Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

24-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een

Een Goede morgen en ...<




Het ligt nog niet spijtig genoeg  niet in onze handen die regen te doen ophouden dus .. heb ik maar een bloemetje mee gebracht voor jou om je dag wat op te fleuren  ! Och het is Herfst we staan ervoor en moeten er door  en morren over dat weer helpt geen sikkepit ! En zoals je weet ... wij morren dan mort onze omgeving net met ons mee dus.... liever goedgemutst blijven  ! Wens jullie toch al is het geen zonnige dag een heel gezellige dag of het nu binnen of buiten " singing in the rain is " geniet van je dag !

liefs  


>> Reageer (10)
23-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een ..


"Ook is iedere dag niet altijd een goede dag ... in iedere dag zit er altijd wel een  goed momentje "En met zoiets in ons koppeke zijn we weer vol goede moed een nieuwe week gestart( ook al is het klusjesmaandag ) !Het was toch een mooi begin deze morgen met een zonnetje of het zo zal blijven ... zullen we wel zien ! Ondertussen zit die koffiestop er bijna op maar  is nog vlug een is het geen zonnige dag een  gezellige dag wensen!

liefs 


>> Reageer (6)
22-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een...



Het word vandaag een regenachtige dag dat was en is het vooruitzicht voor vandaag .... zo te zien als je naar buiten kijk ziet er nog niet te mooi uit( of toch wel???) ! Wat het ook word of is op  geniet van  deze dag; Het is hier weer ook op zen Zondags kort want  ... verwendag voor ons Stefke ...

liefs 


>> Reageer (8)
21-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een...


Ook al is die morgen al ver gevorderd en is het straks in die potjes roeren ! We zijn weer zover ... Weekend en momenteel nog een stralende zon ! Ook al heb ik niets tegen die weerlui maar hoop toch dat het weer van vandaag ze er eens goed naast  zaten ! We zullen wel zien wat het er nog op ons afkomt maar het weekend laten we door niemand  verpesten dus ... of het nu met stralende zon en een aangename  wandeling of fietstocht  is of lekker warm binnen .... Geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (7)
20-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-een...

Een goede Morgen ! Dat parapluke reeds  bij de hand ? zo te zien zullen we die ( voorlopig toch ) goed kunnen gebruiken maar" na regen komt zonneschijn " is het gezegde ! Of dat inderdaad ook zal gebeuren is een groot vraagteken !Na de middag zou ' als we die weerlui mogen geloven  opklaren en gedaan zijn met  nat gedoe  daar duimen we dan ook voor  en kijken we echt  naar uit !Voila ... weer de laatste werkdag van de week en morgen  weekend wel dat vooruitzicht geeft ons steeds een goed gevoel ! Over dat Weekend gevoel ....goed en wel maar wil niet zeggen dat we ook vandaag niet van onze ( regen?) dag mogen genieten( met of zonder dat parapluke ) dus...



liefs 


>> Reageer (9)
19-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een goede morgen gewenst en ....





" Ik schud een nieuwe dag uit men hoed " Verdraaid dat is wel ietsjes te overdreven , vrees dat zoiets niet binnen onze mogelijkheden ligt en  voor een hoed? vrees dat ik eerst zou moeten winkelen om  zoiets te kopen ! Waarom is voor ons senioren  dat weer toch zo belangrijk geworden in ons leven ??? Dachten jullie zoveel aan dat weer toen je vroeger een druk leven had ? Wel hier ook niet al moet ik eerlijk bekennen we waren wel fan van dat zonnige weer ( dan konden de kinderen buiten spelen in plaats van binnen het huis op zen kop te zetten ) Och we laten dat gepieker voor wat het is en wens iedereen een zonnige & gezellige dag met veel ...

liefs 


>> Reageer (7)
18-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een Goede morgen met ook al is het frisjes een stralende zon ! Maar denk dat het voor diegenen die bezig zijn met " de pluk " appels& peren en nog meer binnen halen een drukke tijd is !  Maar  ken er toch enkele die er  totaal anders  over  denken voor hen is die tijd genieten en   ....




Achterkleinkinderen Lizeke & Leon samen met hun mama & omi & opa  zouden die " pluk " zeker niet willen missen en genieten met volle teugen van de open lucht en ... die lekkere appeltjes ! Wens jullie een gezellige dag en ... geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (8)
17-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ...



 

Wens je een  ook al is het momenteel nog geen zonnige dag  wel dan  maken we er  koppig toch een  gezellige dag van !Die zomerspullekes mogen rustig  hun winterslaap  starten en die Winterspullekes zijn terug uit hun Zomerslaap en hebben een drukke tijd voor de boeg  en wij ??? ... Wij zullen al beginnen te dagdromen van die Lente die ons te wachten staat na die Herfst en Winter! !Maar niet getreurd we starten vol goede moed die frisse en koude tijd in want ook die tijd heeft soms mooie kantjes zoals onder andere ... de pompoensoep - een warme wafel-  een kopjewarme Choco - de' stlte en het mooie landschap bedekt met sneeuw ( al zullen velen dit niet graag horen )  en nog zoveel dingen die ons genot kunnen schenken ondaznks de koude temperatuur ! Maar dat is vooruit lopen op de tijd dus voor nu laat niets je dag bederven en geniet er van ! 

liefs        


>> Reageer (7)
16-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...





" Misschien is niet iedere dag de ganse dag goed- maar er zit altijd iets goeds in iedere nieuwe  dag "! Met zoiets in ons koppeke zijn we  dan ook vol moed de nieuwe week & dag gestart (ook al is het klusjesmaandag )Het is het verdraaid frisjes vandaag maar  we krijgen gezelschap van een Stralende  zon  en dat is dan een extra bonusje  voor vandaag ! Dat warme bakje troost is het nu een koffie of thee  zo  tussendoor zal dubbel zo goed smaken !!Maar... maar  ondertussen is  hier dat bakje troost leeg en  wat dat wil zeggen  kunnen jullie al wel raden zeker ?????.... juist !!!

liefs


>> Reageer (7)
15-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een goede morgen gewenst en  ....


" Begin iedere dag met een  brede glimlach "en op de Zondag mag het zeker een dubbel brede glimlach zijn  ! Zoals iedere Zondag is het krabbeltje in vliegende vaart maar niets kan me tegen houden om vlug  iedereen  nog een heel gezellige Zondag te wensen ( ook al is het een verdraaid frisse Zondag )

liefs


>> Reageer (12)
14-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een goede  frisse morgen gewenst van ons hier in het  rommelkotje! Och als het weer niet altijd meezit gaan we zeker niet morren de maand Oktober heeft ook een goed kantje of zou ik beter zeggen ... lekker kantje ! Het is pompoenen tijd en voor de fans van pompoenensoep( waar ik ook bij hoor  )Hier zal die pompoen zeker niet aan de deur liggen te pronken maar blinnen  vliegensvlug gekuist en gesneden de rest in de diepvries liggen terwijl die eerste pompoensoep van het jaar aan het koken is ! Ben je ook een pompoen fan ??? geniet ervan want zoiets duurt spijtig genoeg nooit lang ! Als je nu denkt dat ik met het ophemelen van de pompoenen het volgende vergeten ben....



.

zeker niet We zijn  Weekend !!

liefs  


>> Reageer (8)
13-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een


.

We  zijn vandaag de 13de dag van de maand Oktober  ... voor velen een ongeluksdag - voor anderen een geluksdag en voor mij persoonlijk  is het een heel gewone dag met een mooi vooruitzicht want  we zijn  de dag voor het Weekend ! Alles is in het leven zoals je het zelf  bekijkt dus 13 of niet we nemen rustig het treintje van iedere dag zonder schrik op ons lijf van die datum  ongeluk zal brengen !Genoeg daarover ... olala daar kwam de zon zelfs even door die wolken piepen is nu de vraag  of ze zal blijven of niet maar er is niets mis mee  met   zoiets te hopen want ... " In je  leven mag je nooit je hoop verliezen " Geniet van je dag !

liefs

 


>> Reageer (11)
12-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een ..


Ondanks die regen ( die momenteel wel even gestopt  is )een goede ( lettrlijk ) gewenst  ! We hebben ondertussen in de loop der jaren  al wel ondervonden  dat eender welk weer het is we er niets kunnen aan veranderen en ook  niets ons kan tegen houden om er zelf een gezellige dag van te maken! Dat deden we vroeger en  dat doen we nu nog ook al kunnen we niet meer die was vrolijk aan die wasdraden zien dansen wel dan halen we maar die droogautomaat uit zen lange zomer vakantie en zetten  hem ( of is het een zij ) terug aan het werk !Of spreken we te vroeg en zullen we nog wat zon zien ??? wie weet ! Hoe het ook uidraait met dat weer wens jullie  toch is het geen zonnige dan een gezellige dag toe !

liefs    


>> Reageer (9)
11-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een  goede morgen ( voorlopig ?) zonder zon ! Daar zijn ze  ....


Die bloeiende bloemen van de Datura  voor dit jaar 2023 in de tuin zijn er terug  dat wil ook zeggen ... nu is de herfst op komst en daarna die Winter geen  al te prettig  vooruitzicht  !Maar zoals na regen terug zonneschijn komt - komt na de winter ook wer de Lente ! Verdraaid dat is wel ver vooruit kijken .. laat ons liever houden aan  het dag per dag bekijken en beleven   we zullen wel zien wat het word ! In alle geval wens ik jik jullie allen is het geen zonnige dag maak er dan  een  gezellige dag (en dat is ook okè ) !

liefs 


>> Reageer (10)
10-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...


<br

"Maak van deze dag een bijzondere dag "Bij het zien van dit plaaatje gingen we hier  wel even terug in de tijd ...naar de kindertijd zoiets stond bij ons in de keuken want mama deed in die tijd van die naaiklusjes van klanten om wat bij te verdienen !Vooral hoe ik heel vroeg dat ook moest leren kon amper met met voeten aan dat vlak om dat ding te doen draaien ; Hoe ze me leerde om van een  oud ding terug iets nieuws te maken en van een  lapje stof kleedjesof bloesjes en een mantel  in elkaaar te zetten  ! Maar ook van een oude handdoek washandjes te maken enzovoort ! Toen mama er niet meer was heb ik zelf men eigen trouwkleed gemaakt en weet zeker dat ze zou trots op me geweest zijn ! Pfff wat kan een plaatje je herinneringen terug doen boven komen ! Maar we meven in het nu en met een stralende zon wens ik iedereen een heerlijke zonnige dag en .. geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (10)
09-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een.


We zijn weer een nieuwe week gestart  of het een mooie of zonnige week word dat zullen we beetje bij beetje zien ! Of het een vrolijke  week word ... dat ligt gedeeltelijk aan de omstandigheden die ons te wachten staan in die niewe week! Maar of het een gezellige weekword... dat ligt toch een  stuk in onze handen en  de manier hoe wij persoonlijk  die nieuwe week in ons leven bekijken ! Ola ... genoeg daarover want we zijn nog steeds klusjesmaandag en die koffiestop zit erop dus .... 

liefs  


>> Reageer (10)
08-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een ...


"Vandaag doen we eens een dagje niks , doodgewoon omdat het mag en kan op een  Zondag " !Ook al komt er hier van zoiets niets in huis dat is toch wat ik jullie van harte  toewens ! Hier is er eentje ( ons Stefke ) die graag  op haar wenken bedient word op die ene dag zonder op haar diabetis te moeten letten en daar profiteert ze dan ook dubbel en dik van ! Zondag wil ook zeggen ... hou het kort !!!( en  daar zorgt  weer ons Leeuwke dan  ookvoor dat zoiets  ook gebeurt )Geniet van je zonnigz Zondag ! 

liefs


>> Reageer (11)
07-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...


We verwelkomen dat Weekend met een heerlijke Zomerse dag ... dat zomers is waarschijnlijk  wel wat overdreven maar als je de zon ziet ben je vrolijk  Dan zie je alles wel wat mooier  & rozer dan het in werkelijkheid is ! De kleinste bubbeltje van de ganse clan achterkleinkind " Luka "  houd vandaag zen eerste feestje  al zal hij er persoonlijk geen vingertje  naar uitsteken om die ' -" babyborrel " te doen slagen zijn  mama & papa zullen met veel liefde die taak op zich nemen !Het is een prachtige dag vandaag  voor de tijd van het jaar dat wil zeggen ...  geniet ervan zoveel je kan ! 

liefs 


>> Reageer (11)
06-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


In de aanloop naar een zonnig ( bijna zomzers Weeken) wens ik jullie al  voor vandaag een zonnige Vrijdag !  Voila sè we zullen  hier  voor vandaag maar eens lichtgelovig  en koppig  zijn en aanvaarden dat die weerlui het bij het rechte eind hebben en hun voorspellingen  wat het weer betreft zullen uit komen ! Och we kunnen niet altijd het weer( net zoals het leven )  aan de zwarte kant bekijken dat helpt verdraaid geen sikkepit )Draait  het anders uit ??? wel dan doen we gewoon verder met wat wel is  of eender wat pns te wachten staat !Geniet van je dag ( en het leven ) !

liefs  


>> Reageer (10)
05-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een ...


Geen zon te zien voorlopig of vandaag ??? geen probleem dan maken we er zelf een zonnigze dag van om van te genieten ( als die dagelijkse klusjes achter de rug zijn )Vandaag is het eens een krabbeltje zonder dat koffietje naast de pc want is in vliegende vaart vandaag kan gebeuren è maar toch vlug allen een is het geen zonnige dan een gezellige dag wensen ! 

liefs


>> Reageer (6)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Fijne hemelvaartsdag
  • Dag Steffie ,,
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!