Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

02-02-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- en ....


En welke richting gaat het vandaag uit ..... een drukke vlucht of een rustige ontspannende vlucht ?? Als we konden zouden we waarshijnlijk allen voor het laatste kiezen want altijd opgesloten zitten in een kot is ook niet bepaald gezellig !Al  staat dat druk gedoe  nu ook niet bepaald als nr1 op ons verlanglijstje want .... als het te druk word jagen ze je weg ! Niet mis verstaan è heb het hier over een meeuw op het strand hoor! ( of toch niet ?????????!!!

liefs


>> Reageer (11)
01-02-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- hoe ....

Hoe gaat het gezegde ook al weer .... " Als de berg niet naar jou komt - dan ga je zelf naar die berg " ( of zoiets in die aard )Wel dat hebben wij dan gisteren ook gedaan ... Leeuwke niet naar huis komen uit voorzorg van besmetting ????? Wel een bezoekje brengen mocht dan weer wel maar met 1 voorwaarde .... buiten blijven !!


Kan je verzekeren dat Stefke niet de enige was die bibberde van de kou maar een chipke ging er toch vlot in ! Het werd een korte wandeling door die kou maar we hadden haar toch ff gezien en haar fratsen uit halen is ze zeker niet vergeten , want toen haar zus bergop moest met haar ferarie was ze haar zus echt aan het uitlachen en vond ze dat reuze plezant  ! Dit is voor herhaling vatbaar in deze verdomde corona tijd en waar blijven ze met de spuitjes  dat Leeuwke  weer normaal in weekend naar huis  kan komen  ??????? 

liefs


>> Reageer (12)
31-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- voila...

Voila sè we zijn weer in wat de mooiste dag van de week is " de Zondag " We mogen weer zonder schuldgevoel een stukje " Me time " in de dag inpassen , dat is iets waar we steeds naar uitkijken maar door dat druk- druk gedoe die we onszelf steeds opleggen nogal dikwijls aan de kant word geschoven ! Wel zet zoiets eens in grote letters van boven op je Zondagse " te doen "agenda en wie weet lukt het .De samenvatting van het gekrabbel van vandaag ?????


GENIET ER VAN !!

liefs

 


>> Reageer (12)
30-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-geen ....

Binnenkort worden de spuitjes verdeeld bij ons Leeuwke  , voorlopig nog geen enkel Coronazieke in het zorgcentrum en dat willen ze zo houden dus ..... geen Leeuwke in huis dit weekend Pfffff!!!!!Verdorie niet makkelijk hoor maar we moeten al zoveel dingen laten en dat kan er ook nog wel bij zeker ! Genoeg daarover ..... de zon heeft weer de baan moeten ruimen voor regen , we hebben wel het spreekwoord in gedachten" na regen komt zonneschijn " maar tegenwoordig moet je alles eerst afwachten voor we zekerheid hebben . Maar wat ik toch heel zeker weet is dit ....

grtz & bedankt

Dat doen we met zen allen dan ook ,  maak er ondanks alles toch een Fijn Weekend van !

liefs 


>> Reageer (8)
29-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- afdwalen ...

Toen ik daarnet de vers gestreken was in de kast legde dwaalden men gedachten af naar ..." de mode "! Mens toch ook al zijn we hier geen gekke modevolgers wat soort van kleding heeft er in de loop der jaren al  niet in gehangen ???? Wat onze "lange broeken" betreft smalle - wijde- driekwart  zelfs vroeger korte  ! Om dan nog niet van " rok of kleedje  " te spreken ....boven de knie - onder de knie - halflang en tot op de enkels pffff Ook al houden we het zo simpel mogelijk ... wat is die mode toch een gekke bedoening !En toch voelen we ons nog( hier toch ) best met een jeans en pulleke .Teug naar het nu en dat is ....


.

liefs


>> Reageer (9)
28-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- regen !!!

Regen( hier toch ) maar ... we blijven ondanks alles optimist " beter regen dan sneeuw ".Met die gedachte in ons hoofd zal wat langs onder staat  op dit plaatje misschien  wel uitkomen ....


 

Zoiets ligt in onze handen ... ook al lijkt alles donker  we blijven steeds op zoek gaan naar het lichtpuntje en er het beste van maken !Bij die woorden denk ik steeds terug aan men eigen mam .... het mens had 2 oorlogen mee gemaakt en een pandemie overleeft  - drie kinderen verloren en toch kon ze dit alles overbruggen en soms fluitend rondlopen voor haar andere 4 kinderen .Als zij dat kon ... dan  kunnen wij ( samen )dat ook ! 

liefs


>> Reageer (12)
27-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- wel...

grtz & bedankt

Wel vandaag laten we ons hoofd niet hangen door het grijze weer , we zullen het  leven eens door een roze bril bekijken .We hebben het nu niet over wat niet is maar over wat zal komen  !Sommige planten tonen reeds bloemenknopjes en dat wil zeggen binnenkort zijn de Lentebloemetjes daar ! Dat is een teken dat ondanks alles de natuur haar gewone gangetje gaat  ,  ook al is de winter nog niet aan het einde van zijn krachten en ons nog best veel kan pesten maar  .... wij weten dat er toch een eind zal komen aan die Winterse grillen  en dat geeft ons moed om die grijze dagen te overwinnen 

liefs


>> Reageer (10)
26-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- en ....


En die mooi blauwe lucht en zon is een  duwtje  in de rug en zoiets  is steeds welkom , echt een weertje om dat ganse Coronagedoe  ff te vergeten en een gezonde wandeling te maken ook  al mogen we  dit niet vergeten...... afstand  houden ! Wens jullie dan ook voor vandaag een heerlijke zonnige dag en nu .....die bottekes- dikke trui  en muts uit de kast halen( waarvan we   deze winter bijna vergeten waren dat ze nog bestonden  ) en genieten nu we kunnen met dit weer van een gezonde wandeling buiten ons kot  !

liefs   


>> Reageer (11)
25-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- heb ....

Heb genoeg van dat GE MOET regeltjes  en ben waarschijnlijk niet de enige die er zo over denkt maar .


..

Heb dan maar die Moet dingen naast me neer gelegd en gekeken naar DAT MAG regeltjes en dat als leidraad gebruikt en dat  voelt een stuk beter aan ! Doe je ook mee ????

liefs


>> Reageer (13)
24-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en ...


En daar kijken we altijd hoopvol naar uit en zo een dagje word steeds met dank aanvaard ! Als die Lentebloemen die op het plaatje staan er zullen zijn dan weten we dat de wwinter het stillaan voor bekeken houd en we kunnen bijna niet wachten om ze te zien ! Die opkuis van afgevallen bloemen nemen we er dan ook maar al te graag bij ! Maar zover zijn we nog niet dus nog ff doorbijten en daarvan weten we tegenwoordig maar al te goed wat dit betekent " doorbijten ".Maar geen gezaag vandaag we zullen hoe de wereld tegenwoordig ook wat  tegenvalt proberen die tekst waar te maken dus geniet van je Zondag met liefs van uit 't rommelkotje!!!!! 


>> Reageer (10)
23-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- in ...

In alle negatieve dingen in het leven zit er wel ergens een klein lichtpuntje in  al moet je soms goed zoeken , daar geloven we hier en daar  blijven  we in geloven ! Zoals gisteren ....een ganse dag in ziekenhuis mag je naar huis of niet ???? De avond valt nog steeds geen antwoord en maar wachten ..... plots toestemming je mag naar huis ! Kan je verzekeren zoiets klinkt als muziek in je oren ! Maar is datdan het zelfde huis   waar je anders tegen zit te pruttelen " dat je  in je kot moet blijven ????Dan  word  je met de  neus op de feiten gedrukt je kan je thuis niet missen en dat in je kot blijven????.Dat is zonder je er erg in hebt je lichtpuntje in deze donkere tijd - je bescherming tegen veel ergere dingen enzovoort  .... Maar we houdendaar nu   over op en wensen  jullie een heel  ...

liefs 


>> Reageer (13)
22-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- ook ...

Ook al is het door de omstandigheden in vliegende vaart , toch wil ik jullie nog vlug van harte ....


 

brengen  !


>> Reageer (10)
21-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-zon .....

Zon .... al is het maar af en toe een waterzonnetje  ze is er ,we kunnen ff op adem komen na die  wind van gisteren  iMensen zijn toch gekke beestjes é ... in de Winter springen we bijna een gat in de lucht als de zon volop schijnt en in de Zomer als de zon haar warme stralen over ons laat schijnen .... inplaats van er dan van te genieten zoeken we een fris plaatsje op in de schaduw en lopen we te puffen van die warmte ! Over genieten gesproken ....


 

liefs


>> Reageer (7)
20-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- hoe ...


Hoe nauwkeurig we  die coronaregeltjes ook opvolgen een klein duwtje in de rug ( zoals eenbloemetje )van je omgeving is steeds mooi mee genomen ! Want als we eerlijk zijn  en durven het te zeggen ....  we zijn niet de enigen die op sommigen momenten  van de dag  dat ganse gedoe naar de verdoemenis wensen maar... gelukkig haalt de bezorgdheid voor familie en mensen rondom ons steeds de bovenhand op een  korte opstandige bui ! Wevolgen  toch braafjes samen de regeltjes met de hoop dat er een einde aan komt en dat betekent voor ons alles dus .....SAMEN STERK ! 

liefs  


>> Reageer (9)
19-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- vraag ....

Vraag met toch af bij het zien van deze foto wie ..

Wie van de twee heeft nu het meeste plezier aan dat papa en dochter speelmomentje ... Lize ons achterkleind of de papa .... Wie van de twee ? Hoe ik het ook bekijk kan er maar geen juist antwoord op vinden Maar heb zo een vermoeden dat beiden er evenveel plezier aan beleven en zoiets te zien maakt van deze grijze dag een superdag !

liefs 


>> Reageer (9)
18-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- voila se ...


Voila se en daarmee zijn we  met plezier de nieuwe week gestart ! Virus of niet - binnen blijven of niet we gaan er steeds met goede moed tegen aan en hopen steeds dat we bij het einde van de week weer kunnen zeggen " oef die zit er weer op zonder besmettingen van de gans familie  en de blogmaatjes "..Dat is momenteel onze grootste bezorgdheid en ben bijna zeker dat ik niet de enige ben die er zo over denkt !Maar als ik naar die klok kijk ... zal er hier maar een punt achter zetten voor nu !

liefs


>> Reageer (10)
17-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- de tijd ...

De tijd van nu is  een drukke tijd alles moet even vlug gaan maar soms moet je bij de pinken zijn of anders is je kans verkeken ! Dat was ook zo gisteren met  de achterkleinzoon Jaiden ....ook al had hij nog nooit in ze jonge leven sneeuw gezien wist hij maar al te goed dat je van wat je ziet ook moet genieten en niet wachten tot morgen ....


Rollebollen in die  sneeuw  was  verdraaid leuk en echt zen ding ! Maar vandaag is de pret uit en ben er zeker van als hij terug al dat wit zal zien buiten zen mama hem niet zal kunnen binnen houden ( en zo genieten wij ook mee  van het sneeuwlandschap)

liefs


>> Reageer (11)
16-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- we ....


We zullen maar onze dag hier starten met wat fantasie ( want heb van de honden die ons gezelschap hielden in de loop der jaren niet eentje zien me een koffietje brengen .. jullie wel????)Och beter de dag zo starten dan ongerust uitzien naar wat de weerman ons beloofde voor vandaag ... sneeuw ! Zien wij er tegenop wel de kleintjes zullen  dubbel gelukkig zijn als die voorspelling uit komt( en wij met hen als we van achter het raam kunnen zien hoe gelukkig ze zijn met eindelijk  sneeuw en we duimen voor hen ) Wat er ook van komt ola .... daar zijn de eerste kleine vlokjes al ! 

liefs


>> Reageer (10)
15-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- oef !!!!....

Oef !!! die temperatuur wijst gelukkig weer +1 aan , hopelijk zijn we van dat witte  winterprikje verlost maar .... zal nog maar niet teveel stoeffen want een mens weet nooit ! Begrijp wel dat het voor veel kinderen een grote teleustelling moet zijn geen sneeuw want als we terug denken aan onze kindertijd ....  wat was er plezanter dan sneeuwballen te gooien naar elkaar en lekker te stoeien in die sneeuw .Maar andere tijden zijn andere gewoontes ... wij hadden geen Gsm of laptop om onze speelkameraadjes of later onze vrienden op ieder ogenblik van de dag te bereiken ! De enige mogelijkheid om hen te zien was  voor ons buiten spelen en  later een bezoekje  van hen krijgen of zelf een bezoekje brengen . Nu volstaat enkele klikjes  op de knopjes om hen te zien en te babbelen .Ach  iedere generatie heeft zo zijn eigen voordelen  en problemen , het leven is wat het is en iedereen moet het leren aanvaarden met zen goede en minder goede kantjes We kijken weer hoopvol uit naar het weekend !  

liefs


>> Reageer (12)
14-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- wat ...


Wat is een sneeuwlandschap toch betoverend mooi om zo te zien maar .... als het je nu buiten kijkt dan is niet zo mooi en gevaarlijker dat zo'n plaatje Pfff! Want het is zover .... ook aan de kust de eerste sneeuw !Wat voor ons senioren inhoud oppassen om niet te vallen( dat beendergestel is broos )  en zoveel mogelijk binnen blijven ( wat we ondertussen met dat virus al goed gewoon zijn !)Geniet van de warmte en gezelligheid in huis en hopelijk kunnen we vlug  weer terug bewonderen & genieten van die sneeuwplaatjes zonder  in het echt de nadelen er van te moeten ondergaan !

liefs


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!