NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 51de week van 2018
Foto
Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  04-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- wat.....


  Wat een vraag op dit uur nog geen koffie ??????? Amaai ..... die koffieautomaat heeft al tweemaal deze morgen zen best gedaan om warme dampende koffie klaar te maken ! ( maar veslaafd aan koffie zijn we hier niet hoor )Ondertussen zijn we weer  een nieuwe week begonnen , nog ééntje dichter naar het einde van het jaar toe  !Het is weeral de grote vraag .... wat zullen we klaar maken voor de feestdagen ? Een mens heeft toch graag dat het eten op die dagen een feestelijk tintje heeft é .Al is het niet meer zoals als vroeger en hou ik het wat rustiger dan toen alle kinderen thuis waren ,taarten  en koeken bakken dat zit er hier niet meer in .Maar .....het is nog niet zover we hebben nog wat tijd om het uit te vissen ( of in de kookboeken te neuzen )wat het zal worden !

  liefs


  >> Reageer (8)
  03-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- Zondag ....

  Zondag of geen Zondag het is weer eens in vliegende vaart, heb toch die tijd wat uit gewrongen tot er 5 minutjes  uit kwamen om hier ff wat te krabbelen .Ook al blijft het maar  bij een eenvoudig groetje en een Zondags bloemetje !


  De rest is voor als ons Leeuwke in dromenland is !

  liefs


  >> Reageer (7)
  02-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- wel .....


  Wel ....ik nu nie sé .Weet wel dat er niets mooier is dan een landschap overdekt met een wit tapijt , het geluid gedempt door  de sneeuw  en die stilte die het meebrengt  moet eerlijk bekennen kan zoiets  echt bewonderen ( voor even )  en dat de kinderen niets liever willen dan ravotten in de sneeuw .Maar .... die temperaturen voor een koukleun ( waaronder ik ) is zoiets ver van plezant zunne ! Zo vroeg in de Winter een mens had geen tijd om eerst wat aan de koudere temperaturen te wennen .maar het is nu éénmaal zo we staan er voor en moeten erdoor , toch duimen we heimelijk dat het maar  een korte winterprik word ! Nu genoeg gezaag over de kou wens jullie ondanks dat weer toch een ( warm )gezellig weekend !

  liefs


  >> Reageer (5)
  01-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- als .....


  Als dat geen opkikkertje is.... het weekend die voor de deur staat !Met dit weer kunnen we wel zoiets af en toe wel gebruiken .Genoeg daarover wat we niet kunnen veranderen moeten we  aanvaarden punt uit !Alé .... we zijn de laatste maand van het jaar ingezet , zal nu eens  het ouwe meeke uithangen ( wat ik inderdaad toch ook ben ) Toen we kind en jong waren werd er over het jaar 2000 gesproken of er dan wonderen zouden gebeuren denk als je had moeten zeggen dat katten en honden dan zouden kunnen vliegen ze het geloofd hadden .Het is allemaal geen zo'n vaart gelopen al is er heel veel veranderd en gaan we ondertussen  al naar jaar  2018!Onze ouders en voor sommigen grootouders zouden hun ogen uitkijken hoe de wereld er nu uitziet ! Maar nu terug naar het heden want  daar zorgt er hier wel ééntje voor dat ik met beide voetjes in de werkelijkheid sta !

  liefs


  >> Reageer (7)
  30-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- van die....


  Van die regen daar trekken wij ons nu eens niets van aan sé ,want er is ook een positief  kantje aan ..... het is  altijd beter regen dan nu al sneeuw !Dus kijken we de dag niet somber tegemoet !Al wenste ik toch dat die voormiddag 1 uurtje langer zou duren want als ons Leeuwke het op haar heupen heeft ... amaai zunne ! Je hoort me al komen op men kousenvoeten (  bij manier van spreken é)zeker? Ja ??????? dus vlug nog ff dit ...

  liefs


  >> Reageer (7)
  29-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-dat is ....

  Dat is om de dag wat op te fleuren .


  .Een bloemetje om het hart te verwarmen en  een warm koffietje om de uitwendige mens te verwarmen  !Want je zou er de wubbers bij krijgen als je naar buiten kijkt -regen - hagel en meer van die Winterse koude dingen !We moeten er ons bij neerleggen straks is het December en we mogen niet veel meer  verlangen wat het weer betreft ! En nu .... genoeg over dat weer er zijn nog genoeg possitieve dingen in het leven zoals ondere andere ..... Winteravonden zijn extra gezellig !

  liefs


  >> Reageer (6)
  28-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- jarige


  Zondag was het kleinste bubbeltje van " de Clan " jarig , Maybelleke ook al weer 2 jaar ! Ze lachte terwijl ze de kaarsjes uitbies .Maar .... ze keek toch verbaast op waarom die grote mensen allen zo plots begonnen te zingen , ze wist echt niet wat ze ervan  moest denken en twijfelde of ze nu moest  lachen of traantjes laten bij dat gebrul van die getikte grote mensen !Denk dat ze volgend jaar het wel beter zal weten wat er na die kaarsjes uitblazen en dat gezang komt ...... pakjes openen en wie doet dit nu niet graag ? (niemand zeker ?)

  liefs 


  >> Reageer (7)
  27-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- hallo


  Is het bij jullie ook zo'n prachtig weer voor iemand die van regen houd natuurlijk ? Wel  dat doe ik niet hoor .... je zou voor minder eens je ogen laten rollen en vertwijfeld naar de lucht kijken met de vraag " is dat nu verdraaid voor de ganse dag  pffff" .Och dat gezaag helpt niet , misschien moeten we  ons maar beter gelukkig voelen dat we lekker binnen kunnen blijven  en er het beste van maken met zoals onder andere ...... weer aan de slag gaan .Wat ik nu ook ga doen sé ....

  liefs


  >> Reageer (9)
  26-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 - Zondag

  "Zondag = Rustdag" Dat zou toch zo moeten zijn maar het is voor vele mensen anders !integendeel is voor hen het weekend de drukste tijd van de week ! Denk maar ff na .....dat Zondagse wandelingetje zou niet meer hetzelfde zijn als je niet meer kon uitblazen bij een kopje koffie of thee of eender wat ! Denk maar ff aan ...... De zieken zonder verzorging - de hulpdiensten enzovoort ! voor ons senioren zijn die drukke dagen voorbij maar .... wat zouden we zijn zonder de mensen die in het weekend werken ???????? Daarom voor hen een steuntje in de rug een bloemetje ( maar ook een beetje voor jullie hoor ) Liefs!


  >> Reageer (13)
  25-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-blijkbaar

  Blijkbaar zat er in dat verrassingspakje van gisteren toch de zon maar een milde temperatuur hadden ze vergeten er bij te steken maar ... we zijn al dik tevreden met wat we hebben! Zal het ( weeral) eens kort moeten houden want ons Leeuwke staat al te trappelen wanneer het nu eindelijk " soeptime " is dus ...... Liefs en  >> Reageer (8)
  24-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- pakjes .....

  Daar het vandaag " Black Friday "is een dukke dag met veel korting voor winkels en de internet verkoop en veel zakjes  zullen gevuld en pakkjes worden afgeleverd, heb ik hier ook ff iemand  langs deze weg doorgestuurd met mijn persoonlijk verrassingspakje voor jullie allemaal ......


  .Of het een leuke verrassing zal zijn met heerlijke zonneschijn of een trieste natte boel ???? dat kan en mag ik niet verklappen anders is de lol eraf en niet vergeten " slechts morgen  openen é"!!!!

  liefs


  >> Reageer (8)
  23-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- fijne .....

  Oeioei .... zo erg is het ook weer niet hoor dat we ons met hangende armen en benen voort slepen omdat het nog geen weekend is !Het is maar bij manier van spreken , we hebben de dag ingezet zoals iedere dag vol moed en hoop dat het inderdaad een fijne dag word al hadden we toch liever gehad  dat het zonder regen was . Maar we kunnen niet alles krijgen wat we wensen in het leven en zijn tevreden met wat we wel hebben ook al is het regen !Ola 't word weer kort vandaag ..... men grote baas ( leeuwke) vind het genoeg dus ....

  liefs


  >> Reageer (9)
  22-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-daar....

  Daar is ze weer ... " de zon "ook al is er wel nogal wat wind we nemen dat er dan maar al te graag bij daarom voor vandaag of wat nog beter is voor  iedere dag ....

  Waarom zouden we het leven van de donkere kant moeten bekijken ? Omdat we senioor zijn  en dat er hier en daar soms iets niet mee wil ? Och moeilijk gaat ook hoor !Amaai .... wat hangen we weer de wijsneus uit vandaag , zal maar zwijgen en  een dikke  punt achter zetten voor nu !

  liefs


  >> Reageer (6)
  21-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-iemand.....

  "Iemand in de maling nemen of met een of andere gewoonte mee spotten ..... durven we allen wel eens , wie onder ons heeft niet eens zen kleinkinderen voor de lol  bij de neus ( proberen )te nemen ?Maar sommige mensen zoeken het soms heel ver zoals onder andere dit ....

  Moet het  je dan als vrouw je raken en beledigd voelen of kan je er nog mee lachen ????? Hou het persoonlijk liever bij het tweede !Maar denk toch niet dat het een vrouw  was die zo de  flauwe plezante heeft uit gehangen en het ontwerp voor die luchtballon op haar geweten heeft . Dat was de eerste indruk die bij me op kwam bij het zien van die foto !

  liefs


  >> Reageer (6)
  20-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- het is .....

  Het is vandaag weer .....

  "Paraplu time " en daarbij nog M-dag maar geen gejammer  we maken er het beste van zeker weten !Voor we er erg in hebben is het zo weer weenkend ! Al goed en wel maar positief ingesteld zijn wil nog niet zeggen dat het is zoals met de stofzuigers die  in hun  ééntje het werk doen , die trekker en dweil zijn nog zover niet gevorderd dus maar zelf de handen uit de mouwen steken hé !

  liefs 


  >> Reageer (9)
  19-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- ook ......

  Ook al ff de zon gezien ? wat kan het toch goed doen als je die ziet , je kan er meer van genieten dan 's zomers .Dan vind je dat normaal maar een winterzonnetje zien en daarbij nog Weekend en je dag kan niet meer stuk ( voor mij toch ) .Veel is er vandaag niet te vertellen ,nochtans  zeggen ze steeds  dat vrouwen " kletskousen " en "lange tongen" zijn Je kan zo'n een heleboel namen opnoemen ( veeeeeeeeeeeeeel te veel om hier op te noemen oesje in te tikken  )die ze ons mee geven maar vandaag zal ik dat tegenspreken met daden sé.....

  liefs


  >> Reageer (12)
  18-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- daar .....

  Daar zijn we toch nog met een krabbeltje wel niet op het gewone uur maar een stukje later maar " beter laat dan nooit  " zegt het spreekwoord ! De kinderen op bezoek en een babbeltje met hen daar maken we tijd voor en is het werkschema voor de dag onderste boven gegooid wel dat is dan maar zo , je kinderen hebben altijd voorang op alles  ! Genoeg ondervonden..... die huishoudklusjes lopen heus niet weg en kunnen wel ff wachten  !  Maar één dagje zonder ff hier een krabbeltje ?????????Dan is men dag onvolledig ook al zijn het soms slechts enkele woorden zoals ....

  .

  liefs


  >> Reageer (4)
  17-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- hallo !

  Hallo ...... ben er weer eens ikke Leeuwke , het loopt hier de spuigaten je zou er de wubbers van krijgen ..... heb ik weer eens men kamer op orde gezet volgens men eigen goesting en komt men mama dan weer eens alles in wanorde zetten en  ze geeft niet op é .Moet telkens herbeginnen pfff ziet er toch goed uit oordeel zelf ....

  Hoor al weer voetspappen binnen 2 minuten mag ik terug alles opnieuw rangschikken moeders toch é ,ze willen altijd dat het naar hun zin is !!!! Voila sé dat wilde ikke nu ff kwijt !Alé tot de volgende keer en een d knuf van Leeuwke ( stefke)

  liefs


  >> Reageer (12)
  16-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- humor ?

  Is het volgende humor of zelfspot ?Ik hou het liever bij het het laatste ...... ben en dat wil ik geweten hebben een grote koffieteut maar voor dit kopje  .....

  zou zelfs voor mij een brug te ver zijn ! Och we moeten niet altijd ernstig zijn en we doen geen andere mensen pijn met onszelf eens op de korrel te nemen ! Genoeg onzin voor 1 dag want dat klokje tikt ongenadig verder dus ...

  liefs


  >> Reageer (8)
  15-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- toen .....

  Toen ik gisteren aan het rommelen was in oude fotos kwam ik ook dit tegen ....

  .Daar moet wel een woordje uitleg bij  ....het kleinkind Cheyenneke  verbleef door het drukke werkschema van haar mama veel weekeinden bij ons .Dan sliep ze in een reiswiegje op onze kamer . Ons Leeuwke ( toen nog vele kilos minder ) vond dat nieuwe ding maar raar en was haar aandacht waardig voor een groot onderzoek .Natuurlijk zag ze dat knuffeltje liggen in dat bedje de vraag was  ...."hoe daar aan geraken ?" De enige  manier volgens haar was in dat bedje kruipen wat ze dan ook heel vlotjes deed en plezant  dat het was !.Kan je verzekeren het was voor mij een heel stuk minder plezant om haar eruit te krijgen pfff  .Oudere fotos ..... evenveel  herinneringen hé !

  liefs


  >> Reageer (9)


  Foto

  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  krabbelhoekje
 • Een heel fijne De Advent week lieve Steffie en Leeuwke;
 • Goede middag Steffie
 • Wens je een héél fijne week,lieve groeten!!
 • Goedemorgen
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!