NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 50de week van 2018
Foto
Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- en hier ....

  En hier zal het vooral wat tussen haakjes staat die op het lijstje van " te doen "staat ! Want Leeuwke en mezelf zijn solidair met elkaar , we zitten beiden in de lappenmand !Of het de gewone Zondagse avond bezoekje worden ?????? is voor nu nog koffiedik kijken .Maak er een gezellige dag van !

  liefs


  >> Reageer (8)
  03-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- goede....

  Een nieuwe dag is een nieuwe dag ook al wil de natuur niet mee werken , we kunnen er maar het beste van maken hé ! In alle negatieve zit er steeds ook iets positief , ook al  moet je soms goed kijken om het te zien ! Dus geniet van je weekend dat wens ik je van harte .

  liefs 


  >> Reageer (8)
  02-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- wens ......

  Wens jullie allen een ....

  Ook al is het nu niet bepaald het weer als je buiten kijkt om vrolijk van te worden( maar ga nu eenmaal graag tegen de stroming in ) maar we houden koppig vol want morgen is het Weekend  ,ze krijgen ons niet klein  eens moet het weer veranderen !Wat we voor vandaag  nog allemaal belooft zijn door de weerman leggen we naast ons neer .... we zullen wel zien wat nog komt ! Zitten we weeral over dat weer te kletsen Pffff !

  liefs


  >> Reageer (9)
  01-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- oef !

  En dit is wel nodig als je buitenkijkt , ola had mezelf belooft om het  weeral  niet over het weer te hebben want het  kan het nog alle kanten op.En zo te zien zal het niet de goede kant op zijn ( zucht ) maar wat moet komen - zal ook komen hé Einde hoofstuk  of liever gekrabbel over het weer !!!! Ons Leeuwke ( stefke)kan heel weinig maar   is wel slim genoeg om als je ff je je rug draait om er van te profiteren , net of  ze zit te wachten tot ik aan de pc zit en dan  .....  dan  gaan we  weer met  " de chipkensdans " einde gekrabbel... opruimen maar !

  liefs


  >> Reageer (6)
  28-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- begin .....

  Lukt het door de omstandigheden je vandaag niet dan hebben we tenminste geprobeerd en  ..... morgen is er weer een nieuwe dag en dan lukt het misschien wel ! Zo is nu éénmaal het leven " nooit opgeven " ! Vandaag word het hier  buiten men wil om weeral eens een miniversie van een krabbeltje maar zoals hierboven " morgen is er weer een nieuwe dag "( met misschien  wat meer tijd voor een krabbeltje ????? )

  liefs


  >> Reageer (9)
  27-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- dagdromen

  Daar ben ik dan terug na een avondje zonder ff langs te komen ( sorry kaarsje wat uit !)maar vanavond kom ik zeker eens langs ! Maar wilde het over iets anders hebben vandaag " dagdromen " een mens is nooit te oud om dit te doen hé  Op een koude dag waarvan dromen we dan ? Over de.....

  Over bomen die in bloei staan een zonnetje  die meer macht heeft en  zorgt voor een aangename temperatuur - de vogeltjes die weer vrolijk kwetteren inplaats van eten te moeten zoeken ......... stop !!!!! voor ik alle heerlijkheden van " de Lente " opnoem .Eerst door die koude dagen geraken dus hou het warm !Misshien worden onze dagdromen binnen kort werkelijkheid wie weet !

  liefs


  >> Reageer (9)
  26-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- goeie ...

  En zo starten we die week op zen best en over dat weer zwijgen we in alle talen , ook al kunnen we het niet onder stoelen of banken steken ... als we buiten moeten is het bibberen geblazen zunne maar verder .... mondje toe erover !Zit hier toch ondertussenmet  een snotneus ( letterlijk) aan die pc , ben er bijna zeker van dat ik niet de enige blogger of blogster  ben ! Och waarom ons druk maken over een verkoudheid  die zowiezo voorbij gaat ,er zijn veel ergere dingen in het leven dan dat ! Denk dat als je zwaar of  ongeneeselijk ziek bent je maar al te graag met een snotneus zou rond lopen als de rest oke is !Al goed en wel om de start rustig aan te doen maar het blijft toch nog altijd Maandag dus ....

  liefs 


  >> Reageer (8)
  25-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- ik ....

  En Zondag  en  zonnig is het zeker alleen is  het verdraaid frisjes ! Maar dat is nu eenmaal 100 maal beter en gezonder weer dan grijze lucht en regenweer .We zijn Winter en aan het einde ervan staat de Lente ons te wachten , we staan ervoor en moeten erdoor punt uit !Daarom een warm groetje met liefs


  >> Reageer (7)
  24-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24--dat.....

    Dat is nu wat ik jullie ( en ook  beetje voor mezelf ) wens sé , of dat hier zal lukken ????? dat moeten we nog afwachten !Die temperatuur .... daar zullen we maar over zwijgen maar de zon is er buiten  - lekker warm binnen en   het is Weekend dus geen gezeur vandaag ! Al moet ik het nood gedwongen weer eens kort houden te danken aan ?????Al geraden zeker ..... Juist ja !

  liefs


  >> Reageer (7)
  23-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- laatste .....

  " Laatste werkdag "zo noemen we de vrijdag toch al  maakt het( of het zou toch moeten ) voor ons senioren  in werkelijkheid weinig verschil uit , het is alle dagen weekend ! Of dat zou   toch   moeten de bedoeling zijn van " op rust zijn ".Of dit in de werkelijkheid ook zo is voor  velen onder ons is een groot vraagteken , dat druk in de weer zijnwerd ons met de paplepel igegeven  dat we het niet  kunnen laten !Dom van ons hé ! Maar we zijn nu eenmaal wie we zijn en dat zal wel zo blijven zeker ? Maar we proberen toch steeds opnieuw te genieten van het weekend en dat is toch ook al iets hé

  liefs 


  >> Reageer (7)
  22-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- Sralende .....

  Stralende zon ook is het frisjes  dik ingeduffeld is het heerlijk wandelweer ! Al stel ik me bij het volgende de vraag .... "wie wandelt met wie" of liever " wie laat wie nu uit ?"Al geloof ik niet dat het kleine bubbeltje ook al is er stralende zon  met bij de huidige temperatuur er zo zou bij lopen !

  Ook al doet die stralende zon ons  een beetje dromen van Lente maar wat  zegt het spreekwoord ook weer ? " dromen zin bedrog ...... " ( de rest zelf in te vullen )Dagdromen is wel eens plezant  effe weg van alle zorgen zonder weg te zijn  maar ..... zorgt er hier ééntje( leeuwke ) voor dat we stevig met beide voetjes in de werkelijkheid blijven staan dus .... geen gedroom en nu  terug aan de slag !

  liefs


  >> Reageer (13)
  21-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 -daar ....

  Daar is ze dan .... de zon !!!Wil het nu niet weer eens over het weer hebben hoor  , maar we kunnen het niet onder stoelen of banken steken ... die zon geeft je meer energie !Ga hier nu niet de betweter uit hangen maar denk dat jullie er misschien ook zo over denken.Al je de zon ziet dan schijnt er letterlijk en figuurlijk ook de zon in je hart en lijken zelf die zorgen minder zwaar om dragen !Oesje zit hier maar de filosoof uit te hangen en ons Leeuwke is daar duidelijk niet mee eens en dat laat ze verdraaid goed merken .Dan maar vlug jullie een stralende dag wensen ( ondanks de lage temperatuur ) met een bloemetje om het goed gevoel helemaal rond te maken ( zodat alles loopt als een trein )

  liefs 


  >> Reageer (7)
  20-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 we....

  We zullen het goed kunnen gebruiken om ons te verwarmen als  zeg er wel  " als " we krijgen wat ze ons voorspellen ! " Bittere winterkou van -10 gr  tot in de hoge Venen -20gr "Ben nu wel niet  iemand  die in razende vaart  een extra dikke trui gaat kopen als ik zoiets hoor , ben meer op men plaats bij  de mensen die rustigzeggen  " we zullen wel zien wat er van terecht komt van die voorspellingen "We zijn ondertussen al door meer watertjes gezwommen om nu in paniek te slaan bij die ( juist of onjuiste???? ) voorspellingen .Wens jullie allen ook al is het ( nog ) geen zonnige dag een fijne dag en geniet van de nu nog milde temperatuur voor de tijd van het jaar ! ( je weet maar nooit hé ) 

  liefs


  >> Reageer (11)
  19-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- heb......

  Heb je wel af en toe  last van die " Maandagziekte "????Moet je op die dag jezelf wat moed in spreken om eraan te beginnen ? Misschien helpen de volgende woorden om je een zetje te geven .....

  Want positief denken en de wereld ziet er plots veel roosleuriger uit !!( zeker weten )Wens je dus een aangename Maadag en dat gekke als een achterdeur dat mag gerust ook eens hoor !  

  liefs


  >> Reageer (10)
  18-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- het ...

  Het is Zondag vandaag dus .....

  Of we kunnen het maar ff uit testen  hé.Of dat zal lukken zullen we wel zien al denk ik toch dat de uitslag van die test " noppes " zal zijn .Maar ff neuzen in de blog dat valt onder ontspanning zoiets mag en moet kunnen .Zal maar beginnen met dat niets doen vraag me toch af .... in de potjes roeren en Leeuwke soep geven- de was en de afwas doen- pampers verversen enzovoort  valt dat ook onder het niets doen ? Als het antwoord daarop " ja " is heb ik nog een kans dat het lukt indien " neen " wel dan is men test nu al in het water gevallen ! Wat het ook word .... wens je een gezellige " niets doen dag "

  liefs


  >> Reageer (8)
  17-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- oef !!!

   

  Oef weekend !.... dit wil zeggen mag al eens wat langer duren dat kopje koffie ( al is het hier gewoonlijk ons Leeuwke die beslist hoe lang het mag duren )Maar daar zullen we in  het weekend  niet over hebben .Voorlopig laat de zon het hier afweten maar wat niet is kan nog komen hé ! Nu moet ik er een punt achter zetten want  die was loopt nog niet in zen ééntje naar de droogkast!

  Liefs


  >> Reageer (6)
  16-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- ja .....

   Ja klein ukje dat kan tegenwoordig gebeuren in deze moderne tijd ! Maar nog wat geduld en straks zit je naast hen op de bank net hetzelfde te doen  ! Morgen is het weekend  .... dat betekent ook  rust voor de werkende man ( of klein bubbeltje ) en ben je lekker van je klusjes verlost ! Ben er zeker van dat de mama en papa evenzeer uitkijken naar die 2 dagen rust  zoals jij  dat doet en wie weet is die  Facebook  bij hen ook dan  op rust je weet maar nooit hé !Verdraaid .....nu genoeg het zotje uit gehangen nu ff ernstiger worden Steffie .... wens jullie een zonnige Vrijdag als aanloop naar een zonnig weekend ( heeft de weerman ons toch beloofd )

  liefs 


  >> Reageer (8)
  15-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-oef !

  Oef !!! die Valentijn is ook weer achter de rug al word het hier in huis ook niet gevierd ( gewoonte zeker ?) heb er totaal geen problemen mee want .......

   Dat wil meteen ook zeggen ..dagje met  een keer   naderen we toch de Lente , ook al zijn we door de weerman nog hevige koude voorspeld !. Maar we zijn oud genoeg geleefd om te weten dat we persoonlijk tegen de opwarming van de aarde niet veel kunnen doen om het tij te doen keren . We doen wat we kunnen maar als die hoge heren (zoals ééntje en zen naam begint met een " T" )er hun  broek aan vegen wat kunnen wij klein mensje dan daar tegen in brengen ? Alé laat ons he beste hopen en toch voor vandaag een fijne Donderdag wensen

  liefs


  >> Reageer (6)
  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- dag....

  14 Februarie -dag om eens te tonen wat je voelt  voor je partner .... Of dit nog eens extra nodig is om  tonen wat je voelt ?????? Of word het alleen opgeklopt  voor de verkoop ? Ieder heeft daarover zen eigen mening maar wens toch voor die diegene die rotsvast in die dag geloven een.....

  met heel veel liefs


  >> Reageer (6)
  13-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- het is .....

   

  Het éérste  is maar omdat we het niet zouden vergeten , je weet maar nooit hé !En het tweede.....daar zullen we zeker zelf voor moeten zorgen ook al schijnt er een zonnetje !Maar een klaagzang over de Winter word het hier zeker niet , die kou kan nog altijd erger zijn dan het nu is dus  we zijn al bij al toch tevreden ( al verkiezen we toch de zomer )! Denk dat er veel jonge koppeltjes zich vandaag nu   suf zitten te denken waarmee ze morgen  hun parnter met een origineel kadooke kunnen  een plezier doen .(zal nu eens ouwe meekespraat uit kramen  sé) In onze jeugdjaren bestond er nog geen Valentijn , toch spijtig dat we zoiets gemist hebben maar ....het is nooit te laat om nu nog op die dag te zorgen voor een "specialleke "al is het maar een simpele extra knuffel !( je op een ideetje gebracht ??????)

  liefs


  >> Reageer (8)


  Foto

  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  krabbelhoekje
 • weekendgroetjes Steffie
 • Fijne namiddag.
 • mooie foto van stefke,zie ze genieten
 • hallo Steffie
 • heel mooi eerbetoon


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!