Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zeggen "Merci aan alle Belgen"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    » Ondernemers bedanken Belgische consumenten - » Solidariteitsactie ter ondersteuning van bedrijven - » Merci België-artikelen steunen Digital For Youth

    Deze coronacrisis heeft enorm veel impact gecreëerd. Maar naast de gekende negatieve gevolgen, is er ook een sterke positieve beweging op gang gebracht. Gaande van de vele solidariteitsacties, ondersteuning van de bedrijven die bijdragen aan de Belgische economie, tot de consumenten die het belang inzien van blijven shoppen in hun vertrouwde winkels in plaats van de exotische webshops. Dat inspireerde marketingbedrijf OMcollective om de ‘Merci België’/’Merci Belgique’ campagne en platform op poten te zetten. Ze krijgt daarvoor de volledige ondersteuning van Comeos, de vereniging die de belangen van de Belgische handel en diensten vertegenwoordigt en behartigt.

    De kern van de boodschap is dat we “merci” zeggen, we zeggen merci aan alle Belgen die bij de bedrijven kopen die onze economie en in het verlengde hiervan onze sociale zekerheid, ondersteunen. We zeggen ook merci aan de consumenten om bij onze bedrijven te blijven kopen, nu en na de crisis. Om zo samen sneller weer op te kunnen staan, aan het werk te gaan en onze economie zo weer op de rails te krijgen.

    Merci België, Merci Belgique

    Voor deze campagne bouwde OMcollective het Merci België/Merci Belgique platform. Het bundelt leuke filmpjes waarbij ondernemers de Belgische consumenten bedanken dat ze blijven aankopen in hun vertrouwde winkels. Klanten kunnen nog een stap verder gaan en op een webshop speciale Merci België-artikelen aankopen. De integrale opbrengst gaat naar Digital For Youth. Zij verzamelen laptops voor kwetsbare leerlingen in het middelbaar onderwijs die thuis geen computer hebben (www.digitalforyouth.be). Meer info op www.mercibelgie.be of www.mercibelgique.be

    De kracht van social

    In solidaire en emotionele tijden zijn de sociale kanalen de absolute exponent van het gevoel dat er leeft. En zijn ze ook THE way to go om een evenzeer solidaire en ‘emotionele’ (dankje/merci) boodschap te gaan verspreiden. Alle deelnemende bedrijven zetten hun social media kanalen in om hun eigen “merci” boodschap te verspreiden.

    Welke ondernemingen zetten hun schouders onder het project?

    Het zijn stuk voor stuk bedrijven die bijdragen aan onze welvaart en sociale zekerheid en hier een wezenlijk deel mensen aan het werk te zetten.

    Deze ondernemingen nemen al deel aan de actie: Standaard Boekhandel, Torfs, Fiets!, Dreamland, Dreambaby, Collishop, Europabank, ZEB, JBC, Electromania, Neuhaus, Bel&Bo, Viata, Chalet Center, Caroline Biss, creatief agentschap King George, FNG Group (Brantano, Fred & Ginger, CKS), Dockx Group, Fleurop, Gervi, Zelfbouwmarkt, Verlichting.be, Overstock, ... (de lijst wordt intussen verder uitgebreid).

    Daarnaast krijgt het initiatief de volledige ondersteuning van Comeos. Zij behartigen de belangen van de volledige Belgische handel en diensten en zorgen door hun ondersteuning voor het bredere draagvlak dat dit alles kan krijgen.

    05-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt zijn was nooit zo leuk

    Gers Pardoel creëert speelse en stoere capsulecollectie met JBC

    De sympathieke Nederlandse rapper, Gers Pardoel slaat de handen in elkaar met JBC. Hij ontwierp een capsulecollectie om kinderen te stimuleren volledig zichzelf te zijn. Het resultaat? Een stoere collectie voor jongens en meisjes geïnspireerd op de eigenzinnige stijl en passies van Gers.

    In een wereld waarin pesten helaas nog steeds leeft en de norm heerst om op sociale media steeds 'het perfecte' leven te tonen, staan kids sterk onder druk om perfect te zijn. Daarom is er meer dan ooit nood aan echtheid. De collectie omvat dan ook heel wat stoere items zoals tops en t-shirts met sterke prints en slogans. Bijpassende sokken en petten vervolledigen een look die voor de nodige boost aan zelfvertrouwen zorgt.

    “Echt zijn houdt voor mij in dat ik mijn ding doe en mijn eigen mening uit. Ik wil dan ook dat kinderen sterk genoeg zijn om zichzelf te zijn en écht te zijn.”

    ‘No games’, just be yourself

    Voor het ontwerpen van de collectie keert Gers terug naar zijn eigen kindertijd en toenmalige passie: gamen. Zo kan je in de collectie een t-shirt terugvinden met de Japanse versie van de allereerste Nintendo spelcomputer waar Gers als kind mee speelde.

    Je vindt eveneens prints terug die gepixeld zijn. Slogans zoals ‘no games’ hebben een dubbele insteek: zijn liefde voor gamen én een oproep om ‘geen spelletje te spelen’. Kortom: durf jezelf te zijn!

    Outside the box

    Gers Pardoel is ondertussen geen onbekend gezicht bij jongeren. Hij is namelijk voor de tweede maal jury bij The Voice Kids. Hij staat er bekend om af en toe de boel op stelten te zetten met zijn uitgelaten en enthousiast karakter. Tegelijkertijd herken je Gers aan zijn eigenzinnige kledingstijl met verschillende invloeden die je net zoals hijzelf niet in een hokje kan plaatsen.

    “ Ik ben trots op de collectie. We hebben met het team iets unieks neergezet.”

    Die invloeden vinden ook hun weg in de collectie. Een hemd voor zowel jongens als meisjes in het zwart met rode rozenprint gecombineerd met denim short vormen een stoere look. Daarnaast vind je in de collectie heel wat leuke hoodies en t-shirts terug in Gers zijn favoriete kleuren: groen en zwart.

    Uiteraard mag de zanger zelf niet ontbreken in zijn collectie. Zo bevat de collectie twee uniseks t-shirts met een foto van Gers. Ook zijn Rotterdamse roots worden vertegenwoordigd. Sweaters en t-shirts met opschrift ‘Boeng!!’, wat in straattaal ( van Surinaamse afkomst) ‘goed‘ betekent en terugkomt in één van zijn hits.

    De capsulecollectie is vanaf 10 april beschikbaar in alle JBC-winkels en op JBC.be. De collectie is zowel voor meisjes als jongens vanaf maat 128 tot 170 en prijzen starten vanaf 14,95 euro.

     











    05-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kERAMISCHE LOOK VOOR IEDERS BUDGET

    » Welke keramische looks biedt de markt aan: 3 toepassingen - » Maak kennis met ceramic print, ceramic glass en ceramic glaze glass - » Strakke ontwerpen met onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

    Keramische tafelbladen zijn een erg geliefd materiaal voor terrasinrichtingen. Niet alleen het strak design ervan is erg in trek, keramiek is ook een enorm veelzijdig en gebruiksvriendelijk materiaal. Volkeramische tafels zijn niet goedkoop, maar gelukkig biedt Overstock Garden ook prijsvriendelijk alternatieven met dezelfde eigenschappen: keramiek tot Ceramic Glass, Ceramic Glaze Glass en Ceramic Print. Een kennismaking.

    1. Het keramische tafelblad

    Keramiek of een keramisch tafelblad is het resultaat van een menselijke handeling waarbij aarde en mineralen samengeperst en gebakken worden. Dit maakt het tot een oersterk en natuurlijk materiaal dat tegen weer en wind bestand is. De Madura tafelset van Bristol Essentials en Ellara tafelset van Vinci hebben beide een blad vervaardigd uit keramische tegels die naast krasvrij, UV-,water- en vorstbestendig, ook gemakkelijk zijn in onderhoud.

    2. Maak kennis met Ceramic Glass & Ceramic Glaze Glass

    Twee budgetvriendelijke alternatieven voor een keramisch tafelblad zijn Ceramic Glass en Ceramic Glaze Glass. Waar Ceramic Glass bestaat uit een dunne keramische plaat van 3mm bevestigd op 5mm glas, is Ceramic Glaze Glass opgebouwd uit een keramisch gebakken laagje op 8mm glas. Beide bewerkingen zijn water- en vorstvrij, UV-bestendig en gemakkelijk in onderhoud. Ceramic Glass is volledig krasvrij door het feit dat het een (dunnere) keramische bovenplaat heeft. Ceramic Glaze Glass is krasbestendig. De Ceramic Glaze Glass-optie is bovendien beschikbaar bij een reeks salontafels uit het Overstock Garden aanbod.

    3. Ceramic Print-technologie voor een keramische look

    Wil je een keramische look aan de scherpste prijs, dan ben je bij Ceramic Print aan het juiste adres. Ceramic Print is opgebouwd uit een krasbestendige keramische laag die geprint wordt op 5mm glas. Het voordeel van dit materiaal is dat het langer UV-bestendig blijft dan Spraystone, een mix van materialen die op veiligheidsglas wordt gespoten en zo de duurzaamheid en levensduur van de tuintafel vergroot. Overstock Garden verwelkomt met de Oviedo en Nublo tafelsets de Ceramic Print techniek binnen het Vinci-gamma.

    Boilerplate Overstock Garden

    Overstock Garden is de Belgische marktleider op het gebied van tuinmeubelen. De West-Vlaamse Legio Group werd opgericht in 2004 en groeide uit tot een florerende tuinmeubelspecialist met een breed en moduleerbaar assortiment, ontworpen door een in-house designteam, dat aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op de markt wordt gebracht. Dankzij hun uitgebreide voorraad, zijn de producten ook onmiddellijk leverbaar. Dit groeiende Belgische merk richt zich met Bristol Luxe als high-end collectie, Bristol en Bristol Essentials voor het mid-end publiek en Vinci voor de budgetliefhebbers op alle marktsegmenten. Overstock Garden exploiteert op dit ogenblik een totaal van 22 winkels in België en mikt op expansie in Nederland met twee showrooms onder de naam Exterioo.

    https://www.overstockgarden.be

     







    04-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALEXIA DE GROENE BARBECUE VOOR JE TERRAS OD STADSTUIN

    » Nieuwe elektrische barbecue van Barbecook - » Speelt in op de 'kleiner wonen'-trend

    De lente ging vorige week nog maar net van start en trakteert ons al meteen op een stralend zonnetje en een staalblauwe hemel. Met het vrolijke gekwetter van de vogels en de fruitige geur van bloesems in de lucht, razen ook de eerste bbq-kriebels door onze buik. Om ook lekkerbekken die in appartementen of huizen met een kleine stadstuin wonen van deze zomerse activiteit te laten genieten, biedt Barbecook nu Alexia aan: een elektrische barbecue die gezellige etentjes met vrienden en familie voor iedereen mogelijk maakt.

    HET GRAS IS GROENER AAN ALEXIA'S KANT

    Met Alexia, biedt Barbecook een alternatief voor houtskool- en gasbarbecues. Naast het feit dat Alexia een groen alternatief is voor de meeste barbecues, is deze elektrische sfeermaker ook perfect inzetbaar in de ‘kleiner wonen’-trend. Mensen met een balkon of kleine stadstuin zijn dankzij Barbecook slechts één stopcontact verwijderd van een knus en milieuvriendelijk barbecue-feest. Indien er nood is aan extra ruimte, kan de gril van het onderstel worden genomen en als losse tafelbarbecue dienen.

    WIE KLEIN IS, MOET SLIM ZIJN

    Vlees, vis, groenten, noem maar op! Met Alexia garen alle ingrediënten zeer precies dankzij de verschillende groefbreedtes en de vijf temperatuurstanden. Alexia’s antikleeflaag voorkomt dat voedsel aanbrandt of blijft plakken. De twee kleine werkbladen links en rechts van de grill en het ruime schap in het onderstel zorgen op hun beurt voor extra voorbereidings- en opbergruimte. Met haar handige zijwieltjes laat Alexia zich na afloop vlot uit de weg rollen. Want wie niet veel plaats heeft, moet netjes zijn natuurlijk! De elektrische barbecue Alexia van Barbecook is beschikbaar vanaf €139.

    PIMP JE BARBECUE MET BAMBOEVEZEL

    Maak het bbq-feestje af met de Point-Virgule keukentools uit bamboevezel. De kleurrijke kommen en bestek ogen niet enkel mooi, ze zijn bovendien duurzaam in materiaal en gebruik. De Bamboo Fiber collectie is beschikbaar in verschillende kleuren: Point-Virgule slakom uit bamboevezel, beschikbaar in gebroken wit en poederroze - Point-Virgule 2-delig slabestek uit bamboevezel, beschikbaar in lichtblauw - Point-Virgule kommen uit bamboevezel, beschikbaar in gebroken wit en verschillende groottes - Point-Virgule diep bord uit bamboevezel, beschikbaar in poederroze.







    03-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa key sryles

    High hopes for SS20

    You can say many things about COVID-19, but not that it hasn't made us very grateful for everything we normally have in our daily lives. Hugging your family, afterwork drinks with colleagues in the sun, going out dancing with your girlfriends,... as soon as this lockdown is over, we're going to enjoy everything twice as much to make up for lost time!

    The Spanish footwear brand Unisa is going through a really rough time, but remains hopeful for a great summer with lots of fun, laughs and dancing. Fast forward to coming out of quarantine and enjoying warm temperatures while looking great from head to toe.

    Happy feet

    With these easy slip-on ballerina's, you'll be on your way in no time. They're super comfortable, so your feet will definitely be happy at the end of the day. On top of that they go well with pretty much everything (and they also match that new flowerdress that's still hidden in your closet right now).

    I got summer on my mind

    When thinking of summer, you probably imagine your toes in the sand while enjoying careless summer days. This summer will probably look a little different, but that doesn't have to be a bad thing. You can go on adventures closer to home and look fabulous while doing so. These wedges will help you on your way: the perfect mix between sexy and chic, yet still casual.

    Pump it up

    Pumps are a classic, they will never go out of style. Make that blouse and jeans more chic by adding a heel and a pop of colour or just finish off your outfit by giving it some height.

    Halfway there

    Are you feeling like wearing a pair of heels, but you like a little extra support? Then these slingbacks are your perfect match. They look elegant and spice up any outfit. Pick the colour of your choice and enjoy all the compliments you'll probably get.

     

     









    03-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEDITTERANEAN DREAMS

    Vakantiegevoel in de slaapkamer

    Steile kliffen, verborgen strandjes en geheime baaien. We hopen ooit weer terug te keren naar die prachtige Amalfikust... Na onze wanderlust makeover in de living, nemen we nu ook de slaapkamer onder handen.

    Met de dekbedovertrekken van Sleeplife breng je die Mediterrane sfeer in no time de slaapkamer binnen. Zo heerlijk die bruisende Summer vibes! Klaar voor een onvervalste Zuiderse siësta? #sorrynotsorry!

    Laat de zon...

    Met het Essenza-dekbedovertrek Fabienne Mustard waan je je op een betoverende piazzetta met een kopje koffie in de hand om daarna een smal steegje in te lopen met de meest imposante gebouwen. De zon straalt pal in het midden van de slaapkamer!

    Think Orange

    Wakker worden onder de appelsienbomen? Het kan, of toch bijna. Het dekbedovertrek Casilin Oranges neemt ons mee naar een marktkraampje in Positano. Even geen zin in een fruitige toets? De keerzijde is effen muntgroen en brengt een welgekomen, frisse afwisseling in de slaapkamer.

    Aperitivo

    Het dekbedovertrek Calabro is gemaakt van 100% Egyptisch katoensatijn en is verrijkt met een subtiele kiezelprint. De stof voelt zacht aan, is sterk en ventileert. Ideaal dus voor warme nachten. De zachte, olijfgroene en hemelsblauwe tinten hebben een kalmerende werking en doen denken aan een ontspannen aperitivo in een pittoresk vissersdorpje.

    We kunnen het niet genoeg blijven zeggen maar: droom nu, en reis later. Slaap zacht!

     

     







    02-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balcony in Bloom

    Small garden ideas for tiny outdoor spaces

    Micro housing is an ongoing urban trend. We live in the city with a lot of luxury but we need to downsize in space to make ends meet. Smaller houses and apartments often means sober balconies and compact gardens. Learn how to transform what little space you have into an urban oasis with these beautiful items signed La Redoute and AMPM!

    Ready to get that balcony or tiny garden Summer proof? A few general tips might have already crossed your mind: using up wall space, being creative with pallets, using rugs to cover the floor - very useful if your are renting a space -, buying plant baskets to put on your railing and so on. We have collected some extra insider tips to make decorating even more easy!

    Level up

    If you don't have a lot space on the ground for the balcony of your dreams, use ceilings to display your plants in hanging baskets or pots. Take them inside when the weather gets too cold!

    Stack it - wooden plant display

    Wooden plant displays are the solution to keeping all those pots and baskets in place. Play around with different levels and stack it!

    Foldable it is

    Foldable should be your go to word when ordering online for a balcony. Why not order some cool beach chairs to completely get you in that Summer mood?! Bad weather? Fold them and put them away in a heartbeat.

    Mix Textures

    Don't overthink it. To create contrast and visual vibrancy, don't fear using mixed textures. Your balcony is not a clean cookie cutter world.

    Plant tray to the rescue

    The plant tray has to be on of our favorite items for those Balconies in Bloom. Plant anything you like: fresh herbs, succulents, daisies, etc... How about some homegrown tomatoes?

    Lack of space doesn't mean it shouldn't be stylish! Small balconies, big ideas...

               









    02-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brighten up your mood with yellow

    Betty Barclay SS20

    How to boost up your mood in times of anxiety? Jokes and memes can come to the rescue, but color as well can have an important impact on our mood. Yellow, in particular, will make you feel lighter, brighter, and more stimulated. This bright color inspires feelings of happiness and warmth – hardly surprising given it is also the colour of the sun. Midst the actual challenging situation, yellow can be an excellent way to experience a feeling of freshness or newness.

    So dive into the happy color and get inspired by Betty Barclay's selection of uplifting shirts, dresses and bottoms. While some suggestions use the full extent of the hue, also little pops of the color can do the trick and give you the happiness effect you’ve been searching for.

    Note : Yellow can also increase metabolism. A big win for all those couch potatoes out there ;-).









    01-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneakers that lift up your spirit

    SUN68 lightens the mood

    For SUN68, being an Italian brand, times are especially hard right now with the ongoing pandemic. The lucky number of SUN68 is of course '68'. That's why the brand decided to donate 68.000 euros to authorities handling this state of emergency, hoping that it brings good fortune to Italy.

    Even though quarantine is no fun at all, SUN68 has always been and will always be an optimistic brand. That's why their uplifting and colourful shoe collection is more relevant than ever.

    Going for a walk at appropriate social distance? Or trying to keep your regular work routine by putting on shoes in the morning? We suggest choosing colourful and bright footwear to lift your spirit. Because every little bit helps, right?

    Happy colours like red, yellow, orange or pastels can do wonders for your mood. The brighter and lighter colours are, the more cheerful and optimistic they will make you feel.





    31-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corona quarantaine, make it fashion!

    If you’re starting to work from home, you’re probably looking forward to staying in your pj's until noon. One of the biggest selling points of working from home is that you can wear what you want. But going through an entire day in loungewear, it is easy to lose yourself and your sense of purpose and focus. To keep a sense of routine, and to not feel like a sloth, we advise to get dressed and do it around the same time every day. Say yes to keeping that sense of work versus relaxation and feel ready to face the world!

    Also when you're not at work, it is important to get dressed. It will help to preserve some sense of normalcy and positively affects mental health. As we isolate ourselves at home, our clothes can be our pep talk. Avoid tight uncomfortable clothing, delicate fabrics and unnecessary frills. Choose for comfortable pieces such as a jumpsuit, loose trousers, maxidresses. Take care of your skin with natural and soft fabrics, and add some carefully chosen jewelry to sparkle up your mood.

    We're right there with you, which is why we rounded up chic work-from-home looks that are civilized enough for a quick run to the corner store, but comfy enough for some serious couch poatoing.









    30-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!