Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 18de week van 2024
Foto
Bij steffie

19-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-een...

Een ...



En natuurlijk weer wat aan de late kant vandaag Pfff! Deze keer ligt de fout niet bij mezelf  ! Moest naar het stadhuis voor een  nieuwe paspoort ! maar voelde me verdraaid net  een soort van  bandiet die zijn vingerdrukken moest zetten na een of andere  misdaat ! Och ja het is weer achter de rug en kunnen we opgelucht eindelijk de nieuwe week starten( al is het met de klusjesmaandag )! Wens jullie allen een heel gezellige dag ( ook al is het zonder zon  met een grijze lucht buiten ) 

liefs


>> Reageer (8)
18-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een heel ...


Een Zondagse morgen met ... regen !! Och we laten onze dag niet verpesten daardoor en we maken er toch een gezellige dag van ook al is het binnenshuis ! Maar hier is het toch weer in vliegende vaart en word het krabbeltje kort gehouden ! Wat het weer ook is of word geniet van je dag met veel ... 

liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (13)
17-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ..


Een Weekend die gestart is met( voorlopig ? ) een stralende zon wat kunnen we meer wensenen de rest om er een gezellig Weekend van te maken ligt in onze handen ! Wat het weer ook nog is of word we zijn deze Winter toch verwend wat het weer betreft ! We gunnen die kleine bubbeltjes wel hun ravotten in de sneeuw maar zijn toch stiekem dik tevreden dat we weinig van die dingen gezien hebben ook al is zoiet wondermooi we zien toch liever de zon ! Genoeg daarover wens jullie allen nog een heel gezellige dag en geniet van alles wat we nu hebben !

liefs


>> Reageer (5)
16-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...


Toch nog een een goede morgenook al is het reeds bijna middag ? Maar toch nog even een koffiestop houden en hier vlug een krabbeltje zetten ook al is het al verdraaid laat na die wafelbak Pff ! Maar geen gezeur daarover want als je dan de glimlach op hun gezicht ziet bij het eten van die zelf gebakken suikerwafeltjes kan je dag niet meer stuk ! We ziijn Vrijdag en dat wil zeggen ... vanavond starten wij al met veel plezier het Weekend ... wat ons zeker niet tegenhoud om er toch ( ook al is er hier ( tijdelijk ) lichte regen ) een gezellige dag van te maken en  dat wens ik dan ook aan & voor  iedereen ! 

liefs


>> Reageer (5)
15-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een heel goede en een zonnige morgen gewenst !



En dat zal het zeker worden als we die weerlui mogen geloven en de kans zit er zeker dik  in want stilletjesaan komt  dat zonnetje meer en meer  door die grijze wolken te boren ! Wie had dat ooit kunnen denken in deze Wintermaand zo een schitterend weer met een temperatuur die ons totaal niet aan de Winter doet denken ! Hadden ze zoiets een tiental jaren terug moeten voorspellen dan gingen we ons zeker afvragen of die voorspeller niet ergens een vijsje los had in zen koppeke ! Nu gnoeg over dat weer ... we zullen ons niets meer afvragen  hoe of wat het weer betreft en simpelweg er van genieten sè!!

liefs


>> Reageer (10)
14-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een heel goede morgen en dat word het zeker want vandaag is het ...



Ook al is deze dag waarschijnlijk bij de start bedoelt als een ccomercieel ding ... het geeft ons nu  de kans om zonder schroom te tonen dat we iemand heel waardevol vinden in ons leven ! Op deze dag kan  je er zelf van    genieten om anderen  te verassen met een  of ander klein dingetje  eender wat  !  Zelfs als je alleen bent verwen  maar eens extra goed jezelf  en  zo kan je ook mee genieten van deze dag !Is  dat gekrabbel vandaag  wat  sentimenteel  getint ???? dat  mag en kan  wel eens op deze 14Februari !  

liefs


>> Reageer (10)
13-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ...

Een ..



"Een kleine possitieve gedachte in de morgen - kan je ganse dag veranderen " Zoiets is verdraaid nog  waarheid ook .. het leven aan de zwarte kant bekijken  zal je leven niet mooier & zonniger maken !Helaba geen  geklets  vandaag kijk even naar buiten zie je zoals hier ook een stralende ??? Wel geniet er dan nu  van zolang ze er is en wat dan daarop volgt ... zullen we dan wel zien !

liefs    


>> Reageer (8)
12-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een heel goede morgenmet een glimlach  !


Als je nu denkt dat ons Stefke die mentaal volledsig minder valide is  en helemaal niets in haar eentje kan daarom ook niet kan genieten van het karnaval ???? wel vergeet het maar ! Ons juffrouwke heeft er echt goed van genoten ( al had ze enkel een rood neusje ) ! Hoop dat alle  fans  van die gekke bedoening er evenveel van hebben genoten en nog zullen van genieten als ons Leeuwke  deed! Nog een gezellige dag gewenst met van hier uit  veel ..

liefs

 

 


>> Reageer (10)
11-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een .




.

Start je dag met een glimlach en als er gedurende de ganse  week 1dag is waar het het zeker vol overtuiging zal of kan doen dan is het zeker de Zondag een dag waar je alles kan en mag doen waar je soms  al een hele week maar uitkijkt !Ook al is het hier vandaag weer in vliegende vaart laat die regen je mooiste dag van de week niet verpesten en geniet ten volle van je dag!!! 

liefs


>> Reageer (10)
10-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een heel...


Voorloopig nog met een zonnetje maar als we die weerlui mogen geloven is het niet voor lang!  Maar het is Weekend en  dan doen we niet aan doemdenken alleen  simpelweg  genieten  van wat het "nu" ons geeft !  Wat er later ons nog te wachten staat  .. zullen we dan wel zien  ! Niet veel geklets vandaag alleen nog dit ... geniet ten volle van het Weekend ! 

liefs 


>> Reageer (8)
09-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een ...


" Elke dag is er een met veel kansen  " Een van die kansen   op Vrijdag is zelfs  eentje die  heel aanlokkelijk is  ...ook al is de start van het Weekend volgens de datum op de kalender  maar morgen ..  kunnen we al zonder schroom  het Weekend vanavond starten en er een soort van een verwenavondje van maken !  Maar  nu zijn we nog zover niet ... We zullen hier dan maar nog braafjes  een eind maken aan die koffiestop en terug aan de slag gaan ! Geniet wat je ook doet van deze dag maar ... vooral  van  deze Vrijdagavond de start van het Weekend( zal ik ook doen   )

liefs


>> Reageer (6)
08-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een...


" Iedere dag is is een geschenk - vergeet het niet uit te pakken " Dat vind ik nu een gezegde die echt uitstekend past  bij ons senioren en een waarheid is als een koe ! Zoiets doet je wel even nadenken over het leven ..... Wat geeft ons dat gevoel ???  Voor velen onder ons is het de stuwkracht die ons een goed gevoel geeft ... je kind- klein en achterkeiknderen  te zien opgroeien en ook te zien  genieten van het leven !  Dan denk je wel eens  aan de senioren die dit alles  moeten missen ! Je voelt  je  dan een gelukkig mens !  De bedoeling van het krabbeltje van de dag ???? Open dat  dagelijks  geschenkje en wees er dankbaar voor  of je nu alleen bent of niet  als senioor  geniet ervan !

liefs


>> Reageer (9)
07-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een  goede Morgen ook al is is het een dag  met regen we zullen daarom niet in zak en as zitten we  doen alsof die regen na al dat stormgedoe van gisteren een soort van zegen is die die storm deed verdwijnen Liever steeds de possitieve kant bekijken in iedere dag - de negatieve kant van de dag ! En zo maken we er met een  toch nog een ..



.

van ! Nog een vriendelijke groet met liefs van uit 't Rommelkotje  


>> Reageer (12)
06-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een heel goede morgen !Verdorie wat zijn de tijden toch veranderd van toen wij zelf kleine bubbeltjes in huis hadden  en  daarom word het vandaag weer eens ouwe meekespraaten ! Hoe ik daarbij kom??? wel door dit ....


Als je dat ziet  vraag je soms wel af ... wie van de twee  geniet nu het meest -achterkleinkind  Lize of haar Mama ??? Nu mogen de kleintjes echt kind zijn en daar genieten de ouders dan ook ten volle van ! Herinner jullie nog de tijd van toen we een uitstapje maakten met onze kroost ???Geen pretparken waar ze zich konden uitleven en iets gaan drinken ???? dan moesten ze braafjes op een stoel zitten Pfff !Maar wat voorbij is .. is voorbij en Wij leven mee ( of proberen toch ) op het ritme van  het leven van het "nu " !

liefs


>> Reageer (6)
05-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een ..


"Iedere nieuwe dag is een nieuwe kans om ervan te genieten "Zullen we dan maarook doen  sè en tussen die Maandagklusjes een offiestop houden ! Het Weekend zit erop en hopelijk zitten we weer op ons gewone boemeltreintje want een razende sneltreijn is voor ons senioren  verleden tijd en waar we vroeger door het drukke leven geen tijd hadden kunnen we nu wel  !  Ook al is de zon ( nog ?) niet te zien en waait er weer een stevige wind gelukkig nog( nog ?) geen regen dus ... geniet (zonder  schuldgevoel ) van je dag !

liefs  


>> Reageer (9)
04-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een heel goede Zondagse morgen en ...en zou de zon er toch doorkomen ??? hopelijk wel maar wat het ook  is of  word die Zondag laten we door niets of niemand verprutsen ! Noodgedgen is het vandaag een mini krabbeltje toch nog vlug dit ...



liefs 


>> Reageer (11)
03-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een heel ...


 Ook al is het een grijze dag( voorlopig ? je weet maar nooit è  ) zonder zon de temperatuur valt best mee en die sterke waaiende wind houd momenteel ook zen adem wat in ... wat kan een mens meer vragen  in de  de Winter dan wat we nu hebben ! Verdraaid ... we zijn hier weer eens aan de late kant en  daar zijn we toch weeral bezig over dat weer inplaats van jullie een heel gezellig Weekend te wensen dus ...dat hebben we nu hier  ook gedaan!  

Met veel liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (10)
02-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ....

Een ..



Het is hier vroeger dan we gewoon zijn en in vliegende vaart want ... een dokter wacht niet om je te ontvangen ! Een mens weet waneer je er moet zijn maar ... weet verdraaid  nooit waneer je terug bent ! daarom vlug allen een fijne  dat dag( hopelijk met wat zon ) en die Vrijdag is steeds een gezellige dag want .. want vanavond starten we met veel plezier al het Weekend ! 

liefs 


>> Reageer (12)
01-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een ..





Het Weekend komt langzaam dichterbij " Zoiets is steeds een opkikkertje maar kan nog  niet tippen aan het volgende " Geniet vandaag van het zonnetje " (hier toch en hoop dat het bij jullie ook zo is ! )We starten vandaag al weer de 2de maand van het jaar 2024 de korste maand van het jaar al krijgen  we dit jaar een dagje zomaar gratis  meer ! (en zoiets is altijd mooi mee genomen )Geen lang gekrabbel vandaag want een mens krijgt de kriebels bij het zien van die zon om er zoveel mogelijk van te genieten en dan kan ik  maar  twee woordjes over zeggen en dat is " ZEKER DOEN "

Liefs 


>> Reageer (10)
31-01-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een ...


Ook al ziet het er naar uit dat het ( voorlopig toch ) niet bepaald een zonnige dag word ! Voila sè we hebben hier wat het gekrabbel betreft een tandje bij gstoken ... we moeten als senioor durven ( en willen )toegeven dat voor sommigen onder ons  die ogen niet bepaald meer  zijn wat ze eens waren ! Met je neus tegen het scherm zitten koekeloeren is ook niet bepaald plezant , dan maar liever kiezen voor wat die pc ons als hulp kan bieden ! Genoeg daarover ... wens jullie toch een heel gezellige dag met een koffietje ( of thee ) en geniet ervan !

liefs    


>> Reageer (11)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Hallo
  • Goede namiddag Steffie.
  • vriendelijke Vrijdagsgroetjes van willy
  • fijne dag...
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!