Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

19-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-een...

Een ...


"Begin je dag met een glimlag_" En dat  mag en kan  zeker op een Zondag en nog zekerder nu we eens niet begroet worden door regen  !Oei ... had mezelf voor genomen om niet over  het weer te hebben vandaag en ... ben er toch al weer over bezig dus stop ermee !Wens jullie ondanks alles toch een gezellige ZAondag !

liefs


>> Reageer (10)
18-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-een...

Een heel goede Morgen want ...


" Want zelfs op deze regendag wens ik ju een heel goede morgen " Soms hangt alles af wat er nog op de rest  van die  dag gebeurt af van hoe je die dag start  !  Een goede start  en de touwtjes wat vieren  omdat we in het  Weekend  zoiets mag ...kan niets anders dan een goede dag worden ( zelfs die regendag ) Dat wens ik dan ook iedere van harte ondanks het rotweer toch een gezellig Weekend ! 

liefs


>> Reageer (6)
17-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een Goede Morgen van ons hier  uit 't Rommelkotje !ook al ziet het er ( weeral ) naar uit dat we na een droge dag ( hier toch ) weer een regendag krijgen! Zolang we geen last hebben van wateroverlast zullen we zeker niet klagen of morren uit eerbied voor de mensen die nu in de problemen zitten door die wateroverlast ! We maken zoals steeds van iedere dag het beste !Oja... je denkt toch niet dat ondanks alles  ik dit vandaag  vergeten ben zeker????



 liefs


>> Reageer (10)
16-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een heel goede morgen ! Het is al een tijdje geleden dat ik hier nog even langs kwam met een groet van mij Stefke ! Nu zullen jullie wel afvragen waarom ik er zo vrolijk bijzit wel zal het even uitleen.... zat bij Mac Donads en had juist een frietje gestekt met nog neer lekkere dingen en daar word je vrolijk van hoe zou je zelf zijn  en kan je verzeken  het  was ..



.

! Wens je nog een vrolijke dag en tot de volgende keer met veel liefsvan ...Stefke 

(En zo hebben we hier weer eens zitten wensdromen 


>> Reageer (10)
15-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-een ...

Een ...


En we zijn alweer in de helft van de week ... verdraaid gaan die dagen toch vlug voorbij ! Durf het  vandaag bijna niet noemen " De zon schijntnu " maar  zal er maar beter over zwijgen of straks is ze terug wegwe zullen wel zien wat het word ! Wat het ook word wens ik jullie een gezellige dag en geniet zoveel je kan van dat nieuwe dagje !

liefs 


>> Reageer (7)
14-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een ...<



/span>

"Het zijn de keine dingen in het leven die belangrijk zijn en mee tellen "En dat is belangrijk want die kleine dingen maken het leven een stuk makkelijker en mooier ! En zeker als je buiten kijkt en je ziet wel geen zon maar ook geen regen en dat doet plezier!Maak er een gezellige dag van want iedere dag is er eentje bij op ons levenslijstje en maakt het weer een dagje met een keer  dat lijstje wat  langer dus geniet er maar van !

liefs


>> Reageer (8)
13-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ...

Een ...



Ik wens iedereen een mooi begin van een nieuwe week ook al is het (weeral)een regendag maar dat zijn we stilletjes aan wel  al wat aan  gewend !  De maandag duurt het wat langer voor we  ons gewone ritme  van iedere dag terug vinden  want na die 2 dagen het wat rustiger aan te doen!en daarom zijn we dus hier ook wat later met de  Maandagse koffiestop( en zoiets laat of niet vergeten we zeker niet !

liefs


>> Reageer (8)
12-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ..

Een Goede morgen ! Gisteren deden die rode bloemen ons terug kijken in de tijd naar die treurige dagen die de mensen  onze ouders of grootouders  toen moesten doormaken ! Maar .. vandaag geven die rode winter  bloemen ....


Die Amarilis met zen rode bloemen ons weer hoop op het nu en de toekomst ! Wens jullie  dan een heel rustige en gezellige Zondag  geniet ervan met veel ...

liefs  


>> Reageer (9)
11-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een goede morgen !




  • Vandaag worden we er weer aan herinnerd dat een beetje macht hebben wel een goede zaak kan zijn maar dat somigen van die hoge pieten dan ook graag hun macht gebruiken om hun macht uit te breiden ! Tot er enkele verstandige mensen zeggen " Nu is het genoeg " ! We herdenken niet hen die de er  oorzaak van zijn maar wel de gewone  onschuldige mensjes die door  hun streven naar  nog meer macht  het leven lieten ! Zou graag kunnen zeggen " nooit geen oorlog meer " maar als  we momenteel alles ziet gebeuren in de wereld dan weet ik dat wij gewone mensjes erin geloven maar .... die machtige mensen er nog steeds anders over denken ç 

liefs 


>> Reageer (7)
10-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een goede morgen gewenst en ..



.

"Ondanks die regen" iDat zijn  enkele woorden  we tegenwoordig nogal veel ujtspreken en toch blijven we koppig zorgen dat zoiets niet teveel onze dagen kan verknoeien ! Wetende  dat erni  mensen zijn in bepaalde delen van ons landje  die nu kampen met overlast van water voelen we met hen mee  en zullen zeker niet morren of klagen over dat  regenweer !Maar nu over iets anders ... voelen jullie ook al wat die Weekend mood  beginnen te tintelen ???? Laat dat gevoel de overhand nemen en geniet van je Vrijdag als een voorsmaakje van wat morgen er is ... het weekend ! 

liefs 


>> Reageer (7)
09-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een .


Ook al is het niet bepaald een zonnige morgen maar een grijs gedoe ! Daar zijn op deze tijd van het jaar stilletjes  te aanvaarden ( ook al zouden we het veel  liever anders zien )! Maar zoals steeds waar we voor staan .... moeten we door en als beloning wacht dan als die grijze lucht de kou enzovoort  voorbij is  wacht ons  een stralende Lente ! olala ... dat is  niet meer vooruit kijken maar een soort  van dagdromen.... dat kan  en mag ook wel eens !We staan weer met beide voetjes in het nu en maak er toch een Gezellige dag van !

 

liefs  


>> Reageer (8)
08-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Eeen goede Morgen !! Oefff... daar zijn we dan weer terug nadat  gisterenavond een avondje ( door de omstandigheden die ik totaal niet kon voorzien volledig in het water viel met die avond bezoekjes( en dat verdraaid ver van plezant ) ! Heb zelfs deze morgen al onverwacht bezoek gekregen Van ...



 

Een klein egeltje  ook al blijven ze meestal in de tuin deze keer was het op het terras en blijkbaar voekde hij (of zij )  zich daar volledig op zen( of haar ) gemak om er een dutje te doen !Blijkbaar lijkt het voor die beestjes zoals bij onsmensjes  ... waar we ons goed voelen genieten we ervan en dat wens ik jullie dan ook van harte voor vandaag ( al bedoek ik daarmee niet lanuit een dutje doen op het teras è )

liefs


>> Reageer (8)
07-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...



 

" Nog 4 dagen en we zijn weer Vrijdag " en dit word ons verteld  door de bewoners   van de natuur zelf ( zo kunnen we het met wat fantasie toch in mensentaal omzetten wat dat lieve beestje ons komt vertellen ) ! Verdraaid... dat is nu eens echt wat vooruitlopen op de tijd maar beter zonnig  vooruit te kijken dan achterom kijken naar de groijze dingen  ! Dat zal wel te danken zijn aan de hulp van die  zon die door de ramen scjijnt  en alles hier binnen een zomers zonnig tintje geeft ! Nu aan ons nu die regen wat op de achtergrond geduwd word door de zon  om van deze dag te genieten zoveel we kunnen en... Niemand kan ons tegen houden  ! Zullen we dan ook met alle plezier ook doen sè !

liefs! 


>> Reageer (7)
06-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


"Wens iedereen een mooi begin van een nieuwe week"Verdraaid zou toch beter zeggen "een ganse mooie niewe week zeker ? In alle geval we zijn die week  met veel goede moed gestart en we houden het aan onze gewone doen met even een koffiestop te houden zo tussendoor en....wat we ondertussen doen kunnen jullie al wel raden zeker ! Ook zo een mooi weertje bij jullie, ? als je grote fan bent van " Singing in the rain " natuurlijk is het prachtig weer ! Och we kunnen er beter mee lachen dan te morren è ! Maar ondertussen loopt  die  koffiesrop op zen laatste pootjes dus...

liefs  


>> Reageer (9)
05-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een goede Zondagse morgen en zoals iedere Zondag is dat weekse boemel treintje  die rustig door de dag rijd vandaag weer vervangen door een sneltrein en zal het een stuk minder rustig worden ! Dus houden we het kort maar toch wens ik jullie een ...


 met veel liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (9)
04-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een ...




En daarnee is bijna alles gezegd wat ik hullie wens ondanks dat sch..weer maar  toch laten we ons Weekend  daardoor niet verpesten het word er eentje om warm binnen te blijven( en je naaste omgeving eens lekker te verwennen en jezelf ingerekend ) ! We zijn al in ons leven door meer watertjes gezwommen en dat regenweer ( hopelijk zonder storm ) houd ons zeker niet tegen al zullen waarschijnlijk wel wat plannen  voor het Weekend gewijzigd  moeten worden ! Dan wens ij iedereen nog eens toch een heel gezellig Weekend met ....

liefs


>> Reageer (8)
03-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een Goede morgen .Nu die 2 moeilijke dagen voorbij zijn, zijn we vol goede moed terug  op het gewone  treintje van iedere dag gestapt ! En .. deze dag is er eentje met een mooi vooruitzicht want we zijn aan het einde van de week en het Weekend staat reeds ongeduldig te trappelen om te starten ! Toch houden we het wat aan de korte kant want na dat stormweer ( gelukkig hier  zonder schade ) is het verdraaid geen lottetje als je naast veel bomen woont dus word het Blaadjes samen blazen en is zakken steken  tot de volgende ( reeds beloofde ???? )storm op ons afkomt !



   Toch een gezellige dag gewenst nu alles wat rustiger is en zelfs de zon schijnt Geniet ervan ! 

liefs

 


>> Reageer (8)
02-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ....

Een goede morgen en van daag is het nog in stilte want ...


Laar wens jullie toch ( ondanks de storm ) een gezellige dag !

liefs


>> Reageer (9)
01-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...


Een goede morgen ! Het zal vandaag en morgen 2 dagen worden zonder veel gebabbel maar wens jullie ondanks deze dagen tpoch nog voor vandaag  een gezellige dag zonder teveel te piekeren !

liefs


>> Reageer (8)
31-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een Goede morgen en ..




En vanaf morgen  gedaan er mee en worden die Halloween spulletjes opgenorgen tot volgend jaar !Olala de zon is aan het vechten tegen de grijze wolken om  een gaatje te vinden om door te breken  ... wie zal  overwinnaar worden ??? sat is afwachten al duim ik met alle plezier voor de zon  maar nu genoeg over dit alles !!!   Morgen  November.... 2 dagen die voor  mansen die iemand hebben moeten laten gaan achter de sterren moeilijker dagen dan andere dagen zullen zijn . Daarom wens ik aan iedereen die zoiets meegemaakt heeft  nu al  heel veel sterkte !

liefs 


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!