| 
								
								xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
 Scampi met saffraansaus 
  
Voor 4 personen 
  
Benodigdheden: 
  
- 750 gr gepelde scampi 
 - 1 gele paprika 
 - ½ groene paprika 
 - 2 sjalotten 
 - 1 teentje knoflook 
 - ¼ courgette 
 - 2 tomaten 
 - 1/3 komkommer 
 - 2,5 dl room 
 - saffraan 
 - 1 glas witte wijn 
 - 1 blokje visbouillon
  
  
Bereiding: 
  
groenten in fijne blokjes snijden 
knoflook en sjalot heel fijn snijden 
scampi aanbakken 
Uit de wok doen en even opzij zetten. 
Ajuin, paprika, knoflook en courgette aanfruiten  
Witte wijn, visbouillon en safraan bijdoen 
Laten inkoken 
Room bijvoegen en terug laten inkoken 
Op smaak brengen  
Tomaten en komkommer en scampi  bijvoegen 
Even laten doorkoken 
Opdienen met rijst of pasta 
  Smakelijk!!!   
								 |