Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

25-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- ook....

Ook al vinden wij dat ons gewone leventje wat op stop gezet is door al die corona regeltjes de natuur trekt zich van niets aan en geniet van die late zonnige dagen onder andere de  witte Camelia....

grtz & bedankt

Die normaal maar bloeit in Januarie staat nu in volle bloei !Nog zo eentje die er  nog vroeger bij is dan andere jaren is de iris ...

grtz & bedankt

Die normaal slechts in het voorjaar bloeit laat nu al trots zen bloemen zien !Zoiets toont ons dat ondanks alles de wereld gewoon verder blijft draaien !

liefs


>> Reageer (11)
24-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- koekoek!!!

grtz & bedankt

Hopelijk heb ik jullie niet doen schrikken maar tegenwoordig moeten we het zoeken in de kleine dingetjes van het leven om er wat plezier uit te halen!  Hoop  dan ook dat het gekke gezichtje van achterkleinkind Jaiden een glimlach op uw gezicht heeft kunnen toveren  want dan ..... is die kleine bubbel zen opdracht dubbel en dik geslaagd ! Die kleintjes zijn de zonnetjes in ons leven en samen komen we door deze donkere tijd !

liefs


>> Reageer (13)
23-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- niets ....
grtz & bedankt

Niets aan te doen .... ook al weten we dat we langzamerhand de Winter voelen aankomen  ,die zon geeft ons nog steeds een Herfstgevoel en  daarom houden we ons nog graag aan  de Herfstkleuren ook al zijn alle blaadjes aan de bomen bijna verdwenen en met hen ook straks die Herfst  !Wel wat ook het weer is of nog zal worden we zijn weer een nieuwe week gestart en daar kijken we dan ook  vol vertouwen naar uit! 

liefs

 


>> Reageer (10)
22-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- we...

We houden het vandaag  eens rustig en kalm kortom echt op zen Zondags !Dus vandaag miniversie van het dagelijkse gekrabbel en voor jullie van hieruit nog dit...

grtz & bedankt
 

 

liefs


>> Reageer (10)
21-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- we...

grtz & bedankt

We maken nu eens niet druk sè over grijze lucht en laag hangende wolken ,  we beslissen om van dat Weekend te genieten en niemand mag of kan dit verpesten ! Ook al is het ( voor de zoveelste keer ) een weekend vol beperkingen we zullen genieten van wat we hebben !We moeten niet steeds ons blind staren op de min punten van de dag maar de pluspuntjes in het zonnetje zetten en die zijn onze leidraad om die min punten te overbruggen ! Maar nu koffie ....... enzovoort !

liefs


>> Reageer (9)
20-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- ook...

grtz & bedankt

Ook al mogen we stillekes aan dat dikkere pulleke en bottekes uit de kast halen , we krijgen toch een mooie dag vandaag aan het weer te zien buiten dat  hopen we toch , we kennen allen het gezegde " zolang er hoop is ...  is er leven  " en dat is waarheid ! Denk nu niet dat ik hier vandaag de wijsneus ga uithangen hoor ( zou niet durven )maar ons humeur steekt altijd een tandje bij als het weekend om het hoekje komt kijken ! Zal toch niet vooruit lopen op de tijd en jullie voor vandaag   ook en gezellige dag wensen , iedere dag is er eentje en dat is steeds mooi mee genomen ! Verdaaid dat


grtz & bedankt

 

  is weeral tot op de bodem leeg en dat is zoals altijd het sein van " genoeg gekrabbelt - stop er nu maar mee " dus.... 

liefs


>> Reageer (10)
19-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- iedereen ...

grtz & bedankt

Iedereen heeft wel zo'n momentje in je dag dat ondanks de grijze lucht letterlijk en figuurlijk ff het zonnetje schijnt , even de zorgen vergeten hoe kort  dat momentje ook is  en zoiets kunnen we als we eerlijk zijn  allen wel eens gebruiken !Over grijze lucht ( letterlijk dan ) waar is dat mooie zonnetje van gisteren naar toe ???? Als je spreekt van een weerswisseling dat is er eentje van formaat maar ..... we maken er ons niet druk in " waar we zelf niets kunnen aan veranderen moeten we ons bij neerleggen " dus we vliegen en met nieuwe moed en een glimlach terug in 

 


>> Reageer (8)
18-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- verdorie ....

Verdorie !!!! we mogen wel eens vloeken want we missen wel onze achterklein- klein & kinderen in deze  zwarte tijden maar... gelukkig bestaat het internet en dan krijg je als je s' morgens die e-mail open doet zoiets als verassing ....

grtz & bedankt
Noemieke als een echt model die lachend  poseert voor de camera en .... 
grtz & bedankt

Ons jongste bubbeltje van de Clan Lizeke die zich niets aantrekt van dat fototoestel en braafjes haar dutje  verder doet !Zoiets maakt je dag goed en voor de rest ... strijdvaardig tegen die .....!!!

liefs


>> Reageer (8)
17-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- en ....

grtz & bedankt

En die top van de figuurlijke berg die we moeten beklimmen is geen makkelijke job , we moeten veel van onze geliefde bezigheden  momenteel vergeten om tot die top te geraken maar weet zeker dat we als we rustig verder klimmen  en ons aan de klimregls houden we  met zen allen  gezond en wel die top zullen bereiken !Vergeet toch niet om ondertussen van de kleine dingetjes te genieten zij zijn onze vitamientjes om die klim aan te kunnen .Al wel ondertussen  geraden wat die figuurlijke berg is zeker ????? Wel zie dan dit gekrabbel als een duwtje in de rug op naar de top !

liefs

 


>> Reageer (8)
16-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- de...

grtz & bedankt

De Maandag zo'n  uitgebreid  lang ontbijtje ??? moet eerlijk bekennen zou het niet  bepaald zien zitten wetende dat we Maandag zijn ,hou het dan liever kort en simpel .Maar gun alle mensen die dagelijks  genieten van een  lang onbijt en krantje lezen ( of is dit niet meer van deze tijd ?) van harte  hun pleziertje ! .Maar ondertussen  blijft het nog steeds Maandag dat wil zeggen ... koffiestop zit er op !

liefs


>> Reageer (13)
15-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- ben ...

grtz & bedankt

Ben daar nu eens volledig mee eens sè ! Soms komt iets aanwaaien uit een totaal ander hoekje zoals  eens lekker kunnen babbelen met je kleinkind en je achter kleinkind ff  zien  in deze onzekere tijden kan je dag met zoiets helemaal niet meerstuk !Ook al beseffen we daardoor maar al te goed wat we tegenwoordig moeten missen zijn we toch dankbaar voor wat we krijgen of kregen !Geniet van je Zondag !

liefs


>> Reageer (9)
14-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- wat ...

grtz & bedankt

Wat denkt u is dat uitnodigend  zonnig weer geen duwtje in de rug om  eens vandaag uit je kot te komen en een lange wandeling te maken ? Dat is dan men persoonlijke mening maar misschien waren al totaal andere plannen gesmeed ( al hebben we tegenwoordig niet veel keus met plannen te maken )Maar geen gezeur vandaag we genieten van wat we hebben en dat is een stralende zon en Weekend dus ... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (13)
13-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- hoe...

Hoe graag we ook zouden willen we kunnen er niet naast kijken dat coronabeestje heeft ons nog altijd in zen klauwen Pfff ! Het afdoen als een ongelukje die ons overkomt op Vrijdag de 13de lukt niet het is er en het is echt vechten met zen allen om er los van te komen om  ons gewone leventje terug te kunnen opnemen ! Denk nu niet " weeral dat gezaag over dat virus" is het niet beter om hier eens je hart te luchten over mag wel gerust zeggen wat we allen  denken & voelen dan die opgelegde regeltjes naast ons neer te leggen ????? Oef dat is nu een pak van men hart sè en we gaan er met volle moed weer tegenaan en samen kunnen we dat beestje in zen kot drijven en kunnen wij uit ons kot komen dus .... MOED HOUDEN SAMEN ZIJN WE STERK !

grtz & bedankt

>> Reageer (13)
12-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en zo ...

grtz & bedankt

En zo starten we de dag en weten we dat dit steeds een goede start is ( ook al was het daarnet regen )." Na regen zonneschijn " luid het gezegde dus maar duimen dat het zo is is of zal worden !Oeioei was een te grote optimist heb dat gekrabbel ff moeten laten wachten en de was terug binnen halen want met dat gedruppel zal ze niet drogen gelukkig bestaat er zoiets als een droogautomaat hé ! Zal dus maar  voor nu   het hierbij laten en dat " te doen" lijstje voor vandaag  verder afwerken !

liefs


>> Reageer (9)
11-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- wapenstilstand

Vandaag wapenstilstand en hier denken we terug aan de eigen familie ....

grtz & bedankt
Onze pap die soldaat was in 14- 18 en gelukkig alles heeft overleefd !

 

grtz & bedankt
Mijn grote broer die soldaat was in 40- 45 en dan in een kamp is terecht gekomen in Duitsland tot het einde van de oorlog maar gelukkig ook alles heeft overleefd ! Na een mag gerust zeggen gelukkig leven zijn beiden in vrede gestorven !Na die 2 grote oorlogen hebben de politiekers en sommige mensen  nog hun lesje niet geleerd bakkeleien  - kibbelen en stoken  rustig verder !

liefs


>> Reageer (12)
10-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- goede ....

grtz & bedankt

Met zoiets starten is steeds een goede start  ( hoop ik toch)ook al is de zon momenteel in geen velden of wegen te bespeuren . Van nu af af aan moeten we er ons bij neerleeggen ... de Herst zit er bijna op en de Winter is in aantocht of we het nu graag hebben of niet ! Zijn toch nog lichtpuntjes genoeg  in ons leven waar we ons goed bij kunnen voelen ook al blijven we voorlopig nog altijd braafjes in ons kot eens komt ook daar een eind aan en komen klein & achterkleinkinderen terug op bezzoek en word het een heerlijk knuffeluurtje  en .....Ola  nu zijn we aan het dagdromen we houden ons toch liever bij de werkelijkheid ... een dagje met een keer bekijken is de beste oplossing en eindig dan ook met de start van vandaag ... geniet van je dag hoe die er ook uitziet !

liefs 


>> Reageer (10)
09-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- daar ...

Daar zijn we dan weer op ons geliefd stekje aan de pc met een koffietje binnen handbereik want dat is de meter of klokje hoelang dat gekrabbel mag duren ( ook al rekken we soms wel eens die tijd en is dat laatste slokje koffie bijna koud maar mondje dicht  daarover è )De dag is weer zonnig gestart we mogen dus ook al is het Maandag wel eens gek doen ... de wereld en het leven is momenteel al ernstig genoeg !Maar we verliezen daarom ons goed humeur niet en voor nu zit dat laatste slokje koffie  er op dus ...

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (10)
08-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- zou...

Zou het kunnen dat het leven zo simpel is ???

grtz & bedankt

Of is dit slechts een droombeeld van wij er graag zouden van maken ????? Of ligt de waarheid er ergens tussenin ???? Daar over piekeren heeft geen zin we houden het gewoon simpel  " Het leven heeft goede en minder goede momenten het ligt in jou handen hoe je er mee omgaat Vandaag word de dag  van iedereen omrand met een stralend zonnetje dus ... neem dat leven dankbaar aan zonder veel vragen  en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (9)
07-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- wij ....

grtz & bedankt

En dat is dan met weekendstemming in het hart ,  de zon laat het (voorlopig ) nog afweten maar wat nu niet is kan nog komen we blijven optimist ! Hoe je dag er ook zal uitzien ... een frisse gezonde wandeling - in je kot het gezellig maken alles hangt af van jezelf , probeer alle zorgen wat opzij te zetten en  geniet er maar van wat het ook is of nog zal worden !

liefs


>> Reageer (11)
06-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- het ...

Het is bijna zover ... neen heb het niet over dat virus of dat dwaas gedoe daar in Amerika , heb het heel simpel over de mensen  die uitkijken naar het weekend ( over ons dus ).We mogen  ( zou bijna zeggen we moeten ) toch eens kunnen het touwtje wat vieren om alles aan te kunnen en daar is het weekend het  mooiste  tijdstip voor ! Alle zorgen  wat links  laten liggen dat piekeren ff laten voor wat het is ! Maar soms lukt zoiets soms niet en daarom kunnen we vandaag maar starten met zoiets in werkelijkheid om te zetten ( dan weten we dat we het het weekend  zeker kunnen doen)dus.....

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (11)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • xx
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!