' ta boe or not ta boe '
pro & contra
taboe de wereld rond!
28-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kus soms taboe

Het is heerlijk én gezond. Maar toch zijn er mensen die zoenen niet met gejuich onthalen. Een reis rond de wereld zonder te kussen.

Verleiden, verliefd worden, van iemand houden en kussen.

Het lijkt de meest logische en natuurlijke gang van zaken. Maar dat is niet voor iedereen zo.

Kussen blijkt voor de meeste culturen toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Wist je trouwens dat ongeveer de helft van de wereldbevolking niet kust?

Reis mee naar een wereld waar kussen taboe is (maar vergeet niet terug te keren):

Voor een Hindoe is een kus iets hilarisch. Een kusscène in een westerse film zorgt ofwel voor afkeer ofwel voor hilariteit in de zaal. Toch enigszins verrassend voor een streek waar de Kamasutra ontstond.

Zoenen zonder ziel

Voor de Manjas in Centraal-Afrika is kussen gewoon onmogelijk. Immers, de vrouwen hebben een geperforeerde bovenlip waarin een houten schijf gestoken werd. Een handdruk van de man rond de duim van de vrouw vervangt onze westerse kus. Deze handeling wordt driemaal herhaald en de laatste keer drukt de man met zijn vingers tegen de handpalm van de vrouw om zijn verlangen uit te drukken. Als de vrouw dan knipoogt, bevestigt ze dat het verlangen wederzijds is.

Chinezen vinden kussen dan weer heel obsceen. Voor hen is kussen een seksuele handeling die je enkel in de intimiteit met je partner doet. In het Oude China was het zelfs zodanig vulgair waarvoor je gedood kon worden...

Ruiken en voelen

In Bali kust men niet echt maar brengt men zijn gezicht tegen dat van de andere zodat je de geur van de andere kan ruiken en de lichaamswarmte kan voelen.

De Papoea's van Nieuw-Guinea vinden kussen net iets te simpel. De wimpers van je geliefden met je tanden afbijten, dat vinden ze veel sensueler. Misschien zelf eens uitproberen?

Op Tahiti is het toppunt van sensualiteit, al dansend mekaar strelen met de neus. Ook de Eskimo's, zoals je wellicht wel weet, houden net als de mensen op Tahiti van "neuzen-neuzen", maar ze vinden het ook sensueel om hun tong uit te steken.

 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.,,,

Zoals velen ben ik niet alwetend, ik heb dus ook opzoekingen moeten doen om deze blog te starten, hopelijk is het mij gelukt. Bedankt voor jullie bezoek!!

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.seropositief
Seropositief - Aids
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...Hoe wordt iemand besmet?
- vaginale of anale seks zonder condoom: door vaginaal vocht, menstruatiebloed, sperma, anaal vocht, besmet bloed bij wondjes
- orale seks: door sperma, menstruatiebloed als er wondjes, zweertjes, aftjes of koortsblaasjes rond mond, geslachtsorganen of anus zijn.
Het gebruik van mondwater of extra poetsen van de tanden (voor of na) beschermt je zeker niet extra, in tegendeel!, het maakt je mond kwetsbaarder.
- besmet bloed: door onveilig spuitmateriaal bij druggebruikers, prikaccidenten bij hulpverleners, contact met besmette naalden, verwondingen, bloedtransfusie (wat in België niet voorkomt omwille van de strenge controles)
- van moeder op kind: via de moederkoek, vooral tijdens de laatste weken van de zwangerschap, tijdens de bevalling, door borstvoeding
Doorbreek het taboe . Aids begint meestal met griepachtige verschijnselen, soms ook huiduitslag.
Vervolgens treden mogelijks verschillende van de volgende symptomen op: groei- en ontwikkelingsstoornissen, algemene afwijkingen van de lymfeklieren, hepatomegalie (leververgroting), splenomegalie (miltvergroting), orale candida, parotitis (bof), terugkerende of chronische diarree, encefalopathie (hersenziekte), lymfoïde interstitiële pneumonie, hepatitis, cardiomyopathie (hartspierziekte), nefropathie (nierziekte), weerkerende bacteriële infecties, opportunistische infecties (herpes simplex, zoster, toxoplasmosis, histoplasmosis, parasitaire aandoeningen), malignanteiten (lymfoma), kanker (huidkanker)
Ten slotte kunnen ook de volgende verschijnselen optreden: vergeetachtigheid, concentratieproblemen, lusteloosheid, sociale teruggetrokkenheid, uiteindelijk leidend tot ernstige dementie.
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...Seropositief en aids: verwar ze niet!
Elke aidspatiënt is seropositief maar niet elke seropositieve lijdt aan de ziekte 'aids'.
Wat is dan eigenlijk het verschil?
Wel, als ik het goed begrepen heb ...
maakt het lichaam van iemand die besmet werd met het HIV-virus antistoffen. Van zodra die antistoffen in het bloed worden aangetroffen, spreken we van seropositiviteit.
Seropositieven zijn dus nog niet ziek maar wel drager van het virus en kunnen dus anderen besmetten.
Na een korte of langere periode raakt het immuunsysteem verzwakt. Het virus kan zich nu massaal verspreiden in het lichaam. De eerste tekenen van de HIV-infectie (huidaandoeningen, schimmelinfecties, koorts, vermoedheid, vermageren, aanhoudende diarree) kunnen zich aandienen. Vanaf dat moment spreken we van een aidspatiënt.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.analfabetisme
Analfabetisme betekent niet kunnen lezen en schrijven. Niet kunnen lezen en schrijven houdt in: de sleutel missen tot ontwikkeling, tot participatie in de samenleving, tot het doorbreken van een vicieuze cirkel van armoede en afhankelijkheid, generaties lang...

Er zijn in de wereld ongeveer 880 miljoen analfabeten: de meeste leven in ontwikkelingslanden, de meeste analfabeten zij vrouwen. Analfabeten zijn volgens UNESCO (de VN-organisatie voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur) “alle personen van 15 jaar en ouder die niet in staat zijn een korte, eenvoudige tekst over het dagelijks leven met begrip te lezen en te schrijven". De miljoenen kinderen die niet naar school gaan en dus niet kunnen lezen of schrijven, worden vanaf hun 15de analfabeet genoemd. Uiteraard zijn analfabeten niet alleen in ontwikkelingslanden te vinden, maar ook in het rijke Noorden. Naar schatting kan 20 % van de westerse bevolking niet of niet voldoende lezen of schrijven om zich volledig te kunnen redden in de geletterde maatschappij! Analfabetisme in westerse landen blijft echter vaak een taboe.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrouwenbesnijdenis

Een groot Taboe = Vrouwenbesnijdenis komt op grote schaal voor. De Verenigde Naties en haar Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) schatten het totaal aantal vrouwen dat op de wereld is besneden op niet minder dan 130 miljoen. Amnesty International gaat zelfs uit van 135 miljoen. Per jaar komen er naar schatting ruim twee miljoen bij. Dat is zo?n 6.000 per dag, 1 per 15 seconden.

Verreweg de meeste besneden vrouwen, circa 110 miljoen, wonen in Afrika. In zeker 28 Afrikaanse landen gelegen tussen de evenaar en de kreeftskeerkring wordt vrouwenbesnijdenis stelselmatig toegepast . De landen buiten Afrika waar vrouwenbesnijdenis gebruikelijk is, liggen in Zuidoost-Azië (waaronder Indonesië, Sri Lanka en Maleisië) en op het Arabisch Schiereiland (Yemen, Oman en de Verenigde Arabische Emiraten). 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (12 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slechte adem
Slechte adem (Halitose)

Halitose is de medische term voor een slechte adem (halitus= adem/geur, osis=abnormaal). Naar schatting 1 op de 7 mensen zou last hebben van een slechte adem.Toch wel een vervelend probleem en één waar ook een zeker TABOE op rust....

Oorzaken     
In zowat 8 gevallen op 10 is de slechte adem te wijten aan een binnen de mond gelegen oorzaak. We ervaren een slechte adem als de uitgeademde lucht vluchtige zwavelverbindingen bevat, die het produkt zijn van stofwisselings-processen die plaatsvinden in de mondholte. In een gezonde mond mag de adem geen speciale geur hebben.
De zwavelproducerende bacteriën hebben hun belangrijkste verblijfplaats in de diepe groeven achterop de tong waar een zuurstofarm milieu heerst dat de groei van dergelijke bacteriën stimuleert. Ook bacteriën in de holle ruimten rondom tanden en kiezen van patiënten met parodontitis (ontsteking van het tandvlees) dragen bij tot de vorming van zwavelverbindingen.

Andere mogelijke oorzaken van orale aard:
• Ontstekingen of infecties: Sommige ontstekingen of infecties in de mond (bv. bepaalde schimmelinfecties, koortsblaasjes die veroorzaakt worden door het herpesvirus…) kunnen aan de basis liggen van de slechte adem.
• Speekselgebrek: sommige geneesmiddelen kunnen een vermindering van de speekselafscheiding veroorzaken, wat kan bijdragen tot een slechte adem.
• Slapen: 's morgens is er bij iedereen sprake van een minder goede adem door de mindere speekselproduktie tijdens de nacht. Dit verdwijnt meestal na het drinken van een glas water of wat fruitsap. Ook het poetsen van de tanden voor het slapengaan vermindert de kans op een slechte ochtendadem.
• bepaalde eetgewoonten (knoflook, uien, bepaalde kruiden…)
• tabak
• alcohol
• Ook anatomische factoren zoals een meer dan normaal ruwe tong, kunnen zorgen voor het voorkomen van meer plaatsen waar de voor halitose verantwoordelijke bacteriën kunnen uitgroeien.

Soms wordt de slechte adem veroorzaakt door elders in het lichaam aanwezige ziekten zoals:
• maagzweer of een ander maag-darmprobleem
• hernia van het middenrif
• nier- of levenziekte
• ontsteking van de ademhalingswegen
• suikerziekte

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lesbisch
Vandaag
Vrouwen vandaag voelen zich thuis in eigen buik en broek. Van pornofilms en seksshops voor vrouwen tot sex in the city: de vrouwelijke seksualiteit is openlijk en zelfbewust aanwezig. Westerse vrouwen kunnen kiezen uit een ruim gamma anticonceptie, moederschap is voor vrouwen vandaag een zelfbewuste keuze, al dan niet met man. Lesbische liefde is niet langer een TABOE en ook het traditionele huwelijk heeft allang afgedaan als enige zaligmakende samenlevingsvorm.
Uit recent onderzoek blijkt dat één op acht vrouwen vandaag het initiatief neemt in seksuele contacten. Het aantal losse contacten van vrouwen neemt toe. One-night stands zijn geen taboe meer, overspel ook niet.
En toch… Ondanks alle anticonceptie blijken vrouwen steeds roekelozer. Een op twee vrouwen heeft al seks gehad zonder enige vorm van bescherming. Het aantal ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare ziekten is nog steeds hoog. Seksuele onderdrukking van vrouwen behoort nog niet tot het verleden. Nog steeds worden veel vrouwen geconfronteerd met seksueel geweld. Vrouwenhandel is een booming business.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kuisheidsgordel
Kuisheidsgordel      
De kuisheidsgordel, ook wel venusgordel genoemd, is een riem van leer en metaal die rond de buik wordt aangebracht. Op de rug bevindt zich een scharnier. Van hieruit loopt een ijzeren strip tussen de benen naar de buik waar het met een slot kan worden afgesloten.

Kuisheidsgordels werden gebruikt tot in de 17e eeuw. Het laatste patent in Duitsland is van 1903. Tegenwoordig is de kuisheidsgordel weer in zwang gekomen. Nu niet als tuchtmiddel, maar eerder als lustwerktuig. Voor meer comfort wordt nu alleen gebruikt gemaakt van leer of gummi. Ook glasvezel wordt wel gebruikt. Erg duur zijn van een neopreenlaag voorziene kuisheidgordels van edelstaal of zilver. High-tech-gordels zijn zelfs voorzien van een cijferslot. Een SM-variatie is de piercing-gordel waarbij meerdere ringen in de schaamlippen worden aangebracht. Aan deze ringen bevestigt men een metalen plaatje dat de schede-opening bedekt. De man krijgt een ring in de voorhuid en in de penishuid. Doordat beide met elkaar verbonden worden is een erectie uiterst pijnlijk. Wie voorstander is van een minder pijnlijke variatie grijpt naar de peniskoker, een afsluitbare over de penis geschoven leren huls.
Ook in Japan beleeft de kuisheidsgordel gouden tijden. In dit geval niet als erotisch speelgoed maar gewoon als bescherming. Ze gebruiken hem tegen gewelddadige aanvallers. Deze methode is echter niet onomstreden. Enerzijds provoceert de gordel de aanvallers omdat ze op weerstand stuiten, anderzijds worden ze gestimuleerd door de erotiserende SM-werking van de kuisheidsgordel. De kuisheidsgordel vindt zijn oorsprong in de middeleeuwen toen ridders langdurige veldtochten ondernamen of hun landgoed controleerden en bereisden. Omdat ze wilden vermijden dat hun vrouwen zich vermaakten met andere ridders plaatsten ze de geslachtsdelen van hun geliefden achter slot en grendel. Dit had zowel morele als ook pragmatische redenen. Zo kon namelijk elke ridder er zeker van zijn dat hij zijn eigen bruid bezat en niet het koekoeksei van de vijandige buurman in zijn nest had. De bekkengordel bezat kleine van kant voorziene gaatjes waardoor urine, uitwerpselen en menstruatiebloed konden ontsnappen. De hygiëne echter liet te wensen over en vaak ontstonden er dan ook vaginale infectieziektes, huiduitslag en gezwellen

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (28 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sex met dieren

Mensen houden van dieren. Een haal hier, een klopje daar, even met hun neus in die heerlijke vacht knuffelen ze ermee tot je er jaloers van wordt. Hollandse honden worden vaker gestreeld dan Hollandse mensen. Maar niet zo vergaand: dat ene plekje, ergens achteronder, blijft als regel onberoerd. Zo hoog als liefde voor dieren staat aangeschreven, zo taboe is seks met ze. Wie zich hieraan overgeeft tuimelt in een poel van verachting."
"Al is het uiterst ongepast, het gebeurt wel: seks met dieren, de uiterste consequentie van het houden van, de liefde mét. Op de boerderij, in het bordeel en gewoon thuis voor de open haard, maar vooral toch in ons hoofd. De verbeelding is ons beste geslachtsorgaan..."

 

 

Hoewel "sex met dieren" een zoekterm is waarmee veel bezoekers op deze pagina zijn beland, hebben wij niks met dierensex. Vrijheid van dieren omvat ook het recht om niet lastig gevallen te worden met onze seksuele behoeftes. Als dieren de vrijheid krijgen om natuurlijk gedrag te vertonen, talen ze niet naar sex met mensen. Er is geen wederkerigheid, tenzij je de ander vrij laat.

Wat we in onze fantasie doen in ons hoofd of in de nabijheid van dieren, dat moeten wij en zij zelf weten. Het hoogste kwaad is niets tot kwaad te bestempelen. Waar je je tegen verzet, blijft. Waar je naar kijkt, verdwijnt. Houdt van wat je verlangt, maar weet wat ware liefde inhoudt: vrijheid. Ware liefde wil zeker niet kwetsen.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (12 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.landen

Taboe in vele culturen

HADISE

Hadise heeft Turkse roots. Is vrijen met een condoom in de Turkse cultuur een taboe? ,,Ach, het is een taboe in vele culturen. Sommige jongeren willen, of ze nu Turks of Belgisch zijn, de regeltjes niet volgen en willen vroeger met elkaar naar bed gaan. Wel, als ze dat dan doen, dan moet het toch veilig hé. Je hoort nu veel te vaak berichten over 14-jarige meisjes die zwanger zijn." Op haar condoomdoosje staat: ,,Always keep it present.'' Hadise verklaart: ,,Je weet nooit wanneer je zin hebt, dus zorg dat je er altijd eentje bij hebt.''

 

 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.keuze geslacht

De keuze van het geslacht is bij veel vrouwen geen taboe

De laatste tijd is er heel wat te doen geweest rond de mogelijkheid van ouders om bij kunstmatige bevruchting het geslacht van hun kind te kiezen. De heersende opvatting in de Westerse wereld blijkt daarbij dat dit niet kan behoudens wanneer het in het belang van de gezondheid van het kind is (bijvoorbeeld wanneer er een risico is op een erfelijke ziekte die alleen op een bepaald geslacht kan over gaan). Er is in veel landen echter nog een lange weg af te leggen vooraleer die heersende opvatting ook in wetten wordt gegoten. Veel kandidaat-ouders met vruchtbaarheidsproblemen blijken echter een andere mening te zijn toegedaan.

Een enquête bij Amerikaanse vrouwen met ernstige vruchtbaarheidsproblemen toont aan dat niet minder dan twee op vijf van de bevraagde vrouwen zegt dat ze gebruik zouden maken van technologie die hen toelaat om het geslacht van hun kind te kiezen, wanneer die technologie vrij toegankelijk zou zijn. Opvallend is daarbij dat een groot deel van de vrouwen die zegt dat ze dit wel zouden doen nog geen kinderen heeft. Het is opvallend omdat veel experts er van uit gingen dat de meeste ouders die van een dergelijke mogelijkheid zouden gebruiken maken, dit zouden doen om wat evenwicht in hun gezinssamenstelling te brengen. Of met andere woorden: ouders die bijvoorbeeld al twee kinderen van één geslacht hebben die zouden bij een derde kiezen voor een kind van het andere geslacht. Wat zou jij doen als je de mogelijkheid had het geslacht van je kind te kiezen?

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.condoom
Non met condoom taboe in Taiwan      
Non met condoom taboe in TaiwanIn Taiwan is een affiche van een anti-Aids campagne verwijderd omdat lokale katholieke overheden het te ver vonden gaan. Op de poster die voornamelijk in het openbaar vervoer te zien was, stond een non afgebeeld die een condoom toont. Daaronder staat de tekst "Ik heb het nooit nodig, maar toch weet zelfs ik het".
De Taiwanese kerk is van mening dat dit een onvergeeflijke belediging is voor het geloof. Het Vaticaan ziet het gebruik van voorbehoedsmiddelen immers nog steeds als een zonde. Het reclame-bureau dat de condoom-campagne opzette was zich echter van geen kwaad bewust: zij verklaarden dat zij een beeld wilden gebruiken van iemand die positief overkomt bij de mensen
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.piercings taboe of niet
Piercing betekent letterlijk doorboren en bestaat al sinds de mensheid. Vroeger liep men al met een eenvoudig ringetje door elk willekeurig lichaamsdeel.
De laatste jaren zijn de piercings erg populair geworden, gaatjes in navels, tongen, wenkbrauwen, lippen, neuzen of geslachtsdelen met daarin een ringetje of staafje.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.roken op strand
Roken taboe op strand Los Angeles
Strand
Rokers hebben het al niet makkelijk in de VS. En zeker niet in de staat Californië. Al tien jaar geleden werd er het roken in bars, cafés en restaurants verboden. Maar de Golden State gaat nog een stapje verder. 

Het stadsbestuur van de miljoenenstad Los Angeles wil nu ook het roken op de stranden verbieden. In het naburige Santa Monica en twee andere badplaatsen zijn de stranden al rookvrij. 

Met Los Angeles erbij ontstaat er een rookvrij strand van maar liefst 21 kilometer lang. Het verbod maakt ook een eind aan de vele peuken die de stranden vervuilen, meende een rookvrij raadslid. 

 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.taboe over ontlasting
"Shit Happens". Hoewel er niks gewoner is dan poep rust er toch een  redelijk groot taboe op dit onderwerp. Het wordt vaak bestempeld als onsmakelijk en er wordt nauwelijks of gniffelend over gesproken,
WIST JE DAT
U
it onderzoek is gebleken dat:


Een man maakt dagelijks 5 keer gedurende gemiddeld 31,7 seconden een sanitaire stop; een vrouw 137 seconden. Daaruit volgt dat een man 50 dagen van zijn leven in het kleine kamertje zit, een vrouw ongeveer 200 dagen....

Volgens onderzoeken produceert een mens jaarlijks 55 kg uitwerpselen en 545 liter urine. Voor een gezin met 3 kinderen komen we aan een minimum van 160 kg per jaar. Voor een stad met 20000 inwoners komt dat neer op meer dan 500.000 kg...

Ook astronauten hebben ontlasting. Daarom besteed de NASA veel tijd en geld aan een goede wc. De nieuwste 'ruimte wc' koste 23,4 miljoen dollar (ongeveer 50 miljoen gulden)!!........
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wie een ,,,
 
 
Indien de elementen geen rol spelen en er gebruik wordt gemaakt van een of ander voorwerp, is "voodoo" en feit ! Degenen die hier gebruik ( vaker mís-bruik ! ) van maken, handelen in magische praktijken, dat zou zijn voortgekomen uit het "taboe-geloof", dat iets aanduidt wat "verboden, niet-toegankelijk, gevaarlijk" en daardoor "heilig, iets gewijds" is. Dat had nog niets te maken met "goddelijk", doch eerder met beperkingen in het leven en de gebruiken daarvan. De Roodhuiden uit Noord-Amerika, de Australische Aborigenals, en de volkeren van de Oceanische Eilanden kenden "taboe-voorschriften", die vandáág nog gelden. Het zijn de vóór-stadia van religieuze denkbeelden en is het "taboe" de voorloper van de ons bekende voodoo. Prof. Dr. Sigmund Freud werd alom geroemd door zijn schrijven van "Totem en Taboe", wat in de eerste plaats nogal weerzin wekte ! Want >>>
"Wie een taboe geschonden heeft, is daarmee het taboe zélve geworden
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drugs taboe
Drugs taboe op de zorgboerderijen van Hannah Belliot

 Verslaafden en een landarbeider werken op de kwekerij van restaurant De Kas in Ilpendam.


 De verslaafden moeten in principe op de boerderijen meewerken, maar soms wordt wel eens wat door de vingers gezien.


De bodem in Waterland bestaat voornamelijk uit veen en is daarmee alleen geschikt voor veeteelt. Bij Ilpendam zit er echter klei in de in de grond, waardoor groente- en fruitteelt mogelijk is.


Zo ongeveer stelde de Amsterdamse zorgwethouder Hannah Belliot (PvdA) zich enkele jaren geleden de oplossing van het verslaafdenprobleem voor. Inmiddels is haar idee verwezenlijkt, zij het in een gematigder vorm. Sinds twee maanden werken via de Stichting Streetcornerwork Amsterdam achttien verslaafden uit de Bijlmer één dag in de week op zorgboerderijen in Ilpendam en Broek in Waterland.

‘Ach, die muur komt er misschien nog wel eens

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poeder

Poeder met alcohol: Topper of taboe?

image
Duitsland heeft een hype. En wij ook binnenkort.
Subyou, zo heet het alcoholisch drankje in poedervorm dat ondernemers Peter Wacker en Jost-Henner Nies met succes aan Duitse tieners verkopen. Meng het poeder met koud water en je hebt een volwaardig drankje met een alcoholpercentage van vijf procent. Topper of taboe? Want de overheden zullen niet rusteloos wachten met een reactie.
Immers:
De vinding is slim omdat de belasting op alcholische dranken wordt ontdoken. Anders dan de breezers, mag Subyou zonder accijns verkocht worden (want in poedervorm).
..

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kindermishandeling

Vormen van kindermishandeling

 

Er zijn vijf vormen van kindermishandeling. Als er een kind mishandeld wordt, komen vaak meerdere vormen van kindermishandeling voor.

Lichamelijke mishandeling

Als een ouder of verzorger lichamelijke mishandeling tegen het kind gebruikt noem je dit lichamelijke kindermishandeling. Bijvoorbeeld als de ouder of verzorger het kind slaat, schopt, bijt, krabt, knijpt, brandwonden toedient, of laat vallen.

Nico zit aan tafel met zijn vader en moeder. Als hij een slok melk wil nemen, knoeit hij een beetje op de tafel. Zijn moeder wordt ontzettend boos en slaat hem in zijn gezicht.

Lichamelijke verwaarlozing

Lichamelijke verwaarlozing houdt in dat de ouder geen oog heeft voor het lichamelijk welzijn van het kind. Hierbij moet je denken aan voeding, hygiëne en kleding. Een ouder die geen enkele aandacht heeft voor de veiligheid van de leefomgeving van het kind, of het kind regelmatig alleen achterlaat, let niet goed op de verzorging van het kind.

Janine heeft hoge koorts. Haar moeder gaat gewoon werken, terwijl het meisje zich duidelijk niet lekker voelt. Als ze thuis komt gaat ze niet met Janine naar de dokter terwijl dat eigenlijk wel nodig is.

Psychische mishandeling

Bij psychische mishandeling gaat de ouder op zo’n manier met het kind om, dat het kind in angst en onzekerheid leeft. Het kind wordt bijvoorbeeld regelmatig uitgescholden. Ook krijgt het kind regelmatig te horen dat het niet gewenst is, of het kind hoort vaak van de ouder dat het nooit iets goed doet. Negeren hoort ook in dit rijtje thuis. Dit is voor het zelfvertrouwen van het kind niet bepaald goed.

Peter zit samen met zijn moeder en een vriendin van zijn moeder in de kamer. Zijn moeder vertelt aan die vriendin dat Peter zo’n onbenul is en dat hij er beter niet kon zijn. Peter zit hier gewoon bij en hoort alles.

Psychische verwaarlozing  

Als de ouder bijna geen aandacht geeft aan het kind noem je dit psychische verwaarlozing. Het kind mist de liefde, warmte en bescherming, terwijl dit iets is wat elk kind nodig heeft. Die aandacht heeft het kind nodig om zich geestelijk en lichamelijk goed te kunnen ontwikkelen. 

Anne komt thuis van school. Haar moeder is er nog niet, want die werkt altijd tot 6 uur. Ook haar vader is er niet, want die werkt altijd tot ’s avonds laat. Als Anne naar bed gaat heeft niemand aan haar gevraagd hoe het op school was. 

 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.masturbatie
Masturberen is gezond
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (20 Stemmen)
>> Reageer (0)


taboe
Welkom!  Daar ik heel curieus was wat het woord 'taboe' eigenlijk allemaal inhield, wou ik deze blog samenstellen. Van veel uitspraken die ik mocht vinden op Internet, ben ik wel verschoten, ik wist niet dat er nog zoveel taboes bestonden op de wereld. Wat in een andere cultuur taboe is, stelt bij ons soms niets voor.
Inhoud blog
  • gender-idenditeit
  • abortus
  • vreemdelingen
  • anabole steroïden
  • gokken
  • pesten
  • religie en taboe
  • etiquette
  • sympatieke dieven
  • kus soms taboe
  • ,,,
  • seropositief
  • analfabetisme
  • vrouwenbesnijdenis
  • slechte adem
  • lesbisch
  • kuisheidsgordel
  • sex met dieren
  • landen
  • keuze geslacht
  • condoom
  • piercings taboe of niet
  • roken op strand
  • taboe over ontlasting
  • wie een ,,,
  • drugs taboe
  • poeder
  • kindermishandeling
  • masturbatie
  • taboe??
  • incest
  • woord taboe
  • SM taboe of niet ??
  • kinderloos
  • travestiet
  • diefstal
  • mop
  • geweld tegen mannen
  • tattoo bij de politie= taboe
  • taboe??
  • bedplassen
  • dakloos
  • verboden voor,,,
  • taboe bij moslimmeisjes
  • orgieën
  • stelen
  • ADHD
    Drankverbod taboe
    Het geheel 'droogleggen' van het stadion de Amsterdam ArenA is onrechtmatig. Burgemeester Job Cohen is teruggefloten omdat het drankverbod in de skyboxen juridisch niet mogelijk is.

    aboe bier!

    Vogelt iedereen erop los? Dat mag. Koten, toiletten, struiken, leslokalen, autozetels, zonnebanken of waar je ook maar van bil kan gaan. Maar letten jullie dan op? Met een vrolijke hoes het avontuur in, de dagelijkse pil, fluo- of smaakmutsjes, crèmes, spiraaltjes, prikpillen, gels, poeders, noodpillen, eens goed knijpen zonder te zingen, op bezinning gaan of enige andere uitrusting die je bovenal verzekert van veilige én heerlijke seks? Maken jullie nog het verschil tussen safe en sorry?

    Het eerste taboe, huidskleur, zelfhaat en discriminatie binnen de groep.

    waw
    Laatste commentaren
  • MTDE (air max nike)
        op gender-idenditeit
  • hallo (gita)
        op gender-idenditeit
  • cupido (Aphrodite)
        op abortus
  • cupido (Aphrodite)
        op abortus
  • cupido (Aphrodite)
        op abortus
  • op avond ronde (miekemous)
        op gender-idenditeit
  • klein antwoord op Van den Bos (joeni1)
        op religie en taboe
  • Bos van de (J.Rekel)
        op religie en taboe
  • Seksuele voorlichting niet taboe in islam!De islamitische godsdienst ziet seks – binnen het huwelijk – juist als iets moois en nuttigs. Profeet Mohammed adviseerde vrijelijk over seksuele zaken, zowel aan mannen als aan vrouwen. Volgens een overlevering zou hij bijvoorbeeld eens gezegd hebben dat ‘de moslim zijn behoefte pas bevredigt als aan de begeerte van zijn vrouw is voldaan’.
     

    Gastenboek
  • Bezoek
  • groeten
  • Een eerste bezoekje
  • Nog een fijne donderdagavond en een reuze weekend
  • Ik heb even een bezoekje gebracht!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Ja, het taboe, datgene waarover zovelen zwijgen: dat het kapitalisme springlevend is, dat het de strot van miljoenen mensen afbijt, dat het nooit weg geweest is, dat het voortduurt, en dat het zich ook met jouw bloed zal laten vollopen, als ook jij je lijdzaam, als slachtvee, naar de rand van de aarde laat drijven, totdat we met z'n allen in de tomeloze diepte van de dood donder

     

    Het grote taboe

    Voel je je altijd veilig op school? Ken je iemand die met een wapen naar school gaat? Uit onderzoek blijkt dat 8% van de Nederlandse leerlingen van middelbare scholen een wapen mee naar school neemt. Wij vinden dat schokkend. En dit probleem leeft niet alleen in Nederland. Denk maar eens aan Amerika en Zuid-Afrika.

    Voor scholen is het lastig om hierover te praten. Ze zijn vaak bang hun goede naam en leerlingen te verliezen. Maar in gesprekken met leerlingen blijkt dat zij het juist wel een belangrijk onderwerp vinden om over te praten - en wat aan te doen!

    Door je school op te geven, kun je helpen dit taboe te doorbreken. Het is jouw school, help  zelf mee aan de veiligheid!

    De komende 2 jaar zullen gastdocenten zoveel mogelijk scholen bezoeken voor een gastles over dit onderwerp. In die gastles kun jij meepraten over geweld en wapens op school.

    [Lederen masker met pinnen][Lederen Masker]
    Usericon van Jaguarized
    110636
     Afknappers
    Bedprestaties … iedereen is er onzeker over. Over stomende seks wordt vaak honderduit gebabbeld, maar over afknappers als te snel klaarkomen wordt meestal gezwegen. Ook op seksuele disfuncties als vaginisme, impotentie en frigiditeit rust nog steeds een taboe. Nochtans wordt iedereen wel eens geconfronteerd met een afknapper.
    Zoeken in blog

    108476
    freaky halloween outfits for partypeople 16
    189760
    Bloot
    Ghetto/Sexy

    De etnologie leert ons dat bij haast elke primitieve beschaving de eigenaardigheid bestaat dat bepaalde woorden taboe zijn (taboe is Polynesisch voor heilig), d.w.z. dat ze niet uitgesproken mogen worden. Ze worden dan ook vervangen door wisselwoorden.

    Van deze primitieve woordenmystiek treffen we bij cultuurvolkeren nog allerlei schakeringen aan. Er is bijvoorbeeld een oprechte schroom voor het heilige en er is nog veel bijgelovige vrees en angst voor het schrikwekkende.

     

    Vreemdgaan (Taboe of niet )
    Het woord vreemdgaan staat in onze cultuur voor: met een ander dan de vaste partner incidenteel seksuele omgang hebben. Dat geldt echter niet voor iedere cultuur. Bovendien zijn ook binnen onze cultuur de meningen verdeeld. Sommigen vinden zoenen reeds vreemdgaan of met iemand van het andere geslacht uit eten gaan of flirten.
    Velen 'gaan vreemd', exacte cijfers zijn niet bekend. Het ene onderzoek spreekt van 75%, het andere van 50%, weer andere van 35%. Men schat het percentage vrouwen dat vreemdgaat 'slechts' op 23%. Het merendeel van de vreemdgangers is dus mannelijk.
    Volgens het laatste NIPO onderzoek, van 1998 alweer, keurt 64% van de Nederlanders vreemdgaan af, 36% dus niet. Mensen boven de veertig zijn met 41% toleranter dan jongeren. Het is echter niet altijd duidelijk wát men afkeurt gezien de verschillende opvattingen over wat wél of niét vreemdgaan is.
    nun with a bad habit
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • een Belg in Frankrijk
  • Jef Koffie's Trots
  • ribbedebie
  • joeni1
  • troubadour
  • hier ist te doen
  • computertips
  • redpoppy
  • Gastenboek
  • Bezoek
  • groeten
  • Een eerste bezoekje
  • Nog een fijne donderdagavond en een reuze weekend
  • Ik heb even een bezoekje gebracht!

    geen taboe

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    huco
    blog.seniorennet.be/huco

    Baby overleden na mishandeling
    Baby overleden na mishandeling
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jackyshobby
    blog.seniorennet.be/jackysh
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ria_51
    blog.seniorennet.be/ria_51
    Wat is huiselijk geweld  TABOE??

    Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer is gepleegd. Het kan daarbij gaan om de eigen partner, een ander gezinslid, iemand uit de familie, een huisvriend of een ex-partner. Bij huiselijk geweld denken veel mensen aan lichamelijk geweld en mishandeling. Maar ook vernedering, verwaarlozing, seksueel misbruik en financiële uitbuiting zijn vormen van huiselijk geweld.
    Iedereen kan te maken krijgen met huiselijk geweld: vrouwen, mannen, kinderen en ouderen. Huiselijk geweld komt veel voor en is vaak zeer ingrijpend. Soms is het geweld eenmalig, vaak duurt het maanden of zelfs jaren. Vaak is door huiselijk geweld "thuis" geen veilige plek meer.

    In veel gevallen is het niet eenvoudig om erachter te komen of iemand mishandeld wordt. De meeste slachtoffers hangen dat liever niet aan de grote klok. Sterker nog, vaak zullen zij het in eerste instantie ontkennen. Slachtoffers schamen zich of zijn bang dat het geweld anders alleen maar erger wordt. Zij hopen dat het vanzelf weer overgaat. Maar relationeel geweld gaat meestal van kwaad tot erger.
    Slachtoffers die langdurig mishandeld worden, komen steeds dieper in een isolement terecht. Het is voor hen heel moeilijk om de situatie te doorbreken. Ondanks alles blijven veel slachtoffers van hun partner houden. Bovendien zijn slachtoffers vaak afhankelijk van de pleger. Zo hebben vrouwen vaak veel te verliezen bij het weggaan van hun partner of durven ouderen mishandeling niet te melden uit solidariteit met de pleger of angst voor represailles.

    Het kunnen signaleren- en bespreekbaar kunnen maken van huiselijk geweld kan een eerste stap zijn om de spiraal van geweld waarin slachtoffers en plegers zijn geraakt doorbreken.
    Dit geldt zowel voor hulpverleners als voor mensen uit de directe omgeving zoals familieleden of buren.

    Kota Bharu is de hoofdstad van de deelstaat Kelantan. Het is een Islamitische deelstaat. Schrik nu niet, want heel Indonesië is Islamitisch en dat vindt men zeer hartelijke mensen. Wel, zo is het Kelantan ook. Het zijn heel gastvrije, hartelijke mensen!
    Alcohol is officieel taboe in deze deelstaat. Men kan het echter wel kopen in supermarkets en bij Chinese winkeltjes, maar verwacht niet dat u een biertje in uw hotel kunt bestellen!

     


    Pallas Athene, symbool voor redelijkheid

     

    Is "pedofilie" een synoniem voor "kindermisbruik"?



    Over seks(t)

    Vrijheid en plezier zijn gemakkelijk aan elkaar te paren. Neem nou sex. Jij en je partner kiezen zelf wat jullie lekker vinden en hoe het mag smaken, voelen of ruiken.
    Of dat nu in een man/vrouw, vrouw/vrouw, man/man verhouding is doet er niet toe, als iederéén maar niks tegen zijn wil moet doen.

    Vrijzinnigen doen hun eigen ding, ook al noemen fatsoenrakkers sex vies of zondig. Over sex beslis je zelf in samenspraak met je partner. Daar hoeft niemand anders zich mee te bemoeien.

    Sextaboes zijn voor ons taboe. Over sex moet klare wijn worden geschonken. Door goede sexuele voorlichting heb je nog meer lol en voorkom je ongewenste zwangerschap, jeukende dinges en sero-positieve resultaten.

    'Kiss and ride' taboe in België

    Hoe heet een strook voor de ingang van het station waar je niet mag parkeren, maar wel even mag stoppen om iemand te laten uitstappen? In Vlaanderen in elk geval geen 'kiss and ride'-strook. De Commissie voor Taaltoezicht heeft geoordeeld dat het populaire verkeersbord in strijd is met de strenge Vlaamse taalwetten, die voorschrijven dat berichten aan het publiek in het Nederlands moeten geschieden.

    Daarmee heeft een Vlaming uit Geraardsbergen gelijk gekregen, meldde dagblad De Standaard vrijdag. De burgemeester denkt nu aan het woord 'dropzone', maar de krant merkt fijntjes op dat 'to drop' ook Engels is.

    Enkele jaren geleden heeft De Standaard al een oproep gedaan voor alternatieven. De lezers kwamen aan met Aai en zwaai, Kussen en wegwezen en Snelkusweg. Een oplossing voor heel Vlaanderen zal er niet komen, omdat het om verkeersborden gaat die buiten de nationale regels vallen. Elke gemeente mag zijn eigen creatieve vertaling van kiss and ride bedenken

    Een vrouwelijk naakt
    Groter
    Een vrouwelijk naakt
    Drank taboe voor beginnende automobilisten
    Blog als favoriet !
    De Brusselaars vinden raamprostitutie minder hinderlijk dan straatprostitutie.
    Satellietbewaking voor hoogbejaarde pedofiel
    pedofiel

    BIJ INCEST GEEN DISCRIMINATIE

    Bij incest is er geen discriminatie. Het gebeurt in families met een hoog inkomen en in gezinnen met een lage socio-economische status. Het gebeurt bij mensen van alle rassen en etnische afkomst, en bij mensen van elke religieuze overtuiging.

    Slachtoffers van incest zijn jongens en meisjes, kinderen en adolescenten. Incest komt voor tussen vader en dochter, vader en zoon, moeder en dochter en moeder en zoon. Incest-daders kunnen zijn: tante, nonkel, neven, nichten, stiefouders, stiefkinderen, grootouders bij kleinkinderen.

    Bovendien kunnen daders personen zijn zonder een rechtstreeks verwantschap, zoals een geliefde van een ouder, een inwonende babysit, een huishoudster, enz.. Dit misbruik vindt plaats binnen de familiale en huiselijke omgeving

    CRITERIA KINDERPORNOGRAFIE OPGESTELD DOOR DE PROCUREURS-GENERAAL
    1. Heeft de afgebeelde jeugdige de leeftijd van 18 jaar kennelijk nog niet bereikt?
    2. Is een in artikel 242 Wetboek van Strafrecht e.v. strafbare gedraging afgebeeld?
    3. Past de afgebeelde gedraging van de jeugdige bij een jeugdige van die leeftijd?
    4. Is de gedraging vastgesteld in de omgeving c.q. context waarin een jeugdige van
    die leeftijd normaal verkeerd?
    5. Is de jeugdige in een onnatuurlijke pose afgebeeld?
    6. Is de jeugdige in een duidelijk seksueel getinte houding afgebeeld?
    7. Wordt de nadruk op de geslachtsdelen gelegd?
    8. Wordt uit het totaalbeeld duidelijk dat het om de geslachtsdelen gaat?
    9. Draagt de jeugdige bepaalde seksueel getinte kleding?

     

    Kinderporno en Internet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden geraakt. UNESCO wil internationale maatregelen om kinderporno op de elektronische snelweg aan te pakken. Eensgezinheid is nog ver te zoeken.

    Gedicht

    Kruis van eer

    De edelen hielden het huwelijk kuis;
    Vertrokken zij ver van hun landgoed of huis
    Naar oorlog, naar jacht of naar spelen
    Dan kregen hun eega`s het ijzeren kruis,
    Zodat men hun eer niet kon stelen.

    Een gordel van ijzer met sleutele en slot
    Versterkte de dwang van het zesde gebod:
    Geen man kon hun zinnen nog strelen.
    Zo bleven zij trouw aan hun heer en hun God,
    Maar gingen zich stierlijk vervelen.

    Maar dan was er steeds nog het mannelijk lid
    Van `t gilde der smeden. Hij wist hoe het zit
    En kon met de edelen delen.
    Hoe ging dat ? ... Het bleef het geheim van de smid
    Want die wist dat wel te verhelen.

    Theo van de Leur

    Arafat Chips

    Winden laten

    • Broekhoest
    • Een wind laten
    • Ruften
    • Uit je kont kwaken
    • Knetterkonten
    • Een scheet laten
    • Bouten
    • Een prelude in F-groot
    • Trompetteren
    • De wind van achteren krijgen
    • Oud en Nieuw vieren
    • Rectaal ademen
    • Om een pepermuntje vragen
    • Stinken
    • Meuren
    • Alle zeilen bijzetten
    • De zieke gorilla uithangen
    • Darmroddelen
    • Rectumrillen
    • Trt doen
    • De wind van achteren geven
     
    De lengte van de penis is bij homoseksuele mannen van directe invloed op de tevredenheid over hun eigen lichaam en hun zelfwaardering. De meeste homomannen vinden een groter geslachtsdeel ideaal en daaraan voldoen is gerelateerd aan meer tevredenheid en zelfwaardering.

    Tot die conclusie komt psycholoog en seksuoloog dr. Liesbeth Woertman, hoofddocent klinische psychologie van de Universiteit Utrecht. Zij heeft de studie uitgevoerd in samenwerking met haar collega dr. J. de Wit van sociale en organisatiepsychologie. Het onderzoek is uitgevoerd onder 251 homomannen met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar.

    "Onze bevindingen laten zien dat hoe homomannen hun penis beoordelen substantieel van invloed is op hoe zij zichzelf in algemene zin waarderen. Het is onbekend of een dergelijk verband ook bestaat onder heteroseksuele mannen, maar er zijn diverse redenen om aan te nemen dat ook het zelfbeeld van de hedendaagse heteroseksuele mannen samenhangt met hoe zij hun meest mannelijke en seksuele lichaamsdeel evalueren", schrijven de onderzoekers.

    Controle op obscene smsjes in China

    Aanstootgevende taal, beledigingen en obscene grappen per sms zijn voortaan taboe in China. Ook berichten die aanzetten tot gokken zijn verboden.

    In de provincie Liaoning wordt actie ondernemen tegen mensen die dergelijke sms’jes versturen. De Chinese regering voert al censuur uit op chatrooms, controleert e-mails en maakt toegang tot bepaalde internetsites onmogelijk. De regering is nu op zoek naar een manier om de vele miljoenen sms berichten te controleren, ruim tien miljoen per dag.

    In China zijn nu bijna 210 miljoen mobiele telefoons in gebruik en de klanten van China Mobile, de grootste aanbieder, verstuurden vorig jaar samen veertig miljard sms’jes. Hoe de regering die hoeveelheid wil controleren is niet bekend.

    Bijna iedereen kent dit gebaar met de middelvingerEen hand als een pistool
    handen


    Marteling

    Martelen is anders dan ‘gewoon’ geweld of mishandeling. Het is zeer ernstige geestelijke of lichamelijke foltering waarbij het slachtoffer gedurende langere tijd is overgeleverd aan de wil van de folteraar. In ten minste 132 landen ter wereld wordt gemarteld.

    Volgens het VN-verdrag is marteling 'iedere handeling waardoor opzettelijk hevige pijn of hevig leed, lichamelijk of geestelijk, wordt toegebracht met zulke oogmerken als het verkrijgen van inlichtingen, bestraffing, intimidatie of dwang, wanneer zulke pijn wordt toegebracht door of met instemming van een overheidsfunctionaris.' De meest gebruikte vormen van marteling zijn slaan, schoppen, verkrachting en bedreiging.
    dat is de kracht van theater, grrrrr
    bijgeloof  zwarte magie
    Soloseks
    En dan maar roepen dat er geen taboe meer rust op het bezitten van een vibrator. Dat de vrouw van tegenwoordig geen Tupperware-party meer organiseert, maar een consulente met een doos vol erotische speeltjes langs laat komen.
    Wij vinden het príma, echt waar. Lang leve de vibrator. Maar hoezo geen taboe meer? Want de enige vragen die openhartig beantwoord worden zijn a. Heb je een vibrator? en b. Koop je wel eens een speeltje voor jezelf?

    Ja hoor, roepen de lezeressen vrolijk. Tuurlijk! Moet toch kunnen allemaal!

    Wat een stelletje trutten. Ja hoor, ze hebben allemaal een vibrator. Voor in de handtas. Of voor op ’t nachtkastje. Om te laten zien hoe modern ze zijn. Pfff! 

     
     

    Als je ouders drinken...

    Flessenpost (bewegend)

    Licking Cats 2

    mishandeling
    Het zou een goed idee zijn als vooruitstrevende politici, scholen en anti-discriminatiebureautjes eens de koppen bij elkaar steken en een gezamenlijke strategie afspreken. Zoals het nu gaat, is het een rommeltje, en dat is niet bevorderlijk voor de goede zaak.

    polygamie
    Laatste commentaren
  • MTDE (air max nike)
        op gender-idenditeit
  • hallo (gita)
        op gender-idenditeit
  • cupido (Aphrodite)
        op abortus
  • cupido (Aphrodite)
        op abortus
  • cupido (Aphrodite)
        op abortus
  • op avond ronde (miekemous)
        op gender-idenditeit
  • klein antwoord op Van den Bos (joeni1)
        op religie en taboe
  • Bos van de (J.Rekel)
        op religie en taboe
  • Blog als favoriet !
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!