Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

11-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 -een ...

Een ...



Nog die vriezekou niet gewoon hoor ook al is er weer een stralend zonnetje maar er zijn zo van die dingen die je al lang niet meer hebt zien vervriezen en die plots wel vervroren zijn!  Het eerste moment vraagt een mens zich af ... zal die automaat me nu in plan laten ? gelukkig is de oplossing dan  wat warm water en alles gaat weer zen gewone gangetje pfff ! Dat maakt natuurlijk dat die morgen al ver gevorderd is maar....  nu alles terug in orde is  smaakt dat  koffietje  verdraaid  dubbel zo goed( dat is dan een pluspuntje voor vandaag )Wens jullie een heel gezellige ( maar  koude) dag 

liefs



>> Reageer (10)
10-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een



  ...

Keek daarnet even in de vlucht naar het nieuws en soms vraag ik me  toch af .."Wat gebeurt er toch allemaal tegenwoordig ??? Ruzie onder de mensen- slagen en verwondingen zonder reden zelf moord zomaar PPPf! Je zou bijna opgeven om nog naar dat nieuws te kijken ! Waar is er nog rust en eerbied & vriendschap voor je of de medemensen gebleven ????Dat is dan  een van de  redenen  waarom we van ons blogje houden , ook al kennen  we sommige  van die mensen niet persoonlijk .Hier vind je rust - geen geruzie -zelfs een simpel  groetje doen plezier- indien nodig de medebloggers geven  of krijgen  een steuntje in de rug  zelfs  als er iemand  wegvalt voelt het hard aan !Dat was dan eens vandaag " ouwemeekespraat " mijn manier als stil protest tegen al dat geweld in de wereld ( wat kunnen wij kleine mensjes anders daar tegen  doen ? )!!!

liefs


>> Reageer (9)
09-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een...


Heerlijk.... die stralende zon ze doet ons bijna die Winterse kou vergeten ( tot we buiten komen)  maar dat winterseizoen is er nu  eenmaal dus...het is  aan ons om te aanvaarden en met volle moed die koude tijd door te komen  want ... daarna wacht ons de Lente ! Dat is nu wel heel ver vooruit kijken we zullen ons maar houden bij het nu ... wat het weer ook is geniet van je dag ook al word het voor velen onder ons een binnenzittersdagje en vergeet niet ..." Het zijn de kleine dingen in het leven die een glimlach op je gezicht doen stralen '

liefs


>> Reageer (6)
08-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-een...

Een ...


Is hier goed te zien dat het de klusjesmaandag is ... bijna middag en verdraaid laat voor die koffiestop en hier ff rond te neuzen ! Het is wel even wennen als je buiten gaat aan die winter temperatuur een dikke trui is zeker niet overbodig vandaag maar ..maar ... maar het mooie van de dag is tot nu toe ... die zon probeert door die wolken te boren ! Zal ze de overwinning halen op die grijze wolken ?? we hopen en duimen ervoor want met de zon is die dag nog veel mooier ! Maar nu genoeg van dat weer ..wat het ook is of word geniet nog van de rest van de dag !

liefs 


>> Reageer (6)
07-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een heel goede morgen op de eerste Zondag van het nieuwe jaar ! Het is gelukkig ook al is het wat frisser zonder die hevige wind ( voorlopig toch) ! Maar hoe het weer ook uitdraait de Zondag is de dag om alle zorgen even opzij te zetten !  Waar alles mag en kan  om je omgeving eens te verwennen ( zonder jezelf te vergeten ) ook al word het een binnenzittersdagje !Wens iedereen nog een heel gezellige en  ...



met liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (12)
06-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een heel heel..



.

Al heeft deze dag een totaal andere oorsprong .. wie zal er nu in  huis bij het eten van de 3koningstaart zich voor èèn dag de gelukkige zijn en   het  driekoningkroontje mogen dragen en zich  koning of konegin mogen voelen ???? dat was steeds afwachten! Dat was  vroeger steeds een spannend moment  ....nu is  die taart vervangen door een simpelezelfgebakken cake  ( zonder het verassingsboontje er in  ) Tijden veranderen en wij veranderen mee maar .... dat wil verdraaid  niet zeggen dat je niet van deze dag  kan of mag genieten zou zelf  zeggen ... Zeker Doen en maak er een ezellig Weekend van !!

liefs


>> Reageer (9)
05-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een goede morgen en kwam  daarnet di! tegen ..


Denk nu vooral  niet dat ik zoiets nu letterlijk bedoel hoor ... verre van  zou momenteel zoiets niet  durven  of zels willen doen nu er zoveel mensen ellende hebben  van dat stormweer !! Het is figuurlijk bedoeld als alles wat minder goed gaat als een steuntje in de rug  dat je nooit de moed mag verliezen  ook staat alles op zen kop !We zijn Vrijdag en de laatste dag van de werkweek hopelijk is het ook de laatste dag van dat stormweer en ...het Weekend staat voor de deur met ander weer( ook word het kouder hopelijk zpnder stormweer  ! 

liefs


>> Reageer (12)
04-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 een..

Een goede morgen en ...


Oef ... al  ben ik wat laat dit jaar die kersttooi  zit weer opgeborgen zal wel even wennen worden deze avond zonder die kestlichtjes !Dat wil ook zeggen gedaan met dat feestgedoe  en we weer braafjes zullen uitkijken naar het Weekend !Doet momenteel plezier om buiten te kijken ... een stralende zon ( hopelijk veranderd het niet zoals gisteren in regen ) Maar die koffiestop zit erop ... geniet van de zon ( zolang ze er is ) en je ganse dag !

liefs


>> Reageer (9)
03-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-een..

Een heel goede morgen en ..


Al denk ik dat zoiets te zeggen totaal overbodig is , we  weten nog uitstekend wat een dag het vandaag is ! "Na  regen komt zobbeschijn " klinkt het gezegde en geloof dat het hier nog waarheid zal worden ook ! Na die regen van daarnet probeert de zon door die grijze wolken te boren  of word het " een blek voor een lek " ( weeral een gezegde )! Wat het ook word dat weer we blijven optimist en duimen voor het beste ! Genoeg gepalaberd over dat weer wens jullie voor vandaag eender wat het word een binnenzittersdagje of  niet ... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (11)
02-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-een ...

Een heel goede ...


En vanaf vandaag  zijn die drukke dagen weer achter de rug en kunnen we weer stilletjes aan op ons boemeltreintje van iedere dag zitten !Als we eerlijk zijn we kijken steeds uit naar die Kerstdagen & nieuwjaar maar zijn ook steeds tevreden dat alles weer achter de rug is (ook al hebben verdraaid heel veel genoten van het gezelschap) en alles weer opgefrist is en alles weer zen normale gangetje  gaat ! Hou het rustig en geniet ook al is het een regendag van deze Dinsdag !

liefs


>> Reageer (7)
01-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-een..

Een heel goede morgen en....“ Mijn mama en ikke ( stefke ) wensen je een gelukkig Nieuwjaar !Een Jaar vol – geluk – gezondheid& vrede voor de ganse wereld !Een jaar waar we kunnen genieten en we starten al met deze 1ste dag van het jaar en nog nogmaals een heel...



Veel liefs van ons beidjes ! !


>> Reageer (10)
31-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een zeer goede morgen op de laatste dag van het jaar ! Voor velen onder ons word het een drukke dag  ( wat we toch met plezier doen ) met als kroon op die dag een heel gezellige avond ! Dus hou ik het kort en wens iedereen al van harte ...


met veel liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (6)
30-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een

Een ..


Ook al  zijn we  hier weer eens aan de late kant vandaag(pff) ... we zijn het laatste Weekend van het jaar en dat is een waarheid als een koe !Dan maar eens een oud gezegde uit de kast gehaald ..wat een koe te maken heeft met " waarheid"Zou het verdraaid niet weten ! Och veel van die " gezegdes zijn een soort raadsel maar wat geen raadsel is ... morgen zetten we een punt achter 2023 en kijken we vol hoop uit naar 2024 ! Maar nu zijn we nog niet zover dus geniet van deze heerlijke  zonnige ( voorlopig toch ) dag !

liefs


>> Reageer (9)
29-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een goede morgen ( ook al is die bijna totaal voorbij ) op de laatste dag van de ( werk)week en oefff ... eindelijk wat tijd gemaakt na al dat koeken bakken voor een koffiestop  en vlugeven  piepen en een krabbeltje zetten op de blog ( dat hoort daar  nu eenmaal bij een koffiestop sè ) Maar ook al was het een korte koffiestop even hier een goede dag komen wensen en een mens voelt zich een stuk beter sè! hou het rustig en geniet van deze dag !



liefs


>> Reageer (5)
28-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een zeer  goede morgen !! Als je die datum intikt kan je er niet naast kijken... de laatste dagen van het jaar 2023 zijn er ! Dat is dan nog een jaar dat we mogen bijschrijven op ons levenlijstje (als senioor mag op dat lijstje met alle plezier nog wel wat bijkomen )!Maar de toekomst  is koffiedik kijken en dat kunnen we ( gelukkig) allen nog niet ! Maar... ook al  ziet het  weer er buiten   grijs& grauw  uit geniet van je dag dus...

liefs 


>> Reageer (12)
27-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een..


We zijn inderdaad reeds halfweg de laatste week van het jaar 2023 !  Wil dat ook zeggen tijd om even stil te staan en achterom kijken hoe het jaar verlopen is ???? Denk het niet ....waarom onze kostbare tijd gebruiken om achterom te kijken we leven  nu genieten van iedere nieuwe  dag ! Momenteel kijken we zelfs vol verwachting uit naar die jaarwisseling , als we eerlijk zijn genieten we echt van die dagen ( ook al is het soms verdraaid druk ) Vooruit of acherom kijken al goed en wel maar  de wasautomaat verwittigd me  voor nu  dat zijn ( of haar ) taak erop zit... dus voor nu gedaan met de koffiestop !

liefs


>> Reageer (8)
26-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ..

Een heel goede morgen op deze tweede Kerstdag ! De meeste drukte  is  na vandaag voorlopig voorbij en kijken we dan ook weer  uit naar die jaarwisseling ! Maar dat wil niet zeggen dat we nu al terug op een treintje van iedere dag zullen stappen .. zeker niet want ...



En geniet er maar nog wat van want  die 2 mooie  dagen( zelfs de zon is van de patij vandaag ) komen slechts èènmaal in het jaar voor !  

liefs


>> Reageer (4)
25-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo


Vanavond word het een avondje zonder bezoekjes bij de blogmaatjes !
Dat kaarsje is opgebrand voor vandaag
Maar langs deze weg weg toch nog vlug even dit ...
<br / Liefs en bedankt voor het bezoekje ! !


>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ..

Een goede Morgen en geniet van deze mooie  en vredige ...


Wat het weer betreft storen we er ons  vandaag totaal niet aan... de gezelligheid in de huiskamer is wat dat telt vandaan en geniet er dan maar van ! 

liefs 


>> Reageer (4)
24-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een goede morgen gewenst ook al is niet  het weer dat we steeds verbinden met deze dagen ( alles heel stil buiten en ook  een wit tapijt ) we zijn in de mooiste dagen van het jaar !Het is geen tijd van veel gebabbel maar  het zijn 2 dagen van Stilte en rust en bezinning en toch 2 dagen om ervan  te genieten samen met je naaste omgeving  dus ...



  

liefs


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Goedemorgen blog vrienden


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!