Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

09-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- verdraaid ...

Vedraaid ... al na 9uur en nog steeds geen  volledig daglicht buiten.

 

 De donkere weken zijn hun naam waardig al hadden we het wel liever anders gezien .Maar iedere dag ( ook al is het een donkere dag ) is er eentje dichter bij Kerstdag en Nieuwjaar  daar kijken we steeds met zen  allen naar uit . Het vooruitzicht aan die dagen helpt ons die donkere dagen te over bruggen .Maar zover zijn we nog niet ... het is nog rustig het treintje van iedere dag tot het zover is en dan barsten we plotseling van energie ook al volgen we de regeltjes.... Kerstdag en Nieuwjaar laten we ons ondanks de tegenwind van dat coronabeestje niet  verpesten !Klinkt dat nu opstandig ???? zeker niet alleen koppig om ondanks alles  er toch iets van te maken van die mooie &  gezellige eindejaarsdagen!!!! 

liefs


>> Reageer (12)
08-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- gelukkig ...

Gelukkig...  dat nat stormweer is  nu weer verdwenen  ! Dit was  geen negatieve uitspraak over het weer hoor   .. we zijn nog altijd tevreden dat we(nog) geen ijzel en  sneeuw  zien ( ook al is  het dan buiten  heerlijk  stil en wonderlijk mooi ) De Winter is een seizoen  zoals de andere seizoenen ...  we moeten de natuur bekijken  zoals ze is  en aanvaarden zoals alles in het leven en er het beste van maken  ! Genoeg daarover ....wat ik wilde zeggen( voor ik dat  sneeuwplaatje zag )voor vandaag was dit ....

en ondanks alles geniet er van !

liefs  


>> Reageer (7)
07-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- we...

We beginnen vandaag (ook klinkt het misschien wat afgezaagd ) met dit ...




Dat is toch wat we allen hopen en wensen voor ons  en iedereen bij de start van iedere nieuwe dag ! Een goede start laat zich steeds voelen in de rest van de dag  ook al zijn nu  de mogelijkheden door de omstandigheden in deze coronatijd wel wat beperkt  we maken er het beste van ! Dus blijf gezond en  geniet van je dag ( binnen de regeltjes)

liefs


>> Reageer (9)
06-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- voila sè ...

Voila sè ... de Sint heeft zen werk weer gedaan voor dit jaar  veel kleine bubbeltjes gelukkig gemaakt  en mag nu weer voor een jaartje in Spanje gaan rusten !.Dat is wat wij  allen het liefste zien gelukkige kinderen  en zeker in deze onzekere  tijd ! Nu gaan we voluit voor Kerstdag & eindejaar en zijn ondanks alles mooie tijd en  gezellige dagen! Er even van dromen wat komt mag maar voorlopig staan we nog met beide voetjes stevig op de grond dat wil zeggen ... het is maandag en die trekker en dweil mogen aan hun taak beginnen ( oei !s dat niet mijn taak ???? ) dan vliegen we gesterkt door een koffietje er maar vlug  in  zonder dit te vergeten ...




liefs


>> Reageer (10)
05-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en ...



En zoals iedere Zondag is die verwendag volledig bestemd voor ons Stefke en daarom is het hier vandaag weer eens superkort maar wilde toch  jullie een gezellige Zondag wensen met groetjes van uit het Rommelkotje !

liefs


>> Reageer (9)
04-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- we ...

We zijn weer de eerste dag van het weekend en wens jullie bij de start ervan een ...



 

 Dat in gezelschap van een bloemetje uit de tuin een  "Witte camelia " die normaal maar bloeit in Januarie maar momenteel al vol bloemknopjes staat ! De natuur trekt zich van niets aan en volgt zen eigen ritme en  door de milde winter temperatuur  daardoor wel wat vroeger is dan andere jaren ! Dus van een opkikkertje gesproken ... dat is er eentje die kan tellen! Heerlijk om bloemen te zien bloeien in deze tijd van het jaar! Geniet van je dag wat die ook zal brengen  en maak er een mooi weekend van ! 

liefs


>> Reageer (8)
03-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- kerstsfeer ...

Jaarlijks word er hier voor de Sint op bezoek komt nog niet aan de Kerst  en eindejaar gedacht slechts  enkele dagen na die dag worden de kerstspullen van de zolder gehaald ! Maar dit jaar ..... overal zie al kerstlichtjes en kerstbomen enzv...  we kunnen er niet naast kijken . Ergens kunnen we dat wel begrijpen die Kerstsfeer geeft je een goed gevoel en als we eerlijk zijn met dat coronabeestje is iets om je jezelf en je omgeving wat op te fleuren is steeds welkom ! Heb dan ook maar dat " pas na de Sint " aan de kant gezet en zal die Kerstspulletjes van de zolder halen ... vroege Kerstsfeer in huis -  vroege eindejaarsbloggen als dat geen opkikkertje is( weet ik het ook niet meer ) ! 



liefs


>> Reageer (12)
02-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- heb ...

Wens jullie allen een



 

Heb voor de laatste keer nog eens mooie kleuren van de herfst hier neer gezet want ... is verdraaid frisjes buiten , die winter heeft al een voet tussen de seizoenendeur gestoken om ons te laten weten dat hij in aantocht is  ! We zullen er mee moeten leven en binnen blijven ( wat we ondertussen dank zij dat coronabeestje al goed gewoon zijn ) Maar we zijn koppig ook al is alles wat op zen kop en  anders dan ons gewone dagelijks treintje , we laten onze dagen door niets of niemand verpesten en maken er het beste van !

liefs  


>> Reageer (5)
01-12-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-bij ...

Bij het begin van die laatste maand van het jaar ....




laat het mooie en wondelijke aan deze maand bij jullie en voor iedereen starten !We proberen eens dat negatieve wat opzij te schuiven en hopen dat ondanks alles die maand er eentje zal worden van verbetering ... eentje waar we  weer kunnen genieten van een( bijna ) gewone kerst & Nieuwjaarswensen  ook al moeten we bepaalde regeltjes volgen  !  Dat is voor iedereen onder ons  zeker wel onze allergrootste wens voor en  in deze maand ! 

liefs


>> Reageer (8)
30-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en

En voor de laatste dag van November toont die



 

nog eens hoe ze werkelijk is ... natte stormachtige wind maar gelukkig nog zonder veel regen ( hopen we toch )Dus we weten wat ons te doen staat ...zelf het zonnetje in huis zijn  !Zoiets in deze tijd is niet altijd makkelijk maar het  toch  proberen  dat mag en kan altijd ! Hou het hier  vandaag wat aan de korte kant want die strijkplank en wasgoed  staat klaar maar  dat verdraaide  strijkijzer weigert koppig het klusje alleen te klaren  dus...

liefs  


>> Reageer (9)
29-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29_ dat...




Dat hoop ik toch dat een bloemetje je dag wat kan opfleuren want als we dit aan het weer moeten  overlaten om een opkikkertje te krijgen...dat  is nog steeds een groot vraagteken dus houden we het maar  bij een bloemetje ! Voila .. we zijn weer met volle moed een nieuwe en hopelijk gezonde week gestart en dat is tegenwoordig het aller belangrijkste in het leven voor iedereen ! Heb het echt geprobeerd hoor  .... die trekker en dweil netjes gereed gezet om verder te doen maar verdraaid ze vertikken het dus .... dan maar zelf weer aan de slag  !

liefs


>> Reageer (13)
28-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ook...

Ook al is het vandaag een vervolg op gistern regen - regen en nog eens regen en valt voor de wandelaars en fietser volledig hun dag  in het water ... het is Zondag vandaag ook al moeten we binnen blijven ..




liefs 


>> Reageer (10)
27-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- oef !...

Oef !!! We zijn weer weekend ! We proberen wat op adem te komen en  ook al is het haast onmogelijk en  al dat coronagedoe wat op de achtergrond te schuiven ( binnen de regeltjes ) en toch wat van ons Weekend te genieten !We zouiden ons bijna afvragen ... " een normaal leven hoe zag dat er ook al weer uit ?"Als we  boodschappen doen dan is nu "  heb men mondmasker bij en safecovid bewijs  bij ?"  We zullen creatief moeten zijn ondanks dat alles om  toch  een zo normaal mogelijk  leven  proberen te leiden en dat moet en zal ons wel lukken ! Wens jullie dan ook een ..



liefs  


>> Reageer (7)
26-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- van ...

Als je iemand kan verwijten dat hij of zij wel heel laat zijn met iets  wel dan is het zeker deze bloem....




Ze tonen hun bloemen gewoonlijk in de maand September maar dit laatkomertje besliste van nu nog te bloeien ! Ook al heeft die Datura niet meer de kracht  door de kou de  kelk op te richten  naar de nu verdwenen  zon dat arme sukkeltje ! Die bloem is niet alleen laat maar ook verdraaid koppig! Daar kunnen we een voorbeeld aan nemen en ook  koppig  stand houden  tegen dat coronabeestje en binnen de regeltjes blijven ook al worden die strenger ! Daarom maak er een mooie dag van .. iedere gezonde  dag meer is een soort van overwinning !

liefs  


>> Reageer (9)
25-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- bomen ..

Wat is het toch een mooi zicht ... bomen langs beide kanten in je straat , het geeft je een prettig gevoel in de zomer al dat groen ! Maar soms kunnen die bomen ook voor problemen zorgen en dat is wat hier gebeude enkele dagen geleden  in de straat . Maar nu is alles opgelost dank zij een nieuwe kabel en kunnen we weer hier tokkelen en tv kijken ! Amaai ... wat zeggen wij over de jongeren dat ze al die moderne snufjes ( gsm- laptop enzv) niet kunnen missen ??? Wel dan kan ik uit ondervinding  vezekeren dat wij senioren er evenveel aan ghecht zijn als die jongeren ! Genoeg daarover alleen nog dit ...




liefs 


>> Reageer (9)
24-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- oef !!!

Oef en nog eens oef .... na een ganse dag zonder internet eindelijk hier terug !    

liefs


>> Reageer (7)
23-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ...

Een mens wil iedere morgen steeds  kijken jhoe die Corona cijfers er weer uitzien en... nog steeds gaan die cijfers verder de hoogte in Pfff !  Dan kan wat neuzen in  fotos je een extra duwtje  in de rug geven van .... we moeten er allen samen door en kijken hoopvol uit waneer  er een einde komt aan dat ganse coronagedoe ! Zoals dit hier de samenkomst van de ganse familie  in Augustus toen het terug na zolang weer kon . De kleinzoon wou eens zen danskunst tonen maar naast hem stond zen zoontje en die keek verwonderd naar zen vader van ... " wat doet  papa  gekke dingen "




Als ik aan zen verwonderde  gezichtje denk komt er bij mij een glimlach op mijn gezicht en dat maakt de dag ondanks alles goed ! Geniet  ook  van je dag!

liefs 


>> Reageer (11)
22-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- we ...




We zullen vandaag nu de Winter op komst is  nog eens die Herfst in de kijker zetten ... hoe mooi die is en zeker als  dicht in je omgeving bomen zijn  -  bruine kleur echt mooi om te zien !Maar " aan ieder voordeel in het leven zit er soms een verborgen nadeel " en dat is wat herfst en bomen  betreft maar al te waar   .... verdraaid minder plezant als je dagelijks blaadjes moet opruimen Pfff! Genoeg daarover de winter is nu  op komst en kan wel koud maar ook mooi zijn  en daar zullen we ook weer van genieten ! Maar vandaag stralende zon en bijna windstil dus geen blaadjes meer vandaag ! Wens  dan  aan allen ook een zonnige en heerlijke dag ! 

liefs 


>> Reageer (8)
21-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- na ..

Na een Zondag veleden week waar alles wat op zen kop stond is het vandaag weer het treintje van iedere Zondag dat wil zeggen ... is weer eens in vliegende vaart ! Dus houden we het voor nu superkort maar wilde jullie toch dit wensen ..


.

liefs 


>> Reageer (11)
20-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- het ..

Het is zover ... ook ak beloofd het een grijs Weekend te worden en zullen we zelf voor het  zonnetje in huis moeten  zorgen   toch wens ik allen een ...



Daarom hebben we het hier vandaag  eens alles  omgdraaid ... beginnen met wat het einde van het gekrabbel zou moeten zijn ! Mogen we niet eens  koppig  in opstand komen met  de onmacht die we voelen  over alles wat nu weer aan het gebeuren is met die Corona ? Al uit zich dat niet met buiten de coronaregeltjes te treden maar ff tegen andere regeltjes in te gaan ! Eens lekker dwars doen al heeft niemand daar hinder van is best plezant hoor !

liefs 


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!