Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 trendy stijlen voor zijnde sjaal

    Belgische mode- en accessoireretailer Veritas brengt hippe collectie sjaals uit . Het Belgische label Veritas lanceert een gloednieuwe collectie zijdezachte sjaaltjes in hippe prints en zomerse kleuren. De carré is een tijdloos accessoire dat een vintage toets biedt aan elke outfit en je op eindeloos veel manieren kan combineren. Meer inspiratie nodig? We tonen graag hoe sjaaltjes een all year round trend item kunnen zijn.

    Veritas inspireert al jaren met de leukste on-trend accessoires en DIY-tips. Met modebewuste items stimuleert het merk haar klanten om hun persoonlijkheid in de verf te zetten en daagt hen uit creatief aan de slag te gaan.

    1. Als bad hair day fix : Geen idee wat aan te vangen met je kapsel in de ochtend? De Veritas sjaal is je redder in nood. Wikkel hem rond een dot als scrunchie, of knoop hem rond je hoofd met een leuke strik. Weg met elastiekjes en diadeems, de sjaal als haaraccessoire zorgt voor een speelse hairdo.

    2. Als wrist wrap : Een kleurrijk sjaaltje rond de pols gewikkeld, maakt een hippe wrist wrap. Match het arm-accessoire met je handtas voor een piekfijne look.

    3. Als crop top : Een sjaal hoort niet enkel en alleen rond de nek, weet Veritas. Je tovert het accessoire namelijk in een vingerknip om tot trendy topje. Een haltertop,  een off the shoulder bandeautop, of over een T-shirt: zo creëer je met één sjaaltje drie onverwachte looks.

    4. Als knoopriem : Door de sjaal als riem te knopen, breng je kleur in je outfit en voeg je persoonlijkheid toe aan een neutrale broek. Rol de sjaal op in de lengte, wikkel hem rond je middel en knoop hem een beetje asymmetrisch.

    5. Als vintage hoofddoek : Het zijden sjaaltje geknoopt onder de kin, zorgt meteen voor een nostalgisch en luxueus gevoel. Combineer deze look met een statement zonnebril en omarm je innerlijke diva.

    6. Als luxueuze bandana : Wie dacht dat we bandana's hadden achtergelaten in de jaren '90, is gelukkig fout. Door een sjaaltje met leuke print om je hoofd te knopen, geef je deze retro look een hippe, hedendaagse update.

    1. En natuurlijk ook… om je hals : De sjaal rond je hals dragen lijkt vanzelfsprekend, maar door hem langs de zijkant te knopen, geeft het ware Parisienne-vibes.

     Praktisch : De collectie is beschikbaar vanaf februari  in de Veritas winkels en op de webshop.

     

     















    13-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Cruises verlengt seizoen in Arabische golf

    Tot eind juni 2022

    • De MSC Bellissima sluit haar seizoen in de Rode Zee af zoals gepland en vervangt de MSC Virtuosa vanaf 2 april met cruises in Dubai, Abu Dhabi en Doha - De ticketverkoop voor de 12 extra cruises is gestart.

    MSC Bellissima

     MSC Cruises heeft vandaag bekendgemaakt dat het huidige seizoen in de Arabische Golf zal worden verlengd. Van 2 april t/m 25 juni worden extra cruises van 7 nachten met de MSC Bellissima aangeboden, met stops in Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas in de Verenigde Arabische Emiraten en Doha in Qatar. De MSC Bellissima zal haar geplande cruises in de Rode Zee vanuit de Saoedische thuishaven Jeddah op 26 maart beëindigen en vervolgens naar de Arabische Golf varen om daar het stokje over te nemen van de MSC Virtuosa.

    De Arabische Golf bleek deze winter bijzonder populair dankzij de aantrekkelijke route met extra lange verblijven in de havens en twee overnachtingen in Dubai. De doeltreffendheid van de door de cruisemaatschappij ingestelde gezondheids- en veiligheidsprotocollen aan boord en die van de lokale autoriteiten voor binnenkomst en verblijf in de regio, zorgen er bovendien voor dat gasten zich veilig voelen.

    Frank Van Den Steen, Country Manager MSC Cruises Benelux voegt hieraan toe: "De uitbreiding van onze cruises naar de Arabische Golf is geweldig nieuws! Het is een rijk reisprogramma en Dubai wordt een steeds populairdere bestemming voor reizigers op de Benelux-markten. Deze cruises aan boord van de MSC Bellissima, met rechtstreekse vluchten van Emirates vanuit Brussel of Amsterdam, zullen meer mensen in staat stellen deze aantrekkelijke bestemmingen te ontdekken, vooral tijdens de voorjaarsvakantie of de feestdagen van mei.”

    Dubai : Hoogtepunten van de Arabische Golf:

     Dubai, VAE - Dubai is een van de meest herkenbare steden in het Midden-Oosten. Om deze opmerkelijke stad zo goed mogelijk te leren kennen, ontdekken gasten waarom Dubai vaak de Stad van de Kooplieden wordt genoemd in een van de vele souks in de oude stad of bezoeken ze een beroemde locatie die heel wat moderner is: het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Al Khalifa.

    Abu Dhabi, VAE - De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is rijk aan verscheidenheid en cultuur, biedt plaats aan glinsterende gebouwen en vormt de thuisbasis van de prachtige Sjeik Zayed-moskee.

     

    Sir Bani Yas, VAE - Het grootste natuurlijke eiland in de Verenigde Arabische Emiraten biedt ongerepte stranden en tal van wilde dieren. Het eiland Sir Bani Yas heeft een prachtige kustlijn en wordt voor iets meer dan de helft ingenomen door het Arabian Wildlife Park.

    Doha, Qatar - Doha werd uitgeroepen tot een van de zeven nieuwe wereldwondersteden en is een snelgroeiende en opwindende bestemming. Voor kunst- en cultuurliefhebbers is het Msheireb Museum slechts een van de vele musea die de stad te bieden heeft.

    Cruise met een gerust hart:

    Sinds augustus 2020 worden de gasten van MSC Cruises op de schepen beschermd door het toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol van de cruisemaatschappij, dat werd ontwikkeld met de hulp van een panel van vooraanstaande deskundigen en dat in alle stadia van de pandemie bewezen heeft veilig en effectief te zijn. Dit protocol is zo ontworpen dat het zich aanpast aan de situatie aan land. De genomen maatregelen worden versoepeld of aangescherpt afhankelijk van de ontwikkeling van de pandemie, om de hoogst mogelijke bescherming van gasten en bemanning te kunnen blijven garanderen.

    Op boekingen voor alle reizen deze winter en komende zomer is de ‘Cruise met een gerust hart’-belofte van toepassing, op grond waarvan het bedrijf al aan meer dan een miljoen gasten een veilige, flexibele en aangename cruisevakantie heeft aangeboden gedurende alle fasen van de pandemie. Gasten die vóór 31 maart 2022 boeken, doen dit in de geruststellende wetenschap dat hun boeking flexibel is. Ze hebben tot 15 dagen voor vertrek de mogelijkheid om hun cruise gratis om te boeken; voor Fly&Cruise-boekingen is dit 21 dagen.

    Alle vakanties met MSC Cruises zijn momenteel alleen toegankelijk voor gevaccineerde gasten en dit zal ook in de winter van 2023 het geval zijn. De maatschappij zal de benodigde maatregelen blijven treffen om te verzekeren dat gasten kunnen genieten van een van de veiligste vakantieopties die er is en een onvergetelijke tijd aan boord zullen hebben.







    13-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIM new year - new designs

    Colors, comfort and prints for the family

    After the dark winter months, lingerie brand DIM revisits its well-known comfort in a new guise, for the whole family. DIM brings optimism this season with warm colours and cheerful prints, and a collection in bio cotton. For a light hearted, carefree and bold life.

    Women: Generous Classic Underwire

    Adopt the new colours of the Classic DIM Generous underwire collection in blue, fuschia and polkadots. Made in microfibre and voile for more refined cleavages. The microfibre and tule moulds all female shapes with ease and suppleness for a natural curve. The wider structure at the centre of the bra cup, provides the perfect support together with the U-shaped back and anatomical straps to balance your posture. Available in sizes up to F cup, and 3XL briefs.

    Women: Generous Cotton Bio

    The well-known Generous Collection gets a fresh twist for summer, with vintage colours and floral or peachy prints in organic cotton. So, if you want to go for a greener wardrobe, add these herbal patterns, good for the skin and the planet. Beside that, the Generous Cotton Bio bra's provide absolute comfort thanks to It's U-shaped back and wide straps. It's non-padded covering cups and wide cup centre and side reinforcements provide unbeatable support all day long. Ideal for all types of breasts, especially the most generous ones.  Available up to double D cup, and 2XL briefs.

    Women: DIM Protect menstrual panties

    The recent DIM Protect collection gets a new elegant look this season with feminine dots and lace and poppy polkadots. In addition, DIM continues to innovate with the new DIM Lace Boxer, for even better comfort. These washable menstrual briefs are guaranteed leak-proof and odour-free, and are made from 100% comfortable organic cotton. Ultra absorbent, these women's briefs stay with you throughout your cycle, offering up to 12 hours of protection! With DIM Protect, you are being kind to yourself, and to the planet. Available up to size 46/48.

    Women: Les Pockets Cotton Stretch

    The well-known DIM Les Pockets are a classic, comfy cotton trio for everyday wear. Fabriced out of cotton elastane, and with invisible seams and waistband, these briefs are essential easy-wear. They get a bright twist as well this summer season with prints of peaches, flowers, palm leaves, polkadots and stripes in vintage colours. Available up to sizes 44/46.

    Women: The Generous Dotty Lady

    This limited edition set is a twist of the iconic DIM dots. The Generous Dotty Lady is easy on the eye, guarantees comfort and support, and is the translation of femininity. Up to date, in line with its time, the Dotty Lady is a true asset!

    Men: DIM Boxer

     Also the DIM boxers get a warm colour twist this summer. This men's stretch cotton underwear in vintage orange and summer blue design with an innovative print provides a look that is both classic and daring! Still combined with the extreme comfort of stretch cotton that is light and breathable. It's a win win again this season! Available up to size 40.

    Kids Pockets & Packs

    As a key line of DIM, Kids Pockets supports girls and boys in their early years until their adult life. This comfortable and fun underwear is the perfect match for everyday life. With its plain or fun prints and patterns, and its soft touch because of the qualitative cotton, the DIM Kids Pockets and Packs are a must have for daily life! Packed per three pieces. Available up to size 16y.

    Baby: The Cotton Stretch Zipped Pyjama

    With the DIM cotton stretch zipped pyjama, changing your baby is child's play. No more hassle for moms, as well as dads and nannies with this easy zipper! With warm and soft colours such as orange, dark blue and lila, and its exotic animal prints, these pj's give us the full spring vibe! Available up to size 92cm.

     

     











    13-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helemaal van de wereld met CKS

    SS22 Women: This Will Be The Place

    It's gonna be a wild summer! Met onder andere de maan en de natuur als inspiratiebron, nodigt de lente- en zomercollectie van Belgisch modemerk CKS uit om aan de alledaagse realiteit te ontsnappen.

    Het merk wil in vier drops met unieke prints, atypische kleurencombinaties en on-trend silhouetten bij ons een ultiem happiness-gevoel aanwakkeren. Yes, we zijn weer hoopvol en yes, hebben weer zin om ons op te kleden.

    1. To the moon and back

     Een fascinatie voor de maan, een dromerig kleurenpalet, kosmische prints en lichte, transparante stoffen: in de drop To the moon and back spelen verschillende tinten donkergroen de hoofdrol, met oker en oranje als contrast.

    2. The place of togetherness

    Exuberante combinaties en contrasterende color blocking zetten de toon voor de tweede drop The place of togetherness. Krachtige kleuren als donkerpaars, hemelsblauw en appelgroen passeren de revue, afgewisseld met speelse ruitjes- en bloemenmotieven. Perfect om te mix en matchen dus. En euhm, deze powersuit: mogen we die in elke kleur ajb?

     3. The place of milk and honey

    'Upstalgia' leidt de zomer in: een warme terugblik naar het verleden met appreciatie voor het heden. CKS doet ons met The place of milk and honey terugkeren naar het vertrouwde en voert ons mee door de wonderen van de natuur. Groenten, fruit en honing inspireerden tot vrolijke kleuren én prints. Aubergine-, abrikoos- en aardetinten blenden perfect met rustieke crochet items, honingraatmotieven en natuurlijke materialen als katoen en viscose.

    4. The place we call home

    De high summer collectie omarmt de imperfecties van het dagelijkse leven. Het is een ode aan het ultieme thuisgevoel. Ruches, pofmouwen, romantische silhouetten en statement kleuren als kobaltblauw en fuchsia: deze capsule ademt vrouwelijkheid. Alle aandacht gaat naar de unieke, handgetekende prints van in-house print designer Sophie Espitalie. Ze vernieuwde de vichyprint met een kobaltblauw ruitenmotief dat doet denken aan een gevlochten picknickmand, en creëerde sprekende bloemenpatronen.

     













    12-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Drew' onmisbare montuur voor zomer 2022

    Ontwerper Tom Ford

    Tom Ford gelooft in de kracht van brillen - het eerste accessoire dat opvalt. Zijn lente/ zomer collectie 2022 levert hoogwaardige functionaliteit en biedt tegelijkertijd de diversiteit die essentieel is om de gevarieerde stemmingen en persoonlijkheden van de Tom Ford- klant te bevredigen.

    Klassieke motieven krijgen subtiele upgrades van stijl. Meer modegedreven monturen weerspiegelen zowel vintage als actuele referenties. De kenmerkende esthetiek van Ford vond zijn oorsprong in zijn jeugd in de jaren zeventig. Dat decennium blijft zijn werk informeren.

    Tom Ford Eyewear combineert het meesterlijke hands-on design van Ford met Made-in- Italy vakmanschap. Luxe materialen en het kenmerkende, slanke 'T'-logo doordringen zelfs de meest flamboyante vormen met verfijning.

    Mod. Tom Ford Eyewear FT0964 - Drew. Prijs 325  €

    Een brede pilotenstijl met zijn roots in de jaren 70. Dit montuur van acetaat heeft buisvormige lijnen en dunne veren met het metalen 'T'-logo.

    Lezersinfo : Marcolin Benelux - T 32 19 33 09 49







    12-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome: 8 nieuwe droomwoningen

    Net als vorig jaar, zullen ook in 2022 vakantiewoningen in trek zijn bij reislustigen. Om je reiskriebels aan te wakkeren lichten we acht nieuwe vakantiewoningen uit, pas toegevoegd aan het gamma van vakantiewoningverhuurder Interhome. Van mooie, prachtige, witte villa’s in Griekenland, Kroatië en Spanje tot charmante stulpjes op Franse en tussen Toscaanse heuvels. Maar ook dichterbij huis pakt Interhome uit met nieuwe vakantiewoningen, zoals in Bredene of Duitsland. Ontdek ze hieronder en wie weet beleef jij er dit jaar een geweldige vakantie.

    Tussen Toscaanse olijfboomgaarden : Op naar Italië, want daar vind je pal in de groene, Toscaanse heuvels vakantiehuis Leopolda waar acht personen kunnen verblijven. Via de toegangspoort betreed je de zonnige tuin van zo’n 5.000 m2 waar het 15m-lange zwembad en de pergola liggen te pronken. Het huis ligt op zo’n 10 km van het centrum van Peccioli, wat zorgt voor ultieme rust. Dichterbij vind je wel een supermarkt en een aantal restaurant(s).

    Luxe aan de Costa Blanca : Ook op Spaanse bodem pakt Interhome uit met een nieuwe vakantiewoning. In Benidorm kan je vanaf nu met z’n zessen verblijven in het gerenoveerde vakantiehuis Bruselas. Achter de gevel schuilt een klein, gezellig tuintje mét privézwembad, buitendouche en prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap. Een aantal kilometer verder vind je het (zand)strand evenals een supermarkt, bars en restaurants.

    Met zicht op de Adriatische zee : In de culturele parel Rijeka, aan de Adriatische kust, vind je het prachtige appartement Albi. Met een gezelschap van acht personen geniet je er van een allesomvattend verblijf. Van een panoramisch zwembad met uitzicht op de Adriatische zee tot spelletjeskamer. Op 250m ben je aan het fraaie kiezel- en rotsstrand en aan tal van restaurantjes waar je proeft van de heerlijke Kroatische keuken. 

    Alles wat je wil in Rhodos : Ook in Griekenland pakt Interhome uit met een geweldige villa op het bij Belgen geliefde eiland Rhodos. Daar wacht vakantiehuis Adam op z’n Eva. De witte strakke villa kan zes personen te slapen leggen en beschikt over een ultiem ingericht interieur, zowel binnen als buiten. Onder de Griekse zon vind je er onder andere een buitenkeuken, barbecue en verzorgde tuin met bloemen en bomen. De zee ligt op wandelafstand van de villa.

    Vive la France : Een sprookje bovenop een Franse heuvel: Villa Maddalena in Les Issambres, aan de Côte d’Azur. Er is plaats voor zes personen en een album vol herinneringen. De blikvanger van de woning is zonder twijfel het zonovergoten terras met panoramisch zwembad dat uitkijkt op de zee. Door de klassieke Franse inrichting waan je je als een koning(in) in Frankrijk. Je favoriete viervoeter is trouwens ook meer dan welkom!

     

    Vijf sterren in Zwitserland : In St. Moritz, een Zwitsers legendarisch vakantieparadijs, wacht het vijfsterrenappartement ‘Chesa Piz Padella’ op jou en je reisgezelschap. Vier personen genieten er van een ruim, licht en smaakvol ingericht appartement. Door het panoramavenster werp je zo een blik over de Alpen en het nabijgelegen meer én kom je uit op het 170m grote terras. In de winter mogen je skilatten en snowboard niet ontbreken, want op amper 750m wachten de skipistes op jou. Bij zomerse temperaturen zijn er in de buurt tal van watersporten te beoefenen, wandelpaden te ontdekken en fietsroutes te volgen. De zon schijnt er trouwens gemiddeld 322 dagen per jaar.

    Comfort aan de Belgische kust : Binnen onze landsgrenzen biedt Interhome ook een nieuwe, prachtige woning aan in Bredene Aan Zee. Het gezellig ingerichte huis biedt plaats voor vier personen en beschikt over een zonnige, groene tuin én een balkon. Op 700m ben je aan het strand en nog dichterbij vind je gezellige restaurants en een bakker voor verse pistolets. Trekpleisters in de buurt zijn Fort Napoleon, Familiepark 'De Sierk', Sealife Blankenberge, Plopsaland De Panne, Oostende en Brugge.

    Tot rust in Rügen : Aan de Noord-Duitse kust grenst het grootste (schier)eiland van Duitsland: Rügen. En dat paradijs voor wandelaars en fietsers huisvest ook een van de nieuwe Interhome woningen. Vier volwassen en twee kinderen komen er thuis in een XXL appartement gelegen in een nieuw, modern vakantiecomplex. De privé-sauna en het uiterst gezellige balkon stellen je niet teleur. Op zo’n 100m krul je je tenen in het zand en het vakantiecomplex beschikt ook nog eens over een openlucht- en overdekt zwembad.

    Illustraties : Bredunepark – Leopolda – Rügen - Spanje









    12-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice in kleurenland

    : Juntoo Essentials betovert met kleur

     

    » De nieuwste kleurrijke stoffen voor zetels en stoelen van Juntoo Essentials

    Nieuwsgierig als Alice is, kruipt ze opnieuw down the rabbit hole. Dit keer ontmoet ze geen hoedenmaker of wit konijn, maar ontdekt ze Juntoo Essentials' wereld vol kleur. Welkom in Alice in Kleurenland, waar Juntoo Essentials helemaal on trend haar nieuwste kleurrijke stoffen voor zetels en stoelen showt.

    Down the rabbit hole

    Na een duizelingwekkende tuimeling door het hol van het konijn, beland je in de betaalbare en omarmende sofa’s van Juntoo Essentials. Volledig on trend zijn hier de materiaalkeuzes, denk aan zachte en comfortabele stoffen zoals velvet en leder. Ook de waaier aan mogelijke kleuren is heel breed: zo kwamen er 14 in het oog springende kleuren voor elke zetel bij, van zachte aardetinten tot vintage groen en roze.

    Eat me

    Zet jij graag je tanden in iets nieuws? Juntoo Essentials geeft je lekkers! Zacht van stof en met een kleurrijk jasje zijn de nieuwste stoelen Lori, Lenny, Alice en Finley. Deze eetkamerstoelen met trendy afgeronde vormen verschillen qua model van elkaar, maar bieden allemaal een chique uitstraling. Het maakt niet uit of je nu kiest voor velvet, stof of lederlook. Stuk voor stuk voegen ze een kleurrijke finishing touch toe aan je interieur. Aangezien elke Juntoo Essentials stoel zijn eigen kleur- en stofopties heeft, bestaan er tientallen mogelijkheden.

    Drink me

    Juntoo Essentials laat je met haar nieuwe bekledingsopties en kleuren proeven van een stevige cocktail aan trends. Na overwegend beige jaren gaan we volop op zoek naar kleur voor een positieve en vrolijke sfeer in huis. Ook de tactiliteit van materialen wint aan belang. We willen namelijk overal en altijd comfortabel en zacht zitten. We willen meer dan ooit thuiskomen in ons eigen Wonderland.

    www.juntoo.be

     







    11-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oui chef !

    Geef je over aan barbecuechef Kamado Kamal

     

    » Trending: Omakase-dining - » NIEUW: Barbecook Kamal Kamado 

    Jij bent de chef in de keuken, maar in de tuin is dit jaar de barbecue de baas. Zeker als het aan omakasa-dining ligt, een trend dat letterlijk ‘ik laat het aan jou over’ betekent en komt overwaaien uit Japan. Barbecook spiest ‘m op een prikker en legt de trend op de rooster van haar nieuwste barbecue Kamado Kamal. Die grilt, bakt of kookt omakasa beetgaar, zoveel zelfs dat jij amper iets hoeft te doen. Bereid jij binnenkort een behoorlijk aantal gangen zonder enige moeite? Ga zitten en geef je volledig over aan chef Kamado Kamal, een klasbak waartegen je met plezier ‘oui, chef’ scandeert.

    Een makkelijk menu van de chef...

    Grillen, koken, braden... Houtskoolbarbecue Kamado Kamal is een manusje-van-alles, eenvoudig te bedienen op ieder moment van het barbecueën.

    Easy to start 

    Al van bij de voorbereiding helpt chef Kamado Kamal je een flink handje. Rijd de barbecue met gemak naar je favoriete outdoorspot en klap de zijtafeltjes open. Hierop kan je al je benodigdheden leggen, zonder dat je een extra tafel nodig hebt. Via het houtskoolmandje met keramisch omhulsel krijg je makkelijk de vlam in de kolen. We zijn vertrokken!

    Easy to cook

    De keramische kuip is gemaakt op basis van mulliet, waarmee je met gemak de barbecue opwarmt tot boven 1000 °C. Via de geïntegreerde thermometer (in °C en °F) check je te allen tijde hoe warm het binnenin is. Door de ingebouwde luchtregelaar en het topventiel kan je ook perfect de temperatuur regelen. Zo kan je tot op de graad nauwkeurig de barbecue afstemmen op je gerecht. Er is ook een extra goede sluiting door de flexibele en duurzame dichting waardoor de temperatuur langer vastgehouden kan worden. Wat handig is voor gerechten die een constante, langere gaartijd nodig hebben. Bovendien verras je je menu én je gasten met een sterke barbecuesmaak. Terwijl de Kamado Kamal je gerechten bereidt, kan je makkelijk de kolen bijvullen via het openklapbare luikje in het rooster.

    Easy to clean

    Ook achteraf hoef je amper de handen uit de mouwen te steken, want de as van de kolen komt in een asopvangpot terecht en de grill mag meteen de vaatwasser in. Ook de zijtafeltjes kan je van de barbecue haken om ze schoon te maken en daarna inklappen. Wanneer zijn taak erop zit, wordt hij graag afgedekt met een hoogwaardige cover. Want deze chef heeft z’n rust wel verdiend!

    Easy to upgrade

    Als je wilt, kan de Kamado Kamal nog meer voor je betekenen. Door de barbecue te upgraden met bijvoorbeeld een ovensysteem of gietijzeren roosters (in een verdeel- en heersuitvoering). De mogelijkheden zijn eindeloos. Pizza's bakken, koud roken, stoofpotjes... Chef Kamal kan het allemaal.

    Complimenten aan de chef

    Het menu wat de functies betreft is overheerlijk, maar ook het design mag gezien worden. De Kamal Kamado heeft naast een slim ontwerp ook een moderne uitstraling in Glossy Black of Matt Black, met een artistieke textuur. Een sterrenchef van formaat, vanbinnen én vanbuiten!

    Kamado Kamal Barbecue, prijs vanaf €1199,00.









    11-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantisch Valentijshoppen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Romantisch Valentijnshoppen in Designer Outlets Roermond en Roosendaal

     

    Een bezoek aan Designer Outlet Center Roermond en Designer Outlet Roosendaal is altijd een goed idee. Maar zeker met Valentijn zijn de winkelcentra de ideale bestemming voor een romantisch dagje of weekendje uit, of om je partner te verrassen.

    In de Designer Outlet Centers Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar de ‘winkeldorpen’ hebben méér te bieden dan voordelige koopjes in mode, home, beauty en sport alleen. Ze staan garant voor ultieme gezelligheid en een divers aanbod aan eetgelegenheden in een mooi kader. En op 14 februari, Valentijnsdag, zijn er in beide centers leuke verrassingen, waaronder een verloting van gratis giftcards.

    Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants. Vind op www.weareroermond.com hoe je een bezoek aan het designer outlet center kan aanvullen met een romantische stadswandeling of rondvaart bijvoorbeeld, of een overnachting in één van de vele charmante hotels en B&B’s.

    Designer Outlet Roosendaal, ook net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, heeft eveneens vlakbij tal van ontspanningsfaciliteiten te bieden, waaronder een spa, een zwembad en horeca. Recent is het nieuwe Playdôme Roosendaal geopend, met activiteiten voor het hele gezin in gezellige Alpenstijl. Denk aan hyperbowlen (bowlen met extra spelelementen), funcurlen en lasergamen. Raadpleeg www.bezoek-roosendaal.nl voor meer tips naast je bezoek aan het designer outlet center.

    Info en openingstijden van beide centers: www.mcarthurglen.com

     

     

    10-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slovenië: sprookjesachtige wintervakantie

    Nog tot en met mei: zo lang ontvangen de Sloveense skipistes je met open armen. Ideaal voor wie er last minute eventjes tussenuit wil, richting de sneeuw. Bovendien reis je er makkelijk naartoe, je bereikt ze vlot met het vliegtuig, de auto of zelfs de trein.

    Waarom kiezen voor Slovenië?

    1. Lege pistes : Skiën en snowboarden in Slovenië: dat betekent één zijn met de natuur. De pistes leiden je langs majestueuze bergen, diepgroene bossen en fabelachtige meren. Al dat moois bewonder je in alle rust. De Sloveense wintervakantie loopt namelijk van 21 februari tot 4 maart. Dat betekent dat je de afdalingen tijdens de paasvakantie helemaal voor jezelf hebt. De meeste skiresorts blijven open tot midden april. Kanin en Krvavec verwelkomen je zelfs nog tot en met mei. Skiën onder een stralende lentezon? Check!

    2. Voor ieder wat wils : Sta je voor het eerst op de latten? Of leerde je de kneepjes van het vak jaren geleden? Dat maakt helemaal niet uit. Want voor elk niveau is er wel een afdaling op maat. Daardoor beleven ook gezinnen met kinderen een fantastische tijd.

    Nood aan een andere sportieve uitdaging? Slovenië ligt bedekt met prachtige wandelpaden die je door adembenemende natuurreservaten voeren. De vele langlaufroutes tonen je de knapste valleien van het land. Terwijl de bergen je waanzinnige slee- en klimparcoursen voorschotelen.

    3. In alle comfort : Heel wat geweldige boetiekhotels verwennen je met hun uitzicht op de besneeuwde pistes. Je overnacht er in stijlvolle berghutten en karaktervolle, luxueuze panden. Daar proef je van de Slovenian way of life. Dat betekent: heerlijk uitblazen in de wellness en jezelf tegoed doen aan een gastronomische tafel boordevol verse streekproducten.

    Wist je dat Slovenië een prestigieus wijnland is? De zonnige heuvels leveren heel wat fenomenale witte wijnen op. Die degusteer je tijdens een boeiende rondleiding.

    4. Eén skipas voor het hele land : Zodra je Slovenië bereikt, vallen alle zorgen letterlijk van je af. Want je hebt alles in een handomdraai geregeld. Zo verken je tientallen Sloveense skiresorts met maar één nationale skipas. Haal je die boven? Dan gaan alle deuren voor je open.

    Doordat Slovenië een klein land is, liggen de resorts erg dicht bij elkaar. Zo rij je in minder dan een uur van het charmante Soriška Planina naar het gerenommeerde Cerkno.

    5. Meer dan enkel wintersport : Hang je je latten een dagje aan de haak? Net naast de skipistes herbergt Slovenië een pak andere troeven. Tussen de bergen bots je op enkele idyllische meren. Zo behoort dat van Bled tot de mooiste van Europa. Wie de regio verkent, ontdekt ook op een pak gezellige steden en dorpen. Zo struin je langs de karaktervolle huizen en historische kerken van Kranj en Maribor-Pohorje. Snuif je liever de sfeer op in een bruisende, hypermoderne hotspot? Maak dan een kort ritje naar de Sloveense hoofdstad Ljubljana. 

     

     

     

     

     

     









    10-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home wellness

    Volwaardig onderdeel van je (Bati)bouwplannen

     

    » Relaxen op Batibouw: focus op home wellness - » Belg blijft investeren in home wellness en dit reeds in (ver)bouwfase

    De home wellness zet z’n zegetocht in onze woning zelfverzekerd verder. Wat in 2020 omwille van de pandemie als een raket uit de startblokken schoot, nestelt zich in 2022 als een vaste waarde in ons hoofd en huis. Een plek waar we kunnen ontspannen en relaxen – zowel binnen als buiten – maakt steeds meer deel uit van onze woonplannen en dus is er dit jaar ook op Batibouw een speciaal plekje voor voorzien. Voor het eerst wordt een volledige hal gewijd aan de thuiswellness, en daarin neemt Gervi het voortouw met een 360°-belevingsoase en het meest complete aanbod.

    Een voorzienige persoon … is vooral lekker ontspannen : De Belg laat de baksteen in de maag stilletjes bubbelen en stomen. Zo merkt Marjolein Nijs van Gervi dat mensen steeds meer op zoek gaan naar informatie over het incorporeren en installeren van een home wellness in hun huis nog voor de eerste steen is gelegd. “Binnen worden de nodige voorzieningen aangelegd en ook buiten worden al de nodige voorbereidingen (zoals ondergrond, stroom, wateraanvoer en -afvoer, etc.) getroffen voor een toekomstige zwemspa of sauna”, vertelt ze. “We proberen geïnteresseerden – die trouwens van alle leeftijden zijn – zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces. We vragen hen bijvoorbeeld heel goed stil te staan bij de vraag waarom ze een home wellness willen. Vroeger werd meer gekozen om een verloren hoekje in huis of de tuin op te vullen en achteraf bedacht men wat ermee te doen. Het rendeert natuurlijk veel meer om die gedachtegang om te keren.”

    Zoveel mensen zoveel meningen natuurlijk, en dat weerspiegelt zich ook in de waaier aan populaire wellness-items. Gervi noteerde een gigantische groei in 2020 en kon ook in 2021 rekenen op een groei van 10%. Deze groei bestaat uit de traditionelere sauna’s, hamams, jacuzzi’s, infraroodcabines, maar ook steeds meer gymtoestellen. Grote motor van dit alles is uiteraard de pandemie die ons meer bij ons mentale en lichamelijke welzijn deed stilstaan en daarnaast ook het belang van een fijne thuis onderstreepte. En wat fijner dan wegbubbelen in je eigen tuin?

    Go big and go home wellness : Gervi pakt groot(s) uit op Batibouw dit jaar. Op een stand van maar liefst 340m2 trekken ze alle registers open om de bezoeker onder te dompelen in een sfeer van welbehagen en rust. Gervi mikt op een totaalbeleving waar sensatie, geur, muziek en smaak samenkomen. Met een combinatie van aromatherapie, lekkere drankjes (geestrijk en healthy detox), muziek en licht die het tijdstip van de dag tot een sfeervol moment omtoveren, wil Gervi iedereen warm maken voor de zalige deugden van de home wellness. Stap het paradijs binnen van zaterdag 21 tot zondag 29 mei 2022 op stand 7340 en 7440. www.gervi-outdoor.be







    10-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The House of Dinh Van
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    APPOINTS CORINNE LE FOLL AS GENERAL DIRECTOR

    Na twintig jaar bij Cartier, vervoegt Corinne Le Foll het dinh van-team als algemeen directeur vanaf januari 2022. Net als Jean Dinh Van, stichter van het gelijknamige huis, die als ambachtsman de ateliers doorliep, begon Corinne Le Foll haar carrière bij Cartier.

    In 2010 werd ze benoemd tot marketing- en communicatiedirecteur voor de zone Midden-Oosten, en vervolgens tot internationaal marketingdirecteur juwelen in Parijs. Sinds 2018 bekleedde Corinne Le Foll de functie van algemeen directeur bij Cartier France.

    Met haar rijke ervaring zal Corinne Le Foll het huis dinh vanaf nu begeleiden bij de ontwikkeling van zijn collecties, alsook bij zijn internationale expansie en groeiambities.

    09-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ixina Keukentrend 2022

    » Nieuwigheden 2022: Bahia Cappuccino, Bahia Terra Opaal en Clara Beton Zand. » ixina @ Batibouw

    Als mooiste van heel keukenland, organiseert ixina het défilé met de nieuwste 2022 trends. Een veelheid aan materialen, kleuren en stijlen smelt samen tot een persoonlijke keuken. En dat persoonlijkheid het key word is, bewijzen de talrijke keukenopties: hoog of laag, minimalistisch of klassiek, groot of intiem, een ruim budget of starterskapitaal, … ixina combineert kwaliteit, stijl en de persoonlijkheid van haar klanten tot een happily ever after.

    1/ A la carte: mix je keuken samen

    Net als een heerlijk gerecht gemaakt wordt door een combinatie van texturen, zo wordt ook de keuken een meesterwerkje met de juiste mix & match van materialen en oppervlakken. Keuken Bahia swingt tegelwerk, ladefronten, werkblad en handvaten bij elkaar tot een smaakvolle mix die de modebewuste klant meteen op z’n boodschappenlijstje zal willen zetten. Om steeds mee met de trends te zijn, kan je ook kiezen voor rustige, aardse kleuren die makkelijk matchen met de goût du jour, de beste illustratie hiervan: de kiezelgrijze keuken Ciera.

    2/ Viva verde!

    Een groene keuken leek enkele jaren geleden nog een relict uit de psychedelische jaren 70. Maar ondertussen wakkerde de pandemie ons vuur voor natuur serieus aan. Een groene jungle in huis was er al, maar nu wordt die liefde ook doorgetrokken naar de keukenkastjes. Groen brengt visuele rust, laat de geest ademen en maakt van de keuken nog meer een plek om te ontspannen na een drukke dag (thuis)werken.

    3/ De bruggenbouwer

    De keuken claimt steeds meer z’n plek als kloppend hart van het huis. En terecht, want waar verzamelt iedereen zich tijdens een etentje? Niet in de woonkamer waar de poezen met de netjes uitgestalde hapjes weglopen. In een partyproof keuken hoort dan ook een keukeneiland waarrond het gezellig aperitieven is. Als verlengde van je social space, kies je hiervoor dan ook best iets luxueuzere materialen en details. Denk aan marmeren werkbladen en spatwanden, koperen accenten, elegante vitrinekasten, etc. Laat je de kasten doorlopen in de stijl van de woonkamer, dan trek je de keukentaal helemaal door tot één stijlvol geheel.

    4/ De rentree van noyer

     

    Na jarenlang te zijn weggeduwd in de kast, eist notelaar z’n verfijnde plek terug op. De houtsoort, die vaak wordt gebruikt in Italiaanse palazzi en op exclusieve boten, laat vanzelfsprekend ook de keuken stralen in luxe en stijl. Een triomfantelijke terugkeer die ixina vertaalt naar keukens waar het donkerder, rijkelijker en zwoeler mag. Verhoog het glam-gehalte met gouden handgrepen en ingebouwde led-strips.

    5/ Fluisterbeton

    Dit jaar wordt de betonlook in de keuken op een verhoogje gezet. Met lichte en donkere varianten die elegant combineren met andere materialen en kleuren, baant de zachte betonlook zich een weg naar ons hart. In combinatie met een opgewekte kleur, zoals felgeel, wordt deze moody verschijning een uitgesproken en hedendaags geheel. Ook donker beton laat zich makkelijk modelleren door het karakter van andere materialen, denk aan een industriële warmte met een werkblad en spatwand in pure eik.

    Batibouw 2022

    Belgiës grootste bouwbeurs verhuist dit jaar van februari ’22 naar mei ’22. De langverwachte start van Batibouw zal plaatsvinden op 21 mei 2022 en verwelkomt tot en met 29 mei 2022 iedereen met een hart voor (ver)bouwen. ixina werkt enthousiast aan een inspirerende stand om journalisten en klanten te verwelkomen en kennis te laten maken met de rijke catalogus en mogelijkheden. https://ixina.be/nl/

     

     

     

     





    09-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arket Paris

    ARKET to open its first physical store in Paris this autumn

     

     

    Nordic fashion and lifestyle brand ARKET will be opening a new flagship store in Paris in autumn 2022 – the brand’s first physical location in France. Based in Stockholm, ARKET is a modern-day market destination created to simplify good choices and provide inspiration for a more beautiful everyday life. Well-considered collections offer fashion and accessories for women, men and children, completed with interior essentials for the home.

    ‘We are truly excited to announce the upcoming opening of our first store in Paris. It is a perfect location to present the brand, and be able to give our customers the real ARKET experience’ says ARKET Managing Director Pernilla Wohlfahrt, and continues: ‘We long to welcome people into our world and to be inspired by the rich diversity of our collections, designed to answer to the needs of a modern wardrobe.’

    ARKET’s design philosophy is rooted in the Nordic modernist movement of the 20th century, which aimed to bridge the worlds of arts, crafts and functional form to produce affordable and accessible items. The Paris store is a complete lifestyle destination, combining a curated selection of ready-towear and accessories for women and men, childrenswear, body care and interior. Timeless wardrobe staples will be combined with seasonal fashion drops capturing current trends and expressions.

    In store, customers will also find ARKET café, developed and lead by acclaimed Swedish chef Martin Berg. With the mission to promote natural flavours and healthy ingredients, the café offers a vegetarian menu, seasonal pastries and organic speciality coffees from some of the world’s best growing regions.







    09-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassend Malta

    Een nieuw jaar: dat betekent nieuwe reisplannen! Op zoek naar een verrassende, zonovergoten reisbestemming binnen handbereik? Malta verwent je met een zuiderse eilandvakantie boordevol natuur en bezienswaardigheden. En dat op net geen drie uur vliegen van Brussel en Charleroi. Maak kennis met Malta, met beroemde steden als Valletta en Mdina of het hemelsblauwe water van Blue Lagoon. Naast deze bekende trekpleisters herbergt de archipel nog een pak andere fenomenale highlights.

    Maltese hotspots die je in 2022 simpelweg niet mag missen.

    1. Dingli Cliffs

    Jezelf trakteren op een magische zonsondergang? Dat doe je bovenop de Dingli Cliffs, het hoogste punt van de Maltese eilandengroep. Op zo’n 253 meter boven de zeespiegel kijk je uit over het groene landschap, de golvende zee en het onbewoonde eiland Filfla. En die worden tijdens zonsondergang overspoeld door een prachtige, goudgele gloed.

    Tip: stop voor je tocht eventjes in een lokale supermarkt en stel een verrukkelijke picknick samen. Ideaal om je uitstap naar de kliffen om te toveren in een romantische avond. Ruim nadien wel je afval op. Zo laat je de pure, Maltese natuur schoon achter.

    2. Lascaris War Rooms

    Wist je dat Malta over een gigantisch tunnelnetwerk beschikt? Tijdens de Tweede Wereldoorlog groeven Britse en Amerikaanse militairen verschillende ondergrondse kamers en verbindingen. Daar bekokstoofden ze gevaarlijke offensieven en lieten ze duizenden gezinnen schuilen voor de bombardementen in de straten.

    Deze ondergrondse wereld betreden? Dat doe je tijdens één van de dagelijkse rondleidingen.

    3. Gozo

    Noem Gozo gerust de groene long van de Maltese archipel. Je bereikt dit charmante eilandje in no time, dankzij de nieuwe Fast Ferry die vanuit de hoofdstad Valletta vertrekt. Je maakt er kennis met het authentieke plattelandsleven en proeft van heerlijke streekproducten en eigentijdse sterrenkeukens. Verschillende natuurparken en een ruige kustlijn schotelen je uren wandelplezier voor. Historische steden en eeuwenoude tempels gidsen je door de rijke geschiedenis van dit stukje Malta.

    Blijf je wat langer plakken? Dankzij verschillende farmhouses en hippe boetiekhotels maak je van jouw trip naar Gozo een onvergetelijke meerdaagse.

    4. Sliema Promenade

    Wanneer de zon ondergaat, baadt Malta in een feeëriek, warm licht. Je raakt er helemaal door betoverd tijdens een wandeling over de gezellige promenade van Sliema. Je tuurt over het water en kijkt uit op de imposante skyline van Valletta. Aanschouw je dat panorama liever vanop een gezellig terras? Kies dan een tafeltje uit bij Hammett’s Gastro Bar of The Chophouse.

    Tip: zin in een typisch Maltees gerecht? Zet dan je tanden in een portie stuffat tal-fenek, een hartig stoofpotje met mals konijnenvlees.

    5. Popeye Village

    Stoere zeebonken en fiere zeemeerminnen beleven een fantastisch avontuur in Popeye Village. Dit sprookjesachtige dorp diende ooit als decor voor de Popeye-film. Vandaag is het een kleurrijk pretpark voor groot en klein. Je kruipt er in de huid van een filmster … en je hopt er van de ene watertrampoline naar de andere.

    De leukste gezinsfoto? Die maak je aan de overkant van de baai, met het iconische Popeye Village op de achtergrond. #instafamous

    6. De hipste wijnhuizen

    Zachte temperaturen, uitgestrekte velden, een mediterraans zeebriesje … deze geweldige combo maakt van Malta een uitstekend wijnland. De eilandengroep telt dan ook verschillende gerenommeerde wijndomeinen. En die nodigen je graag uit voor een tongstrelende degustatie.

    Zo daal je af naar de kelders van Marsovin. Dit prestigieuze wijnhuis vierde onlangs zijn honderdste verjaardag. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Ook wijnhuis Ta’Betta legt je zalig in de watten: met een collectie verfijnde wijnen en een zonnig terras met uitzicht op Mdina.   

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al.  www.visitmalta.com

    Voor het meeste recente reisadvies, zie https://diplomatie.belgium.be/nl









    08-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minimalism

    SS22 Fashion & lifestyle trend

    The pandemic shifted the way we look at the world. We have a new set of priorities, both consumers and brands, with a longing for purity. Focussing on the core, on what really matters. We turn our backs to excessiveness and find beauty in the simple things. After the crisis, we will detach ourselves from what we no longer deem important.

    There is minimalism in color and shape. Skin tones, nudes and basics set the tone. Labels will return to all shades of beige, nude, greige and white, in pared-down silhouettes.

    There’s beauty in simplicity. NEWD.Tamaris is one of the brands that focus on minimalism in SS22. They present soft colors and simple designs in qualitative, high-end materials. The brand’s new premium collection has a clear sense of aesthetics and linear designs. Chantelle also keeps it simple and strong with their crisp white True Lace collection. The line is made of 81% recycled fibres, with a floral modern cut, giving optimal support to up to an H cup. Another brand that’s taking the purified road is Anita, with delicate lace in skin tones and nudes that define the SS22 collection.

    Also GUESS Essentials goes back to (wardrobe) basics, while still epitomizing the typical GUESS style: timeless, versatile, seasonless, comfy and appealing with bodycons, cut-outs, cropped, lightweight, eco cotton and bio dye.

    Minimalism also leads the way for Lore Van Keer. This Belgian jewelry designer introduces her latest collection Contra, to show the beauty of contrast in collaboration, while LVK Cabinet is the first in a new series of artefacts, which extends the aesthetic usability of jewelry boxes. Sage also focusses on minimal silhouettes. Known for their high-end coffee appliances, Sage has launched the Bambino, a compact and affordable manual espresso machine that delivers serious third-wave coffee at a serious value.

     

     

     













    08-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Love (is) on fire

    Naar aanleiding van Valentijnsdag lanceert Imprevu een unisex en limited edition sweatshirt om de liefde en al wat ons hart 'on fire' zet, te vieren.

    Imprevu uit dit jaar de liefde met een unisex 'love on fire'-sweatshirt. Speciaal ontworpen om deze periode vol passie, en alles wat ons hart sneller doet slaan te vieren. Een boodschap die poëtisch wordt vertaald naar een klein hartvormig design, geborduurd ter hoogte van waar ons echt hart ligt. Vrolijk, kleurrijk en vurig: liefde heeft sterren in de ogen en straalt zoveel passie uit dat het (visueel) vuur vat.

    Het sweatshirt van zeer zacht geborsteld fleece is verkrijgbaar in 3 kleuren (lichtroze, zwart en natuurlijk ecru) en is unisex, om lekker matchy matchy bij je geliefde te passen, of om er iemand mee verrassen. En omdat Imprevu voor ethisch en duurzaam staat, is het gemaakt van biologisch katoen en gerecycleerd polyester.

    Beschikbaar van XS tot L, in een zeer gelimiteerde oplage (40 stuks per kleur). Samengesteld uit 85% OEKO-TEK en GOTS gecertificieerd katoen en 15% gerecycleerd polyester.

     







    07-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comfort voorop

    bij Chantelle en Passionata by Chantelle

    SS22 SoftStretch, Pure Light en Nicole

    Chantelle en Passionata by Chantelle weten als geen ander dat comfort het belangrijkste criterium is voor vrouwen bij het uitkiezen van lingerie. Lichte, luchtige materialen die zacht aanvoelen zijn dan ook de kern van Chantelles comfort lijnen SoftStretch en Pure Light en Nicole bij Passionata by Chantelle.

    Lingerie als een tweede huid

    Deze lente wordt Chantelles SoftStretch collectie uitgebreid met nieuwe kleuren en modellen. Iconische stuks worden herwerkt met een moderne, vrouwelijke, kanten toets. SoftStretch wordt gemaakt van een ultrazacht en rekbaar materiaal, waardoor het zich aanpast aan alle lichaamstypes. Een must-have in alle garderobes. Beschikbaar in verschillende kleuren en prints.

    Licht als een veertje

    Chantelles Pure Light is de perfecte mix tussen comfort en vrouwelijkheid. Onzichtbaarheid krijgt in deze lijn een nieuwe betekenis, door een subtiele, transparante mesh bovenaan de cups. Pure Light is zo verhullend en tegelijkertijd onthullend. Beschikbaar in zwart en Golden Beige.

    Fashion en fun

    Passionata by Chantelle verrast met een lijn in hedendaagse, elegante tijgerprint. Nicole is gemaakt met comfortabele materialen, afgewerkt met een all-over mesh in kant. De elastische band lijnt de decolleté en taille af, voor een ultravrouwelijke look. Beschikbaar in wit en Black Leo.

     











    07-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De natuur bewonderen ...

    Dat deden we nog nooit zo massaal

     

    Dé hype van het afgelopen jaar? Wandelen in de natuur, met een verrekijker op zak. Dat we al het moois om ons heen graag van heel dichtbij bewonderen, blijkt uit de cijfers van SWAROVKSI OPTIK. Het Oostenrijkse bedrijf, gespecialiseerd in optische instrumenten, zag zijn omzet in de Benelux in 2021 met maar liefst 54 procent stijgen tegenover 2020.

    Natuurbeleving is helemaal in. Dankzij de pandemie beseffen we dat tijd doorbrengen in het groen goed is voor onze lichamelijke gezondheid. En dat het ons mentale welzijn een fikse boost geeft. Er wordt dan ook verwacht dat deze trend in 2022 stevig overeind blijft. Daar speelt SWAROVSKI OPTIK handig op in. Vorig jaar ontwikkelden ze namelijk een high-end verrekijker die bijzonder compact en stijlvol is: de CL Curio. Ideaal voor wie graag langzamer en bewuster leeft en reist, met respect voor de natuur en haar prachtige bewoners.

    De natuur in je zak : Of je nu rustig gaat wandelen in het bos of een fikse tocht maakt door de bergen …  je neemt de CL Curio werkelijk overal mee naartoe. Het is namelijk de kleinste en lichtste verrekijker uit het assortiment. Hij is bovendien inklapbaar en past dus zo in je jaszak of handtas. Schrikken zand, stof, regen en gruis je af? Niet nodig, want dankzij de stevige, robuuste behuizing kan deze aanwinst alle omstandigheden aan.

    Nog zo’n geweldige troef: de beeldkwaliteit. Deze verrekijker overbrugt feilloos lange afstanden en brengt details tot wel zeven keer dichterbij. Het objectief heeft een doorsnede van 21 millimeter. Daardoor produceert de CL Curio een extra stabiel en zuiver beeld. Dat zit boordevol kleur en contrast, waardoor je van een bijna filmisch zicht geniet.

    Eigentijds design : Ook met zijn looks blaast deze SWAROVSKI OPTIK-telg je omver. De Australische industrieel ontwerper Marc Newson verzorgde het design, ideaal voor wie houdt van dat tikkeltje extra. Hij werkte onder andere voor Apple, Montblanc en Louis Vuitton. En staat wereldwijd bekend om zijn iconische, eigentijdse designstukken. De verrekijker is verkrijgbaar in de kleuren zwart en burnt orange. Omdat de meeste dieren geen roodtinten herkennen, schrikt het trendy oranje hen trouwens helemaal niet af. Handig toch!

    Praktisch: Deze fantastische outdoorbuddy aanschaffen? Dat kan bij de betere speciaalzaak, met een richtprijs vanaf 770 euro. Bij de CL Curio ontvang je een field bag met magneetsluiting, een praktische draagriem, een beschermkap voor de lenzen en een microvezeldoekje

    De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien. Ervaar het ogenblik. SEE THE UNSEEN. SWAROVSKIOPTIK.COM









    07-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!