Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

20-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- een ...

Een ...


Wat is het heerlijk de dag te starten met zon ook al zijn er wel nu en dan wat grijze wolken die voor spelbreker spelen maar we blijven hopen en geloven dat de zon het die wolken zal wegduwen en tonen dat ze vandaag de baas is !Genoeg over het weer we zijn Zondag en dat betekent " alles mag en niets moet "dus we maken  hoe het ook uitdraait  er een gezellige dag van en dat hoop en wens ik voor iedereen !  

 liefs


>> Reageer (12)
19-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een ...


Het word zo te zien een zonnige dag , we houden ons hier liever aan het zien wat  is en nog word dan al die weersvoorspellingen tot  het kleinste lettertje te geloven ! Ook al proberen ze zo goed mogelijk alles te voorspellen hoe het kan of zal verlopen,  de natuur is grillig en volgt haar eigen weg !  Maar ... voorlopig ziet het er schitterend uit dus  ervan genieten en wat volgt zullen we  dan wel   zien ! We zijn Weekend  wens jullie allen dan ook heerlijke  zonnige dagen geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (7)
18-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een Goede morgen een gezellige en  ...


 

Geniet van het weer ook al is de lucht nu nog grijs  maar  zoals steeds " wat nu niet is - kan nog komen "  daar duimen  we voor  ! Het is weer zover ....de laatste dag voor het Weekend !Verdaaid... ook al hebben we deze week een extra zondags dagje achter de rug we blijven uitkijken naar dat Weekend ! Dat ritme van vroeger " werkweek en weekend wat de touwtjes losser laten " lijkt  blijkbaar  toch ergens  in  ons   blijven hangen ook al mochten we als senioor gerust zoiets over boord gooien!Maar  gepieker over het waarom is geen oplossing maar .... simpelweg dat ritme van toen overboord gooien en genieten van deze Vrijdag - Weekend en iedere dag(dat is senioor zijn ) !

liefs 


>> Reageer (8)
17-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een Goede & zonnige morgen iedereen ! Durf het bijna niet uitspreken maar ... voorlopig toch al het derde zonnige dagje aan de kust ( hopelijk blijft het zo ) Dit doet me terug denken aan die eerste zonnige dag de 15 Augustus die normaal hier in 't rommelkptje een drukke dag is en tussendoor moet Stefke ook verzorgt worden maar gelukkig bij die verzorging was er hier eentje die  dacht " Moet ik ....


 

En toch had achterkleinkind  Elay  verdaaid nog gelijk ook want Stefke bleef rustig liggen in zen gezelschap( ook al wat dat oorspronkelijk  niet zen einddoel want die beertjes en speelgoed in Stefke haar kamer trokken hem toch  nog meer aan   )!Wens jullie een gezellige dag ! 


>> Reageer (8)
16-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...


Wat gaan die dagen toch snel voorbij we zijn al in de 2de helft van Augustus en ... die zomer zit er ook al bijna op ! Maar we gaan vandaag niet doemdenken want er is stralende zon buiten en ...  we zullen dus ook maar doen zoals de was aan de wasdraad buiten   lekker genieten van de zon na die drukke dag van  gisteren ! Hopelijk denken en doen jullie net het zelfde !

liefs


>> Reageer (7)
15-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een ...


Vandaag is het een dagje van wenog woorden want het is op 15 Augustig een extra Zondagse dag zomaat in fe gewonez week maak er dan een verwendag van voor iedereen rondop je en vergeet jezelf ook niet è !

Liefs en geniet van die ( zonnige ?) dag!


>> Reageer (8)
14-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- eindelijk ...

Eindelijk ...


.eindelijk na al dat lange wachten kon gisteren morgen achterkleinkind Liam eindelijk ze broertje Luca zien die al zo lang in mama haar buik zat ! Hij keek met verwonderde ogen naar dat kleine bubbeltje ! En zo is dat kleine bubbeltje de Clan komen vervoegen ... het 10 de achterkleinkind ! Amaai..... wie had zoiets ooit kunnen denken ! Welkom Luca !!!!zou het bijna vergeten ... voor iedereen een zonnige stralende dag ( zoals hier  )

liefs


>> Reageer (6)
13-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een....


"Start je dag met een glimlach "Ook al is het zoals hier wat gedruppel buite en geen  zon ,maar zoals steeds wat nu niet is kan nog komen !! het is Zondag en daar kan niets of niemand voor stoorzender spelen ... we maken er een gezellige dag van en dat zijn we hier ook ban plan te doen !!Zoals iedere Zondag word het weer een kort krabbeltje want daar zorgt er hier wel eentje ( Stefke )voor op haar verwendag  ! Dus geniet van die Zondag !

liefs


>> Reageer (10)
12-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- beter ...

" Beter laat dan totaal niet " Met deze woorden hebben we hier onszelf wat getroost omdat we vandaag later zijn dan andere dagen dus ook al is het kantje boord toch nog een ...


Bij jullie ook zo een kwakkelzonnetje ... ben er even en ben  zo weer  weg ????maar zoals steeds hopen we dat het beste nog moet komen ! Wens jullie allen een heerlijke dag ' met of zonder zon  ( maar toch liefst met zon )!

liefs


>> Reageer (5)
11-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 -een ...

Een Goede morgen & mooie zonnige dag gewenst voor iedereen !Of het terug zo een  stralende dag word zoals gisteren ???  dat is koffiedik kijken ( en dat kunnen we veraaid nog altijd niet ) maar hier houden we aan de slogan van "we zullen wel zien wat we zullen zien"!Voor alles is er een oplossing....  is er zon dan genieten we ervan  zelfs op ons eigen terras! Is het te warm dan komen we even  op adem  in de schaduw eender waar  met een drankje  lekker  rustig !!! 


(of zoals hier  in  de  schaduw  van de treurberkeboom op eigen terras zalig   )Hoe -wat of waar geniet van je dag !

liefs

 


>> Reageer (10)
10-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een Goede zonnige morgen !! Of we het nu weer over het weer zullen hebben ???? wel waarom ook niet want ... " waar het hart van vol is - loopt de tong van over "In dat hart zit nu de het plezier van dat (eindelijk) zomerweer en waarom mogen we nu niet gelukkig zijn als we eindelijk die bloemen trots hun kopje zien recht houden temiden van al die groene blaadjes en een schitterende natuur ! Soms heb je ook andere kleur van planten  die minder groot zijn waar je soms bijna niet op let  door hun donkere kleuren van de bladeren  maar hun bloemen met felle kleuren kan je zeker niet naast kijken zoals onder andere dit bloemenstruikjeuit eigen tuin ...


 

Hopelijk genieten jullie ook van dit alles ! 

liefs 


>> Reageer (8)
09-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- eindelijk ...


Eindelijk .... door de omstandigheden later dan andere dagen maar dat kan gebeuren è ! Holala .... wat  heerlijke zonnestralen vandaag ( met af en toe een wolkje ) dus word het een dag om dubbel van te genieten( hopen we toch ) ! Wat het ook word een fietsritje - een wandeling of doodgewoon op ons eigen terrasje of tuin laat die zonnige dag niet veroren gaan geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (6)
08-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een goede morgen en dat was het zeker voor achterkleinkind Lize en haar mama want Lize wilde er  een ...


 

Of toch een verwenmomentje voor haar mama van  maken met haar gezichtmasage en  te verzorgen ! Of de mama  ook al heeft ze een sralende glimlach zo gelukkig was met het resultaat ????? zal daar maar niet over sreken zeker !! Ook al laat de zon het weer eens afweten geniet van je dag ( met of zonder gezichtmasage 

liefs


>> Reageer (11)
07-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ..


En hier is het nu even tijd op die klusjesmaandag de eerste dag van een nieuwe week  voor een koffiestop oef( en ondertussen eens vlug even op de blog loerenen wat krabbelen ook al is het in vliegende vaart )  ! Ook een glimlach op je gelaat toen je deze morgen uit de veren kwam en die stralende zon zag ??? denk het wel want we hebben er lang genoeg moeten op wachten en ... nu maar hopen dat ze de ganse dag stand houd ! Wens jullie dan ook een heel gezellige dag ( als die klusjes achter de rug zijn ) 

liefs


>> Reageer (8)
06-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ...


" Zondag doe alles wat je gelukkig maakt " al is dat gezegde hier wel een ietsje anders hier in het rommelkotje klinkt dat zo .... " Het is Zondag de verwendag van ons Stefke doe alles wat haar gelukkig maakt " en.... als er dan een glimlach op haar gelaat verschijnt zijn wij ook gelukkig!  Hoop dat  het eerste gezegde van toepassing is voor jullie en dat je ondanks het stormachtige weertje van je dag kan genieten ! 

liefs 


>> Reageer (8)
05-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-een ....

Een ..


Als de zon niet wil meewerken vandaag maak er zelf een mooie dag van en zo krijgen we roch een prachtig Weekend met of zonder zon  !Weet ook wel dat zoiets  makkelijker is om te zeggen dan te doen want  we zijn en blijven gewone mensjes met onze " ups en downs " zoals iedereen maar .... er is niets mis mee met steeds proberen van alles het beste te makken ! Wens jullie dan ook een gezellig Weekend en geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (10)
04-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-- een ...

Een.....


Dat word het zeker want we zijn weer de laatste dag van de werkweek en ... en   ( voorlopig toch nog ) met zon  en  het Weekendis in het zicht !  Hopelijk heb ik niet tevroeg gesproken en blijft het zonnig want zoiets is voor iedereen dan een dag met een gouden randje na al dat kwakkelweer we zullen wel zien dus hoopvol afwachten is de boodschap !Die" Werweek "moeten wij senioren wel met een korreltje zout nemen maar soms voelt het toch zo nog aan .Een gewoonte van vroeger  die we verdraaid maar niet  kunnen afleren ???Of willen  we ons druk opleggen  om ons  nuttig voelen ????  Wat het ook mag zijn ....  geniet toch ook  van deze vrijdag   ook al is het nog geen Weekend  !

liefs 


>> Reageer (8)
03-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een goede morgen en.... 


 Vergeet niet te genieten van de kleine dingen in het  leven die ons  voldoening & plezier kunnen geven !Want  als we tegenwoordig op de zon en het mooie zomerweer moeten rekenen om een glimlach op je gelaat te toveren ... wel dan zouden we de ganse dag in zak en as zitten en  met een knorrige snuit rondlopen en dat is zeker niet de bedoeling ! We zullen nog wat geduld moeten hebben   als we die weerlui moeten  geloven maar ... we zullen wel zien wat het weer is en nog word punt uit !Het ligt  niet in onze macht om  er een zonnige dag van te maken ...wel dan maken we er   koppig en tegendraads   toch een gezellige dag van sè   

liefs 




>> Reageer (8)
02-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-een ...

Een goede morgen ( ook al is die morgen al een stukje gevorderd )We zijn steeds bezig van eerst nog dit doen en dan nog vlug dat enzv maar .... nu is het verdraaid tijd pm eerst  even te genieten van een korte koffiestop even dat druk gedoe laten rusten  ! Wij gewon mensen  willen steeds in ons soms druk leven toch proberen we  ook zoveel mogelijk van die vrije tijd te genieten! En daar hebben we groot gelijk in ! Over genieten gesproken ...Wij hebben er hier nog eentje( Stefke ) die  ook al kan ze niet spreken en  zelf niets  doen  maar ze weet maar  al te goed wat genieten is! Uit  eten gaaen ....een frietje  daarna een ijsje en afsluter een  koffie verkeerd met een koekje voorgeschoteld krijgen  dat is voor haar dubbel en dik   genieten !


Geniet ook van je dag is het nu  met of zonder zon ( of met  een frietje of zonder frietje )!!!

liefs  


>> Reageer (10)
01-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een ..


.

"Probeer gewoon het mooiste in iedere dag te plukken " dit deed me even nadenken ... "het mooiste" wat is het mooiste voor ons senioren  aan iedere dag ?? Geen druk leven niet meer -- genieten van kind& klein & achterkleinkinderen voor velen onder ons- - genieten van het weer ( ook al is het nu weer eens kwakkelweer )en de natuur -- een goede gezondheid ( ondanks dat ons lichaam soms tegenpruttelt en het vertikt van dit of dat te doen ) - en dan het allermooiste we  kunnen dit alles nog mee maken ! Wat is dan het ( persoonlijke ) van dat nadenken &  gekrabbel ???? Wij  senioren zijn gelukkige mensenin ons Belgenlandje  en geniet daarom volop van iedere dag en alle  nieuwe dagen die volgen ! 

liefs 


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • xx
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!