Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

27-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- word...

Word het een mooie zonnige dag vandaag ??? ja welles of neen  nietes ???? Och we zullen het raden ernaar maar laten voor wat het is ,we zullen wel zien dus hou ik me simpelweg bij dit ....

grtz & bedankt
 

wat ook de dag is en ook nog mag worden ! Zitten we nu toch al weer over dat weer te palaberen ? het lijkt wel of dat onderwerp onze grootste zorg is wel .... vandaag gooien we die zorg(?)  mooi overboord en weigeren dit als een belangrijk punt in onze dagelijks agenda aan te stippen ! We laten ons door niets tegenhouden om er een gezellige dag van te maken .... doen jullie mee ????? 

liefs 


>> Reageer (11)
26-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-ook...

grtz & bedankt

Ook al is dit voor velen  letterlijk misschien nog toekomstmuziek met onze beperkte mogelijkheden maar ... niets houd ons tegen om virtueel de vleugels te spreiden in onze eigen beperkte bubbel ! We gebruiken onze fantasie en ff wegdromen  .... en dit  kan ons  voor even een vrij gevoel geven ondanks alles ! Oei ......was zelf al aan het wegdromen zal er maar een punt achter zetten maar .... niet voor ik jullie wat ook het weer ook is of word  een heerlijke dag gewenst te hebben  ( met of zonder fantasie )!

liefs 


>> Reageer (12)
25-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-we....

We zijn ....

grtz & bedankt

Wat we allen voor nu  de maand Mei wensten en nog steeds wensen  is nog steeds geen werkelijkheid geworden , waar ik het over heb kunnen jullie al wel raden zeker ( het is niet die corona) maar weiger vandaag koppig over die 2 woordjes te spreken " ... -...."  !!!!!Dat onderwerp is daar mee voor de rest  van de dag van de  baan sè en we kijken tevreden vooruit naar wat de dag ons nog  zal brengen !

liefs


>> Reageer (7)
24-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- zeker ...

grtz & bedankt

Zeker nu het een maandag is met een gouden randje of simpelweg .... een Maandagsezondag !Het  weer ????  geen komentaar meer dan  ....hetzelfde als iedere grijze  dag !Maar we blijven optimist" aan iedere lange weg komt er toch ooit  ook eens een einde " dat is van toepassing op het weer en ook op die rotcorona eens straalt er een schitterende zon en kunnen we weer( met geduld en hoop )  ons gewone leventje terug oppakken  !

liefs


>> Reageer (9)
23-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- en ...

grtz & bedankt

En het word dubbel genieten van die  dag  want die  " Pinksterenzondag " brengt voor morgen ook nog een Weekedagszondagje  ... in het kort een plusdagje mee !Een vooruitzicht om van te genieten wat we dan ook met alle plezier zullen doen !Veel valt er vandaag niet te babbelen of te krabbelen geniet van je ( voorlopig toch nog zonnige ) dag !

liefs 


>> Reageer (5)
22-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- we ....

We laten ons niet tegen houden door het weer om er een ...

grtz & bedankt

 van te maken ! Ook al zou ik nu graag op de zeedijk zien hoe de zee    met woest geweld toont tot wat ze in staat is bij stormweer   ... blijf toch mooi thuis  lekker  gezellig warm zonder al dat geweld ! Je huisgenoten ( en jezelf ) ff verwennen  in het weekend moet ook kunnen .Ook al moet je die in je eigen huis doorbrengen zonder wandeling of terrasje doen.... gezellige sfeer is overal mogelijk .Wat het weer nog voor ons in gedachten heeft ... hou het veilig en geniet van wat we hebben !

liefs

 


>> Reageer (12)
21-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- we ....

We zijn weer ...

grtz & bedankt
.

En die dag geeft ons steeds een extra duwtje in de rug want het Weekend komt eraan !Stilletjesaan komt het normale leven weer in het zicht nu er steeds maar minder beperkingen zijn ! Zouden we nu al wat trots op onszelf mogen zijn omdat we die moeilijke tijden doorstaan hebben ??? Maar we zullen maar nog niet te vroeg juichen en nog wat geduldig ( ????) afwachten .Denk dat we nu maar al te goed beseffen hoe gelukkig een gewoon simpel leven zonder al die beperkingen en regeltjes  je kan maken en naar die terugkeer ervan daar kijken we met zen allen naar uit .We hebben ons lesje geleerd.... geniet van ieder moment  want het kan vlug veranderen !

liefs


>> Reageer (8)
20-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- goede....

grtz & bedankt

Iet moois van maken ? Als we de weerman mogen geloven zal dat niet moeilijk worden om  dat ook inderdaad vandaag te doen maar .... zit verdraaid al weer een maar aan ! Een droge dag zou kunnen maar zonnig ? die zon is hier al  verdwenen ! We zullen het maar houden bij ons gewone doen  .... die weerlat niet te hoog te leggen dan kunnen we  ook niet teleurgesteld worden  in dat grijze weer en van iedere dag  proberen zelf een mooie & zonnige  dag te maken .

liefs


>> Reageer (8)
19-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-eindelijk ...

Eindelijk .....

grtz & bedankt

Met wat vertraging te danken aan het tekort aan warmte en zonneschijn zijn die Rhododendrons   aan het bloeien , de roze hebben het al gehad - nu de beurt aan de  witte  dan de rode en als  laatste de wilde mauve en zo hebben we eindelijk met wat vertraging  de bloemenmuur die andere jaren  de ganse maand Mei de tuin siert .Zelfs de bloemen moeten het doen met het weer dat ze krijgen , maar zo zien we maar weer " uitstel is geen afstel " Als ....( dat woordje moeten we tegenwoordig nogal veel gebruiken wat het weer betreft )Als de zon er is ... geniet er dan ook maar van !

liefs


>> Reageer (8)
18-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-weer ....

Weer eens laat om ff op de blogjes te loeren (pff) Doet die stralende  zon jullie ook niet  denken  aan die Zomerkleedjes - lichte bloesjes -witte rokken of  broeken  die nog netjes opgevouwen liggen in de kast in hun winterslaap  ???? Wel was hier ook van datte en vlug alles wassen - buiten drogen - strijken en zo hebben we eindelijk dank zij die stralende zon (en ook wel wat dank zij die   fleuriger kleerkast ) een heerlijk Lentegevoel ! Dus ...

grtz & bedankt
liefs.

>> Reageer (6)
17-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een .....

grtz & bedankt

gewenst !Als we daarmee met  opgewekte mood starten  en iedereen  hetzelfde wensen dan nemen we zowiezo een goede start , ook al  is het klusjesdag en is er weer gedruppel buiten maar daar zwijgen we over en proberen ons voor te stellen dat straks de zon zal schijnen ! ( niets mis mee met ff weg te dromen è ?)Maar we staan toch  met beide voetjes weer op de grond en kaboutertjes die de klusjes voor je klaren .... wel daar geloven we al lang niet meer in dus .... 

liefs 


>> Reageer (11)
16-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- povertjes...

Povertjes - heel povertjes die zonneschijn vandaag ..; nu en dan  die zon ff loeren van achter de wolken en dat is het ! Verdorie wat zitten we hier weer te lanterfanten over dat weer en tekort aan zon ? We zouden hier beter een voorbeeld nemen aan  ons achterkleinind Maybelleke ....

grtz & bedankt
 

Die heeft er geen probleem mee dat de strakke wind haar haren langs alle kanten blaast , ze vind het als je haar gezichtje bekijkt heel plezierig .Meteen dan maar  ook een goed voornemen gemaakt geen gezeur meer over het weer ....we zullen  genieten van wat  we hebben !Fijne Zondag !!!

liefs 


>> Reageer (9)
15-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- al ...

Vrees dat we onze  bottekes zullen mogen bovenhalen ze zullen ons  meer van dienst  zijn met die regen dan om die tuin wat bij te werken maar toch ...

grtz & bedankt
gewenst !Wat we krijgen moeten we tevreden mee zijn , om een gezellig weekend van te maken zullen we het zelf moeten doen zonder de hulp( voorlopig toch ) van de zon maar wie weet verrast ze ons toch nog ."Nooit opgeven "is en blijft onze leidraad door het leven !Ola... de oven laat me weten dat de baktijd erop zit en dat betekent meteen ook een stop aan het gekrabbel hier want ..... een verbrande appeltaart  denk niet dat zoiets zou smaken .

liefs 


>> Reageer (9)
14-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- dat ...

Dat is nu èèn van de plaatjes die ik hier steeds met veel plezier invoeg ...

grtz & bedankt

Eentje die verwijst naar het komende Weekend ,ook al is het voor velen  onder ons een verlengd Weekend wat we dan met heel veel plezier ook  maar al te graag mee aanvaarden  .Dat de zon van deze morgen  al weer achter de wolken verdwenen is nemen we er dan maar bij en kan onze Weekendstemming niet doen verdwijnen ! Zou dat tweede spuitje van gisteren tegen dat rot virus er voor iets tussen zitten ???? Iedere stap vooruit is er eentje ( hopelijk ) terug naar het gewone leven .....de achter-klein en kinderen ff goed knuffelen .... voorlopig nog een droom maar ....wie weet binnenkort  niet meer ?????

liefs


>> Reageer (14)
13-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-zomaar....

Zomaar een dagje in een werkweek  waar we de touwtjes wat losser mogen laten ? .... in èèn woord heerlijk ! Zelfs als er (zoals hier) regendruppels vallen laten we  ons  extra  rustig dagje door niets verpesten ! Daarom wens ik jullie  voor vandaag hoe het weer ook is of nog zal worden maak er een ...

grtz & bedankt

van ! 

liefs


>> Reageer (8)
12-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-er word....

grtz & bedankt

Er word steeds gezegd ... " de ouderen moeten het voorbeeld geven in alles aan de jongeren " en daarmede word meestal bedoeld de kinderen .Maar  soms vraag ik me af... zouden wij de ouderen  soms  niet beter  een voorbeeld nemen aan die kinderen  als je ziet hoe zij uit alles plezier kunnen halen ? Hoe met kleine gewone dingetjes je soms het plezier en geluk van hun gezichtje ziet stralen ! Tonen  ze ons  zo  dat ondanks onze grotemensenzorgen het geluk soms ligt in de kleine gewone dingetjes van het leven ????

liefs


>> Reageer (6)
11-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- en daar ..;

grtz & bedankt

En daar ben ik het volledig mee eens sè en daarom heb ik nu alles laten staan waar het stond om in gezelschap van een koffietje een pauze in te lassen en hier ff te loeren ! Laat dus ff dat pcke in mijn plaats werken ... ondertussen koffietje uit en einde rustpauze  !

liefs


>> Reageer (8)
10-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- reclame ...

Reclame maken op onze blog is ten strengste verboden maar .... kan het echt niet nalaten om dat toch te doen voor deze ijverige mensjes van de poetshulp ....

grtz & bedankt
 

Mijn achterkleininderen nichtje Noemie en neefje Jaiden deden hun uiterste best bij hun moetje Claude  ( oma) om alles tiptop en blinkend te krijgen .Wat daarna moetje Claude moest doen   hoef ik er  hier niet bij te zetten zeker dat kunnen jullie al wat raden , maar als je reclame maakt dan vertel je alleen het beste  erover dus voor mij is het nu  (mondje toe)  ....

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (12)
09-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- veel...

Veel woorden hoeven vandaag niet daarom enkel dit ... voor alle moeders een heel......

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (9)
08-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- hebben ...

Hebben jullie al zon gezien??? hier zeker niet ... regen ! Maar aan die tegenvaller is er ook een klein lichtpuntje... geen regen die bij bakken uit de hemel valt maar een rustig gedruppel .Dus staat de barometer nog steeds op goede hoop voor beter ( en meteen de onze ook ) Voila sè dat komentaar over het weer van de dag zit er ook weer op! We kunnen weer rustiger ademen en genieten van het nu" het Weekend " en de dag van morgen  ! Zou er dan  ergens een verrassing te wachten staan voor de vele mamas onder ons ????? afwachten is de boodschap  Wens jullie allen  een heel ...

grtz & bedankt
 

liefs  


>> Reageer (7)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • Dag Steffie ,,
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Wens je nog een fijne dag Steffie!


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!