Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

28-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- wat...

grtz & bedankt

Wat is het toch heerlijk steeds meer en meer tekenen te zien dat de Lente in het land is , ook al wil het weer nog niet ten volle mee ! Maar zoals steeds ... wat niet is kan nog komen en dat werden we door de weerman belooft en nu duim ik van harte dat hij het bij het rechte eind had ! Ook al is het  zoals hier nu  in vliegende vaart genieten van die bloemen en het het jonge groen neemt weinig tijd in beslag en het maakt je dag goed ! Dus geniet ervan !!

liefs


>> Reageer (10)
27-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- of...

grtz & bedankt

Of het hier in het weekend ook fietsweer zal worden ??? vrees ervoor want hier blaast er een stevige wind ! Maar gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden om van het Weekend te genieten , we zijn door al die opgelegde regeltjes wat vindingdrijker geworden en weten nu meer van niets - iets te maken !Voorlopig is de zon er nog en dat is een gratis geschenkje dat we steeds dankbaar aanvaarden maar wat het ook is of word vergeet  niet te genieten van wat we wel nog kubnnen of hebben ! 

liefs


>> Reageer (9)
26-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-Als...

Als we de dag starten met een vriendelijke oprechte groet

grtz & bedankt
dan komt die dag zeker en vast goed! ! Ook al moeten we soms wel eens die diep gaan om er een goede dag van te maken met wat ons weer te wachten staat vanaf Maandag.Maar ... " Waar een wil is is er  een weg "  en dat wijs gezegde in gedachte zullen we ook wel dit terug aan kunnen , zo vlug krijgen ze ons niet klein ! Verdorie ... in alles wat we doen of zeggen komen we altijd uit op dat Coronabeestje , als we nu eens er niet zouden aan denken simpelweg genieten van de zon zo lang ze er nog is en wat komt zullen we dan wel zien !
liefs

>> Reageer (10)
25-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.35-al...

Al vershuilt ze  zich toch nu en dan  achter een wolkje wat een heerlijke zonneschijn . kan het  echt niet laten om dit vandaag boven op die donderdagse agenda te zetten ...Jullie ook ?? je gaat boodschappen  doen je stapt die winkel binnen met een grauwe frisse lucht en je komt buiten en wat zie en voel je ???? stralende zonneschijn en een heerlijke warmte dan kan je dag niet meer stuk ( ook al heb je het gewone bloguurtje gemist pffff  ) !Als slot voor vandaag dan ook  ....

grtz & bedankt

liefs  


>> Reageer (7)
24-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- het leven ...

Zat weer eens te snuffelen in oude fotos en wat  daar vooral opvalt ... het leven kan toch onverwachte bochten nemen .Een van de kleinzoons had in zijn tienerjaren  door zelfstudie gitaar  leren spelen en zijn streefdoel was ....  samen met maatjes van zijn leeftijd in een band  spelen .Dat is er van gekomen hij  werd zelf de zanger van de band , zen eerste optreden keek ik men ogen uit( al was die muziek totaal niet men ding) ... die wat verlegen jongen  bloeide open en gaf zich ten volle op het podium !Maar "mooie liedjes duren niet lang  " die tiener is ondertussen een volwassen man een brave en trotse vader van een zoon en die muziek ??? die beperkt zich tot z'n gitaar in ere te houden op een mooi plaatsje !

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (12)
23-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- dat ...

grtz & bedankt

Verdraaid...  dat is nu eens een goede raad sè  door dat koffietje ... je kan bijna niet anders als je buiten kijkt en je ziet die stralende zon of er een vrolijke fijne  dag van maken dat kunnen we allen wel gebruiken  !Het negatieve ff opzij zetten en genieten van wat we hebben ook al is dat niet altijd even makkelijk -we gaan ervoor ! Dan wens ik jullie een mooie zonnige dag met veel ...

liefs


>> Reageer (8)
22-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een opgewekte "Goede morgen "bij de start van een nieuwe week en wat er zo bijzonder aan is aan die week ???  Het is de start van een eerste gloednieuwe ...

grtz & bedankt

week ! Iets we naar uit gekeken hebben  die eindelijk er is en nu maar duimen dat waar het woord " Lente " voor staat ook werkelijkheid zal worden want  grijze lucht hebben we  - zon kunnen we krijgen dus ....we leven op hoop ! Al goed en wel die opgewekte bui op Maandag maar het blijft nog altijd Maandag dus ... einde gekrabbel en terug aan de slag !!! 

liefs


>> Reageer (9)
21-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- dit ....

Dit is wat we in gedachten hebben bij de start van de Lente ..

grtz & bedankt

Maar vrees dat zoiets nog niet voor vandaag zal zijn maar ...het is een mooi vooruitzicht en duimen dat zoiets vlug werkelijkheid word ( hoe rapper - hoe liever ).We zullen dus maar genieten van wat we nu hebben" de Zondag " ff wat lekkers bij de koffie of thee is ook welkom  op die dag om een goed gevoel te geven .

liefs


>> Reageer (12)
20-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- ook ...

Ook  al word er over ons Senioren gezegd dat het voor ons alle dagen  vakantie of Weekend is wel... dat zal ik maar eens mooi tegen spreken wat betreft de gewone dagen  ! Maar wat  het Weekend  betreft dat is een ander paar mouwen want ... dat geeft je een totaal ander gevoel ! Een rustig vrij gevoel niets moet maar alles mag gevoel dat andere gewone dagen niet te bespeuren valt  .Een gevoel van vakantie in je eigen kot ook al moeten we ons houden aan die opgelegde regeltjes !Nu heb ik dat Weekend genoeg opgehemeld het is tijd om van dat gevoel te genieten .. doe je mee ?

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (11)
19-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-een ....

grtz & bedankt

Een lekker zonnetje wat kan een mens meer wensen  om dat ganse Corona gedoe  voor even wat op de achtergrond te kunnen schuiven ?Zo komt die Lente weer een stapje dichterbij  en daar bovenop  het weekend dat voor de deur staat ... wel mijn dag kan al vast  niet meer stuk ! We zullen maar wat plannen maken ( binnen al die opgelegde regeltjes ) om er het beste van te maken vandaag .Hopelijk geeft dat zonnetje bij ullie net het zelfde gevoel en zal je ook genieten van je dag !

liefs


>> Reageer (10)
18-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-over ....

Over het weer zullen we vandaag liefst zwijgen zeker , we zijn het allen beu en kijken vol verlangen uit naar dat lenteweer  dat op komst is en daar  duimen we toch  vol geestdrift voor maar afwachten is de boodschap !Verdraaid ... hadden we nu toch weer over dat weer ???genoeg daarover !!! Hoe of wat er met die dag gebeurt of nog zal gebeuren voor die ...

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (8)
17-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- wens ...

Wens nu nooit iemand toe dat ze het totaal verkeerd zouden hebben  maar ....vandaag hoop ik toch van ganser harte dat de weerman & vrouw er eens naast zouden zitten wat dat weer voor vandaag betreft ! ( ook al zal het wel aan men hoela zijn zeker ?pfff )We hebben al genoeg Maartse buien over ons heen gekregen maar protest aanteken daartegen zal niet lukken , we zullen maar het onderste uit de kan halen wat ons  geduld betreft !(  Al voelt  je gal ff uitspuwen toch best goed aan  ) Dat is dan  met dit gekrabbel ook weer eens  gebeurt sè  en we gaan gewoon verder met wat de dag ook zal brengen ! Alleen dit nog ...wens je toch een gezellige dag met dit in gedachten ....

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (13)
16-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

grtz & bedankt

Al is die morgen al ver gevorderd maar deze 2 woordjes zijn  nog altijd de beste opener van een krabbeltje ! Ook regen bij jullie ? verdorie wat zit ik hier te zagen  over die regen ? We blijven toch in ons kot ,  gelukkig hebben we nog ons peeceeke   en Gsn , die geven ons het gevoel dat we niet totaal afgesloten zitten van de rest van de familie en vrienden en de wereld  ! Daarom ook al lijkt de wereld tegenwoordig verkeerd te draaien  vergeet voor even wat niet kan en geniet van wat wel kan en mag !Nog een fijne dag gewenst met veel liefs van hier uit 't rommelkotje !


>> Reageer (8)
15-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- en wat ...

grtz & bedankt

En wat de inhoud  van die woorden zal betekenen in ons leven is ieder week steeds  weer een groot raadsel dat  maar dagelijks beetje bij beetje onthuld word ! Maar zou het echt zo aangenaam zijn als we zouden kunnen   in de toekomst kijken en voorspellen wat er zou gebeuren ???? Zouden  we niet al  ons grote zorgen maken dagen - weken - maanden voor de datum van het drama die  ons leven kan of zou kunnen veranderen ?????Zouden we niet de mooie momenten  waar we anders  van konden genieten zomaar aan ons laten voorbij gaan door de druk van wat moet komen ????? Dan is het antwoord simpel .... Gelukkig weten we niet wat het leven ons nog zal brengen en daarom start iedere nieuwe week met goede moed en de beslissing om zoveel mogeijk te genieten van iedere dag !

liefs


>> Reageer (12)
14-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- vandaag ..

Vandaag is het superkort en in vliegende vaart maar wilde jullie toch een ...

grtz & bedankt

wensen met veel liefs van uit t' rommelkotje !


>> Reageer (11)
13-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- laat...

Laat je niet overdonderen door het stormweer en mischien nu en dan  een buitje tussendoor, het is weekend en we laten ons dit door niets of niemand verpesten of afnemen . We zijn tegenwoordig best gewoon van alle dingen die we niet kunnen of mogen er het beste van te maken waarom ook niet van dat stormweertje ! Binnen kan het ook best gezellig worden en daarom wens ik jullie van harte een ...

grtz & bedankt

  liefs


>> Reageer (10)
12-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- haast ...

" Haast en spoed is zelden goed " En wind er dan ook geen doekjes om dat heb ik tot men eigen scha en schande gisteren ondervonden , moest weer eens naar het ziekenhuis en wilde nog vlug hier een krabbeltje zetten en het koppeke zat al in het ziekenhuis met als resultaat ...... je vergist je van dag en als je thuiskomt zie je het tresultaat stom - stom -stom Pffff

grtz & bedankt
Maar vandaag weet ik dat ik 100% juist zit en wens jullie dan ook een goede dag  ....
grtz & bedankt
Hoop dat mijn stom gedoe  toch een glimlach op jullie gelaat heeft gebracht en dat is dan  toch een pluspuntje aan het gekrabbel van gisteren( alle kleine beetjes helpen in deze coronatijden )
grtz & bedanktLiefs


>> Reageer (9)
11-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- vliegen ....

Wat is er plezanter dan gezamelijk samen naar een vakantiebestemming te vliegen ????

grtz & bedankt
Maar heb het niet over dat soort vliegen en vliegtuigen , dat vliegen hier aan de kust kan je momenteel bijna letterlijk nemen zelfs zonder vliegtuig ! Als ze daarboven zorgen voor voor wat wind aan " 't zeitje " dan maken ze er maar meteen een storm van ! Kan je verzekeren een paar oordopjes zou je nu goed kunnen gebruiken zelfs binnen hier aan het peeceeke ... verdraaid wat een lawaai !Wat er later op de dag volgt ???? wel dan duimen we dat we in werkelijkheid rustig ( zonder dat vliegen) het Weekend kunnen tegemoet gaan ! Maak er ondanks dat stormgebrul  toch een gezellige dag van met van hieruit......

veel liefs 


>> Reageer (11)
10-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-magnolia...

 Als ik hier  naar buiten kijk dan staat de Magnolia  kantje boord om zen bloemen te tonen , die dikke gevulde bloemknoppen smeken bijna om wat zon om hun pracht te kunnen tonen ! Maar alles hangt af van het weer! Zowel die bloemen als wij moeten geduld hebben en dat is wat tegenwoordig  in deze tijden wel wat zoek is ! " Geduld " een klein woordje maar soms zo moeilijk om te zetten in daden , nochtans als we allen samen dit woordje van boven op onze dagelijkse  agenda zetten komt alles wel goed .... steeds blijven hopen  met wat geduld  (zelfs voor een magnolia)

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (10)
09-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- al ...

 Hier aan de kust laat de zon  het voorlopig nog afweten , geen probleem " wat niet is - kan nog komen " en zoniet wel dan maken we toch het beste van die dag ! "Me coerage an u twa begin is a de eft van twerk " zei men mam altijd ( met volle moed aan iets starten is de helft van het werk al gedaan )als we als kind onze neus optrokken voor een of ander karweitje ! Is maar als je in dezelfde schoenen staat als je mam toen  ,dat je haar  gedachtengang van toen kan  volgen en begrijpen want ....het leven heeft ons geleerd ze had het bij het rechte eind

grtz & bedankt
 

liefs


>> Reageer (12)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!