Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

14-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een ...



Ook al is de zon nu nog niet van de partij maar ... wat niet is kan nog komen é ! Nooit  de hoop verliezen op wat beters dat is hier het levensmoto zowel wat het weer betreft als het leven  ! Gelukkig heeft de pc  vandaag geen grillen en doet hij braafjes wat er van hem verlangt word oef ! Wat me aan het denken zet ..... Ook al hebben we die pc niet nodig om bestellingen door te geven of zaken te doen we zouden hem niet kwijt willen !  Ons  leven  als senioren is nu  niet meer  alleen beperkt  binnen de muren van ons eigen  huis alleen zoals vroeger . We maken kennis met mensen die we anders nooit gekend zouden hebben , een nieuw soort vriendschap is ontstaan zelfs van op afstand en dat alles is te danken aan ons peeceeke ! Daarom is ons peeceeke onmisbaar geworden in ons leven ! 

liefs 


>> Reageer (5)
13-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- vandaag ...

Vandaag de 13de maar gelukkig geen Vrijdag ...een stralende zon  en blauwe hemel die een heerlijke dag beloofd wat kunnen  we nog meer  wensen voor vandaag ??? Wel hier was er toch  voor even een wolkje aan de hemel hoor! . Een mens zet zich ( met koffietje ) aan de pc - plaatje zoeken om extra in de verf te zetten dat we jullie ook zo'n heerlijk dagje toewensen   - vlug uplaoden...en daar hapert het! Programa buiten dienst Pfff .... vlug een ander programa zoeken en tegen dat je eindelijk het juiste vind ... is je gewone uplaoder er terug ( dubbele Pffff!) Verdraaid al dat nutteloos gedoe al denk ik toch dat we allen wel eens in het zelfde schuitje zitten!                                   



 liefs

 


>> Reageer (9)
12-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- wat..



Wat ook het weer ons nog zal brengen  ! Soms vraag ik me af .... waarom heeft het weer zo 'n grote  invloed op ons leven ? Toen we jonger waren letten we nooit op dat weer of hadden we simpelweg in deze drukke samenlevinig   geen tijd om rekening te houden met het weer en zen invloed op ons gedrag ? Amaai... we zoeken het weer ver hoor vandaag waar het nochtans heel eenvoudig is  !Want ... zo zijn we terug bij het  eerste zinnetje ... nu is nu en geniet van je dag wat je  ook  doet of  wat ook het weer is of zal zijn !

liefs


>> Reageer (14)
11-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ...

Een goede Morgen op..



.

We hebben ff   trekker en dweil op pauze gezet , vind persoonlijk dat wat adem halen ( en een koffietje) tussendoor ook moet kunnen ook al is het klusjesdag ! Dat we dat af en toe wel goed  kunnen gebruiken  geven we niet graag toe en .. toch is het zo !En  nog een goede  verrasing vandaag ... we hebben nog wat zon vandaag( al is die temperatuur verdraaid maar  aan de magere kant )  Ola koffie uit dus ... we vliegen er weer in  !

liefs


>> Reageer (8)
10-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- veel ...

Veel valt er vandaag niet te vertellen want het is vandaag Zondag dat wil zeggen " verwen & genietdag " en daar is ons Stefke al dubbel en dik van aan het profiteren en te genieten ! Als ik zo haar lachend  gezichtje  kijk heb ik een goede raad voor jullie ... volg haar voorbeeld en geniet van alles wat je die dag kan bieden dan  krijg je ook een "big smile" en kan je dag ook  niet meer stuk  !





liefs


>> Reageer (10)
09-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- de ..

De vooraad met mooie zonnige dagen is blijkbaar nog niet uit geput en onze reaktie daarop kunnen we samenvatten in èèn woord of liever in enkele woorden ...  geweldig - heerlijk -laat maar komen  !Die " Weekendmood " met een gouden randje zit te kriebelen .. zo zou een mens  nog lang kunnen doorgaan met dat onverwachte  mooie Oktober weer te beschrijven maar ... we staan met beide voetjes op de grond , weten dat er een eind zal aan komen aan al dat moois ! Oktober zal ons wel nog zen ware gezicht tonen en juist daarom  voor nu....



En een mooi  Weekend gewenst !

liefs


>> Reageer (8)
08-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en zo..



En zo te zien word het zeker een fijne en vooral zonnige dag , wat kunnen we meer wensen dan dit in de herfst ! Al heeft de zomer ons in de steek gelaten wat zonnig weer betreft .. die Herfst krijgt een  dikke pluim wat het zonnig  weer betreft ! Zo zie je maar dat we niet altijd zitten te morren of te klagen over het weer.... er af en toe mee stoeffen mag ook wel eens  ! En daar bovenop om het helemaal opperbest te maken  staat het Weekend nog voor de deur , deze dag kan niet meer stuk !Wens jullie dan ook  met alle plezier eens een Vrijdagse"  Herfst genietdag "!!

liefs


>> Reageer (9)
07-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- dat ...



Dat was hier zo en hoop bij jullie ook als je door de zon gewekt word kan het bijna niet anders dan met een " big smile " de dag verwelkomen ! Al hoewel was het toch  verdorie ff schrikken als je ff  wil  uitblazen  met een koffietje in de hand aan de de pc zet om ondertussen op die blog te loeren en ...." Deze site is niet gevonden " ziet staan !Gelukkig is alles weer oke! (  oef )Dat gevoel van " we horen er niet bij vandaag"  verdwenen we horen er weer bij en kunnen iedereen een schitterende zonnige dag wensen !

liefs 


>> Reageer (11)
06-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- ook...



Ook al is het vandaag echt een dag die in dat herfstweer te verwachten is , het is" je vasthouden aan de takken van de bomen "Al vraag ik me toch af waar dit gekke gezegde toch zijn oorsprong vind  ! Je vast houden of tegenhouden aan de muur of  aan de arm van iemand anders maar verdraaid ... aan de takken van de bomen  ( zie je ons al hangen )Of was  dat simpel bedoeld als een soort van grapje of  duwtje in de rug om te zeggen " Rustig straks is alles weer voorbij " Vrees dat dit iets is uit het verleden en dat we nooit het antwoord zullen raden of vinden ! Nu terug naar het heden... wat het weer ook is of word wens je een gezellige dag en zou het toch maar niet proberen om je letterlijk  tegen te houden aan de takken van de bomen hoor !!  

liefs


>> Reageer (9)
05-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- als...

Als dat weer nu denkt dat ze ons klein krijgt met die grijze lucht en  regen   ... niets van !  We hebben al voor hetere vuren gestaan in ons leven en we maken er binnen  toch een ...






van sè !Er valt nog zoveel te beleven  binnen in huis ... geen wandeling buiten ? dat betekent meer tijd om rustig langs het internet een virtuele wandeling te maken - meer tijd voor dat blogje ! Meer tijd om wat aan dat handwerkje  verder te prutsen   of een uitgebreide koffiepauze te  houden .... nog zoveel dingen om er een gezellige dag van te maken ! En dat wens ik jullie van harte ! 

liefs  


>> Reageer (14)
04-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- ook ...



Ook al zorgen of zorgden wij goed voor onze huisdieren , het is niet overal zo en daar het vandaag internationale dierendag is worden  ze hier vandaag ook eens  in het zonnetje gezet !Heb ook honden gehad en ze waren allen extra zorgzaam voor ons Stefke net op ze begrepen dat ook zij wat extra zorgen nodig had ! De grote loebas van  een Deense Dog als hij lag te slapen en ons leeuwke ( als ze kleiner was ) kwam op hem zitten dan keek hij  eens en zag dat het Stefke was dan sliep hij rustig verder zonder kwaad te zijn of weg te springen  !Onze Briar   was heel bezorgd voor haar als ze op haar bedje zat te spelen dan lag hij in haar deuropening en  verwittigde hij mij met een zchte bas dat ze uit haar kamer ging ! Ik heb persoonlijk goede herinneringen aan hen en daarom..... niet alleen vandaag maar draag steeds  zorg voor hen ze maken  een deel uit van de familie en je leven  en kunnen zelfs je   leven mooier maken !

liefs 


>> Reageer (9)
03-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en ..

En ze deden rustig verder .... heb het hier over het weer van gisterenavond en nu nog altijd regen ..regen en nog eens regen ! Denk dat daarboven hoog water is en ze als oplossing gekozen hebben ....  alles rustig door te sluizen naar  ons hier beneden  ! Och ja ff er mee lachen moet kunnen maar  mijn antwoord op dat weer is....Fijne zondag aan iedereen  en 





 

zal ik ook doen sè ! 

liefs 


>> Reageer (16)
02-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- oef !

Oef !!! Na een drukke voormiddag ff uitblazen met een koffietje en hier wat rondneuzen ! Toch heerlijk dat een mens bij  dat blogje wat rust vind in de soms drukke dagen ! Al zal het voor nu wel aan de korte kant zijn want .... dat koffietje  is leeg en die potjes op het vuur staan te pruttelen !Maar toch  wil ik jullie met alle plezier nog èèrst  vlug  dit  wensen..



.

liefs


>> Reageer (4)
01-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-soms...

Soms vraag ik me af .... Leggen wij ons zelf en  zelfs nu nog als senioor  niet teveel druk op in deze al drukke wereld ???? Zouden we niet beter een voorbeeld nemen aan de kleine bubbels zoals hier om een voorbeeldje te geven met ..



.

Jaiden ( achterkleinkind ) Was druk aan het werken met zen" kamion &  kraan "voledig volgens de veiligheidsregeltjes gekleed , besliste dat het werk wel ffkes kon wachten en een pauze hield om daarna er terug in te vliegen  !  Waarom niet af en toe zen voorbeeld volgen en  tussendoor rustig genieten van een kopje koffie zeker op vandaag " internationale koffiedag " niet twijfelen... doen ! 

 liefs


>> Reageer (11)
30-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-we...

We zullen het moeten aanvaarden  ook al hoopten we stiekem op nog enkele van die mooie zonnige dagen ... de herst is er ! Met de verandering van seizoen zullen ook wij wat mee moeten veranderen ... gedaan met die lichte zomerkleedjes of broeken ze mogen terug opgeborgen worden ! Gedaan met te genieten van  de pracht van dat weelderig groen  en veelkleurige bloemen !Maar dat wil niet zeggen dat al het moois van de natuur verdwenen is ... straks zullen we zien hoe al dat mooie groen kleurt naar bruin en langzamerhand de dappere  strijd verliest tegen de temperatuur tot het laatste blaadje en ook dat is mooi om te zien en mee te maken  ! En wij ??? Dat dik pulleke word boven gehaald ( die ons zo lekker warm houd ) en de  dikke jas  mogen terug op de voorgrond hangen ! Dus zeker geen triest afscheid van het mooie weer maar een uitkijken naar wat de herfst ons zal brengen dus ....



liefs 


>> Reageer (10)
29-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- als..

Als iedereen nu denkt dat het  grijze herstweer met momenteel wat regen erbij onze dag naar de vaantjes kan helpen ... niets van  ! We zijn koppig en vast besloten om er toch een 




van te maken en te roeien met de riemen die we hebben en er het beste van te maken  ! Een nieuwe dag is een geschenk ....aan ons om die dag in te kleuren ! 

liefs


>> Reageer (8)
28-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- familie...

" Familie is en blijft Familie " en dat voelde Zondag het eenjarige Lizeke( achterkleinkind) blijkbaar ook toen ze Maybelleke (  een  ander achterkleinkind ) zag !Spreken is nog voor later maar ze kan al best tonen wat ze wil of voelt ! Daarom kreeg Maybelle dan ook een " lief koppeke "





Of zoiets je bij blijft?????  ..... daar zullen alle oma' s hetzelfde over denken zeker ? 

Nog een mooie dag gewenst met veel mooie momenten . liefs


>> Reageer (9)
27-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en ..


< /a>

En wie weet is een bloemetje daarbij een extra duwtje in de rug op klusjes maandag ! Oef daar zijn we weer  . ... nadat  het peeceeke gisteren van een dagje verlof kon genieten( te danken aan het jarige Lizeke ) zal hij (of zij) net  als wij weer op het treintje van iedere dag mogen  stappen ! Zal het dan maar kort houden voor nu want de kaboutertjes hebben het laten afweten vandaag  dus dan maar zelf aan de slag !!

liefs


>> Reageer (7)
26-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- vandaag ..

Vandaag is het weer de kroon op de werkweek " de Zondag " dat wil zeggen een dag waar niets moet en alles mag en kan... kortom een "verwendag "! Ook schuiven we zoiets graag aan de kant met een drogreden van .. "dit en dat moet  zeker nog eerst  gedaan worden ". Denk dat dit  iets is wat we allen maar al te goed kennen  ! Toch wens ik jullie allen een zonnige en fijne  genietdag  ..





(nu  ff proberen om die woorden  om te zetten in daden sè  !!

liefs


>> Reageer (7)
25-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- wachten ..

Wachten ...wachten Pfff  er naast zitten en altijd maar moeten wachten tot dat middag eten klaar is .. niet bepaald een lolletje hoor ! Ola .... ik ben Stefke beter bekend als Leeuwke al is het  een tijdje geleden dat ik hier nog  wat te vertellen had maar... vandaag met dat wachten  was de maat vol! Heb dan maar zelf  voor de oplossing gezorgt en lekker een apperetiefje genomen ( cola zero è ) met lekkere kaasbolletje  en zeg daarom ook  voor en  aan  iedereen.. .




Laat het je ook lekker smaken is tenslotte niet voor niets Weekend ! tot de volgende keer è !

liefs ( ook van de mama)


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • genieten zullen we, mijn broer komt op bezoek, steeds lachen geblazen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!