Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

08-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-Zijn ...

Zijn jullie er ook klaar voor om te doen zoals Jaiden ( achterkleinkind)??????





Hij staat te trappelen om buiten te kunnen spelen en  heeft reeds zen voorzorgen genomen om veilig te genieten van dat moie zonnetje ! Denken jullie er net zo over ??? Wel dan heb ik maar één woord daarvoor  "DOEN" en geniet ervan ! ( ook al is het in de schaduw )  

liefs


>> Reageer (10)
07-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- niets ..




Niets aan te doen .. bij dat stralende weer denk je aan de zee .. je droomt weg en denkt aan de tijd dat de kinderen klein waren en die bezoekjes aan zee ! Van reizen kwam hier niets in huis en de zee was steeds de oplossing om ff te ontspannen zowel voor de kinderen als voor ons tot ... ons Stefke er was ! Moest je  proberen om haar bezig te houden in dat mulle zand ... niet kunnen lopen  in het water  zoals de broers en zusjes enkel daar in het zand zitten want met iets spelen kon ze niet , haar enige bezigheid was ... zand in haar mond steken!  En zo kwam er een einde aan die bezoekjes aan zee wat ik nog altijd jammer vind maar dit was toen   ! Maar alles is veranderd als ze nu de zon ziet kan je haar niet binnen houden en geniet ze op haar eigen manier  ervan  !

liefs


>> Reageer (6)
06-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- en ..

 




En kan die week nu beter starten dan vandaag ??? Denk het niet ... stralende zon en warme temperatuur maar niet zo dat het zweet van ons afdruppelt ! Als we het weer op bestelling zouden kunnen  doen weet ik bijna zeker dat we voor dat soort weer zouden kiezen !Amaai dat is nu eens totaal anders dan dat sakkeren op dat weer dat we bijna de ganse zomer hebben gedaan ! En nu zit dat weerpraatje  () van vandaag erop hoor want het is nog nog altijd Maandag en dat is .... Klusjestime !

liefs


>> Reageer (6)
05-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- het ..

Het is vandaag op zen Zondags .... superkort en in vliegende vaart! maar wat valt er meer te zeggen op zo'n zonnige dag dan ...





Hopelijk doen jullie dat met  veel geestdrift zoals hier

liefs 


>> Reageer (11)
04-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- voor ...

Voor allen ...




gewenst ! Fijn ja dat is het  zowiezo altijd  maar ... dat beloofde zonnig ??? dat is aan de kust  nog niet te zien hoor !  Maar zoals steeds we zijn en blijven optimist want " wat niet is - kan nog komen ". Laat de  " weekendmood " in je maar los en  hoe het weer ook is of word laat je Weekend niet verknallen en geniet ervan !Wil jullie van harte bedanken voor   de verjaardag wensen aan ons Stefke, ook al kan zij zoiets niet begrijpen  ... voor ons  was het  echt hartverwarmend.. bedankt  !

liefs


>> Reageer (6)
03-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- 3-9-1972

" 3-9-1972" De dag dat ons Stefke ( leeuwke ) geboren is .! Blij met de geboorte maar .... wisten dan nog niet wat er allemaal zou volgen want toen bestonden al die mogelijkheden zoals de dag van vandaagnog niet  ! Als moeder had je vlug gezien dat er iets niet klopte maar ze was bijna 3 jaar( kon nog niet alleen zitten of  lopen )  tegen dat de dokters eindelijk  wilden  toegeven dat ze mentaal mindervalide was en nooit zou kunnen lopen en zeker geen 12 jaar zou worden






Dat is ons Leeuwke toen ze 7jaar was en eindelijk kon lopen ! Ze kan niet spreken maar weet verdraaid goed wat ze wil en  is ondanks de voorspellingen van de dokters nog altijd kern gezond !Hoop dat het zo verder gaat en nog mogen genieten van haar fratsen en kuren ! Gelukkige Verjaardag Leeuwke ( die bijnaam Leeuwke is er gekomen omdat ze na vele jaren zonder één geluid uit te brengen eindelijk geluid uitbracht  )

liefs


>> Reageer (11)
02-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- ook ...

Ook al is de dag grijs gestart ( en nog steeds ) we zijn en blijven optimist , daarom starten we vandaag met dit ..






Wie  weet zorgt  het weer nog  straks  voor een zonnige verrassing en nu   genoeg over dat weer... want dat " to do lijstje " voor vandaag zit rond te spoken in men koppeke en de nr1 is ... wekelijkse boodschappen doen dus ... 

liefs


>> Reageer (6)
01-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- 109-1981

" 1-09-1981"  Onze jonste stond s" morgens op en wilde  niet naar school ook al was het de eerste schooldag haar reden ??? " Ik kan  niet naar school want men grote zus zal vandaag dat kindje krijgen " en.... haar voorspelling is nog uit gekomen ook ! Op die 1 September werd het  eerste kleinind geboren en of ik trots was hoef ik er niet bij te zetten zeker  ! Gelukkige verjaardag Kim !






 

liefs


>> Reageer (12)
31-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- al ...






Al zou je hier van die lach niet teveel zien of je moet  zoals bij ons momenteel binnen  het licht laten branden ...   zo donker  buiten dat belooft ! Ok al zit er een andere uitleg aan verbonden  nu is het gezegde  " Ik zie  zie de bui al  hangen "letterlijk van toepassing   ! En toch verliezen we ons goed humeur er niet bij wat moet komen... komt ! Ola ... bezoek dus 

liefs 


>> Reageer (9)
30-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een ...

Een bloemetje ...




 Was daarnet aan het denken ..."Soms  komen we de Maandag wat trager op gang dan in  vroegere dagen "  Waarom zou zoiets niet kunnen of  niet mogen ...waarom houden wij onszelf steeds zoiets voor ????? Een  gewoonte van vroegere dagen toen we een druk huishouden hadden  ? Dan moeten we dringend afscheid nemen van die gewoontes hoor want er is nog zoveel moois om van te genieten ..je groot geworden kroost -  de natuur- de rust enzv  teveel om alles op te noemen ! Dus doe alles  gerust wat op een rustiger tempo  dat is  voor ons senioren na jaren van drukte ook al genieten ! 

liefs


>> Reageer (8)
29-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- zoals .

Zoals iedere Zondag is het ook vandaag in vliegende vaart want deze dag is steeds Leeuwke haar dag !  Dan worden alle gewone klusjes wat aan de kant gezet en is ons Stefke"  de Zondagskonigin "Wens jullie allen een zonnige (?) ..





..

liefs


>> Reageer (13)
28-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ons ...

Ons Stefke had deze week samen met haar schoolgroepje  een uitje naar zee , blijkbaar beviel die omgeving van water en zee  haar heel wat minder! je kan bijna van  haar gezichtje   lezen wat ze waarschijnlijk dacht ...






"dan laat ik me liever lekker rondrijden in men Ferarie  " Wat ze in werkelijkheid van dat zeebezoekje vond ?????? daar hebben we zoals steeds het raden naar  en moeten wij er ons bij neerleggen ! Wens jullie een goede start van het weekend ( hopelijk zonder regen zoals nu hier) 

liefs 


>> Reageer (9)
27-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en ....




En dat moeten we  bijna de ganse zomer steeds zelf doen want  we laten ons humeur niet  afhangen van het weer  ...als we dit zouden doen dan liepen we bijna de ganse zomer rond als een zuurpruim en dat is nu niet  bepaald een mooi gezicht voor onze naaste omgeving ! We zijn weer zover ... morgen weekend en dat is steeds een mooi vooruitzicht maar niets houd ons tegen om vandaag te genieten van ( dat af en toe wat  ) zon !

liefs


>> Reageer (9)
26-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 -wens...

Wens jullie allen een .




..

Hier een fijne dag ? niet bepaald een schitterende stert van een   dag  ! Later dan andere dagen   te danken aan ... dat coronabeestje ! Hoe ik daar nu bij kom ??? Moet je iets verwisselen of veranderen aan de tv  dan ga je simpelweg naar de telewinkel tot daar geen probleem ! Door de coronaregels netjes afstand houden - masker op geen probleem maar.... als je 1 uur in die winkel rechtstaand  moet wachten voor je aan de beurt bent zonder stoel om te zitten ???? Heb verdorie niet het personeel maar dat coronabeestje stilletjes vervloekt hoor Pffff Voila heb nu wat steam afgelaten we kunnen nu  verder met de dag !!

liefs


>> Reageer (4)
25-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- het ..;

Het is vandaag ....




Verdraaid dat "zonnige" staat er niet tussen en het is juist dat woordje die er een leuke dag van maakt dus " Fijne leuke zonnige dag "( voila dat is rechtgezet sè ) ! Nu ze er eindelijk is mogen dat zonnetje   wel wat ophemelen wie weet krijg we dan nog" zomaar "een extra zonnig dagje als toemaatje ( we mogen toch eens dromen è )Wat ook komt we zijn dik tevreden met wat nu is en zullen er dubbel en dik van genieten sè jullie ook ? 

liefs 


>> Reageer (9)
24-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- soms ..

Soms vraag ik me af ..." vuil is en blijft toch vuil " Waarom waren we dan als jonge moeder als onze kleintjes een of andere deugenietenstreek hadden uit gehaald  en besmeurd  binnen kwamen we er zeker niet konden mee lachen ! Dat we dan  vliegensvlug het mogelijke deden omdat ze er terug  netjes zouden uitzien  en nu ..... zo vele jaren later als je zoiets ziet  van de achterkleinkinderen je het grappig vind  en je een Big Smile op je gezicht krijgt ! Zoals hier met Lize





Die voor de eerste keer een stukje chocolade in in haar handjes kreeg en ze het blijkbaar heel  lekker vond !Maar denk toch dat iedere oma het antwoord daarop uit ervaring  kent !

liefs


>> Reageer (11)
23-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- voila ....




Voila sè ... als je die nieuwe week start met een plaatje van een van je  achterkleinkinderen "Liam" dan start je week  goed .Zeker als je ziet hoe hij in Plopsaland  geniet om te rollebollen in de koffie ( word het misschien in de toekomst ook een koffieteut ??) Och we kunnen nog niet in de toekomt kijken maar .... is het niet beter dat we zoiets niet kunnen ? Wens jullie allen toch een( zonnige ????) gezellige dag  ! 

liefs 


>> Reageer (7)
22-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- gisteren ...

Gisteren en gsterenavond was het hier een druk bezoekdagje en het  peeceeke is triestig alleen in zen hoekje gebleven... zelfs dat rustig avondwandelingetje op de internetwegen is in het water gevallen ! Maar vandaag een nieuwe dag en alles kan weer zen gewone gangetje gaan ! We zijn Weekend en vandaag is het " niets moet en alles mag " dus we maken er ( ook al is die zon niet meer van de partij)  een gezellige Zondag van wat ik  jullie  ook allen van harte toe wens !




Je  zelf eens verwennen op die dag mag en kan hoor  !

liefs


>> Reageer (9)
21-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- beter ...

" Beter laat dan totaal niet " is een gezegde die hier vandaag zeker van toepassing is ! Ook al is zoiets totaal niet men ding, ben graag steeds op uur en tijd zoals ik het voor ogen had ... wel eens een uitzondering op de regel kan gebeuren è ! Hou het daarom kort maar wens jullie toch een heel ...




 En wonder boven wonder vandaag ( voorlopig nog ) met zon !

liefs 


>> Reageer (5)
20-08-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- veel ...

Veel valt er vandaag niet te krabbelen , het enige wat bovenaan ons dagelijkse " te doenlijstje " zou moeten staan is ...




Laat de regen (zoals hier ) je niet tegen houden om van je dag te genieten  , laat de zon ons weer in de steek ???  ... we zijn koppig en zoeken en vinden wel  iets om er een mooie dag van te maken ! Dat het weekend voor de deur staat is al een opkikkertje het is  die nieuwe dag die  belangrijk is dus ....   we gaan ervoor  met of  zonder regen - met of zonder zon   !

liefs 


>> Reageer (11)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!