Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De illy X1 anniversary edition: een blend van technologie en iconisch design

    Voor een perfecte espresso maar evengoed filterkoffie dankzij de nieuwe Iperespresso capsules. Dit jaar viert illycaffè niet één, niet twee, maar drie verjaardagen. De tachtigste verjaardag van de creatie van de illetta, de voorloper van de hedendaagse professionele espressomachine met een automatisch waterdoseersysteem naar het design van Francesco Illy. De twintigste verjaardag van de X1, illy’s eerste espresso-apparaat voor thuis, waarin esthetiek en technologie samen kwamen. Én de tiende verjaardag van het Iperespresso systeem, welk het mogelijk maakt ook thuis te genieten van een aromatische, intense en rijke espresso.

    Om deze drie hoogtepunten in stijl te vieren, lanceert illy een speciale editie van de X1 Iperespresso. De X1 Anniversary Edition is een synthese van de meest geavanceerde espressomachine-technologie gecombineerd met illy’s design erfgoed. Luca Trazzi’s design heeft een esthetische evolutie ondergaan waarbij de traditionele details een moderne upgrade kregen: het lekblad heeft nu een verstelbare kopjeshouder, waardoor koffiekoppen van verschillende groottes gebruikt kunnen worden. Het profiel is voorzien van een nieuw curvy design en de thermometer is geïnspireerd op de originele manometer op de illetta. Deze iconische details zorgen ervoor dat de laatste ontwikkeling in het huis van illy wederom een weerspiegeling van pure schoonheid is.

    Alle producten zijn verkrijgbaar vanaf mid-oktober 2016 op www.shop.illy.com en in de espressamente-winkels.

    Functioneel gezien zijn er ook verschillende veranderingen doorgevoerd: de X1 Anniversary Edition is speciaal gebouwd voor de Iperespresso capsule maar bereidt ook filterkoffie als geen ander. Een stoompijp voor het opschuimen van cappuccinomelk, een automatische flow stop, een geheugen voor de hoeveelheid koffie in de mok en een automatisch ontkalkingsprogramma, maken het nieuwe model compleet.

    illy Iperespresso is een technologische innovatie volledig ontwikkeld in de illycaffé Research & Innovation Labs en op vijf punten gepatenteerd. Het geheim van de innovatieve Iperespresso zit in de capsule, die fungeert als een extractiekamer. Anders dan in het traditionele bereidingsproces van espresso, waarin de espresso in één keer gezet wordt door middel van percolatie, zet de Iperespresso-capsule koffie in twee fases: eerst infusie, dan emulsie. Dit twee-fasen proces garandeert optimale extractie van de aroma’s van de koffie en maakt het mogelijk om de ultieme espresso te bereiden. Waar zachtheid, rijkheid en een vol aroma met een rijk, fluweelzacht, extreem lang-houdend crema eerder onmogelijk leken, zijn ze nu binnen handbereik.

    In de infusie-fase komen alle aroma’s vrij. In de emulsie-fase ontwikkelt zich een stevig, fluweelachtig en long-lasting crema. Omdat de koffie nooit in directe aanraking komt met het apparaat, is een ongekend pure smaak gegarandeerd en blijft onderhoud tot een minimum beperkt.

    De X1 Anniversary Edition voor het Iperespresso systeem zal vanaf mid-oktober 2016 verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren: Stainless Steel, Matte Black, Red en Almond. Aanbevolen verkooprijzen: € 399,- (Black, Red en Almond) en € 499,- (Stainless Steel). Alle producten zijn verkrijgbaar op www.shop.illy.com en in de espressamente-winkels.

    illycaffè

    illycaffè is gevestigd in Triëst en produceert en verkoopt sinds 1933 een uniek mengsel van 100% Arabica Premium koffie, waarmee het merk marktleider is in dit segment. illycaffè is officieel partner van de Expo 2015 en zorgt voor het uitwerken en beheren van de projecten, exposities en evenementen in verband met de wereld van de koffie in de gemeenschappelijke ruimte van het Cluster Café.

    Iedere dag worden meer dan 7 miljoen kopjes illy espresso gedronken. illy wordt wereldwijd in meer dan 140 landen verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 100.000 restaurants en bars. De illy monobrand franchisebars-boetieks op z’n Italiaans zijn aanwezig in 43 landen met meer dan 230 verkooppunten. Om de koffiecultuur te verspreiden heeft illy de Iniversità del caffè opgericht, een centrum van excellentie om de beste technische en praktijkopleiding te bieden over alle aspecten van koffie, bestemd voor koffieproducenten, professionals in de horeca en alle koffieliefhebbers. illycaffè heeft in heel de wereld ongeveer 1084 mensen in dienst en behaalde in 2014 een omzet van 391 M€.

    illycaffè koopt groene koffie rechtstreeks van de producenten van de beste Arabica via partnerschappen gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Het bedrijf uit Triëst werkt samen met de beste producenten ter wereld in Brazilië, Centraal-Amerika, India, Afrika en China. Het ontwikkelt deze samenwerking op lange termijn door zijn knowhow en techniek te delen met de koffietelers en hen hogere prijzen dan de marktprijzen te betalen voor hun productie.







    29-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn kondigt nieuwe en unieke vaarroutes aan

    Seabourn kondigt een boeiend cruiseprogramma aan voor het herfst-winterseizoen 2017-2018. Het nieuwe programma van ’s werelds beste ultra luxe cruisemaatschappij telt 36 unieke reisroutes naar must-see steden en verborgen plekjes die voor grotere schepen ontoegankelijk zijn. Zoals altijd mogen Seabourn-gasten niet alleen een buitengewone dienstverlening maar ook een waaier van unieke activiteiten en faciliteiten verwachten. Dat alles op de nieuwste en modernste vloot in het luxesegment, met onder meer Seabourn Encore die in december 2016 in gebruik wordt genomen en plaats biedt aan 600 gasten. Alle vaarroutes, tarieven en extra info van de 96 cruises van 7 tot 152 dagen van het herfst-winterseizoen 2017-2018 van Seabourn vind je op www.seabourn.com.

    "Elke bestemming die we bezoeken en elke haven die we verkennen, is zorgvuldig geselecteerd op basis van de mogelijkheden en authentieke belevenissen die ze onze gasten bieden," zegt Richard Meadows, President van Seabourn. "Het herfst- en winterseizoen 2017-2018 wordt een van de boeiendste ooit, met een pas uitgebreide vloot die nog meer gasten de kans zal bieden de geweldige Seabourn-wereld te ontdekken.”

    Vanaf de lente 2018 keert Seabourn terug naar Zuid-Afrika. Een uitgelezen kans om cruises te combineren met onvergetelijke ervaringen in de wildparken en wijnstreken van dit land, evenals culturele ontdekkingen in KwaZoeloe-Natal, de woonplaats van de Zoeloes.

    Enkele hoogtepunten van de Seabourn-vloot:

    Seabourn Encore - In oktober 2017 vertrekt Seabourn Encore op weg naar Australië & Nieuw-Zeeland via drie cruises: 21 dagen van Rome naar Dubai langs het Heilig Land en het Arabisch Schiereiland; 16 dagen langs het Arabisch Schiereiland en India naar Singapore; en 24 dagen van Singapore naar Sydney. Het “Down Under” programma 2017-2018 van Seabourn Encore omvat vijf 16-daagse cruises tussen Sydney en Auckland, met stops in Fiordland in Nieuw-Zeeland, Rotorua, een gebied met veel geothermische activiteit van vulkanische oorsprong, Tauranga en Otago. Op 22 februari 2018 licht het schip anker in Sydney voor een 18-daagse reis langs de kust van Queensland & het Great Barrier Reef richting Bali. Een 10-daagse cruise langs de pareltjes van de Javazee volgt. Hoogtepunten zijn onder meer Bali, Komodo, diverse havens op Java en ten slotte Singapore. Het schip keert dan terug naar Europa met een 18-daagse reis langs India en het Arabisch Schiereiland, en 19 dagen van Dubai naar Athene via het Heilig Land.

     

    Seabourn Quest - Seabourn Quest start het herfstseizoen 2017 met vier 10-daagse cruises, “Canadian Maritimes & New England”, tussen Montreal en Boston. Tijdens een 24-daagse reis langs de Caraïbische en Braziliaanse kust gooit het schip zijn anker uit in Buenos Aires op 29 november. Dan is het schip klaar voor vier cruises naar Antarctica & Patagonië, waar je aan wal kunt gaan met een rubberboot (gratis) en unieke Ventures by Seabourn kajakexcursies onder leiding van het topexpeditieteam van het schip kunt maken (optioneel, tegen betaling van een supplement). Bij de tweede van deze cruisereizen, een 24-daagse Holiday-cruise van Valparaiso naar Buenos Aires, staat ook Zuid-Georgia op het programma. Na het Antarctische seizoen zet Seabourn Quest koers richting de Braziliaanse kust en het Amazoneregenwoud op een 21-daagse cruise die op 24 februari 2018 vanuit Buenos Aires vertrekt. Het winterseizoen wordt afgesloten met een nieuwe 24-daagse cruise van Manaus in Brazilië, over de Atlantische Oceaan, naar Kaapverdië en de Canarische Eilanden, voor de start van het Europese seizoen.

    Seabourn Odyssey – Na de oversteek van de Atlantische Oceaan begint het herfstseizoen 2017 van Seabourn Odyssey op 30 oktober met de eerste van vier 12-daagse Caraïbische cruises vanuit Miami. Twee 10-daagse Caraïbische Holiday-cruises volgen, voordat het schip de winter van 2018 ingaat met een unieke 16-daagse cruise op ontdekking van de Westelijke Caraïben, met vertrek op 6 januari. Seabourn Odyssey biedt daarna 10 zevendaagse reizen aan tussen Bridgetown, Barbados, en Philipsburg, Sint-Maarten, met de typische Seabourn Uncommon Caribbean-belevenissen, zoals Caviar in the Surf-strandfeesten. Op 14 april neemt het schip afscheid van het westelijk halfrond en vaart het naar Lissabon, klaar voor een nieuw Europees seizoen.

    Seabourn Sojourn – Na een zomer langs de kust van Alaska zet Seabourn Sojourn op 14 oktober 2017 vanuit Los Angeles koers naar het westen voor een 32-daagse rondreis naar Hawaï en Frans-Polynesië in de Stille Oceaan. Half november onderneemt het schip een 18-daagse reis langs het Panamakanaal, die eindigt in Miami. Daarna is een pauze op het droogdok van Freeport in Florida gepland. Twee Caraïbische cruises, waaronder een 12-daagse Holiday-cruise, sluiten het seizoen af. De winter van 2018 begint met een nieuwe reeks cruises waarbij bepaalde streken grondig worden verkend. Die cruises kunnen gecombineerd worden tot een nieuwe 152-daagse Exploratie van de Grote Oceanen. Cruisesegmenten zijn bijvoorbeeld een 38-daagse cruise naar eilanden in de Atlantische Oceaan en Afrika; een 36-daagse “Africa & Orchid Isles”-cruise naar Singapore met bezoeken aan havens in Zuid-Afrika en de Indische Oceaan; een 36-daagse cruise naar tropische Aziatische eilanden met aanleghavens in Zuidoost-Azië, het Noordelijk Territorium van Australië en de Filipijnse archipel; een 21-daagse reis van Hong Kong naar het Japanse Kobe langsheen Aziatische hoofdsteden; en een 21-daagse cruise op de Kuroshio-zeestroom, over de Stille Oceaan naar Alaska en Vancouver.

    www.seabourn.com

    29-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1300 eeuwenoude skeletten zorgen voor beklijvende expo in Koksijde

    Op zaterdag 10 september werd de expo ‘Zalige Idesbald en de 1.000 skeletten’ in het Abdijmuseum in Koksijde officieel geopend. Een tentoonstelling over de historische figuur Idesbald en het grote aantal skeletten dat gevonden werd op de site. In deze beklijvende tentoonstelling ontdek je het verhaal van Idesbald en het verhaal achter de eeuwenoude beenderen.

    Meer dan 1000 skelettten: Het thema van deze expo spreekt tot de verbeelding. Op de site van de Duinenabdij deden archeologen een fantastische ontdekking, ze vonden maar liefst 1300 skeletten van middeleeuwse monniken. De vondst werd het object van een grondige studie en uit de eeuwenoude beenderen kon men leren hoe de cisterciënzers leefden. De Expo “Z. Idesbald en de 1000 skeletten” moet je zien omwille van het fascinerende verhaal dat de gevonden skeletten hebben prijsgegeven aan de onderzoekers. Het bezoek geeft je inzicht in de leefgewoonten van eeuwen geleden. Niet alleen de leeftijd van de beenderen werd achterhaald maar bijvoorbeeld ook met welke ziektes de religieuzen te kampen hadden.

    Wie is de man in de kist? 23 februari 2015 was de dag waarop het reliekschrijn van de Zalige Idesbald werd geopend in Brugge. En wat bleek? De kist en het individu waren minstens 300 jaar te jong om die van de bekende abt te kunnen zijn. Een gezichtsreconstructie en lopend DNA-onderzoek kunnen wetenschappers misschien dichter bij de identificatie van de man in de kist brengen. De reconstructie, een levensechte buste, zal te zien zijn in de expo. Wie weet, biedt de gezichtsreconstructie al de mogelijkheid om een inschatting te maken over welke abt er in de kist ligt. Wie wil weten hoe de man in de kist eruit ziet, die moet zeker de expo ‘Zalige Idesbald en de 1000 skeletten’ bezoeken.

    Poëzie: De tentoonstelling heeft een tijdloos, menselijk kantje want met de dood worden we vroeg of laat allemaal geconfronteerd. “Z. Idesbald en de 1000 skeletten” is dan ook een moment om even stil te staan, om na te denken, om te mijmeren over vroeger. Poëzie komt in deze omgeving goed van pas en vandaar dat de organisatoren samenwerken met het Poëziecentrum van Gent. Er is een poëzieboekje met tien gedichten dat je voor één euro kunt aanschaffen.

    Voor de kids

    Er zijn daarnaast allerlei verrassende randactiviteiten, ook voor kinderen zoals een tekenworkshop. Heel bijzonder is het vertelfestival op 30 december met verrassende verhalen over de dood omdat ze bijvoorbeeld met humor zijn gekruid. Niet te missen is de Reveil Ten Duinen + nocturne op 3 november om 17u30 met een verhaal over vier overledenen die op de site van de Duinenabdij zijn ontdekt.

     

    Naar aanleiding van de tentoonstelling is ook het interessante boek “Idesbald. Begraven en gedenken in de Duinenabdij” uitgegeven. Het is onder meer een verhaal rond de bekendste abt van de Duinenabdij.

    Luisteren naar wat de doden ons over hun leven vertellen. Dat is het beklijvende thema van de uitzonderlijke Expo “Z. Idesbald en de 1000 skeletten” die je nog tot 8 januari 2017 kan bezoeken. Elke zondag om 14u30 is er een rondleiding met een ervaren gids (prijs begrepen in toegangsticket). www.tenduinen.be

    28-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Eindejaars-)Geschenken die de geur dragen van het Ardense platteland!

    Misschien is het nog wat vroeg om het nu al te hebben over de eindejaarsfeesten. Maar nu de school weer goed en wel bezig is, beginnen we stilaan weer aan de plezierige wintertijd te denken... en de onvermijdelijke kerst- en nieuwjaarsgeschenken. Mooie vooruitzichten in het verschiet! Breek u het hoofd niet langer over een origineel en uniek geschenk om uw geliefden in de watten te leggen.

    De Auberge de la Ferme (Rochehaut – Belgische Ardennen) presenteert u een hele reeks cadeaucheques om de gelukkige ontvanger te laten profiteren van OF een gastronomisch verblijf van 1, 2 of 3 nachten, met overnachting in een schitterende kamer met jacuzzi en/of terras, een uitgebreid ontbijt met steekproducten en een uitstekend gastronomisch diner. OF gewoon een 5-gangen gastronomisch diner voor 2 personen ‘s middags of ‘s avonds.

    Het is niet ver. We zitten in een schitterende groene oase van rust en kalmte. Goed eten, goed slapen, een beetje plezier maken... en, waarom niet, ook een beetje werken. Met andere woorden een “must” voor gastronomen en liefhebbers van lekkere dingen.

    Er zijn diverse formules in verschillende prijsklassen, eventueel zelfs ‘à la carte’. Patricia Boreux, die samen met haar man eigenaar is, geeft u graag advies om perfect tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

    Naast de overnachtingsmogelijkheden, het gastronomisch restaurant en de Taverne zijn er nog een hele reeks andere gezinsactiviteiten: de grote wijnkelder, het dierenpark (Parc Animalier): een groot natuurpark met dieren uit de vier windstreken, het Agri-museum met het verhaal van de opmerkelijke evolutie in het leven van onze voorouders-landbouwers en een rondrit met een treintje om de streek te ontdekken. Ondernemingen die het aangename graag aan het nuttige koppelen vinden zeker hun gading in onze ruime vergaderzalen.

    Om uw smaakpapillen te plezieren kunt u ook (via internet of ter plaatse) geschenkpakketten bestellen in de Ardense boetiek van de Auberge … het is een echte grot van Ali Baba met streekproducten, het ene al aantrekkelijker dan het andere: bier van Rochehaut, likeur “Secret de Rochehaut”, een lekker speciaal aperitief van de Auberge de la Ferme, confituur, kokoskoekjes en huisgemaakte bonbons, alles mooi verpakt in een decoratieve mand.

    Kiezen voor een overnachtingsformule, een diner of een geschenkpakket van de Auberge de la Ferme, het is echt een mooi geschenkidee voor particulieren, maar ook voor bedrijven die hun werknemers eens in de watten willen leggen, voor een feest, maar ook gewoon tijdens het werkjaar.

    In de Auberge de la Ferme is alles aanwezig voor uw genot... Het is zonder twijfel DE bestemming die niet mag ontbreken in uw boek met goede adressen.

    www.aubergedelaferme.com.

     

     





    27-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Apogée Courchevel verwelkomt Flornce Masnada
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    L’Apogée Courchevel, Masterpiece Hotel van Oetker Collection, biedt intense momenten met Florence Masnada aan. Florence Masnada is tweevoudig Olympisch medaillewinnaar, medaillewinnaar op het WK en vijftien keer kampioen van Frankrijk in alpineskiën.

    Van 12 tot 17 maart 2017 introduceert l’Apogée Courchevel een uniek skiprogramma in het gezelschap van Florence Masnada waarbij ze haar passie voor skiën deelt. Het doel is om - ongeacht het skiniveau - samen unieke en sportieve momenten te beleven

    26-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierrre & Vacances verklaart skiseizoen officieel voor geopend!

    EEN BERG AAN NIEUWIGHEDEN VOOR HET SEIZOEN 2016-2017

     

    Op het programma: nieuwe diensten, een nieuw gamma verblijven, nieuwe aanbiedingen en formules, en tal van vroegboekkortingen. Geen tijd te verliezen dus!

    VERTREK- EN AANKOMSTDATA NAAR KEUZE: Gedaan met de verplichte verblijven van zaterdag tot zaterdag. Weg met het drukke verkeer en de ellenlange files op weg naar de sneeuw. Als heus eindejaarsgeschenk lanceert Pierre & Vacances deze winter de flexibele aankomstdata. Wat houdt dat in? Aankomst- en vertrekdata naar keuze, bijvoorbeeld van zondag tot een doordeweeksedag, ook tijdens schoolvakanties*!

    BUITENGEWONE LUXEVERBLIJVEN: Pierre & Vacances stelt twee nieuwe gamma’s verblijven voor, goed voor een onvergetelijke vakantie. Luxueus: een adembenemend uitzicht, een uitzonderlijke ligging, ruime verblijven, hoogwaardige voorzieningen …Buitengewoon: daarbovenop staan de verblijven garant voor een unieke en buitengewone vakantie, want elke ervaring telt!

    EEN PAKKET OP MAAT VAN JONGEREN: Nog meer nieuws in de Pierre & Vacances-catalogus: het jongerenaanbod! Wat houdt dat in? Skilessen, uiteraard, maar vooral ook onvergetelijke après-skiactiviteiten! Op het programma: sleeën, lasershooten, bowling, workshop filmmontage met beeldmateriaal van de dag, iglo- of joertavonden en nog veel meer. Afspraak in de skistations Avoriaz en Les Arcs voor een vakantie die voldoet aan alle verwachtingen van de jongeren. Maar ook het vorig jaar gelanceerde Kid’s Ski-aanbod is er weer! Dankzij dit aanbod beleven 5- tot 11-jarigen samen een topvakantie! Met de skilessen ‘s morgens, de lunch te midden van de bergtoppen en de leuke namiddagactiviteiten zullen ze zich niet vervelen!

    EÉN AANBOD MET VERBLIJF ÉN SKIPAS! Pierre & Vacances stelt zijn gloednieuwe pakket voor met een verblijf in residentie La Rivière - Aiglons in Chamonix én de skipassen. Wat houdt dat in? Een korting tot wel 40 % ten opzichte van een aanbod “à la carte”. Gedaan met wachtrijen, want alles ligt klaar en wordt bij aankomst aan de vakantiegangers overhandigd. De zoektocht naar de beste sneeuw kan dus meteen beginnen. En zoals altijd … De mogelijkheid om samen met het verblijf skimateriaal en -liften te reserveren en zo met een gerust hart op reis te kunnen vertrekken. Aanbod geldig voor alle reservaties die geplaatst zijn vóór 30 november.

    VROEGBOEKKORTINGEN VOOR EEN VLIEGENDE START VAN DE VAKANTIE

    Wie wil besparen, is er best al vroeg bij! Daarom biedt Pierre & Vacances tot wel 20 % vroegboekkorting op het verblijf en de skipas. Voor skimateriaal kunnen die kortingen zelfs oplopen tot 45 %! Zo levert Pierre & Vacances hét bewijs dat het nooit te vroeg is om aan vakantie te denken!

    SCHUSS! RECHT OP DE NIEUWIGHEDEN VAN PIERRE & VACANCES AF!

    Premium vijfsterrenresidentie Le Village ***** in Arc 1950.. Vanaf € 2.630 in een driekamerappartement voor zes personen in de week van 17 december 2016

    Nieuw in 2016! Het team van Spa Deep Nature® Arc 1950 ontwikkelde een eigen gelaats- en lichaamsverzorging: “Par-delà les Montagnes”, geïnspireerd op de heilzame mineralen in de grond van de streek van Les Arcs. De stenen werken rustgevend, hebben een ontspannend effect op de spieren en een verfrissende werking op de huid. Het proberen zeker waard! 100 min: € 225 (10 % korting bij reservatie vooraf).

    Het prachtige dorp Arc 1950 is dé bestemming bij uitstek voor een geslaagde topvakantie met het gezin, als koppel of met vrienden. De natuurlijke site op 1.950 m hoogte kijkt uit op de Mont Blanc en ligt aan de voet van de skipistes. De vijfsterrenresidentie Le Village is dan ook de ideale uitvalsbasis om die te ontdekken. Op het programma: skiën, natuurlijk! Maar er is meer: een brede waaier aan activiteiten, waaronder een uitstekend wellness-aanbod in de prachtige Spa Deep Nature® van Cinq Mondes. Le Village telt ook een aantal vrij toegankelijke ruimtes: een jacuzzi, fitnessruimte, sauna, hamam, 5 verwarmde binnen- en buitenzwembaden … en om de ‘bergsfeer’ compleet te maken, kunnen de vakantiegangers ook terecht in een verblijf met open haard! Het kan dus niet snel genoeg koud worden!

    Viersterrenresidentie Les Néréides **** Vanaf € 2.079 voor een tweekamerappartement voor vier of vijf personen in de week van 24 december 2016

    Niet te missen! De vakantie is het moment bij uitstek voor de kinderen om nieuwe ervaringen op te doen, terwijl de volwassenen helemaal tot rust kunnen komen. Daarom biedt residentie Les Néréides de Kid’s Ski-formule aan! De kinderen van 5 tot 11 jaar beleven samen tal van leuke en onvergetelijke activiteiten: skilessen, samen lunchen, en elke dag een nieuw avontuur. Kortom: een sportief, leerrijk en leuk programma!

    In het kloppende hart van het skistation Belle Plagne in de Savoie kunnen de vakantiegangers van Pierre & Vacances voor hun skivakantie terecht in deze gezellige residentie. Les Néréides is bijzonder geschikt voor gezinnen die, in de buurt van de vele handelszaken, willen genieten van een vakantie vol ontspanningsmogelijkheden: buitenzwembad, ijsbaan, klimmuur … Maar ook voor een gezellig etentje op het zonovergoten balkon of terras van hun verblijf zijn ze bij Les Néréides aan het goede adres! Plezier verzekerd voor jong en oud!

    Premium vijfsterrenresidentie Les Terrasses d'Hélios *****Vanaf € 1.210 in een tweekamerappartement voor 4 personen in de week van 7 januari 2017

    Nieuw in 2016! Premium residentie Les Terrasses d'Hélios biedt twee buitengewone vakantiewoningen! De jongste telg in het Premium aanbod van Pierre & Vacances liet zich al snel opmerken. In de residentie kunnen vakantiegangers tot rust komen in een moderne maar warme sfeer, met een adembenemend uitzicht over Le Grand Massif. Naast de Kid’s Ski-formule in samenwerking met de Franse skischool ESF beschikt deze Premium residentie ook over een Spa Deep Nature© waar rust en ontspanning heer en meester zijn. Dé perfecte uitvalsbasis voor elke skiliefhebber! Met 265 km aan skipistes in Le Grand Massif heeft niemand nog een excuus … Op naar een topvakantie in volle vaart!

    Driesterrenresidentie La Rivière – Aiglons ***Vanaf € 2.052 voor een driekamerappartement voor 6 of 7 personen in de week van 31 december 2016

    Nieuw in 2016! Residentie La Rivière - Aiglons biedt als enige residentie in Chamonix een pakket aan met verblijf én skipas. Zo kunnen de vakantiegangers meteen de pistes op! Gezellig genieten, in alle comfort en hoog tussen de bergen, dat is hét recept voor een geslaagde vakantie volgens residentie La Rivière - Aiglons in Chamonix. Dit pas gerenoveerde verblijf ligt op een boogscheut van het skioord Chamonix Sud, het mekka voor elke bergbeklimmer of skiër. Hoe de perfecte dag eruitziet? ‘s Ochtends skiën op 3.842 m hoogte, de namiddag met het gezin doorbrengen op de ijsbaan en een avondje vertoeven in het casino … en dat op slechts 450 m afstand van de residentie!

     

    25-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook hier kan je overnachten!

    De vijf meest afgelegen vakantiewoningen in Europa

     

    Ongestoord op vakantie en létterlijk even niemand om je heen? Het lijkt een utopie, maar dankzij Interhome kan het. De vakantiewoningspecialist stelde een lijstje op van de meest afgelegen huurwoonsten in Europa. Droom even mee weg naar deze unieke locaties.

    1 - Je eigen eiland in Kroatië - Kroatië kent nog veel verborgen pareltjes. Het eiland Dugo Otok in het noorden van Dalmatië is zo’n ongeschonden exemplaar. Vakantiewoning “Dugi otok Bozava” ligt in het oord “Warda”, waar je de prachtige vergezichten met slechts 150 inwoners moet delen. Voor je bij je accommodatie terechtkomt, vaart een veerboot je langs vier andere fabelachtige eilanden. Warda ligt niet bij de deur. Maar tegenover de verre verplaatsing staan wel pure rust en de onovertroffen zonsondergangen boven de Adriatische Zee, die je vanuit de jacuzzi op je terras kan bewonderen. De moderne eengezinswoning is te boeken vanaf € 917 voor 7 nachten: http://www.interhome.be/kroatie/noord-dalmatie-eilanden/dugi-otok-bozava/vakantiehuis-hr4181.502.1/

    2 - Slapen in een Schots schilderij: Een prachtig bergmeer, hoge bergtoppen, indrukwekkende rotsformaties en een oase aan groen. Dat is het decor waarin deze knusse cottage zich situeert, een droom voor de échte natuurliefhebber. In “Tigh Beg Croft” waan je je even helemaal alleen op de aardbol. De woning is echter voorzien van alle modern comfort, inclusief een knusse openhaard. “Tigh Beg Croft” is geschikt voor zes personen, vanaf € 1053 per 7 nachten: http://www.interhome.be/gr-brittannie/schotland/oban/vakantiehuis-tigh-beg-croft-gb8355.101.1/

    3 - Verblijven tussen de Sami in Finland : Midden in het Lemmenjoki Nationaal Park staat het “Peurankuoppa” vakantiehuis. Hier kom je best met een hele voorraad levensmiddelen aan, want de dichtstbijzijnde stad ligt op niet minder dan 310 kilometer van het verblijf! Je kan natuurlijk ook de hengel bovenhalen en zelf wat lekkere forellen vangen in het Kuivajärvi meer. Kan je niet wachten om dit ongerepte stukje natuur te ontdekken, dan hebben we slecht nieuws. Je zal nog een jaartje moeten wachten want “Peurankuoppa” is enkel te huur tussen midden juni en begin september. Overnachten in deze woning kan met 6 personen vanaf € 1399 per 7 nachten: http://www.interhome.be/finland/lappi/inari/vakantiehuis-peurankuoppa-fi1530.680.1/

    4 - Logeren boven de poolcirkel: Natuurliefhebbers die het Noorderlicht graag afgezonderd –zonder een meute enthousiaste toeristen om zich heen- willen meemaken, moeten in de ‘Loppa’ vakantiewoning zijn. Net boven de poolcirkel gelegen, kun je vanaf het terras van de woning het poollicht met eigen ogen bewonderen. Dat terras ligt trouwens op letterlijk enkele meters van de oevers van de Barentszee, waar je naar hartenlust kunt vissen. ‘Loppa’ is geschikt voor 5 personen, vanaf € 900 per 7 nachten: http://www.interhome.be/noorwegen/noord-noorwegen/oksfjord/vakantiehuis-loppa-no1775.601.1/

    5 - Leven als kasteelheer in Schotland: Verstopt in de Schotse bossen, kun je je in de regio Stonehaven een echte kasteelheer of –vrouw wanen. Interhome verhuurt er een appartement in een authentiek Schots kasteel uit 1850, volledig omgeven door bossen en een charmant beekje. De pittoreske houten bruggetjes en de sierlijke zwanen krijg je er voor niets bij. De dichtstbijzijnde stad ligt op 20 kilometer rijden, de kust ligt op amper 11 kilometer van de woning. Voor een verblijf in de 4-persoons “Castle View” woning, betaal je € 1006 per 7 nachten: http://www.interhome.be/gr-brittannie/schotland/stonehaven/appartement-castle-view-gb8650.100.1/

    Interhome is een verhuurder van vakantiewoningen met een aanbod van 33.000 huizen, chalets en appartementen in 33 verschillende landen. Traditioneel is Interhome het sterkst vertegenwoordigd in Europa. Het Zwitserse bedrijf onderscheidt zich van haar concurrenten dankzij haar stevige netwerk van eigen servicekantoren. Interhome werd in 1965 in Zwitserland opgericht en viert in 2015 haar 50ste verjaardag. Moedermaatschappij Interhome AG is gevestigd in Zürich en is voor de volle 100 procent eigendom van Hotelplan Holding AG. Dat is op haar beurt eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland. De Belgische zetel van Interhome is gevestigd in Diegem. Meer info: www.interhome.be











    24-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golftereinen doen Spaanse vastgoedmarkt aanzienlijk heropleven

    Huizenverkoop in Spanje op zijn hoogst sinds 2008. Spanje lijkt de financiële crisis van acht jaar geleden stilletjes aan achter zich te laten. Het land noteerde de afgelopen jaren de hoogste verkoopcijfers sinds 2008, en de populariteit van de golfindustrie blijkt daar een drijfveer voor te zijn. Van de 35.512 unieke vastgoedverkopen die in mei dit jaar zijn geteld – een stijging van 23% ten opzichte van 2015 -, zijn er maar liefst 3.000 gelinkt aan de begeerde sport. Hoofdredenen zijn een mooi uitzicht op je terrein en gegarandeerde rust. Ook de impact op de toeristische industrie van Spanje laat zich voelen: het aantal bezoekers in het eerste kwartaal van 2016 steeg met 36,3% in vergelijking met vorig jaar.

    Nu al is 2016 een topjaar voor het Spaanse toerisme. Niet alleen zijn de vastgoedverkopen met een kwart gestegen ten opzichte van vorig jaar, ook het aantal bezoekers steeg aanzienlijk. “De golfindustrie is één van de drijfveren voor de heropleving van de Spaanse vastgoedmarkt”, verklaart Agustin La Rocca, Sales Director bij Arum Group – de luxeontwikkelaar achter Abama Resort in Tenerife en La Manga Club in Murcia. “Met een bijdrage van maar liefst €2 biljoen per jaar, mag het duidelijk zijn hoe geliefd de sport in Spanje is. Vastgoeddomeinen spelen op die populariteit in en dat vertaalt zich in steeds stijgende verkoopcijfers.”

    Cijfers: Een recente publicatie van de Spaanse golfbond toont aan dat 68% van de golfterreinen in Spanje een directe of indirecte link hebben met vastgoeddomeinen. Zo genieten in totaal 234.500 eigenaars van directe toegang tot een golfterrein.

    Een mooi voorbeeld is Abama Resort in Tenerife, waar alle luxe villa’s en appartementen rond een 18-holes golfterrein liggen. In 2015 telde het resort 45 unieke verkopen, wat bijna 50% meer is dan de verwachte cijfers. “Kopers zijn aangetrokken tot de rustige levensttijl die er op deze terreinen hangt”, zegt La Rocca. Ook La Manga Club geniet mee van de trend: zijn drie golfterreinen hebben de regio Murcia nog meer op de kaart gezet. In 2016 kozen hier 25,6% meer toeristen voor een verblijf in een privé accommodatie.

    Oase van rust: “Naast de mogelijkheid om je golfkunsten te onderhouden, is ook rust een reden om voor vastgoed met een golfterrein te kiezen”, vervolgt La Rocca. “Denk maar aan het ongestoorde uitzicht in je achtertuin: op het groene sportveld zal nooit verdere bebouwing komen, wat op andere domeinen vaak niet gegarandeerd kan worden. Ideaal voor een koper die op zoek is naar natuur en een rustige omgeving.”

    Zin gekregen om een tweede verblijf aan een golfresort te kopen of huren? Het Abama Resort is een gloednieuw vijfsterren golfresort aan de westkust van Tenerife, met prachtige vistas over het eiland La Gomera en de Atlantische Oceaan. Het resort mikt op Europeanen die een tweede verblijf wensen in een exclusieve omgeving. Hierbij heeft men de keuze tussen volledig afgewerkte appartementen en villas of een woning op maat. Alle verblijven liggen aan een 18-hole golfterrein dat ontworpen is door Ryder-cup kampioen Dave Thomas. Eigenaars kunnen daarnaast gebruik maken van de faciliteiten van het Ritz Carlton Hotel dat eveneens deel uitmaakt van het resort, inclusief acht restaurants (-waaronder twee met een Michelin-ster-), een spa en tal van luxe boetieks. Meer info: www.abamahotelresort.com







    23-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Chileense fjorden, gletsjers en pinguins? Australis is er weer klaar voor

    Op zoek naar een avontuurlijke winterbestemming? Als bij ons de bladeren vallen en de eerste nachtvorst opduikt, zijn ze aan het zuidelijk halfrond klaar voor hun lente en zomer. Zo start op 28 september de Chileense rederij Australis het nieuwe seizoen. Australis? Het is de absolute specialist voor maritieme exploratiereizen in Patagonië, Vuurland en rond Kaap Hoorn, het zuidelijkste punt van Zuid-Amerika.

    Het passagiersschip Stella Australis --gebouwd in 2010-- is speciaal ontworpen om expeditiecruises te maken. De romp is extra stevig om door gebieden met ijs te kunnen varen, en het schip is uitgerust met een aantal Zodiacs (rubberboten) om passagiers naar moeilijk bereikbare plekken te brengen, zoals afgelegen natuurgebieden of aan de voet van gletsjers.

    Avontuurlijke expeditiereizen zijn momenteel de meest opvallende trend in de cruisesector. Een typisch expeditieschip als de Stella Australis vervoert 200 passagiers; geen duizenden als de grote cruiseschepen. Verwacht aan boord geen zwembad met glijbanen of een theater met indrukwekkende shows. Het spektakel? Dat is de woeste natuur in Patagonië en Vuurland. De artiesten? Dat zijn de gidsen die mee aan boord zijn om alles uit te leggen over de fauna en de flora, de gletsjers en de geologie. Stella Australis kan je vergelijken met een comfortabel boetiekhotel. Alle begeleide uitstappen zijn inbegrepen. Er is telkens keuze tussen verschillende moeilijkheidsgraden.

    Australis biedt met de Stella Australis twee korte, maar spectaculaire routes aan tussen Ushuaia (Argentinië) en Punta Arenas (Chili).

    1) Een cruise van vier dagen/drie nachten, van Ushuaia naar Punta Arenas.          Eerste afvaart op 28 september. Cruise in het kielzog van grote ontdekkingsreizigers als Magellan, Sir Francis Drake en Charles Darwin. Observeer dolfijnen, Magellan pinguïns, condors, aalscholvers en albatrossen. Ontdek de Chileense fjorden, zoals het Agostini Fjord met machtige gletsjers. Bezoek Kaap Hoorn en wandel in de ruwe landschappen van de Wulaia Baai.

    2) Een cruise van vijf dagen/vier nachten, van Punta Arenas naar Ushuaia.        Eerste afvaart op 1 oktober. De besneeuwde bergen van Alberto de Agositni natuurpark. Verschillende actieve excursies in het Agostini Fjord en de Ainsworth Baai. De Magellan pinguïns van de Tucker Eilandjes. En ook de Chileense condor, de grote jager of skua, de kelpgans, de keizeraalscholver... Kortom, een paradijs voor natuurliefhebbers. Ontdek het Pia Fjord en de Pia gletsjer. Vaar langs de Glacier Alley in het beroemde Beagle Channel. De Wulaia Baai en Kaap Hoorn.

    Australis werd onlangs door de lezers van het reisblad Travel & Leisure verkozen tot beste rederij in het segment van de "small-ship ocean cruise lines" voor 2016.

    22-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ubeeqo, weldra 100 wagens bechikbaar in de straten van Brussel

    Ubeeqo, dochter van de Groep Europcar, lanceerde in juni een dienst voor multimodale reservatie voor particulieren en bedrijven in het Brussels Gewest én een nieuw autodeelconcept. Met de “3-in-1” applicatie kunnen gebruikers kiezen uit 3 vervoersopties: autodelen (beschikbaar in de Brusselse straten), een auto met chauffeur (CarAsap) of huurwagens in een agentschap (Europcar).

    Ubeeqo gaat in Brussel haar netwerk autodelen uitbreiden. De voertuigen die reeds in de grote parkeergarages in Brussel aanwezig waren zijn vanaf nu ook beschikbaar in de straten van de hoofdstad. Daarnaast gaat het bedrijf meer auto’s inzetten en zullen er tegen het einde van het jaar honderd auto’s aanwezig zijn. Het uitrollen hiervan zal in nauwe samenwerking met de gemeentelijke diensten gebeuren in functie van hun planning. Een slim alternatief voor het bezit van een auto in een stad waar mobiliteit centraal staat !

    Tijdens de Autoloze Zondag op 18 september vinden er een heleboel activiteiten plaats in Brussel. In 5 gemeentes (Oudergem, Etterbeek, Evere, Sint-Gillis en Sint-Pieters-Woluwe) alsook op Landelijk Brussel organiseert Ubeeqo een balspel waar de deelnemers kans maken om tot € 75 krediet op de carsharingdienst te winnen. Tevens zal Ubeeqo ook alle locaties waar hun auto's beschikbaar zijn presenteren.

    Hoe werkt het autodelen? De klant kan via de Ubeeqo-applicatie of op de website, voor enkele uren of enkele dagen, een auto reserveren in gesloten lus (na de gebruiksperiode moet de auto teruggeplaatst worden op zijn vertrekpunt). Het tarief hangt af van het gebruik (vanaf 3,5 euro per uur, met of zonder abonnement). De beschikbare automodellen zijn de Volkswagen Up! en Golf, een kwalitatief aanbod aangezien deze modellen voorzien zijn van een complete uitrusting (GPS, verwarmende zetels, ...) en regelmatig vernieuwd worden.

    Wattedoen op een Autoloze Zondag ? Een auto versieren ! Op 3 plekken (Evere, Etterbeek en Landelijk Brussel) zal Ubeeqo 3 witte auto’s ter beschikking stellen : voorbijgangers kunnen hun verbeelding ontketenen en de auto’s versieren, kleuren, berichtjes schrijven,... Deze auto’s zullen nadien in de straten van de hoofstad te zien zijn.

     

     

    22-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trefzekere typografie troef bij Nordic Living

    Positieve vibes voor jezelf of voor anderen. Ben jij het type dat houdt van gevoelige gedichten of motiverende quotes? Dan ben je bij Nordic Living aan het goede (web)adres! De woonwebshop haalde onlangs twee verfrissende merken in huis die typerende woorden een warm hart toedragen. Enerzijds heb je I Love My Type, een posteruniversum met knallende quotes. Anderzijds tovert Gewoon JIP met haar positieve poëzie gegarandeerd een glimlach op je gezicht.

    "We maken er onze missie van om steeds jonge ontwerpers en bijzondere labels te zoeken. We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen proeven van de mooie collecties van de grotere merken, maar zeker ook wat kunnen opsnuiven van wie en wat er nieuw is in de interieurwereld. Bij onze nieuwste aanwinsten zitten kleine spelers die nog op weinig plaatsen in België te verkrijgen zijn!" aldus Nordic Living eigenares Mascha Beekmans.

    I Love My Type: een pure boodschap in een stijlvolle vormgeving. I Love My Type is een hip Deens label waarbij positief in het leven staan de rode draad is. De ontwerpster Kathrine Højriis stampte het merk uit de grond om haar eigen onzekerheden een halt toe te roepen en anderen ervan te overtuigen dat ze niet perfect hoeven te zijn. De typografische posters zijn voorzien van grappige quotes of inspirerende wijsheden in een mooi grafisch jasje. Voor sommigen een reminder, voor anderen een houvast of een motto! Geef jezelf een positieve boost of geef iemand anders een opvrolijkertje van jewelste met deze unieke posters.

    http://www.nordicliving.be/brands/i-love-my-type/

    Gewoon JIP: feel good gegarandeerd: Eerlijkheid, positiviteit en eenvoud, dat kenmerkt Gewoon JIP. Dit Nederlands merk staat garant voor prachtige gedichtjes met een boodschap. Als fijn cadeautje voor een ander of gewoon voor jezelf? Deze zeemzoete poëzie met krachtige vormgeving bezorgt je ongetwijfeld een goed gevoel. De speelse typografie in combinatie met mooie woorden is verkrijgbaar als leuke postkaarten, wenskaarten of A4-posters. Gewoon JIP heeft voor elke gelegenheid een persoonlijk gedicht in petto, zoals geboorte, liefde, vriendschap, of afscheid. http://www.nordicliving.be/brands/gewoon-jip/







    21-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazomer ... Eilanden ver of dichtbij, met Pierre & Vacances

    Er even helemaal tussenuit? Nood aan rust en ontspanning? De zomervakantie is weer voorbij, maar niets houdt ons tegen om de winter in schoonheid te beginnen, met een vakantie op de mooiste eilanden. Pierre & Vacances heeft dé oplossing in huis voor wie maar niet genoeg krijgt van reizen, met dichtbijvakanties of een verre reis naar de zon!

    DE ANTILLEN Puur exotisme

    Martinique of Guadeloupe? Vakantie op een exotisch eiland smaakt altijd naar meer! Adembenemende landschappen, rijke culturen, nieuwe smaken en ongekende klanken … Dat moeten de Antillen zijn!

    IN DE KIJKER - Driesterrendorp Sainte-Anne van Pierre & Vacances – Guadeloupe:

    Een vakantiedorp aan het water met een gloednieuwe watersportclub, Een wellnessruimte van Deep Nature® met theehuis en fitnesszaal, Verscheidene restaurants met Antilliaanse specialiteiten. Vanaf € 1.288 per week in een driekamerappartement voor 6 personen in oktober 2016.           

    IN DE KIJKER - Driesterrendorp Sainte-Luce van Pierre & Vacances – Martinique: Een vakantiedorp omringd door weelderig groen, langs een paradijselijk zandstrand, Een prachtig waterpark met plonsbad voor de allerkleinsten, Appartementen met keuze uit zicht op zee of zicht op de tuinen.

    Vanaf € 1.344 per week in een driekamerappartement voor zes personen in oktober 2016. Maar er is meer! Gratis Kids Clubs voor 3- tot 17-jarigen tijdens de schoolvakanties, en tientallen activiteiten en animaties in het vakantiedorp.

    SARDINIË Italiaanse charme

    Klaar om het wonderlijke Sardinië te ontdekken? Dit eiland kent een bijzonder rijke geschiedenis en kan bogen op talloze baaitjes met helderblauw water dat de fijne zandstranden streelt. Toch is de kust lang niet de enige troef van het eiland. Sardinië staat ook bekend voor zijn ongerepte natuur, uiterst pittoreske dorpjes en een landschap van overweldigende diversiteit.

    IN DE KIJKER - Pierre & Vacances Premium residentie Grande Baia Resort & Spa: Residentie in Monte Petrosu, in een baai met zandstrand die uitkijkt op de prachtige eilanden Tavolara en Molara, Mooi zwembad met solarium,     Wellnessruimte in de residentie: Finse of biosauna, stoombad, relaxatieruimte, verzorgingsruimte enz.

    Vanaf € 938 per week in een driekamerappartement voor vier personen in oktober 2016. Maar er is meer! Vlak bij het strand, met rechtstreekse pendeldienst

     

    MAURITIUS : Kokospalmen en zandstanden

    Mauritius is dé bestemming bij uitstek voor een ontspannende vakantie onder de zon. Ideaal dus voor een geslaagde nazomer, met zijn gezellige baaitjes en helderblauwe lagunes. Zelfs de grootste sceptici smelten voor de exotische markten en het warme onthaal van de Mauritianen.

    IN DE KIJKER - Vijfsterrenresidentie Anahita The Resort van Pierre & Vacances Premium: Een domein van 213 hectare met tropische tuinen aan de rand van de zee, Villa’s met airconditioning, privézwembad, tuin en overdekt terras, Zwembad en wellnesscentrum in de residentie, Kids Clubs voor 8- tot 17-jarigen

    Vanaf € 2.415 per week in een driekamerappartement voor vier personen in oktober 2016. Maar er is meer! Villa’s met privézwembad en een uitzonderlijk uitzicht over de baai

    ILE D’AIX   Frankrijk op z’n best  

    Ook een dichtbijvakantie kan een heuse droomreis worden! Het eiland Île d'Aix telt talloze ongerepte baaien en pittoreske dorpjes vol typische huisjes.

    IN DE KIJKER - Viersterrenresidentie Le Palais des Gouverneurs van Pierre & Vacances Premium: In het hart van Saint-Martin-de-Ré, op amper 250 m van de haven en de vele handelszaken,    Half overdekt, verwarmd zwembad en solarium met ligstoelen, Volledig uitgeruste luxeappartementen

    Vanaf € 1.010 per week in een tweekamerappartement voor vier personen in september 2016. Maar er is meer! Île d'Aix telt tal van autovrije zones en is dus als geen ander geschikt voor gezinnen op zoek naar rust, authenticiteit en veiligheid.

     

     









    20-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château de la Lesse - Han-sur-Lesse

    Château de la Lesse, het eerste driesterrenhotel van Han-sur-Lesse wordt een van de eerste hotels in van België met VR-rondleidingen

    De West-Vlaamse projectontwikkelaar Bricks & Leisure Vastgoed is begonnen met de voorbereidingswerkzaamheden voor de bouw van een nieuw ibis Styles-hotel in Han-sur-Lesse, een deelgemeente van Rochefort in de provincie Namen: Château de la Lesse. De plannen werden voorgesteld op het Domein van de Grotten van Han.

    De bouw van het driesterrenhotel, dat vlak naast de Grotten komt, start na het toeristische seizoen van 2017. Als alles goed gaat, opent Chateau de la Lesse de deuren in het voorjaar van 2019. Het hotel telt 117 kamers: 69 standaardkamers en 48 familiesuites met een kitchenette. Daarnaast zijn er een terras, een binnenzwembad, seminarieruimtes en een parking. Château de la Lesse is goed voor twee primeurs: het is het eerste driesterrenketenhotel van Rochefort, een toeristische trekpleister in de Ardennen, en een van de eerste hotels van België waarin gasten een virtuele rondleiding kunnen volgen dankzij een virtual-realitybril. Daarvoor is enkel een VR-bril, bijvoorbeeld Google Cardboard, en de app van Accor nodig.

    Erkenning tot Unesco Geopark

    “Met Château de la Lesse zetten we onze expansie in de Ardennen voort”, zegt Thomas Lecluse, managing partner van Bricks & Leisure Vastgoed. “Met Radisson Blu Balmoral in Spa baten we er al een luxehotel uit. We geloven rotsvast in het toeristische potentieel van de streek, waar dankzij gerichte investeringen nog heel veel mogelijk is. In Han-sur-Lesse is er in de eerste plaats het bekende Domein van de Grotten van Han. Dat lokt ruim een half miljoen bezoekers per jaar en krijgt drie sterren in de toeristische Michelingids.”

    “De nood aan een ketenhotel in Han-sur-Lesse was groot”, zegt Brigitte Malou, CEO van de Grotten van Han. “Sinds 2014 groeit ons aantal bezoekers fors. Dat is te danken aan een aantal nieuwigheden: een wandeling door het Wildpark, de sfeerverlichting in de grot, het speleoparcours … Daarnaast worden we steeds bekender in Vlaanderen, Nederland en Noord-Frankrijk. De aanvraag tot erkenning van de streek als Unesco Geopark is ingediend en we verwachten de titel op korte termijn. De hotelcapaciteit in Han en de regio moet dus volgen. Vandaag zijn er te weinig hotelkamers: de hotels die er vroeger waren, zijn gesloten omdat ze niet voldeden aan de huidige normen. Chateau de la Lesse komt niets te vroeg.”

    “Een studie van enkele jaren geleden heeft uitgewezen dat Han-sur-Lesse, met al zijn toeristische troeven, een groot hotel met een uniform karakter mist”, zegt titelvoerend burgemeester en minister van Mobiliteit François Bellot (MR). “Als gemeentebestuur zijn we het project dan ook zeer genegen.”

    Zestiende beste regio ter wereld: Zoals dat ook in het Radisson-hotel in Spa het geval is, kunnen particuliere investeerders vanaf 115.000 euro een hotelkamer kopen van Château de la Lesse. Daarna krijgen ze 90 % van de winst van het volledige hotel uitbetaald. Investeren in hotelkamers is een alternatief voor een klassieke belegging of spaarboekje en is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Accor, het moederbedrijf van ibis en een van de grootste hotelgroepen van Europa, past de formule geregeld toe. Eigenaars van een hotelkamer krijgen een notariële akte, net zoals bij een klassieke vastgoedinvestering.

    “In de Ardennen zijn er twee toeristische topsteden: Durbuy en Han-sur-Lesse”, zegt projectadviseur Mathieu Van Butsele van Bricks & Leisure. “Wij kozen voor Han omdat de vraag naar hotelaccommodatie immens is. Bovendien spreken ook de cijfers in het voordeel van toeristische investeringen. Het toerisme in de regio groeit met gemiddeld 6 % per jaar en Wallonië staat volgens de Financial Times op de zestiende plaats in de lijst van beste investeringsregio’s ter wereld. Veel projectontwikkelaars laten de Ardennen links liggen, maar wij zien het anders. Het seminariecomplex van Château de la Lesse zorgt trouwens ook buiten het seizoen voor een goede bezetting van het hotel. We hebben al verschillende aanvragen van grote groepen die nergens anders terechtkunnen. Leuk extraatje: onze eigenaars kunnen ook zelf genieten van hun hotelkamer en alle faciliteiten van het hotel.”

    Bricks & Leisure Vastgoed is een West-Vlaamse projectontwikkelaar gespecialiseerd in toeristisch vastgoed. De jonge onderneming maakt deel uit van een Belgische vastgoedholding met veertig jaar ervaring en realiseerde al hotels en vakantieparken in de Ardennen, Limburg en aan de Belgische kust. Vernieuwende concepten moeten de vastgoedbeleving van zowel eigenaar-investeerders als huurders en toeristen maximaliseren. Dat realiseert het bedrijf door extra services te bieden, de kosten te drukken en het vastgoed dubbel te laten renderen. www.bel-vastgoed.be







    19-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nordic Living pakt uit met Scandinavische surprises

    Moebe & FIGR1 verrijken het assortiment aan woonaccessoires. Nordic living wil constant de frisse wind zijn die door je huis waait. Altijd vers, altijd verfrissend, en altijd verrassend. Naast de nieuwste producten van de bekende merken vind je er ook spiksplinternieuwe collecties van onbekende pareltjes. Voor dit najaar ging de keuze naar twee vernieuwende labels: het Nederlandse FIGR1 en het Deense Moebe.

    Ben jij een fan van natuur aan je muur? Dan zit je met de fraaie frames van Moebe en de creatieve containers van FIGR1 zeker goed om gans je interieur op te fleuren. De jonge merken passen perfect binnen de zoektocht van Nordic Living naar verrassende, gepassioneerde, kleine labels die van een huis een fijne thuis willen maken. "Deze prachtige labels zullen je ongetwijfeld enthousiasmeren. Kijk, geniet en laat je inspireren door deze topmerken!" zegt Nordic Living eigenares Mascha Beekmans.

    FIGR1 met een minimalistische twist

    Dit merk uit Eindhoven staat voor functioneel design met een knipoog naar natuurlijke materialen. FIGR1 doet ons afstappen van de uitgestalde schoorsteenmantels en dressoirkasten vol servies. Met een snufje van de minimalistische stijl en afgewerkt met een toefje innovatie is dit label een echte aanrader. Hun handige en subtiele interieuraccessoires zijn geschikt voor eender welke muur in je huis. Bovendien zijn de wandplankjes en de set containers voorzien van een vernuftig ophangsysteem. Of je ze nu gebruikt voor je tandenborstels in de badkamer of voor bloempjes in de woonkamer: deze speelse en stijlvolle accessoires zijn een plekje waard in elk interieur! http://www.nordicliving.be/brands/figr1/

    Moebe: eenvoud siert

    Onder het motto 'de wereld is al complex genoeg' blijven deze ontwerpers uit Kopenhagen trouw aan eenvoudig design en trachten ze eerlijke en essentiële producten af te leveren. De transparante kaders van Moebe zorgen voor een uniek en origineel effect. Ze zijn simpelweg samengesteld uit 4 stukken eik, 2 transparante stukken plexiglas en een rubberen rek. Ideaal om de mooiste herinneringen in te bewaren: die leuke illustratie, dat prachtige gedicht of die ene hippe poster. Ook gedroogde bloemen en bladeren passen perfect in dit kader. Zet je ze bovendien voor het raam, dan krijg je een extra wow-effect!

    http://www.nordicliving.be/brands/moebe/







    19-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke momenten van chocoladeplezier met Neuhaus

    Heerlijk bittere orangettes, romige truffels, verrukkelijke mini mendiants en de krokante combinatie van gepofte rijst en chocolade, ook bekend onder de naam “chocoladeroosjes”...

    Vier exclusieve chocoladeverwennerijen gecreëerd door onze Maître Chocolatier voor de nieuwe collectie “Belgian chocolate moments”. Deze collectie wordt gepresenteerd in elegante, gekleurde doosjes met 150 g chocoladeplezier!

    Orangettes: Gekonfijte sinaasappelzeste omhuld met een dun laagje pure chocolade, een overheerlijke combinatie, € 13

    Klassieke truffels: Boterroom met chocolade, verrijkt met een laagje cacaopoeder, een heerlijke klassieker, € 13

    Roses des sables: Ontdek de combinatie van krokante gepofte rijst en smeuïge melkchocolade , € 13

    Mini mendiants (melk- en pure chocolade) : Verwen uzelf met schijfjes van pure chocolade of melkchocolade versierd met rozijnen en amandelen, € 13

    De collectie “Belgian chocolate moments” is beschikbaar vanaf midden september 2016 in al onze Neuhaus boetieks.

     







    18-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs en Sunparks introduceren in bungalowmarkt flexible aankomst- en vertrektijden

    De recreatiebranche hanteert al jaren vaste aankomst- en vertrekdagen. Zo hielden bungalowparken voorheen vast aan het weekend- of een midweekverblijf met maandag en vrijdag als vaste aankomst- en vertrekdagen. Omdat de nieuwe generaties van persoonlijke en individuele aanpakken houden, willen ze hun leven zelf organiseren en ervaren ze weleens deze vaste dagen als vervelend. Daarom introduceren Center Parcs en Sunparks flexibele aankomst- en vertrekdagen. Vakantiegangers kunnen zes dagen per week aankomen en de duur van hun vakantie zelf bepalen.

    Belgen geven de voorkeur aan het huren van een gemeubileerde woning (appartement, huis, bungalow, ...) als vakantieverblijf : 58% vs 11% voor een hotelverblijf . Tot nu toe hielden bungalowparken vast aan maandag en vrijdag als vaste aankomst- en vertrekdagen . Een recent onderzoek bij Nederlandse vakantiegangers gaf aan dat 40% deze vaste dagen weleens als vervelend ervaren heeft, door verplichtingen, zoals werk of school. Ongetwijfeld delen veel Belgen dit gevoel ook. Zo zou graag een kwart van de gezinnen het liefst op een doordeweekse dag aankomen op een bungalowpark en zelf de vertrekdag bepalen. Om hier op in te spelen bieden Center Parcs en Sunparks nu hun gasten flexibele verblijven aan.

    Flexibiliteit bij Center Parcs & Sunparks

    Met de flexibele verblijven kunnen gasten, met uitzondering van zondag, iedere dag van de week aankomen. En op basis van minimaal twee overnachtingen, kan zelf worden bepaald hoe lang men bij Center Parcs of Sunparks verblijft.

    Sinds bijna 50 jaar is Center Parcs Europe expert op het gebied van korte vakanties in de natuur en weet het zijn gasten te bekoren door zich constant te vernieuwen en in te spelen op consumententrends. En flexibiliteit is vandaag de dag een must. Deze zal ongetwijfeld alom gewaardeerd worden door de Belgische gasten.

    Over Center Parcs Europe – www.centerparcs.be

    Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Al ruim 45 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. De vakantieparken kenmerken en onderscheiden zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid. Center Parcs Europe bezit 25 Europese parken en zorgt jaarlijks voor 15 miljoen overnachtingen. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en bungalows in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs Europe een omzet van 586,2 miljoen euro.

    18-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griezelen in Parc Astérix - van 15 oktober tot en met 2 november 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 15 oktober tot en met 2 november jaagt Parc Astérix zijn bezoekers opnieuw de stuipen op het lijf met ‘Peur sur le Parc’ … Sidderen en beven, lachen en brullen met het hele gezin! Wanneer op 29, 30 en 31 oktober de avond valt, houden jong en oud de adem in voor een unieke nocturne.

    Van 15 oktober tot en met 2 november laat Parc Astérix zich van zijn donkere kant zien. Drie spookhuizen, straatspektakels met allerlei monsters en attracties in hetzelfde thema dompelen de bezoekers onder in een unieke sfeer.

    Drie unieke nocturnes op 29, 30 en 31 oktober van 18 uur tot middernacht ! Op het programma, een licht- en klankshow op de tempel van OzIris om het uur tussen 18:00 uur en 22:00 uur; dolende monsters op de Vikingschip en om 23:30 uur vuurwerk rond het meer!

    Een nieuw spektakel die lang zal bijblijven : Métamorphosis : de verbluffende transformatie van een man in een « schepsel ». Een magische show die u de daver op het lijf jaagt. De ongeziene magische show ‘Magna Maleficus’ vindt plaats in het Théâtre de Panoramix, enkel tijdens ‘Peur sur le Parc’.

    4 voorstellingen per dag. Dit angstaanjagende personage is – net als zijn vader – een zwarte magiër die de bezoeker in zijn hypnotische handgreep houdt. Een toverspreuk of een vloek … hij beslist voor u!

    Spannend straatspektakel

    Spoken, heksen en kwade geesten komen samen … Let op voor obscure ontmoetingen! Door de straten sluimeren angstwekkende personages, bizarre schepsels en allerhande reusachtige beesten. Hier steekt niemand onbevreesd over … Welkom in het park der mirakels.

    Drie Adembenemende spookhuizen:

    - La Colère d’Anubis: In het museum Het Toevluchtsoord heeft de inventarisatie van een collectie uit het oude Egypte enkele misnoegde geesten bevrijd. Niemand weet welke gedaantes ze aannemen wanneer ze uit hun tent worden gelokt. Stap binnen, maar wees op uw hoede … Betreden op eigen risico!

    - Mission Perdue: Vertrek op expeditie tussen de sterren en ga op zoek naar de vermiste bemanningsleden op een onbekende planeet. Ontmoet de derde soort. 3D-ervaring.

    - La Maison de la Peur: Dr. Cérébrus – psychiater en alchemist wanneer het hem uitkomt – hypnotiseert moedige durfallen en neemt hen mee op sleeptouw tijdens dit initiatieparcours. Vampiers, levende doden en andere vreemde gedrochten zijn uw grootste nachtmerrie! (vanaf 16 jaar)

    Deze attracties zijn... behekst

    Afgrijselijke heksen spreken op Allerheiligen een vloek uit over enkele attracties in Parc Astérix: Grappige monsters voor de kleine Galliërs! In het bos van Idéfix volgen de kleine Galliërs een parcours met ‘lieve’ groene monsters. Le Chemin des Sorciers: Als gevolg van een vreselijke vloek snelt de Nationale 7 als een trein en neemt u mee aan boord van zijn oude karren voor een tocht boordevol obstakels, tovenaars en pompoenen. Le Transdémonium: Fantomen en geesten dwalen rond in de gangen en jagen de grootste angsthazen de daver op het lijf. Les Chaudrons Infernaux: De helleketel gaat hevig tekeer, maar gelukkig bent u hier niet alleen. Ook andere wezens doorkruisen deze duisternis …

    Van 15 oktober tot en met 2 november 2016 – Het park is op 17 en 18 oktober gesloten - Dagprogramma: open van 10 tot 18 uur - Avondverlenging (22 en 28 oktober) - Open van 10 tot 22 uur - Vroegboekticket ‘billet futé’ (D-7 via www.parcasterix.fr): € 39/volwassene en € 36/kind (3 tot 11 jaar). Nocturnes op 29, 30 en 31 oktober: open van 18 uur tot middernacht. Uniek tarief : € 38

    Meer informatie op www.parcasterix.fr/peur-sur-le-parc.

    Parc Astérix: een toverdrankje dat al 25 jaar getest en goedgekeurd wordt

    Parc Astérix ligt 35 km ten noorden van Parijs en is het tweede grootste attractiepark van Frankrijk. Het park combineert 39 attracties en 5 spektakels in 6 themagebieden (de Galliërs, het Romeinse Rijk, het Oude Griekenland, de Vikingen, Door De Jaren Heen en Egypte). Parc Astérix staat garant voor een onvergetelijk avontuur aan boord van de faraoattractie OzIris of de grote achtbaan Goudurix met 7 loopings; sensationele ervaringen voor de kleine Galliërs in het bos van Idéfix, sensaties voor de hele familie met de nieuwe attractie Discobélix !

    17-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift

    Denim Drift vindt het alledaagse opnieuw uit, met een zacht en gemoedelijk blauw. Het Global Aesthetic Center van AkzoNobel, moederbedrijf van verfmerk Levis, heeft Denim Drift tot Kleur van het Jaar 2017 verkozen. Daarmee stoot de zachte, blauwgrijze kleur het felle Ochre Gold van 2016 van de troon. Denim Drift werd zorgvuldig geselecteerd en sluit perfect aan bij de tijdsgeest. Het doel van de veelzijdige kleur? Het alledaagse heruitvinden.

    Denim Drift: een blauw in een nieuw daglicht

    Het leven in een nieuw licht bekijken: daar wil Levis je in 2017 toe overtuigen. Het overkoepelende thema voor het komende jaar doet je met vernieuwde blik naar de simpele dingen in het leven kijken. Het belang van échte en authentieke ervaringen primeren, alledaagse elementen heersen. “De wereld verandert, dus kijken we met een frisse blik naar het leven van alledag”, vertelt Isabelle De Ganck, Colour Manager bij Levis. “Onze familie, vrienden, werk, de natuur en nieuwe ervaringen opdoen zijn belangrijker dan ooit.” Daarom maakt het opvallende Ochre Gold plaats voor het zachte, gemoedelijke Denim Drift: een blauw in een nieuw daglicht.

    Blauw domineert in 2017

    Denim Drift, een kleur die we overal zullen terugzien, is een prachtige, tijdloze en veelzijdige blauwgrijze tint die zich aan elke omgeving aanpast. Het blauw neemt de sfeer van het moment over én past bij elke levens- en interieurstijl. Voor Heleen van Gent, aan het hoofd bij AkzoNobels Global Aesthetic Center, representeert de kleur de huidige tijdsgeest: “Blauw zal de interieuragenda van 2017 domineren. Denim Drift sluit daar mooi bij aan en doet tegelijk je muren op een fantastische manier opleven.”

    Denim Drift (kleurcode S0.10.50) is vanaf 15 september verkrijgbaar in alle Levis-producten voor de mengmachine.

     

     







    17-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarteletto: amachtelijk verse taart, uniek verpakt en zodner bewaarmiddelen

    Ons land kent een lange traditie van taarten bakken. Desondanks is er nog volop ruimte voor innovatie. Zoals bijvoorbeeld de taarten van Tarteletto smakelijk bewijzen. De verse, ambachtelijk gebakken taarten maken het verschil door een unieke verpakkingstechniek waardoor ze zonder bewaarmiddelen langer houdbaar zijn.

    Gemaakt van enkel natuurlijke producten zoals onder meer tarwebloem, boter, eieren en suiker verschillen de Tarteletto taarten van elke andere klassiek gemaakte taart door hun langere houdbaarheid. Een Tarteletto wordt namelijk onder gewijzigde atmosfeer comfortabel verpakt waardoor de verse taart, op maximaal 7° C bewaard, circa twee weken lekker houdbaar blijft. De Tarteletto is daardoor niet alleen een lekkere taart maar ook één die eens in huis langer vers en op smaak blijft.

    De Tarteletto bakkers zorgen voor een rijk gevarieerd assortiment die men in vier grote of zes iets kleinere stukken kan snijden. Naast klassiekers zoals rijst- flan- en appeltaart en evergreens zoals frangipane en chocoladetaart maken ze ook een mueslitaart en een verjaardagstaart waar – heel praktisch - standaard twaalf kaarsjes bij verpakt zitten. Richtprijs per taart: 5,40 €. Te koop bij : AD Delhaize, Carrefour, Spar en de betere buurtwinkels. www.tarteletto.be

    Over Tarteletto en producent Holeki:

    Tarteletto is een product van de Belgische warme bakker Holeki in Wetteren gespecialiseerd in de productie van individuele gebakjes, ronde taarten of plaatgebak die in alle maten en gewichten vers of diepgevroren verkocht worden. Holeki zet hoog in op kwaliteitscontrole en food safety management waarvoor de bakkerij internationaal gecertificeerd is. Holeki is door en dankzij zijn hoge kwaliteitsnormen onder meer ook actief met de export van typisch Belgisch diepvriesgebak naar verschillende Aziatische landen. Holeki levert ook individueel gebak aan LSG, de cateringafdeling van Lufthansa en tevens de grootste maaltijdenleverancier in de luchtvaartsector die wereldwijd actief is op meer dan 200 luchthavens. Holeki is lid van de vereniging Finest from Belgium die veertien bedrijven bundelt die inzet op de productie van verfijnde voedingsproducten gemaakt op basis van de beste ingrediënten. www.holeki.com









    17-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kidsproof tropical- en sinaaslimonades, handig Ă©n milieuvriendelijk

    Iedere jonge ouder kent wel het probleem met het populaire kinderdrankje-met-een-rietje. Een gepruts en geknoei om dat rietje in het gaatje te krijgen, je peuter die te hard op het zakje duwt en het sap dat aan de kinderstoel blijft kleven. Komt het je bekend voor?

    Boni Selection maakt hiermee komaf en ontwikkelde kidsproof tropical- en sinaaslimonade. Dankzij de stevige pouch-vorm is het aanbrengen van het rietje voortaan kinderspel. Door zijn speciale vorm kan je de sapjes makkelijk meenemen én vasthouden zonder plakkerige handen. Bovendien zorgt de kwalitatieve Tetraverpakking voor een optimale bewaring.

    Drankje op? Dan kan je het simpelweg deponeren in de blauwe zak zoals blikjes of een melkkarton. Zo draag ook jij je steentje bij aan het milieu!

    Prijs: 1,99 euro/doos van 10 stuks







    16-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!