Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.When feminity meetssustainability

    Tamaris SS23

    Wil je graag wat duurzamer consumeren, maar weet je niet waar te beginnen? Tamaris helpt je alvast op weg! Steeds 'groenere' schoenen produceren is de drijfveer van het merk. Tamaris mag dan ook met trots een hele reeks ecolabels op zijn SS23 collectie kleven. Flaneer je graag stijlvol én milieubewust de zomer door? 

    Evergreen met Tamaris Greenstep

    De nieuwe Greenstep collectie van Tamaris focust niet enkel op de productie van duurzame schoenen, maar hecht ook veel belang aan het ontwikkelingsproces. Zo ontwikkelt Tamaris zijn schoenen virtueel en 3D-geanimeerd. Op iedere trend springen is volgens het merk not done. Hun doel? Het ontwerpen van modellen die evergreen zijn, m.a.w. die ver na een bepaald seizoen gedragen kunnen worden, en geproduceerd worden met zo min mogelijk middelen. Benieuwd naar onze favoriete lente- en zomerschoenen uit de Tamaris Greenstep collectie? Have a look!

    Walking on Mushrooms

    Tamaris is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om een zo groen mogelijke voetafdruk achter te laten - met succes, want vorig jaar werd het proefproject 'made with mushrooms' bekroond met de German Award for Sustainability Projects 2022. Het duurzame muiltje, gemaakt op basis van paddenstoelen, behaalde in de categorie 'product textile/apparel' met glans de eerste plaats. Het schoenmerk laat hiermee zien dat het mogelijk is om de fast fashion cyclus te doorbreken en meer duurzame materialen te gebruiken in de productie van schoenen. 

    Vegan & Fabulous

    Door de groeiende noodzaak aan duurzame alternatieven, springen meer en meer modemerken mee op de vegan kar. Ook Tamaris ontwikkelde een breed gamma aan veganistische schoenen. Ben jij een vegan fashion lover die nood heeft aan een nieuw paar trendy schoenen? Zoek niet verder, want Tamaris heeft zeker iets voor jou.

     







    12-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBY- Baby huidverzorging

    BACTERIËN ERBIJ, BABY BLIJ

    In mama’s buik is je baby omringd door miljoenen microscopische bacteriën. Deze minivriendjes beschermen hen tijdens hun eerste stappen op de wereld en helpen bij het opbouwen van een sterk immuunsysteem. Bovendien geeft mama hen via het geboortekanaal een laag van miljoenen goede bacteriën, lactobacillen, mee.

    Wanneer het microbioom van je baby verstoord is kan de ontwikkeling ervan verzwakken, wat kan leiden tot irritatie, roodheid, uitdroging en een droge en ruwe huid. Microbioomveilige huidverzorging helpt dit te voorkomen vanaf de geboorte. BBY herstelt, beschermt en versterkt actief het kwetsbare huidmicrobioom van je baby met miljoenen levende goede bacteriën. Dankzij 10-jarig universitair onderzoek bescherm je hen elke dag opnieuw, voor altijd.

    ✓ PROBIOTICA: Een unieke Belgische technologie met levende goede bacteriën die het huidmicrobioom herstellen, beschermen en versterken.

    ✓ MICROBIOOMVEILIG : Microbioomveilige formulaties die dermatologisch getest werden om zorg dragen voor het huidmicrobioom.

    ✓ ZACHT EN BESCHERMEND : Met uitsluitend zachte ingrediënten die zorgvuldig uitgekozen zijn voor een gevoelige en droge huid.

    DOOR MILJOENEN BACTERIËN BESCHERMD

    Schattig en microscopisch klein, tegelijkertijd zijn lactobacillen ook beresterk! De levende bacteriën in de BBY PROBIOTIC Luierzalf vormen een stevig schild en helpen je baby’s microbioom er in 1-2-3 bovenop. Ze mogen dan wel onzichtbaar zijn voor het blote oog, het resultaat van hun werk kan je duidelijk zien!

    DE VOLLEDIGE BBY FAMILIE

    BBY PROBIOTIC REPAIR LUIERZALF HELPT IRRITATIE EN ROODHEID TE VOORKOMEN : ✓ Levende lactobacillen - ✓ Herstelt en versterkt actief het microbioom met een beschermende barière - ✓ Verzacht en kalmeert de gevoelige babyhuid - € 19,90

    BBY PROBIOTIC LICHAAM & HAAR WASGEL VERSTERKT HET MICROBIOOM VAN DE BABYHUID : ✓ Hypoallergene zachte wasgel voor de gevoelige huid - ✓ Met prebiotica die het huidmicrobioom versterken - € 14,90

    BBY NOURISHING BAD & DOUCHE OLIE  VOEDT EN VERZORGT DE GEVOELIGE BABYHUID: ✓ Verrijkt met 100% rijke natuurlijke oliën om de huid diep te voeden - ✓ Milde formulatie die de gevoelige babyhuid verzorgt - € 19,90

    BBY HYDRA LICHAAMSCRÈME LANGDURIGE HYDRATATIE VOOR DE GEVOELIGE BABYHUID : ✓ Verzacht en zorgt voor langdurige hydratatie - ✓ Verzachtende milde lichaamscrème verrijkt met sheaboter - € 17,49

     BBY HYDRA WASCRÈME HELPT DROOGHEID TE VOORKOMEN EN VERZORGT DE GEVOELIGE BABYHUID : ✓ Helpt de droge huid te beschermen tegen uitdroging en irritatie - ✓ Verrijkt met panthenol en zoete amandelolie - € 17,49

     

     









    12-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Something old, something hew

    » NIEUW: BALMANI SCALA SOFT BAD, BALMANI BMSS BRONZE DOUCHEGLAS, BALMANI BMSS HOUTLOOK DOUCHEPROFIELEN, BALMANI IMPRESS DOUCHEWANDBEKLEDING & BALMANI SFERA BADKAMERMEUBEL IN AMERIKAANSE NOTELAAR

    Wanneer de innige gezelligheid van retro gecombineerd wordt met modern hedendaags comfort, ontstaat magie. In 2023 mengen we de stijl en vormen van weleer terug in ons huidig interieur, voor een stijlvolle balans tussen oud en nieuw. Newstalgia – ofwel new meets nostalgia – is dé interieurtrend van het jaar die ook in de badkamer zijn stempel drukt. Belgische connaisseur X²O Badkamers neemt alvast het voortouw en bezielt met zijn retro-geïnspireerde accessoires voor een hartverwarmend interieur dat evengoed tijdloos als modieus is.

    Gulden middenweg (naar de badkamer)

    Het combineren van vintage met moderniteit brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Zoals voor ieder potje een dekseltje bestaat, bestaat voor iedere badkamerstijl de juiste retro aanvulling die het nostalgisch gevoel van thuiskomen perfect belichaamt. Als gulden middenweg is newstalgia een geslaagde optie voor tegengestelde voorkeuren. Want een vintage interieur kan stijlvol opgefrist worden met een modern accessoire of meubel, maar dat is ook vice versa het geval.

    Zolderparels

    Een interieur dat zowel in het heden als verleden staat, biedt alle ruimte om de creativiteit grenzeloos te doen stromen. Bovendien is het een uitgelezen kans om eens te snuisteren door rommelmarkten of kringloopwinkels, om op zoek te gaan naar die ene interieurparel die je woning of badkamer een gelukzalig nostalgisch gevoel geeft – uiteraard aan schappelijke prijzen. Al met de kleinste toevoeging geef je je hedendaagse badkamer die vintage vibe: wat dacht je bijvoorbeeld van een tweedehands lamp in de trendy Art Deco-stijl? Of misschien heeft je strakke badkamer baat bij een glazen douchewand in retro-brons? Voor diegenen met een oudere woning of interieur werkt het tegenovergestelde even goed. Welke interieurstijl je ook verkiest, met de badkameraccessoires van X²O smelt je oud en nieuw prachtig samen.

    New, but make it vintage

    Met een brede waaier aan vintage-geïnspireerde badkamer essentials vertaalt X²O van authentieke materialen als hout typerend – voor een unieke en deze trend in ieder interieur. Denk zachte en afgeronde vormen in spiegels of vrijstaande baden, zoals bij het Balmani Scala Soft-bad te zien is. Daarnaast is het gebruik hedendaagse twist lanceert X²O zelfs houten doucheprofielen. Of wat dacht je van een bronzen glazen douchewand? De Balmani Bronze-variant is met zijn opulente afwerking een geslaagd voorbeeld. Maar ook retro-achtige texturen vinden hun weg terug naar de badkamer: vooral de geribbelde doucheglazen, een knipoog naar de iconische seventies, zijn erg in trek. Duik dus vooral head first de badkamer (en het verleden) in en droom van fijne vervlogen tijden.

     

     







    11-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUFG Zwitserse koploper

    naar een groene toekomst

     

    Als Zwitsers bedrijf zit respect voor de natuur en de leefomgeving V-ZUG in de genen. De organisatie zet dan ook stevige stappen naar een volledig duurzame werkwijze en dito toekomst van de sector. Dit doet V-ZUG aan de hand van energie- en waterbesparende innovaties bij hun toestellen, maar ook door in het productieproces steeds op zoek te gaan naar hoe het beter en minder belastend voor het milieu kan. Dankzij een reeks maatregelen draait de V-ZUG-site dan ook al sinds 2020 100% CO2-neutraal. Toch is het doel daarmee niet bereikt: net als bij de zuinigheid en de performantie van hun keukentoestellen, sleutelen ze ook op globale schaal verder aan een groene toekomst.

    Duurzaam productdesign : V-ZUG rolt z’n groene visie wereldwijd uit, één toestel tegelijk. Huishoudtoestellen zijn voor het gemiddelde gezin de grootste energievreters. Het loont dan ook om te kiezen voor slimme apparaten die ons zo zuinig mogelijk bijstaan in het dagelijks leven. Zo heeft V-ZUG met de AdoraDish V6000 als eerste bedrijf ter wereld een vaatwasmachine met warmtepomp gelanceerd, en met de stoomoven CombiSteamer V6000 45, de bakoven Combair V6000 60, de CombiCookTop-kookplaat en CoffeeCenter V60000 45-koffiemachine een reeks huishoudtoestellen met verbluffende prestaties en een al even indrukwekkend A tot A++ energielabel.

    Om het overzicht bij zoveel vernuft niet te verliezen, biedt V-ZUG EcoManagement bij sommige toestellen aan. Een slimme manier om het verbruik van energie en/of water op te volgen. Selecteer het energiebesparende programma tijdens het wassen of drogen om het huishouden zo nog energie-efficiënter te runnen.

    Ecologische bedrijfsvisie : Ook op grote schaal – tijdens het productieproces en de volledige werking errond – streeft V-ZUG naar het minimum in energieverbruik en vervuiling. Zo worden de productielijnen voor 100% voorzien van herwinbare energie uit waterkracht, draait het logistieke centrum ZUGgate volledig op energie uit hun eigen zonnepanelenpark (een van de grootste uit het kanton) en wordt het belaste grondoppervlak beperkt door te kiezen voor verticale fabrieksgebouwen met een minder grote voetafdruk. Voor de bouw van die gebouwen worden telkens zoveel mogelijk duurzame materialen – zoals lokaal hout (voor de Zephyr Hangar) en gerecycleerd beton (voor het Zephyr East-gebouw) – ingezet. Met deze laatste toepassing van gerecycleerd beton, realiseert V-ZUG het grootste project in zijn soort in Zwitserland.

    Op de werkvloer worden zowel bij medewerkers als in de dagelijkse werking duurzame (mentaliteits)wijzigingen doorgevoerd. Denk onder meer aan een doordacht afvalbeleid, een mobiliteitsplan met beloningsysteem, beperktere travel policy en compensatieregeling, etc. Allemaal maatregelen die moeten helpen V-ZUGs ecologische voetafdruk tegen 2030 met nog eens 80% te laten dalen.









    11-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantiekeuzesttess?

    Laat je leiden door Freedom Moses vibes

     

    De perfecte sandaal voor elke trip

    De happy vibes van Freedom Moses brengen je in hogere sferen én naar je favoriete vakantiebestemming. Voor de prints van de SS23-collectie haalde het merk inspiratie van over de hele wereld. Geen idee waar naartoe deze zomer? Verstand op nul, Freedom Moses slippers kiezen et voila! Je bent al onderweg. Goed begonnen is al half op vakantie, toch?

    At the Copa, Copacabana

    De warme kleuren en zwoele prints van FLOW, SMILE & RIO nemen je mee naar exotische, Braziliaanse stranden. Nu nog een matching bikini kiezen!

     London calling

    Val je voor deze beauties? Dan moet het richting Verenigd Koninkrijk deze zomer. ZIGGY brengt je in de sfeer voor het hedonistische, swingende Londen. Matchen goed met een rode telefooncel, vinden we ook.

    India via Woodstock

    De peace and love makers van Woodstock inspireerden de retro CAMO print met linnen texturen. Dit festival uit '69 was het hoogtepunt van het hippietijdperk, dat ook Freedom Moses nauw aan het hart ligt.

    De groovy sound van het Indiase jaren '60 muziekicoon Ravi Shankar zijn de inspiratiebron van de exotische KERALA.

    Op safari in Kenia

    Deze slippers met dierenprint zijn de perfecte camouflage tijdens een Afrikaanse safaritocht. Tenen wél in de jeep houden.

     

     

               

               

     









    10-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top attracties van Tsjechië
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze 10 bezienswaardigheden in Tsjechië moet je zien tijdens een vakantie

    Tsjechië is een land met prachtig natuurschoon en ook aan attracties ontbreekt het niet. In elke regio of het nu Bohemen of Moravië is, zijn er bezienswaardigheden voor jong en oud. De meest populaire attracties hebben wij op een rijtje gezet. Mis er geen één!

    1. De kabelbaan naar Petřín in Praag

    De Petřín-heuvel is een uitgestrekt groen park in Praag gelegen boven de rivier de Moldau en onder het klooster van Strahov. De kabelbaan naar de top van de Petřín-heuvel is de populairste attractie van Praag en Tsjechië. De kabelbaan uit 1891 rijdt elk kwartier omhoog. De lift is geopend van 08:00 tot 23:00 uur en in vier minuten tijd overbrug je een afstand van 510 meter en 130 hoogtemeters. Om mee te gaan met de kabelbaan is een openbaar vervoer ticket nodig. Bovenop de heuvel staat de uitkijktoren van Petřín, geïnspireerd op de Eiffeltoren in Parijs. Je hebt er een geweldig uitzicht over het stadscentrum en de Praagse Burcht. Petřín Park heeft tal van wandelpaden langs kleurrijke fruitbomen, speeltuinen en door een rozentuin. In de buurt van de uitkijktoren is er een spiegellabyrint.

    1. Dolní Vítkovice in Ostrava

    Voor 170 jaar werd in Dolní Vítkovice steenkool gewonnen en ruw ijzer geproduceerd. Tegenwoordig is Dolní Vitkovice de toeristische trekpleister van Ostrava. De stad, gelegen in het noorden van Moravië, transformeerde het industriële complex in een educatief, sociaal en cultureel centrum. Op het terrein is een erfgoed- en wetenschapsmuseum voor kinderen en een klimhal. Bovendien zijn er regelmatig evenementen en worden er internationale festivals georganiseerd met optredens tussen de ijzeren torens en schachten, zoals het festival Colours of Ostrava. Bezoekers krijgen met een rondleiding inzicht in het proces van de steenkoolwinning en over het functioneren van de ovens met hun vloeibaar ijzer. De Bolt-toren is een spiraalvormige structuur met loopbruggen die om de hoogoven zijn geplaatst. De toren is vernoemd naar de wereld beroemde Jamaicaanse sprinter Usain Bolt die regelmatig in Ostrava was vanwege sportwedstrijden. In 2015 zegende hij de unieke structuur.

    1. Aqualand Moravia

    Zuid-Moravië is niet alleen een geweldige plek om de natuur en de Moravische wijnen te leren kennen. Aan het Nové Mlýny stuwmeer ligt een groot waterpark genaamd Aqualand Moravia, geopend in 2013. Er zijn verschillende binnen- en buitenzwembaden en er is een enorm aanbod aan waterglijbanen en andere waterattracties. Voor wellnes liefhebbers zijn er een sauna’s, massages, jacuzzi’s en tal van hydrominerale behandelingen. 

    1.  Mirakulum Park

    Een van de leukste attracties in Tsjechië voor kinderen is Mirakulum. Het is een gigantische speeltuin waar kinderen met hartenlust kunnen klimmen, klauteren en spelen. Het amusementspark tussen Praag en Boheems Paradijs heeft een doolhof, een amfitheater, een kinderboerderij, een kinderdorp, touwparken, verschillende waterglijbanen en een stoomtreintje. Het dominante kenmerk van hele park is een houten kasteel met hangbruggen, glijbanen, uitkijkposten en ondergrondse gangen.

    1. Openluchtmuseum in Ro¸nov pod Radhoštěm

    Maak kennis met vroegere tijden en ontdek de Tsjechische tradities in het openluchtmuseum van Ro¸nov pod Radhoštěm. Het park ligt in het oosten van Tsjechië aan de voet van het Beskiden gebergte. Bezoekers kunnen verschillende historische houten gebouwen bekijken die zijn ingericht zoals 100 tot 200 jaar geleden. In het hoogseizoen worden er verschillende oude ambachten beoefend.  In het museum kun je lokale specialiteiten proeven, zoals frgál. Een ronde koek met jam, kwark of maanzaad. Tijdens feestdagen, zoals met Pasen, maak je kennis met Tsjechische tradities. In de zomer zijn er daarnaast regelmatig folklore optredens met dans en muziek.

    1. QLANDIA in Liberec

    iQLANDIA in Liberec in de regio Noord-Bohemen richt zich op kinderen en informeert hen op een interactieve manier over wetenschap, natuurkunde en biologie. De tentoonstellingen zijn in het Engels en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De hal bestaat uit vier verdiepingen waar kinderen ervaren hoe een aardbeving voelt, een training van een astronaut is en ze leren hoe een wasmachine en toilet werkt. iQLANDIA is perfect te combineren met het tegenover liggende aquapark Babylon. .

    1. Boomkroonpad in Lipno

    In het zuiden van Bohemen ligt het Lipnomeer, het grootste meer van Tsjechië met een oppervlakte van 47,8 km2 en vernoemd naar het plaatsje Lipno. De 890m hoge Kramolín berg eveneens in Lipno fungeert als uitkijktoren. Het boomkroonpad van Lipno werd in 2012 geopend en is 40 meter hoog. Via een 674 meter lang pad wandel je langs de bomen om vervolgens boven de toppen uit te kijken. Op het uitkijkplatform heb je een spectaculair uitzicht over de groene omgeving, bij mooi weer kan je zelfs de Alpen zien.

    1. DinoPark Plzeň

    De stad Pilsen staat bekend om zijn pils. In 1869 werd het eerste pilsje gebrouwen en sindsdien is pils niet meer weg te denken. In de Pilsner Urquell brouwerij wordt nog steeds naar oud recept pils gebrouwen. Voor families is een bezoek aan een brouwerij wat minder interessant, maar gelukkig heeft de stad Pilsen meer leuke attracties. DinoPark Plzeň is de meest bezochte attractie van de regio Pilsen. Het is verbonden met de dierentuin van Pilsen. Het park met bewegende dinosauriërs biedt een kijkje in het leven van 200 miljoen jaar geleden toen spinosaurussen, tyrannosaurussen en velociraptors op aarde leefden.

    1. De kabelbaan naar de bergtop Sně¸ka

    Met het record “hoogste berg van Tsjechië” scoor je al snel. De Sně¸ka in het Nationale Park Reuzengebergte mag deze titel dragen. Met haar 1602 meter is het de hoogste berg van Tsjechië. In 1949 werd de kabelbaan naar de top geopend. De cabine voor vier personen brengt je in 15 minuten naar top vanuit Pec pod Sně¸kou en heeft een tussenstop in Rů¸ová Hora. Op de Sně¸ka is er een weerstation, restaurant en postkantoor. Het is mogelijk om met de lift terug naar het dal te gaan of kies uit een van de wandelpaden. De routes zijn gemiddeld 8 kilometer.

    1. De Sky Walk en hangbrug in Dolní Morava

    Dolní Morava heeft sinds vorig jaar veel aandacht getrokken vanwege de komst van de langste hangbrug ter wereld. De hangbrug overbrugt een afstand van 721 meter en is het gehele jaar open. Combineer de Sky Bridge 721 met het beklimmen van de Sky Walk. Deze uitkijktoren met een dempelvrij pad brengt je op 55 meter hoogte. Op het hoogste punt kun je over een touwnet kruipen en naar beneden kijken. In de zomermaanden is het daarnaast mogelijk om met de glijbaan naar beneden te gaan vanaf de Sky Walk.

     

    illustratie Prague city tourism

     

    10-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton

    EEN KRACHTIGE STIJL ALS PRIORITEIT. De nieuwe Jazzmaster Performer-lijn doet een frisse wind waaien door de Jazzmaster-collectie

    De Jazzmaster-collectie staat bekend om zijn klassieke uitstraling die harmonieus wordt gecombineerd met innovatief vakmanschap. Met hun opvallende details en elegante vormgeving zijn de ‘sporty chique’ creaties van de Jazzmaster Performer-lijn dan ook de perfecte aanvulling. De nieuwe Jazzmaster-lijn straalt een tijdloze charme uit en is speciaal ontwikkeld voor mensen die houden van verfijning en elegantie. De diverse creaties uit de reeks zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen:  van assertieve 42mm chronograafhorloges tot gedurfde en verfijnde 38mm en 34mm automatische modellen.

    Hamilton Jazzmaster Performer Automatic Chronograph 42mm

    Kast - 42mm roestvrijstalen kast / roestvrijstalen kast met roségouden PVD-coating - Dikte - 15,22mm - Aanzetbreedte - 22mm - Wijzerplaat - Zwarte/ Blauwe/ Witte wijzerplaat

    Wijzers - Vernikkelde uren-, minuten- en secondewijzers met Super-LumiNova®

    Roségoudkleurige uren-, minuten- en secondewijzers met Super-LumiNova®

    Uurwerk - H-31 automatisch chronograafuurwerk met 60 uur gangreserve en een Nivachron® balansveer

    Horlogeband - Zwart-blauwe, geperforeerde leren horlogeband met vouwsluiting

    Roestvrij stalen horlogeband met vouwsluiting - Glas - Saffierglas met dubbele antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

    Hamilton Jazzmaster Performer Automatic 38mm

    Kast - 38mm roestvrijstalen kast / roestvrijstalen kast met roségouden PVD-coating - Dikte - 11,47mm - Aanzetbreedte - 20mm - Wijzerplaat -Zwarte/ Blauwe/ Witte wijzerplaat

    Wijzers - Vernikkelde uren-, minuten- en secondewijzers met Super-LumiNova®

    Roségoudkleurige uren-, minuten- en secondewijzers met Super-LumiNova®

    Uurwerk - H-10 automatisch uurwerk met 80 uur gangreserve en Nivachron® balansveer

    Horlogeband - Zwart-blauwe, geperforeerde leren horlogeband met vouwsluiting

    Roestvrij stalen horlogeband met vouwsluiting - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

    Hamilton Jazzmaster Performer Automatic 34mm

    Kast - 34mm roestvrijstalen kast - Dikte - 11,18mm - Aanzetbreedte - 18mm

    Wijzerplaat - Zwarte/ Blauwe/ Felblauwe/ Parelmoeren wijzerplaat

    Wijzers - Vernikkelde uren-, minuten- en secondewijzers met Super-LumiNova®

    Roségoudkleurige uren-, minuten- en secondewijzers met Super-LumiNova®

    Uurwerk - H-10 automatisch uurwerk met 80 uur gangreserve en Nivachron® balansveer

    Horlogeband - Blauwe, geperforeerde leren horlogeband met vouwsluiting

    Roestvrijstalen horlogebang vouwsluiting - Beige, satijnen horlogeband met gespsluiting - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

     

     

     

     







    09-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bouwsparen à la hotel Mama

    de QuickSpaces tijdelijke tiny houses

     

    » GLOEDNIEUW WOONCONCEPT: QUICKSPACES MET CLICKSPACE-TECHNOLOGIE

    De jongere van vandaag heeft het niet makkelijk. In een wereld waar niets te hoog gegrepen leek als kind, blijkt als jongvolwassene vandaag zelfs de aankoop van een eigen woning niet meer vanzelfsprekend. Systimber springt met het tijdelijke tiny house-concept QuickSpaces de youngsters van vandaag te hulp. Compacte, customisable en verplaatsbare ‘huisjes’ die d.m.v. schakelunits in elkaar worden geklikt. Ze passen zonder veel problemen in de tuin van Hotel Mama en maken bouwsparen – en dat verblijf zonder privacy onder moeders vleugels – fun! En nadien? De circulaire QuickSpaces laten zich makkelijk verplaatsen en ergens anders opnieuw installeren. Verkopen en cashen dus. Zo kan de tuin bij dat nieuwe huis ook meteen aangelegd worden.

    De QuickSpaces’ unieke geheim zit in het makkelijke klik-systeem van het ontwerp. Op deze manier worden verschillende schakelunits samengevoegd tot één instapklare, à la carte samen te stellen woon-, hobby-, vakantie- of werkruimte. Net zoals bij de andere Systimber buitengebouwen hebben de QuickSpaces geen vaste fundering, maar worden ze gebouwd op schroefpalen waardoor de impact op het landschap minimaal blijft en ze makkelijk verplaatsbaar zijn.

    Bij de QuickSpaces werd ook de kenmerkende Systimber-uitstraling, eigen aan de massieve houtschakelbouw, behouden. De lineaire look van de houtbalken zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende units. Compartimenten die telkens maximum 3,5 m breed zijn en naar believen achter elkaar geschakeld kunnen worden tot een grootte van 40 m2 (anders valt dit niet meer onder de wetgeving van een bijgebouw). Ook over de afwerking van het type dak, het overige schrijnwerk, het vaste interieur en de eindafwerking heerst keuzevrijheid.

    Quickwie?

    Door hun snelle plaatsing en niet-invasieve verankering in de omgeving, bieden de QuickSpaces het perfecte antwoord op de huidige urgente huisvestingsnoden van de particuliere en publieke markt. In een niet-gelimiteerde lijst lenen de QuickSpaces zich perfect tot de volgende toepassingen: zorgwoning, gastenverblijf, vakantie-units, mobiele klas, woonunit voor vluchtelingen of patiënten, kantoorruimtes, woonoplossing tijdens een renovatie, off-grid-woning, tiny house of studentenverblijf.

    Wat met vergunningen?

    Het plaatsen van een extra woon- of werkunit in de tuin, vraagt meestal om een omgevingsvergunning. De specifieke regels vraag je beste even na bij de stad of gemeente, maar globaal genomen kan je deze algemeenheden in acht nemen:

    • Geen vergunning nodig voor een woningbijgebouw zonder woon- of verblijfsfunctie (bv. berging, poolhouse, ...) indien deze binnen een straal van 30 m van de woning is opgericht, er in totaal maximum 40 m² aan woningbijgebouwen wordt gerealiseerd en de bouwhoogte beperkt is tot 3,5 m. Van de zijdelingse perceelgrenzen en van de achterste moet 1 m afstand bewaard worden. Bijkomende voorwaarde is dat de woning zich niet mag bevinden in ruimtelijk kwetsbaar gebied of gebonden is aan strengere voorschriften door een verkaveling, een RUP of andere.

    • Indien je toch een woon- of verblijfsfunctie of kantoorfunctie wenst in te richten in de unit, is een omgevingsvergunning normaal wel nodig.

    • Zorgwoningen vallen onder een meer soepele regeling, waarbij een eenvoudige meldingsprocedure kan volstaan. Toch dienen hier ook de afstanden tot de perceelsgrenzen (zoals beschreven in het eerste punt) gerespecteerd te worden. De totale woonoppervlakte mag de 50 m2 niet overschrijden en niet hoger zijn dan 3,5 m. Daarnaast mag de zorgunit niet geplaatst worden in ruimtelijk kwetsbaar gebied of een overstromingsgebied en is het gebruik beperkt voor een periode tot 3 jaar, waarna een nieuwe melding moet worden gemaakt voor een nieuwe driejarige termijn.

    https://www.systimber.com

     

     







    09-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combineer wellness en naturisme

    dit zijn de nieuwste behandelingen

     

    Van cryotherapie tot thermotherapie en van Salinea Cavitosonic tot taoïstische Chi Nei Tsang buikmassage. Naturisme is lekker in je vel zitten, maar naturisme + wellness is helemaal hemels! Dat de zeven kampeerterreinen van France4Naturisme stuk voor stuk op de mooiste plekken van Frankrijk liggen, zorgt al voor een weldadig effect op iedereen die er een ontspannende naaktvakantie viert. Nog meer stress valt van je af wanneer je een keuze maakt uit de uitgebreide wellnessprogramma's van de campings. Van intense massages tot cryo- of thermotherapie: je voelt je na afloop een nieuw mens!

     Op de zeven adressen van France4Naturisme vind je mooie, ruime kampeerplekken en een grote keuze in huisjes en andere accommodaties, in alle maten. Voor kinderen zijn er volop zwemmogelijkheden en de rijk gevulde, inclusieve activiteitenagenda's maken het onnodig om het terrein vaak te verlaten tijdens je vakantie. Je kleren kunnen in de koffer blijven!

    Het aanbod aan wellnessbehandelingen en massages is breed en iedere camping van France4Naturisme heeft andere specialiteiten. Een paar voorbeelden?

    EURONAT in de Médoc, aan de Atlantische Oceaan

    Het zeewater van de Atlantische Oceaan heeft een verkwikkend effect op het afweersysteem dankzij de sporenelementen in de algen en het water zelf. Het ervaren team van het eigen thalasso- en spa centrum (1500 m2 groot!) biedt behandelingen als: • het Thalgo-ritueel: 'een reis door Frans Polynesië' met een scrubbehandeling met roze zand, een massagebad met lagunewater en een massage met zakjes warm zand de Thalgo Cryosculpt: een afslank- en huidverstevigingstechniek op basis van cryotherapie, elektrostimulatie en thermotherapie • een 4-daagse 'Reis rond de wereld' met scrubbehandelingen, pakkingen, baden en massages.

    BÉLÉZY in de Vaucluse bij de Mont Ventoux

    De lavendelgeur en het geluid van de krekels hier zorgen sowieso voor een streling van de ziel. Combineer dit heerlijke gevoel met • een ontspanningsmassage op maat, voor een langdurig effect op de dieper liggende spieren • een sportieve massage voor een betere doorbloeding en beter herstel na sport zonder kramp • een verkwikkende massage voor het hele lichaam met kneed-, druk- en klopbewegingen • anti-cellulitismassage met zuignappen, voor het afvoeren van gifstoffen en een strakkere huid. De wellnessruimte heeft een sauna en stoombad.

    HÉLIOMONDE vlak onder Parijs

    Hier vinden naturisten een heerlijke - gratis - saunaruimte met stoombad, waar je gegarandeerd nieuwe energie opdoet. Na afloop kun je verder ontspannen in een fijne rustruimte met ligbedden, hangmatten en een leeshoekje. En dat allemaal met zicht op de prachtige natuur.

    LE SÉRIGNAN PLAGE NATURE aan de Middellandse Zee

    Op deze camping is de balneoruimte gratis voor iedere gast vanaf 16 jaar. Ideaal om te ontspannen en om nieuwe, innoverende behandelingen te proberen. Zoals: • de revolutionaire lymfedrainagemethode van Renata Franca, voor onmiddellijke verlichting en ontspanning • de Skintao antirimpel-gezichtsmassage, voor een liftend effect op het hele gezicht, gebaseerd op Japanse massagetechnieken • de taoïstische Chi Nei Tsang buikmassage: een zachte, diepgaande en bevrijdende ervaring. De buik is immers het centrum van alle emoties.

     DOMAINE DE LA SABLIÈRE in de ruige natuur van de Gard

    Op Domaine de la Sablière is de sauna dagelijks open van 10.00 tot 20.00 uur en de toegang zit bij de prijs van de accommodatie inbegrepen. Tijdens het hoogseizoen zijn er - ook gratis - massage- en yogasessies. En wordt er iedere week een gezamenlijk modderbad aan de rivier georganiseerd: een origineel en gezellig wellnessmoment.

     RIVA BELLA op Corsica

    Een hoofdrol voor zeewater in dit thalassocentrum met uitzicht op de Middellandse Zee. Favoriete behandelingen zijn: • Salinea Cavitosonic: maakt de luchtwegen vrij, voedt de huid en geeft het lichaam een oppepper dankzij een fijne nevel van essentiële Corsicaanse oliën in combinatie met Emserzout  • het zeewaterparcours, met water op 32°C en negen massages die zorgen voor drainage, het losmaken van gespannen gewrichten, een betere spierbeweging en nog veel meer. De behandeling eindigt in stijl in het buitenbubbelbad. Extra fijn: de massagetafels staan in de openlucht, voor nog meer ontspanning dankzij het geluid van de kabbelende zee op de achtergrond.

    ARNAOUTCHOT aan de Atlantische kust van Les Landes

    Het wellnesscentrum Les Bassins d’Arna heeft een decor van weelderige tuinen vol fluitende vogels. Er is een ruime keuze uit behandelingen, massages en balneotherapie, zoals: •   de driedaagse Evasion océane: een verkwikkende kuur met helende algen, scrubs, pakkingen, hydromassagebaden, massages en spabezoekduo-wellness •           ouder-kind: er zijn maar weinig campings waar je samen met je kind kunt genieten van wellness, terwijl veel ouders dit graag doen. Behandeltijd en producten worden door ervaren personeel perfect gedoseerd.

    Illustraties france4naturisme & celine hamelin







    08-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ahoy summer!

    Golvend design op het zomerterras

     

    Geen zomer zonder zee. En met de zon in aantocht speuren we dan ook de horizon af naar zachte, afgeronde outdoormeubelen. Shapes and curves die het deinen van de golven weerspiegelen en door Exterioo gegoten zijn in verrassende boatshape items – afgeronde, rechthoekige tafels die Exterioo meteen in maar liefst drie collecties introduceert. Ook ronde stukken maken het mooie weer. Denk aan glooiende tafelbladen, ronde bijzettafels, ligbedden met afgeronde vormen en waarom geen kleine maritieme knipoog met een minimalistische interpretatie van een vuurtoren als tafellamp? Laat die nieuwe Exterioo-collectie maar aanspoelen!

    Rock the boat

    Exterioo benadrukt dit seizoen het maritieme gevoel met boatshape tafels. Zowel de reeksen Donato, Cesano als Pagino volgden de succesvolle Lacrima-collectie op en kregen een bootvormig model: een lange, glooiende rechthoek met afgeronde lijnen. Zo blijft de praktische, ruime tafelindeling behouden, terwijl de look toch erg uitnodigend, zacht en zonnig is. De ideale sloep voor eindeloze, zwoele zomeravonden.

    Intiem rond

    Wie volledig de kaart van de gezelligheid wil trekken, kiest voor een ronde tafel. Kijk je tafelgenoten recht in de ogen, van veraf of dichtbij, met tafels in verschillende diameters. Zo komt de Borgo-tafel in teak in een diameter van 148 cm, terwijl de tafels Tribola en Nano het iets intiemer aanpakken met diameters van respectievelijk 120 en 130 cm. Die ronde gezelligheid stopt niet aan de eettafel, ook bijzettafels, poefs en picknicktafels – zoals Rondino – zijn er in verwelkomende, ronde uitvoeringen.

    Golvend design

    Golvend en minimalistisch sluiten elkaar niet uit. Integendeel, door voor een lichte afbuiging in het design te kiezen, spreekt het ontwerp van het meubelstuk voor zich en kan de materiaal- of kleurkeuze neutraal en minimalistisch blijven. De nieuwe picknicktafel Forno en ligbedden Donato en Orso hebben een uitgesproken vorm die tegelijk speels en strak aanvoelt. Een verfrissende combinatie die in elke tuin en op elk terras charmeert en straalt.

    Voeg nog wat extra lichtpuntjes toe met de nieuwe Helio staan- en tafellampen. Beschikbaar in zwart en wit aluminium, volgen deze armaturen met hun afgeronde kapjes de lijnen van de traditionele vuurtoren.







    08-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puta Spring in your step

    with Floris van Bommel's Bold and Bright SS23 Collection

     

    Een nieuw jaar betekent een nieuwe range trendkleuren voor spring/summer 2023. Nederlands kwaliteitsmerk Floris van Bommel heeft een uitgebreid kleurenpalet uitgewerkt in zijn collectie om ervoor te zorgen dat je de lente en zomer fleurig doorflaneert. Met zijn on-trend karakter zorgt Floris van Bommel ervoor dat er voor iedereen een kleur is om zijn of haar outfit de nodige pop of color te geven. Deze kleuren moedigen iedereen aan om te experimenteren en te focussen op individualistische expressie.

    Fiery Red : Deze rode tint is energetisch, intens en krachtig. Fiery Red is een kleur die een statement maakt en onmiddellijk de aandacht trekt. Voeg rode sneakers toe aan een opvallende monochrome outfit of maak een neutrale outfit spannender met platform sandalen. Of je nu gaat voor een casual of chique look, schoenen in de Fiery Red tint zullen zeker een impact maken!

    Peach Pink : Peach Pink is een delicate en romantische kleur. Het is een subtiele maar boeiende kleur die rust en harmonie uitstraalt en biedt een warmer alternatief voor de typische perzikkleur. Sneakers in de Peach Pink tint zijn ideaal om in te zetten als zachte accentkleur in je outfit, en voegen een vleugje elegantie toe.

    Love Bird : Deze kleur verscheen eerder al als een populaire kleur en is nog steeds één van DE it-kleuren voor de komende lente en zomer. Love Bird is zacht en uitnodigend. Deze exotische groentint is ideaal voor de warmere dagen. Maak een casual look extra warm en uitnodigend door sneakers of loafers in de Love Bird tint bij jouw outfit aan te trekken.

    Blue Perennial : Blue Perennial is een van de rustigere kleuren van het uitgebreid palet, maar is toch de perfecte tint blauw. Subtiel, maar net opvallend genoeg. Het straalt elegantie en kracht uit en zorgt ervoor dat je outfit tijdloos en klassiek oogt. Of je nu voor een chique of klassieke look gaat, je kan niet misgaan met sneakers of hakken in Blue Perennial.

    Empire Yellow  : Deze kleur daagt mensen uit om hun grenzen te pushen. Empire Yellow straalt vreugde uit en trekt ten alle tijde de aandacht. Een opvallend en zonnig paar sneakers of loafers zorgen voor een levendige en vrolijke outfit. Deze geeltint geeft een touch of sunshine en zorgt ervoor dat je straalt. 

     

     

     







    07-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verover de zomer in gloednieuwe prints

     

    SS23 Caroline Biss

    Het wordt stilaan tijd om winterse kleuren op te bergen en te grijpen naar fleurige zomer prints. De in-house designers van het Belgische modemerk Caroline Biss slagen er ook dit seizoen in om trendy en veelzijdige patronen te ontwerpen die mooi met met sobere stuks, maar ook met elkaar combineren.

    Cool Blues

    Niets beter dan blauwe tinten om het hoofd koel te houden tijdens warme zomerdagen. Voeg daar nog zomerse bloemenprints aan toe en je bent helemaal klaar om de stad te veroveren.

    Brownilicious

    In 2023 is bruin het nieuwe zwart. Strepen en abstracte patronen in verschillende tinten bruin zorgen voor dimensie in elke outfit. Met een hippe bucket hat of een premium lederen riem speel je in op de huidige modetrends. Voeg daar nog een matching jasje aan toe en je bent good to go!

    Lavender Dream

    Lavendel is de trendkleur van SS23. Super opvallend maar tegelijkertijd variabel en toegankelijk; het is de perfecte kleur om elke outfit stijlvol, chic, en een tikkeltje speels te maken. En er is geen betere manier om de kleur subtiel toe te voegen aan je look dan verwerkt in een print. Opteer daarom voor een bloemenprint met lavendelkleurige toetsen, of een sjaal met een monogram letter print op een lavendel canvas.

    Multicolor Moment

     Leef je volgens het levensmotto "more is more"? Dan kies je best voor prints in verschillende kleuren om je gemoedstoestand een boost te geven! Combineer verschillende prints met elkaar of kies voor onverwachte kleurencombinaties en straal edginess uit. Rock onderstaande patronen terwijl je in het zonnetje door de straten slentert. Instant chic!

     

     

     

     

     



















    07-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal Botania nieuwe Fensi-stoel

    voortrekker in hokjesdenken

     

    » NIEUW: FENSI-STOEL

    Vlechtwerk bij meubels stapt een nieuw tijdperk in en gaat voor architecturale, strakke vierkante constructies in plaats van het gebruikelijke organische knoopwerk. De nieuwe stoel Fensi van Royal Botania geeft het goeie voorbeeld aan deze nieuwe stroming met een opgefriste versie van de eeuwenoude techniek. Het minimalistische resultaat is al even verrassend als de innovatieve aanpak: vederlicht, modern, charmant en allround. Een hokje zat nog nooit zo goed.

    De Fensi ontleed

    Het geheim van Fensi’s luchtigheid zit in het dunne metalen raster in de rugleuning waarrond polypropyleen koord wordt gesnoerd. Het voordeel van deze geheime ‘ruggengraat’ is dat de Fensi zo zijn zitcomfort behoudt, zelfs na jarenlang gebruik. Het vierkante raster voorkomt namelijk dat het koord gaat uitrekken. In combinatie met het duurzame aluminium frame is Royal Botania’s nieuwste aanwinst zo een ijzersterke klassieker in the making. De diagonaal gepositioneerde achterpoten reflecteren die andere publiekslieveling: de QT-stoel.

    De Fensi is verkrijgbaar in vier types frame-kleur: Pebble, Antracite, White en Bronze. Tinten die mooi accorderen met de naturelle, touwkleur in de rugleuning. Voor de zitting verwijst Royal Botania door naar het haast eindeloze gamma stoffen. Een extra accent waardoor de Fensi-stoel naadloos bij alle tafels uit de Royal Botania-boeken past.

    www.royalbotania.com







    06-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ciao bella!

    LolaLiza brengt Italië dichterbij met nieuwe lentecollectie

     

    Belgische mode meets Italiaanse flair. Voor de nieuwste lentecollectie haalt Belgisch modemerk LolaLiza haar inspiratie bij de Italiaanse manier van leven én kleden. Waan je een ware Belladonna in een perfecte Italiaanse zomerlook van felle kleuren. Want di più è di più! (Meer is meer, dus.)

    Luchtige zomerjurkjes wisselen weelderige avondlooks af in deze collectie die la dolce vita ademt. Perfect voor een Italiaans getaway zijn deze silhouetten, die statementstukken moeiteloos combineren met sterke basics. Ga voor Italiaanse grandeur die lief is voor je portemonnee, maar ook rijk in uitvoering. Onderstaande items garanderen een verfijnde look die het Italiaanse zonnetje ook naar België brengen.

    De collectie is verkrijgbaar in alle LolaLiza-winkels en online vanaf 2 maart.

     













    06-03-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!