Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black renaisance:

    de zwarte gevel is terug

     

    » Trendalert: Zwarte houten gevels - » Massief dennenhout met zwarte beits afgewerkt

    Van beige, blanc en baksteen tot het huidige black – gevelbekleding meet zichzelf in 2022 een volwassen look aan met zwart hout en afwerkingen in eenzelfde strakke kleur. Een stijlvolle tint die in de bouwwereld synoniem staat aan luxe en verfijndheid. Niet verrassend dus dat steeds meer huizen en bijbouwen zich in een ‘little black dress’ hullen. Belgische speler in outdoor mini spaces Systimber stelt vast en biedt aan.

    Jouw tiny space in een zwart jasje

    Voor zo’n melody noir worden veelal donkere beitsbehandelingen toegepast op reguliere houtsoorten. Zo kiest Systimber steevast voor massief dennenhout uit Scandinavische PEFC-beheerde bossen in een moody en tegelijk warme tint gebeitst. Want hoewel een gebouw met zwarte gevelbekleding lang als monolithisch werd beschouwd, wordt het spel van details dat door de zwarte kleur wordt geaccentueerd vandaag beduidend meer en goed gesmaakt.

    Voor een elegante totaallook worden ook die details in het zwart gehouden: denk aan zwarte aluminium of houten ramen, zwarte natuurleitjes, aluminium gevellatten en accessoires. Voor het ultieme, geraffineerde tuinstatement combineert Systimber al deze black touches met een groendak boven op de poolhouse, bijbouw of tiny house, wat voor een ongezien sterk en chic contrast zorgt.

    Het Oost-Vlaamse Systimber heeft zijn roots in De Pinte en zijn hart in passief wonen en de houtbouw liggen. Een passie en kennis die tot in de jaren ’80 teruggaat en in 2015 effectief in de oprichting van Systimber werd omgezet. Met hun baanbrekende, op schroeffunderingen opgetrokken houtschakelbouw in massieve elementen, vullen ze de leemte die er in het proces naar meer groene en duurzame woningen bestaat. Systimber levert houten tuingebouwen op maat rechtstreeks aan de particuliere klant, denkt samen met hen na over de beste oplossing en enthousiasmeert hen met 3D-schetsen. Geïnteresseerden kunnen kennis maken met Systimber in één van de 3 inspiratieruimtes in Kortrijk, De Pinte of Tervuren.

    https://www.systimber.com







    31-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Lee Cooper ...

    de koude wintermaanden in

     

    FW22/23 mannen en vrouwen

    Iedereen heeft wel een favoriet seizoen en voor weinigen is dat de winter. Velen huiveren bij het idee van dikke jassen & warme truien, maar met Lee Cooper is dat nergens voor nodig. Het Belgische merk heeft de kunst van het fashionable kleden bij koud weer he-le-maal onder de knie. Een druilerig en somber seizoen vraagt om speelse kledij die je een serotonine boost geven.

    Wintertint en print

    In de winter zijn we al snel bang van kleur of een opvallende print. Begin voorzichtig en voeg slechts een vleugje kleur toe aan je outfit. Onderstaande Lee Cooper items brengen wat leven in je look en geven wat kleur aan je dag.

    Gelaagd en geslaagd

    Statement knitwear houdt je warm en kan tegelijk een oppepper voor een anders saaie winterlook zijn. Gecombineerd met een pufferjas of mantel, is het de ideale outfit om de koude wintermaanden mee te overbruggen.

    Back to the basics

     Basics zijn essentieel voor een wintergarderobe wanneer de temperaturen dalen. Ze voorzien je van eindeloze outfitcombinaties en werken goed met andere eyecatchers in je kast. Een T-shirt met logo-opschrift of cosy coltrui maakt je outfit compleet.

     

     

     











    30-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raoul.e plays tennis

    De collectie RAOUL.E PLAYS TENNIS is een eerbetoon aan de vintage tennis. De collectie is gemaakt van geweven katoen en bestaat uit levendige, frisse kleuren en uit pure, klassieke vormen met een comfortabele snit. Als ensemble gedragen voor een totaallook of apart met één van je favoriete stukken uit je garderobe..

    Te ontdekken: een tee combinatie, shorts en sweaters. Bij de accessoires zijn we helemaal gek van de kousen in twee kleuren, spierwit en golfgroen. Je kan de volledige collectie ontdekken op raoul-e.com.

    RAOUL.E werd in augustus 2021 opgericht door Léonie Maingret en is een unisex kledingmerk dat gebaseerd is op een eenvoudig principe: je kan goed gekleed zijn, stijlvol en op een duurzame manier.

    RAOUL.E werd ontworpen voor wie van minimalistische kenmerken, details en tijdloze kleding houdt en een weldoordachte mode wil dragen.







    29-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steel de show in de gym

    Anita Active FW22 collectie

    Wanneer de dagen weer korter worden en de temperaturen dalen, raak je moeilijk gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. De Anita Active range van het Duitse label Anita geeft je graag een zetje in de juiste richting. De nieuwste FW22 innovaties geven je work-outs kleur, zien er fantastisch uit en verbeteren ook je sportprestaties. Klaar om erin te vliegen?

    Hou je boezem onder controle

    Zet je sportsessie krachtig in met de juiste sportbeha. Of je nu hardloopt, wandelt, traint in de sportschool of aan yoga doet, je gaat best op zoek naar een beha die de juiste ondersteuning biedt en je koel houdt tijdens je work-out. Hou dus naast je hartslag ook je boezem onder controle!

    Anita's PanAlp air is de nieuwste innovatie van het merk. Deze grijze beha heeft een strakke en minimalistische look en is gemaakt van innovatieve materialen zonder zichtbare naden. Anita lanceert ook opnieuw de dynamiX, ditmaal in een vrouwelijke zachtroze tint. De extreme control komt er dit seizoen in een lichtpaarse kleur. De momentum en air control DeltaPad krijgen op hun beurt een groene toets.

    Squat-proof leggings

    Sportleggings zijn niet alleen fijne must-haves voor bij het sporten, ze verminderen ook de windweerstand, wat op zijn beurt je snelheid verhoogt. De sport tights massage legging van Anita doet daar nog een schepje bovenop. Deze legging is gemaakt van een krachtige stof met massage-effect, wat zorgt voor een verbeterde circulatie en een verhoging in uithoudingsvermogen en energie. Bovendien verminderen ze de kans op blessures. De squat-proof legging verschijnt dit FW22 seizoen in een dieppaarse en grijze kleur, met gedurfde slangenprint. ​







    29-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijk wellness in Trentino

    Trentino is de ideale plek om helemaal tot rust te komen, omringd door prachtige natuur. Wellness is hier in de bergen niet zomaar een trend, het is een manier van leven. Jezelf verwennen is dan ook onderdeel van elke vakantie in Trentino. 

    Therapeutische stilte in het Stelvio Nationaal Park: Sinds 12 juni kun je in het Stelvio Nationaal Park een bijzondere wandeling maken. In het hart van het park volg je een pad met zeven klankstations die de geluiden van het bos versterken. In deze stations staan houten bellen, enorme carillons die aan bomen zijn verbonden, trommels gemaakt van stammen en trompetten. Het idee is dat elk klankstation geassocieerd wordt met één van de zeven chakra’s, de energiecentra die volgens oosterse filosofieën in het menselijk lichaam aanwezig zijn. Tijdens de wandeling luister je naar de stilte van het bos en de geluiden van de natuur. Laat wel je mobieltje thuis, want in dit bos kun je écht disconnecten.

    Barefoot walking in Val di Fassa: Laat je schoenen thuis en maak een wandeling op blote voeten door het bos in Val di Fassa, in het hart van de Dolomieten. Zo maak je écht contact met de natuur. Voel de dennennaalden, bladeren, ruwe boomschors, gladde stenen en het zachte gras onder je voeten en dompel ze dan in het verkwikkende water van een beekje. Barefoot walking verbetert je evenwicht, je houding en je bloedsomloop. Je laat je stress achter in de stilte van het bos en neemt nieuwe energie mee naar huis. In Val di Fassa zijn er verschillende paden die ideaal zijn voor beginners.

    Bosbaden in Alpe Cimbra : De Japanners noemen het "Shinrin-yoku", bij ons staat het beter bekend als bosbaden. Het betekent jezelf onderdompelen in het bos. Zonder mobiele telefoon of andere afleiding, alleen met de bomen en de ruisende wind. Door urenlang langzaam te wandelen krijg je nieuw leven ingeblazen, zowel fysiek als spiritueel. Het pad “Sentiero dei Giganti” begint in Malga Laghetto en leidt je langs enorme zilversparren van wel 50 meter hoog. Tijdens de wandeling over het voornamelijk onverharde pad “Respiro degli Alberi” in Tomazol hoor je de adem van de bomen.

    Bijen-wellness bij het Piazze-meer : Wist je dat het zachte zoemen van bijen, de zoetheid van honing en de geur van bijenwas je lichaam en geest nieuw leven kunnen inblazen? Neem plaats op een bed van alpenhooi en maak een zintuigelijke reis door de bijenwereld. Tijdens deze aromatherapie geniet je in alle veiligheid van de vele voordelen van deze zoemende honingmakers.

     

     





    28-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solo-cocooing

    outdoorfauteuils voor jezelf

    » Royal Botania verwelkomt nieuwe éénzit fauteuils binnen Organix en Styletto collecties - » Trend 'low dining' stoelen

    De zachte nazomer laat zich nu al ontpoppen door comfortabele en relaxte fauteuils en low chairs. Eilandjes van rust en me-space die de perfecte cocon vormen om de mildheid van het najaar op te nemen. Je eigen kleine paradijsje geef je zelf vorm door te kiezen voor strakke en eigentijdse loungers als Royal Botania’s Strappy, Styletto en Exes, of curvy knusheid met Organix en Calypso.

    Sitting solo

    Compact, makkelijk te verplaatsen, comfortabel en helemaal voor jou. Alleen maar voordelen aan de 1-zits outdoorzetel en daarom breidde Royal Botania haar aanbod fauteuils uit met twee nieuwe aanwinsten: Organix en Styletto. Organix volgt dezelfde ronde vormen als de grotere lounges en vormt zo een kleine bubbel van ontspanning. Styletto gaat op even fijne hakjes door het leven als de rest van de reeks en sluit ook qua hoekige vormgeving perfect aan bij de bestaande modellen. Eerder telde de Belgische outdoormeubelspecialist al de erg stijlvolle Strappy – met matching voetenbank uit te breiden tot relaxte ligzetel – de Calypso-stoel met kenmerkende lijnenspel in de rug- en armleuning, en de beachy Vita in teak en geweven stoffen banden.

    Vernieuwend laag

    Low dining is in. Het aanbod tafels die het mogelijk maken met alle gemak te eten vanuit een ontspannen positie groeit en houdt de tred van de low chairs zo bij. Die low chairs kan je natuurlijk ook lekker wegplukken van rond de tafel om er je eigen indian summer-nest mee te bouwen. De knappe Strappy komt zo naast een lounger-uitvoering ook als low chair in Royal Botania’s collectie. Een extra zit- en rugstrook en een iets lagere rugleuning maken het verschil met z’n voorloper. Ook de Exes-stoel, met een knipoog naar de traditionele regisseursstoel, komt nu in een lagere en iets bredere uitvoering dan de gewone Exes dining chair. Zenhit volgt met een nieuwe relax chair in de reeks.

    Are you being served?

    Een (na)zomerse siësta is pas compleet met bijpassende drankjes en versnaperingen. Bijzettafel Butler zorgt dat je van alle lekkers voorzien bent door op een matching niveau met je low chair of fauteuil alles makkelijk bij de hand te houden. Butler is een ronde tafel met gecoate roestvrij stalen centrale poot en voet, komt in variaties van 40, 60 of 75 cm breed en is verkrijgbaar met (afhankelijk van de grootte) een blad in teak, geglazuurde LAVA-steen of keramisch gesteente. www.royalbotania.com









    27-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smile I love it!

    ARIANE BERGRICHTER - 01.09 - 13.11.2022

    Er bestaat een krioelende wereld van balpen en vilt, van cafés, van mensen aan tafels, van ramen aan de straatkant, van tramhaltes, van voorbijgangers en kunstenaars, van dames met kleine hondjes en dikke jassen, van obers en arbeiders. “Het is ongelooflijk hoeveel dakpannen er nodig zijn”, aldus een dakdekker in het tumult van tekeningen die eind jaren '80, begin jaren '90 ter plaatse in hartje Brussel werden gemaakt.

    “Het is ongelooflijk” hoeveel schetsen, bierkaartjes, stukjes plakband, uren van observeren en van samenvoegen Ariane Bergrichter verzamelde om een complex psychisch leven tot kunst te verheffen. Bij haar overlijden in 1996 getuigden de talrijke geschriften en tekeningen van haar moeilijkheid met het leven. Haar dochter begroef ze in een koffer, maar haalde ze twintig jaar later weer tevoorschijn en onthulde aldus het oeuvre dat ze vormen.

    De geassembleerde tekeningen van Ariane Bergrichter waren in 2018 voor het eerst te zien in het American Folk Art Museum in New York. Met SMILE I LOVE IT! biedt het ART ET MARGES MUSEUM haar eerste monografische tentoonstelling aan.

    Praktische informatie: openingsuren van dinsdag tot zondag: 11u tot 18u open - Hoogstraat 314 - 1000 Brussel

     





    26-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss

    Takes You Into Fall and Winter

     

    De herfst en winter staan binnenkort voor de deur en de collectie van Caroline Biss zorgt ervoor dat je helemaal on-trend de frissere maanden induikt.

    Prints in aardetinten die ons doen denken aan de jaren zeventig, luxueuze stoffen met diepe kleuren, en jurken en accessoires die ons zin geven om met volle teugen te genieten van het leven. Duik mee in de nieuwste collectie!

    The '70s called...

    … they want their outfit back, because it looks far too fabulous. Psychedelische prints in diepe kleuren zoals donkerbruin, zwart, en vurig rood en oranje; broeken met wijde pijpen; laarzen tot aan de knie; en leren jasjes afgewerkt met faux shearling, bij Caroline Biss brengen ze de Dancing Queen terug, maar met een moderne twist, zodat je een hedendaagse vertaling krijgt van deze iconische stijlperiode. Draag niet alles tezamen en vermijd een volledige #throwbackthursday outfit, maar combineer liever de verschillende stuks, zodat je een ode brengt aan dit tijdperk van vrijheid, liefde, en groovy vibes.

    Moeder Natuur

    Onze drang om terug naar de natuur te keren na twee jaar binnen zitten, uit zich in een collectie boordevol aardse tinten. Klassiekers zoals bruin en groen blijven integraal deel uitmaken van het kleurenpalet voor de aankomende herfst en winter. We zien ook de oceaan verschijnen in de verschillende tinten donkerblauw die terugkomen in de collectie, en een harmonieus huwelijk van tinten rood en oranje die doen denken aan een winterse zonsondergang waarbij je niet goed kan onderscheiden welke kleur waar eindigt en de andere begint.

    Joie de Vivre

    We mogen, we willen, we kunnen! Levensgenieters, geen beter woord dat de gemiddelde Belg omschrijft, en daarom ook volledig in lijn met het DNA van dit Belgisch modehuis. Prints, veel kleur, hoge hakken, en luxe accessoires… We hebben er allemaal terug zin in! Caroline Biss heeft het ook heel duidelijk begrepen met hun selectie juwelen, schoenen, en mooie jurken die ervoor zorgen dat je schittert zoals Belle op het bal.

     

               

               











    25-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spring-in-'t-veld met LolaLiza

    Voor wie een extra boost kan gebruiken op maandagochtend of wat extra zelfvertrouwen op vrijdagavond, introduceert Belgisch label LolaLiza zijn nieuwste collectie. Een lijn barstensvol met vrolijke kleuren, in de vorm van trendy suits, classy hemden en girly jurken. Stijlvol, draagbaar en naar goede gewoonte, übervrouwelijk.

    LolaLiza combineert dit seizoen zachtere kleuren als blauw, beige & groen met fellere tinten die pit toevoegen aan je outfit. Ga voor een stijlvolle blazer, vrouwelijke midirok of waag je aan een ton-sur-ton look met een van de vrolijke mantelpakjes. Naar goede gewoonte ontwierp LolaLiza opnieuw enkele prachtige jurken voor deze collectie, die moeten gezien worden.

    LolaLiza FW22

    Schitteren in deze looks én je steentje bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk? Vanaf 14 juli kan je namelijk je gedragen kledij inleveren bij LolaLiza. In ruil daarvoor krijg je maar liefst 20% korting op de nieuwe collectie, bij aankoop vanaf €50. Je oude kledij krijgt dankzij LolaLiza en Terre ASBL een tweede leven.











    25-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!