Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All we want for Christmas ... is Trixie

    » TRIXIE VULT KERST MET SPEELGOED EN VERBEELDING

    Kerst is een magische periode waarin de fantasie van kinderen nog wat extra geprikkeld wordt. De fonkelende lichtjes in de kerstboom, de sfeervolle muziek en het samen ophangen van een feestelijke sok aan de open haard: de verbeeldingswereld van je kindje komt haast tot leven. Ben je al druk in de weer om de Kerstman een handje te helpen met het kiezen van geschikte cadeaus? Laat je dan inspireren door het speelgoedassortiment van Trixie en vind voor ieder kind een passend geschenk.

    Voor de broers en zussen : De kerstperiode is het familiemoment bij uitstek wanneer kinderen samen met (jongere) broers of zussen gezellig kunnen spelen en ontdekken. Geef daarom een stuk houten speelgoed cadeau, of een kartonnen leesboekje waaruit ze elkaar kunnen voorlezen. Wat dacht je van een houten dokter- of kappersset? De verbeelding kon nog nooit zo vrij rondhuppelen. Daarnaast wordt het speelgoed gemaakt uit duurzaam FSC ®-hout van een stevige kwaliteit, waardoor het jarenlang meegaat en gedeeld kan worden met jongere broertjes of zusjes.

    Voor de avonturiers : Kinderen die het liefst van al de wereld rondom ontdekken, hebben daarvoor de juiste uitrusting nodig. Stevige rugzak? Check! Een heerlijke snack voor onderweg? Dubbel check. Geef aan de jonge avonturier een handige drinkfles die hij of zij overal kan meenemen – het liefst in de speelse kleuren van hun favoriete dierenvriend. Gemaakt van 100% roestvrij staal, met een handige dop en touwtje is een drinkfles van Trixie een perfect cadeau voor iedere ontdekkingsreiziger, die naast het beleven van spannende avonturieren ook naar school gaat.

    Voor de allereerste kerst : Viert je kleintje voor de eerste keer kerst? Geef dan een vriendje voor het leven cadeau. De diertjes van Trixie staan alvast te popelen om je te knuffelen – vooral het nieuwste lid, Mr. Dino, is nieuwsgierig. De zachte knuffeldiertjes van Trixie worden gemaakt van 100% duurzaam biologisch katoen met GOTS-certificaat en worden gevuld met gerecycleerd polyester: zo staan ze alvast klaar om je kind jarenlang te vergezellen.

     Eindeloos speelplezier : Trixie staat voor het onbegrensd spelen, waarbij de fantasie en verbeelding van je kind steeds verder kunnen gaan. Daarbovenop wil het merk zorg dragen voor de kinderen en speelplaats van morgen. Ieder stuk uit het speelgoedassortiment is dan ook made to last, en ontworpen met uitsluitend duurzame materialen. Zo bestaan de knuffelbare dierenvriendjes uit biologisch katoen en worden de grijpspeeltjes en bijtringen gemaakt van een natuurlijk rubber. Daarnaast wordt er enkel FSC®-hout gebruikt voor het houten speelgoed en is de inkt op de kartonnen leesboeken op basis van soja. Dat het speelgoed ten slotte een tijdloze look heeft, maakt dat ze nog jarenlang gebruikt kunnen worden.

    www.trixie-baby.com

     







    01-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ho-ho-ho-hoe dek jij de kersttafel met Mondial Tissus?

    » KERSTCOLLECTIES

    Tijdens het familiekerstfeest is het niet de fonkelende kerstboom, draaiende platenspeler of brandende gezelligheid van de haard die de aandacht trekt. De feesteettafel is zonder twijfel hét gespreksonderwerp van de avond, zeker wanneer je het ontwerp ervan tot in puntjes uitwerkt. Op zoek naar inspiratie voor je eigen kerstdiner? Mondial Tissus introduceert alvast twee winterse stoffenthema’s waarmee je Kerstmis letterlijk mee aan tafel schuift en tipt daarnaast enkele gemakkelijke doe-het-zelf-projecten om het feest vorm te geven. Fijne feesten verzekerd!

    Kerstmis met een knipoog

    Rood is de kleur van liefde en van kerst. In december kleurt naar traditie ons gehele interieur met rode ornamenten, slingers en sierkussens. Mondial Tissus geeft een moderne twist aan de klassieke kerstsfeer, en vult het aan met gouden accenten en een beige-wit kleurenpalet. De patronen met sterren en sneeuwvlokken ademen een huiselijke kerstsfeer, terwijl afbeeldingen van aangeklede viervoeters een speelse noot toevoegen.

    Niet onder, maar boven de maretak

    Droom je van een witte kerst in de bergen? Een eindejaarsfeest, georganiseerd in een houten lodge of gezellige cottage en omgeven door besneeuwde natuur? Mondial Tissus verweeft het knusse gevoel van een vintage christmas in haar tweede wintercollectie; een reeks gevuld met patronen als tartan of hulstprints. Het thema belichaamt met haar stoffen zonder meer het karakter van een Engelse countryside, waarbij de groene tinten aangevuld worden met een goudbronzen details en versieringen.

    A holly jolly Christmas-DIY

    Als stoffenconnaisseur promoot Mondial Tissus het knutselen en doe-het-zelven. Voor de feestdagen daagt het merk zijn klanten uit om zelf kerstdecoraties te maken om een unieke en vooral persoonlijke toets aan het kerstfeest – bovendien een leuke activiteit voor met kinderen.

    Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoffen enveloppe? De brief naar de kerstman verstuur je alvast in stijl. Of creëer een nieuwe familietraditie en maak ieder jaar stoffen ornament voor in de kerstboom. Tafellabels, decoratieve dennenbomen, sokken voor aan de haard: de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! En heb je nadien nog wat textieloverschotten? Geen probleem, want met de Furoshiki-techniek gebruik je het gewoon als een duurzamer inpakpapier.

     

     







    30-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte smeedt het ijzer wanneer het heet is

    » TREND: METALLIC KLEUREN

    Door het verwerken van verschillende metalen geef je het interieur een rauw en vooral elegant stoer randje. Met de gloednieuwe Metal X Patina-collectie brengt Arte ijzersterk en tijdloos design tot leven en tot aan de muur in vijf unieke dessins. Iedere wandbekleding uit de reeks werd geprint op een basis van echte metaalfolie, wat het doet lijken op een verweerd maar artistiek pleisterwerk. Dezelfde innovatieve printtechnieken zorgen bovendien voor een adembenemende combinatie van glanzende en matte delen, wat de wand een natuurlijk patina geeft. Brons, goud of zilver: de edele metalen van Arte versieren de muren als een knap staaltje laswerk.

    Alepine – zijdehard

    Geïnspireerd op de gelijknamige stof verweeft de Alepine-muurbekleding verschillende brede gescheurde textielstroken met elkaar, om ze nadien te overgieten met een dunne laag pleister. Terwijl het ontwerp de look en feel heeft van kwalitatief zijde, zorgt de metaalfolie als ondergrond voor een glimmend en zacht robuust effect. Alepine is beschikbaar in zes kleurvariaties.

    Chalk Stone – antiek aan de muur

    Ook de Oude Romeinen kenden de schoonheid en kwaliteit van travertin, en gebruikten het materiaal om onder andere het iconische Colosseum mee op te bouwen. Arte verweeft de kennis van weleer in de Chalk Stone-wandbekleding – vernoemd naar de originele kalksteen waaruit prachtige travertijntegels gesneden worden – en geeft het een moderne metallic toets. Chalk Stone is beschikbaar in zes kleurvariaties.

    Impasto – metaalschilderachtig

    De eeuwenoude schildertechniek Impasto, waarbij de verf met een grove kwast en in dikke stroken wordt aangebracht op het doek, bleek een geschikte inspiratie voor Arte. In de Impasto-wandbekleding krijgt de methode een gestructureerde vorm in ritmische halve manen. Gecombineerd met het onderliggende metaal krijgt het geheel een industrieel maar vooral tijdloos designkarakter. Impasto is beschikbaar is zes kleurvariaties.

    Platinum – textielplaat

    Alsof de stalen platen tegen de muur getimmerd werden, creëert het Platinum-dessin de illusie van een volledig metalen ruimte. Het patroon van de bekleding bestaat uit gelijke rechthoeken die met een verweerde afwerking de tand des tijds lijken te hebben doorstaan. Met zowel glanzende als matte accenten schept deze unieke muurbekleding ten slotte een warme en authentieke sfeer in de ruimte. Platinum is beschikbaar in negen kleurvariaties.

    Quilt – het ijzeren deken

    Wat een traditionele quilt en deze muurbekleding met elkaar gemeen hebben? De opbouw van verschillende lagen. Waar een quilt afgewerkt wordt met een bovenlaag met willekeurig lapjeswerk, heeft het patroon van de Quilt-muurbekleding een patchwork met verschillende stukken textiel. Geprint op echte metaalfolie en bedekt met een dun en zelfs doorschijnend laagje pleister, schemert de glans van het materiaal subtiel maar duidelijk door. Quilt is beschikbaar in zes kleurvariaties.

     







    29-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte smeedt het ijzer wanneer het heet is

    » TREND: METALLIC KLEUREN

    Door het verwerken van verschillende metalen geef je het interieur een rauw en vooral elegant stoer randje. Met de gloednieuwe Metal X Patina-collectie brengt Arte ijzersterk en tijdloos design tot leven en tot aan de muur in vijf unieke dessins. Iedere wandbekleding uit de reeks werd geprint op een basis van echte metaalfolie, wat het doet lijken op een verweerd maar artistiek pleisterwerk. Dezelfde innovatieve printtechnieken zorgen bovendien voor een adembenemende combinatie van glanzende en matte delen, wat de wand een natuurlijk patina geeft. Brons, goud of zilver: de edele metalen van Arte versieren de muren als een knap staaltje laswerk.

    Alepine – zijdehard

    Geïnspireerd op de gelijknamige stof verweeft de Alepine-muurbekleding verschillende brede gescheurde textielstroken met elkaar, om ze nadien te overgieten met een dunne laag pleister. Terwijl het ontwerp de look en feel heeft van kwalitatief zijde, zorgt de metaalfolie als ondergrond voor een glimmend en zacht robuust effect. Alepine is beschikbaar in zes kleurvariaties.

    Chalk Stone – antiek aan de muur

    Ook de Oude Romeinen kenden de schoonheid en kwaliteit van travertin, en gebruikten het materiaal om onder andere het iconische Colosseum mee op te bouwen. Arte verweeft de kennis van weleer in de Chalk Stone-wandbekleding – vernoemd naar de originele kalksteen waaruit prachtige travertijntegels gesneden worden – en geeft het een moderne metallic toets. Chalk Stone is beschikbaar in zes kleurvariaties.

    Impasto – metaalschilderachtig

    De eeuwenoude schildertechniek Impasto, waarbij de verf met een grove kwast en in dikke stroken wordt aangebracht op het doek, bleek een geschikte inspiratie voor Arte. In de Impasto-wandbekleding krijgt de methode een gestructureerde vorm in ritmische halve manen. Gecombineerd met het onderliggende metaal krijgt het geheel een industrieel maar vooral tijdloos designkarakter. Impasto is beschikbaar is zes kleurvariaties.

    Platinum – textielplaat

    Alsof de stalen platen tegen de muur getimmerd werden, creëert het Platinum-dessin de illusie van een volledig metalen ruimte. Het patroon van de bekleding bestaat uit gelijke rechthoeken die met een verweerde afwerking de tand des tijds lijken te hebben doorstaan. Met zowel glanzende als matte accenten schept deze unieke muurbekleding ten slotte een warme en authentieke sfeer in de ruimte. Platinum is beschikbaar in negen kleurvariaties.

    Quilt – het ijzeren deken

    Wat een traditionele quilt en deze muurbekleding met elkaar gemeen hebben? De opbouw van verschillende lagen. Waar een quilt afgewerkt wordt met een bovenlaag met willekeurig lapjeswerk, heeft het patroon van de Quilt-muurbekleding een patchwork met verschillende stukken textiel. Geprint op echte metaalfolie en bedekt met een dun en zelfs doorschijnend laagje pleister, schemert de glans van het materiaal subtiel maar duidelijk door. Quilt is beschikbaar in zes kleurvariaties.

     







    Bijlagen:
    MetalXPatina_Platinum_85500A_Roomshot_Print_HR.jpg (56.9 KB)   

    29-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sweet Embrance

    Levis omarmt de nieuwe Kleur van het Jaar 2024

     

    » KLEUR VAN HET JAAR 2024: SWEET EMBRACE™, EEN ZACHT ROZE - » LEVIS AMBIANCE TREND COLLECTION 2024, TEDERE PASTELKLEUREN

    In een onzekere en kwetsbare wereld zoeken we allemaal naar een veilige thuishaven waar we even ongestoord kunnen loslaten. Een kalme plek waar we helemaal onszelf kunnen zijn en waar we ons thuis voelen. Het Global Aesthetic Center van Levis’ moederbedrijf AkzoNobel bottelt het warme gevoel van verbondenheid in de Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrace™. Samen met de Levis Ambiance Trend Collection 2024 omhelst een zacht en koesterend kleurenpalet het interieur als een beschermende laag, en tovert het om tot een lieflijke plek.

    Een nieuwe kleur

    Het comfortabele en bevestigende gevoel van ergens thuis te horen, drijft ons allemaal. Of het nu over een gemeenschap of gezin gaat, we willen allemaal deel uitmaken van een groter geheel. En wanneer we leven in een maatschappij zoals vandaag – waar stress en onzekerheid de bovenhand hebben – wordt die behoefte alleen maar versterkt. Het creëren en inrichten van een veilige plek is dan ook van onschatbare waarde. Na een grondige analyse van deze huidige trend door het AkzoNobel Global Aesthetics Center werd Sweet Embrace™ tot Levis Kleur van het Jaar 2024 gedoopt.

    Welkom thuis

    Sweet Embrace™ werd geïnspireerd op een wolkendeken in de vroege avond en de zachtheid van veren. Het is een rooskleurige tint die kalmte uitstraalt, stabiliteit verzorgt en iedere ruimte een vriendelijke noot geeft. De verf wikkelt elke ruimte in een warm dekentje met deze delicate kleur, waarbij verschillend licht telkens een ander effect teweegbrengt. Want zoals de naam al doet vermoeden belooft de kleur het interieur te omhullen in een warme omhelzing, als een vriendelijke verwelkoming.

    Levis Ambiance Trend Collection 2024

    De Levis Kleur van het Jaar 2024 is op zichzelf een elegante en subtiele aanwezigheid in het interieur. Het is dan ook een perfecte basis om op verder te bouwen. In de Ambiance Trend Collection 2024 stelt Levis een passend kleurenpalet samen die de Kleur van het Jaar perfect complimenteert. Het zijn stuk voor stuk rustgevende pasteltinten waarmee je zowat iedere kant op kan. Houd het zacht en monotoon lila of geef het geheel een speelse twist met een gele pop of colour. Het palet is veelzijdig maar vooral bij natuurlijke materialen komt het écht tot z’n recht – zeker wanneer je het afwerkt met geurende bloemen.

    Je eigen Sweet Embrace™

    Klaar om je interieur te transformeren tot een knusse cocon? Met de handige Levis Visualizer App en ingebouwde AI-tool ontdek je meteen hoe Sweet Embrace ™ en de Ambiance Trend Collection 2024 in je eigen interieur passen. Daarnaast zijn ook de handige Levis-kleurtesters een makkelijke manier om de kleuren uit te proberen.







    28-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabulous de winter in met Mayerline

    Belgisch vakmanschap in tijdloze elegantie

    Modehuis Mayerline Brussels, belichaming van Belgisch vakmanschap, kwaliteit en tijdloze elegantie voor vrouwen die middenin het leven staan, brengt voor FW23/24 een collectie vol harmonieuze contradicties. Gericht op de trotse 50+ vrouw, worden nieuwe mogelijkheden verkend voor het komende seizoen. Ontdek de 'je-ne-sais-quoi'-magie van Mayerline Brussels, met steevast de perfecte pasvorm voor zelfverzekerde dames.

    Winterse zelfzekerheid

    In een samenleving met toenemende polarisatie verenigt Mayerline met haar wintercollectie schijnbare tegenstellingen tot een harmonieus geheel. Mayerline brengt voor FW23/24 zowel felle kleuren als zachte, neutrale tinten. Losse pasvormen maar ook strakke silhouetten. Ultravrouwelijke snits naast mannelijke invloeden. Draagcomfort en de juiste pasvorm blijven echter essentieel voor Mayerline en vormen de rode draad doorheen alle creaties. Daarbovenop verkent het merk de mogelijkheden van een beetje luxe voor elke dag en elke gelegenheid.

    Vrolijke kleuren en elegantie: een stijlvolle combo

    De wintercollectie bij Mayerline barst van het kleur. Want optimisme is een keuze. Het merk stuwt dopamine dressing dan ook naar winterse hoogtes. Centraal staan alle tinten blauw, rood en groen. Heldere tinten worden aangevuld met neutrale kleuren als camel, offwhite en zwart. Zo kan de Mayerline-vrouw zowel opteren voor krachtige, expressieve, contrasterende combinaties als voor rustige, elegante maar tonale silhouetten. Opvallende eyecatchers zijn een selectie hoogwaardige mantels in alle kleuren van het spectrum.







    27-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nina Derwael brengt sportieve collectie uit met Veritas

    Derwael heeft op amper 23-jarige leeftijd verschillende gouden medailles op haar palmares staan, een driedubbele 'Sportvrouw van het jaar'-titel, een routine die haar Nina naam draagt, en binnenkort kan de Olympische atlete daar ook een hoogsteigen modecollectie aan toevoegen.

    Samen met Belgische retailer Veritas lanceert Derwael een collectie van athleisurewear en accessoires voor tieners en volwassenen. De collectie is beschikbaar in alle Veritas-winkels en op de webshop vanaf 9 september.

    Door en voor sportievelingen

    Enkele maanden geleden schitterde ze nog als ambassadrice van Veritas' Love your Legs movement, waarin Nina Derwael haar stem en platform gebruikte om Belgen te stimuleren beter zorg te dragen voor hun benen met compressiekousen. Vandaag kondigt ze met trots een volgende stap aan in de samenwerking met de Belgische mode- en accessoireretailer: een eigen collectie van athleisurewear.

    "Toen Veritas mij contacteerde met het voorstel om samen een collectie te ontwerpen, was ik meteen laaiend enthousiast. Het was iets wat ik nog nooit had gedaan, dus zo'n uitdaging grijp ik natuurlijk met beide handen aan", vertelt Nina.

    Nina ging rond te tafel zitten met de in-house ontwerpers van Veritas, met een creatief moodboard en een hoofd vol ideeën in de aanslag. Samen met de designers stelde ze verschillende silhouetten samen, koos ze het kleurenpalet uit, selecteerde ze zorgvuldig de meest comfortabele stoffen en zat ze samen met producenten en leveranciers. Een enorm leerrijk proces, aldus Nina.

    "Naast hip en trendy, was het voor mij van enorm belang dat mijn collectie ook comfortabel is. Als sporter is het belangrijk dat de stoffen juist zitten en niet afzakken, rekbaar en ademend zijn. In de sporttas moeten genoeg zijzakjes zitten voor sportbenodigdheden en ik wou een extra tasje omdat ik altijd toiletgerief moet bijhebben. Ik ben dus echt vertrokken vanuit mezelf en mijn eigen ervaringen."

    Nina's collectie werd vanuit haar persoonlijke ervaringen gemaakt: voor sporters - professionele atleten en amateurs.

    Geloof in jezelf

    De athleisurewearcollectie bestaat uit 20 items, van een sportlegging met bijbehorende top, een sporttas, een pet, een jasje en meer. Nina zocht een warm, vrouwelijk kleurenpalet uit, ontwierp een eigen naamlogo en koos voor de duidelijke boodschap 'Believe'.

    "Niets is zo krachtig als geloven in jezelf," vertelt Nina. "In die jarenlange training ben ik altijd in mezelf blijven geloven en dat heeft mij enorm geholpen in het bereiken van mijn doelen. Het is dus een boodschap die ik aan jong én oud wil meegeven, of het nu gaat over sport of over iets anders."

     

    De collectie is gemaakt voor jonge tieners van maat 140 tot 158 en volwassen vrouwen  met stuks voor tijdens en na het sporten, want Nina weet als geen ander dat mode zowel op als naast de mat belangrijk is. Als professionele atlete vertoeft ze vaak in sportieve kledij, maar dat betekent niet dat Nina er niet goed wil uitzien. Daarom koos ze voor een mix van spannende stuks en wat meer oversized fits, comfortabel én een streling voor het oog.

    Nina's favoriete stuk? "Moeilijk om te kiezen natuurlijk,'" lacht ze. "De legging is heerlijk comfortabel én in mijn favoriete kleur, maar de oversized trui is voor mij de absolute winner. Ik draag 'm casual met sportkleren, maar ook op een jeans of zelfs met een rokje. Altijd dus eigenlijk!".

    Praktisch : De collectie is beschikbaar in alle Veritas-winkels en op de webshop vanaf 9 september van maat 140-158 voor tieners en voor volwassenen.







    26-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nina Derwael brengt sportieve collectie uit met Veritas

    Derwael heeft op amper 23-jarige leeftijd verschillende gouden medailles op haar palmares staan, een driedubbele 'Sportvrouw van het jaar'-titel, een routine die haar Nina naam draagt, en binnenkort kan de Olympische atlete daar ook een hoogsteigen modecollectie aan toevoegen.

    Samen met Belgische retailer Veritas lanceert Derwael een collectie van athleisurewear en accessoires voor tieners en volwassenen. De collectie is beschikbaar in alle Veritas-winkels en op de webshop vanaf 9 september.

    Door en voor sportievelingen

    Enkele maanden geleden schitterde ze nog als ambassadrice van Veritas' Love your Legs movement, waarin Nina Derwael haar stem en platform gebruikte om Belgen te stimuleren beter zorg te dragen voor hun benen met compressiekousen. Vandaag kondigt ze met trots een volgende stap aan in de samenwerking met de Belgische mode- en accessoireretailer: een eigen collectie van athleisurewear.

    "Toen Veritas mij contacteerde met het voorstel om samen een collectie te ontwerpen, was ik meteen laaiend enthousiast. Het was iets wat ik nog nooit had gedaan, dus zo'n uitdaging grijp ik natuurlijk met beide handen aan", vertelt Nina.

    Nina ging rond te tafel zitten met de in-house ontwerpers van Veritas, met een creatief moodboard en een hoofd vol ideeën in de aanslag. Samen met de designers stelde ze verschillende silhouetten samen, koos ze het kleurenpalet uit, selecteerde ze zorgvuldig de meest comfortabele stoffen en zat ze samen met producenten en leveranciers. Een enorm leerrijk proces, aldus Nina.

    "Naast hip en trendy, was het voor mij van enorm belang dat mijn collectie ook comfortabel is. Als sporter is het belangrijk dat de stoffen juist zitten en niet afzakken, rekbaar en ademend zijn. In de sporttas moeten genoeg zijzakjes zitten voor sportbenodigdheden en ik wou een extra tasje omdat ik altijd toiletgerief moet bijhebben. Ik ben dus echt vertrokken vanuit mezelf en mijn eigen ervaringen."

    Nina's collectie werd vanuit haar persoonlijke ervaringen gemaakt: voor sporters - professionele atleten en amateurs.

    Geloof in jezelf

    De athleisurewearcollectie bestaat uit 20 items, van een sportlegging met bijbehorende top, een sporttas, een pet, een jasje en meer. Nina zocht een warm, vrouwelijk kleurenpalet uit, ontwierp een eigen naamlogo en koos voor de duidelijke boodschap 'Believe'.

    "Niets is zo krachtig als geloven in jezelf," vertelt Nina. "In die jarenlange training ben ik altijd in mezelf blijven geloven en dat heeft mij enorm geholpen in het bereiken van mijn doelen. Het is dus een boodschap die ik aan jong én oud wil meegeven, of het nu gaat over sport of over iets anders."

     

    De collectie is gemaakt voor jonge tieners van maat 140 tot 158 en volwassen vrouwen  met stuks voor tijdens en na het sporten, want Nina weet als geen ander dat mode zowel op als naast de mat belangrijk is. Als professionele atlete vertoeft ze vaak in sportieve kledij, maar dat betekent niet dat Nina er niet goed wil uitzien. Daarom koos ze voor een mix van spannende stuks en wat meer oversized fits, comfortabel én een streling voor het oog.

    Nina's favoriete stuk? "Moeilijk om te kiezen natuurlijk,'" lacht ze. "De legging is heerlijk comfortabel én in mijn favoriete kleur, maar de oversized trui is voor mij de absolute winner. Ik draag 'm casual met sportkleren, maar ook op een jeans of zelfs met een rokje. Altijd dus eigenlijk!".

    Praktisch : De collectie is beschikbaar in alle Veritas-winkels en op de webshop vanaf 9 september van maat 140-158 voor tieners en voor volwassenen.







    26-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good Girl Dazzling garden

    Good Girl

    Het is tijd om een betoverende nieuwe wereld binnen te stappen. Een wereld die we als een Dazzling Garden zouden kunnen omschrijven, waar de kleuren feller zijn, de avondhemel schittert en de lucht een unieke zoete geur verspreidt. We presenteren de nieuwste collector flacon van Good Girl, het beroemde parfum in de hoge hak: Dazzling Garden is onze eerste stiletto die versierd is met een prachtige gouden bloem, die uit een veld geurige voorjaarsbloemen lijkt te zijn geplukt. Het metallic donkerpaars van de limited edition flacon straalt als betoverende sterrenstelsels in de nacht. Bovendien speelt Karlie Kloss, de originele Good Girl, opnieuw de hoofdrol in de sensationele campagne van Dazzling Garden. Welkom in de tuin waar dromen werkelijkheid worden.

    De eerste Good Girl - gehuld in de iconische nachtblauwe hak met de glanzende gouden stiletto - werd in 2016 gelanceerd en onmiddellijk enthousiast ontvangen. Good Girl is een zoete, sensuele geur die jasmijn, cacao, tonkaboon, amandel en koffie combineert in een vrouwelijk en mysterieus boeket. “We kozen al die verschillende ingrediënten omdat we op zoek waren naar iets dat alle facetten van vrouwen belichaamt - licht, donker, mannelijk, vrouwelijk, zoet en ondeugend”, aldus Carolina A. Herrera, Beauty Creative Director. “Als wij vrouwen zo veelzijdig zijn, verdienen we dan geen geur die net zo kleurrijk is? Dat is Good Girl."

    Carolina Herrera is een internationaal mode- en beautyhuis dat bekend staat om zijn kleurrijke, vrolijke en zelfverzekerde kijk op het leven. Het gelijknamige label werd in 1981 opgericht door Carolina Herrera en omvat prêt-à-porter (nu onder leiding van creative director Wes Gordon), accessoires voor dames, heren en kinderen, maar ook bruidskleding, parfums en make-up. Het parfumavontuur van het huis begon in 1988 met de lancering van Carolina Herrera's eerste eau de parfum. In 1996 kwam de dochter van mevrouw Herrera, Carolina A. Herrera, bij het bedrijf voor de lancering van het parfum 212 en werd uiteindelijk benoemd tot Beauty Creative Director.

    Nu omvat de parfumdivisie 20 merken - waaronder de Herrera Confidential-collectie, Bad Boy en het super succesvolle Good Girl - de parfums worden in meer dan 120 landen verkocht. Een typisch New Yorks bedrijf dat bekend staat om zijn elegantie met een vleugje oneerbiedigheid. De collecties van het merk weerspiegelen de iconische stijl en de natuurlijke verfijnde uitstraling van de oprichtster, Carolina Herrera.







    25-09-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!