hou het rustig  dan zorg je dat het touwtje niet breekt " We zijn nu éénmaal geen 3x  7 meer en daar moeten we hoe moeilijk het soms ook is leren mee leven !In de schaduw kan men ook heerlijk genieten van he mooie weer !


  >> Reageer (10)
  04-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- het eerste.....

  Het éérste " happy " zijn we niet alle dagen , denk als iemand zegt van wel dan kan die goed liegen of die persoon moet nog geboren worden .Maar het tweede "keep on smiling "ook als alles wat tegen zit  dat kunnen we doen of toch tenminste proberen !De omgeving reageert op ons gedrag ...... hang je de slechtgezinde troela uit wel dan is je omgeving ook nors en kort van stof Maar een glimlach lokt een glimlach uit bij de mensen in je omgeving ! Zal nu eens men eigen woorden tegen spreken ..... maar je eens lekker kwaad maken op de ganse wereld lucht op zolang je maar na die bui terug t 'zonnetje in huis bent is alles  dik oké !!"Wat op het hart ligt moet er ook af " luid het gezegde en dat is dan bij deze ook weer gedaan sé !

  liefs


  >> Reageer (13)
  03-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- als.....

  Als je dat in gedachten houd en gebruikt als leiddraad of motto voor die vervelende Maandag wel .... dan is die vervelende M-dag achteraf bekeken  misschien nog niet zo vervelend verlopen als we nu denken !Oeioei ....zit hier de wijsneus uit te hangen en dat op een Maandag , dat beloofd ! Al goed en wel maar de kabouters hebben vandaag( weer al ) een vrij dagje genomen dus ....

  liefs


  >> Reageer (11)
  02-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 vrees .....

  Vrees dat dit zowat de gepaste weergave is van hoe het weer eruit ziet " een slapende zon " die het vertikt om te schijnen !Al zij zich niets aantrekt van ons ...... waarom zouden wij ons iets aan trekken van de zon en ons weekend laten verpesten ? Met alle chinezen maar niet met den dezen zunne !!! Zelfs zonder zon wens ik jullie allen een heel fijne en gezellige Zondag !

  liefs


  >> Reageer (14)
  01-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- al....

  Al is die " Rainy days " een verdraaid overdreven woord voor de weinige regen die er gevallen is , ondertussen is alles al weer bijna opgedroogd ! Maar ...we hebben toch gezien dat er hier toch ook nog water uit de hemel kan vallen ,dat is ook al iets ! Genoeg gezeurd over het weer het doet toch wat het wil ! Zou dat ook eens niet plezant zijn  voor ons ....doen wat je wil ? Zou toch nog ff diep moeten nadenken wat ik dan zou willen ?????????????dat is noppes - totaal geen idee ..... zo gewoon dat alles hier draait volgens de wensen van onze grote Chef leeuwke  dat men verbeelding te kort schiet om zoiets voor te stellen ! We zullen dus maar gewoon verder doen wat we moeten doen !

  liefs .....Oja bjna vergeten prettig weekend !


  >> Reageer (10)
  30-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een mens.....

  "Een mens moet altijd het beste hopen en het slechste verwachten ...zo ben je nooit teleurgesteld" dat was één van de uitspraken van men mama en het mens had het inderdaad ( steeds ) bij het rechte eind ! Als kind en jong veulen denk je je dat je alles weet  en durf je weleens zeggen " wat zijn mijn ouders toch ouwerwets " maar veel later begrijp je  als het meestal te laat is en ze er niet meer zijn ,dat het niet ouwerwets was dat ze waren maar wijs geworden door de jaren ervaring in het leven !Maar terug kijken in het leven is nog steeds geen optie te ver vooruit kijken ook niet dus .....geniet van iedere dag wat het morgen word wel..... dat zien we morgen dan wel !

  liefs


  >> Reageer (10)
  29-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- je ....

   Je hebt zo van die dagen dat je met alle geweld zeker iets wil doen zoals ..... deze morgen wilde ik een kiekje van ons Leeuwke in haar " ferarie " buiten gezellig in haar handen aan het klappen met een " big smile " op haar gezicht maar..... als ze totaal niet wil - wil ze niet en muist ze er steeds van onder met als gevolg geen foto ! Komt ze hier nu naast me staan nu ik aan het tokkelen ben  te  lachen je zou warempel geloven dat ze denkt " heb je weer eens goed liggen gehad hé " pffff Spijtig genoeg geloof ik niet dat ze een verband kan leggen en dat weg lopen eerder als een spelletje zag ! Dus geen foto van Leeuwke we zullen het  dan hierbij moeten houden ......

  liefs


  >> Reageer (11)
  28-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- dat.....

  Dat is toch wat ik jullie allen  wens en wij  ook met zen allen bij iedere dag steeds op nieuw op hopen maar ...... soms lukt het -soms niet dat is nu eenmaal het leven ! Dan maar steeds denken  vandaag niet goed gelukt ? morgen is er weer een nieuwe dag en wie weet een veel betere dag ! Maar heb er hier ééntje rondlopen( stefke ) die zich van al die dingen niets aantrekt ,er is voor haar maar één iets van tel in haar leven en dat is " eten "  gedaan getokkel en zorgen dat ons juffrouwke haar wensen worden vervuld dus ....

  liefs 


  >> Reageer (8)
  27-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- fris .....

  Zo zou het altijd moeten zijn maar voor senioren en zieken is dit niet altijd mogelijk ! Maar dat is nu eenmaal de cirkel van het leven ...... kind zijn - volwassen worden en voor sommigen onder ons kinderen groot brengen en dan ..... tevreden zijn voor iedere dag die er nog bijkomt en zoveel mogelijk ervan te genieten !Oeioei  is dat niet wat zwartgallige praat op een mooie zonnige dag ?Voorlopig nog wel zonnig maar we zijn weer onweer beloofd voor deze avon( als het al weer niet veranderd is )we zullen zien wat we zullen zien maar voor nu  is dat kijken wat er deze middag op tafel zal komen !

  liefs


  >> Reageer (11)
  26-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- voila ......

  Al zien we er niet meer opgedirkt uit en hebben we die " Zondagse schoenen en kleren "( bestaat dat nog ?) bij de was gebonjourd en weer  voor onze gewone gemakkelijke spullen  gekozen voor we aan die Maandagse klusjes beginnen ! Maarwat  ik nu vertel is ook wel verleden tijd maar dat is ergens nog een overblijfsel uit de kindertijd zeker ? Wehadden ( als de ouders het zich konden veroorloven ) 1( die je een ganse week moest dragen ) of 2 kleedjes een tweetal schorten om naar school te gaan en als je veel geluk had je ook een "best kleedje " dat mocht je maar dragen als het Zondag of  kermis was en daar mocht je zeker niet in spelen want het moest zo vlug mogelijk terug in de kast tot de volgende  gebeurtenis !Pffff Soms vraag ik me af .... zou dat  ook niet een beetje de reden zijn dat we nu  zo graag shoppen ?????

  liefs


  >> Reageer (11)
  25-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en .....

  Veel woorden hoeven we daar in feite  niet aan toe te voegen , dit zegt al alles wat we vanaf hier onze blogmaatjes wensen ! Alleen nog dit ....gisterenavond hebben we gespijbeld  wat de blog betreft maar vanavond zijn we weer trouw op post en kom ik terug ff langs .... zet al vast de koffie maar gereed !

  liefs


  >> Reageer (12)
  24-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en dat ...

  En dat zullen we zeker doen , we zijn weer boordevol energie en een druppel regen ? wel er zal meer moeten gebeuren om ons van de wijs te brengen , we hebben de hitte doorstaan dus  door een druppel( of meer ) zullen we ons weekend niet laten verpesten ! Oei .... had mezelf voor genomen om niet meer over dat weer te krabbelen en zijn we toch weer bij dat weer aan beland zeker pffff ! Zal maar braafjes men mond houden maar toch nog dit .... geniet van je weekend wat het weer ook word !

  liefs


  >> Reageer (9)
  23-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- en ....

  En een goede morgen is het zowel letterlijk als figuurlijk geworden , mooie zon maar wat afkoeling( oef )wat kan een mens meer wensen We kunnen weer normaal ademen en buiten wandelen , we hoeven niet meer ons binnen zou bijna zeggen " verstoppen " tegen die brandende zon en voor ons toch te warme temperaturen !Om het kort te maken .... we kunnen weer ons gewone leventje terug oppakken en  bij deze sluiten we ook het hoofdstuk over de hittegolf af !

  liefs 


  >> Reageer (8)
  22-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- en.....

  En die zon straalt ongendagig verder , alles word dor en uitgedroogd ! Zelfs de inspiratie ( wat een groot woord ) voor een krabbeltje moet erbij inleveren !We kijken uit naar wat verfrissing .... wat moet het nu niet zijn voor de bedlegerige zieken  als wij zelf bij die temperatuur geen afkoeling krijgen voor een goede nachtrust ? Maar zoals het spreekwoord zegt " en de boer ploegde voort " ( al vrees ik dat dit momenteel ook niet van toepassing is )hopen we op straks toch  op een mindere temperatuur en als het zou kunnen een fikse regenbui A-U -B !!!!!!

  liefs


  >> Reageer (7)
  21-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- daar ...

  Daar is ze weer ....

  .

  Voorlopig toch wat minder in temperatuur en meer dragelijk met een fris windje erbij maar .... of het zo zal blijven in een groot ? .Zelfs ons leeuwke zoekt de koelte op in haar kamertje bij de airco .Een mens zou verdorie nog die grote treurwilg missen met zen heerlijke schaduw .Vogels in je tuin is heerlijk maar als 2  Spechten  die3 jaar na elkaar een nestje bouwen  en jongen grootbrengen in het midden van de stam van de treurwilg een nest uithollen    dat ondertussen een groot gat van bijna 1 meter diep geworden was wel ..... dan hield de treurwilg  het voor bekeken  en gaf de pijp aan Maarten ! Dus met pijn in het hart die grote boom moeten omhakken en wij ......zijn ons geliefd schaduwplekje kwijt pffff!

  lief  


  >> Reageer (11)
  20-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- We ....

  We houden allen van de zomer - zon en warmte maar als we eerlijk zijn ....die aanhoudende warmte begint verdorie toch onder je leden te kruipen .We hebben minder energie als anders ook al willen  we het misschien niet toegeven .Waar we anders een hekel hebben aan een fikse regenbui zou je nu toch er beginnen naar uitkijken !Wij mensjes zijn toch rare beestjes  , we vinden wel altijd iets om over door te bomen  hé !

  liefs


  >> Reageer (9)
  19-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- warm...

  Warm of niet we zijn toch hier onze week begonnen met een groot kop

  Al goed en wel " je moet water drinken" maar de dag starten met water ???? geen denken aan geef mij maar een koffietje ( of 2 ) en we kunnen starten !Vrees dat het vandaag een dagje zal worden om wat schaduw op te zoeken , we moeten maar  denken dat het nog weekend is en het wat rustig houden !Maar voorlopig is het binnen nog lekker fris dus gaan we nog maar  wat terug aan de slag !

  liefs


  >> Reageer (10)


  Foto

  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  krabbelhoekje
 • dag Steffie
 • een knuffel voor jou en je Leeuwke
 • Avondgroetjes Steffie
 • Goede middag lieve Steffie en Leeuwke;
 • Een fijne namiddag en avond


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!