Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

16-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- dat is....

grtz & bedankt

Dat is nu eens een goede raad van de kleinste van de Clan ons Lizeke en met de verjaardag van haar mama kan het voor beiden niets anders dan een heerlijke verwendag worden !Toch jammer dat het coronabeestje in alles tegenwoordig een stoorzender is , zelfs de verjaardagswensen zijn vanop afstand ! Maar we gaan ervoor en eens moet er een einde komen aan die beperkingen en ........ verdorie was ff aan het wegdromen in de toekomst als alles weer normaal zal zijn ! Maar vrees dat we nog wat geduld zullen moeten hebben ! Geniet van wat we wel hebben en  kunnen ... de zon - het weekend dat voor de deur staat en dat is toch al ook iets om naar uit te kijken  !

liefs


>> Reageer (10)
15-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- we...

We zijn allen gelukkig met die versoepelingen  die ons te wachten staan ...maar wat het zal worden ?een meevaller of een tegenvaller ???? Och zorgen maken van te voren is nutteloos we houden ons aan de regeltjes en hopen op het beste ! We kijken niet teveel meer ver vooruit en houden ons meer aan het leven dag per dag en uit iedere dag  te halen wat er uit te halen valt .Hoe alles  verloopt of  nog zal verlopen er is èèn ding die steeds stand houd wat de tijden  ook zijn  maar  heel zeker nog  veel meer dan anders  in deze coronatijd en dat is het volgende...

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (7)
14-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- zitten ...

Zitten we toch al weer in de helft van de week die dagen vliegen voorbij maar ga me daarop niet blind staren , bekijk het liever van de andere kant .Iedere dag is een stapje dichter bij dat 2de spuitje .Dat geeft een beter gevoel dan te foeteren   over  al die beperkingen  en alles wat we nu moeten missen .Voorlopig is de zon er nog en hopelijk houd ze ons gezelschap voor de rest van de dag , dat is dan nog een pluspuntje voor vandaag .Genoeg gekrabbelt voor nu anders word een dagje zonder soep !Alleen dit nog ...

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (10)
13-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ook ....

grtz & bedankt

Ook al staat er soms  bij dat waneer een  groot vraagteken maar  dan  is het juist het meest nodig om de moed erin te houden ! Vandaag  geeft de zon ons alvast een duwtje in de rug om het leven wat rooskleuriger in te zien .Hoe het weer ook nog word de wil is er dank zij die zon  om  niet alleen een zonnige maar ook  fijne dag van te maken . Dat is dan ook wat ik jullie toewens want .... ze krijgen ons niet klein !

liefs


>> Reageer (9)
12-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- betrapt...

grtz & bedankt

Dat is nu wat je kan noemen " op heterdaad betrapt " Ons Stefke was gisteren op zoek  naar iets om te snoepen ...al is dat" zoeken " een groot woord want al wat ze graag mag om te snoepen of te eten weet ze verdraaid goed staan of liggen .Gelukkig was het deze keer die keukenkast maar... want daar staat  haar doos met suikervrije koekjes en snoepjes want ze is diabeet  (maar  waar de chips liggen  zou ze met haar ogen toe je de weg kunnen wijzen  )Maar gedurende haar zoektocht had ik net  bij toeval men  gsm in  handen dus  vandaar.... betrapt !

liefs


>> Reageer (11)
11-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-en ...

grtz & bedankt

En daar mag je zeker van zijn dat het steeds in vliegende vaart is de Zondag want dan is ons Stefke in huis en is ze zoals altijd de nr 1 in alles .Dat blogje zit dan gewoonlijk wat in het verdoemhoekje tot s' avonds en de  rust terugkeert !Maar wens jullie allen toch een rustige Zondag .

liefs


>> Reageer (12)
10-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- wat ...

grtz & bedankt

Wat ook je dag is of zal worden  het weekend is  er om op adem te komen en dat zouden we allen ook  moeten doen maar .... Er is inderdaad een maar aan verbonden we vinden  altijd wel een(drog) reden uit om dit of dat te doen dat ( volgens ons ) zeker niet kan wachten tot na het Weekend . Klinkt zoiets jullie bekend in de oren ???? Hier ook maar (er zit  ook een maar aan ) waarom niet genieten van die 2 dagen,  er is  nu  niets als senioor dat zo dringend is - de kinderen zijn het huis uit en bezoek is zelzaam met die Corona dus ( zonder maar ) geniet van je Weekend !! 

liefs


>> Reageer (9)
09-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- maak ...

grtz & bedankt

Dat proberen we vast en zeker  ook al zijn de mogelijkheden nog altijd beperkt en moeten we soms heel  diep duiken in onze fantasie  om er iets te vinden die er  een toffe dag van kan  maken ! Maar hier zit de   moed erin (zoals ondertussen wel veel onder julliie ) want het eerste prikje zit er sedert gisteren op ! Wat een tijd toch tegen woordig ... gelukkig zijn omdat je een spuitje krijgt en uitkijken naar het tweede Pfff  amaai zunne , had je zoiets moeten kunnen voorspellen een tweetal jaren geleden dan ging iedereen zeker denken dat er iets mis was in je koppeke ! Wat er ook van aan is de eerste stap naar een beter leven is gezet en waneer de rest zal volgen dat is niet èèn maar veel vraagtekens maar .... wat het ook zal zijn of worden geniet van iedere dag en maak er( binnen de regeltjes )  een toffe dag van !

liefs


>> Reageer (11)
08-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-) voila sè...

Voila sè ... we zijn   weer terug in  bloggenland oef ! Dat is een hele opluchting want als dat peeceeke in de patatten zit en daar staat zonder een kik te geven dat is verdraaid ver van plezant hoor ,  gelukkig is alles nu achter de rug en keren we terug naar het gekrabbel  van iedere  dag en de avondbezoekjes ( waar ik steeds naar uitkijk )

grtz & bedankt


liefs.  


>> Reageer (9)
07-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- sorry...

grtz & bedankt

Maar vanavond is het letterlijk en figuurlijk in dat kot blijven( al is  die corona voor èèn keer nu eens  niet de schuldige )  Geen bezoekjes vanavond ! Men peeceeke was toe aan vervanging en staat nog niet volledig op punt dat is nog werk voor deze avond ! Hopelijk is morgen alles ookè en kunnen we hier weer het dagelijks krabbeltje en de avond bezoekjes hervatten !dank voor het begrip 

liefs


>> Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- olala...

Olala .... Er komt een waterzonnetje door die grijze wolken gluren  zou er een einde komen aan die Aprilse grillen ???? Al vrees ik dat we geduldig zullen moeten afwachten ! Wat spreek ik nu over geduld in een tijd waar bijna iedereen door dat Coronabeestje een kort lontje dreigt te krijgen  en geduld of niet we kunnen nog altijd niet in de toekomst kijken en word het afwachten zowel wat die Aprilse grillen betreft  als met dat coronabeestje ! Verdorie word  ik nu ook al  onbeleefd vandaag ....hier maar zitten krabbelen zonder  dit als start te nemen  ??????

grtz & bedankt
 

liefs


>> Reageer (1)
06-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6-de zee....

grtz & bedankt

De zee ... ze doet mensen dromen van mooi weer - vakantie aan het strand  en lekker luieren in de zon tussen veel mensen die ook ervan genieten .Maar toch veel mensen die aan of dicht bij de kust  wonen houden meer van die zee met   leeg strand en een zee die haar krachten toont ! Je zou er kunnen blijven naar kijken hoe de wind er  een soort van wilde furie van maakt die zich door niets of niemand laat tegen houden .Dan dwalen steeds de gedachten ff af naar de vissers die vechten tegen dat geweld en dan ben je wel blij dat je veilig aan land staat ! Laat ons toch maar hopen dat alles rustig blijft en iedereen straks kan genieten  van een  zonovergoten strand en een kalme  rustige zee !

liefs


>> Reageer (13)
05-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 - en of..

grtz & bedankt

En of het een goede start zal worden ...een verlengd weekend dus vandaag nog een Zondagse Maandag of een Maandagse Zondag is maar hoe je het bekijkt !De Paashaas  haar werk zit er ondertussen ook weer op , ze ( og hij )mag ondertussen al weer een jaartje op rust gaan ! Van dat grijze weer ??? daar trekken we ons nu eens geen snars van aan sè  en we zullen genieten van dat extra  weekenddagje ! Hopelijk doen jullie dat ook dit wensen we jullie allen van harte !

liefs


>> Reageer (9)
04-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- vandaag ..

Vandaag mag  er maar èèn ding van tel zijn  en dat is wat we iedereen ook wensen een  ..

grtz & bedankt
.

De zorgen en de rest proberen we wat aan de kant te schuiven tot morgen dus geniet van die dag 

liefs  


>> Reageer (12)
03-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-oei....

Oeioei ... wat een grijze dag vandaag , die Aprilse grillen zullen er zo te zien stevig invliegen ! Hopelijk zullen  ze de kleintjes hun dag niet verpesten bij het eitjes rapen ! Maar we blijven optimist en hopen dat het wel zal lukken om hen een mooie  onvergetelijke dag te geven  , daar draait deze dag om ! Hoe het ook word of is het is Weekend ... geniet ervan en .... Gezellige Paasdagen  !

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (12)
02-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- voila ...

grtz & bedankt

Voila sè nog een dagje dichter bij dat Paasfeest , gelukkig hebben de kleintjes nog niet zoveel hinder over wat die Corona in werkelijkheid inhoud en kunnen ze morgen zonder zorgen eitjes gaan rapen ! Hier zijn die tijden voorbij en hebben de  moetjes  - moekes -moemoe of hoe de omas tegenwoordig ook genoemd worden over genomen . Door die grijze tijden zijn de bezoekjes van de achterkleinkinderen tot het minimun herleid ( pfff) .Maar we kijken vooruit .... eens moet en zal er een einde aan komen en kunnen we weer ons leventje terug opnemen en kind - klein & achterkleinkind een dikke knuffel geven en eens lekker verwennen ! Wat het weer er ook van maakt vandaag ... maken wij  er toch het beste van ! 

liefs 


>> Reageer (6)
01-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- opgepast ...

Opgepast !!!!!!  want het is vandaag ...

grtz & bedankt
 

Day" Alles wat we horen - zien of lezen best met een korreltje zout nemen want we weten nooit hè . Of zou met dat coronabeestje de goesting om de medemend een poets te pakken nu wat minder zijn ??  Het enige wat we zullen missen vandaag zijn de plagerijen van onze kleinkinderen die graag ons bij de neus namen op die dag  en we( zogezegd om hen plezier te doen  ) met open ogen in hun val liepen ! Was altijd een plezante dag hopelijk komen die dagen vlug terug !Wat ook de datum is vandaag maak er een gezellige dag van !

liefs


>> Reageer (11)
31-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 ze ...

Ze zeggen steeds " een bloemetje is altijd welkom" maar met dit Zomerweer in de Lente zijn we allen wel wat uitgelaten en mag alles in overdrijvende vorm en daarom ...

grtz & bedankt

Niet èèn bloemetje maar meteen een ganse boom !Met dit warme weer zijn alle bloemen op hetzelfde tijdstip beginnen bloeien wat andere jaren ze slechts beetje bij beetje doen .De natuur kan ons nog steeds doen versrtomd staan van de schoonheid ervan  ! Wel het beloofd nog een heel mooie dag te worden dus ... geniet zoveel je kan !

liefs


>> Reageer (9)
30-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ..

grtz & bedankt

En een vrolijke dag is het toch zeker geworden als ik de  e-mails opende...( eindelijk) de datum gekregen voor de de inspuitingen dat is een hele opluchting oeffff ! Verdraaid wat zijn het toch vreemde tijden tegenwoordig ... blij zijn dat je een spuitje gaat krijgen.Als je in 2019 moeten in de toekomst kijken en zeggen ... binnen wat tijd zal je overal een mondmasker moeten dragen - de kind & kleinkinderen zal je niet meer mogen knuffelen en je zal beperkt worden in je vrijheid ... dan zouden ze met reden gedacht hebben dat er iets mis was in je koppeke ! Maar er is licht aan het einde van de tunnel en .... ze krijgen ons nog niet klein ! 

liefs


>> Reageer (10)
29-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 -als

Als het niet zo vermoeiend was zouden we vandaag hier een dansje willen placeren ... die koude waaiende wind is eindelijk gaan liggen maar zal nog niet teveel stoeffen want je weet maar  nooit hè ! Heerlijke zon waar we op Maandag  een dag  krijgen om U tegen te zeggen  en van te genieten .Zo zie je maar ondanks al die beperkingen is er toch  nog altijd iets die van  je grijze  dag letterlijk en figuurlijk een zonnige dag maakt !Voorlopig is het nog niet zover maar  de trekker & dweil waren toe aan een koffiepauze of....was het  ikzelf ?????? 

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • genieten zullen we, mijn broer komt op bezoek, steeds lachen geblazen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!