Inhoud blog
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
  • De nieuwe zitbanken van Marie's Corner
  • Kleurrijk en minimalistisch
  • Van Pablo Picasso tot Peter Sutherland
  • Rebels & gorpcore
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke momenten van chocoladeplezier met Neuhaus

    Heerlijk bittere orangettes, romige truffels, verrukkelijke mini mendiants en de krokante combinatie van gepofte rijst en chocolade, ook bekend onder de naam “chocoladeroosjes”...

    Vier exclusieve chocoladeverwennerijen gecreëerd door onze Maître Chocolatier voor de nieuwe collectie “Belgian chocolate moments”. Deze collectie wordt gepresenteerd in elegante, gekleurde doosjes met 150 g chocoladeplezier!

    Orangettes: Gekonfijte sinaasappelzeste omhuld met een dun laagje pure chocolade, een overheerlijke combinatie, € 13

    Klassieke truffels: Boterroom met chocolade, verrijkt met een laagje cacaopoeder, een heerlijke klassieker, € 13

    Roses des sables: Ontdek de combinatie van krokante gepofte rijst en smeuïge melkchocolade , € 13

    Mini mendiants (melk- en pure chocolade) : Verwen uzelf met schijfjes van pure chocolade of melkchocolade versierd met rozijnen en amandelen, € 13

    De collectie “Belgian chocolate moments” is beschikbaar vanaf midden september 2016 in al onze Neuhaus boetieks.

     







    18-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs en Sunparks introduceren in bungalowmarkt flexible aankomst- en vertrektijden

    De recreatiebranche hanteert al jaren vaste aankomst- en vertrekdagen. Zo hielden bungalowparken voorheen vast aan het weekend- of een midweekverblijf met maandag en vrijdag als vaste aankomst- en vertrekdagen. Omdat de nieuwe generaties van persoonlijke en individuele aanpakken houden, willen ze hun leven zelf organiseren en ervaren ze weleens deze vaste dagen als vervelend. Daarom introduceren Center Parcs en Sunparks flexibele aankomst- en vertrekdagen. Vakantiegangers kunnen zes dagen per week aankomen en de duur van hun vakantie zelf bepalen.

    Belgen geven de voorkeur aan het huren van een gemeubileerde woning (appartement, huis, bungalow, ...) als vakantieverblijf : 58% vs 11% voor een hotelverblijf . Tot nu toe hielden bungalowparken vast aan maandag en vrijdag als vaste aankomst- en vertrekdagen . Een recent onderzoek bij Nederlandse vakantiegangers gaf aan dat 40% deze vaste dagen weleens als vervelend ervaren heeft, door verplichtingen, zoals werk of school. Ongetwijfeld delen veel Belgen dit gevoel ook. Zo zou graag een kwart van de gezinnen het liefst op een doordeweekse dag aankomen op een bungalowpark en zelf de vertrekdag bepalen. Om hier op in te spelen bieden Center Parcs en Sunparks nu hun gasten flexibele verblijven aan.

    Flexibiliteit bij Center Parcs & Sunparks

    Met de flexibele verblijven kunnen gasten, met uitzondering van zondag, iedere dag van de week aankomen. En op basis van minimaal twee overnachtingen, kan zelf worden bepaald hoe lang men bij Center Parcs of Sunparks verblijft.

    Sinds bijna 50 jaar is Center Parcs Europe expert op het gebied van korte vakanties in de natuur en weet het zijn gasten te bekoren door zich constant te vernieuwen en in te spelen op consumententrends. En flexibiliteit is vandaag de dag een must. Deze zal ongetwijfeld alom gewaardeerd worden door de Belgische gasten.

    Over Center Parcs Europe – www.centerparcs.be

    Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Al ruim 45 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. De vakantieparken kenmerken en onderscheiden zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid. Center Parcs Europe bezit 25 Europese parken en zorgt jaarlijks voor 15 miljoen overnachtingen. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en bungalows in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs Europe een omzet van 586,2 miljoen euro.

    18-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griezelen in Parc Astérix - van 15 oktober tot en met 2 november 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 15 oktober tot en met 2 november jaagt Parc Astérix zijn bezoekers opnieuw de stuipen op het lijf met ‘Peur sur le Parc’ … Sidderen en beven, lachen en brullen met het hele gezin! Wanneer op 29, 30 en 31 oktober de avond valt, houden jong en oud de adem in voor een unieke nocturne.

    Van 15 oktober tot en met 2 november laat Parc Astérix zich van zijn donkere kant zien. Drie spookhuizen, straatspektakels met allerlei monsters en attracties in hetzelfde thema dompelen de bezoekers onder in een unieke sfeer.

    Drie unieke nocturnes op 29, 30 en 31 oktober van 18 uur tot middernacht ! Op het programma, een licht- en klankshow op de tempel van OzIris om het uur tussen 18:00 uur en 22:00 uur; dolende monsters op de Vikingschip en om 23:30 uur vuurwerk rond het meer!

    Een nieuw spektakel die lang zal bijblijven : Métamorphosis : de verbluffende transformatie van een man in een « schepsel ». Een magische show die u de daver op het lijf jaagt. De ongeziene magische show ‘Magna Maleficus’ vindt plaats in het Théâtre de Panoramix, enkel tijdens ‘Peur sur le Parc’.

    4 voorstellingen per dag. Dit angstaanjagende personage is – net als zijn vader – een zwarte magiër die de bezoeker in zijn hypnotische handgreep houdt. Een toverspreuk of een vloek … hij beslist voor u!

    Spannend straatspektakel

    Spoken, heksen en kwade geesten komen samen … Let op voor obscure ontmoetingen! Door de straten sluimeren angstwekkende personages, bizarre schepsels en allerhande reusachtige beesten. Hier steekt niemand onbevreesd over … Welkom in het park der mirakels.

    Drie Adembenemende spookhuizen:

    - La Colère d’Anubis: In het museum Het Toevluchtsoord heeft de inventarisatie van een collectie uit het oude Egypte enkele misnoegde geesten bevrijd. Niemand weet welke gedaantes ze aannemen wanneer ze uit hun tent worden gelokt. Stap binnen, maar wees op uw hoede … Betreden op eigen risico!

    - Mission Perdue: Vertrek op expeditie tussen de sterren en ga op zoek naar de vermiste bemanningsleden op een onbekende planeet. Ontmoet de derde soort. 3D-ervaring.

    - La Maison de la Peur: Dr. Cérébrus – psychiater en alchemist wanneer het hem uitkomt – hypnotiseert moedige durfallen en neemt hen mee op sleeptouw tijdens dit initiatieparcours. Vampiers, levende doden en andere vreemde gedrochten zijn uw grootste nachtmerrie! (vanaf 16 jaar)

    Deze attracties zijn... behekst

    Afgrijselijke heksen spreken op Allerheiligen een vloek uit over enkele attracties in Parc Astérix: Grappige monsters voor de kleine Galliërs! In het bos van Idéfix volgen de kleine Galliërs een parcours met ‘lieve’ groene monsters. Le Chemin des Sorciers: Als gevolg van een vreselijke vloek snelt de Nationale 7 als een trein en neemt u mee aan boord van zijn oude karren voor een tocht boordevol obstakels, tovenaars en pompoenen. Le Transdémonium: Fantomen en geesten dwalen rond in de gangen en jagen de grootste angsthazen de daver op het lijf. Les Chaudrons Infernaux: De helleketel gaat hevig tekeer, maar gelukkig bent u hier niet alleen. Ook andere wezens doorkruisen deze duisternis …

    Van 15 oktober tot en met 2 november 2016 – Het park is op 17 en 18 oktober gesloten - Dagprogramma: open van 10 tot 18 uur - Avondverlenging (22 en 28 oktober) - Open van 10 tot 22 uur - Vroegboekticket ‘billet futé’ (D-7 via www.parcasterix.fr): € 39/volwassene en € 36/kind (3 tot 11 jaar). Nocturnes op 29, 30 en 31 oktober: open van 18 uur tot middernacht. Uniek tarief : € 38

    Meer informatie op www.parcasterix.fr/peur-sur-le-parc.

    Parc Astérix: een toverdrankje dat al 25 jaar getest en goedgekeurd wordt

    Parc Astérix ligt 35 km ten noorden van Parijs en is het tweede grootste attractiepark van Frankrijk. Het park combineert 39 attracties en 5 spektakels in 6 themagebieden (de Galliërs, het Romeinse Rijk, het Oude Griekenland, de Vikingen, Door De Jaren Heen en Egypte). Parc Astérix staat garant voor een onvergetelijk avontuur aan boord van de faraoattractie OzIris of de grote achtbaan Goudurix met 7 loopings; sensationele ervaringen voor de kleine Galliërs in het bos van Idéfix, sensaties voor de hele familie met de nieuwe attractie Discobélix !

    17-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift

    Denim Drift vindt het alledaagse opnieuw uit, met een zacht en gemoedelijk blauw. Het Global Aesthetic Center van AkzoNobel, moederbedrijf van verfmerk Levis, heeft Denim Drift tot Kleur van het Jaar 2017 verkozen. Daarmee stoot de zachte, blauwgrijze kleur het felle Ochre Gold van 2016 van de troon. Denim Drift werd zorgvuldig geselecteerd en sluit perfect aan bij de tijdsgeest. Het doel van de veelzijdige kleur? Het alledaagse heruitvinden.

    Denim Drift: een blauw in een nieuw daglicht

    Het leven in een nieuw licht bekijken: daar wil Levis je in 2017 toe overtuigen. Het overkoepelende thema voor het komende jaar doet je met vernieuwde blik naar de simpele dingen in het leven kijken. Het belang van échte en authentieke ervaringen primeren, alledaagse elementen heersen. “De wereld verandert, dus kijken we met een frisse blik naar het leven van alledag”, vertelt Isabelle De Ganck, Colour Manager bij Levis. “Onze familie, vrienden, werk, de natuur en nieuwe ervaringen opdoen zijn belangrijker dan ooit.” Daarom maakt het opvallende Ochre Gold plaats voor het zachte, gemoedelijke Denim Drift: een blauw in een nieuw daglicht.

    Blauw domineert in 2017

    Denim Drift, een kleur die we overal zullen terugzien, is een prachtige, tijdloze en veelzijdige blauwgrijze tint die zich aan elke omgeving aanpast. Het blauw neemt de sfeer van het moment over én past bij elke levens- en interieurstijl. Voor Heleen van Gent, aan het hoofd bij AkzoNobels Global Aesthetic Center, representeert de kleur de huidige tijdsgeest: “Blauw zal de interieuragenda van 2017 domineren. Denim Drift sluit daar mooi bij aan en doet tegelijk je muren op een fantastische manier opleven.”

    Denim Drift (kleurcode S0.10.50) is vanaf 15 september verkrijgbaar in alle Levis-producten voor de mengmachine.

     

     







    17-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarteletto: amachtelijk verse taart, uniek verpakt en zodner bewaarmiddelen

    Ons land kent een lange traditie van taarten bakken. Desondanks is er nog volop ruimte voor innovatie. Zoals bijvoorbeeld de taarten van Tarteletto smakelijk bewijzen. De verse, ambachtelijk gebakken taarten maken het verschil door een unieke verpakkingstechniek waardoor ze zonder bewaarmiddelen langer houdbaar zijn.

    Gemaakt van enkel natuurlijke producten zoals onder meer tarwebloem, boter, eieren en suiker verschillen de Tarteletto taarten van elke andere klassiek gemaakte taart door hun langere houdbaarheid. Een Tarteletto wordt namelijk onder gewijzigde atmosfeer comfortabel verpakt waardoor de verse taart, op maximaal 7° C bewaard, circa twee weken lekker houdbaar blijft. De Tarteletto is daardoor niet alleen een lekkere taart maar ook één die eens in huis langer vers en op smaak blijft.

    De Tarteletto bakkers zorgen voor een rijk gevarieerd assortiment die men in vier grote of zes iets kleinere stukken kan snijden. Naast klassiekers zoals rijst- flan- en appeltaart en evergreens zoals frangipane en chocoladetaart maken ze ook een mueslitaart en een verjaardagstaart waar – heel praktisch - standaard twaalf kaarsjes bij verpakt zitten. Richtprijs per taart: 5,40 €. Te koop bij : AD Delhaize, Carrefour, Spar en de betere buurtwinkels. www.tarteletto.be

    Over Tarteletto en producent Holeki:

    Tarteletto is een product van de Belgische warme bakker Holeki in Wetteren gespecialiseerd in de productie van individuele gebakjes, ronde taarten of plaatgebak die in alle maten en gewichten vers of diepgevroren verkocht worden. Holeki zet hoog in op kwaliteitscontrole en food safety management waarvoor de bakkerij internationaal gecertificeerd is. Holeki is door en dankzij zijn hoge kwaliteitsnormen onder meer ook actief met de export van typisch Belgisch diepvriesgebak naar verschillende Aziatische landen. Holeki levert ook individueel gebak aan LSG, de cateringafdeling van Lufthansa en tevens de grootste maaltijdenleverancier in de luchtvaartsector die wereldwijd actief is op meer dan 200 luchthavens. Holeki is lid van de vereniging Finest from Belgium die veertien bedrijven bundelt die inzet op de productie van verfijnde voedingsproducten gemaakt op basis van de beste ingrediënten. www.holeki.com









    17-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kidsproof tropical- en sinaaslimonades, handig én milieuvriendelijk

    Iedere jonge ouder kent wel het probleem met het populaire kinderdrankje-met-een-rietje. Een gepruts en geknoei om dat rietje in het gaatje te krijgen, je peuter die te hard op het zakje duwt en het sap dat aan de kinderstoel blijft kleven. Komt het je bekend voor?

    Boni Selection maakt hiermee komaf en ontwikkelde kidsproof tropical- en sinaaslimonade. Dankzij de stevige pouch-vorm is het aanbrengen van het rietje voortaan kinderspel. Door zijn speciale vorm kan je de sapjes makkelijk meenemen én vasthouden zonder plakkerige handen. Bovendien zorgt de kwalitatieve Tetraverpakking voor een optimale bewaring.

    Drankje op? Dan kan je het simpelweg deponeren in de blauwe zak zoals blikjes of een melkkarton. Zo draag ook jij je steentje bij aan het milieu!

    Prijs: 1,99 euro/doos van 10 stuks







    16-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New: All-ready, de andere traiteur

    U hebt het gemerkt, het najaar van 2016 staat onder het teken van slow life. We luisteren naar onszelf, we nemen de tijd om te ademen binnen en buiten onze dagelijkse verplichtingen. En wie wordt hiervoor uw beste partner in de keuken, zowel op het werk als thuis? All Ready, de lievelingstraiteur van Brussel en de 2 Brabanten. Dankzij All Ready wordt uw leven stukken eenvoudiger: er worden verse, gezonde en evenwichtige biomaaltijden voor groot en klein per fiets of per elektrische wagen gebracht waar u maar wilt. Slechts één ding tegelijk doen en genieten van elk moment met All Ready, het ecologische foodmerk waarvan iedereen fan is, het is mogelijk. Het staat vast: dit najaar wordt verrukkelijk.

    "Raw food" of rauwe voeding...

    Voor de sportievelingen onder jullie, voor de lekkerbekken en voor groeiende kinderen,... het dessertenbuffet is open! De Crunchy Choco (laagenergiekoken) en Super Energie (raw) repen zijn daar om jullie dag te boosten! All Ready is cool!

    All Ready en de kunst om het leven op een verantwoorde manier te vereenvoudigen. All Ready heeft als missie om de dagelijkse organisatie van uw maaltijden te vereenvoudigen, opdat ze vers, gezond en evenwichtig zouden zijn. Vanuit zijn keukenatelier in Sint-Gillis, levert All Ready bereide maaltijden verpakt in schaaltjes die men makkelijk kan opwarmen. De bestellingen gebeuren online via het platform allready.be. De website biedt gevarieerde formules die aangepast zijn aan ieders behoeftes en tijdstip van consumptie. Het team van All Ready deelt de ambitie om aan zijn klanten een hoogstaande en verantwoorde voeding te bieden die hun dagelijks leven vereenvoudigt. Al de gerechten worden bewaard in individuele biologisch afbreekbare schaaltjes waarvan de overige bestanddelen (etiket, folie,...) recycleerbaar zijn. De prijzen van de maaltijden variëren tussen 8,50€ en 14,90€. Vanaf 4 bestelde gerechten kan een speciaal tarief voor gezinsmaaltijden worden toegepast.

    Zin in een snelle en evenwichtige maaltijd of eens iets anders voor de lunch?

    De chef biedt een nieuwe interpretatie van traditionele gerechten op basis van vlees, van vis of vegetarische gerechten, met respect voor ieders allergieën en voorkeuren. « We respecteren onze klant in elke stap van de bereiding. We maken daarom geen gebruik van bewaringsmiddelen en andere levensmiddelenadditieven en is het voor ons een erezaak om te werken met respect voor de seizoenen en met lokale producten», vertelt ons chef Sonia Amirouche.

    Hoe werkt het?

    De consument staat vrij zijn menu te organiseren en samen te stellen volgens zijn behoeftes. Via www.allready.be, kunnen klanten kiezen voor: Een wekelijks aanbod met verschillende gerechten

    Gerechten om te smullen, thuis, onder vrienden en/of in gezinsverband. De suggesties veranderen wekelijks en worden, vanaf 4 bestelde gerechten, gratis geleverd in de 19 gemeenten van Brussel en in beide Brabanten. De leveringen vinden plaats van maandag t.e.m. vrijdag, tussen 14u en 21u, met drie mogelijke leveringstijden. De bestellingen kunnen ook rechtstreeks opgehaald worden op het atelier. De vers bereide gerechten kunnen vervolgens van 3 tot 5 dagen bewaard worden in de koelkast en kunnen zowel in de microgolf als in de oven opgewarmd worden. Tevens wordt een gezinsversie, met aangepaste hoeveelheid en inhoud, aangeboden.

    Een middagmaal «SameDay»: De klanten kunnen elke dag, vóór 11h, soep, salades, koude maaltijden en opwarmbare maaltijden bestellen. De bestellingen worden op kantoor geleverd tussen 11u30 en 13u.

    De visie van All Ready

    Het All Ready-team wil eerst en vooral gezonde voeding bieden aan zijn klanten tegen een eerlijke prijs.   « Wanneer u een bestelling plaatst bij All Ready, verbindt u zich maar tot één zaak: goed eten. Je hoeft geen abonnement te nemen, en u bent evenmin verplicht tot een tweede aankoop. Eten moet een genot blijven. », benadrukt Frédéric d’Oultremont, medeoprichter van All Ready. Voor het team vertaalt het respect voor de klant zich in de keuze van lokale producenten en producten, maar ook in de biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen. Ook wordt zoveel mogelijk de voorkeur gegeven aan eco-vriendelijke leveringen, die dan met een elektrisch voertuig of met de fiets worden verricht.

    www.allready.be/nl







    16-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New: All-ready, de andere traiteur

    U hebt het gemerkt, het najaar van 2016 staat onder het teken van slow life. We luisteren naar onszelf, we nemen de tijd om te ademen binnen en buiten onze dagelijkse verplichtingen. En wie wordt hiervoor uw beste partner in de keuken, zowel op het werk als thuis? All Ready, de lievelingstraiteur van Brussel en de 2 Brabanten. Dankzij All Ready wordt uw leven stukken eenvoudiger: er worden verse, gezonde en evenwichtige biomaaltijden voor groot en klein per fiets of per elektrische wagen gebracht waar u maar wilt. Slechts één ding tegelijk doen en genieten van elk moment met All Ready, het ecologische foodmerk waarvan iedereen fan is, het is mogelijk. Het staat vast: dit najaar wordt verrukkelijk.

    "Raw food" of rauwe voeding...

    Voor de sportievelingen onder jullie, voor de lekkerbekken en voor groeiende kinderen,... het dessertenbuffet is open! De Crunchy Choco (laagenergiekoken) en Super Energie (raw) repen zijn daar om jullie dag te boosten! All Ready is cool!

    All Ready en de kunst om het leven op een verantwoorde manier te vereenvoudigen. All Ready heeft als missie om de dagelijkse organisatie van uw maaltijden te vereenvoudigen, opdat ze vers, gezond en evenwichtig zouden zijn. Vanuit zijn keukenatelier in Sint-Gillis, levert All Ready bereide maaltijden verpakt in schaaltjes die men makkelijk kan opwarmen. De bestellingen gebeuren online via het platform allready.be. De website biedt gevarieerde formules die aangepast zijn aan ieders behoeftes en tijdstip van consumptie. Het team van All Ready deelt de ambitie om aan zijn klanten een hoogstaande en verantwoorde voeding te bieden die hun dagelijks leven vereenvoudigt. Al de gerechten worden bewaard in individuele biologisch afbreekbare schaaltjes waarvan de overige bestanddelen (etiket, folie,...) recycleerbaar zijn. De prijzen van de maaltijden variëren tussen 8,50€ en 14,90€. Vanaf 4 bestelde gerechten kan een speciaal tarief voor gezinsmaaltijden worden toegepast.

    Zin in een snelle en evenwichtige maaltijd of eens iets anders voor de lunch?

    De chef biedt een nieuwe interpretatie van traditionele gerechten op basis van vlees, van vis of vegetarische gerechten, met respect voor ieders allergieën en voorkeuren. « We respecteren onze klant in elke stap van de bereiding. We maken daarom geen gebruik van bewaringsmiddelen en andere levensmiddelenadditieven en is het voor ons een erezaak om te werken met respect voor de seizoenen en met lokale producten», vertelt ons chef Sonia Amirouche.

    Hoe werkt het?

    De consument staat vrij zijn menu te organiseren en samen te stellen volgens zijn behoeftes. Via www.allready.be, kunnen klanten kiezen voor: Een wekelijks aanbod met verschillende gerechten

    Gerechten om te smullen, thuis, onder vrienden en/of in gezinsverband. De suggesties veranderen wekelijks en worden, vanaf 4 bestelde gerechten, gratis geleverd in de 19 gemeenten van Brussel en in beide Brabanten. De leveringen vinden plaats van maandag t.e.m. vrijdag, tussen 14u en 21u, met drie mogelijke leveringstijden. De bestellingen kunnen ook rechtstreeks opgehaald worden op het atelier. De vers bereide gerechten kunnen vervolgens van 3 tot 5 dagen bewaard worden in de koelkast en kunnen zowel in de microgolf als in de oven opgewarmd worden. Tevens wordt een gezinsversie, met aangepaste hoeveelheid en inhoud, aangeboden.

    Een middagmaal «SameDay»: De klanten kunnen elke dag, vóór 11h, soep, salades, koude maaltijden en opwarmbare maaltijden bestellen. De bestellingen worden op kantoor geleverd tussen 11u30 en 13u.

    De visie van All Ready

    Het All Ready-team wil eerst en vooral gezonde voeding bieden aan zijn klanten tegen een eerlijke prijs.   « Wanneer u een bestelling plaatst bij All Ready, verbindt u zich maar tot één zaak: goed eten. Je hoeft geen abonnement te nemen, en u bent evenmin verplicht tot een tweede aankoop. Eten moet een genot blijven. », benadrukt Frédéric d’Oultremont, medeoprichter van All Ready. Voor het team vertaalt het respect voor de klant zich in de keuze van lokale producenten en producten, maar ook in de biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen. Ook wordt zoveel mogelijk de voorkeur gegeven aan eco-vriendelijke leveringen, die dan met een elektrisch voertuig of met de fiets worden verricht.

    www.allready.be/nl







    16-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De herfst kleurt het mooist in Noord-England

    In het noorden van Engeland tovert de herfst al vanaf september een fantastisch kleurenpalet. Met P&O Ferries reis je vanuit Zeebrugge naar Hull, de poort naar tal van schitterende bestemmingen met een overweldigend kleurenschouwspel.

    De lijn Zeebrugge – Hull van P&O Ferries is eigenlijk de meest voor de hand liggende verbinding naar Noord-Engeland. Na een nachtje aan boord kom je uitgerust aan in de havenstad Hull van waaruit je nog dezelfde dag de mooiste natuurgebieden bereikt. Er is bijvoorbeeld Northumberland met zijn ongerepte Cheviot Hills. De herfst is er ronduit subliem, als het groen van de adelaarsvaren verandert in roodbruin en goud.

    Ook Yorkshire met zijn Moors en Dales is dichtbij en wil je er nog wat romantiek bovenop dan reis je naar het Lake District waar de bladeren in de bosrijke gebieden strijden om de mooiste tinten. Er is ook nog Noord-Wales met het Snowdonia National Park en met de uitgestrekte gardens & forests waar je kunt wandelen naar hartenlust. Kortom, de mooiste herfst is dichterbij dan je denkt.

    Het najaar in Noord-Engeland met P&O Ferries is nog veel meer dan kleurenpracht. Herfst betekent ook lange avonden met tijd om te relaxen bij een haardvuur en te genieten van een heerlijk verwarmende whisky. En wie whisky zegt, denkt ook aan P&O Ferries want de ferrymaatschappij organiseert in het najaar opnieuw driedaagse whisky minicruises. Tijdens de heen- en de terugreis tussen Zeebrugge en Hull worden de deelnemers ingewijd in de wondere wereld van de Schotse single malt. Een unieke en onvergetelijke belevenis!

    Praktisch

    Dagelijkse nachtelijke verbinding Zeebrugge-Hull - Tarief: vanaf € 169 enkele reis, voor twee reizigers met overnachting in binnenhut, en overtocht met auto.

    www.poferries.com

    16-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geonature

    De nieuwe behangcollectie Geonature van Eijffinger, die vanaf medio september in de winkel ligt, knipoogt naar de periode van de art deco met gestileerde motieven, grafische lijnen en gedempte tinten.

    Het atelier is een geordende chaos. Het ochtendlicht strijkt over rollen boekbinderslinnen en vellen geschept papier. De zon vonkt in bronzen stempels, passers en linialen. Een fossiel rust als presse-papier op een antiek herbarium. Gravures en botanische tekeningen sieren de wanden. Kroontjespennen, Oost-Indische inkt en krijt liggen klaar op de tekentafel om de wonderen van de natuur mee te vangen. De kunstenaar stapt binnen, de dag begint.

    Het huis is licht en warm. Natuurlijke materialen zoals kurk vormen een rustige achtergrond voor vintage meubels, zorgvuldig uitgelicht door opvallende lampen. Grote planten met opvallende bladstructuren geven sfeer. Decoratieve vazen zijn gevuld met waaiervormige bloemen en wuivende grassen. Open kasten tonen een persoonlijke collectie kunstboeken. Het gastvrije huis nodigt uit tot introspectie en creatie.

    De collectie Geonature knipoogt naar de periode van de art deco met gestileerde motieven, grafische lijnen en gedempte tinten. De symmetrie uit de natuur is gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins. De reliëfs zijn subtiel als bladnerven. De wanden krijgen kleuren als wolkenwit, zandgeel, zeegroen en mistig blauw of zwart met een glimpje zonnegoud. Een natuurlijke metamorfose voor je huis.

    Eijffinger, decrating the world, is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.









    15-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sovjettoerisme in Spitsbergen

    Russische nederzettingen Barentsburg, Pyramiden en Grumant katapulteren toerist terug in de tijd

     

    Voor zij die geboren zijn na 1989 is het niet meer dan een vaag begrip uit de geschiedenisboeken: de Sovjetunie. Een streng communistisch regime waar bezitten en consumeren loze woorden waren en waar iedereen leefde naar de wensen van de staat. Wie vandaag de dag nog wil voelen wat dit inhoudt moet al naar Noord-Korea, Cuba of….Spitsbergen. De archipel in de Arctische Zee onder Noors bewind, telt namelijk nog enkele Russische mijnwerkersdorpjes, opgericht ten tijde van het communisme. Nu de mijnbouw in Spitsbergen op een laag pitje staat zetten deze dorpen volop in op het zogenaamde Sovjettoerisme. Hotels in communistische stijl, een eigen brouwerij en heel veel relicten uit lang vervlogen Sovjettijden laten de bezoeker ervaren hoe het leven er ten tijde van de Sovjetunie moet uitgezien hebben. Zowel Barentsburg, Pyramiden als Grumant zijn in de zomer te bezoeken met de boot, terwijl er in de winter sneeuwscootersafari’s naar de dorpen georganiseerd worden vanuit Longyearbyen.

    Wie zich afvraagt hoe het komt dat er zich 3 Russische nederzettingen op Noors grondgebied bevinden moet teruggaan naar het Svalbard Treaty. Dit verdrag, dat dateert uit 1920, bepaalt dat de ondertekenaars van het verdrag economische activiteiten mogen uitoefenen op Spitsbergen. De Sovjetunie maakte als één van de eerste landen gewillig gebruik van dit verdrag voor de ontginning van steenkool. Na de Tweede Wereldoorlog werd de aanwezigheid van de Russen in Spitsbergen vooral strategisch belangrijk. En nu is er dus ook het toerisme.

    Barentsburg, van mijnbouw naar toerisme

    Toen het door de Nederlanders gestichte Barentsburg (als eerbetoon aan de ontdekker van Spitsbergen, Wilhelm Barentz) in 1926 noodgedwongen de mijnactiviteiten moest verkopen kwam het stadje in handen van de Russen. Zij bouwden de mijnactiviteiten verder uit tot Barentsburg een mijndorpje werd van meer dan 1.000 inwoners. Ondertussen is het aantal inwoners afgenomen tot een 400-tal. Zij leven nog steeds grotendeels van de mijnbouw, maar hebben sinds kort ook het toerisme omarmd. Zo worden er in de zomer en herfst bootexcursies georganiseerd vanuit Longyearbyen naar Barentsburg. Wie wil kan overnachten in het vernieuwde Barentsburg Hotel of een bezoekje brengen aan het Pomoren Museum dat gaat over de zeevaart. Ook een biertje drinken in de Barentsburg brouwerij, officieel de meest noordelijke ter wereld, behoort tot de mogelijkheden. Bijzonder aan Barentsburg zijn de modernistische gebouwen in Sovjetstijl en het standbeeld van Lenin in het midden van het dorpje. In de winter worden de 55 km tussen Longyearbyen en Barentsburg overbrugd met de sneeuwscooter, aangezien de fjorden dan dichtgevroren zijn. In de buurt van Barentsburg kan men ook naar hartenlust skiën. Meer info: http://polarcharter.no/en/welcome/

    Pyramiden, spookstad en toeristische curiositeit

    Zo mogelijk nog meer tot de verbeelding sprekend dan Barentsburg is Pyramiden. De Zweden gaven de naam naar de kegelvormige berg aan de voet van het stadje. Maar net zoals in Barentsburg waren het de Russen die de mijnbouwactiviteiten van de Zweden overnamen en verder uitbouwden. In de hoogdagen was Pyramiden de grootste nederzetting in Spitsbergen met meer dan 1000 inwoners. Toen in 1998 de steenkoolvoorraden uitgeput bleken werd Pyramiden gesloten en vond er een ware exodus plaats. Momenteel wonen er nog een 10-tal mensen die instaan voor het onderhoud van de vele gebouwen die nog resteren uit de tijd van de mijnbouw. Zo is Pyramiden een echte spookstad geworden die een ongekende aantrekkingskracht heeft op menig avonturier en historicus. Vanuit Longyearbyen worden tijdens de zomer en herfst boottochten georganiseerd naar Pyramiden. Tijdens de winter kan je er ook met de sneeuwscooter naartoe. Overnachten in Pyramiden is mogelijk in Hotel Tulpan, dat in 2013 gerenoveerd werd en waar de Sovjetsfeer nog van de muren druipt. Meer info: http://visitsvalbard.com/en/Activities-providers/?News=187

    Met de speedboot naar spookstad Grumant

    Een derde, minder bekend en minder toegankelijk Russische mijnwerkersdorp is Grumant. De Russen sloten er alle mijnactiviteiten in 1961 toen de opbrengsten daalden. Vandaag de dag is het dorpje volledig verlaten en zijn de gebouwen veeleer ruïnes. Vanuit Longyearbyen worden dagtochten met de speedboot georganiseerd, gezien de complexe ligging en relatief grote afstand tot Grumant. Je vaart in een open boot door het indrukwekkende Isfjord en bewondert er de vele vogels die hier nest maken in de zomer. Onderweg passeer je ook langs het vroegere Noorse mijnwerkersdorpje Hiorthhamm, dat momenteel eveneens verlaten is. Meer info: http://www.spitsbergentravel.com/start/adventures/summer/boat-trips/isfjord-safari-grumant/ en http://svalbardbooking.com/adventures/summer#p-35656

    Beste reisperiode

    Svalbard is een bestemming die leeft op het ritme van de seizoenen. Vanaf eind oktober tot mid februari is het er 24u donker (het zogenaamde ‘Dark season’). Ideaal voor wie het prachtige noorderlicht wilt spotten of een safari met de sneeuwscooter wilt maken. Van mid februari tot eind april beginnen de dagen te lengen tot de zon 24u aan de hemel blijft. Deze periode biedt nog steeds de nodige winterse taferelen en is ideaal voor een ski-expeditie of een tocht met de hondenslee. De zomerperiode, die vanaf mid juni tot mid augustus duurt, is dan weer een goede periode om een boottocht te maken naar één van de Russische nederzettingen. De herfst begint al vroeg op Spitsbergen, zowat mid augustus, en duurt tot mid oktober. In deze periode korten de dagen zeer snel en tegen begin oktober kan je genieten van het bijzondere ‘twilight’ of schemerlicht. De zon is dan al achter de bergen verdwenen, maar biedt wel nog voldoende licht voor een prachtig blauwe gloed aan de horizon.

    Praktisch

    Spitsbergen mag dan misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming zijn, de vluchtverbindingen zijn al bij al vrij talrijk. Zo zijn er dagelijkse vluchten tussen Longyearbyen en het vasteland, via Oslo of Tromso. Boeken kan via SAS (www.flysas.be) of Norwegian Airlines (www.norwegian.com).

    Zowat alle hotels zijn gelegen in Longyearbyen en voldoen aan alle westerse standaarden. De meeste excursies vertrekken vanuit Longyearbyen, dus het is de ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan Svalbard. Boeken doe je rechtstreeks bij het hotel. Voor info: http://www.visitsvalbard.com/en/Accommodation Wie ter plaatse een uitstap wil maken kan terecht bij één van de vele lokale touroperators: http://www.visitsvalbard.com/en/Activities-providers. Voor een volledig georganiseerde reis kan je in België terecht bij ondermeer Nordic Info (www.nordic.be ) en Gallia (www.gallia.be). Meer informatie over Spitsbergen: www.visitsvalbard.com









    14-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coole gadgets voor coffee lovers

    Voortaan vul jij overal je eigen koffiebeker en -thermos bij

     

    Echte coffee addicts willen overal en altijd hun daily dose aan cafeïne. Voor hen stellen we twee superhandige koffie items voor van het ECO-friendly Klean Kanteen. Deze stijlvolle koffiethermos en –beker haal je met plezier boven om gewoon overal bij te vullen, óók in de hippe koffiebars. En terwijl jij van je koffie geniet, draag je ook nog eens zelf concreet bij aan een matiger gebruik van al die papieren- en plastic wegwerpbekertjes. En dát is wat Klean Kanteen wil.

    Wide Vacuum Insulated mét 100% lekvrije Café Cap

    Ook zo’n nood aan koffie om de dag te beginnen? Zet dan bij het opstaan even snel het koffietoestel aan en neem je koffie in Klean Kanteen’s Wide Vacuum Insulated thermosfles met je mee naar het werk. Dankzij een 100% lekvrije Café Cap drink je gewoon rechtstreeks van jouw nieuwe favoriete thermos én dat zonder morsen: Dubbelwandige isolerende thermosfles, uit foodgrade roestvrij staal, Bpa-vrij, bevat geen lood of weekmakers, beschikbaar in 355, 473 en 591 ml (12, 16 en 20 oz), Houdt de inhoud tot 6 uur warm / 24 uur koud, Standaard met lekvrije Café Cap (om rechtstreeks van te drinken) Opening is groot genoeg om er eventueel ook eten in te bewaren, Eenvoudig schoon te maken (enkel de Café Cap mag in de vaatwasser)

    In diverse kleuren: brushed stainless, deep sea, granite peak, neptune blue, roasted pepper, shale black en vinyard green. Advies verkoopprijs € 33,50 (473 ml), Advies verkoopprijs € 30,95 (355 ml), Advies verkoopprijs € 35,95 (591 ml)

    Vacuum Insulated Tumbler

    Eerder veel op de baan en toch geen tijd om zelf koffie te zetten? Koop dan geen koffie on-the-go meer in een standaard plastic wegwerpbekertje, maar gebruik je eigen herbruikbare Tumbler van Klean Kanteen. Die houdt je koffie dankzij zijn isolerende functie ook nog eens langer warm. More coffee please!

    Dubbelwandige isolerende drinkbeker, Uit foodgrade roestvrij staal, Bpa-vrij, bevat geen lood of weekmakers, Gelakt met veilige lak op waterbasis, Beschikbaar in 236 en 473 ml (8 en 16oz), Geschikt voor zowel warme als koude dranken, Onbreekbaar, Gemakkelijk met de hand af te wassen, Verkrijgbaar in verschillende kleuren: brushed stainless, shale black, bamboo leaf en canyon orange; Advies verkoopprijs € 19,95 (236 ml), Advies verkoopprijs € 26,95 (473 ml)

    REFUSE SINGLE USE! #BRINGYOUROWN

    Zeg NEE tegen wegwerp! Klean Kanteen promoot het gebruik van herbruikbare roestvrij stalen drinkflessen i.p.v. plastic alternatieven. Hierdoor wordt niet alleen het milieu gespaard, ook je drinken zal een stuk aangenamer smaken. Dit komt omdat roestvrij staal geen smaken vasthoudt of afgeeft. Bovendien zijn de bovengenoemde items dubbelwandig, waardoor je drankje zijn oorspronkelijke temperatuur behoudt (of dat nu warm of koud is). Een duidelijke win-win-win!

    Onder de hashtag #bringyourown deelt Klean Kanteen wereldwijd foto’s van volgers op Instagram. Zie www.instagram.com/kleankanteen. Daarnaast is Klean Kanteen lid van One Percent for the Planet (1% FTP) en doneert het elk jaar 1% van haar omzet aan verschillende projecten die bijdragen tot een betere wereld.

     

    13-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bavaria directievoorzitter Jan-Renier Swinkels geridderd door Belgische brouwers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jan-Renier Swinkels, directievoorzitter van Bavaria N.V., is tijdens een ceremonie in het Brusselse stadhuis opgenomen in het Ridderschap van de Belgische Brouwers. Hij werd benoemd tot 'Ridder van Recht' en ontving het ereteken van de ‘Ridderschap van de Roerstok der Belgische Brouwers’.

    De Ridderschap van de Roerstok der Brouwers is de rechtstreekse afstammeling van de eeuwenoude brouwersgilde en werd gesticht in 1946. Vandaag de dag vertegenwoordigt zij de tradities en de waardigheid van het edele brouwersambacht. Ter gelegenheid van het jaarlijkse Belgian Beer Weekend op de Brusselse Grote Markt worden belangrijke personen, die het Belgische Bier uitmuntende diensten hebben bewezen, uitgenodigd om toe te treden tot het Ridderschap.

    Bavaria N.V. nam recentelijk een meerderheidsbelang in Palm Belgian Craft Brewers. Daarmee verenigden twee Brabantse familiebrouwers hun ambacht en portfolio. Met de overname van Palm heeft Bavaria N.V. haar portfolio uitgebreid met zeven prachtige biermerken en kan Palm gebruikmaken van de internationale distributiekracht van Bavaria N.V. “Palm heeft een belangrijke plek in de Nederlandse markt en we zien mogelijkheden voor verdere internationale groei. Daarnaast krijgen we met deze samenwerking toegang tot Belgische retail en horeca. We zullen de brouwerijen in Steenhuffel en Roeselare koesteren en samen met al onze Belgische collega’s de plannen voor de merken versterken, versnellen en overtreffen”, aldus Jan-Renier Swinkels eerder dit jaar.

    Jan-Renier Swinkels, een rijk gevulde biercarrière

    Jan-Renier Swinkels is directievoorzitter van Bavaria N.V. en combineert dit met zijn functie als Chief Operations Officer (COO). Na zijn afstuderen in de Levensmiddelentechnologie trad hij in 1986 als brouwerijtechnoloog toe tot het familiebedrijf. Sindsdien is hij in diverse functies vrijwel continu betrokken geweest bij de brouwerij. Van 1998 tot 2003 was hij verantwoordelijk voor de brouwerij, eerst als productieleider en daarna als directeur RVE (Resultaat Verantwoordelijke Eenheid). Sinds 2003 vervult Jan-Renier de functie van COO, die hij sinds 2004 combineert met zijn lidmaatschap van de directie; in zijn portefeuille heeft hij onder andere de brouwerij, productie en logistiek. Naast deze functies werd hij in 2007 directievoorzitter van het bestuur van Bavaria N.V. Als gevolg van strategische veranderingen binnen de organisatie zijn er onlangs meer verantwoordelijkheden toegekend aan zijn functie van voorzitter. Als COO is hij nu verantwoordelijk voor de productiebedrijven van zowel Bavaria, Palm en Habesha als Koningshoeven. Daarnaast leidt hij de afdelingen Supply Chain en HR. Jan-Renier Swinkels maakt deel uit van de zevende generatie van de familie Swinkels en staat samen met zijn vier neven aan het roer van Bavaria.

    12-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Demeyere geniet je 'Intense' van koken

    De nieuwe reeks Intense van Demeyere heeft alles: pure kwaliteit om zorgeloos te kunnen koken, een slimme technologie om energie te besparen én een verleidelijke look die zelfs niet aan comfort moet inboeten. Je gasten mogen dan van je kookkunsten genieten, jij hebt minstens even intens genoten van ‘the making of’…

    Demeyere staat al jaar en dag bekend om zijn innovatieve technologie, aangepast aan elk kookproces. Met de nieuwe reeks Intense kan je opnieuw rekenen op een perfecte warmtespreiding, dankzij het 5 lagenmateriaal tot aan de rand van de potten en pannen. De dubbelwandige deksels met isolerend effect vermijden dan weer dat warmte én vitamines verloren gaan. Bovendien ziet Intense er heel degelijk uit: de gekende Silvinox® oppervlaktebehandeling laat de pannen zilverwit blinken, zelfs na jaren kookplezier.

    Ook voor detail heeft Demeyere oog. De volle, gegoten grepen worden stevig gelast zodat vuil geen kans krijgt om zich te hechten. De potten en pannen zijn geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Wil je een bijpassende bakpan, dan kan je kiezen voor de roestvrijstalen bakpan Multiline (7 lagenmateriaal) of de nieuwe Intense-bakpan met Duraslide Ultra-antikleeflaag. Deze nieuwe bakpan (5 lagenmateriaal) blinkt uit in gebruiksgemak. De nieuwe generatie antikleeflaag – in 3 lagen aangebracht – kreeg trouwens een keramische versterking voor nog langere levensduur. Ideaal voor het bakken van eierproducten of delicate vis.

    Troeven van de Intense-reeks: 5 lagenmateriaal voor een perfecte warmtespreiding - unieke Silvinox®-oppervlaktebehandeling: hygiënisch en makkelijk te reinigen - •dubbelwandig deksel, extra isolerend - massief gegoten roestvrijstalen 18/10 grepen blijven langer koel op elektrische fornuizen - gelaste grepen, extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch - geschikt voor alle vuren, inclusief inductie - 30 jaar beperkte garantie op productiefouten (10 jaar bij professioneel gebruik)

    Sterke punten van de Intense-bakpan: 5 lagenmateriaal voor een perfecte warmtespreiding - unieke Silvinox®-oppervlaktebehandeling: hygiënisch en makkelijk te reinigen - massief gegoten roestvrijstalen 18/10 grepen blijven langer koel op elektrische fornuizen - gelaste grepen, extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch - Duraslide Ultra-antikleeflaag - geschikt voor alle vuren, inclusief inductie - 5 jaar beperkte garantie op productiefouten

    Praktische informatie

    Kookpot met deksel (van diam 16 cm tot 28 cm) vanaf 149 €; Soeppot met deksel (diam 20 cm – 24 cm) vanaf 239 €; Steelpan (diam 16 tot 20 cm) vanaf 119 €; Lage sauteuse met deksel (diam 20 en 24 cm) vanaf 219 €; Conische sauteuse (van diam 18 tot 24 cm) vanaf 139 €; Pasta-inzet (diam 20 en 24 cm) vanaf 89 €; Stoominzet (diam. 20 en 24 cm) vanaf 79 €; Bakpan met Duraslide Ultra antikleeflaag (van dia 20 tot 24 cm) vanaf 129 € en Pannendeksel (van diam 16 tot 28 cm) vanaf 60 €

    Deze nieuwe reeks is beschikbaar bij de betere kookwinkel vanaf september 2016.

    Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Gevestigd in het Antwerpse Herentals, geldt het merk als standaard voor professionele chefs én hobbykoks. Generatie na generatie bekommert Demeyere zich dan ook om de topkwaliteit van zijn producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als wat betreft comfort, veiligheid en gezondheid. De liefde voor design maakt tot slot het keukenplezier compleet.

    Demeyere past daarbij een zelf ontwikkelde, geavanceerde en aangepaste technologie toe: alle producten worden ontworpen naargelang hun gebruik voor verschillende kookmethodes. In dat opzicht zijn de producten van Demeyere uniek in de wereld en bieden ze een antwoord op de meest diverse en complexe kookvragen. www.demeyere.be











    12-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatië: glinsterende meren en sierlijke watervallen

    Van de zoutmeren op het eiland Mljet tot de wereldberoemde UNESCO Plitvicemeren: in Kroatië kan je genieten van de prachtige natuur

    Kroatië heeft heel wat te bieden voor natuurliefhebbers en heeft een grote diversiteit aan meren, watervallen en zinkgaten op een steenworp van de Adriatische kust. Hieronder vind je de mooiste pareltjes die elke natuurfanaat zeker moet bezoeken!

    1: Prachtige watervallen en het Visovac eiland in Krka Nationaal Park

    Krka Nationaal Park is vernoemd naar de rivier Krka die vlakbij Knin ontspringt onder de berg Dinara. Hiervandaan stroomt de Krka richting de Adriatische Zee over een lengte van 73 km en mondt het via het Prokljansko meer uit bij Šibenik in de zee. Deze rivier creëerde een prachtige stroom van meren, beekjes en maar liefst zeven watervallen: Bilušica buk, Brljan, Manojlovac slap, Rošnjak, Miljacka slap, Roški slap en Skradinski buk.

    Tip: Wanneer je het Nationaal Park Krka bezoekt, neem dan zeker een boottocht naar het eiland Visovac en ontdek er de Franciscaanse kerk en klooster! Zowel de kerk als het klooster werden in 1445 gebouwd en het klooster wordt al sinds die tijd bewoond door Franciscaner monniken. Praktische informatie: Krka Nationaal Park is makkelijk bereikbaar met de auto vanaf Šibenik, Split en Zadar.

    2: Zoutmeren Veliko en Malo op het eiland Mljet

    Mljet ligt in het zuiden van Kroatië en staat bekend om haar prachtig landschap. Mljet Nationaal Park beslaat het grootste deel van het eiland, omgeven door twee zoutmeren – Veliko en Malo Jezero (in het Nederlands ´klein´ en ´groot´ meer). De wateren rondom het eiland zijn gekend om hun schitterend onderwaterleven.

    Tip: Plan zeker een uitstap om de vele forten en tombes op Mjlet te bezoeken. Eén van de mooiste bezienswaardigheden op het eiland zijn de ruïnes van een Romeins paleis. Bovendien is het één van de groenste delen van Dalmatië met pijnboombossen in het park die behoren tot de mooiste van Kroatië. Praktische informatie: Er vertrekken dagelijks ferries vanuit Dubrovnik en vanuit het schiereiland Pelješac naar Mljet. Tijdens de zomermaanden zijn er dagtripjes mogelijk vanaf Dubrovnik, Makarska en Korcula.

    3: Kristalheldere meren en UNESCO Werelderfgoed: de Plitvicemeren

    Plitvice is het grootste Natuurpark van het land, gelegen in een bergachtig karstgebied. Het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO dankzij zijn 16 kristalheldere meren die overgaan in 92 sierlijke watervallen, met kleuren van azuurblauw tot groen, grijs en blauw. De kleur van het water verandert constant door de verschillen in het aantal mineralen, organismen en de hoek van de zon.

    Tip: Het natuurpark Plitvice is gelegen in het hart van Kroatië (de Lika regio) en perfect te combineren met een daguitstap naar de hoofdstad Zagreb! Praktische informatie: De Plitvicemeren zijn makkelijk te bereiken vanuit Zagreb of Zadar, met mogelijkheden voor dagtrips.

    4: Het Vransko meer, de ideale plaats om vogels te spotten

    Het Vransko meer is het grootste meer in Kroatië en is gelegen tussen Zadar en Šibenik. De hele regio rondom het meer is een beschermd Natuurpark, omdat het een uniek moerasland is. In het licht zoute water huist een specifieke gemeenschap van zeeorganismen. Het meest bijzondere aan het park is het reservaat, een natuurlijke habitat van 234 vogelsoorten.

    Tip: Plan je bezoek tijdens het najaar wanneer er elke dag meer dan 20 000 soms zelfs tot 200. 000 trekvogels het park bevolken! Praktische informatie: Tijdens de zomer zijn er vele dagtripjes vanuit de naastgelegen steden: Šibenik, Zadar, Biograd en Pakostane.

    5: Zwemmen en hiken in het Blauwe (Modro) meer

    Het Blauwe meer bij de stad Imotski in het zuiden van Kroatië ligt in een diep zinkgat dat waarschijnlijk is gevormd door het instorten van een enorme ondergrondse grot. Het meer heeft zijn naam te danken aan de unieke blauwe kleur van het water. De totale diepte is 220 meter, maar de waterdiepte varieert elk seizoen. In de lente, wanneer de sneeuw van omliggende bergen smelt, kan het meer zelf tot wel 90 meter diep zijn!

    Tip: Het Blauwe meer is een geliefde plek om te zwemmen en te hiken!

    6: Het Rode (Crveno) meer: veel grotten en hoge rotsen

    Het Rode meer is een zinkgat dat ook vlakbij het stadje Imotski is gelegen. Het staat bekend om de vele grotten en hoge rotsen die tot wel 241 meter boven het water uitsteken. De totale diepte is ongeveer 530 meter en heeft een volume van 25 tot 30 kubieke meter waardoor dit het derde grootste zinkgat ter wereld is. Het zinkgat is vernoemd naar de rode kleur van de omringende cliffs, gekleurd door ijzeroxides.

    Tip: Het Rode meer is niet bereikbaar te voet en kan je enkel van bovenaf bezichtigen. Er is zelfs een legende die zegt dat het niet mogelijk is om een steen in het meer te gooien. Probeer het zeker zelfs eens! Praktische informatie: Zowel het Blauwe en Rode meer zijn makkelijk te bereiken met de auto vanuit Makarska en Split.

    7: Het zoutwatermeer Mir in Telašcica Natuurpark

    In het midden van Natuurpark Telašcica op het eiland Dugi vind je het zoutwatermeer Mir met een temperatuur die twee à drie graden warmer is dan de omliggende zee. Iets verder gelegen dan Mir vind je de indrukwekkende rots Stene. Indien je geluk hebt, kan je hier dolfijnen spotten.

    Tip: Vergeet ook niet het prachtige witte strand Sakarun te bezoeken op Dugi eiland! Praktische informatie: Telašcica Natuurpark is makkelijk te bereiken per privéboot of met de normale bootroute van Zadar naar Sali. Je kunt ook de ferry pakken naar Brbinj en naar Telašcica rijden.

    Voor meer informatie over Kroatië en de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme kan u terecht op www.croatia.hr









    11-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintersportvakanties speciaal voor gezinnen

    Van kindvriendelijk hotel mét NL-talige crèche tot avontuurlijke wintersportvakantie

     

    Op wintersport vakantie gaan met de kinderen, een prachtig avontuur vermits de reizen op kindermaat zijn uitgewerkt en liefst ook nog met gunstige kinderkortingen. Autovakantiespecialist Pharos Reizen speelt in op deze doelgroep en heeft onder de noemer SkiKids diverse wintersportvakanties uitgewerkt voor elke levensfase van het kind, van beginner tot gevorderden. Daarnaast zijn er ook bijzondere avontuurlijke vakanties waaronder een Winter Expeditie in Zweden of een Winteravontuur in Fins Lapland voor die gezinnen die op zoek zijn daar dat ietsje meer.

    Avontuurlijke formules : Voor die op zoek zijn naar een unieke wintervakantie met bijzondere belevenissen zijn er de Avontuurlijke Wintersportreizen. Je gaat nog altijd skiën op deze vakanties, maar je beleeft daarnaast nog veel meer bijzonders.

    Op ‘Winter Expeditie’ in Zweden : Een heel bijzondere wintervakantie, die ongetwijfeld de kinderen (vanaf 7 jaar) zal boeien, is de Winter Expeditie Zweden. Het 9-daags arrangement is een aaneenschakeling van avontuurlijke en spannende activiteiten. Je gaat in dat geweldige Zweedse landschap racen op een sneeuwscooter, wandelen op sneeuwschoenen, vanaf een slee husky’s aansturen door de sneeuw en overnachten in een tipi tent. De reis is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar die er ongetwijfeld levenslange herinneringen aan overhouden. De reis kan gemaakt worden in de periode van 23 december 2016 tot en met 25 maart 2017.

    Winteravontuur in Fins Lapland : Ook in buurland Finland beleef je met Pharos Reizen een onvergetelijke wintervakantie met het gezin. Je trekt naar het hoge noorden, naar Lapland, waar je het magische noorderlicht ziet en geniet van adrenaline verhogende activiteiten zoals een avondwandeling op sneeuwschoenen en rijden op een huskyslee die je zelf mag sturen! Ook een plus van deze reis is het verblijf in een appartement aan de piste. Kinderen tot en met de leeftijd van 11 jaar genieten een gratis skipakket (bestaande uit een complete ski- of snowboarduitrusting incl. ski’s/snowbard, schoenen en stokken) bij 2 betalende volwassenen. De reis kan gemaakt worden tussen 24 december 2016 en 20 maart 2017 en heeft een duur van acht of negen dagen.

    Kindvriendelijke accommodaties : Hotels met interessante kinderkortingen, kidsclubs, een crèche mét Nederlandstalig personeel waar de kleinsten kunnen vertoeven terwijl de ouders de skipistes onveilig maken of Nederlandstalige ski monitoren, het is allemaal beschikbaar via Pharos Reizen.

    Oostenrijks vakantiedorp Kirchleitn : Voor een op en top gezinsvakantie reis je naar Karinthië, in het sneeuwzekere deel van Oostenrijk. Je verblijft acht dagen in een chalet-appartement in het vakantiedorp Kirchleitn, op een steenworp van de skipiste. Voor deze reis gelden interessante kinderkortingen én er is een crèche mét Nederlandstalige leidsters.

    Direct aan de piste in Frankrijk : Moeten de kinderen nog leren skiën, hun eerste ‘stappen’ wagen op de piste, dan kun je met Pharos Reizen voor acht dagen naar Aussois in de Franse Alpen. Alles staat hier in het teken van de kindvriendelijkheid. Er is een oefenweide, de appartementen liggen direct aan de piste, er zijn regelmatig Nederlandstalige skileraars beschikbaar en het is er bovendien sfeervol. Boek je voor 30 oktober 2016 dan geniet je van een 10% vroegboekkorting bij een verblijf van 7/01/17-4/02/17 en van 4-24/03/2017.

    Luxe familiehotel aan de piste in Oostenrijk : In St-Johann in Tirol is het hotel Kaiserfels een begrip. Het is een luxe accommodatie (geopend in januari 2015), dichtbij het gezellige centrum en gelegen naast de skilift. In dit hotel kunnen de kinderkortingen oplopen tot -80%. Ook geldt op dit hotel een vroegboekvoordeel van 5% als je voor 31 oktober 2016 boekt.

    Dit zijn maar enkele van de vele aantrekkelijke programma’s waarmee Pharos Reizen de wintersporter nu reeds weet te bekoren. Ouders en kinderen mogen zich aan het beste verwachten, van Scandinavië tot de Alpen. Pharos Reizen wijst de weg naar een wintersportvakantie op kindermaat, of je nu met peuters of met pubers naar de sneeuw gaat.

    Voor een overzicht van alle wintersport reizen voor gezinnen bij Pharos Reizen ga je naar http://www.pharosreizen.com/wintersport/skikids . De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com, een Belgisch Selectair of Jetair Premium reisagentschap of via het eveneens Belgische telefoonnummer 03 217 44 00. De brochure is verkrijgbaar via www.pharosreizen.com/brochure

     

    11-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee Cooper

    Lee Cooper pakt dit najaar uit met een generatieoverschrijdende fotocampagne ingeblikt door Mous Lamrabat. Naast twee jonge modellen schitteren Dolores Melia (72) en Jean Vercleyen (64). Jeans verbindt immers alle generaties: kinderen en hun ouders of grootouders. Dolores was ooit de jongste en eerste marketingmanager wereldwijd van Elisabeth Arden. Nadien koos ze voor hedendaagse dans en vandaag de dag herbeleeft ze haar tweede jeugd als model. Ook Jean is op zijn 64ste nog een gevierd model.

    De Lee Cooper foto’s kaderen in de campagne “Made to be Different” die aan haar tweede editie toe is. De titel slaat op de diversiteit van East London en op de manier waarop hippe Londenaars de mode “hacken” om er dan hun eigen ding mee te doen. Dat gaat verder dan mode alleen, het is een manier om door het leven te gaan. Komend seizoen overschrijdt de campagne dus alle generaties en bewijst ze met haar eigenzinnige “familie” casting dat jeans geen leeftijd kent.

    Fred Perry – Nigel Cabourn

    Voor herfst/winter 2016 gaat Fred Perry opnieuw in zee met de Britse modeontwerper uit Newcastle Nigel Cabourn.

    Als verzamelaar van vintage sport- en trainingsmateriaal heeft Nigel een grote fascinatie voor functionele en duurzame kledij. Hij is voor deze capsulecollectie dan ook gaan graven in het Fred Perry archief naar de originele tennis outfits. Ook in zijn eigen collectie van Britse sportoutfits uit de jaren 50 haalde hij inspiratie. Daarnaast zie je ook nog invloeden van voetbaluniformen van de Sovjets uit de jaren 50-60 en de kinddroom van Nigel om keeper te worden. Kortom, tijdloze stuks afgewerkt met oog voor detail.

    Fred Perry

    Voor winter 2016 gaat het Britse label Fred Perry voor een 5de keer in zee met Bella Freud. De ontwerpster liet zich inspireren door de Jamaicaanse vrouwelijke reggae artiesten die sportieve mannenkledij naar eigen hand zetten om deze dan zelf te dragen. Het geborduurde lauwerkranslogo in rasta kleuren is de rode draad doorheen de collectie. De losse pasvormen en sportieve details belichamen de clash van culturen die met deze capsulecollectie samen worden gebracht.

    Softwaves

    Masculiene invloeden blijven een belangrijk thema binnen de Softwaves collectie. Het Portugese label brengt in de najaarscollectie een versie met doorlopende zool voor een preppy uitstraling. Glanzend reptielleder en een spannende materialenmix geven die edgy twist waar het label zo graag mee speelt.

    Ben Sherman

    Het Britse label Ben Sherman stelt de herfst/winter 2016 campagne voor. De collectie is geïnspireerd op de unieke stijlgeschiedenis van Londen : London Style Divides. Deze metropool is een unieke smeltkroes van mode, cultuur, muziek en stijl. Zo heeft elk district zijn eigen verhaal van Noord tot Zuid en Oost tot West. Al meer dan 50 jaar kan de geschiedenis van de Britse jongeren en subculturen niet verteld worden zonder Ben Sherman.















    11-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Secret Escapes van start in Frankrijk en Oost-Europa

    Secret Escapes is nu actief in 4 nieuwe markten - Frankrijk, Slovenië, Hongarije en Tsjechië - Deze uitbreiding van Secret Escapes volgt na de groei in Azië in mei 2016 - Secret Escapes is nu actief in 21 markten en beschikt over ruim 32 miljoen internationale leden - De uitbreiding wordt medegefinancierd door de kapitaalinjectie van $60 miljoen van Google Ventures

    Secret Escapes heeft bekend gemaakt van start te gaan in vier nieuwe markten; Frankrijk, Slowakije, Hongarije en Tsjechië. In Frankrijk zal Secret Escapes onder de naam Evasions Secrètes worden gelanceerd. De uitbreiding naar Frankrijk en Oost-Europa, evenals de groei op de Aziatische markt, is onder meer het gevolg van een substantiële kapitaalinjectie van $60 miljoen door Google Ventures en Octopus Investments in 2015. De uitbreiding is in lijn met de strategie van Secret Escapes om ‘s werelds nummer 1 website te zijn voor betaalbare reisinspiratie.

    In het afgelopen jaar is Secret Escapes onder meer van start gegaan in Nederland en België, Spanje en Italië. In die markten zijn inmiddels ruim 3,5 miljoen nieuwe leden geworven. Met meer dan de helft van de leden buiten het Verenigd Koninkrijk heeft Secret Escapes naast hoofdkantoren in Londen en Berlijn recent verschillende local offices geopend in Azië, de Verenigde Staten en recent ook in Amsterdam.

    Sinds de lancering in 2011 heeft Secret Escapes zich gevestigd als grote speler in de reismarkt. Met een gemiddelde groei van 230% en met een omzet van $650 million heeft Secret Escapes inmiddels meer dan 4 miljoen hotelnachten verkocht. Het aantal leden is gegroeid van 4 miljoen in januari 2014 tot 32 miljoen leden wereldwijd vandaag de dag.

    Secret Escapes biedt leden tot wel 70% exclusieve korting op luxe hotels en vakanties. Het online reisplatform werkt samen met geselecteerde reisbureaus en luxe hotels wereldwijd. Met meer dan 19 miljoen leden is Secret Escapes de Europese marktleider in members-only online luxe hotel- en reisaanbiedingen. Aanmelden is gratis en de deals geven gegarandeerd de laagste onlineprijzen. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s zoals een kamer-upgrade, een diner, een fles champagne of een spabehandeling aangeboden. Secret Escapes is actief in Nederland en België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Spanje, de V.S., Singapore, Hong Kong, Maleisië, Indonesië, Frankrijk, Slovenië, Hongarije en Tsjechië. Zie voor meer info www.secretescapes.nl of www.secretescapes.be

    10-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illycaffè: de nieuwe Y5 Duo Milk biedt je absolute keuzevrijheid

    Y5 Milk - Espresso & Coffee is de eerste “one touch milk” machine van illy Iperespresso waarmee zes dranken in één eenvoudige handeling kunnen worden klaargemaakt. De koffie en de melk worden samengevoegd voor mixen van puur genot.

    Absolute keuzevrijheid: van espresso met romige warme melk of latte macchiato, via de magie van de cappuccino tot het gemak van heet water voor thee en kruidendrankjes.

    Met dezelfde machine kunt u ook genieten van de unieke smaak van een heerlijke filterkoffie dankzij de illy Iperespresso pads, die speciaal ontworpen zijn voor elke koffiebereiding.

    De espressopads van illy bevatten een proces in twee stappen voor een aromatische en lekker sterke espresso met een rijke schuimlaag die slechts langzaam oplost. De koffiefilterpads van illy zijn met hun zeer performante minifilter speciaal ontworpen om een buitengewoon heerlijke en geparfumeerde kop koffie te bereiden.

    Met zijn ingebouwde melkreservoir en zijn esthetische, eclectische en functionele vormen overstijgt deze machine de grenzen van de espresso.

    Prijs : vanaf 289euro (afhankelijk van de afwerking: zwart, geborstelde alu, ...) Verkrijgbaar vanaf Mid-september via shop.illy.com. illycaffè : Tel 0800 16 832







    10-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasta,jefestivals, alpspektakels en de mooiste Alpenbaard ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    … Een belevenisvolle herfst in Zwitsers Graubünden

    De herfst is schilderachtig in Graubünden. In Engadin krijgen de bossen een gouden tooi, in Val Bregaglia worden de kastanjes geoogst en in Prättigau is er een volksfeest wanneer het vee van de alm wordt gedreven én er zijn mannen met baarden, lange baarden…

    Kastanjes in een culinair jasje: Voor een verwenning van de smaakpupillen reis je via de Malojapas naar Val Bregaglia. In het 30 km lange dal liggen prachtige dorpen waar de tijd is blijven stilstaan. Het klimaat is er mild en ideaal voor de groei van kastanjebomen. Vandaar dat je er het grootste edelkastanjebos van Europa vindt. De herfst is er het hoogseizoen wat uiteraard met de kleurenpracht te maken heeft, met de bossen die schitteren in rode en lichtgele tinten. Bij de eerste nachtvorst, in oktober, vallen de kastanjes en dan wordt ook het Kastanjefestival georganiseerd. Dat duurt drie weken en er is van alles te beleven: geleide wandelingen, lezingen en proeverijen van lokale specialiteiten met, hoe kan het ook anders, kastanje als belangrijkste ingrediënt. Ook op de menukaarten van de restaurants staan kastanjegerechten. Kastanjemeel wordt gemengd met room, gekookt met spek of gemalen en verfijnd met kersen. Dat betekent culinair genot.

    www.graubuenden.ch/de/regionen-entdecken/bregaglia-engadin-sommer

    Alpenkoningin en Alpenbaardhelden: In de herfst ligt al gauw een laag sneeuw op de bergtoppen en op grote hoogte is het al behoorlijk koud. Het is hoogtijd om het vee naar het dal te drijven. Zoals overal in Graubünden worden dan ook in Prättigau de koeien met bellen en bloemen getooid. En er wordt gefeest, op grootse wijze tijdens het Prättigauer Alpspektakel van 6 tot 9 oktober. Oude tradities en modern ondernemerschap gaan hier perfect samen. Hoogtepunt van het feest is de kroning van de Alpenkoningin, de mooiste koe van het dal. Maar er is niet alleen een koe die in het zonnetje gezet wordt, er zijn ook mannen met baarden, lange baarden. Tijdens de 31e editie van het Alpenbarttreffen op 9 oktober wordt de man met de mooiste naturelle baard van de Alpen voor een jaar lang ‘beëdigd.’ Tot slot is er tijdens het Alpspektakel nog een markt met lokale specialiteiten, er worden Olympische Alpenspelen georganiseerd en tal van andere feestelijkheden zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Meer info via:

    www.graubuenden.ch/de/regionen-entdecken/geschichten/praettigauer-alp-spektakel en www.alpspektakel.ch/indexstart.html

    Op bezoek in de hertenarena

    In het Zwitserse Nationaal Park kan je een buitengewoon spektakel gadeslaan want het is de bronstijd van de herten. In de herfst strijden ze om de gunst van de hertenkoeien en dat gebeurt met veel lawaai. Val Trupchun wordt in die maand een heuse hertenarena en als wandelaar maak je veel kans om de dieren te zien. Daarenboven worden tochten met gids georganiseerd, met deskundigen van het nationaal park die vertrouwd zijn met de plaatselijke fauna en flora. www.graubuenden.ch/de/schweizerischer-nationalpark-0

    Met de trein naar en in Graubünden: makkelijk en milieuvriendelijk: Chur is de hoofdstad van Graubünden en ook vanuit België kun je er met de trein makkelijk naartoe, via Duitsland met de ICE. Aangekomen in Chur reis je makkelijk alle kanten op dankzij de treinen van de Rhätische Bahn. Schitterend hoe de roodgeverfde treinstellen van deze maatschappij door de bergen slingeren, door tunnels en over imponerende spoorbruggen. Ook het netwerk van bussen in Graubünden is super handig. De gele voertuigen van het Postauto-bedrijf voeren de reizigers vanaf de stations tot in de meest afgelegen dorpen en dalen. www.rhb.ch

    Gratis de berg op en af met de kabelbanen: Heel wat hotels bieden in de herfst de formule ‘Bergbahnen Inklusive’ waarmee je vanaf een tweede nacht verblijf gratis bergbanen kunt gebruiken, ideaal om snel veel hoogteverschil te overwinnen. En er staat heel wat op stapel in Graubünden deze herfst!

     

    09-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!