Ingrediënten: ( voor 4 personen ) xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 1 blik ananas boter 20 cl. melk 25 gr. bindmiddel 75 gr. griessuiker 2 eieren 8 blauwe druiven 25 gr. geschaafde donkere chocolade Wat verst citroenmelisse
Bereiding: Verwarm de oven op 180° C. Maar een roux met boter,bindmiddel en melk. Neem de pan van het vuur,en roer 25 gr. griessuiker,en de eierdooiers erdoor Laat de ananas uitlekken,en schik in een lage ronde ovenschotel. Giet de eierroom erover,en bestrooi met de chocolade. Klop de eiwitten met de rest van de suiker op. Bedek de inhoud van de ovenschaal,met een laagje eierschuim. Bak gedurende 15 min. in een voorverwarmde oven.Schep een portie ananas met meringue in elk bord,en versier met de halve ontpitte druiven,en de citroenmelisse
|